Partyflock
 
Nieuws · januari 2012
­ Nederland
Reveal
dinsdag 31 januari 2012
Met een uitverkochte Reveal afgelopen donderdag tijdens het 2-Jarig bestaan, gaat Reveal het nieuwe jaar meteen goed van start. Want o wat hebben jullie voor een feestje gezorgd zeg! Alle die-hard Reveal-ers; bedankt.
University of Dance slaat in 2012 terug met een nieuwe editie met internationale DJ namen als Sidney Samson en Bassjackers. Maar de zevende editie van UOD geef naast de gevestigde namen ook Zwols talent een platform om te schijnen in Hedon te Zwolle.
Dirk Deluxe 25th Edition
dinsdag 31 januari 2012
De 25ste editie van Dirk Deluxe in Burgerweeshuis brengt Don Diablo op 25 februari naar Deventer voor een exclusieve 2 uur set met Yellow Claw frontman Bizzey. Exclusief omdat Don Diablo inmiddels in London woont en in heel februari maar 1 show aandoet in Nederland, namelijk Dirk Deluxe.
Flirterz on the Beach
maandag 30 januari 2012
Flirterz, een woord dat op verschillende vlakken kan worden toegepast. Een begrip dat onmisbaar is in de Nederlandse Club scene. Iedereen verlangt ernaar om te flirten tijdens het uitgaan.
Welcome to the Future is jarig! En dat wordt op vrijdag 17 februari gevierd in Studio 80 met dj's Matthias Tanzmann (Leipzig, Moon Harbour), Boris Werner, Dorine Dorado, Young Marco en Juju & Jordash. Master of Ceremonies is MC Complicated.
Vrijdagavond 3 februari is het zover! De start van de allereerste voorronde van de 'Beste DJ van Nederland 2012'. Dan strijden de beste 5 DJ's van de provincie Overijssel tegen de beste 5 DJ's uit Gelderland.
Partysite Guestzone organiseert vrijdag 27 januari een unieke avond. Guestzone heeft de Escape Lounge afgehuurd voor de mensen achter de grootste feesten en clubs om samen het nieuwe jaar in te luiden. En omdat de partyorganisaties en clubs ook voor 2012 weer op zoek zijn naar nieuw talent, wordt dit gecombineerd met een DJ Contest. En jij kunt erbij zijn!
Balans met Sandwell District
zaterdag 28 januari 2012
De eerste editie van Balans in 2012 zal plaatsvinden op 17 februari in Perron Rotterdam. Om het jaar waardig te beginnen is Sandwell District uitgenodigd om deze jonge, rauwe, maar nu al legendarische locatie te trakteren op een wervelende live show. Dit Engelse duo, Regis en Function, is al enige tijd een toonaangevende act in de underground techno scene.
Iedereen houdt van festivals, Vers Vermaak natuurlijk ook. Net als vele andere liefhebbers heeft de organisatie van Ouwe Sokken Nieuwe Sokken en Stekker Fest iedere week en eigenlijk het hele jaar door wel zin in een festival!
Speciale Grouponactie Down Under
zaterdag 28 januari 2012
Via Groupon Eindhoven krijg je van woensdag tot en met vrijdag eenmalig een unieke korting op het festival Down Under dat plaatsvindt op 7 april 2012 in Eindhoven. Het festival kent een geweldige line-up met onder meer Marcel Woods, Quintino, Shermanology, Paul Elstak, Mental Theo and many more.
Aankomend weekend staat er een gloednieuw concept van harddance organisatie Heart for Hard in de planning. Zaterdag 28 januari kun je de eerste editie gratis bijwonen.
Junction in de Sugar Factory
vrijdag 27 januari 2012
Aankomende zaterdag, 28 januari, is het dan eindelijk weer tijd voor een portie kwaliteitstechno in Amsterdam's eigen Sugar Factory. Met het nieuwe concept Junction wordt iedere laatste zaterdag van de maand de nieuwe, opwindende techno-garde van nu een vaste residentie geboden. Met veel ruimte voor jong talent en oog voor het visuele.
