Partyflock
 
Nieuws · november 2013
­ Nederland
Paaspop's creatieve denktank draait de komende maanden overuren om van de volgende editie de meest spectaculaire tot nu toe te maken. Zo zal de camping worden omgetoverd in een sfeervol festivalstadje met een grote keuze aan verschillende soorten accommodatie die exclusief en uniek voor Paaspop zijn, dat wordt gehouden van vrijdag 18 april tot en met zondag 20 april 2014 op festivalterrein De De Molenheide in Schijndel.
Jamaicaans Rookie of the Year 'Popcaan' bekend van de clubhit 'Only Man She Want' en 'Partyshot' in samenwerking is met Major Lazer zal op Nieuwjaarsavond met een spetterende show in stijl het nieuwe jaar inluiden. Dinsdag 31 december opent Matrixx in Nijmegen haar deuren voor een avond vol entertainment.
Simplon kan door met drie ton subsisie
donderdag 28 november 2013
Het vorige week failliet verklaarde Groningse poppodium Simplon krijgt van de gemeente 310.000 euro subsidie om een doorstart te maken. Dat bleek uit de raadsvergadering van woensdagavond, zo meldt het poppodium.
Hold up: Het succesverhaal van de liefde tussen de twee gezelligste openminded feestjes krijgt op de valreep van 2013 een heel kittig staartje. Supertoys nodigt Rumour Has It wederom uit voor een uitbundig eindejaarsfeestje. Special guest: Peaches!
Tradities zijn er om in stand gehouden te worden, dus op de Eerste Kerstdag kun je in de Matrixx zoals gewoonlijk weer keihard losgaan tijdens XXlerator XX-Mas. Na alle familieverplichtingen, vreetpartijen en recessie-dissende kadootjesronden, beleef je 's avonds in de Matrixx in Nijmegen het beste wat hardstyle te bieden heeft. Een bijkomende Kersttraditie is dat de line-ups van XXlerator XX-Mas altijd moddervet zijn.
Sophisticated gaat weer enorm uitpakken bij hun New Years Eve party op 31 december 2013. Op de prachtige locatie De Tuin Van De Vier Windstreken zullen weer alle ruimtes gebruikt worden om een sensationeel event neer te zetten. Je kunt een luxe party verwachten met een hele dikke line-up en bijzondere verrassingen.
NRG VIBE neemt je op Synthetic 1.0 mee naar hun lab waar knetterende hardcore de deksels van de pannen laat rammelen. Op het programma uit Spanje Wasted Minds, de Italiaanse geweldenaar Amnesys en van eigen bodem Re-Style, Silver Shadow, The Mad Scientist, Backfire, TBS en The Dictator. MC M-Core host de avond. Na jaren van afwezigheid van grote internationale artiesten is Haarlem toe aan echte hardcore!
Het is nog zo ver weg, maar Booming Sexy New Year in de Hemkade is nu al uitverkocht. Dit feest is pas over vijf weken en speciaal daarom heeft de organisatie juist voor jullie een tweede locatie! In Almere welteverstaan. Deze locatie ligt lekker centraal in Nederland en het zal hier zeker net zo gezellig worden als in Zaandam.
ANWB · A Night With Bass-D
dinsdag 26 november 2013
Op een donkere duistere avond in de altijd koude decembermaand zijn er een aantal weekend-monteurs keihard aan het klussen in de garage van Bass-D. Deze weekendmonteurs, die deel uitmaken van het team ANWB, hebben de verantwoordelijkheid gekregen om de juiste tracks in elkaar te sleutelen en memorabele files te creëren.
Trailer Outlaw online
dinsdag 26 november 2013
Op zaterdag 21 december presenteren The Third Movement en Dutch Dance Company Outlaw in de Amsterdam Studio's. Twee geluidsdichte area's voorzien van snoeihard geluid, een line-up met de grote en opkomende namen uit de scene en een publiek dat staat te springen voor die volgende klapper. Een hardcore confrontatie, één die op ontploffen staat. Outlaws, stand your ground!
YMC Gay & Gay Palace hebben na een uitverkochte zomercarnaval editie de handen weer ineen geslagen om een spectaculaire editie te organiseren. Op donderdag 26 december, oftewel tweede kerstdag, is het tijd voor het vrolijkste en heetste feest van het jaar!
