Partyflock
 
Nieuws · juni 2012
­ Nederland
Er ontbreekt eigenlijk nog maar één ding op het strand van Hoek van Holland. En dat is een heerlijke vrijdagborrel met exclusieve drankjes, overheerlijke hapjes en met natuurlijk alleen de allerbeste DJ's.
Floris Regoort treedt op onder de artiestennaam Rauwkost en woont in Amsterdam. Dit talent zal op 30 juni z'n beats in de Sugar Factory laten horen, voor het goede doel! Op deze dag vindt namelijk 11:11 plaats, een elektronisch benefiet concert. Als jij naar dit concert gaat, heb je niet alleen een fantastische avond, maar steun jij ook het goede doel!
WLC Presents de Roomboys
donderdag 28 juni 2012
Komende zondag 1 juli pakt WLC het stokje van de A-lijst aan gastorganisaties over om op eigen kracht en met massieve kennis van zaken een strandfeest met glimmende toeters en bellen neer te zetten aan de Bloemendaalse kust bij Woodstock 69.
Soms heb je van die dagen dat je als organisatie weer een persbericht moet gaan schrijven en ben je opzoek naar inspiratie. Maar bij het ontstaan van dit persbericht was de inspiratie al vrij snel aanwezig. Nadat Metz 13 jaar geleden het levenslicht zag in Rotterdam en het de laatste jaren neerstreek op de stranden van Rockanje en Hoek van Holland is het nu dan eindelijk zover.
Aan Q-dance de eer om op 20 oktober, tijdens het weekend van Amsterdam Dance Event, deze nieuwe hal compleet uit z'n voegen te laten barsten! De speciale geluidsisolatie en vlakke vloer zorgen voor een ongeëvenaarde akoestiek. De dakconstructie is voorzien van de nieuwste technieken om licht- en decorobjecten te bevestigen en aan te sturen.
Na een geslaagde eerste editie van MASH, de nieuwe, alternatieve stapavond van 013, komt er op 30 juni een vervolg van het kersvers feestje. MASH pakt dan gelijk uit: de avond wordt een volwaardige pre-party van het Servische EXIT Festival dat van 12 tot en met 15 juli wordt gehouden in Novi Sad.
BAWS
woensdag 27 juni 2012
Al velen hiphop dj's gingen ze voor, al velen hiphop artiesten hebben het podium betreden. Op zaterdag 30 juni zal alweer de vierde editie van BAWS plaatsvinden in AIR.
Zondag 22 juli zal Beachclub Fuel worden omgetoverd tot de hottest place on earth! Alle registers worden open getroken want twee concepten die al jaren voor succesvolle strand (en club) feesten zorgen gaan de krachten eenmalig bundelen: Taste-it! versus Latin Lovers!
Yes, deze zaterdag is het zover! 30 Juni sluit Crystal Venue de maand af met een flinke dosis hardcore herrie. Omdat de zomer nu officieel is begonnen, begint de deze editie al om 20:00 en blijf je door stampen tot 08:00 in de lekkere zomerzon. Buiten dus! Uniek en voor het eerst met een vette outside area waar het feest in zomerse sfeer begint. Zoals deze Fucking Bastards heb je er nog nooit eentje meegemaakt!
Click at the beach
maandag 25 juni 2012
Op zondag 8 juli vat Click at the Beach in het hart van de zomer 2012 doeltreffend samen waar het voor staat. Vanuit het Verenigd Koninkrijk komt de reizende ster Laura Jones over, uit eigen land Bart Skils om samen met Stefano Richetta & vrienden voor muzikaal spektakel van de hoogste klassen te zorgen aan het Bloemendaalse strand. Relevant, scherp, heet en daverend. Voor minder gaat de zon die dag niet op, noch terug de zee weer in.
Natuurlijk sluit je ook dit jaar het festivalseizoen weer af met Smeerboel, dit jaar niet op SOIA - Strand Oog in Al maar in Festivalpark Leidsche Rijn. Smeerboel kan worden gezien als de 'speeltuin voor grote mensen'. Dit jaar zal hier extra veel aandacht aan besteed worden. Verwacht naast een geweldige muzikale invulling de grootste rariteit op het meeste intieme festival van Nederland.