Goed nieuws voor de die-hard Defqon.1 bezoeker: het festival breidt uit! Van een dagfestival met kampeermogelijkheden naar een mini-vakantie. Er zijn twee typen entreetickets verkrijgbaar.
Full on Ferry in Matrixx
donderdag 26 januari 2012
Op zaterdag 10 maart keert Ferry Corsten terug naar de Matrixx. Ditmaal met zijn succesvolle concept Full on Ferry, waarmee hij nu ook de wereld over reist. Deze avond zal hij verschillende back2backs doen en natuurlijk zelf een solo-set. Behalve Ferry Corsten treden ook Aly & Fila Egypte, Zoo Brazil Zweden en Marc Simz op.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 25 januari 2012
Deze week de eerste editie van Ontdekje Plekje nieuwe stijl! We verhuizen van de buitenzijde van de locatie naar de binnenzijde! Daarnaast staat Q_Niels_Q in de spotlight, hebben we weer een echte foute plaat kunnen vinden en is de oude doos weer echt de oude doos! Dat en nog veel meer leesvoer in de KNIP van deze week.
Liberty White · Chronicles
woensdag 25 januari 2012
Less than two weeks to go till the 2012 edition of Liberty White · Chronicles at Flanders Expo Ghent. The 4th of February will mark another chapter in the Chronicles. For their last press release, they thought to keep it short and powerful, 10+1 interesting facts about Chronicles 2012.
De aankondiging van het Pacha Festival in Amsterdam is met uiterst groot enthousiasme onthaald. Als een olievlek verspreiden de facts aangaande het debuut van het Pacha Festival zich pijlsnel door de dance scene. De echte Pacha fans hebben hun agenda er al op ingesteld, want de eerste 1000 Pacha festival 'Giftbox tickets' waren binnen no time verkocht.
Hardcore Universe
woensdag 25 januari 2012
On Saturday 18 February 2012 Belgium's leading hardcore event Hardcore Universe - The Ultimate Hardcore Manifest strikes back on Antwerp.
Op 25 februari doet de 100% Pure karavaan met wereldster Riva Starr, 2000 and One, Kaiserdisco en Madskillz de Matrixx in Nijmegen aan voor een enerverende techno, techhouse en house avond: Fire in the Disco invites 100% Pure.
Slaves to the Rave
maandag 23 januari 2012
Zaterdag 25 februari 2012 is de datum dat het jaar begint voor Slaves to the Rave! NRG Events bezoekt met Slaves to the Rave verschillende locaties in diverse Europese landen. De aftrap van deze tour vind plaats in Disco Zak te Uelsen.
Op 10 maart 2012 start Cyndium met een nieuw Reng Deng Deng hoofdstuk. Het roemruchte hardcore-concept wisselt namelijk van locatie!
Op zaterdag 25 februari organiseert Poppodium Iduna in samenwerking met J-Creative een nieuw hardcore evenement in deze Drachtster toplocatie. Na de gratis kick-off op 28 januari (E-Vasion) is het tijd voor het grote werk. Voor deze eerste editie van Revolved staat het programma dan ook bomvol bekende, lokale en vooral goede DJ's uit de hardcore scène.
Click a week in the snow
vrijdag 20 januari 2012
Van zon, zee, strand en supertechno, naar zon, sneeuw, skipistes en after-ski technopret. Click verovert steeds meer gezelligheidsmarkten. Vanaf 17 tot en met 24 maart zwaait de Click karavaan haar vleugels uit naar Val Thorens in Frankrijk om het sportieve feestpubliek te bedienen van een week lang after-ski vreugde zoals het anno 2012 hoort.