ID&T opent een nieuwe feestlocatie op bedrijventerrein Westpoort. Een club mag het niet heten, want dat spreekt deze generatie jongeren niet aan. Deze week is het huurcontract rondgekomen, zo maakte ID&T-medeoprichter Duncan Stutterheim vorige week bekend op het Westpoortsymposium. ID&T huurt de hal van drieduizend vierkante meter bij metrolijn 50-halte Isolatorweg voor tien jaar.
Nieuwe Electronische Waar is het platform voor producers uit Oost-Nederland. Maak je muziek, maar is er niemand die het hoort behalve je buurman? Dan ben je bij hen aan het juiste adres. Het is hun missie om talentvolle producers te bevrijden uit hun zolderkamertjes en een podium te bieden. Ieder jaar brengt NEW een CD en een digitale release uit met een nieuwe lichting producers.
Bij The Shell staat de liefde voor muziek centraal: een liefde die zich uit in een fijne, ongedwongen sfeer op de dansvloer. Voor deze - alweer - negende editie nodigt The Shell Serge en dj-collectief Barre Tijden uit om het onderste uit hun schelp te halen.
Tresor Berlin komt op 29 november naar Pand14. Ondergronds feesten staan bekend om hun ongedwongen sfeer en authentieke beleving. Feesten waar de muziek centraal staat en niets moet en alles mag. 9.23 organiseert samen met TWSTd een uniek feest in Pand14 in Amsterdam.
Na twee daverende oud & nieuw edities N.E.T Apenkooi ook dit jaar het Westergasterrein compleet over tijdens de jaarwisseling. Vergeet de kou en winter en hijs je in je fleurigste outfit tijdens je laatste dansjes in 2013. Limbodans het nieuwe jaar in met Apenkooi Club Tropicana. Verwacht bijzondere acts, een scala aan toffe Dj's en een heel bijzonder 12 uur moment.
Welcome to Candyshop
vrijdag 22 november 2013
Na een bomvolle eerste editie is Candyshop terug! In samenwerking met internationale studentenvereniging ESN Utrecht en SpeelZ nodigen ze je uit voor: Winter Sensation. Laat je tijdens deze editie verwennen en meenemen op een spectaculair, winters avontuur. Waan je in een fantasiewereld waar je zelfs in je stoutste dromen nooit van hebt durven dromen.
Gregor Salto is blij dat hij donderdag tijdens de Latin Grammy Awards toch deels in de prijzen is gevallen. De Amerikaans-Cubaanse rapper Pitbull won de Grammy voor beste urban optreden met het nummer Echa Pa'lla, dat Salto voor hem produceerde.
Don Diablo is een groot deel van de muziek waar hij de afgelopen vijf jaar aan gewerkt heeft kwijt omdat er een back-up gecrasht is. De dj vertelde gisteren in RTL Late Night dat het echt een drama is. 'Ik werk al vijf jaar in mijn eentje voor album dat over twee maanden af moet. Maar mijn systeem is gecrasht', zegt de artiest.
Op zaterdag 30 november is het de beurt aan niemand minder dan Mr. 'Gangsta's Paradise' Coolio om een liveoptreden te verzorgen tijdens alweer de derde editie van R&B Classixx. Er zullen deze avond uitsluitend R&B, Hip Hop en Urban klassiekers uit de jaren '80, '90 en 2000 gedraaid worden door Dj's Styles, Cream Deluxe, Shurendi, J-Flava, Myron Vasquez en gehost door MC Jay Jay.
KNIP
woensdag 20 november 2013
Hoe trek je de aandacht van mannen? Leedvermaak blijft leuk en: was het maar weer rokjesseizoen! Deze week is de post met de beste positief tot negatief ratio drugs en seksgerelateerd! Uiteraard ook weer de standaard update van verschillende secties op Partyflock!
SFX neemt ook Duits i-Motion over
woensdag 20 november 2013
I-Motion, de Duitse eventpromoter die is opgericht in 1994, werd door Robert Sillerman 's SFX Entertainment overgenomen voor $16 miljoen in contanten en $5 miljoen in aandelen. Afgelopen zomer was al bekend gemaakt dat SFX bezig was met deze overname.
