Partyflock
 
Nieuws · april 2012
­ Nederland
De zomer komt er nu echt aan, want in mei leggen alle vogels een ei! En ook jij kan je ei goed kwijt, en wel op de dansvloer van Escape Club. Dompel jezelf onder in een surrealistische omgeving met verpletterende lichten, magistrale visuals, oogverblindende effecten en uiteraard geweldige muziek!
Het wolkendek maakt inmiddels plaats voor de eerste serieuze zonnestralen van het jaar en langzaam maar zeker begint ook het strandfeestjesseizoen in Scheveningen op gang te komen.
Starbeach on Tour
zaterdag 28 april 2012
De lente is begonnen als nooit tevoren. Je merkt het aan alles. Het wordt tijd om je slippers uit de kast te trekken!
In de aanloop naar de zomer strijkt Rockit nog éénmaal neer in de WesterUnie. En voor deze laatste editie wordt er geknald met speciale gast Alexander Kowalski. Een muzikaal energieke avond ligt in het verschiet want naast Kowalski staan ook Dimitri, Steve Rachmad en Tim Wolff op het programma.
Om alvast lekker in de stemming te komen voor Welcome to the Future 2012, dat in het laatste weekend van juli wordt gehouden in 't 't Twiske bij Amsterdam, presenteert WTTF op Koninginnedag (maandag 30 april) een speciale editie in Studio 80. Met als hoofdact niemand minder dan Steve Bug.
Roman Night op een unieke locatie
donderdag 26 april 2012
Zaterdag 19 mei 2012 zal geen normale dag worden. In het geheim is The White Night al maanden bezig geweest met het plannen van een zéér bijzondere party: Roman Night @ Archeon! Dit zal The White Night's meest bijzondere & unieke feest ooit worden!
Rauw bromance weekend in mei
donderdag 26 april 2012
Rauw komt op het tweede weekend van mei met een topprogrammering. Opperhoofd en resident dj Joost van Bellen is het weer gelukt: uit Parijs komt het meest hotte label van het moment Bromance met niemand minder dan Brodinski en Gesaffelstein. In Trouw gaat ook de Verdieping open met Wannabeastar, Nima Tahmasebi / NT89 en TWR72 die draaien onder de vlag van de Barkersbar.
Dedicated to the harder styles
donderdag 26 april 2012
Zaterdag aanstaande keert het meest toegewijde hardstyle event terug, Dedicated to the harder styles! Dedicated vindt net als de vorige editie plaats in eventcentre Studio A12 bij Utrecht (Bunnik). In dit bericht nog wat praktische informatie voor zaterdag:
Honderden mailtjes heeft de organisatie al gehad over Pleasure Island. Pleasure Island gaat echt niet door dit jaar. Er zijn verkoopsites die kaarten aanbieden voor dit jaar. Trap daar niet in, want het gaat niet door. Wel komt er het S.L.A.V.E. TO THE R.H.Y.T.H.M festival ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van B.I.T.C.H. Een heel ander soort festival.
Vrijdag 27 april zal Beyond The A-Sides voor het eerst op een vrijdagavond plaatsvinden met in de line-up: FFF, Sacred Forces, DJ Hardnoize, Newk en DJ Hartpumper.
Queensday 2012
woensdag 25 april 2012
Nog een kleine week en dan is het eindelijk weer tijd voor de gezelligste dag van het jaar, Koninginnedag! Dit jaar vier je die het hardst op 'Queensday 2012' waarbij het Oderkerkpark in Etten-Leur van 12:00 tot 23:00 helemaal oranje zal kleuren.
Het festivalseizoen is geopend en iedereen heeft er zin in! Alleen het weer wil nog niet meewerken met ongeveer 10 graden. Niet getreurd, hardstyleliefhebbers! Op vrijdag 4 mei kun je nog één keer een indoorlocatie op zijn kop zetten! En wel: Danssalon inCasa.
