Partyflock
 
Nieuws · januari 2013
­ Nederland
Endymion joins Neophyte Records
donderdag 31 januari 2013
Spectaculair nieuws vanuit het Neophyte Records hoofdkwartier! Het toonaangevende label is uitermate trots aan te kondigen dat de hardcore helden Endymion het Neophyte Records team komen versterken.
Emporium · Colours of India
donderdag 31 januari 2013
Emporium overweldigt haar bezoekers jaarlijks met een prachtig uitgewerkt thema van een bijzondere cultuur of wereldrijk. Op zaterdag 25 mei 2013 neemt Emporium je mee naar de unieke wereld van het kleurrijke en fascinerende India. Matrixx presenteert: Emporium – Colours of India!
Zet deze datum maar vast in je agenda: zaterdag 16 februari, want dan viert 100% Pure, het label dat bekend werd met releases van onder andere 2000 and One, Steve Rachmad en Derrick May, zijn twintigste verjaardag in Studio 80!
Laatste info Moments
woensdag 30 januari 2013
Aanstaande zaterdag is het zover; de volgende editie van Moments! Na het knallende debuut afgelopen november zal de eerste zaterdag van februari hoofdstuk 2 inleiden van het nieuwe elektronische avontuur in de Factory 010 in Rotterdam.
Vlinders bij Escape in februari
dinsdag 29 januari 2013
De sneeuw is gesmolten, het wordt weer warmer én der hangt liefde in de lucht. Daarom organiseert Escape een speciale Valentijnsparty op vrijdag 15 februari met een 'all female line-up': Femmes de Valentine! Ook bij Brainwash kan er deze maand volop geflirt worden.
Flirterz
dinsdag 29 januari 2013
Flirterz! This year even bigger & better! Na een knallend 2012 en duizenden partypeople op verschillende locaties, trapt Flirterz het nieuwe jaar af op 31 maart (Eerste Paasdag) in The Sand Amsterdam met Flirterz - The White Edition.
In haar streven om dit jaar een alles overtreffende editie neer te zetten, gaat de organisatie het dance-programma van de Paaspop-vrijdag opnieuw uitbreiden naar meer podia én met meer acts. Naast de Main Stage, Jack Daniels, Loco Royale, Restolounge en Thunderbolt gaan dit jaar ook de Boogiedown (dubstep en hiphop), Theatertent en de nieuwe Bavaria-area (dance & electronic) open.
Rauw 9 februari in Tivoli
zondag 27 januari 2013
Het tienjarig bestaan van Rauw wordt het hele jaar uitbundig gevierd. Het kick-off weekend in januari was een groot succes, de volgende editie van Rauw is 10 Years Part 2: Kick-ass! Op zaterdag 9 februari staan naast Joost van Bellen twee andere dj's van formaat op Rauw in Tivoli: Scarlett Etienne uit Londen en ex-Crooker BOT uit Italië.
Mindset Outdoor 2013
zondag 27 januari 2013
Over twee weken staat in het zuiden des lands carnaval weer voor de deur! Overal in de regio Midden-Brabant rijden er carnavalswagens bomvol geluid en verlichting rond. Overdag worden er optochten aangedaan door de carnavalsgroepen. Maar wat te doen na deze optochten? Juist! Een mega hardstyle-carnavalsfeest geven met zijn allen!
NGHTDVSN presents Max Cooper
zaterdag 26 januari 2013
Vrijdag 8 maart is het weer tijd voor Max Cooper om Amsterdam op zijn grondvesten te doen trillen met een extra lange vier uur durende set in de Studio 80. Deze elektronica held van Ierse afkomst met een doctoraat in computational biology laat zien dat twee totaal verschillende werelden samen kunnen smelten tot een geheel.
Na vele aanvragen komt Juize presents naar de Randstad! Om precies te zijn in de Bitterzoet in Amsterdam op woensdag 20 februari 2013! In je vakantie op vrijdag 22 februari doen ze het gewoon weer! Juize presents Yellow Claw, SteviieWonder, live: Jebroer, Don Perignon komt het feestje hosten en natuurlijk de man die iedereen kent van Juize, DJ Jeff!
