Partyflock
 
Nieuws · oktober 2013
­ Nederland
XXlerator 10 Hours timetable
woensdag 30 oktober 2013
Kun jij het aan om tien uur lang te feesten? Matrixx daagt je uit voor een tien uur durende editie van XXlerator! Met een verrassende mix van gevestigde namen en nieuwe namen uit de scene zorgt XXlerator voor een nacht vol spektakel en de beste hardstyle! Check hier de timetable.
XXlerator: Start Your Engines…
dinsdag 29 oktober 2013
Start Your Engines...en kom zaterdag 2 november naar XXlerator 10 Hours in de Matrixx. Hier wordt rond twee uur 's-nachts de grootste mijlpaal uit de XXlerator geschiedenis onthuld!
All true fanatics know what is coming. This Saturday Art of Dance and Q-dance unfold their second alliance.A stunning location, a brutal sound system, the best hardcore artists and the most devoted crowd are the ingredients for our recipe of hardcore. Hereby the last necessities for your divine night of noise.
Confusion Events zal op vrijdag 1 november 2013 The The Level in Arnhem betreden voor de eerste editie van GlobeStyle. De Korenmarkt zal tien uur lang opgejaagd worden door de beste hardstyle van dit moment.
At My House naar Manhattan Arnhem
maandag 28 oktober 2013
Het aftellen is begonnen voor zaterdag 30 november. DanceVilla Entertainment zal deze datum voor de eerste keer neer strijken in de populairste club van Arnhem. Club Manhattan zal deze avond in het teken staan van At My House.
Pussy lounge
maandag 28 oktober 2013
Op zaterdag 4 januari vindt de jaarlijkse Pussy lounge New Years Hangover Cure plaats in Central Studios te Utrecht. Want wat is de beste manier om je Nieuwsjaarskater te verhelpen? Juist, een paar dagen erna gewoon weer een feestje pakken!
Toko Techno
zaterdag 26 oktober 2013
techno is een wereld op zich met vele eilandjes. En elk eilandje heeft haar geweldige ingrediënten, een eigen keuken. De naam Toko geeft dit al aan. Men gaat proeven deze nacht, van een wereldmenu aan techno.
Het ADE is nog maar net achter de rug, en Premier Affair maakt zich op voor een nieuwe editie op vrijdag 8 november in het walhalla van de Nederlandse EDM scene: Escape Club Amsterdam. De lat wordt hoog gehouden; een (inter)nationale headliner aangevuld met de EDM next generation die Nederland biedt.
Het populaire dance-event Don't Let Daddy Know komt naar Nederland! Het stijlvolle succesconcept van E&A Events & ID&T dat vier jaar geleden haar debuut beleefde in de Privilege, 's werelds grootste club op het nummer één dance eiland: Ibiza.
Terwijl het weer ons nog even in zomerstemming houdt, komt december toch wel erg dichtbij nu! En dat weet iedereen, want kaartverkoop voor Xtra Large op 28 december is letterlijk vertienvoudigd! De eerste 750 kaarten zijn nu al verkocht, Xtra Large is verrast hoe snel dat ging vergeleken met vorig jaar. De allerlaatste 100 Early Bird kaartjes liggen nu in de verkoop.
Raveland luidt de wintertijd in
woensdag 23 oktober 2013
Het heeft even geduurd, maar Raveland is terug van weg geweest! Zaterdag 26 oktober 2013 is de Smalle Brug in Stiens het strijdtoneel voor een derde editie voor Raveland. Omdat in de nacht van 26 op 27 oktober de wintertijd ingaat betekent dit dat de derde editie van Raveland maar liefst zeven uren duurt!
Happy Wonderland
dinsdag 22 oktober 2013
Op zaterdag 2 november 2013 neemt Confusion Events jullie mee terug in de tijd naar een Happy Wonderland. De Rodenburg in Beesd zal deze avond geheel in het teken staan van een wilde rit door het verleden. Tijdens deze avond zullen de beste early en happy hardcore hits de revue passeren.
