Partyflock
 
Nieuws · december 2012
­ Nederland
Kriebels wenst jou een fantastisch 2013 toe met veel geluk, gezondheid en natuurlijk..mooie feestjes! Een paar weken rust na kerst en oud en nieuw wordt je gegund, maar op zaterdag 26 januari is het toch echt weer tijd om lekker los te gaan tijdens Winterkriebels. In Central Studios staan dan onder andere Gregor Salto, Firebeatz, Vato Gonzalez, Stefan Vilijn, Billy the Kit en Andy Foreman voor je klaar om je uit die onvermijdelijke winterdip te halen.
Op zaterdag 5 januari trapt Matrixx het nieuwe jaar af met een blik op het verleden. Voordat iedereen zich bezig kan houden met zijn/haar goede voornemens en toekomstplannen kun je genieten van de beste trance platen tot nu: de echte Tranceclassixx.
Matrixx Zero's
vrijdag 28 december 2012
Zaterdag 12 januari staat de Matrixx volledig in het teken van de muziek uit de jaren '00 tot nu. Tijdens Matrixx Zero's draait 538 DJ Niek Verbruggen de allergrootste en lekkerste hits uit deze periode. De avond wordt opgevuld door DJ's Nick Wijnand en J-Flava.
Vorig jaar bracht Dancefair bij haar eerste editie uit het niets 4.500 dj's en producers op de been, die veel informatie en inspiratie vonden bij de meer dan vijftig aantredende topartiesten. Kom op op 16 en 17 februari naar de tweede editie en ervaar de zindering zelf. Met top-dj/producers als Tony Rohr Verenigde Staten, Frontliner, Lucien Foort, ROOG en Vato Gonzalez.
Op zaterdag 19 januari zal er een hele bijzondere WipWap show plaatsvinden, met een open einde. Een open einde is iets wat we helaas niet vaak genoeg meemaken in Amsterdam, maar de 80, het thuishonk van velen dj's en artiesten aan het Rembrandtplein, is een club die haar handen daar niet voor omdraait.
Night of the DJ's New Years edition
dinsdag 25 december 2012
Om het nieuwe jaar nu eens echt 'knallend' te beginnen, trapt Takens af met een ubervette editie van Night of the Dj's. Iedereen weet dat elk jaar de oliebollen worden uitgedeeld door mooie danseressen, spuitende Champagneflessen worden ontkurkt en confettikanonnen door de zaal knallen! Wildstylez, Thera, Mc Da Syndrome
Op de eerste dag van het jaar neemt Amsterdamse evenementenorganisatie Next Monday's Hangover intrek in de spannendste locatie van de stad met een line-up vol lokale en internationale house- en techno-helden.
Eerste namen STRP Biënnale bekend
zondag 23 december 2012
Modeselektor, SBTRKT, Hudson Mohawke, Ryoji Ikeda en Martyn. Een eerste greep uit de namen die aantreden tijdens de STRP Biënnale van 1-10 maart. Voeg daarbij een internationaal gezelschap kunstenaars dat de contouren van een City of Cyborgs schetst en een Do It Yourself machinepark, en de hybride van kunst en technologie is compleet. De kaartverkoop voor de STRP Biënnale gaat 21 december van start.
Nachtbrigade Winterbrigade
zondag 23 december 2012
De Nachtbrigade trekt weer ten strijde en lanceert een uniek nieuw feestverruimend festival in Amersfoort. Op zaterdag 2 februari 2013 is het namelijk tijd voor de eerste editie van de Nachtbrigade Winterparade. Verwacht het rode neusje van het rendier met het beste wat Nederland te bieden heeft op elektronisch gebied.
2013 Belooft een spectaculair jaar te worden met mooie vooruitzichten, zoals twee edities op Nederlands grootste en populairste Beachclub Vroeger, het vijfjarig bestaan en om te beginnen een over the top editie in één van de populairste discotheken van Amsterdam Panama. Noteer zaterdag 2 februari 2013 met grote uitroeptekens in je agenda, want dan staat de eerste editie van Funkadelic in het nieuwe jaar gepland.
Zaterdag 2 februari zal de prachtige rauwe fabriekshal Factory 010 in Rotterdam opnieuw gevuld worden met alle ingrediënten voor een onvergetelijke avond. Ook deze keer is de line-up doordacht, vol variatie en de prijs meer dan waard.
