Partyflock
 
Nieuws · oktober 2012
­ Nederland
Op zaterdag 1 december presenteert Unomodo in de Winkel van Sinkel de volgende editie van We all love 80's & 90's. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangeklede Winkel van Sinkel!
Er staan nog vele onvergetelijke feesten op de agenda dit jaar en hopelijk kun je ze allemaal meemaken. Maar voor de echte underground fanatics is er één feest dat je zeker niet mag missen; Hellbound – Hardcore Republic. De Hellbound legende houdt nog altijd trots en ongebogen stand en de wapenbroeders staan paraat om op 10-11-12 een nieuwe generatie volgelingen te verwelkomen in de Hardcore Republic.
Het eerste weekend van januari is ook wel een van de saaiste weekenden in het jaar. b2s brengt daar sinds een paar jaar verandering in. Want na alle familiediners en verplichtingen van de week ervoor heb je toch gewoon zin om een zaterdagavond lekker los te gaan met je vrienden? En waar kan dat beter dan op Pussy lounge!
De fanatiekelingen hebben het al opgemerkt, Hardshock Festival en Masters of Hardcore staan in 2013 op de zelfde datum gepland, namelijk 13 april. Wanneer beide evenementen op dezelfde datum plaatsvinden, zal er een keus gemaakt moet worden door de bezoeker tussen deze twee grote hardcore evenementen High Energy Events wil de hardcore liefhebber de mogelijkheid bieden om naar beide evenementen te kunnen gaan en verplaatst
Na een rust periode hebben Timeless Hardcore en Rave reaction besloten om de armen in elkaar te slaan en door te gaan onder de naam Timeless Hardcore. Samen met een nieuwe feestlocatie in Landgraaf (namelijk; Poort van Gravenrode) en de lacnering van de nieuwe website vond de groep dat het weer tijd is voor een knalfeest. Dit feest zal helemaal in het teken staan van de lokale talenten die na alle tijd nog steeds actief zijn in het zuiden van ons land.
Dazzleville
zaterdag 27 oktober 2012
Oud en Nieuw wordt dit jaar op spectaculaire wijze gevierd op de NDSM-Werf in Amsterdam Noord. Meer dan 50 dj's, live-acts, artiesten en kunstenaars dragen bij aan dit nachtfestival dat van 21:00 tot 6:00 uur zal duren. Het festivalterrein heeft 6 binnenlocaties rondom een groot buitenplein waar om 00:00 uur iedereen samenkomt om elkaar een te gek nieuw jaar toe te wensen!
Na de enthousiast ontvangen editie ter ere van het vijfjarig jubileum van Free2party in maart, konden ze het niet laten om jullie in een extra area op het Bloemendaalse strand te trakteren op nog een Freestyle Maniacs.
Hard Dance Classics
donderdag 25 oktober 2012
Zaterdag 10 november 2012 bundelen een aantal bekende gezichten uit het verleden hun krachten voor een nostalgische avond 'Leeuwarder' hard dance classics in Hemingway in Leeuwarden. Op het menu voor deze avond staan hard dance klassiekers in de breedste zin van het woord: jump, hardhouse, hardtrance, hardstyle en een vleugje hardcore klassiekers om het af te maken.
Muziekgenres komen en gaan. Sinds de muziekevolutie, en dat van de dance in het bijzonder, schieten verschillende genres als paddenstoelen uit de grond om vaak weer net zo snel plaats te maken voor een nieuwe muziektrend. Een mooie gelegenheid om het dance verleden en het dance heden te combineren op het kersverse event concept Voyage Du Dance.
QORE 3.0 anthems (OST)
donderdag 25 oktober 2012
In navolging van de traditie die door de eerste editie werd gezet, zijn er drie producers geselecteerd voor de QORE 3.0 Original Sound Track.
D-Passion, Meander en The DJ Producer hebben voor deze editie van QORE 3.0 de koppen bij elkaar gestoken. Hun muzikale visie heeft gezorgd voor drie verschillende maar knallende anthems. Zij zijn allemaal een perfect voorbeeld van Cutting Edge Hardcore.
Nog maar drie dagen te gaan voordat je de hele nacht kan knallen op de huiverend lekkere beats van Supah Dupah! En het is nog steeds waar: There ain't no party like a costume party! Dus bestel alvast je halloween outfit, want zaterdag 27 oktober is Supah! Dupah! terug met een XXL Halloween Edition in de Central Studios, Utrecht.
