Partyflock
 
Nieuws · februari 2012
­ Nederland
Nachtburgemeesterverkiezing
woensdag 29 februari 2012
Op donderdag 1 maart aanstaande zal Isis van der Wel het stokje doorgeven. Na twee mooie jaren als Nachtburgemeester loopt haar ambtstermijn helaas ten einde. Op deze avond zal de Nachtburgemeesterverkiezing plaatsvinden in de Melkweg waarbij kandidaten zich van hun beste kant laten zien om de jury en het publiek voor zich te winnen. Op dit moment zijn er vijf kandidaten die strijden om de titel Nachtburgemeester van Amsterdam 2012-2014.
Laatste informatie voor Penoze
woensdag 29 februari 2012
Er zijn drie extra berichten over Penoze 'Kings of the Underground' voor zaterdag 3 maart. Allereerst begint Penoze zaterdag niet om 23:00 uur, maar (wegens de drukte) om 22:00 uur. Bakero zal de avond beginnen.
Stageplan Bizarre Festival bekend
dinsdag 28 februari 2012
Op zaterdag 17 maart zal The Sand weer dé locatie zijn voor een Hete, spannende nacht. The Sand wordt omgebouwd tot één grote fetish playroom, een speelparadijs voor volwassenen! Check het mooie stageplan hieronder om alvast in de stemming te komen.
Tijdens de Nightlife award van afgelopen jaar gebeurde wat iedereen eigenlijk al wist, Beachclub Vroeger werd uitgeroepen tot de beste Beachclub van Nederland. Het altijd maar blijven vernieuwen in de schitterende locatie aan het Bloemendaalse strand is iets waar Vroeger om bekend staat. Het uitgaanspubliek voelt zich altijd veilig en thuis in de grootste Beachclub van Nederland en daarom kan ook niemand wachten tot het seizoen weer begint.
Aanstaande zaterdag mogen we eindelijk weer knallen op de dikste Tekno, Tribecore en Frenchcore die in Nederland te vinden is. Aangezien het aanbod aan goede artiesten behoorlijk schaars is in Nederland, is X-Beats uiteraard weer gaan shoppen in het buitenland. Verstop je spaghetti goed, want er zijn deze editie maar liefst vier Italianen aanwezig!
Breng je carnavals outfit nog niet naar de stomerij: op zaterdag 17 maart mag je je weer uitdossen voor Birthday Carnaval! Deze nacht worden een paar verjaardagen gevierd en iedereen is uitgenodigd voor een nacht techno, techhouse en minimal in Pand14 te Amsterdam.
Op zaterdag 7 juli vindt de wereldpremière van Sensations nieuwe show 'Source of Light' plaats. Veertigduizend nationale en internationale gasten worden verwacht in onze hoofdstad, terwijl de Johan Cruijff ArenA wordt omgetoverd in een witte Oase, voor wat weer een onvergetelijke show belooft te worden.
Daylight Festival
maandag 27 februari 2012
Terwijl ze in heel Brabant en Limburg net bijgekomen zijn van de carnaval, zijn EYE4Dance en Focus Events met hun gedachten al bij de zomer van 2012. De voorbereidingen voor de tweede editie van Daylight zijn in volle gang!
Vrijdag 30-03-2012 is het weer zover: FunX presents Soixante Neuf Indoor Festival!
Vrijdagavond 20 april organiseert i'Varca haar eerste editie van I'Ncarnation, dit kan niet anders dan een groot succes worden. i'Varca overtreft zichzelf met I'Ncarnation op alle vlakken. Voor i'Varca is het namelijk de eerste keer dat zij een degelijk evenement gaan organiseren en dan is niks belangrijker om er 1 groot spektakel van te maken wat bij succes zeker vervolgd zal gaan worden.
De lente editie van Ratio?
vrijdag 24 februari 2012
Ratio? de residentavond in Trouw van Amsterdamse house dj Melon heeft een kleine winterslaap gehouden en niet geheel zonder resultaat. Integendeel. Op zaterdag 10 maart wordt de lente van 2012 vervroegd ingezet met Osunlade, Prommer & Barck (live) en Melon in de line-up.