Dancetour vindt nieuwe sponsor
vrijdag 25 januari 2013
Dancetour en biermerk Jupiler gaan de komende drie jaar intensief samenwerken om het succesvolle danceconcept verder uit te bouwen. Onder het motto 'Bringing people together' is Dancetour in korte tijd uitgegroeid tot het grootste danceplatform van Nederland.
Opgelet, family business! Vrijdagochtend gaan de Early Bird tickets voor Electronic Family in de verkoop, wees er snel bij! Net als vorig jaar vliegen deze tickets waarschijnlijk in razend tempo de deur uit, vooral nu ze slechts €35 (ex fee) kosten. Dus bij deze een belangrijke reminder: vrijdagochtend 25 januari om precies 00.01 uur gaat de Early Bird verkoop los!
Met gepaste trots ontvangt Matrixx op maandag 29 april niemand minder dan Steve Aoki tijdens Koninginnenacht. De Amerikaanse electro grootheid komt met zijn eigen Nederlandse Dim Mak support acts de Matrixx volledig op zijn kop zetten. Crazy Steve wordt bijgestaan door Bassjackers, Mightyfools, Skitzofrenix, Marc Benjamin, Indyana en MC Ambush.
In de afgelopen vijf jaar is Hardclassics van een concept uitgegroeid tot een volwassen feest dat mag rekenen op een zéér trouwe en nog groeiende familie van échte liefhebbers. Op zaterdag 16 februari wordt het startschot gegeven voor het 'Hardclassics jubileumjaar' met een verrassende editie van Hardclassics in The Sand, Amsterdam.
Na het succesvolle debuut van Metz on Sunday in Club Vie, gaat 'the real house event' in februari verder met haar tour. Op zaterdag 16 februari strijkt het stoerste house-feest van Rotterdam en omstreken neer bij Strandclub View in Rockanje.
Tijdens de BOSS 'dance till you drop' op zaterdag 2 februari is niemand minder dan DJ Franck te gast. DJ Franck draait al jaren mee aan de top en staat bekend om zijn leuke verjaardagsfeesten. Het vaste publiek en het BOSS Team zullen DJ Franck laten zien dat BOSS het leukste feest van Nederland is.
Nadat Multigroove op 10 november 2012 de 'Hardcore Republic' uitgeroepen heeft met een oorverdovende editie van Hellbound in de Hemkade in Zaandam, bereidt de organisatie zich nu voor op een invasie van Duitsland. Op 9 maart 2013 zal de vlag van Hellbound in top hangen op de Förderturm in Bönen, één van de meest monsterlijke en brute locaties die een hardcore feest zich maar wensen kan.
Op 2 maart organiseert Apenkooi een 'The Grind' editie in de WesterLiefde en WesterUnie in Amsterdam. The Grind, een televisieprogramma uit de jaren '90, waar camerageile gespierde gasten en chicks hun dansmoves showden op de vetste hiphop en housebeats. Apenkooi wil dit gevoel terughalen naar nu.
Vrijdagse nieuwstelex
vrijdag 18 januari 2013
Elke week verschijnen er wel berichten die te kort zijn om als persbericht te publiceren, maar die wel de moeite van het vermelden waard zijn. We verzamelen ze elke week en publiceren ze op de vrijdagmiddag. Kun je nog even helemaal up-to-date het weekend in!
Solid Soundz Events keert terug met drie knallende concepten, samengesmolten tot één evenement! Hieronder zullen de thema's verder uitgelicht worden.
Lees snel verder voor alle informatie over de line-up, locatie en winacties.
De Nachtkerk ontvangt Attar!
vrijdag 18 januari 2013
Liefhebbers van future house en nu-disco kunnen hun geluk op wanneer ATTARI zaterdag 2 februari Amsterdam aandoet voor een optreden tijdens De Nachtkerk in de Kerk van Arena.
Nu 2012 bij menigeen afgesloten is heeft Brainattacks na het afscheid van DoomsDay Events al behoorlijk wat op de plank liggen voor 2013, Plannen tot de herfst zijn al tot een ver stadium gevorderd en de eerstvolgende twee edities zijn de timetables inmiddels bekend.