Noisecontrollers gaan ieder eigen weg
woensdag 20 november 2013
Wanneer de visies en ambities van twee creatieve zielen op een bepaald punt in het avontuur uiteenlopen, dan is het wellicht tijd voor verandering. Na goed overleg en op basis van wederzijds begrip en steun, hebben Bas Oskam en Arjan Terpstra besloten hun eigen wegen te kiezen in navolging van hun dromen.
Red alert! Zaterdag 7 december dreigt nu al de geschiedenisboeken in te gaan als meest wilde avond van Hengelo. Op deze avond viert rapper Mitta, tevens één van de organisatoren van Be Famous, zijn verjaardag op de laatste Be Famous van dit jaar!
Op 23 november aanstaande brengt jouw Takens enkele van de beste raw hardstyle specialisten naar Balkbrug voor een avondje ongegeneerd raggen tijdens het concept 'Raw Night'.
Panic viert verjaardag in stijl
maandag 18 november 2013
7 December viert DJ Panic zijn verjaardag in stijl tijdens zijn eigen feest: Paniek in De Loods XXL. De XXL toevoeging is zeker geen loze belofte: er wordt deze editie extra groots uitgepakt met maar liefst drie area's. Zo zal er naast de main stage (early rave & hardcore) een oldschool en freestyle area zijn, waar bevriende en collega dj's hun platen ter gehore zullen brengen.
Allure brengt quality house music
vrijdag 15 november 2013
Op vrijdag 15 november verwelkomt Allure jou in een wereld waar House aantrekkingskracht de boventoon voert. Als de herfstbladeren zich twijfelachtig aan de zwaartekracht onderwerpen, pakt Allure uit met diverse kwalitatieve house-ingrediënten.
Langspeelplaats
vrijdag 15 november 2013
Mannelijke DJ's zijn in de meerderheid en feesten met Sinterklaasthema zijn - op dit moment - een slecht idee. Bovendien, wie gaat er in de huidige (verzadigde) Amsterdamse feestscene nog een nieuw feest organiseren? Sociale en zakelijke zelfmoord of briljant concept?
In muziekland waait een frisse wind van overzee richting Europa. Het genre dat de naam UK Bass draagt, geïnspireerd door garage en house, komt naar Utrecht! Eregast van de avond: Shadow Child.
Pleinvrees on tour van start in Luik
donderdag 14 november 2013
Komende wintermaanden gaat Pleinvrees on tour in vijf Nederlandse steden, maar de aftrap staat gepland met een Belgische fuif. Pleinvrees gaat naar Luik met niemand anders dan The Big Man Himself: Dixon (Innervisions)
XL editie Epic Hard
woensdag 13 november 2013
Aanstaande vrijdag is het eindelijk weer zover: de derde editie van Epic: Hard XL! Na twee ramuitverkochte edities met Ran-D en Crypsis, staat deze maand Frontliner in Epic Tilburg. Hij neemt je mee tijdens een anderhalf uur durende muzikale reis zoals alleen hij dat kan!
The Destroyer Solo
woensdag 13 november 2013
Op zaterdag 25 januari komt de droom van elke terrorliefhebber uit: de Italiaanse terrorheld The Destroyer vijf uren lang solo in de hardste locatie van Nederland! Om het feest helemaal compleet te maken zijn onder andere The Vizitor, Akira, Noisekick, SRB en Paranoizer ook van de partij.
Wat hebben de trefwoorden: Haarlem, house, 25+, quality, heerlijke wijn, oesters en champagne gemeen? Juist! Eindelijk, eindelijk is er een avond met volwassen house voor 25-plussers!
Nederland krijgt er een unieke nachtclub bij. Gelegen in het studiocomplex te Aalsmeer wordt zaterdag 30 november Club Liberty geopend, een club van grootse, theatrale proporties. Niet zomaar een plek om een nachtje te dansen, maar een sfeervol ingerichte locatie die in alles het spectaculaire nachtleven van New York ademt.
Het komende jaar bestaat Club Rodenburg dertig jaar en dit willen ze graag met jullie vieren. Op verschillende evenementen zullen er topacts aangeboden worden voor bodemprijzen. Om te beginnen met een klapper komt hiervoor Italian Riot naar voren!