Onder meer 2ManyDJs, The Bloody Beetroots, GoldFish en Elektro Guzzi prijken op het affiche van XO Live 2012, de nieuwe Extrema Network Outdoor.
De Nijmeegse feestorganisatie Nachtsport zal op 31 maart haar 1-jarig bestaan vieren in Poppodium Doornroosje en zet daarmee een stap verder. Van resident Thomas Elmore in de Oldcave naar Dominik Eulberg, van het grote label Cocoon.net en Traum, in Doornroosje. Nachtsport is er klaar voor om groot te worden.
Nachtboetiek met haar geweldige feesten en de mooiste decors komt nu met een totaal ander feest in de geweldige nieuwe club: Crystal Venue! Deze mooie grote club verdient het om eens totaal wat anders te brengen.
Ben jij er klaar voor om in de nacht van zaterdag 14 april aanstaande je straf uit te zitten in de 'Underground Prison' en vermaakt te worden door geweldige, ervaren cipiers?
Met zowel Freshtival als Fantasy Island in het vooruitzicht, zou je haast vergeten dat het op vrijdag 2 maart weer de hoogste tijd is voor een editie van Superbash. Het wordt de laatste editie voor de zomer en zeer zeker niet de minste, want met namen als Noisecontrollers en Alpha² belooft Atak wederom tot het uiterste getest te gaan worden.
Het slechte nieuws heeft de media ondertussen bereikt, na iets meer dan zeven jaar valt het doek voor de mooie club Zalinaz in Etten-Leur. Ondanks dat de eigenaar er alles aan heeft gedaan om de boel te redden, is het niet gelukt een faillissement te voorkomen. Zekerheid is er dan ook niet ondanks dat er hard wordt gewerkt aan een eventuele doorstart. Wat de toekomst ook moge brengen, één ding is wel zeker, Zalinaz zal er nooit meer zijn.
Op 16 maart 2012 zal de Duitse vedette een spectaculaire show verzorgen in de Amsterdamse Escape Club. De avond maakt deel uit van zijn nieuwe 'Evolution World Tour', waarmee hij zijn laatste gelijknamige album 'Evolution' zal promoten. Op 16 maart zullen zeker nieuwe tracks van het album voorbijkomen. De kaartverkoop is inmiddels gestart.
The Boulevard
zaterdag 18 februari 2012
De laatste editie werd het vierjarig bestaan gevierd. Deze grootste anniversary aller tijden was een daverend succes. Al snel na het feest werd de organisatie overspoeld met complimenten en vragen over wanneer de volgende editie is?!
Regelmatig laten bekende artiesten van zich horen tijdens Hardnoize en deze keer is dj Titan te gast. Al op 11 jarige leeftijd werd George Pinas oftewel Titan besmet met het harddance virus. Een klasgenoot verzamelde de legendarische Thunderdome cd's en live registraties en de kleine Titan droomde al snel van een dj-carriere.
De februari editie van maandelijkse techno concept Junction zal een zeer speciale zijn: een samenwerking met Steiger. Als iemand de ware techno gedachte van de underground begrijpt en toepast zijn het de mannen van dit opkomende techno collectief wel. Na een aantal feesten op afgelegen locaties zullen zij in deze unieke combo met Junction een avond meedogenloos hard los gaan in de club!
Inmiddels weet iedereen dat 10 maart Nopeisdope XL in de Maassilo zal plaatsvinden en dat het nu al hét feest van 2012 belooft te worden. Wat nog niet bekend is, is dat twee artiesten uit de line-up de volgende Nopeisdope CD vol.12 zullen mixen.
Zaterdag 26 mei 2012 strijkt een spiksplinternieuw festival neer op een fantastische locatie in Haarlem: Veerplas. Voeg daar dj's, live-acts, zuivere deephouse, rollende techno, diepe minimal, melodieuze progressive en kwieke techhouse aan toe. en Edit Festival is een onvergetelijk feit.
