Partyflock
 
Nieuws 2012
­ Nederland
Vrijdagavond 21-12-12 is er in Club Eclipse te Rotterdam het evenement; 100% Hardcore presents: Hardcore 2012 – The End of the World?! Artiesten die deze nacht optreden zijn o.a: Buzz Fuzz, Furyan, s'Aphira, Gizmo, Human Resource, Omira, Mercenary, TMC en nog veel meer!
Dancefestival Extrema Outdoor Belgium, kortweg XO, keert voor de derde maal terug naar Kelchterhoef in Houthalen-Helchteren. Het festival wordt dit jaar een volwaardig weekendfestival met twee volledige festivaldagen op zaterdag en zondag, én een beach party op vrijdag.
Aanstaande zaterdag is het zo ver, dan is het eindelijk tijd voor Fusion of Dance Indoor 2012! Op dit moment worden de IJsselhallen in Zwolle volledig omgetoverd en worden de laatste voorbereidingen gedaan door de organisaties. Check hier de laatste informatie zoals de timetable , ticketinfo en overige weetjes. Fusion of Dance Indoor, het meest gevarieerde dance festival in de maand december. Jij bent er toch ook bij?
Over kerst zijn er veel verhalen en elk jaar komen daar weer nieuwe bij. Het verhaal van 2012 gaat zeker dat van NopeisDope worden. 26 december brengt NopeisDope een speciale editie naar de Maassilo in Rotterdam: NopeisDope 'Christmas Carol'.
Een oproep in de Telegraaf was genoeg: 'Drie halfgoden, samen anderhalve god, houden van feest muziek en een uitbundig feestje.' Eén zin gaf het startsein voor een stap in de richting van een volledig nieuwe markt: bruiloften en huwelijkspartijen.
The Wende
vrijdag 19 oktober 2012
21 december 2012 organiseert Indept The Wende. Geen End of The World Party, maar een evenement dat wel recht doet aan de eeuwenoude voorspelling van de komende zonnewende; het begin van een nieuw tijdperk, het tijdperk van de Waterman. The Wende. De verandering van sterrenstand gaat gepaard met grote gevolgen voor de mens, positieve tijden van bewustwording en harmonie breken aan.
Na 25 jaar Festival Mundial in het Leijpark is het tijd voor verandering en verhuist Festival Mundial naar het (culturele) hart van Tilburg: de Spoorzone 013.
Funkadelic
zondag 14 oktober 2012
Op zaterdag 8 december 2012 staat de laatste editie van Funkadelic dit jaar gepland. 2012 Was een zeer succesvol jaar voor Funkadelic en om deze in stijl af te sluiten heeft Funkadelic voor een nieuwe, stijlvolle, chique en funky locatie gekozen. De absolute hotspot van dit moment 'Little Buddha' in A'dam (Leidseplein) zal op deze dag omgetoverd worden tot een funkyplace.
De komende editie van het Amsterdam Dance Event, die woensdag 17 oktober aftrapt en duurt tot en met zondag 21 oktober, is er één waarop de schaal nog eens verder wordt vergroot, met de grootste artiesten, speciale evenementen voor de meest uiteenlopende doelgroepen en naar verwachting 200.000 festivalbezoekers en meer dan 3.500 muziekprofessionals uit maar liefst 65 landen.
Blown Away bijna uitverkocht
donderdag 11 oktober 2012
Naast het Rotterdams Philharmonisch zorgen op 13 oktober meer dan 100 artiesten en performers voor visuele explosies; diverse keukens op wielen voorzien de festivalgangers van lekker en duurzaam eten. Nu het festival aankomend weekend dan eindelijk voor de deur staat, onthult Blown Away de muzikale, creatieve en food line-up!
Zaterdag 3 november is het weer zover. De Latin Lovers artiesten stormen het Patronaat weer binnen voor een avond vol met trommels, tribals en sexy danceable tracks!