Zo. This was Christmas
vrijdag 21 december 2012
Onder de noemer 'Zo. This was Christmas' schudden kopstukken uit de dance-industrie op donderdag 27 december de kerst van zich af. Club Panama in Amsterdam vormt vanaf 20.00 uur het toneel voor de allereerste 'Nationale House Quiz', gepresenteerd door Michel de Hey. De quiz wordt gevolgd door een afterparty met headliners van formaat in de Main Room.
Tien jaar Rauw
donderdag 20 december 2012
Rauw gaat groots vlaggen in 2013, de befaamde electro-acid-house-techno clubavond met ballen bestaat 10 jaar! Het hele jaar staat in het teken van de 10 jaar die Rauw er ondertussen op heeft zitten. De kick-off van het feestjaar 2013 is in het tweede weekend van januari, op de thuisbases in TrouwAmsterdam in Amsterdam en Tivoli in Utrecht.
3D mapping op Xtra Large
donderdag 20 december 2012
Nog maar bijna één week te gaan en dan is het tienjarig bestaan van Xtra Large in The Sand! Xtra Large gaat voor deze geweldige editie dik uitpakken met geweldige led- & lasershows, CO2-kanonnen, confetti en zelfs 3D mapping! Nog nooit eerder vertoond in The Sand! Xtra Large mag je dan ook zeker niet missen op 29 december.
D.A.N.C.E
donderdag 20 december 2012
De partyscene is met het concept D.A.N.C.E op maandag 24 december in Leiden een veelbelovend en spectaculair nieuw evenement rijker. 'D.A.N.C.E - Your Xmas trip to the Land of Electronic Music' trapt direct af met de top uit de dance scene: Gregor Salto, GLOWINTHEDARK van Dirty Dutch, Delivio Reavon & Aaron Gill & John Roël.
Het verlangen naar de legendarische Dirty Dutch edities, welke de afgelopen jaren in de Heineken Music Hall hebben plaats gevonden, bleef bij de Die Hard Dirty Dutch bezoekers aanhouden. Om die reden hebben organisatoren Dirty Dutch en ID&T eerder al bekend gemaakt dat Dirty Dutch Aftershock terug zal keren op haar oude nest, namelijk op zaterdag 3 februari in de Heineken Music Hall, Amsterdam.
40UP sluit 2012 bruisend af
woensdag 19 december 2012
De 40 gepasseerd? Uitgaan is nu een etentje met vrienden, bioscoopje pikken of theaterbezoek? Een stil verlangen naar die tijd dat je zorgeloos met je vrienden aan de zwier ging? Je weet niet waar dat nu kan? Bij 40UP natuurlijk: het voorjaar komt eraan dus de bloemetjes kunnen weer buiten worden gezet!
Laatste info Army of Hardcore
woensdag 19 december 2012
Op 25 december 2012 treden Confusion Events en A.L.E.X. Events voor het eerst naar buiten als de nieuwe wereldleiders en zullen ze keihard neerstrijken in de Turbinenhalle in Oberhausen. Dit is de nacht van Army of Hardcore, de nieuwe wereldorde waar jullie allemaal deel van uit zullen maken.
Na een meer dan geslaagde eerste editie, maken we ons alweer op voor de volgende editie van Ultrasonic Festival op de Maarsseveense Plassen. Noteer de datum alvast in je agenda: zaterdag 27 juli 2013.
Fascinerende decors; een spetterende dance arena en een prachtige DJ booth waar DJ's uit de de top van de nationale en internationale house scène zullen optreden: Sidney Samson, Gregor Salto, Apster ft. MC Roga, Billy the Kit ft. MC Ambush, Bassjackers, Vato Gonzalez ft. MC Tjen, La Fuente ft. MC Gee en Timpressive...
Het indoor dancefestival Kindergarten heeft haar programma compleet rond. Met het boeken van een aantal Brabantse acts voor het Kinderopvang-podium staat de teller op maar liefst twintig acts die zaterdag 19 januari in 013 gaan optreden.
AIR loves Minus
maandag 17 december 2012
Op vrijdag 28 december staat AIR in het teken van het befaamde technolabel Minus. Het label brengt drie internationale afgevaardigden naar onze hoofdstad: Paco Osuna, Ambivalent en Hobo. En alsof dit niet genoeg is wordt de line-up versterkt door de ongekroonde koning van de Amsterdamse afters: Ici Sans Merci.