Zoals iedereen weet zal Sidney Samson een aantal unieke optredens geven tijdens NopeisDope XL 'Bigger, Better, Bolder' zaterdag 3 november in Maassilo Rotterdam. Zijn laatste track is een samenwerking met niemand minder dan William en is uitgebracht op Spinnin records die ook een zaal zullen hosten tijdens NopeisDope XL. NopeisDope heeft juist deze aankomende hit gekozen om te gebruiken voor de trailer, so check it out!
Djax it Up maakt timetable bekend
dinsdag 23 oktober 2012
Aanstaande zaterdag is het weer zover: de volgende Djax it Up vindt wederom plaats in de grote zaal van dé Eindhovense techno locatie, de Effenaar. Vijf uur lang komen vijf van de beste techno-artiesten achter de draaitafels te staan.
BKJN vs Partyraiser 3
dinsdag 23 oktober 2012
Goed nieuws voor iedereen die hardcore een warm hart toedraagt! 2013 Begint namelijk net als voorgaande jaren met het hardste feest van het jaar. In het derde deel van BKJN Events versus Partyraiser neemt 's werelds hardste party-organisatie het wederom op tegen dé hardcore-dj van dit moment en wel op 19 januari in the North Sea Venue te Zaandam.
Klaar voor een heuse bungalowrave, een minidisco in het bos of een lekker fout potje karaoke tussen de vakantiehuisjes? Het is namelijk hoogste tijd voor Weekend Magnifiek, de allereerste editie van een uitgebreid winterfestival in bungalowpark De Kempense Meren in het Mol.
ID&T wijst bod van $100 miljoen af
maandag 22 oktober 2012
Een Amerikaanse partij heeft $100 miljoen (€76,5 miljoen) geboden om ID&T op te kopen. Duncan Stutterheim en zijn mede-aandeelhouders hebben het bod afgeslagen.
Nog drie weken te gaan voordat de 'Hardcore Republic' een feit is. De Early Bird tickets zijn al geruime tijd uitverkocht, maar ook de reguliere tickets vliegen als raketten de deur uit. Terwijl de straten langzaam maar zeker rood kleuren met 'Hardcore Republic' propaganda, zet Hellbound het laatste offensief in...
Vendetta 2013
maandag 22 oktober 2012
Voor de vijfde keer zal Fijnaart op haar grondvesten schudden. Het anders zo rustige plaatsje in Brabant bereidt zich in stilte voor op de komst van een paar duizend diehards die zich met recht leden van de hardcore-family mogen noemen. Op 26 januari 2013 is het zover: Vendetta: The 5th Gathering!
Bad Buddha
donderdag 18 oktober 2012
Vrijdag 26 oktober is de lancering van iets geheel verfrissend, nieuws en sexy! Kom naar de eerste editie van Bad Buddha op vrijdag 26 oktober in de Little Buddha Amsterdam.
Thrillogy-nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 17 oktober 2012
Deze week een speciale Thrillogy editie! De spotlight bevat wat andere vragen dan anders, maar je leert de drie hoofdacts een stukje beter kennen. In de Oeps! uitgaansbloopers van Zatox, Crypsis en Mad Dog! Daarnaast anekdotes over de heren, door andere artiesten verteld. Ook zie je natuurlijk het nodige beeldmateriaal.
Op 30 november zal de oude fabriek wederom bol staan van een ongekende ambiance, top entertainment en een geweldige line-up van dj's. Het is Must gelukt om Sunnery James & Ryan Marciano te strikken voor deze avond: oude bekenden die inmiddels wereldfaam hebben bereikt. Zij zullen het publiek tot ongekende hoogten opzwepen.
De Nederlandse DJ Sander van Doorn brengt zijn single 'Nothing Inside' feat. Mayaeni uit op Jay-Z's platenlabel Roc Nation. Ook werd hij eerder dit jaar gevraagd om de soundtrack van Microsoft's grootste game HALO 4 te remixen.
Meer dan dertig acts gedurende vijf dubbelgeprogrammeerde clubavonden, een nieuw podium, herziend licht en geluid, en alle ADE info op een gloednieuwe site. Sugar Factory belooft de verrassing te worden van Amsterdam Dance Event 2012.
Na een lange zomerstop is het weer tijd voor RODnacht. De donkerste maand van het jaar, oktober, leent zich prima voor de vierde editie van de inmiddels exclusieve en veelgeprezen zeven uur durende solosets van ROD, aka het duistere technobroertje van Benny Rodrigues.