Noteer zaterdag 7 december 2013 met grote uitroeptekens in je agenda, want dan staat de laatste editie van Funkadelic in 2013 op het programma in één van de mooiste discotheken van Amsterdam, Panama, die je zeker niet mag missen.
Tien jaar Dirty Dutch
donderdag 17 oktober 2013
In 2004 was de allereerste editie Dirty Dutch in HMH. Op veler verzoek keerde het dance platform, geïnitieerd door dj, artist en producer Chuckie, begin 2013 terug in HMH en wat volgde was een uitverkochte editie, waar ook meer dan 2000 buitenlandse fans op afkwamen. Juist daarom wordt HMH op 1 februari 2014 het toneel van een speciale Dirty Dutch-editie: Back to the Original core. De show wordt verzorgd in 'full 3D'.
Aanstaande zaterdag 19 oktober is Harders Plaza in Harderwijk het decor waarin artiesten als Partyraiser, Endymion en Evil Activities hun liefde voor hardcore ten gehore brengen en daarmee Harders Plaza transformeren naar een echte Hardcore tempel. It's time to Make Some Noise! Verdeeld over maar liefst vier zalen gaat deze XL editie van Make Some Noise de boeken in als niet te vergeten.
Wanneer dance-festivals hun krachten bundelen kunnen zij samen bergen verzetten als het gaat om duurzaamheid. Dat concludeerde ID&T vandaag in de Chicago Social Club in Amsterdam tijdens ADE Green, waarbij experts uit de internationale dance wereld bij elkaar kwamen om te discussiëren over hoe zij de industrie kunnen verduurzamen. Onder meer Burning Man Verenigde Staten, Mysteryland Nederland, Boom Portugal, Sensation Nederland en Julie's Bicycle Verenigd Koninkrijk werden vertegenwoordigd.
Benny Rodrigues op Full Moon
woensdag 16 oktober 2013
Zaterdag 16 november is het wachten voorbij en kun je weer terecht op een nieuwe sensationele editie van Full Moon. Met gepaste trots kan Full Moon melden dat nu ook top-dj Benny Rodrigues aan de line-up is toegevoegd! Daarnaast heeft Full Moon in de altijd relaxte 2e area heerlijke opzwepende trance en groovy trance sounds geprogrammeerd.
In het weekend van Amsterdam Dance Event 2013, van 17 t/m 20 oktober, zendt Q-dance de lijst der hard dance lijsten uit op Q-dance Radio; The Harder Styles Top1000. De lijst is samengesteld door fans en luisteraars die via Facebook gestemd hebben op hun 10 favoriete hard dance tracks.
Zaterdag 26 oktober wordt een ultraspeciale avond in de Rain te Amsterdam. Op deze avond joinen de heren van R&B All Stars hun krachten met Kera Fränkel, om de avond te beginnen met een speciale R&B jamsessie met live band, gevolgd door het R&B feest van het moment: R&B All Stars.
Warner Bros. Interactive Entertainment en DJ Don Diablo slaan de handen ineen rondom Batman: Arkham Origins, de nieuwste game uit de Batman franchise, beschikbaar op 25 oktober 2013. Don Diablo maakt speciaal voor deze release een exclusieve track en videoclip 'Don Diablo - Origins' die op 18 oktober wordt onthuld tijdens het Amsterdam Dance Event.
Zaterdag 16 november vindt de tweede editie plaats van House in Harmony in de mooiste locatie voor een indoor festival in Friesland: De Harmonie in Leeuwarden. De organisatie heeft wederom een spectaculaire line-up met een internationaal tintje vastgelegd. Don Diablo, The Partysquad, André Galluzzi & DJ Ruthless.