Zaterdag 26 januari 2013 is het in Club Eclipse, Rotterdam tijd voor een uniek evenement wat de locatie langs de snelweg A20 op zijn grondvesten zal gaan laten schudden. De artiesten die het geluidssysteem ultiem gaan testen zijn o.a: Partyraiser, Dr. Peacock, Unexist Italië, Igneon System België en de dame die verantwoordelijk is voor de brute line-up; s'Aphira.
Op vrijdag 21 december zal alweer de laatste editie van Superstars in 2012 plaats vinden. Inmiddels al twee jaar lang word Superstars met groots succes georganiseerd in Escape Club, Amsterdam.
Touch at the sea winteredition
zaterdag 15 december 2012
De Touch at the Sea Winterediton zal op zaterdag 19 januari 2013 weer groots worden neergezet. In Condor City strijkt op deze unieke locatie het circus van Touch Events weer neer. Iedereen die zin heeft in een echte avond uit, gaat een fantastische avond en nacht beleven. Muziek, sfeer, het goede gevoel en het thema "Alles is Liefde" zullen de sleutel zijn om mensen te verbinden.
Na zeven zeer succesvolle jaren, heeft Defected besloten Pacha verlaten en niet langer gastheer te zijn van de wereldberoemde Defected In The House avonden in de club op Ibiza.
Mojo krijgt er komende zomer een fikse concurrent bij. Boekingskantoor Friendly Fire gaat proberen een nieuw festival in de markt te zetten, een week na Pinkpop (14-16 juni 2013). Veel details zijn nog onbekend, maar het festival gaat Best Kept Secret heten en belooft met grote namen te komen.
Speciaal voor het einde van het jaar komt Bla Bla op 29 december nog een keer met een klapper waarbij de dikste platen van 2012 de revue zullen passeren. Studio 80 wordt nog een keer omgetoverd tot Bla Bla tempel waarin de gebroeders Daniel & Juan Sanchez hun muzikale kijk op het afgelopen jaar in een oorgastische eindejaarmix zullen samenvatten
Noël Magique
vrijdag 14 december 2012
Zin in een exclusieve kerstparty met heerlijke wijnen, Champagne en trendy cocktails? Chique aangeklede mensen, A-lijst DJ's en mooie acts? Kom dan naar Noël Magique van L'Affaire de Nuit, op 22 december in The Villa Thalia!
Met een heus nachtfestival luiden vijf organisaties 2013 knallend in. Evenementenlabels Offline, Reaktor, Outsiders, Deep Stage en Op De Valrave verwelkomen samen het nieuwe jaar met hun fans, liefhebbers en de beste dj's tijdens Offline XL New Years Festival. Z
Frenchcore s'il vous plaît! Part 4
woensdag 12 december 2012
2 Maart 2013 is het alweer tijd voor de vierde editie van Nederlands grootste Frenchcore evenement: Frenchcore s'il vous plaît! Naast de Franse baguettes en croissants worden er ook een groot aantal Franse topartiesten in huis gehaald om je vingers bij af te likken!
Bewaar jij ook altijd het mooiste tot het laatst? Zoals met Kerst? Maison de Fous & Bink Vijf Hoog presenteren voor alle technoliefhebbers het pakje dat als allerlaatste uitgepakt wordt; Op tweede kerstdag, woensdag 26 december, vindt Maison de Fous - Cirque de Noël plaats in de uniekste locatie die Den Haag rijk is. Ambiance, een uitgelaten kerstsfeer en minimal/techno zijn de ingrediënten van dit knotsgekke kerstdiner dat geserveerd wordt te Bink Vijf Hoog.
Herr Zimmerman's Spanky Wanky Party
dinsdag 11 december 2012
Herr Zimmerman sluit dit jaar op een wel heel bijzondere wijze af! De buitenaardse party katze zorgt dit jaar op zaterdag 29 december voor een werkelijk te gekke eindejaars-techno-party, die je niet mag missen! Tijdens het laatste weekend van dit jaar komt Herr Zimmerman namelijk met Herr Zimmerman's Spanky Wanky Party!
Soixante Neuf NYE in de Loft XL
dinsdag 11 december 2012
Mensen uit het oosten, maak je klaar om 2013 in te gaan met een bang! Tijdens Oud en Nieuw 2012-2013 is er daverende speciale New Years Eve editie van Soixante Neuf in De Loft XL te Hengelo.