Voor het vierde jaar op rij vieren jullie Koninginnenacht en Koninginnedag met 8Bahn in Arnhem. Het Musispark is wederom voor twee dagen het domein van 8Bahn en gratis toegankelijk.
Voor het vierde jaar op rij, zal Freshtival neerstrijken op Recreatiepark Het Rutbeek in Enschede. Wat in 2009 begon als dance-festival groeide in de jaren daarna uit tot een festival vol muziek en beleving.
Together we are Harcore festival 2.0
maandag 13 februari 2012
Het langst durende hardcore-festival van Nederland staat gepland op zaterdag 19 mei in en rondom de mooie North Sea Venue te Zaandam. De bekendmaking van de eerste helft van de line-up heeft al een hoop stof doen opwaaien in Hardcore land. Hoogste tijd dus voor de andere helft!
Binnen twee uur zijn alle 2000 early bird tickets voor Fusion of Dance Festival op zaterdag 19 mei uitverkocht! Al deze vroege vogels hebben het geluk dat zij slechts €32,50 voor een early bird ticket hebben betaald. Heb jij geen early bird ticket weten te bemachtigen? Niet getreurd, want tot 12 mei kun je een Discount Ticket aanschaffen voor €39,50.
Na het verspreiden van de eerste nieuwsfeiten groeit het enthousiasme. Binnen de uitgaanswereld nemen de hoge verwachtingen alsmaar verder toe en op zaterdag 19 mei zullen deze volledig worden waargemaakt.
Niemand minder dan Darko Esser zal op 15 maart 2012 zijn kunsten vertonen in Huize Maas. Hij zal vergezeld worden door (upcoming dj/producer) Prunk en het welbekende Groningse duo Supermarché.
Funkadelic viert vierjarig bestaan
zaterdag 11 februari 2012
Op zaterdag 31 maart viert Funkadelic haar vierjarig bestaan in Almere in de populaire en altijd zo gezellige Club Anno.
Rio the Party
zaterdag 11 februari 2012
Rio vertelt het verhaal van de jeugdige Deejay Jay Da Silva (Ben Tuklang). Samen met zijn beste vriend MC Jeany (Rejean Gonsalves Jardin de Ponte) dromen zij ervan ooit door te breken in de wereld van grote artiesten. Tijdens het draaien in een locale club ontmoeten zij Latin House gigant D-Rashid (Rashid Sahib).
Oi! en 50Hurtz presenteren Resist
zaterdag 11 februari 2012
Op woensdag 16 mei (Hemelvaart) vindt de eerste editie van Resist plaats in het Klokgebouw in Eindhoven. Resist is het nieuwe evenement van de dubsteporganisaties Oi! en 50Hurtz. De twee grootmachten in de dubstep scene zetten samen het grootste dubstepevenement van Nederland neer. Het Klokgebouw is met haar historie, uitstraling en akoestiek de perfecte locatie voor dit event.
Swipe is niet de makkelijkste. In het 1-jarig bestaan van deze elektronische dansavond traden muzikaal zeer uiteenlopende artiesten op en stuiterde het publiek op stijlen als glitchhop, dubstep, uk funky, drum & bass en techno. De gemene deler? Vernieuwingsdrang en bass.
Vlinders in de buik! Hij komt, hij komt! Want waar ze in het Noorden van het land dagen twijfelen of de 'tocht der tochten' al dan niet doorgaat, weet Gossip! al weken dat hij komt! Niemand minder dan de Franse cupido Bob Sinclar komt zaterdag 11 februari 2012 naar The Sand in Amsterdam om zijn 'Valentine's Night' samen met jullie te vieren!
On the 16th of may 2012 ten years of PRSPCT madness will be hitting the Maassilo with a groundbreaking festival. In five insane area's you will witness PRSPCT's uncompromising hardness till eight in the morning. But first check out this wicked aftermovie of Prspct XL14,
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 8 februari 2012
Deze week lees je meer over de aanpassing aan de waarderingen van organisaties en locaties, we interviewden Mamy Rock, Johan Gielen en Jan Vervloet. Ook kun je virtueel stappen in de Drie Gezusters en De Vorstin. En een mop over bier doet het altijd goed, toch?
