Partyflock
 
Nieuws · mei 2012
­ Nederland
MuSick Events organiseert op 29 juni 2012 voor de tweede maal MuSick XL in de ArtCube te Gent. Een waaier aan muziekgenres zoals drum & bass, tekno, darkstep, french-, hard- en breakcore worden gepresenteerd in drie verschillende zalen, namelijk de KickSick, DrumSick en FrenchSick Room.
BIRD is dé Rotterdamse club voor jazz, soul, hiphop, funk en nieuwe electronica. Naast eten, drinken en dansen kun je er ook optredens bijwonen van de muzikale smaakmakers van dit moment. Op zaterdag 2 juni presenteert Zwart Licht de nieuwe cd Leeroy Draait Door.
KLM Royal Dutch Airlines is de wereldwijde campagne 'Be my Guest' gestart. Tijdens deze campagne worden mensen van over de hele wereld uitgenodigd om online in gesprek te gaan met zes bekende Nederlandse beroemdheden: Armin van Buuren ('s werelds beste dj), Ruud Gullit (voetballegende), Yfke Sturm (supermodel), Wubbo Ockels (astronaut), Jeroen Krabbé (Hollywood acteur) en Hella Jongerius (ontwerper).
Beukende Belg Coone reist op 2 juni avond af naar jouw Takens voor een editie van Night of the dj's die geheel in het teken staat van het machtige Dirty Workz label. Natuurlijk is Coone niet alleen. Uiteraard neemt hij een groot aantal 'dirty dj's' van het label mee.
Op 1 september 2012 herrijst het ruige kampement van Ground Zero – het rauwste festival van de harde stijlen - weer in de duisternis op Area Bussloo. Met trots presenteren UDC en Multigroove de zevende editie van het enige nachtfestival van Nederland: Ground Zero Festival 2012 – The Night Project. Bekijk in dit bericht de complete line-up, verspreid over vijf volwaardige areas en een relaxte chill out, omlijst door vette shows, attracties en special effects!
Nadat Harmony of Hardcore vorig jaar zeer succesvol debuteerde met een compilatie-cd, kon een vervolg niet uitblijven. Organisator Par-T en label Be Yourself Music bundelen opnieuw de krachten voor deze veelzijdige dubbel-cd, die in al haar poriën Harmony of Hardcore 2012 uitademt.
Hardstyle Identity
donderdag 24 mei 2012
Een jaar ouder, een jaar wijzer. Of toch niet? Nog een maand en dan is het zover, Deamer wordt weer een jaartje ouder en dat moet natuurlijk gevierd worden met een knalfeest.
Nu de lente definitief is doorgebroken presenteert A day at the park haar enige echte trailer. Geen reguliere video om simpelweg de festivalkriebels aan te wakkeren, maar een klassiek geschoten clip waarin de historie van het festival in één soepele flow voorbij komt. Gemaakt door voormalig MTV-producers Arne van Terphoven en Maurice Hickendorff laten de heren zo het verjaardagsgevoel welig tieren!
Op zondag 24 juni 2012 vindt de nieuwe editie plaats van Mysterious, deze keer is de locatie Beachclub Vroeger in Bloemendaal. Het wordt een ware invasie van alle mysterieuze mensen in Nederland!
Het festivalseizoen is officieel van start gegaan én het is gevoelsmatig hoogzomer op het moment. Twee redenen voor jullie om elke dag met de grootste glimlach de deur uit te gaan maar vanaf nu een derde! Zoals beloofd zijn de laatste namen voor de nieuwe area Big Top bevestigd, met internationale headliner Calvin Harris exclusief op Mysteryland deze zomer!
Vijf jaar geleden startte Firma Gezellig (nu Interlab Music) en Elements Beach het initiatief om op eerste Pinksterdag een toegankelijk techno feest te organiseren met en voor bekenden en daar weer bekenden van.
Fuck Our Ordinary Lives! De twee jonge jongens uit Zweden zijn recentelijk internationaal doorgebroken met hun explosieve en bijzondere electro sound. Uit electro blogs in binnen en buitenland was hun naam al niet meer weg te denken en hun grote doorbraak kwam met de release van de officiële remix van Danger's 4h30.
Love Family Park 2012
zondag 20 mei 2012
Zomer, zon, slippers & Sven – een super fijne combinatie die ook in 2012 weer duizenden lieve mensen vanuit heel Europa naar Hanau voert op zondag 8 juli 2012! Sven Väth, Love Park's favoriet, komt uiteraard weer langs om de geheimen van de Mainwiesen te onthullen op deze altijd mooie zomerse dag.