Line up Flirterz
zondag 24 juni 2012
Na de succesvolle 1e editie van Flirterz 'on the beach' is de 2e editie onvermijdelijk. Duizenden partyanimals beleefden hun ultieme Taste of Summer bij de hotspot aan het Bloemendaalse strand.
Op zondag 24 juni 2012 vindt de nieuwe editie plaats van Mysterious, deze keer is de locatie Beachclub Vroeger in Bloemendaal. Het wordt een ware invasie van alle mysterieuze mensen in Nederland!
Uitjedâkterras haalt de beachvibes into the city. Op zondag 1 juli is de aftrap van Uitjedâkterras. Elke zondag in de zomermaanden juli en augustus zal het dakterras van 'The The Basket Amsterdam' omgetoverd worden tot beachclub. De hele dag kan je genieten van zomerse (tech)house en minimal geluiden van welbekende dj's.
Q-BASE trailer en line-up
vrijdag 22 juni 2012
Op zaterdag 8 september 2012 zal het startschot gegeven worden voor een 14 uur durende festivalmarathon. Tot zondagmorgen 7:00 uur schudden de bunkers & hangars op haar grondvesten als Q-dance je op het beste van de harde stijlen trakteert.
The UMF Poland artist roster jumps up yet another notch with the announcement of a live performance from electronic music legend Kraftwerk. Other featured artists: Tiësto | Avicii | Carl Cox & friends | Kraftwerk | Afrojack | Above & Beyond |Steve Angello B2B Sebastian Ingrosso
2012 is een lustrum jaar voor Floris Regoort en Jasper Lowik, beter bekend in de Nederlandse muziekwereld als de techno-live act Rauwkost.Wat begon allemaal als een uit de hand gelopen 'grap', ontwikkelde zich in de loop der jaren tot een succesvolle live-act.
Op zaterdag 7 juli zoekt 'This is' het Scheveningse zand weer eens op, en wel bij De Staat. Met haar vrije ligging, de laidback vibe en het allerleukste publiek van Scheveningen is De Staat uitermate geschikt voor hysterische 'This is' strand praktijken.
De vele uren in de studio hebben resultaat gehad want het nieuwe album 'Extreme Audio' is een feit! Vrijdag 29 juni is het zover: Evil Activities presents Extreme Audio in de Factory 010 in Rotterdam.
Over 2 weken is het zover, op 30 juni zal de Ulesprong in Sint Nicolaasga het decor zijn van 1 van de leukste festivals in het Noorden: het zonovergoten Beachrockers Festival. Samen met een spectaculaire line-up met o.a The Partysquad, Gregor Salto, Billy the Kit, Yellow Claw, Irwan, D-Rashid en lokale helden zoals Steff da Campo, Praia del Sol, Punish & Dani L. Mebius zal de zomer worden ingeluid.
Exclusive Candystore in Jinx
woensdag 20 juni 2012
Op Zaterdag 30 juni 2012 introduceert Jinx een nieuw concept waarbij aandacht voor bezoekers, goede muziek en sexy mensen centraal staan. Een concept waarbij aan alles gedacht wordt, van sexy danseressen tot vele give-aways als lolly's, shotjes, suikerspinnen en veel meer. En alsof dat nog niet genoeg is, zal de entree gratis zijn voor 0.00 en daarna maar 5 euro bedragen.
Gruwelijk! Nog maar iets meer dan een week en Fucking Bastards In & outdoor Festival edition gaat een gat in de ozonlaag knallen met de dikste hardcore, frenchcore en terror kicks. Voor de allereerste keer een buiten-area bij Fucking Bastards, daar wil je toch bij zijn?!