Time Warp Mannheim
dinsdag 7 februari 2012
Na spectaculaire edities in Italië en Nederland richten de Time Warp fans hun aandacht nu op Mannheim. Het duurde precies een week voordat de beperkte Early Bird tickets voor de eerste Time Warp van 2012 waren uitverkocht, de run op gewone tickets is begonnen!
Trinity in Technoland: een spectaculaire techno reünie die je eigenlijk gewoon niet mag missen! Met een uniek optreden van de legendarische Joey Beltram en natuurlijk de Trinity residents en dj's, sensationele decoraties, psychedelische visuals en een adembenemende full colour lasershow: Kortom alle ingrediënten voor een sensationeel en memorabel feest zijn aanwezig.
Emporium · De Gouden Eeuw
maandag 6 februari 2012
Emporium festival staat bekend om zijn prachtig uitgewerkte thema's van verre culturen en prachtige wereldrijken. Dit jaar zoekt organisator Matrixx het dichter bij huis. Ons eigen land heeft ook een prachtige rijke geschiedenis. Daarom keert Emporium op zaterdag 26 mei terug naar het Nederland van de zeventiende eeuw.
Marco V op Full Moon
maandag 6 februari 2012
Full Moon kan eindelijk vol trots naar buiten brengen: de populaire Marco V is geboekt voor Full Moon! Deze internationale top A-list dj draait vele jaren en is niet meer weg te denken uit DJ-land. Mis de energieke DJset van Marco V niet!
Loudness in Klokgebouw Eindhoven
maandag 6 februari 2012
Op zaterdag 21 april komt Loudness naar de Lichtstad! Dit populaire raw hardstyle concept maakt een volgende stap. Na de stijf uitverkochte december editie in de Rotterdamse Maassilo, zal Loudness ook het Klokgebouw op zijn funderingen gaan testen.
Technoschaatsen
zaterdag 4 februari 2012
Nederland is het schaatsland bij uitstek! Iedereen zit aan de buis gekluisterd als onze schaatshelden weer een medaille winnen of bij 'Sterren dansen op het ijs'. Zou het niet geweldig zijn om het schaatsen te combineren met de gezamenlijke passie voor muziek?
3 Years Teknixx
vrijdag 3 februari 2012
Dit voorjaar is Teknixx alweer toe aan zijn 3 jarig jubileum. Deze speciale editie van Teknixx zal zijn op zaterdag 31 maart 2012 en wordt net zoals de voorgaande edities gehouden in Discotheek Stuivezand te Zundert.
Beat the Bridge bijna uitverkocht
vrijdag 3 februari 2012
Beat the Bridge was op Koninginnedag vorig jaar misschien wel de grootste verrassing voor hardstyle minded Nederland.
Timetable HardClassics
vrijdag 3 februari 2012
Zany, Activator, Isaac, Luna, Pavo, The Darkraver, Bass-D en Dr. Rude behoren tot de ijzersterke line-up de aankomende editie van Hardclassics. Deze toppers zullen jullie in vervoering brengen met de welbekende beats waar vele van jullie mee opgegroeid zijn.
Nopeisdope XL early bird uitverkocht
donderdag 2 februari 2012
De early bird actie van Nopeisdope XL, 10 maart in Maassilo Rotterdam, is uitverkocht! Uiteraard kun je vanaf nu de gewone kaarten halen, het is duidelijk dat Nopeisdope XL een knalfeest gaat worden waar je bij moet zijn.