De 1 editie werd geprezen om de lekkere muziek, de uitstekende sfeer, de aankleding en de leuke mensen die heerlijk hebben staan feesten. Na deze geslaagde eerste editie in april is het nu tijd voor het volgende feestje.
Dancetour breidt de succesvolle DJ Knock Out competitie dit jaar uit met een Masterclass tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) en een Google+ Hangout on Air met Marco V.
Zaterdag 2 juni is Soixante Neuf weer Hindabuilding in de De Loft XL te Hengelo. Soixante Neuf staat in het oosten ook al bekend als het dikste feest van de regio.
Gatecrasher voelt zich na enkele grensoverschrijdende feesten helemaal thuis in Amsterdam. Het zonovergoten 'God Save The Queen' spande wat dat betreft de kroon; een briljante Koninginnedagviering met glansrollen van o.a. Paul Oakenfold, Judge Jules en Billy Nasty.
Hemeltjelief! Festival 2012 presenteert een line-up met Amsterdams talent en doorbrekende bands. Spannend, verrassend en vogelvrij, dat zijn de toverwoorden op de Amsterdamse NDSM-Werf tijdens Hemelvaartsdag op donderdag 17 mei 2012.
27 Mei is het Eerste Pinksterdag en zal Beachclub Vroeger het bruisend geheel zijn van de volgende editie van Nopeisdope. Net als de eerste twee keren kun je een volle bak verwachten en zullen grootheden als Lucien Foort, Billy the Kit, D-Rashid en nog veel meer.
Het aftellen is begonnen, het moment is bijna daar. De stages en de deco zien er veelbelovend uit en de timetable is klaar. Zaterdag 26 mei staat in het teken van het debuut van Edit Festival. Het 'PTT-meertje', gelegen bij de hoge zendmast in Haarlem, de Ikea en station Haarlem Spaarnwoude Park, warmt zich op voor dit nieuwe en intieme festival.
Op zaterdag 26 mei verplaatst het zonovergoten Beachrockers Festival zich eenmalig naar de beste club van Friesland, namelijk: Noa. Met een spectaculaire line-up zal vanavond de temperatuur stijgen tot warme subtropische sferen.
16 Juni is de datum. De datum dat Nederland een festival rijker is. Een nieuw soort, want festivals op zich zijn er al genoeg. Houd jij van spanning? Hou jij van uitdagend en sexy? Dan kom je zeker aan je trekken, want voor het tienjarig bestaan van B.I.T.C.H wordt dit festival gehouden op het festivalterrein van de Hemkade.
Komende zaterdag is het zover. Ruim dertig dj's verdeeld over de hardstyle, hardcore en freestyle area zijn er klaar voor. Om alvast in de stemming te komen presenteert 2K Music nu alvast de anthems van 2012.
Blokkade 2.0
maandag 14 mei 2012
Wat doe je als je van feesten houdt, maar ook een steentje bij wil dragen aan kinderen die al veel leed in hun jonge leventje te verduren krijgen? De Stoorzender.nl en Ouwe Jongens Krentenbrood is het wederom gelukt deze twee te combineren en presenteren vol trots: Blokkade v2.0 - Barricade
Zo! Opkikker is terug van weggeweest! Op woensdag 16 mei 2012, aan de vooravond van Hemelvaartsdag, maakt een van Utrecht's meest tot de verbeelding sprekende alternatieve dansavonden haar rentree in Poppodium EKKO aan de Bemuurde Weerd OZ in Utrecht.
Wie vindt Barcelona nou niet leuk?! Bomb Diggy presenteert een special editie in de Amsterdamse OT301. De nationale Barcelona Bounce! tour strijkt neer op de Overtoom met twee acts uit de Catalaanse hoofdstad die hun debuut maken in onze eigen hoofdstad.
Tien jaar Wicked Jazz Sounds
zaterdag 12 mei 2012
Wicked Jazzsounds viert haar 10-jarig bestaan op zondag 27 mei in de Amsterdamse Melkweg én Sugar Factory. Radio 6 Soul & Jazz zal een groot gedeelte van deze nacht live vanaf locatie uitzenden.