Atmoz en Eindhoven blijft een succesverhaal! Na het uitverkochte Atmoz classics Outdoor van juni dit jaar, gaat ook de wintereditie op tweede kerstdag in rap tempo richting uitverkocht. Om geen fans teleur te stellen, wordt ook de tweede zaal van de Effenaar bij het feest betrokken.
Najaar 2012 zullen de 'masters of the mash-up' met hernieuwde superkrachten door het ganse land reizen met de supersize clubtour 2012. Ten opzichte van de vorige clubtour zal er heel veel nieuw materiaal zijn, dus bereid je voor op een adembenemende avond waarbij de grenzen tussen genres, waanzin, entertainment en virtuositeit bruut om zeep worden geholpen.
Club Koekoek geeft een auto weg
maandag 10 december 2012
Club Koekoek organiseert op 31 december een lekkere Koekoek NYE editie In het Odeon theater te Amsterdam. Het Odeon theater is naast de Paradiso een vertrouwde locatie voor de Koekoek feestjes geworden en hier wordt oud en nieuw dan ook groots gevierd in drie verschillende zalen.
Na de succesvolle 2012 editie zal de Rotterdamse Maassilo ook in 2013 weer het sinistere decor vormen voor b2s' hardste evenement Hardcore4life. Op zaterdag 23 februari zullen de hallen van de roemruchte graansilo de gehele nacht bekogeld worden met snoeiharde Hardcore in alle vormen en maten!
Energy line-up 2013
zaterdag 8 december 2012
ID&T proudly presents the line-up for Energy which will take place on Saturday March 2nd 2013. Energy takes place in a new location: the Ziggo Dome in Amsterdam. And with this new location it is also time for a new musical direction: 'Bigroom House'.
Penoze
zaterdag 8 december 2012
Normaal gesproken brengt de Kerstman elk jaar Barbies en ander onschuldig speelgoed rond. Dit doet hij om alle kinderwensen over de hele wereld in vervulling te laten gaan. Dit jaar heeft de oude baas echter een tussenstop in Colombia gemaakt om wat 'pakketjes' op te pikken. De oude baas heeft immers ook wel eens zin in een verzetje!
Sexy New Years Vibe in Heaven
vrijdag 7 december 2012
Op 31 december maken Nachtboetiek samen met Wim & Shirley er een super-exclusief feest van in Eindelijk Weer in Almere. Een feest dat zeker uitverkocht gaat worden, want lang niet iedereen die wil komen zal erin passen! Dus wees er zeker snel bij en vier je Oud en Nieuw samen met Nachtboetiek en Wim & Shirley (7th Heaven Events), anders mis je het mooiste oud en nieuwfeest dit jaar, Unique Sexy New Years Vibe in Heaven!
Timetable Freestyle Maniacs
vrijdag 7 december 2012
8 December is het dan eindelijk zo ver: de tweede editie van Freestyle Maniacs in The Sand in Amsterdam. In deze dikke ideaal gesitueerde locatie op slechts vijf minuten van het station en met gratis parkeergelegenheid, supervet geluid en een epic line-up aan superhelden belooft deze editie een legendarische te worden.
ITSOTC, the gate to world's end
vrijdag 7 december 2012
Na een succesvolle uitverkochte eerste editie zal eind dit jaar de tweede editie van ITSOTC plaatsvinden. Op vrijdag 21 december zal 'the new generation' weer samen komen om te genieten van de fijnste en hardste beats in het hardstyle genre.
Op Tweede Kerstdag, woensdag 26 december, is het weer tijd voor een heel dik feest in de Winkel van Sinkel. In de nachtwinkel aan de Utrechtse gracht sluit Elevation Events met jou de kerst in stijl af.
Op 1 januari 2013 is maakt het inmiddels legendarische Sjonnie & Anita Verkleed Festijn – XXL Edition haar opwachting om het nieuwe jaar weer op een extravagante en ubergezellige manier in te luiden.
Pokke Kerst Herrie
donderdag 6 december 2012
Inmiddels is de december maand alweer aangebroken en gaan we weer richting het einde van het jaar. De eerste sneeuw is al neergedwarreld en kleurde ons kikkerlandje wit, Sinterklaas heeft zijn biezen gepakt en mensen komen helemaal in de kerststemming. Zo ook Confusion Events, traditiegetrouw zal Pokke Kerst Herrie weer plaats vinden op 25 december 2012 in de Rodenburg in Beesd.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 5 december 2012
Voor hen die geen van papier-maché geknutselde suprise met gênant gedicht aan het uitpakken en voorlezen zijn, hebben we weer een verse KNIP. Deze week levend tetris, een goed fout Sinterklaasfilmpje en zie je wat poesjes doen als ze buiten spelen!