Na doldwaze avonturen op Freaqshow is het Q-dance team weer op volle sterkte. Nu ze zich richten op het nieuwe jaar, pakken ze graag de kans om zich tot jullie - de dedicated bezoekers - te richten. Lees verder!
Pleinvrees en STRAF_WERK slaan 30 maart opnieuw de handen inéén voor Amsterdam's next best thing: DGTL. Een nieuwe festivalformule op de NDSM-Werf in Amsterdam.
Lolita nodigt je uit
donderdag 17 januari 2013
Lolita nodigt iedereen uit voor een avond om je vingers bij af te likken. Op 25 januari zullen oren en ogen in Club 8 gestreeld worden door de lekkerste bands, live acts, dj's en live visuals. Ook zullen naast de standaard koude pilsjes, shotjes liefde en een speciale lolita cocktail de tong en de maag verwennen. Lolita belooft jullie vast een ding: dansen wordt het zeker!
Ja, leest het goed! De kogel is door de kerk! Nicky Romero heeft besloten om een pitstop te maken in Nederland op 17 februari om zijn producerfans 'in depth' te vertellen over zijn producties en zijn muzikale inspiraties! Voor 550 personen zal hij, met laptop, laten zien hoe hij te werk gaat in zijn DAW!
Op De Valrave gaat de uitdaging aan! Op het nippertje is besloten om de WesterUnie op vrijdag 1 februari weer tot dansgebied te verklaren. Ondanks een voorbereidingstijd van slechts drie weken ziet de feestorganisatie het evenement 'Kortdag', vol vertrouwen tegemoet door de sterke line-up met een mix van techno en house artiesten, decor en entertainment.
Met hun eerste feesten in Studio 80 heeft Cartel vorig jaar duidelijk laten zien waar ze voor staan. Met gasten als Tama Sumo en Mark E wisten ze tot twee keer toe hun bezoekers te verrassen met rauwe underground house in de juiste setting en met de juiste sfeer. Vandaar dat Cartel ook in 2013 doorgaat in Studio 80.
Love and respect voor KiKa
zondag 13 januari 2013
Stichting Love and Respect gaf je vorige week de line-up voor hun event voor Kika. Tijd voor een nieuwsupdate tussendoor. Marc Simz is namelijk ook van de partij op deze inzamelingsavond!
Het verhaal is inmiddels bekend: negen jaar geleden begon het allemaal in de kleine zaal van Paradiso onder leiding van Gomes. Oi! is inmiddels een begrip en niet meer weg te denken in de Nederlandse dubstep-scene. Dit heugelijke feit wordt natuurlijk elk jaar gevierd met beste namen, zo ook dit jaar weer.
Mindcontroller · Relive the past
vrijdag 11 januari 2013
Op zaterdag 23 februari toont Art of Dance haar respect voor de muziek die aan de basis ligt van de harde stijlen van vandaag. Mindcontroller gaat terug naar de tijden van weleer en pakt dit keer uit met maar liefst vier zalen. Waar normaal gesproken meer feest meer geld kost, is de entreeprijs voor Mindcontroller drastisch verlaagd. Een dik feest met een volwaardige line-up voor maar €15!
Junction is terug! Na het avontuur met Xhin & Markus Suckut in de H7 Loods eind vorig jaar, zullen de mannen van Junction 8 februari voor het eerst de WesterUnie aan doen. Deze prachtige, rauwe locatie verdiend natuurlijk enkel het beste en daarom komt speciaal voor deze editie de Techno-prins zelf naar Amsterdam: Gary Beck.
Zaterdag 26 januari 2013 is het in Eclipse te Rotterdam tijd voor s'Aphira presents: Destination Underground (!). Het geluidsysteem van Club Eclipse wordt tijdens Destination Underground maximaal uitgetest door onder andere de volgende topartiesten; Partyraiser, Igneon System België, Dr. Peacock, [KRTM] België, Unexist Italië, Noisekick en de hardste dame in de hardcore scene; s'Aphira!
Eindelijk, 26 januari is het dan zover: Intersection, een nieuw concept in Baroeg Rotterdam dat het beste uit de harde en duistere uithoeken van de dancemuziek combineert. Of je nu een liefhebber bent van stevige drum 'n bass, krakende industrial of beukende UK hardcore, bij Intersection word je getrakteerd op een avond vol kicks en snares.