SupermartXé Worldtour Amsterdam
vrijdag 21 september 2012
Het populairste 'open-minded' evenement van Ibiza kan natuurlijk niet aan het ADE ontbreken. Op zondag 21 oktober zal SupermartXé, het eerste 'gay-friendly' evenement dan ook plaatsvinden in The Sand.
Het Amsterdam Dance Event breidt dit jaar zijn activiteiten uit met ADE Playground. ADE Playground biedt de festivalbezoekers overdag een keur aan activiteiten, waarvan een belangrijk deel exclusief en gratis toegankelijk is voor houders van de ADE Card.
Afrojack heeft een remix gemaakt van Michael Jackson's megahit 'Bad' ter ere van het 25-jarig bestaan van Jackson's gelijknamige album. De Nederlandse DJ/producer kreeg een persoonlijk verzoek van de familie van Michael Jackson om 'Bad' nieuw leven in te blazen.
Op 27 tot en met 29 september vindt de derde editie van het Off Centre festival plaats in de Amsterdamse Melkweg. Voorafgaand aan de eerder aangekondigde muziekprogrammeringen presenteert Off Centre drie dagen lang het cinemaprogramma 'Seeing Sounds' met diverse thema's en gasten.
Op zaterdag 13 oktober keert Tranceclassixx terug in de Matrixx met een niet te missen editie. Niemand minder dan Marco V conformeert zich, eenmalig en speciaal voor dit Matrixx event, aan het sterke concept van Tranceclassixx. Naast Marco V maken de legendarische Menno de Jong, meesterproducer Ron van den Beuken en Matrixx resident Marc Simz hun opwachting in de Matrixx.
Aanstaande zondag 9 september wordt het maar liefst 25 graden! De bikini's en zonnebrillen kunnen uit de kast, want Mysterious on the Beach 'Grand Summer Season Closing' vindt plaats bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal. Het wordt een ware invasie van alle mysterieuze mensen in Nederland!
Al jarenlang maakt Loveland met groot succes deel uit van Amsterdam Dance Event. Reden voor de organisatie om dit jaar voor het eerst niet één, maar twee avonden in te plannen.
Op 1 september a.s. is weer zover! Dan zal alweer de elfde editie van het grootste gratis festival van de Kop van Noord-Holland plaatsvinden namelijk het 'Last Minute Summer Event' in recreatiepark Quelderduyn.
Eerste namen voor FestyLand 2012
maandag 13 augustus 2012
Terwijl het festivalseizoen nog in volle gang is, wordt in Brabant alweer hard gewerkt aan de waardige afsluiter van de festivalkalender van 2012: de vijfde editie van FestyLand, dit jaar op 12, 13 en 14 oktober op Landgoed Hendrickx bij Volkel/Uden.
Decade 8 september 2012
maandag 6 augustus 2012
Met de helden van vroeger, de helden van nu en de 'up coming' dj's zal op 8 september in ARE48 Hemkade 48 Zaandam de derde editie van Decade plaats vinden. Van oldschool naar de beukende early hardcore, door naar de hardste early hardcore tracks. Klik hier voor de timetable.
Tussen de lawine van festivals staat Rauw gewoon te vlammen op zaterdag 11 augustus in Tivoli op de Oude Gracht in Utrecht met een vernieuwend programma, heet van de naald.
Zaterdag 10 november vindt er een technofeest plaats op de tiende verdieping van de Maassilo, de Factory 010 in Rotterdam. Moments staat voor een knallende avond ter ere van het gelijknamige muzieklabel. De bijbehorende talenten zullen tezamen met (inter)nationale vedettes tot diep in de nacht optreden.
Wanneer de niet-werkend Nederland heerlijk geniet van hun vakantie, is Harders Plaza druk bezig met de voorbereidingen voor de tweede editie van haar nieuwste concept Restylerz 2.0! Aanstaande zaterdag barst Harders Plaza namelijk weer uit haar voegen met knallende beats van o.a.Code Black, Frequencerz & niemand minder dan The R3belz. Check hier de trailer, timetable en laatste info!