Nederlandse consumenten hebben in 2012 715 miljoen euro uitgegeven aan muziek, variërend van (grote) concerten tot dance-evenementen en de aankoop van muziekcd's, downloads en streams. Bijna driekwart van de totale uitgaven, 525 miljoen euro, komt voor rekening van live muziekevenementen. In 2017 ligt dit bedrag bijna 12 procent hoger op 587 miljoen euro. Dat blijkt uit de Entertainment & Media Outlook 2013-2017 van PwC.
Feestorganisatie Cartel is jarig. De organisatie, die de pure house terugbracht op het Amsterdamse uitgaansmenu, viert op 23 november in Studio 80 dat zij al drie jaar het zweet van het plafond laat komen. Je verjaardag vier je met vrienden. De line-up is daarom een verzameling van artiesten waar Cartel een speciale band mee heeft.
Zaterdag 25 januari viert 18hrs Festival de winter tijdens WinterFest! Na het succes van 18hrs Festival kon een winterse editie niet uitblijven. Vanaf 18:00 tot 06:00 zondag ochtend worden twaalf uur lang de twee grote indoorzalen van de Balkenhaven onder handen genomen door het Spaanse Elrow en het Amsterdamse Click.
Productietekening Full Moon
vrijdag 8 november 2013
Het mooiste Full Moon feest wat jullie ooit hebben meegemaakt zal deze editie worden in de vernieuwde Sand met bewegend LED boven de dansvloer, lasers die om hun as draaien, de allerbeste VJ van Nederland, trapeze-acts, heel veel show, alles over de top, een snelle binnenkomst, veel ruimte bij de lockers. Een supermooie, echte, nostalgische zweefmolen!
Het eerste internationale succes is een feit voor dance label Powerhouse Music. Met de Nederlandse signing Blasterjaxx scoort het jonge label een nummer één hit in Zuid Afrika.
KNIP
woensdag 6 november 2013
Gebruik je (te) veel drugs? Het Trimbos geeft informatie over stoppen! Uiteraard lees je weer teasers van de nieuwste recensies, een spotligt en check je weer een aantal winacties.
Oh en, waar vier jij dit jaar Oud & Nieuw?
Golden at Cinema
woensdag 6 november 2013
Voor de tweede editie van Golden in Rotterdam heeft de organisatie een speciale gast uitgenodigd. Zo zal niemand minder dan de enige echte house koning van Nederland dj ROOG, in de populairste club van de stad, Cinéma, zijn gouden platen komen spinnen.
Van nature rebels. Een bestaan buiten de gevestigde orde. Levend aan de rand van de maatschappij komen de Outlaws tevoorschijn. Dwarsliggers, zelfbenoemde helden. 's Nachts als de duisternis is gevallen laten zij zich zien. Anoniem, op neer gekeken door de maatschappij en trots op hun bestaan. Alles om maar aan die ene obsessie te voldoen, hardcore!
Op zaterdag 30 november staat er weer iets leuks in de agenda van party-minded Nederland: Mascarada is weer terug! In Beachclub Royal aan de kust van Hoek van Holland gaat dit gemaskerde feest weer een dik feest produceren! Muzikaal is het weer van hoog niveau met oa Benny Rodrigues en Roul and Doors!
Zoals jullie weten, organiseert NRG VIBE op 30 november Synthetic 1.0 in het Patronaat te Haarlem! NRG VIBE is blij dat ze dit verfrissende hardcore concept naar Haarlem kan brengen. Het is ook te lang geleden dat er een goed hardcore feest in Haarlem georganiseerd is. De line-up is daarom ook internationaal en moddervet!
Na die waanzinnige eerste editie moest het nog wel een keer keihard worden overgedaan...en dat gaat op zaterdag 12 april gebeuren! Ook de datum van World of Pleasure is bekend! Zaterdag 10 mei laten bezoekers zich weer finaal gaan in een wereld vol muziek en entertainment.
Vengaboys domineren charts India
zaterdag 2 november 2013
Vengaboys domineren met maar liefst 5 songs de Indiase Nokia single-charts. De hoogste notering hebben ze te pakken met hun meest recente hit 'Hot Hot Hot', die de #2 positie bekleedt. Ook 'To Brazil', 'We Like To Party', 'Boom Boom Boom' en 'We're Going To Ibiza' zijn goed voor een Top 10-notering. De tracks zijn afkomstig van het later dit jaar te verschijnen Greatest Hits-album.