Beukgevaar V
zaterdag 12 mei 2012
Nog maar een ruime maand en dan is het tijd voor echt 'Beukgevaar'! Met deze laatste editie van Beukgevaar gaat BML Events even laten zien wat nou echt geknal is. Alle voorbereidingen zijn in volle gang. Social media word overspoeld met berichten, maar ook is de voorverkoop echt van start gegaan.
10 Years of Major League
vrijdag 11 mei 2012
Drum 'n bass staat in 2012 in het teken van 10 Years of Major League. Op 11 mei viert het bekendste drum 'n bass feest van Nederland dit met een exclusief optreden van Andy C: Alive.
Een paar weken geleden kondigden UDC, Hardstyle.com en Partyflock een competitie aan voor hardstyle producers. En we zijn inmiddels heel wat inzendingen van vette HS tracks verder! Omdat er zoveel inzendingen en stemmen waren, is er een eerste selectie gemaakt. Er vindt dus een soort 'tussenstemronde' plaats. Deze loopt tot 17 mei aanstaande en er zijn hierbij vijf mededingers. Zij ontvingen in de eerste stemronde de meeste stemmen.
Alweer precies het honderdste feest in Crystal Venue op zondag 27 mei is meteen ook de tweede verjaardag van de superclub in Culemborg. Precies twee jaar en vijf dagen ervoor was op zaterdag 22 mei het allereerste feest in de toen nieuw geopende club aan de Beesdseweg 1a.
Nederlands bekendste Latin House producer Gregor Salto werd door Pitbull's team gevraagd een nieuwe zomertrack voor hem te maken.
Vorig jaar was hij samen met Peter Van Hoesen verantwoordelijk voor een van de fijnste Balans avonden tot nu toe. Nu komt hij 3 uur lang het kunstje solo doen.
In Search of Sunrise wereldtour
donderdag 10 mei 2012
Het zal niemand zijn ontgaan! Zaterdag 19 mei vindt in Central Studios de kick-off van de In Search Of Sunrise 10 'Australia' wereldtour plaats.
In deze verse KNIP lees je over de invloed van drugsgebruik op opbouw van spiermassa, hebben we weer een nieuwe winnaar voor Ten Seconds of Sound en de OJP-quiz. Tevens kun je weer lachen, gieren, brullen om een mop (of niet) en Barry Badpak schittert goed fout!
his year over 200,000 music lovers from just about every EDM sub-genre made the pilgrimage to this epic music festival in Miami, and UMF Poland has every intention of making the Warsaw experience every bit as memorable with mind-bending music, surprise guests, great pre- and after club parties, star-studded allure and two nonstop days of dancing!
Extrawelt
woensdag 9 mei 2012
Ze zijn de technohelden van hun tijd. Met een ijzersterk tweede album wist Extrawelt eind vorig jaar die status wederom te bevestigen. Hun liveshows zijn hier alleen maar gedenkwaardiger van geworden, zoals zal blijken wanneer het Duitse duo voor haar In Aufruhr-albumtour neerstrijkt in de lage landen.
Terwijl de clubliefde voor voetbalminnend Nederland de komende tijd even plaats maakt voor ware Hollandse vaderlandsliefde en de Oranjekoorts op het punt van uitbarsten staat, zien alle muziekliefhebbers al geruime tijd reikhalzend uit naar de komende editie van Boogiedown Breda.
Na de zinderende Birthday Special van Mr. Speak, kunnen de Boss bezoekers zich weer klaar maken voor de volgende editie op 25 mei 2012 in Paradiso te Amsterdam.
Format is aanstaande vrijdag jarig. Daarom is de reguliere sluitingstijd van vijf uur ditmaal verschoven tot heel veel later!
Na een succesvolle en uitverkochte eerste editie in 2011 vindt dit jaar op vrijdag 6 en zaterdag 7 juli in Cultuurpark Westergasfabriek de tweede editie van Pitch plaats.
Na nog maar net bekomen te zijn van de laatste, geweldige editie van Full Moon in The Sand, staat de volgende topeditie alweer te trappelen. Dit keer nemen The White Night & Nachtboetiek intrek in de mooiste beachclub van Bloemendaal; Beachclub Vroeger. Ook dit keer wordt er weer alles uit de kast gehaald om voorgaande editie te overtreffen.
Addison Groove Verenigd Koninkrijk, The Magician (b), Holy Other (uk - live), Paco Osuna Spanje, Mark E Verenigd Koninkrijk, Ambivalent Verenigde Staten, Jacques Renault Verenigde Staten, Dan Drastic Duitsland, Gaiser (usa - live), Teebs Verenigde Staten.