Nu de geruchten over het einde van de wereld verwateren en het nieuwe jaar reeds begonnen is, is het tijd voor een nieuwe editie van Heart for Hard! Na twee succesvolle jaren van Heart for Hard in de MEZZ is het tijd voor verandering en verhuist het concept naar het grotere en centraler gelegen: De Graanbeurs te Breda.
Na een zinderende strijd vorig jaar tussen twee zwaargewicht deejays, kon de jury geen duidelijke winnaar bekendmaken. Vele malen is er gevraagd om een rematch en inmiddels is de datum en locatie bekend.
Wat als het leven een r&b clip was?
donderdag 10 januari 2013
Zaterdag 2 februari vindt in AIR Amstredam 'Wat als het leven een R&B-clip was?' plaats. Het wordt een feestavond met een stevige knipoog naar de jaren 90: de tijd waarin zwoele hiphop- en R&B videoclips de muziekzenders nog domineerden.
De beste Europese muziekfestivals, artiesten en promotors van 2012 werden gisteren onthuld tijdens een uitverkochte ceremonie die plaatsvond in De Oosterpoort op de openingsavond van Eurosonic Noorderslag. Festival Awards Europe is een combinatie van publieke stemming en een vakjury opgemaakt uit professionals uit de muziekindustrie.
Akira vs Toneshifterz
woensdag 9 januari 2013
Op zaterdag 2 maart 2013 vindt in Evenementenhal Expodroom te Bree België, niet ver van het Nederlandse Eindhoven, Weert en Maastricht, de tweede editie plaats van het event Staalhard met als subtitel 'Eternal Bliss'. Het moge weer een waar spektakel worden met vele visuals, unieke licht/lasershows en een ruig geluidssysteem.
Hardshock Festival, een uniek hardcore festival op een van de mooiste recreatieplassen die Nederland kent, de Wijthmenerplas in Zwolle. Met vijf grote area's met ieder haar eigen muziekstijl waaronder hardcore, early rave, industrial, frenchcore, terror en raw hardstyle zal ook deze tweede editie absoluut niet onopgemerkt aan je voorbij gaan. Ben jij klaar voor een keihard, rauw en underground festival?
Wasted Festival 2013
dinsdag 8 januari 2013
Na twee stijf uitverkocht edities van 'In The Shadow Of The Church' besloot ITSOTC Events dat het tijd was voor de volgende stap. De organisatie presenteert dan ook met trots een spik splinter nieuw hardstyle festival: Wasted Festival 2013.
Na het overweldigende succes van het Grotesque Indoor Festival 2012, waar in een bomvolle Maassilo bijna 4000 bezoekers in extase werden gebracht, komt PT Events op zaterdag 16 februari terug met een intieme clubnacht in de Amsterdamse WesterUnie. Met twee zalen en maximaal 1000 bezoekers ligt de nadruk op een iets kleiner, maar minstens zo spectaculair evenement.
Op vrijdag 11 januari november zal de Amsterdamse Escape Club, gelegen aan het Rembrandtplein, opnieuw het decor zijn waar Heroes of Housemusic zal neerstrijken. De club waar Luciën al jarenlang komt en keer op keer de zaal in vuur en vlam weet te zetten. Na het succes van de eerste edities in Escape Club & de denderende editie in Bloomingdale knalt Heroes of Housemusic door.
Vrijdag 1 februari 2013 is het in Podium Dolhuis te Dordrecht tijd voor de altijd gezellige Birthday Bash van MC Da TMC (!) Heel de nacht lang de beste houseclassics, oldschool en classic gedraaid door bevriende artiesten die er weer een memorabele avond en nacht van zullen maken.
Hoewel het nieuwe jaar nog jong is, barst op 19 januari alvast het grootste benefiet dance event van 2013 los: Love and Respect for Kika! Organisator Marco en Francina Baalhuis van Stichting Love and Respect werken al maanden aan dit project dat die zaterdag tot een ongekende climax komt! Waarom? Zij vinden het leuk om een feestje te organiseren maar hoeven er geen stuiver aan te verdienen en daarom doneren zij alle opbrengsten aan een goed doel..en dit keer is Kika dat weer.
