Partyflock
 
Nieuws · december 2013
­ Nederland
Nog maar anderhalve maand te gaan en dan is het tijd voor de tweede editie van Hardpoint. Ditmaal zal Brunssum als crisisgebied beschouwd moeten worden. Harde kicks en dikke sounds creëren deze avond een totale chaos in Brunssum. Meer dan twintig artiesten zorgen ervoor dat er de gehele avond enorme explosies te horen zijn in en rondom Brunssum.
Op zaterdag 25 januari 2014 draait het in de Matrixx maar om één ding: snoeiharde hardstyle! Tijdens een nieuwe editie van XXlerator Raw kun je genieten van een dikke line-up vol beukende artiesten, vieren ze samen het verjaardagsfeestje van Theracords, krijgt iedere bezoeker een gratis paintball sessie én kun je nog prijsschieten ook!
Partyflockjaaroverzicht 2013
dinsdag 31 december 2013
Je kunt geen krant openslaan, website bezoeken of televisie aanzetten zonder geconfronteerd te worden met overzichten, lijstjes en terugblikken. Dit jaar doen wij ook maar eens mee! Lees in dit bericht onder meer wat de best bezochte organisaties zijn, de meest becommentarieerde nieuwsberichten, welke locaties de meeste events organiseerden, welke organisaties en locaties de meeste bezoekers trokken en welke artiesten de meeste nieuwe fans vergaarden.
Op 24 mei zal er geschiedenis geschreven gaan worden in Zwolle, Megabase Outdoor is namelijk het allereerste hardstyle evenement wat in Park de Wezenlanden georganiseerd gaat worden. Naast het grootste bevrijdingsfestival van Nederland krijgt dit park aan de rand van het centrum van Zwolle er vanaf 2014 dus ook een dik hardstyle evenement bij.
Aanstaande dinsdag 31 december 2013 gaat het gebeuren! 'Wild Wild West – New Years Eve 2013 in Club en Multifunctioneel centrum Havana te Sliedrecht. Alles geheel in 'Wild Wild West' sferen zul je je wanen in het oude wilde westen met de modernste technieken van nu op het gebied van mooie visuals en sounds! Kaarten zijn online in de voorverkoop te koop voor slechts €17,50!
Terwijl de laatste dagen van 2013 zich aandienen, worden de laatste voorbereidingen getroffen om The Sand om te toveren voor Secret Affair NYE.Op 31 december is Secret Affair NYE de 'place to be' voor party peeps die 2013 gepast willen afsluiten, namelijk met de beste dj's, spectaculair decor en ongekend entertainment. Wie nog geen ticket heeft aangeschaft is gewaarschuwd; de verkoop loopt harder dan de uitverkochte editie van 2012!
Vanavond in Perron 55 Corelicious
zaterdag 28 december 2013
Alle hardcoreliefhebbers uit Noord-Limburg en omstreken opgelet! Na een reeks succesvolle oldschool/early rave en freestyle feesten, gaat Perron 55 in samenwerking met organisatie LCV een tandje harder! Deze avond krijg je de mogelijkheid om weer eens een echt hardcore feest in Venlo mee te maken.
Op dinsdag 31 december 2013 wordt het jaar volledig in stijl afgesloten op een uitverkochte editie van Masquerade Midnight: An All Inclusive New Years Eve. Met traditionele oliebollen, sprankelende champagne en een knallende vuurwerkshow wordt het nieuwe jaar samen met vrienden en familie op een magische manier ingeluid.
Na het succes en natuurlijk de vele enthousiaste reacties op de nieuwe locatie van Metz on Sunday heeft 'The Real House Event' weer een nieuwe datum geprikt: zondag 19 januari 2014! Een intieme editie die menig bezoeker weer terug doet denken aan het vertrouwde Prinsestheater, dat is de nieuwe hotspot van Metz op de zondag in het hartje van Rotterdam: Blender!