Vanavond RODnacht in Trouw
vrijdag 1 november 2013
RODnacht is terug in de heetste club van Nederland! Na de uiterst succesvolle lancering tijdens Hemelvaart waar ROD (aka het technobroertje van Benny Rodrigues) uiteindelijk een zinderende acht uur set neerzette, mocht het geen verrassing meer heten dat RODnacht @ Trouw een vervolg zou krijgen.
Toren, zoals het voormalig hoofdkantoor van Shell in Amsterdam nu door het leven gaat, verwelkomt op zaterdag 9 november een keur aan internationaal opererende kunstenaars en muzikanten. Dan vindt de eerste Nederlandse editie plaats van [Percep – Tion] Presenteert: Das Letzte Abendmahl. Eerder organiseerde [Percep-tion] vergelijkbare evenementen op verschillende locaties in Berlijn.
Extra show Avicii In Ziggo Dome
vrijdag 1 november 2013
De eerste show van de Zweedse dj en producer Avicii, dat onderdeel uitmaakt van zijn True Tour, was gisteren binnen 15 minuten uitverkocht. Naar aanleiding van de enorme vraag naar kaarten volgt er een extra show, op zondag 23 februari in Ziggo Dome, Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start zaterdag 2 november om 10 uur.
29 november 2013
Paaspop 2014 breidt accommodatie flink uit
28 november 2013
Pure Pressure luidt in stijl het nieuwe jaar in met Popcaan
Simplon kan door met drie ton subsisie
Supertoys invites Rumour has it x-mas special
27 november 2013
XXlerator XX-Mas eerste kerstdag in Matrixx
Sophiticated presents NYE in De Tuin Rotterdam
Synthetic 1.0 · Welcome to our hardcore laboratory
26 november 2013
Booming Sexy New Year Hemkade geheel uitverkocht, maar Almere nog niet
ANWB · A Night With Bass-D
Trailer Outlaw online
YMC Gay met Christmas edition op tweede kerstdag
25 november 2013
ID&T opent eventlocatie in Amsterdamse Westpoort
24 november 2013
N.E.W. zoekt nieuwe producers uit Oost-Nederland
23 november 2013
The Shell haalt Serge en Barre Tijden naar Studio 80
22 november 2013
9.23 en TWSTd organiseren Ondergronds
Apenkooi viert NYE met Club Tropicana
Welcome to Candyshop
Gregor Salto deelt Latin Grammy met Pitbull
21 november 2013
Don Diablo is muziek van afgelopen vijf jaar kwijt
Coolio live tijdens R&B Classixx in Matrixx
20 november 2013
KNIP
SFX neemt ook Duits i-Motion over
Noisecontrollers gaan ieder eigen weg
Feel like a celebrity for a day at Be Famous
19 november 2013
Niks geen lieflijke melodietjes en zoetsappige vocalen tijdens Raw Night
18 november 2013
Panic viert verjaardag in stijl
15 november 2013
Allure brengt quality house music
Langspeelplaats
14 november 2013
44BASS brengt het nieuwe UK bass naar Utrecht
Pleinvrees on tour van start in Luik
13 november 2013
XL editie Epic Hard
The Destroyer Solo
11 november 2013
Vingt-Cinq nieuwe Haarlemse house avond voor 25-plussers
9 november 2013
Club Liberty: New Yorkse clubsfeer in Aalsmeer
Bodemprijzen voor topacts bij Italian Riot
8 november 2013
Inkomsten muziekindustrie vooral voor grotere spelers
Cartel viert derde verjaardag in Studio 80
18hrs Festival presents WinterFest op zaterdag 25 januari Balkenhaven Zaandam
Productietekening Full Moon
7 november 2013
Blasterjaxx scoort nummer 1 hit in Afrika
6 november 2013
KNIP
Golden at Cinema
Kick-off Outlaw in Amsterdam Studio's
4 november 2013
Mascarada keert terug in het Westland
Synthetic 1.0 · Welcome to our hardcore laboratory
X-Sense maakt data Brothers Open Air en World of Pleasure bekend
2 november 2013
Vengaboys domineren charts India
1 november 2013
Vanavond RODnacht in Trouw
Berlijns cultureel muziekevenement Das Letzte Abendmahl naar Amsterdam
Extra show Avicii In Ziggo Dome