VOID
woensdag 5 december 2012
Ontdek VOID, een verzameling van oneindige mogelijkheden. Op 31 december 2012 vindt er een gedenkwaardig oud en nieuwfeest plaats in de monumentale Uni Arena in Wupertal. The VOID is een eerste editie van een nieuw electronisch muziekfestival met een multidimensionaal concept. Met een referentie naar de eigenlijk betekenis van het woord 'void' is het idee achter dit indrukwekkende techno-feest dat het elke innerlijke leegheid vult en alle zintuigen bevredigd met een kwaliteitservaring wat betref
Future Focus Night
woensdag 5 december 2012
Op vrijdag 5 april 2013 vieren het label Future Focus Recordings en artiestenmanagement Future Focus Bookings hun tweejarige bestaan onder de noemer Future Focus Night. In de hoofdstedelijke Escape zijn de intiemste zalen gereserveerd – Lounge en Studio – om het trancemerk en de artiestenstal weer eens uitgebreid in het zonlicht te zetten.
ARRRGGH
dinsdag 4 december 2012
Komend oud en nieuw behoort het terrein van Amsterdam Roest toe aan vuige piraten, roestige outcasts en schatzoekende Vrijbuiters. Voor het allereerst pakt Roest glorieus uit tijdens oud en nieuw met ARRRGGH (NYE Pirate Party), een buitensporig piratenfestijn voor dansende kameraden die graag het dek onveilig maken.
31 december 2012
Kriebels wenst jou een fantastisch en knallend 2013
29 december 2012
Tranceclassixx start 2013 met een terugblik
28 december 2012
Matrixx Zero's
27 december 2012
Dancefair, een Walhalla voor iedere dj, producer en event organizer
26 december 2012
Boris Werner overtreft zichzelf tijdens zijn WipWap Show in Studio 80
25 december 2012
Night of the DJ's New Years edition
24 december 2012
Next Monday's Hangover viert Nieuwjaarsdag in utopische sci-fi sferen
23 december 2012
Eerste namen STRP Biënnale bekend
Nachtbrigade Winterbrigade
21 december 2012
Eerste editie Funkadelic in 2013 op 2 februari
Moments met onder meer Paul Ritch, Egbert, Technasia, Max Cooper
Zo. This was Christmas
20 december 2012
Tien jaar Rauw
3D mapping op Xtra Large
D.A.N.C.E
19 december 2012
Dirty Dutch maakt line up bekend voor Aftershock
40UP sluit 2012 bruisend af
Laatste info Army of Hardcore
Ultrasonic Festival 2013 early bird tickets
18 december 2012
Nieuw dance-evenement Crazy Town in Schijndel
Brabantse dance-acts maken Kindergarten-programma compleet
17 december 2012
AIR loves Minus
s'Aphira presents Destination Undergound in Club Eclipse Rotterdam
16 december 2012
Superstars: it's time for some magic
15 december 2012
Touch at the sea winteredition
14 december 2012
Defected stopt met residency Pacha Ibiza
Best Kept Secret nieuw festival Beekse Bergen
Bla Bla eindejaarsmix met Daniel & Juan Sanchez
Noël Magique
12 december 2012
Vijf zalen feestend het nieuwe jaar in bij Offline XL New Years Festival
Frenchcore s'il vous plaît! Part 4
Maison de Fous tovert Den Haag om in kerstcircus
11 december 2012
Herr Zimmerman's Spanky Wanky Party
Soixante Neuf NYE in de Loft XL
10 december 2012
Tweede zaal toegevoegd aan Atmoz Classics in de Effenaar
Memphis Maniacs clubtour naar Perron 55
Club Koekoek geeft een auto weg
Hardcore4life in de Maassilo Rotterdam
8 december 2012
Energy line-up 2013
Penoze
7 december 2012
Sexy New Years Vibe in Heaven
Timetable Freestyle Maniacs
ITSOTC, the gate to world's end
6 december 2012
Elevation Events viert kerst met ballen in de Winkel van Sinkel
Bla bla presenteert het ultieme Sjonnie & Anita verkleedfestijn
Pokke Kerst Herrie
5 december 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
VOID
Future Focus Night
4 december 2012
ARRRGGH