Ook al zo'n fan van de kerst? Een schijnheilige show met familie om de steengrill, nieuwe pantoffels onder de kerstboom en dat nummer van Wham! op repeat... Wat!? Moest je verplicht thuisblijven met kerst?! Vanavond ga je in de binnenstad van Amsterdam totaal los, met de Reveal.reloaded X-mash Bash en viert Reveal kerst met jou, zoals we dat allemaal wel leuk vinden!
KNIP
woensdag 25 december 2013
Ook de KNIP ontkomt niet aan de feestdagen. Daarom deze week in het teken van kerst.
Met o.a een kerstgroet van Chuck Norris en een creatieveling met kerstverlichting.
Op woensdag 15 januari om 19:00 uur start de Early Dream kaartverkoop van Daydream Festival 2014. Vorig jaar was er een enorme run op de Early Dream tickets, in slechts 10 minuten waren de 4000 tickets uitverkocht. Om de verkoop dit jaar beter te laten verlopen en meer personen een kans te geven zal het verkooptraject dit jaar verlopen door middel van een voorregistratie.
Aftermovie Ghosttown online
dinsdag 24 december 2013
Op 7 december viel tijdens Ghosttown – 2 Decades alles op z'n plek: van gabber van het eerste uur tot de nieuwste generatie ravers, iedereen kwam als één hardcore-familie samen om in de uitverkochte Central Studios 20 years horrifying hardcore te vieren. Bekijk nu de aftermovie!
De lente is nog lang niet in zicht maar toch is er reden genoeg om nu al een vreugdedansje te maken. Het gloednieuwe dance-festival Crazy Town dat in januari van dit jaar zijn eerste (en meteen zeer succesvolle) editie beleefde krijgt een vervolg. Op zaterdag 15 februari 2014 wordt Manege De De Molenheide te Schijndel omgetoverd tot een waar dance-paradijs.
Vendetta 2014 line-up en trailer
zaterdag 21 december 2013
Voor de zesde keer zal de Parel in Fijnaart worden belegerd door duizenden liefhebbers die zich met recht gepassioneerd mogen noemen. Samen met de beste artiesten wordt het een nacht die je niet snel zal vergeten! Intens, warmbloedig en temperamentvol, Share the Hardcore Passion; ben erbij!
Dennis van der Geest presenteert 'zijn' Sounds from the Loft in de nieuwe, sexy, intieme, stijlvolle en kosmopolitische nieuwe club ABE in hartje Amsterdam.
Een goed begin is het halve werk, zo dacht ook Studio 80. De Amsterdamse club heeft daarom niemand minder Steve Bug, Tom Ruijg, Elias Mazian, Victor Coral en Daan Groeneveld uitgenodigd om van New Years Eve niet alleen een knallende afsluiter, maar ook een goed begin van het nieuwe jaar te maken.
Het DJ duo Sunnery James & Ryan Marciano verzorgde afgelopen zomer wekelijks een show op Ibiza en stond afgelopen oktober in een stampvolle RAI met een eigen stage tijdens het Amsterdam Music Festival. Nu is het tijd voor de volgende stap: een eigen show in de Heineken Music Hall.
Iedereen verdient zijn fifteen minutes of fame, vindt Must. En rolt daarom op 31 januari 2014 de rode loper uit voor een glamour feestje waar iedereen een VIP is. De Laurenskerk is het toneel van taferelen die zich normaal in Hollywood afspelen, met veel pracht, praal en glitter.
Op zaterdag 25 januari van het nieuwe jaar 2014 zal Lunapark weer terug zijn op een locatie waar het vroeger ook ooit allemaal begonnen is: Villa Thalia! Na het succes van de strandeditie in BC Royal en het bootfeest op de Maas is Lunapark weer helemaal terug in de dance scene en dat is iets waar we allemaal trots op kunnen zijn.
KNIP
woensdag 18 december 2013
Deze week zie je hoe je het beste een vrouw kunt versieren.