Op zondag 29 april en maandag 30 april is het weer zover. Dan is het Rodetorenplein wederom dé hotspot van Zwolle. High Energy Events organiseert in samenwerking met Las Rosas een knallende editie van Queendance Zwolle!. Waar vorig jaar iedereen compleet los ging op de vetste beats, hoopt de organisatie dit maximaal met jullie over te doen.
Koninginnenacht in Studio 80 belooft weer één groot feest te worden: voor één van de meest bijzondere verjaardagen van het jaar heeft de 80 de Duitse vriend Gregor Tresher en zijn label Break New Soil uitgenodigd! Speciaal voor deze gelegenheid neemt hij Marco Effe en Romano Alfieri mee.
Pussy Motherfuckers
maandag 23 april 2012
Hemelvaart, een dag waarop iedereen vrij is en zich altijd afvraagt wat ze moeten gaan doen. Je kunt gezellig naar je familie gaan, je kunt een boswandeling maken, maar je kunt ook bijkomen van de nacht ervoor, want op 16 mei 2012, de dag voor Hemelvaartsdag, is het weer tijd voor een nieuwe editie van Pussy Motherfuckers.
House in Motion staat weer voor de deur en de derde editie haalt flink uit met een knaller die nog nooit eerder op Nederlandse bodem is geweest maar wel de rest van de wereld al heeft veroverd met haar sound. Het gaat hier over Marien Baker, de superster dj van Ibiza die met haar stijl al een groot deel van de wereld heeft laten genieten.
Op dinsdag 24 april vindt het kick-off event van de Pioneer DJ Contest plaats in NL te Amsterdam. In navolging van vorig jaar organiseren Pioneer en Loveland Festival ook dit jaar de Pioneer DJ Contest met als hoofdprijs een plek in de line-up van Loveland Festival.
AIR bestaat op koninginnenacht precies twee jaar en dit wordt groots gevierd met een speciale Defected in the House op koninginnenacht. De grote Defected artiesten zullen deze keer natuurlijk ook niet ontbreken!
Het is lente! Hoog tijd om weer eens de voetjes van de vloer te gooien! En waar kan dat beter dan in het Haarlemse Patronaat zaterdag 28 april? Het 80's Verantwoord circus strijkt hier zaterdag weer neer voor een vervroegde Koninginnenacht zodat je op Koninginnedag weer fris voor de dag kan komen!
Undertone with Sascha Funke
donderdag 19 april 2012
Nog nagenietend van een overweldigende en betoverende avond met Minilogue, kijkt Undertone al rustig vooruit naar de volgende editie op zaterdag 26 mei. Niemand minder dan Sascha Funke is deze avond te gast
Op 28 april aanstaande zal Isis van der Wel haar 20 jarig dj-jubileum vieren. Paradiso zal hiervoor omgetoverd worden in een echte discotheek.
Free Festival · The harder styles
donderdag 19 april 2012
Zaterdag 7 juli vindt alweer de vierde editie plaats van het gratis toegankelijke Free Festival – The Harder Styles. Na drie bomvolle edities op het Atlantisstrand van Almere, zal het event naar the next level worden gestuwd. In drie verschillende area's hoor je de beste hardstyle, hardcore en early hardcore voorbijkomen door absolute toppers in de scenes.
De gemeente heeft sinds deze week besloten dat alle Koninginnedagfeesten met kaartverkoop alleen nog maar kaarten in de voorverkoop mogen doen en niet meer aan de deur op de dag zelf. Dit uit angst voor partygangers die massaal op drift zouden gaan op zoek naar toegang tot feesten.
Line-up Dance Boulevard 2012
donderdag 19 april 2012
Dit jaar zijn er méér artiesten geprogrammeerd dan ooit tevoren. Wat te denken van Scantraxx oprichter en legende The Prophet, en de razend populaire Brennan Heart! Pompende house-tracks van Vato Gonzalez & MC Tjen, The Flexican & MC Sef en Lucien Foort. Of een dag lang 90's Open Air met onder andere Da Boy Tommy & Da Rick en Critical Mass!