Eerder werden al veertien andere acts bekend gemaakt, maar met de toevoeging van tien nieuwe dance-acts, onder wie Funkerman en Pavo, is de line-up van het nieuwe Friese dancefestival House In Harmony bijna compleet.
Harders Plaza knalt lekker door met haar maandelijkse hardstyle concept. Op zaterdag 3 november staat namelijk de vijfde editie van Restylerz 2.0 alweer op het programma. Met opnieuw een dikke line-up, een scherpe entreeprijs en natuurlijk alles wat Harders Plaza te bieden heeft qua geluid, show en sfeer, zal je ook deze editie absoluut niet mogen missen!
Op 18 oktober keert Intec weer terug naar de Amsterdam Dance Event met een intieme, maar niet minder indrukwekkende, label showcase in de Home Club, in het hart van de stad. Tussen de dj's die optreden zijn namen als Layo & Bushwacka!, de Belgische Marco Bailey en Intec labelmanager Jon Rundell. Full-Circle is blij dat ze nu ook de naam van de lang geheim gehouden special guest mogen onthullen: het gaat om niemand anders dan Intec's Carl Cox!
Over twee maanden is het zover, dan is de derde editie van Fusion of Dance Indoor een feit. High Energy Events en Studio Tas gaan zoals gewend alles uit de kast halen om jouw een onvergetelijke avond te bezorgen. Met de IJsselhallen als unieke locatie, een scala aan topartiesten, overweldigende shows, knallend vuurwerk, spectaculaire decors en jouw als middelpunt van de avond gaat de organisatie je meenemen naar 'A place between time and space'!
Na 25 jaar Festival Mundial in het Leijpark is het tijd voor verandering en verhuist Festival Mundial naar het (culturele) hart van Tilburg: de Spoorzone 013.
Twee zalen Booming New Season
maandag 15 oktober 2012
De blaadjes vallen van de bomen. Zouden de wissels weer glad worden? Laat de herfststormen maar komen, bij Crystal Venue zit je er zaterdag 20 oktober warmpjes bij want Booming New Season heet niet voor niets 'Booming'. Een knaller van een feest staat op je te wachten en de feestvreugde wordt alleen maar groter: Niet alleen kun je gewoon gratis naar binnen maar Booming New Season biedt je ook nog eens twee zalen om goed te feesten van begin tot eind!
Funkadelic
zondag 14 oktober 2012
Op zaterdag 8 december 2012 staat de laatste editie van Funkadelic dit jaar gepland. 2012 Was een zeer succesvol jaar voor Funkadelic en om deze in stijl af te sluiten heeft Funkadelic voor een nieuwe, stijlvolle, chique en funky locatie gekozen. De absolute hotspot van dit moment 'Little Buddha' in A'dam (Leidseplein) zal op deze dag omgetoverd worden tot een funkyplace.
Disco & Classics XL
vrijdag 12 oktober 2012
De Disco & classics Party XL, is het succesvolle concept van de organisatie Disco-Train. Een vernieuwende wijze van uitgaan voor mensen van 25 jaar en ouder, één groot feest der herkenning, met leeftijdsgenoten die, als vanouds, een avond uit hun dak gaan.
Undercurrent in Amsterdam Noord maakt zich op voor een spetterende Europese première van Full On - Hosted by Ferry Corsten op donderdag 18 oktober 2012. Met een tot de nok toe uitverkochte Australische Full On tour achter de rug staan Ferry Corsten en promotor UDC in de startblokken om tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) het Full On concept in al haar glorie te introduceren aan de industrie, pers en vooral, aan de fans.
Na de succesvolle kick-off van het clubseizoen op 29 september met Paco Osuna hoeven alle Bla Bla liefhebbers niet lang te wachten op het vervolg. Op 27 oktober 2012 is het namelijk al weer tijd voor de volgende Bla Bla editie in Studio 80 welke in het teken zal staan van Halloween, Smoke, en Colombia!
Strictly Techno Weekender
woensdag 10 oktober 2012
Na een jaartje Strictly Techno heeft het vaste recept van beton, rauwe beats en een pompend sound systeem ervoor gezorgd dat Perron duidelijk de test heeft doorstaan als thuisbasis.