Na een overweldigende eerste editie afgelopen november hebben de heren van Crystal Venue en Noisekick Producties de koppen opnieuw bij elkaar gestoken. Wekenlang is er gebroed op een line-up waar menig Frenchcore liefhebber een harde van krijgt!
De aller- allerlaatste vroegboekkaarten gaan er nu uit voor het meest spraakmakende feest van Amsterdam, Full Moon. Voor wie nog geen kans heeft gezien om gebruik te maken van de actie is er nog tijd tot zondag 22 januari om 12:00 uur 's middags. Een paar dagen dus nog maar!
Op donderdag 26 januari 2012 opent Huize Maas vanaf 23.00 uur haar deuren voor een kersverse editie van Boel op Stelten. Met deze eerste editie van 2012 wil Boel op Stelten het nieuwe jaar goed in luiden en hoe kan dat nou beter dan met Olene Kadar, Sebastian Davidson en Jorn vs Arwin Lee?
Starfuckerz
dinsdag 17 januari 2012
Vrijdag 27 januari 2012 vanaf 22:00u zal Starfuckerz van start gaan! Zoals de naam eigenlijk al zegt: F*ck the stars. Hiermee wordt een statement gemaakt dat er ook met talentvolle djs die bekende sound kan worden neergezet zoals in de vetste clubs wereldwijd!
Dreamfields Festival, van organisator Matrixx, keert dit jaar terug naar recreatieterrein Rhederlaag in de buurt van Arnhem op zaterdag 7 juli. De kaartverkoop start op zaterdag 21 januari met een speciale actieweek op Slam!FM met korting op de tickets.
Cable invites Benga & Youngman
maandag 16 januari 2012
Op donderdag 23 februari zijn dubsteppionier Benga & zijn vaste MC Youngman special guests tijdens Cable, de wekelijkse clubnacht van de Melkweg op donderdag.
Prosperity productions heeft nog meer rebellen gevangen genomen in de San Quentin gevangenis: Bass Modulators, Stephanie, Zentiments en Audiofreq! Deze rebellen kunnen dus toegevoegd worden aan de lange lijst met de door Prosperity productions gevangen genomen rebellen!
Zaterdag 28 januari is er weer een editie van de dance party House Religion met de beste House muziek in Vlaardingen en omstreken. Bij Dance Club Inc. Avenue gaan op 28 januari alle remmen los.
Hengelo verwelkomt Djax it Up XL
zaterdag 14 januari 2012
Trots kondigt De Loft XL aan dat Neêrlands hardtechno-trots Miss Djax naar Hengelo afreist. En ze komt niet alleen. De technokoningin breng haar eigen selectie top-dj's mee en dat betekent dat op zaterdag 14 april Djax it Up XL in De Loft XL een feit is!
Scum
donderdag 12 januari 2012
Twee jaar lang heeft Scum zich verborgen gehouden in de schaduwen terwijl het zijn duistere destructieve sound op wereld aan het uitbrengen was. Crushington, Antiserum, No thing, Balkansky, Noah D & Zero G passeerde al eerder de revu en binnenkort worden daar Sinister Souls, Nicksn & Torpex aan toegevoegd met een aantal tanden knarsende releases.
Grotesque Newyear Special
donderdag 12 januari 2012
Op 21 januari is het zover! Dan staat de Grotesque Newyear Special weer garant voor jouw ultieme avond uit. Het succes van Grotesque wordt wederom bevestigd, de kaartverkoop gaat erg goed, de PT tickets zijn bijna uitverkocht en Grotesque lijkt voor de 3e editie op rij al haar kaarten te gaan verkopen.
Ex Porn Star Moviestar
woensdag 11 januari 2012
Bij een glamorous thema hoort ook een upper class locatie, daarom zal de North Sea Venue voor deze gelegenheid worden omgetoverd tot een oscar-waardige set, waarbij je het gevoel zult krijgen dat je in the one and only City of Angels bent beland...