Zaterdag 9 juni bloeit Aquabest weer op tijdens de eerste editie van Lakedance 2012. Meer dan dertig (inter)nationale DJ's verdeeld over vijf podia toveren 9 juni om tot een onvergetelijke dag.
QDAY t.e.a.b.
dinsdag 17 april 2012
Koninginnedag op de NDSM-Werf in Amsterdam Noord is geniaal gestoord, met bizar vermaak en een te gekke programmering. Van kunst tot kitsch, van vintage tot rommel, van dj's tot bands: het hele NDSM-Werf terrein bruist met muziek, theater en entertainment!
Goed nieuws voor de Rotterdamse Koninginnennacht-aanhangers. Op 29 april heropent Heidegger haar deuren met een spectaculaire koninginnennacht-editie van Snoozebar. Dit oer-Rotterdamse feest is hét antwoord op de zoektocht naar de ultieme koninginnennacht party.
12 Mei nieuwe GirlsLoveDJs
dinsdag 17 april 2012
Op zaterdag 12 mei is het tijd voor een nieuwe GirlsLoveDJs in AIR. Een eclectische nacht met goede muziek in een uitverkocht huis én op en top gezelligheid. Dat is wat GirlsLoveDJs is!
Latin Lovers on the Beach
maandag 16 april 2012
Wat doe jij dit jaar met Pinksteren? Nou, Latin Lovers weet het wel! Namelijk op zondag 27 mei vanaf 16.00 uur is er opnieuw een extra en zeer speciale editie van Latin Lovers On The Beach in de tofste locatie van Hoek van Holland: Strandclub Danz!
Ultrasonic Festival, het nieuwe knallende dance festival op de Maarsseveense Plassen, maakt haar line-up bekend! House, eclectic, trance, progressive, hardstyle en techno: niets is te gek en alles komt voorbij!
ITSOTC
zaterdag 14 april 2012
Op 4 mei aanstaande zal de zaal van Café Kerkzicht weer in het teken staan van stevige kicks, overweldigende melodieën en bovenal een opperbeste sfeer: ITSOTC - The Next Generation.
Webstars.nl is een jong en ambitieus bedrijf met een dynamische website die zich richt op een aantal facetten in de entertainmentwereld. Iedereen met een talent zou dat talent moeten kunnen laten zien onder voor hem of haar optimale omstandigheden en ook de kans krijgen om met de beste uitvoering daarvan mee te dingen naar vette prijzen!
Terwijl de lente zich schoorvoetend laat zien, brengt Festival deBeschaving de eerste namen van haar dancepodium. En zoals de rijzende ster onder de zomerfestivals betaamd staan ook hier de meest opvallende acts, van extravagante live shows tot DJ's uit de eigen ondergrond.
Voor de mensen die geen genoeg kan krijgen van onze Koningin zet Boel op Stelten een knallende Queensday After neer op maandag 30 april 2012. Speciaal voor de mensen die gelijk door willen na een hele dag gelopen te hebben, zal Huize Maas haar deuren al om 21.00 u openen.
Na een succesvolle en uitverkochte eerste editie in 2011 vindt dit jaar op vrijdag 6 en zaterdag 7 juli in Cultuurpark Westergasfabriek de tweede editie van Pitch plaats. Vandaag worden elf nieuwe acts voor het festival bekendgemaakt.
Beat the Bridge Queensnight
dinsdag 10 april 2012
Op Koninginnenacht loopt heel Nederland uit om de verjaardag van onze koningin in te luiden. En wat is er nou beter dan op een mega outdoor event, met de beste hardstyle artiesten, een dikke lasershow en geen geluidslimieten eens flink de bloemetjes buiten te zetten? Dit jaar vier jij jouw Koninginnenacht op Beat the Bridge Queensnight: 10 Years Scantraxx!