Zaterdag 13 oktober gaat het gebeuren! De helden van toen zijn nog steeds helden van nu en gaan ervoor om je te trakteren op een heerlijk avondje Ultimate classics, dansen tot je erbij neervalt. De mannen van de classics zijn er weer klaar voor en staan te trappelen om de volgende The Ultimate classics Collection tot een ultiem hoogtepunt te brengen en jou erbij.
Naar goede gewoonte verovert Labyrinth Productions tijdens ADE voor een avond WesterUnie. Deze keer niet met Circoloco maar wel met een stop van Flying Circus tijdens hun wereldtour ter ere van hun vijfde verjaardag. Dit gaat uiteraard gepaard met een top line-up bestaande uit Audiofly, Art Department, Tiefschwarz, Bill Patrick vs Maayan Nidam en SIS die een live-set brengt!
Trance Nation 2013
dinsdag 9 oktober 2012
Niet dat ze je in een winterdip willen praten, met de late zomer nog na-knetterend in je hoofd. Op zaterdag 2 februari 2013 - tussen 22:00 en 6:00 uur - verwarmt Trance Nation naar goed gebruik de trance-harten in The Sand.
ST8MENT 13 oktober
dinsdag 9 oktober 2012
Op zaterdag 13 oktober knalt ST8MENT er weer op los tijdens haar tweede editie in 2012. Tussen 22:00 en 04:00 trekt het een viertal hardstyle-, hardcore en oldschool-grootmachten naar poppodium de Effenaar in Eindhoven. Met helden als Zany, die zijn deel van de avond vult met 'Planet Zany' knallers, 'scratch' fenomeen Vince, Digital Punk en het getalenteerde tweetal Omegatypez kiest ST8MENT voor kwaliteit en staat het garant voor een keiharde avond in Eindhoven.
Release timetable Raw Inc
zaterdag 6 oktober 2012
Vrijdag 26 oktober is het zover. The Shade presenteert dan voor de tweede keer Raw Inc. met bijpassende subtitel: We will illuminate! Niemand minder dan Radical Redemption zal deze avond tot een rauw en hard hoogtepunt brengen.
Freaqshow 31 december Ziggo Dome
vrijdag 5 oktober 2012
Q-dance is very pleased to introduce you to the wickedest, biggest and probably worst New Year's Rave Amsterdam has ever seen. On december 31st, only the true night-crawlers and harder-styles-lovers will gather in the Ziggo Dome for an unrivalled rave, stuffed with freaky live-shows and kick-ass entertainment.
Op veler verzoek organiseert Monumental Productions eindelijk weer eens een snoeiharde editie van Awakenings in de monumentale Gashouder! Tien uur lang (van 22.00 - 08.00) zullen de meest knallende techno dj's van het moment de BPM's om onze oren laten slingeren. Voortaan staat 'De Gas' eenmaal per jaar in het teken van deze stroming en de première van deze Hard Techno Special is zaterdag 29 december 2012.
Way to Valhalla festival
donderdag 4 oktober 2012
Er broeit iets in het Amsterdamse nachtleven. Iets dat verder reikt dan de muren van de clubs. Iets dat genres overschrijdt. De stad bruist van de jonge organisaties, opkomende talenten, nieuwe initiatieven en bijzondere kruisbestuivingen. In dit klimaat – misschien wel het gezondste dat Amsterdam ooit heeft gekend – ziet Valhalla het levenslicht.
In de documentaire 'A Year With Armin van Buuren' wordt Armin van Buuren gevolgd tijdens een belangrijk jaar in zijn leven. Kijk op zaterdag 6 oktober om 21:00 uur naar Nederland 3.
Oldschool Gangsters & MC Joe B-Day
woensdag 3 oktober 2012
Aankomende zaterdag 6 oktober is Oldschool Gangsters weer helemaal klaar om in Waterfront Rotterdam de oude klanken te laten horen van 'way back'! Of je het nu hebt over houseclassics, acid, early rave, oldschoolclassics of de vetste breakbeats.
Strangerz Reloaded
woensdag 3 oktober 2012
Dagen worden korter. iedereen maakt zich klaar voor langere nachten, de feesten verplaatsen zich naar binnen en in Eindhoven treedt Strangerz weer uit de schaduw. Niet 1 maar zelfs 3 edities staan er voor je klaar. Dit natuurlijk weer op de vertrouwde eerste vrijdag van de maand in de Fabriek te Eindhoven.
Vrijdag 26 oktober is de Paradiso het decor van de BOSS 'Halloween Special'. Na vele positieve reacties, mooie en enge outfits van vorig jaar, konden ze het niet laten om weer een Halloween thema te doen.