Lockdown Festival
dinsdag 19 juni 2012
Op zondag 26 augustus vindt de eerste editie van Lockdown Festival plaats op het karakteristieke en industriële NDSM terrein dat op een steenworp afstand gelegen is van het Amsterdamse centrum. Lockdown Festival is het eerste outdoor festival in Nederland dat haar pijlen volledig richt op dubstep en bass music en daarmee een brug slaat tussen het club- en festivalseizoen.
Beach Party Bloemendaal XXL
dinsdag 19 juni 2012
Na de zeer succesvolle en uitverkochte editie van Beach Party Bloemendaal op 28 januari komt Beach Party dit maal met de XXL versie en probeert Beach Party Bloemendaal de verwachtingen te overtreffen.
Carl Cox heeft zojuist de line-up aangekondigd voor het officiële verjaardagsfeest ter ere van zijn vijftigste verjaardag. Een dreamteam van groot talent en goede vrienden komt samen om één van Ibiza's favoriete residents te feliciteren.
Dancetour komt naar Zwolle
dinsdag 19 juni 2012
Op zondag 22 juli vormt Park de Wezenlanden het decor voor het grootste jongeren evenement van het land: Dancetour. De eerste editie belooft één groot feest te worden met Laidback Luke, Sidney Samson, R3HAB, Marco V, ROOG, DJ Yade en de DJ Knock Out winnaar.
De Amsterdamse organisatie Shoeless trekt voor het tweede jaar in successie oostwaarts. Het feest waar je zonder schoenen danst organiseert in de club Ritter Butzke op 23 juni Shoeless Berlijn. Hierbij zullen onder andere Rauwkost, Turmspringer en Acid Pauli acte de presence geven. Voor de Nederlandse bezoekers, artiesten en acts organiseert Shoeless een busreis vanuit Amsterdam.
Dominator
donderdag 14 juni 2012
Over een kleine 6 weken zal het E3 strand in Eersel weer druk bevolkt worden door alles en iedereen die de hardcore scene een warm hart toedraagt voor het jaarlijkse hoogtepunt op de hardcore-kalender: Dominator – The Cast of Catastrophe. Ruim vijfentwintigduizend toegewijde hardcore fans zullen, verdeeld over zes area's, het strand een stukje doen verzakken door een dag keihard te knallen op alles wat de hardcore te bieden heeft.
Aanstaande week komt er een bijzonder feest. Een in en outdoor feest met veel extra's. Dat het een succes wordt merkt de organisatie aan de voorverkoop want de laaste 65 kaarten online gaan nu in de verkoop.
Stichting Paperclip organiseert op zaterdag 25 augustus voor de vierde keer in haar bestaan een dansfestival op het Mortelveld in Eersel, Paperclip Festival. Dit jaar is er afscheid genomen van 'de Middenstip' en gaat het feest verder onder de meer algemene naam 'Paperclip Festival'. Ook dit jaar zijn er weer drie area's waarin 25 artiesten op zullen treden.
The Speed Freak vs Noisekick
woensdag 13 juni 2012
The Speed Freak en Noisekick hebben de handen ineen geslagen om een feest neer te zetten waarin Frenchcore en Terror op een ultieme manier gecombineerd worden. Na een aantal lange avonden brainstormen is er resultaat! The Speed Freak 4 uren solo in de main area ondersteund door een aantal zeer gewaardeerde collega's.
Op zaterdag 14 juli doopt het 18 uur durende underground festival van Nederland het Balkenhaven terrein aan het Noordzeekanaal in Zaandam om tot een groot speelparadijs voor de liefhebbers van techno, techhouse, minimal en deephouse!
Beat Palace
dinsdag 12 juni 2012
Urban Stylistix presenteert de elektronische muziek club-ervaring Beat Palace in Club Canvas te Amsterdam op 23 juni 2012. Daar treden op bekende DJ's – Freddy Spool (Vrijbuiters), Mark Crow & Lolla Tek (Sleepwalkers, Morninglory Music) en Alex Thomson, vergezeld door VJ's Revolt77, Roborant en Rosa Menkman.