Op Koninginnedag zijn These Guys terug! Om 12:00 uur zal het feest losbarsten op en tussen de kleurrijke containers van de dikste en rauwste buitenlocatie van Amsterdam, de NDSM Treehouse. Waar je bij de meeste podia in Amsterdam dit jaar moet dokken om binnen te komen, is de entree op de NDSM gewoon gratis!
Mollepop 2012
maandag 9 april 2012
De eerste zomerkriebels beginnen alweer te komen bij het zien van de strak blauwe lucht, het lekkere zonnetje, de vogeltjes buiten en alle mensen die naar buiten komen. Bij deze zomerkriebels hoort natuurlijk ook een festival! De nieuwe organisatie Re:Events pakt uit met een zomers festival in Gilze. Mollepop & Re:Events present to you: Mollepop 2012 – Re:Charged!
Club 8 is traditiegetrouw Bezet met Koninginnenacht. Altijd rommelig en altijd gezellig. Dit betekent twee verdiepingen feest met de kneiterhardste en keigaafste muziek, de beste dj duo's, hele nacht gratis pool, snacks, dol dwaze domino, Superschaak, vier 't op en rij, schminckhoek en nog veel meer! Een boel vertier voor heel weinig want het kost niet veel!
22 April 2012 is het tijd voor een lekkere afterparty bij Club Rodenburg. In samenwerking met Ruben Vitalis is er een mooie line-up tot stand gekomen waarvan Club Rodenburg denkt dat jullie nog wel wat energie over hebben om met de voetjes van de vloer te gaan!
Monika Kruse komt weer naar Studio 80 op zaterdag 7 april voor een speciale editie van linke soep, helemaal gewijd aan Monika's label Terminal M.
Ultrasonic Festival
vrijdag 6 april 2012
House, eclectic, trance, progressive, hardstyle en techno: niets mag ontbreken op zaterdag 28 juli 2012. Dan barst op de Maarsseveense Plassen de eerste editie van Ultrasonic Festival los. De grootste dj's uit de scene vertegenwoordigen de stroming waar ze voor staan.
Het is feest met een hoofdletter 'F' bij Crystal Venue! Zondag 27 mei, op eerste Pinksterdag, viert de mega-club in Culemborg haar tweede verjaardag en dat gaat heel dik neergezet worden! Geen steen zal op de andere blijven staan en het hele feest wordt omlijst met vele extra's.
Voor de meeste mensen zal Final Resolution niet direct een evenement zijn wat de meeste mensen wat zegt. Final Resolution is het concept waar Moon Star Events nieuw en opkomend dj talent in het genre hardcore de kans geeft om hun kunsten aan het publiek te vertonen. Maar vooral om te laten horen wat zij in huis hebben.
Aanstaande zaterdag is het dan echt tijd voor Full Moon. Vanaf 21:00 uur zal het feest los barsten in The Sand met o.a. Marco V & Quintino! Lees in dit bericht belangrijke informatie en kom natuurlijk alvast in de stemming.
Als je denk dat je na zondagochtend op Eerste Paasdag klaar bent met eieren zoeken, heb je het mis. Op zondagavond 8 april liggen er in de Matrixx tijdens XXlerator Easter weer een karrenvracht aan eieren voor je klaar. Maar... hier zitten vijf hele speciale eieren tussen. De gelukkige vinder van één van de vijf gouden eieren verdient twee Emporium tickets!
Re:set
woensdag 4 april 2012
Art of Dance presenteert aanstaande zaterdag een gloednieuwe editie van Re:set! In de North Sea Venue te Zaandam staat een machtige line-up geprogrammeerd die garant staat voor een avond vol hard vermaak voor iedereen die van hardstyle houdt! Verdeeld over drie area's heeft de organisatie het volgende voor je in petto....
De line-up van Free Your Mind Festival is compleet. Verdeeld over acht stagen en tenten gaat het weer los in Arnhem op zaterdag 2 juni aanstaande. Van techno naar house, van dubstep naar electro. Nieuw dit jaar is het terrein. Geen zand maar een heus grasveld, een kleine 100 meter naast het oude terrein terwijl de brug en het strand behouden blijven.