VJ op de Dom 2012
donderdag 26 juli 2012
In 2013 viert heel Utrecht de herdenking en viering van 300 jaar Vrede van Utrecht met een groots internationaal programma: 'The Art of Making Peace'. Het programma voor 2013 wordt vanaf 21.00 uur geprojecteerd tijdens VJ op de Dom, winnaar van het beste regio evenement van Nederland 2011.
Zal het dan eindelijk gaan gebeuren... De zomer in Nederland? De weersvoorspellingen voor aankomende zondag zien er erg gunstig uit en wat is er leuker dan een zomerse strandzondagmiddag en -avond op het Bloemendaalse strand bij Nederlands leukste strandclub?
Zaterdag 7 juli a.s. organiseren Interlab Music en This is in co-productie met Nederland's beste strandtent De Staat een strandfeest om je vingers bij af te likken. Met een onvervalste This is label avond is Sander Kleinenberg weer terug in de Haagse regio.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 27 juni 2012
Tijdens een avondje drinken ook zo'n trek in een peuk? Lees in deze KNIP hoe dat komt! Daarnaast een Oeps van een 'naaktspringster', een educatief filmpje en een goed fout van een beroemdheid, weer wat anekdotes en natuurlijk een foto van de week. Prijzen winnen doe je door te deel te nemen aan 'Ontdekje Plekje' en 'Ten Seconds of Sound.
We are back home! Op zaterdag 7 juli 2012 is Soixante Neuf terug in de stad waar het 10 jaar geleden allemaal begon! Verschillende steden hebben kennis mogen maken met het leukste concept van Nederland. Met uitverkochte edities in de verschillende steden als Utrecht, Eindhoven, Groningen, Hengelo en Leeuwarden heeft Soixante Neuf haar sporen in Nederland meer dan verdiend.
Strandclub De Karavaan was de afgelopen weken al speelplaats voor international gerenomeerde DJ's als Deetron, Gregor Tresher, David August, HOSH., Gabriel Ananda en Michel de Hey + een waslijst aan nationaal (en locaal) bekende helden, maar op zaterdag 23 juni wordt er nog even een schepje bovenop gedaan als het Berlijnse Mobilee label acte de presence komt geven!
Sounds Of Da Future
vrijdag 8 juni 2012
Op vrijdag 15 juni vindt voor de tweede keer het UK Bass evenement Sounds Of Da Future plaats in Club Ciccionina te Delft. Na het succes van de vorige editie beginnen steeds meer Delftenaren het feest te ontdekken. DJ residenten De Vieze Presidenten, It's Our Thing en Neon Riddims zijn vastberaden het publiek los te laten gaan.
Emporium
dinsdag 5 juni 2012
Wow! Wat een geweldige achtste editie van het uitverkochte Emporium Festival was dat. Zaterdag 26 mei is een dag die de boeken ingaat als: memorabel en fantastisch! Emporium – De Gouden Eeuw was er een van 24 karaats.
Op vrijdag 25 mei komt De Man Zonder Schaduw weer naar Studio 80 voor zijn tweemaandelijkse residentie in de club aan het Rembrandtplein. Na drie zeer succesvolle edities met internationale gasten als Smash TV, Einmusik, NU en Animal Trainer is het dit keer beurt aan de uit Macedonië afkomstige Saso Recyd om samen met De Man de hele avond in de main te draaien.
Neophyte Records keert terug in Friesland om de Sans Souci in Berlikum flink op zijn kop te zetten! Al twee keer eerder was Neophyte Records te gast in Sans Souci; de 'Rocking with the best' en 'Creators of the core' avonden zullen bij vele nog vers in het geheugen liggen.
De 20-jarige Mickey House aka Joey Seraos (Jazzlyn Soares), winnaar van de Beste DJ van Nederland 2012, komt naar Dedemsvaart. Hij zal op zaterdag 23 juni optreden tijdens de tweede editie van het Dedemsvaart Dance Event (D-DAE) op het Kalkoventerrein.