Tomorrowland organiseert vanaf 24 maart een voorverkoop exclusief voor Belgen. Pas twee weken later kunnen ook buitenlanders hun tickets bestellen. 'Dat is perfect legaal', zegt Ivo Mechels van Test-Aankoop.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 1 februari 2012
Deze week geeft Trimbos antwoord op de vraag: Is er nu al meer bekend over de negatieve gevolgen van XTC, coke en speed op de lange termijn?, staat 3FM stil bij telefonisch verkopen door de lotte, staat er weer een mogelijke carnavalshit in de goed fout, is de eerste winnaar van ontdek je plekje van dit jaar bekend en staat er natuurlijk weer een leuke viral in. Maar er is nog veel meer dus lees snel de KNIP van deze week door!
QULT brengt je Stana
woensdag 1 februari 2012
QULT organiseert 18 februari een nieuwe clubavond in de WesterUnie: QULT. Knallende techno, electro en hard dance passeren de revue; QULT brengt de stevige clubavond terug naar Amsterdam!
Hard Bass 2012
woensdag 1 februari 2012
Zaterdag 11 februari vindt Hard Bass 2012 plaats in het GelreDome. In dit bericht lees je alle belangrijke informatie over het event.
29 februari 2012
Nachtburgemeesterverkiezing
Laatste informatie voor Penoze
28 februari 2012
Stageplan Bizarre Festival bekend
Beachclub Vroeger vs Nopeisdope 18 maart in Bloemendaal.
FreaX aanstaande zaterdag weer in Utrecht met veel internationale namen
27 februari 2012
Kleurig verkleedfeest tijdens Birthday Carnaval
Sensation presenteert nieuwe show Source of Light
Daylight Festival
26 februari 2012
FunX presents Soixante Neuf Indoor Festival in Central Studio's te Utrecht
I'Varca presenteert voor haar eerste keer I'Ncarnation
24 februari 2012
De lente editie van Ratio?
Eerste artiesten Extrema Outdoor bekend
23 februari 2012
Nachtsport viert eenjarig bestaan in Doornroosje met Dominik Eulberg
Crystal Venue host Puzzy Deluxe hardstyle area met Pavo & Ruthless
22 februari 2012
Underground goes to prison · get locked up
20 februari 2012
Superbash met Noisecontrollers en Alpha² in Enschede
Alles naar de Klote!! · the last party ever in Zalinaz
19 februari 2012
Paul van Dyk Evolution world tour in Escape te Amsterdam
18 februari 2012
The Boulevard
17 februari 2012
Een extra rauwe editie van Hardnoize The Dark Side
16 februari 2012
Junction invites Steiger in de Sugar Factory
15 februari 2012
Nopeisdope XL 10 maart in Maassilo en CD release Nopeisdope vol 12
Edit your own festival 26 mei aanstaande in Haarlem
14 februari 2012
Eerste namen 8Bahn Night & Day Festival 2012
13 februari 2012
Freshtival maakt programma bekend en start voorverkoop
Together we are Harcore festival 2.0
Early bird tickets Fusion of Dance Festival uitverkocht
12 februari 2012
Pacha Festival maakt tweede gedeelte van line-up bekend
11 februari 2012
Boel op Stelten is terug voor de tweede editie van 2012
Funkadelic viert vierjarig bestaan
Rio the Party
Oi! en 50Hurtz presenteren Resist
10 februari 2012
Dimlite met drummer Julian Sartorius naar Swipe in Tivoli
Win gratis kaarten voor Bob Sinclar & Shapeshifters
9 februari 2012
Prspct XL14 aftermovie and Prspct XL15 the Indoor Festival
8 februari 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
7 februari 2012
Time Warp Mannheim
De oudste techno-organisatie van Groningen is terug met een vette reünie
6 februari 2012
Emporium · De Gouden Eeuw
Marco V op Full Moon
Loudness in Klokgebouw Eindhoven
4 februari 2012
Technoschaatsen
3 februari 2012
3 Years Teknixx
Beat the Bridge bijna uitverkocht
Timetable HardClassics
2 februari 2012
Nopeisdope XL early bird uitverkocht
Belgen krijgen voorrang bij ticketverkoop Tomorrowland
1 februari 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
QULT brengt je Stana
Hard Bass 2012