Timetable Decade
maandag 2 april 2012
De timetable voor de Decade - Buzz Fuzz & Champ-e-on Birthday Bash op 14 april is bekend. De beste oldschool en early hardcore tracks zullen door ARE48 knallen. Van begin tot eind non-stop beuken als vanouds. Like Decade Events op Facebook en maak tot 5 april kans op gratis tickets. Buzz Fuzz, Champ-e-on, Gizmo, The Darkraver, Vox, Bass-D, Damage, G-Town Madness, Skorp, Raoul - D.K.C., Demassus, Bartello, MC Jaapie & MC I See.
Final info Schranz Anders
zondag 1 april 2012
Nog even wachten en het is zover! Na maanden van voorbereiding presenteert de Almeerse organisatie LB Events op 6 april de tweede editie van Schranz Anders!. Zoals reeds bekend bij de bezoekers van de eerste editie beloofd ook deze nacht weer bol te staan van het hardere techno, schranz en industrial werk!
30 april 2012
In mei leggen alle vroege vogels in Escape een ei
Karavaan haalt Gregor Tresher naar Scheveningen
28 april 2012
Starbeach on Tour
27 april 2012
Rockit met Alexander Kowalski in de Westerunie
26 april 2012
Steve Bug en Lauhaus op Queensday WTTF in Studio 80
Roman Night op een unieke locatie
Rauw bromance weekend in mei
Dedicated to the harder styles
25 april 2012
S.l.a.v.e. to the R.h.y.t.h.m festival 16 juni introduceert een nieuwe host
Beyond the A-Sides keert terug met een derde editie
Queensday 2012
24 april 2012
4 Mei Hardstyle Divisions in Incasa
Koninginnenacht en Koninginnedag vier je in Zwolle
23 april 2012
Koninginnenacht: Gregor Tresher presents Break New Soil
Pussy Motherfuckers
22 april 2012
House in Motion haalt unieke Ibiza house dj aan boord
21 april 2012
Pioneer en Loveland Festival gaan op tour voor het goede doel
Speciale editie Defected in the House op koninginnenacht
20 april 2012
Haarlem viert een vroege Koninginnenacht
19 april 2012
Undertone with Sascha Funke
Groot feest in Paradiso ter ere van 20-jarig jubileum DJ Isis
Free Festival · The harder styles
Amsterdam is bang voor dance-dolheid
Line-up Dance Boulevard 2012
18 april 2012
Lakedance line-up, voetbal, vip en meer
17 april 2012
QDAY t.e.a.b.
Heidegger Rotterdam heropent met Snoozebar
12 Mei nieuwe GirlsLoveDJs
16 april 2012
Latin Lovers on the Beach
Ultrasonic Festival presenteert volledige line-up
14 april 2012
ITSOTC
13 april 2012
Webstars.nl dj/producer competitie
12 april 2012
Festival deBeschaving presenteert eerste dance acts
Boel op Stelten presents Bla Bla Queensday after
11 april 2012
Nieuwe toevoegingen programma Pitch Festival
10 april 2012
Beat the Bridge Queensnight
9 april 2012
These Guys viert 1 jarig bestaan op Koninginnedag
Mollepop 2012
7 april 2012
Club 8 is bezet tijdens Koninginnenacht
Club Rodenburg en Ruben Vitalis presenteren Nadeklote.nl
6 april 2012
Linke Soep presenteert Monika Kruse en Terminal M
Ultrasonic Festival
Gratis iPad bij gratis feest 2 Years Crystal Venue
5 april 2012
Pand 3 voor de laatste keer in het teken van Final Resolution
Deze zaterdag Full Moon: er zijn nog enkele tickets
4 april 2012
XXlerator Easter timetable en eieren zoekactie
Re:set
2 april 2012
Line-up van Free Your Mind Festival compleet
Timetable Decade
1 april 2012
Final info Schranz Anders