Beatdown Festival
dinsdag 15 oktober 2013
De gehele zomer vinden er bijna elk weekend wel één of meerdere festivals plaats, het ene nog groter dan het andere. Na september trekt de herfst ons land binnen, de bladeren vallen van de bomen, de jas en sjaal komen weer tevoorschijn en het is gedaan met het festivalseizoen.
Maar waarom treuren en aftellen naar de lente?
Disctrict One update
dinsdag 15 oktober 2013
De Prins Bernhardhoeve zal in quarantaine worden gebracht om verspreiding tegen te gaan van een nog onbekend besmettelijk virus. Het schijnt te gaan om het radioactieve subtype H4.RD. Bij verdere progressie zijn de volgende symptomen bekend: rammen, zagen, beuken en onverklaarbare drang tot energieke uitingen.
Unieke leegstaande locaties transformeren tot feest- en cultuurruimtes, dat is het doel van evenementorganisatie Metamorphosa. Op vrijdag 25 oktober aanstaande zal de aftrap zijn in de bijzondere Hal B16 op het Energy Business Park Arnhems Buiten, het oude KEMA terrein.
Op zaterdag 21 december organiseert High Energy Events MegaWatt Festival. MegaWatt Festival vervangt Fusion of Dance Indoor en gaat de weg die Fusion of Dance Indoor de afgelopen jaren bewandeld heeft, voortzetten. Hiermee legt de organisatie de lat nog hoger om jou als bezoeker echt een onvergetelijke nacht te bezorgen. Met een überdikke line-up verdeelt over maar liefst vijf area's gaat MegaWatt Festival verder waar Fusion of Dance Indoor is gestopt.
Elektronik Kolektiv tijdens ADE
maandag 14 oktober 2013
8 Oktober verzorgt Elektronik Kolektiv, een nieuw booking agency en evenementenorganisatie, tijdens Amsterdam Dance Event een clubavond in Club Underground. Kwaliteit en creativiteit staan bij hen hoog in het vaandel. Geen dampende beuktechno, maar eerder variërende baslijnen en creatieve invloeden.
Angels & Demons
zaterdag 12 oktober 2013
Zaterdag 19 oktober is het dan zover de strijd tussen het goed en het kwaad zal losbarsten in Eclipse Rotterdam. Na een lange hardstyle stilte in deze locatie, zullen er eindelijk weer melodieuze en rauwe hardstyle klanken uit de speakers van de Eclipse dreunen. Core ConneXion en Hard Music Records hebben alles in gereedheid gebracht om jullie een onvergetelijk avond te bezorgen.
Zaterdag 30 november is het weer tijd voor een heerlijke, onvervalste editie van House In Motion. Back by popular demand! Terwijl het buiten alsmaar kouder word, de bladeren van de bomen vallen en de herfst alweer bijna plaats moet maken voor koning winter (brrrr...), zal XXL Culemborg je verwennen met warme zomerse sounds en heerlijke beats. En dat is niet alles want house in Motion breidt zelfs uit naar twee zalen!
TwentySix opent 11 oktober
woensdag 9 oktober 2013
De toonaangevende dj, promotor, bbq-meester, boeker, Buma Rotterdam Beats-directeur en programmeur Roger Brouwn viert aanstaande vrijdag zijn verjaardag en wie jarig is trakteert! Zijn traktatie is er zelfs een van blijvende aard. Hij zal zijn verjaardag namelijk samen laten vloeien met de officiële opening van TwentySix. Brouwn is mede-uitbater van deze nieuwe uitgaansgelegenheid aan de Kruiskade 26.
Get Lucky komt met ADE editie
woensdag 9 oktober 2013
Op donderdag 17 oktober zal Lucky Charmes, bekend om zijn ontelbare releases bij grote dance labels en optredens bij een groot aantal bekende evenementen en festivals, een zeer speciaal evenement organiseren op Amsterdam Dance Event 2013.