Na een onvergetelijke flashback in januari, is het tijd voor de eerste Technoclub-Releaseparty van het nieuwe jaar. Hiervoor heeft Talla 2XLC een van de interessantste newcomer van de elektronische muziekscene uitgenodigd: Dennis Sheperd.
Hardstyle Rockers
woensdag 11 januari 2012
Er is werkelijk geen hardstyle liefhebber op deze planeet te vinden die deze lyric uit de Donkey Rollers-klassieker 'Hardstyle Rockers' niet ooit eens uit volle borst heeft mee geschreeuwd! Daarom brengen Supersized en Fusion Records op zaterdag 24 maart in Eclipse te Rotterdam een hommage aan de doorgewinterde, maar zeker ook de kersverse Hardstyle liefhebber.
Grand Chique staat voor stijl en klasse maar ook als je jezelf kunt zijn is dit zeer chique. Metz toont al jaren aan dat hun bezoekers zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen op 1 van de langstlopende feesten van Rotterdam.
Op 20 januari staat de avond in AIR puur en alleen in het teken van muziek. Houseveteraan en legende Dimitri zet na groot succes afgelopen zomer wederom een lange set neer in AIR.
Op zaterdag 7 april 2012 vier je tijdens Rebirth Festival voor de 4e keer de start van je festivalseizoen! Met dit jaar Headhunterz, Zatox vs Ran-D, Wildstylez, Alpha², B-Front vs Frequencerz, Coone, Brennan Heart, Frontliner, Alphaverb live, Josh & Wesz, Scope DJ vs Audiofreq, Noisecult en MC Villain. Deze topacts vormen het decor van 12 uur lang Rebirth Festival en dat alles voor een scherpe prijs!
Laatste Kaarten Trance nation
maandag 9 januari 2012
Terwijl de laatste kerstbomen momenteel op de vreugdevuren knetteren, geniet de Kerstman van zijn welverdiende luiervakantie. De oude baas croste met arrenslee stad en land af, zodat 'de beste cadeautip van december' overal tijdig onder de lichtjesboom lag. Trance Nation's feestdagenactie heeft dan ook een ongekende run op de kaarten veroorzaakt, waarmee een super gezellig feest in het blije vooruitzicht is gesteld.
Prosperity productions heeft twee Italiaanse topdj's gevangen genomen in de San Quentin gevangenis: Activator en The R3belz! Deze helden van de hardstyle-scene zijn de eerste twee van de lange lijst door Prosperity productions gevangengenomen rebellen!
Op zaterdag 28 januari aanstaande wordt Devastation georganiseerd in Bladel. Devastation zal gehouden worden in discotheek Feesttempel Ambiani die plaats biedt aan 700 bezoekers. Vanaf 21.00 uur 's avonds zullen 4 artiesten de beste early hardcore, hardcore en industrial hardcore platen ten gehore brengen.
Nog een paar weken te gaan en dan is het zover. Op zaterdag 28 januari zal de eerste editie van Destination X een feit zijn. Destination X wordt georganiseerd door Moon Star Events in samenwerking met de Bij Lampe.
QULT introduceert Lee Mac
vrijdag 6 januari 2012
Qlub Underground organiseert 18 februari een nieuwe clubavond in de WesterUnie : QULT. Stevige muziekstijlen passeren de revu; QULT brengt de stevige clubavond terug naar Amsterdam!
Houserockers
vrijdag 6 januari 2012
Terug naar waar het allemaal begon. Geen overdreven bleeps, geen onnodige mash-ups en ( f )lauwe climaxes zijn uit den boze. Nee, dit is een avond waar de dj ruimschoots de tijd krijgt om zijn verhaal in een waardige set te vertalen en waar je geniet van platen met kwaliteit. Want dat is waar House Rockers om draait: muziek dat door artiesten als goed recht in eigen handen genomen wordt. Rock the House as we are supposed to!