Een ambitieus stelletje jeugd van tegenwoordig organiseert in samenwerking met Offline Amsterdam een techno-event in de WesterUnie.
Neophyte Records keert terug in Friesland om de Sans Souci in Berlikum flink op zijn kop te zetten! Al twee keer eerder was Neophyte Records te gast in Sans Souci; de 'Rocking with the best' en 'Creators of the core' avonden zullen bij vele nog vers in het geheugen liggen.
Zaterdag 21 juli, op het hoogtepunt van de zomer wordt er in Middelburg het City of Dance festival gehouden. Vandaag presenteert COD de line up van haar twaalfde editie.
Let's Salsa in de Odeon
donderdag 3 mei 2012
De dagen met regen en koude wind lijken te zijn geteld. Na een groot succes in Odeon van de paas editie van Salsa Deluxe, staat er weer een super avond voor de deur.
Met vijf labels, een agency met bijna dertig artiesten, label nights door heel Europa en de legendarische Prspct XL events is het niet onterecht om te zeggen dat Prspct het harde elektronische muzieklandschap voorgoed heeft veranderd!
Is het gebruik van magic truffles slecht voor je? Trimbos geeft je antwoord. Verder een reclame-viral die oma zes keer laat sterven, we geven je een overzicht van deze week geplaatste interviews, virtuele tours en recensies.
Aanstaande vrijdag komen alle freaks weer naar AIR om een feestje te bouwen. Misschien heeft dit iets te maken met de hele lekkere line-up die de freaks dit keer in petto hebben voor hun maandelijkse feestje.
31 mei 2012
Tweede editie MuSick XL op 29 juni te Gent
BIRD presents Zwart Licht cd release
KLM contest: win een trip met Armin van Buuren
Dirty Workz special Night of the Dj's
29 mei 2012
Ground Zero onthult line-up en nieuwe website
25 mei 2012
Harmony of Hardcore Festival 2012 · De Compilatie
24 mei 2012
Hardstyle Identity
A Day at the Park presenteert haar jubileum trailer met trots
Zondag 24 juni Mysterious @ beachclub Vroeger
23 mei 2012
Calvin Harris exclusief op Mysteryland
Pinksterdans viert vijfjarig bestaan
22 mei 2012
Zweeds electro duo F.o.o.l. komt naar Nederland
20 mei 2012
Love Family Park 2012
Tweede editie van FullHouz in de &ZO Groningen
19 mei 2012
Dancetour helpt DJ talenten in Nederland verder
18 mei 2012
Soixante Neuf in de Loft XL te Hengelo
17 mei 2012
Gatecrasher presents Umek & John Dahlback
16 mei 2012
Vogelvrij op NDSM tijdens Hemeltjelief! Festival
Nopeisdope at the beach in Beachclub Vroeger
Edit Festival timetable en overige ins en outs
15 mei 2012
Beachrockers neemt de zomer mee naar Club Noa
Nieuw, niet eerder in Nederland vertoond, soort festival in aantocht
Bassrulers Outdoor Festival 19 mei
14 mei 2012
Blokkade 2.0
13 mei 2012
Opkikker kikkert Utrecht weer op
Bomb Diggy presenteert Barcelona Bounce
12 mei 2012
Tien jaar Wicked Jazz Sounds
Beukgevaar V
11 mei 2012
10 Years of Major League
Extra stemronde Dance Valley producerscontest
Honderdste feest in Crystal Venue
10 mei 2012
Gregor Salto maakt track met Pitbull voor Pepsi commercial
Balans met James Ruskin en Darko Esser
In Search of Sunrise wereldtour
9 mei 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
UMF makes it's European debut
Extrawelt
Eerste namen hiphopfestival Boogiedown bekend
8 mei 2012
Vierde editie Boss all about good music
Format viert tweede verjaardag met The Advent
Programma Pitch verder uitgebreid
7 mei 2012
Laatste kans kortingskaarten Full Moon on the Beach
6 mei 2012
Nog 10 nieuwe namen voor 10 Days Off
De Onaanraakbaren in de Westerunie
5 mei 2012
Neophyte Records Trasher Tour
4 mei 2012
City of Dance Festival presenteert de line-up
3 mei 2012
Let's Salsa in de Odeon
Prspct XL 15 · The indoor festival
2 mei 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Aanstaande vrijdag Midnight Freaks met onder andere Pirupa en Lauhaus