Vrijdag 6 december bundelen Major League en het Britse Youtube-kanaal UKF de krachten voor een hele nacht lang drum 'n bass in de Amsterdamse Melkweg. Optredens komen tijdens deze clubnacht van Ed Rush, Culture Shock, Tantrum Desire, June Miller, Nymfo en Pamb & Harsh. Tickets zijn nu verkrijgbaar.
ADE is botergeil
woensdag 9 oktober 2013
Ouwe stijl is botergeil, welke geen introductie meer nodig heeft bij de doorgewinterde early hardcore liefhebbers, kenmerkt zich door scheurende juno's en donderende 909's: Dus niet het reguliere arsenaal aan plaatjes die je normaal in de early zalen hoort, bij ouwe stijl gaat men echt terug naar de sound van de Sporthallen Zuid en wellicht nog wel een tandje duisterder en harder.
Frenchcore s'il vous plaît!
dinsdag 8 oktober 2013
Nog een kleine 3 weken te gaan voordat Europa's grootste internationale Frenchcore spektakel weer los barst in Culemborg. Alles wordt uit de kast gehaald om er een onvergetelijke nacht van te maken. Ook deze keer is er weer veel aandacht besteed aan de inhuur van extra geluid. Gegarandeerd het hardste geluid van het land! De artiesten hebben laten weten er 100% klaar voor te zijn. Jullie ook? Koop dan snel je ticket voor het te laat is.
Techno Division is terug
dinsdag 8 oktober 2013
Op zaterdag 12 oktober 2013 is Techno Division terug. Na het geslaagde eerste feest op zaterdag 4 mei 2013 gaat op zaterdag 12 oktober 2013 het dak van Club Solid Sounds (aka de oude Madonna en Max Partynights) er weer af. De optredens van de dj's en de positieve reacties die Techno Division van jullie hebben gekregen, hebben Techno Division overtuigd om direct meerdere edities in te plannen.
Met Stanislavski (in de Stadsschouwburg) hebben we de ultieme locatie gevonden om het jaarlijks terugkerende Amsterdam Dance Event op overgetelijke wijze te vieren. Doen we op zaterdag 19 oktober. Oftewel, kwalieits-club-muziek in een van de mooiste locaties van het ADE.
Thunderground
maandag 7 oktober 2013
Zaterdag 23 november 2013 presenteert Static Movement in samenwerking met Bassworx een gloednieuwe editie van Thunderground: Freestyle Madness! Met een keihard uitverkochte editie in 2011 nog diep in het geheugen kijken The Darkraver & Vince, hosts van het concept, uit naar een nieuwe frisse locatie met een superieur geluid en voldoende mogelijkheden om door te groeien. De Effenaar in Eindhoven staat op 23 november volledig in het teken van oldschool, early hardcore en freestyle zoals het nog nooit heeft durven dromen.
Enzyme Records staat al meer dan 12 jaar bekend als het meest toonaangevende hardcore label van Europa. Vele Enzyme artiesten zijn uitgegroeid tot ware iconen van de scene. De populariteit van Enzyme is te danken aan het leveren van kwaliteit. De muziek is uniek, vernieuwend, vooruitstrevend, experimenteel en vooral dansbaar. Enzyme Records tourt al vele jaren met succes door binnen- en buitenland. Deze editie is het de beurt aan Den Haag, tevens de thuishaven van het label.
Loudness
maandag 7 oktober 2013
Op zaterdag 16 november is de Maassilo in Rotterdam wederom het decor voor een nieuwe snoeiharde editie van Loudness! Zoals jullie van b2s gewend zijn zullen zowel gevestigde- als nieuwe Raw Hardstyle namen een plaatsje nemen in de DJ booth. Maar liefst 3 zalen vol beuk geweld waar iedere echte Raw Hardstyle liefhebber zijn of haar hart kan ophalen! Zorg dat je erbij bent en laat je verrassen.