Qapital- 06/04/2013 - Ziggo Dome
vrijdag 4 januari 2013
The world's new descendants are the driving force of our culture and formed a new constitution. United by the universal language of music, we stand up for the next generation, and you are part of them. Together we shall create a new code of conduct. On April 6th 2013, we set out to raise our republic and claim our landmark.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 2 januari 2013
De eerste KNIP van het nieuwe jaar! Deze is nog even een beetje speciaal en anders. Vanaf volgende week weer 'back to normal'.
Neophyte Records begint het nieuwe jaar goed en meldt vol trots dat de Franse hardcore meester Tieum zich heeft aangesloten bij hun label!
Op 9 maart 2013 vindt in de Prins Bernhardhoeve Zuidlaren de eerste editie plaats van het hardstyle-event District-One. Door een nog onbekende oorzaak is dit gebied hermetisch afgesloten voor de buitenwereld en wordt alleen toegang verleend aan personen met een District-One ID. Durf jij het aan om deze verboden zone te betreden?
31 januari 2013
Endymion joins Neophyte Records
Emporium · Colours of India
2000 and One viert twintig jaar 100% Pure in Studio 80
30 januari 2013
Laatste info Moments
29 januari 2013
Vlinders bij Escape in februari
Flirterz
28 januari 2013
Dance-programma Paaspop opnieuw uitgebreid
27 januari 2013
Rauw 9 februari in Tivoli
Mindset Outdoor 2013
26 januari 2013
NGHTDVSN presents Max Cooper
Juize presents naar Amsterdam en Gemert
25 januari 2013
Dancetour vindt nieuwe sponsor
Electronic Family Early Bird tickets vanaf vrijdagochtend verkrijgbaar
24 januari 2013
Matrixx presenteert Steve Aoki Queensnight op 29 april
23 januari 2013
Hardstyle Classics met Deepack, Luna, Pavo, Pila, Trilok en Thera
22 januari 2013
Metz in februari op het strand van Rockanje
Dance till you drop tijdens tweede BOSS van het jaar
21 januari 2013
Hellbound · Hardcore Republic verovert Duitsland
20 januari 2013
Apenkooi trekt nostalgisch tv-programma 'The Grind' uit de kast
18 januari 2013
Vrijdagse nieuwstelex
Solid Soundz Events smelt drie concepten samen tot één evenement
De Nachtkerk ontvangt Attar!
17 januari 2013
Brainattacks komt op de proppen met goede vooruitzichten 2013
Q-dance 2013: nieuw, hard & divers happy 2013
DGTL opent in maart het outdoor festivalseizoen van Nederland
Lolita nodigt je uit
16 januari 2013
Nicky Romero trakteert zijn fans op een productie workshop tijdens Dancefair
Op De Valrave presenteert Kortdag in de Westerunie
15 januari 2013
Cartel komt met drie internationale headliners
13 januari 2013
Love and respect voor KiKa
12 januari 2013
Oi! viert negenjarig bestaan met Skream in Paradiso
11 januari 2013
Mindcontroller · Relive the past
Junction op 8 februari in Westerunie
Destination Undergound met o.a: Partyraiser, Unexist en Dr. Peacock in Eclipse
Intersection brengt breaks & core voor fijnproevers
10 januari 2013
Heart for Hard 2013 in Graanbeurs Breda
Heavy Weights Mike S en Chris Scott gaan back 2 back
Wat als het leven een r&b clip was?
Tomorrowland uitgeroepen tot beste festival tijdens Festival Awards Europe
9 januari 2013
Akira vs Toneshifterz
8 januari 2013
Hardshock Festival 2013 anthem release, travel info en bekendmaking line-up
Wasted Festival 2013
Grotesque invites Heavensgate in Westerunie Amsterdam
7 januari 2013
Lucien Foort aanstaande vrijdag opnieuw met eigen feest in Escape
Dordrecht loves Houseclassics op vrijdag 1 februari in Dolhuis
2013 Wordt het jaar dat staat in het teken van respect
4 januari 2013
Qapital- 06/04/2013 - Ziggo Dome
2 januari 2013
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Tieum sluit zich aan bij Neophyte Records
District-One brengt hardstyle naar de Prins Bernhardhoeve in Zuidlaren