Kun je een Ipad mini winnen door mee te doen aan een onderzoek van Trimbos.
En een overzicht van nieuwe ideetjes!
Voor alle die hard Ground Zero fans, gisteren is de verkoop van de early bird tickets gestart. Omcirkel 30 augustus met een rode stift in je agenda, want dan gaat het enige nachtfestival van Nederland weer helemaal los in de bossen van Bussloo!
Tweede XITE Awards in AIR Amsterdam
dinsdag 17 december 2013
Op donderdag 13 maart 2014 staat de muziekscene geheel in het teken van de XITE Awards. Na de eerste editie in maart van dit jaar, keert de awardshow volgend jaar terug in AIR Amsterdam. Met meer optredens en meer uit te reiken awards in maar liefst tien verschillende originele categorieën, belooft het een waanzinnige avond te worden!
Kerst alweer helemaal vol gepland? Dat komt dan helemaal goed, want het kers(t)verse concept Grotesque in Concert vindt al plaats op zaterdag 21 december. PT Events geeft je twee heel goede redenen om naar de Central Studios in Utrecht te komen. 1) Ze hebben Markus Schulz! 2) Grotesque is sowieso al een reden om met je beste vrienden te gaan stappen! -
Na twee succesvolle jaren vol zeer geslaagde club- en outdooredities met de beste hardstyle-artiesten is het 20 december alweer tijd voor het tweejarig bestaan van dit snel groeiende concept. Hollywood Rotterdam gaat trillen op haar grondvesten tijdens All You Need Is Hard 2 year anniversary met 's werelds beste hardstyle DJ; Headhunterz!
Aanstaande zaterdag is het eindelijk tijd voor een nieuwe editie van Bass Academy. Mocht je het huiswerk niet op tijd af krijgen, geen nood! Bij 's werelds enige 'Instituut van de Kunde in het Losgaan' hebben ze namelijk schijt aan huiswerk en wordt alles bijgespijkerd met keiharde praktijklessen. Natuurlijk zullen de studenten met meer ervaring en veel zelfstudie voor op de eerstejaars lopen. Maar de lessen uit het verleden leren ons dat dit niet altijd het geval hoeft te zijn. Check nu het lesrooster van de traditionele Masterclasses op de mainstage...
Op vrijdag 20 december sluit No Bass No Glory het jaar goed af met de Italiaanse Noize Suppressor in 22.24. De organisatie bestaat die dag twee jaar. Wie jarig is trakteert en No Bass No Glory gaat flink uitpakken met een speciale b-day party met een dijk van een line-up, een dikke 'soundsystem' en special effects.
Vanwege het lage aanbod op het gebied van harder styles kreeg Skeef in de Panty daarom het idee om een leuk feest te organiseren voor iedereen die eens even echt uit zijn plaat wil. De entree (5 Eurootjes) wordt door Skeef in de Panty en Club Hemingway gedoneerd aan Serious Request 2013.
Wat deed jij in de jaren negentig?
zaterdag 14 december 2013
Wat deed jij in de jaren negentig? Iedereen heeft ongetwijfeld goede herinneringen aan een tijd die bol stond van de leuke en vrolijke muziek. En het goede nieuws is: op tweede kerstdag gaat The Central Dome terug naar de tijd van the happy 90's!
Op 29 maart 2014 zullen alle clubliefhebbers uit de zuidelijke helft van het land het antwoord op de hen welbekende vraag 'Ik weet niet waar ik het zoeken moet' vinden in het Eindhovense Klokgebouw.
Met nog een kleine week te gaan maakt High Energy Events zich op voor de eerste editie van MegaWatt Festival in de IJsselhallen te Zwolle. MegaWatt Festival is met meer dan 50 artiesten en 5 area's het grootste indoor festival van deze maand. High Energy Events gaat met deze eerste editie werkelijk waar alles uit de kast halen om jouw een onvergetelijke nacht te bezorgen. Verwacht dan ook grote licht- en lasershows, high-level entertainment en mede dankzij een dikke line-up een nacht waarbij stilstaan geen optie is.