Het is nog maar net een paar dagen geleden dat de kaartverkoop voor het mega evenement 'WOWIndoorFestival' in The Central Dome van start is gegaan en nu al zijn de eerste 1000 Early Bird tickets uitverkocht. Op dit indoor evenement in Nijkerk worden vele grote namen verwacht uit de dance scene zoals Psyko Punkz, Code Black, Adaro, Ran-D, Billy the Kit, Dirtcaps, Atmozfears en vele andere.
Een van 's werelds grootste DJ en producer Sander van Doorn start op 16 oktober tijdens het Amsterdam Dance Event met zijn Doorn Label Nights World Tour.
Onlangs maakte Crazy Sexy Cool bekend in oktober een dubbeldikke verjaardagseditie te gaan vieren. Het beruchte dancefeest in de Rotterdamse Maassilo heeft de afgelopen vijf jaar uitgebreid naam en faam gemaakt, en dat gaat nu dik worden gevierd! Daarom bij deze een moddervette line-up van Crazy Sexy Cool op zaterdag 5 oktober, met namen als Apster, Lucien Foort, Gregor Salto, BIGGI, WaxFiend én een grote, internationale Mystery Guest!
XXlerator
vrijdag 4 oktober 2013
Nederlands
Engels
Op zaterdag 2 november test XXlerator opnieuw jouw uithoudingsvermogen. In een speciale 10 uur durende editie zullen de maar liefst 15 artiesten alles in het werk stellen om er een onvergetelijke avond van te maken. Beschik jij over het juiste DNA en denk je dat jij het aan kunt? Zorg dan dat je jouw ticket op tijd bemachtigd hebt!
Oldschool gangsters
vrijdag 4 oktober 2013
Nog iets langer dan een week wachten en dan staat Waterfront Rotterdam weer op zijn kop want op zaterdag 12 oktober staat Oldschool Gangsters in de agenda. Het concept dat altijd maar weer de juiste snaren en hartjes weet te raken en waar je niet kan stil staan op de beats van de OG's. Door het gewone 'ons kent ons gevoel', is het altijd weer een hele beleving wanneer de datum dichterbij komt. En dat maakt dit concept zo bijzonder met onder andere hun organiserende resident Dj Rob en de wederom 'pas' jarige Mc Joe!
Proud 2 Be Hardcore
vrijdag 4 oktober 2013
Het is inmiddels een begrip of beter gezegd een must in Limburg en de grensstreek. In de herfstvakantie moet je naar de Mondial in Beek, want daar kan je éénmaal per jaar terecht voor een portie hardcore zoals het hoort!
Met alle (hardcore) ingrediënten inbegrepen wordt daar het concept Proud 2 Be Hardcore gepresenteerd. Vrijdag 18 oktober 2013 is de datum die je in je agenda moet markeren! Want deze 4e editie is er wederom een om niet te missen!
YMCGay Halloween edition
donderdag 3 oktober 2013
1 November staat helemaal in het teken van Halloween. YMCGay Halloween edition zit boordevol met de griezeligste verrassingen! Van dansende zombies tot de engste pompoen mannen, van vampieren tot weerwolven. De zaal zal helemaal omgetoverd worden tot een spookhuis! Bereid je voor op the most scariest experience, want dit wil je niet missen!
Zaterdag 12 oktober is de dag dat de Amsterdamse eventorganisatie SFFRMKRS met een karrevracht aan dj's het Nijmeegse nachtlevend kleur komt geven. De plek waar al dit moois plaats zal vinden is: Matrixx.
Chateau Techno keert op 16 november terug met de tweede superdikke editie van La Fabrique. Na een - snel uitverkochte - editie van La Fabrique vorig jaar, belooft Chateau Techno een waanzinnige show met licht, lasers en het beste geluid. Uiteraard brengt Chateau Techno een spraakmakende techno line-up die je niet snel elders ziet!