Flirterz early bird actie
dinsdag 12 juni 2012
Na het succes volle 1e editie van Flirterz "on the beach" in beachclub Vroeger op Bloemendaal is de 2e editie onvermijdelijk. Flirterz "on the beach" komt op zondag 5 augustus weer terug om Bloemendaal wederom op zijn grondvesten te laten trillen in de grootste Beachclub van europa Beachclub Vroeger.
De zomer staat gelukkig voor de deur en het festivalgevoel begint alweer flink te kriebelen! Het festival in de kop van Noord-Holland dat elk jaar garant staat voor gezelligheid, een prachtige locatie en een dijk van een line-up is Outdoor Stereo in Hoorn.
Sounds Of Da Future
vrijdag 8 juni 2012
Op vrijdag 15 juni vindt voor de tweede keer het UK Bass evenement Sounds Of Da Future plaats in Club Ciccionina te Delft. Na het succes van de vorige editie beginnen steeds meer Delftenaren het feest te ontdekken. DJ residenten De Vieze Presidenten, It's Our Thing en Neon Riddims zijn vastberaden het publiek los te laten gaan.
Nog een paar nachten slapen voordat het geweld los barst bij strandclub de Karavaan. Niet alleen de smerig lekkere house en techno beats van onder andere held van de avond en Be As One Imprint label-baas Shlomi Aber staan zaterdag 9 Juni op het programma, maar ook een heerlijk potje voetbal kijken in de vorm van de eerste EK wedstrijd van Nederland, tegen Denemarken! En voor de hongerige kijkers onder ons is er ook een barbecue aanwezig!
Na het succes op Amsterdam Open Air zijn de Freaks weer terug in AIR. Op vrijdag 8 juni krijgt de club hoog bezoek van de populaire The Martinez Brothers, all the way from New York city!
Op dancefestival XO Live, voorheen Extrema Outdoor, wordt een nieuw en innovatief concept gelanceerd: DJ Roulette. Artiesten over de gehele wereld kunnen middels een live-verbinding op het festival optreden en strijden om een plek op XO Live 2013.
9 juni wordt een memorabele dag, het Nederlands elftal trapt het EK af tegen Denemarken en 's avonds is er de tweede editie van Roos! in de Sugar Factory. De avond waarop het allemaal draait om de vetste tech & deep house, techno & disco hits, de hele avond lang, non-stop!
Het gaat hard met de kaarten van 10 Years of B.I.T.C.H festival ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van B.I.T.C.H. Er zijn nog maar 250 kaarten online te koop via Paylogic, See ticket of Ticketscript. Dus zorg ervoor dat je deze week nog je kaarten in huis haalt als jij dit feest niet wilt missen.
Stel je voor, het luxe jacht waar je op zat is gezonken. Je drijft al urenlang in de zee en terwijl je vecht voor je leven zie je ineens door alle golven heen een eiland...
De muzikale avant-garde kent hem al: fLako. Deze beatmaker (met vocaal* alter ego Dirg Gerner) vereert deze maand Canvas met een bezoek. fLako* heeft Chileense roots, is geboren in Duitsland en is via Berlijn nu in* Londen neergestreken. Zaterdag 9 juni staat hij in Canvas in Amsterdam* met een exclusieve live set.
Nog maar net bekomen van een uitverkochte pinkster editie bij Beachclub Fuel in Bloemendaal aan Zee staat de editie van juni al weer op de agenda. Zondag 24 juni worden de palmbomen weer opgebouwd voor de derde strand editie van Latin lovers vol met zomerse beats, tribals, vocals en sprankelende taferelen.
Als je in de jaren '80 of '90 student of scholier bent geweest in Rotterdam, ben je er vast wel eens geweest. Het 'discafé' Quasimodo – gevestigd in de kelder van bioscoop Cinerama – is jarenlang de uitgaansplek geweest voor studerend Rotterdam. Een jaar geleden is er bij een aantal oud-personeelsleden het idee ontstaan om een reünie te organiseren.
Restylerz 2.0
maandag 4 juni 2012
Aanstaande zaterdag 09 juni staat Harderwijk weer eens volledig in de ban van de hardere stijlen. Harders Plaza introduceert namelijk haar nieuwe hardstyle concept: Restylerz 2.0.