Wat doe je tussen kerst en oud en nieuw? Hangen voor de buis? Winkelen in Ikea? De zolder opruimen? Wil je echt iets leuks doen, kom dan op 28 december naar Huis ter Duin in Noordwijk. Geniet van een heerlijke strandwandeling of laat je verwennen in de spa. 's Avonds kan je je in ieder geval heerlijk uitleven op de gezellige dansvloer van Club Conversation van Huis ter Duin.
Alle pietities, ontelbare koopavonden en ongemeende beste wensen zijn achter de rug. Er is weer voor miljoenen de lucht in geschoten en we hebben weer veel te veel gegeten in een kort tijdsbestek. De pijn aan de kaken van de fake glimlach bij de schoonfamilie is weer gaan zakken en al zit de gourmetgeur nog in de kleren en gordijnen, gelukkig is het weer 1 januari.
Booming Sexy New Year op 1 januari is ieder jaar weer een hype: een feest na oud en nieuw, een feest waar veel horecapersoneel en mensen die thuis hun oud en nieuw gevierd hebben toch nog lekker hun nieuwe jaar in kunnen luiden. Je knalt echt goed het nieuwjaar in en daarom is het feest in de North Sea Venue ook al weken uitverkocht. Maar niet getreurd, want juist om die reden heeft de organisatie gekozen voor een tweede locatie!
Op 31 december strijkt Secret Affair NYE opnieuw neer in The Sand Amsterdam om bezoekers te verrassen met een nacht boordevol entertainment en de beste house-dj's. Na het overweldigende succes vorig jaar kon een vervolgeditie natuurlijk niet uitblijven; een vervolg dat nog beter en mooier belooft te worden! Naast een line-up die niets te wensen over laat, live-muzikanten die de dj's begeleiden en een grandioos decor, worden bezoekers op 31 december ook getrakteerd op 'some kick-ass' entertainment!
De kelder van het Volkskrantgebouw is nog geen week hetzelfde geweest sinds de opening van Doka, een paar maanden geleden. Van een club met toiletten zonder deur tot een kelder vol Vintage; Doka heeft een veranderlijke geest. Deze energie vormt de kern van de énige NYE in de tijdelijke club.
De beste feesten vind je niet op maar om de feestdagen heen. En één van de allerbeste, daarvoor kom je op 21 december naar Club Rodenburg in Beesd, want daar zal een aantal topdj's jullie weer tot in de zevende hemel voeren! 7th Heaven Happy X-Mas Edition heeft hiervoor de beschikking over de grootste zaal in Club Rodenburg, dus maak je op voor een feest met minimaal 1200 leuke en gezellige feestgangers.
Oud en Nieuw 2013-2014 zal voor altijd in je geheugen gegrift blijven als je ervoor kiest om net zoals één van de mensen die vorig jaar bij het uitverkochte Oud & Nieuw feest Exclusive waren, er dit jaar ook bij te zijn in de Stairway to Heaven te Utrecht!
Het uitgaansgedrag van jongeren lijkt te zijn veranderd: minder op zaterdagavond naar het café op het Stratumseind en meer naar eendaagse festivals met bekende artiesten. Dat wordt ook gemerkt bij het muziekfestival Down Under, dat in 2014 opnieuw zal plaatsvinden op Strandbad De De IJzeren Man in Eindhoven.
Betoeterd: Tollen in de Chinees
dinsdag 10 december 2013
Op vrijdag 20 december neemt Betoeterd het roer voor een avond over in Pand14. In de zomer van 2013 waren de bossen van Utrecht het decor voor de festijnen van Betoeterd.