CRIZIZ
dinsdag 1 oktober 2013
Nadat Smackdown en Nekrolog!k toch enigszins uit Nederland verdwenen zijn met hun feesten is er een gat ontstaan en nam de vraag naar artiesten van deze labels toe. Hierop hebben NG-NG en Club Rodenburg besloten een evenement te organiseren dat ook nog eens in samenwerking is met het label Audiosickness. Drie toplabels voor de prijs van één dus!
Crazyland van 2 november is geheel uitverkocht. Vijf weken van te voren kun je al geen kaarten meer kopen. De feesten van de organisatie gaan steeds sneller uitverkocht. Daarom wijzen ze jullie erop dat ook voor Booming Sexy New Year in de Hemkade de kaarten weer ontzettend hard gaan. Ook vind je in dit bericht de timetable voor B.I.T.C.H. aanstaande zaterdag.
30 oktober 2013
XXlerator 10 Hours timetable
29 oktober 2013
XXlerator: Start Your Engines…
Nirvana of Noise timetable and all you need to know
Globestyle: your revelation to the harder styles
28 oktober 2013
At My House naar Manhattan Arnhem
Pussy lounge
26 oktober 2013
Toko Techno
25 oktober 2013
Premier Affair presents Alvaro in Escape
24 oktober 2013
Succesvol concept Don't Let Daddy Know naar Ziggo Dome Amsterdam
23 oktober 2013
Laatste early bird kaarten Xtra Large 28 december met internationale superdj's
Raveland luidt de wintertijd in
22 oktober 2013
Happy Wonderland
20 oktober 2013
Laatste Funkadelic van 2013 in Panama*
17 oktober 2013
Tien jaar Dirty Dutch
Timetable en laatste informatie Make Some Noise - World Tour met Endymion, Partyraiser, Evil Activities, Thera en Frequencerz
ID&T roept op krachten te bundelen voor duurzame dance-industrie
16 oktober 2013
Benny Rodrigues op Full Moon
Q-dance presents The Harder Styles Top1000
R&B Jam Session en All Stars eind oktober in Rain
Don Diablo maakt exclusieve track en videoclip voor Batman game
15 oktober 2013
House in Harmony maakt volledige line-up bekend
Beatdown Festival
Disctrict One update
14 oktober 2013
Verlaten industriële Hal B16 eerste eventlocatie van Metamorphosa
Meer dan 50 artiesten vertegenwoordigd op het nieuwe MegaWatt Festival
Elektronik Kolektiv tijdens ADE
12 oktober 2013
Angels & Demons
11 oktober 2013
House In Motion is back on track en breidt uit
9 oktober 2013
TwentySix opent 11 oktober
Get Lucky komt met ADE editie
Major League en UKF bundelen krachten voor drum 'n bass nacht in de Melkweg
ADE is botergeil
8 oktober 2013
Frenchcore s'il vous plaît!
Techno Division is terug
7 oktober 2013
Danny Howells, Omid 16B, 16 Bit Lolitas en Paul Sparkes op zaterdag 19 oktober in Stanislavski
Thunderground
Tainted Audio vs Enzyme in het Paard van Troje
Loudness
Kaartverkoop voor WOWIndoorFestival in The Central Dome loopt storm
6 oktober 2013
Ben jij er volgende week zaterdag ook bij in de Lichtfabriek?
Sander Van Doorn kondigt wereldtour aan
5 oktober 2013
Grote namen én internationale mystery guest op vijfjarig bestaan CrazySexyCool
4 oktober 2013
XXlerator
Oldschool gangsters
Proud 2 Be Hardcore
3 oktober 2013
YMCGay Halloween edition
2 oktober 2013
Amsterdamse SFFRMKRS geven Nijmegen kleur in de Matrixx
1 oktober 2013
Chateau Techno presenteert tweede editie La Fabrique
CRIZIZ
Crazyland 2 november nu al uitverkocht en laatste info en timetable B.I.T.C.H