De Freaks zijn op vrijdag 5 oktober terug in AIR, en hoe?! Deze keer hebben zij niemand minder dan Nick Curly weten te strikken voor weer een nieuwe editie van Midnight Freaks. Waar de Duitsers al druk in de voorbereidingen zijn voor oktoberfest, bezoekt Curly liever AIR ter ere van het vijf jarige bestaan van zijn label en nodigt hij daarvoor Christian Burkhardt uit.
Loudness Maassilo Rotterdam
maandag 1 oktober 2012
Deze winter komt Loudness traditioneel terug naar Rotterdam. Op 8 december zal de moeder van de raw hardstyle evenementen plaatsvinden in de duistere hallen van de Maassilo. Met een snoeiharde line-up vol grote nationale en internationale artiesten en verrassende nieuwkomers zal de voormalige graansilo met de grond gelijk gemaakt worden.
Het is bijna zo ver, de maand van Dirty Dutch is aangebroken! Over een kleine drie weken zal het grootste evenement van het Amsterdam Dance Event losbarsten in de Ziggo Dome. Om dit te vieren maakt iedereen die een kaartje koopt voor Dirty Dutch Exodus op 19 oktober kans op een reis voor 2 naar Dirty Dutch in London!
30 oktober 2012
We all love '80's & '90's 1 december weer in Winkel van Sinkel
29 oktober 2012
Hellbound: de Hardcore Republic presenteert haar volkslied
b2s trapt het nieuwe jaar af met Pussy lounge
Hardshock Festival verplaatst naar 27 april 2013
28 oktober 2012
Timeless Hardcore bombardeert nieuwe feestlocatie in Landgraaf
27 oktober 2012
Dazzleville
26 oktober 2012
Amsterdam aan de knetterharde freestyle met Korsakoff, The Prophet, Luna en meer
25 oktober 2012
Hard Dance Classics
Met Voyage Du Dance op reis door de dance historie
QORE 3.0 anthems (OST)
24 oktober 2012
Laatste info en bekendmaking mystery guest Supah! Dupah! XXL Haloween
Trailer NopeisDope XL Bigger, Better, Bolder
23 oktober 2012
Djax it Up maakt timetable bekend
BKJN vs Partyraiser 3
Weekend Magnifiek presenteert verschillende party areas
22 oktober 2012
ID&T wijst bod van $100 miljoen af
Check de propaganda en win Hellbound - Hardcore Republic goodies
Vendetta 2013
18 oktober 2012
Bad Buddha
17 oktober 2012
Thrillogy-nieuws van de KNIP-dienst
Sunnery James & Ryan Marciano weer thuis bij Must
Sander van Doorn tekent grote deal bij Amerikaans platenlabel Roc Nation
Sugarfactory onthult ADE programmering
Benny Rodrigues presents RODnacht in Perron
16 oktober 2012
House in Harmony voegt tien namen toe aan de line-up
Harders Plaza maakt line-up bekend voor nieuwe hardstyle editie Restylerz 2.0
Intec Digital onthult special guest ADE
15 oktober 2012
Fusion of Dance Indoor maakt line-up bekend
Festival Mundial verhuist naar hart van Tilburg
Twee zalen Booming New Season
14 oktober 2012
Funkadelic
12 oktober 2012
Disco & Classics XL
Laatste kaarten voor Full On hosted by Ferry Corsten tijdens ADE
11 oktober 2012
Bla Bla Halloweenspecial met Alex Smoke
10 oktober 2012
Strictly Techno Weekender
Nog maar drie daagjes: The Ultimate Classics Collection is er weer
9 oktober 2012
Art Department, Tiefschwarz, Audiofly, SIS live en meer op ADE
Trance Nation 2013
ST8MENT 13 oktober
6 oktober 2012
Release timetable Raw Inc
5 oktober 2012
Freaqshow 31 december Ziggo Dome
4 oktober 2012
Awakenings Hard Techno Special in Gashouder
Way to Valhalla festival
TV-tip voor zaterdag: A year with Armin van Buuren
3 oktober 2012
Oldschool Gangsters & MC Joe B-Day
Strangerz Reloaded
Achtste editie BOSS is Halloween special
2 oktober 2012
Midnight Freaks ontvangen de Cécille 5 Years Tour in AIR
1 oktober 2012
Loudness Maassilo Rotterdam
Make Some Noise: vlieg met Dirty Dutch mee naar London