21 December opent 'het Instituut van de Kunde in Losgaan' weer zijn deuren en de vele studenten die Bass Academy trouw volgen, weten dat dit weer een nacht gaat worden om nooit te vergeten! Voor het eerst in de geschiedenis van Bass Academy zullen er drie zalen geopend zijn, waardoor je naast de vertrouwde Masterclass op de mainstage, ook Aardrijkskunde- en Scheikunde-lessen in de omringende lokalen kunt vinden.
Aanstaande zaterdag wordt Het Klokgebouw voor de tweede keer met de grond gelijk gemaakt tijdens Project Hardcore: #PH13! Verdeeld over twee area's wordt het beste van de hedendaagse Hardcore scene aan het publiek gepresenteerd. Een nacht waarbij de echte Hardcore liefhebber zijn of haar hart op kan halen! Alle belangrijke informatie die je als bezoeker dient te weten, inclusief de timetable, lees je in dit bericht.
Wonderland Festival
zondag 8 december 2013
Bij normaal denken mensen aan burgerlijk, bij normaal denken mensen aan 9 tot 5, bij normaal denken mensen aan kamperen in Oegstgeest. Maar Wonderland Festival is alles behalve normaal. Zij houden van gek en lappen alle regels aan hun laars. Zij maken er een verknipte bende van. Op 15 februari slaan Verknipt en Deep House Amsterdam de handen in een om jullie een groot spektakel te bieden.
Exact vijfentwintig jaar nadat Ted Langenbach zijn eerste grote housefeest organiseerde verschijnt 'TED, het bizarre leven van partygoeroe Ted Langenbach'. In dit boek, geschreven door AD-journalist Anton Slotboom, vertelt het gezicht van het Rotterdamse nachtleven en de man achter de befaamde danceclub Now&Wow zelf over zijn turbulente leven.
In Gabbers! gaat maker Wim van der Aar dieper in op deze stroming, die een onontkoombare levensstijl was en veel verder gaat dan de muziek alleen. Aan de hand van veel nooit eerder vertoonde beelden, aangevuld met materiaal uit de omroeparchieven en amateurarchief van de gabbers zelf, geeft de documentaire een uniek beeld van de Nederlandse gabbercultuur.
Firestarters en Discovery Channel presenteren de firestarters the series: #02 Future Mix. In deze documentaire wordt de relatie verkend tussen mobiele technologie en creativiteit bij muziekmixen. Future Mix maakt deel uit van een reeks van zes korte documentaires die grasduint in de wereld van fotografie, muziek, kunst, film, mode en media. Welke innovators zetten de toon voor een toekomst waarin nieuwe technologieën aan de basis liggen van creatief pionierswerk?
Als teaser, V^gel Productions komt volgend jaar maart met een gloednieuw concept in Almere: Fascination, acht uur lang feesten en genieten van je favoriete dj's, show en entertainment. 22 Maart 2014 zal binnen in de Backstage Almere de hoofdzaal omgetoverd worden tot een waar intiem leslokaal. Om 5 uur zal er een groot eind show zijn, waarna iedereen tot 6 uur in de ochtend verder kan feesten. Het is een nieuw evenement met aspecten als intiem, respect, en een strenge dresscode.
Paylogic ook overgenomen door SFX
dinsdag 3 december 2013
SFX Entertainment, 's werelds grootste producent van live-evenementen en entertainment met een primaire focus op Electronic Music Culture (EMC) heeft vandaag aangekondigd 75% van Paylogic, het meest toonaangevende nieuwe generatie ticketingbedrijf in Europa, te hebben overgenomen. Paylogic is bij de acquisitie gewaardeerd op een bedrag van $22 miljoen.
De feestelijke tiende editie van het populaire festival Tomorrowland volgend jaar zal niet één, maar twee weekends in beslag nemen. Dat zegt de fractie van Vlaams Belang in de Antwerpse provincieraad, die dat naar eigen zeggen maandag van een van de organisatoren vernam in de Commissie Recreatiedomeinen. De nodige vergunningen zouden ook al afgeleverd zijn door de burgemeesters van Boom en Rumst. De festivalorganisatie wenste maandagavond niet te reageren.