Hard Bass is uitverkocht!
donderdag 5 januari 2012
Zaterdag 11 februari organiseert b2s Hard Bass 2012. De voorverkoop is sneller dan ooit gegaan en alle kaarten zijn verkocht.

Meer info over Hard Bass vind je op www.b2s.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A21591
De Hard Dance Awards powered by TrackItDown.net komen naar Nederland! Deze bekende website is onder andere de drijvende kracht achter de DJ Mag Top 100 en verzorgt dit jaar voor de negende keer de Hard Dance Awards. Deze gewilde prijzen worden dit jaar voor het eerst buiten Engeland uitgereikt en wel in het land dat de Hard Dance scene domineert: Nederland.
Karotte Weekender
dinsdag 3 januari 2012
Nederland lijkt zijn tweede thuis. De streken die Karotte achter de draaitafels uithaalt hebben hem hier een trouwe, enthousiaste achterban opgeleverd.
Terwijl de meeste mensen druk zijn geweest rondom de feestdagen is Hardest Dreams druk bezig geweest met de line-up van Hard-Aholic dat in maart van 2012 voor het eerst haar geluiden laat horen in Deventer aan de welle.
31 januari 2012
Reveal
University of dance met Sidney Samson en Bassjackers
Dirk Deluxe 25th Edition
30 januari 2012
Flirterz on the Beach
Welcome to the future birthday bash met Matthias Tanzmann
29 januari 2012
Aanstaande vrijdag gaat Beste DJ van Nederland van start
28 januari 2012
Allerlaatste kaarten en extra DJ's toegevoegd aan Guestzone's DJ Contest
Balans met Sandwell District
Stekker Stamppot Festival maakt winter smakelijk, warm en draaglijk
Speciale Grouponactie Down Under
27 januari 2012
Heart for Hard komt met gratis Hardcore Warm-Up event in Huizen
Junction in de Sugar Factory
Defqon.1 2012 naar twee volle dagen feest
26 januari 2012
Full on Ferry in Matrixx
25 januari 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Liberty White · Chronicles
Pacha Festival presents Vagabundos met 3hrs set Luciano
Hardcore Universe
24 januari 2012
Fire in the Disco invites 100% Pure
23 januari 2012
Slaves to the Rave
Reng Deng Deng · Reflected Alter Ego
Hardcore en Iduna herleven met Revolved
20 januari 2012
Click a week in the snow
7 April Frenchcore s'il vous plaît!
19 januari 2012
Vroegboekers opgelet: laatste kaarten Full Moon
18 januari 2012
Boel op stelten invites Olene Kadar in Huize Maas Groningen
17 januari 2012
Starfuckerz
16 januari 2012
Dreamfields Festival 2012 start zaterdag kaartverkoop met SLAM!FM actieweek
Cable invites Benga & Youngman
Nog meer rebellen gevangen genomen in de San Quentin gevangenis
14 januari 2012
Dance Club Inc. Avenue invites Billy The Klit
Hengelo verwelkomt Djax it Up XL
12 januari 2012
Scum
Grotesque Newyear Special
11 januari 2012
Ex Porn Star Moviestar
Technoclub Vol. 38 Release Night in Monza
Hardstyle Rockers
10 januari 2012
Metz on Sunday gaat Grand Chique met 3 uur set Roog
Dimitri & Fairmont live met support van Olivier Weiter in AIR
9 januari 2012
Rebirth Festival 2012 presenteert line-up
Laatste Kaarten Trance nation
Italianen gevangen genomen in San Quentin gevangenis
8 januari 2012
Devastation keert onverwoestbaar terug in de Kempen
7 januari 2012
Moon Star Events gaat met Destination X een stap verder
6 januari 2012
QULT introduceert Lee Mac
Houserockers
5 januari 2012
Hard Bass is uitverkocht!
3 januari 2012
Hard Dance Awards gala 9 maart in Matrixx
Karotte Weekender
Hardest Dreams maakt de Hard-Aholic dj's bekend