De line-up van het twaalf uur durende festival dat in het weekend van 18 augustus plaatsvindt op Beekse Bergen is inmiddels bekend gemaakt op b2s.nl.
Hakkuh op de Waal
zondag 3 juni 2012
Op zaterdag 25 augustus zal de eerste editie van Hakkuh op de Waal plaatsvinden. Als lokatie is niet voor een discotheek gekozen maar voor een boot.
Time table Hard-Aholic
zondag 3 juni 2012
Nog een klein maandje te gaan en dan zal Hardest Dreams in samenwerking met KimSize haar birthday party vieren. Wanneer? 13 Juli in Pand 3 te Deventer. De gezelligste locatie van Overijssel.
Wormhole
zaterdag 2 juni 2012
Op 23 juni gaat een gloednieuwe drum 'n' bass avond van start. In samenwerking met het underground-label PRSPCT organiseert P60 Wormhole, waarop een groot aantal toonaangevende artiesten hun opwachting zullen maken.
30 juni 2012
Eindelijk een vrijdagborrel op het strand van Hoek van Holland
29 juni 2012
Win tickets voor Rauwkost in de Sugarfactory
28 juni 2012
WLC Presents de Roomboys
Metz laat de sound van Bloemendaal weer tot leven komen
Q-dance in oktober naar Ziggo Dome
27 juni 2012
Tweede editie MASH in Servische sferen
BAWS
Taste-it! vs Latin Lovers Beachfestival in beachclub Fuel
The Fucking Bastards laten je stampen in de buitenlucht
25 juni 2012
Click at the beach
Smeerboel maakt programmering bekend
24 juni 2012
Line up Flirterz
23 juni 2012
Morgen is het altijd droog op Mysterious in Beachclub Vroeger
DJ's, waterijsjes en palmbomen in de stad op Uitjedâkterras
22 juni 2012
Q-BASE trailer en line-up
Iconic legend Kraftwerk to perform live at UMF Poland
21 juni 2012
Tijd voor verandering voor Nederlandse techno act Rauwkost
Sander Kleinenberg's This is zoekt het Scheveningse zand op
20 juni 2012
Evil Activities pres. Extreme Audio line-up release
Line-up & anthem Beachrockers Festival
Exclusive Candystore in Jinx
Wie gaan er gratis naar Fucking Bastards In en Outdoor 30 juni?
19 juni 2012
Lockdown Festival
Beach Party Bloemendaal XXL
Carl Cox viert vijftigste verjaardag in Space Ibiza
Dancetour komt naar Zwolle
Amsterdams Shoeless feestje weer naar Berlijn
14 juni 2012
Dominator
13 juni 2012
De laatste 65 kaarten voor het B.I.T.C.H 10 jaar Festival nu nog online te koop!
Paperclip Festival maakt programmering bekend
The Speed Freak vs Noisekick
12 juni 2012
Secret stage en nieuwe plek Click Stage op 18hrs Festival
Beat Palace
Flirterz early bird actie
10 juni 2012
Line up Outdoor Stereo Festival
8 juni 2012
Sounds Of Da Future
7 juni 2012
Shlomi Aber, EK voetbal en barbecue bij SKUG @ De Karavaan
Midnight Freaks nodigen The Martinez Brothers uit in Air
Wereldwijde optredens met DJ Roulette op Extrema Outdoor
6 juni 2012
Vraag je favoriete house of techno track aan:
B.I.T.C.H 10 jaar Festival komt over 10 dagen!
Full Moon on the Beach opent nog eerder de deuren
Beatmaker fLako voor eerste live set naar Nederland
5 juni 2012
Latin Lovers zoekt ook in juni het Bloemendaalse strand op
4 juni 2012
Quasireünie brengt oude vrienden bij elkaar
Restylerz 2.0
Decibel outdoor festival 2012 line-up release
3 juni 2012
Hakkuh op de Waal
Time table Hard-Aholic
2 juni 2012
Wormhole