Pokke-Kerst-Herrie 2013
maandag 2 december 2013
25 december nadert: op deze avond zitten de meesten met hun vrienden en familie rond de tafel, dineren, geven elkaar cadeautjes, drinken een borrel en maken het gezellig. De kerstmuziek klinkt volop door in de huiskamers. Maar in Beesd galmen er nog andere klanken door de straten.. 25 december betekent namelijk ook: Pokke-Kerst-Herrie 2013!
31 december 2013
Tweede editie Hardpoint 15 februari in Brunssum
XXlerator Raw · Paintballen in de Matrixx
Partyflockjaaroverzicht 2013
30 december 2013
Megabase Outdoor presents Digital Punk – Unleashed
Laatste info en timetable Wild Wild West NYE 2013
Secret Affair NYE: countdown has started
28 december 2013
Vanavond in Perron 55 Corelicious
27 december 2013
Laatste info & timetable Masquerade Midnight
Metz op 19 januari terug in Rotterdamse hotspot Blender
26 december 2013
Reveal X-Mas Bash vanavond in Escape Amsterdam
25 december 2013
KNIP
Pre-registreren voor Early Dream tickets Daydream Festival
24 december 2013
Aftermovie Ghosttown online
21 december 2013
Tweede editie sensationeel dance-evenement Crazy Town maakt Schijndel gek
Vendetta 2014 line-up en trailer
20 december 2013
Sounds from the Loft morgen Club ABE Amsterdam
Studio 80 luidt het nieuwe jaar in met Steve Bug
19 december 2013
Sunnery James & Ryan Marciano eerste eigen show in Heineken Music Hall
Must met Red Carpet event terug in Laurenskerk
Lunapark keert 25 janauri terug in Thalia Rotterdam
18 december 2013
KNIP
Verkoop early bird tickets Ground Zero gestart
17 december 2013
Tweede XITE Awards in AIR Amsterdam
Laatste info en timetable Grotesque in Concert with Markus Schulz
16 december 2013
Headhunterz trapt tweejarig bestaan All You Need Is Hard af
Bass Academy The Masterclass 2.0 · final info
No Bass No Glory haalt Noize Suppressor naar Club 22-24
Skeef in de Panty voor Serious Request 2013
14 december 2013
Wat deed jij in de jaren negentig?
13 december 2013
Oude tijden herleven met Memorylane in het Klokgebouw
Timetable en laatste info MegaWatt Festival
Tussen Kerst en Oud en Nieuw feesten aan de kust in Noordwijk
Het Ultieme Sjonnie & Anita Verkleedfestijn XXL
12 december 2013
Laatste kans op early bird kaarten van 12,50 voor tweede locatie Booming Sexy New Year
Secret Affair NYE met grand show om 00.00u & boordevol entertainment
11 december 2013
De énige NYE in de huidige kelder van het Volkskrantgebouw
Dit jaar nog één keer 7th Heaven met een extra dikke line-up
10 december 2013
Soixante Neuf & Luxurious present Exclusive NYE 2014
Line-up Down Under Festival 2014 bekend
Betoeterd: Tollen in de Chinees
Bass Academy - The Masterclass 2.0 trailer update
9 december 2013
Project Hardcore: #PH13 · Latest info
8 december 2013
Wonderland Festival
5 december 2013
Bizar leven partygoeroe Ted Langenbach in boek gevat
4 december 2013
3Doc over gabbers aanstaande zaterdag Nederland 3
Firestarters & Discovery Channel belichten DJ van de toekomst
Iedereen in Nederland wordt terug naar school gestuurd
3 december 2013
Paylogic ook overgenomen door SFX
Twee weekenden Tomorrowland in 2014
2 december 2013
Pokke-Kerst-Herrie 2013