Vanavond barst het Oranjeweekend los: vanaf middernacht keert Housequake-duo ROOG en Erick E de Sugar Factory binnenstebuiten!
Op zaterdag 14 april 2012 heeft de eerste editie van Hardshock Festival plaatsgevonden. Met vijf areas vol hardcore- en hardstylegeweld was de Wijthmenerplas het decor voor vele uitzinnige Hardcore fans! De organisatie High Energy Events wil bij deze alle bezoekers bedanken voor deze eerste succesvolle en onvergetelijke editie van Hardshock Festival!
Koninginnenacht in Studio 80 belooft weer één groot feest te worden: voor één van de meest bijzondere verjaardagen van het jaar heeft de 80 de Duitse vriend Gregor Tresher en zijn label Break New Soil uitgenodigd! Speciaal voor deze gelegenheid neemt hij Marco Effe en Romano Alfieri mee.
Chicago Social Club presenteert op elke donderdag avond de Super Social, het sociale hoogtepunt van de week! Chicago Social Club serveert je elke donderdagavond een mega-sociale-cocktail met alle ingrediënten uit Amsterdam: een sizzling social evening met al je vrienden.
Op zaterdag 9 juni zal de zesde editie van Alcatrazz Festival plaatsvinden. Op een unieke locatie in het zuiden des lands zal dan de dikste hardstyle en hardcore te horen zijn en alles en wat daartussen past. In vijf area's zal een mix van regionaal en nationaal talent zijn kunsten vertonen.
Partyyyy Kicking Time
donderdag 29 maart 2012
Eindelijk is het zover...na vele geruchten en speculaties zal op zaterdag 21 april de eerste editie van Partyyyy kicking time Hoofddorp op zijn grondvesten doen schudden!
ClassiXX
zaterdag 24 maart 2012
Deze eerste editie van ClassiXX zal plaatsvinden in Limburgs mooiste locatie, Mixx (voorheen Bozzini) te Kerkrade. Een avond waar de ware house- en clubliefhebber op haar wenken bediend zal worden. Een avond waar vervlogen tijden en beats zullen herleven.
Vince, Bass-D, Dr. Rude, The Darkraver, Pavo, Coldfusion, Raoul Coolman, SpeakerFreakz met als klap op de vuurpijl uit Engeland Kidd Kaos zullen de Amsterdamse partytempel The The Sand met freestyle hardbass op de kop zetten.
De echte winter is nog maar net voorbij, de lente begint langzaam weer wat van zich te laten horen. En over een kleine anderhalve maand staat de opening van strandtent de Karavaan in Scheveningen al weer op het programma!
Oude liefde roest niet
maandag 27 februari 2012
Vorig jaar zomer vond na lang nadenken, wikken en wegen de eerste editie plaats van Oude Liefde Roest niet. Uiteindelijk bleken de juiste ingrediënten de kern te zijn voor een onvergetelijk nacht. De locatie, het geluid, het uitzinnige publiek en de artiesten, met als hoogtepunt de headliner Buzz Fuzz.
Bizarre Festival is coming…
dinsdag 21 februari 2012
Met trots kunnen de organisaties bevestigen dat niemand minder dan Meesteres Brigitte More de acts voor Bizarre Festival zal verzorgen! Dus bereid je voor op verrassende nieuwe kinky shows met vuurspuwers, vlammen, paarden manage met sexy girls, furry fandom, speelruimtes, topdj's een mysterieuze Marokkaanse tent, een labyrint van kooien & much more kinky acts!
Inmiddels weet iedereen dat 10 maart Nopeisdope XL in de Maassilo zal plaatsvinden en dat het nu al hét feest van 2012 belooft te worden. Wat nog niet bekend is, is dat twee artiesten uit de line-up de volgende Nopeisdope CD vol.12 zullen mixen.
Paaspop kondigt nieuwe acts aan
zondag 12 februari 2012
Geen Elfstedentocht dus helaas. Te warm. Tsja, volgende maand begint immers de lente al. En de maand dáárna is het alweer tijd voor de officiële opener van het festivalseizoen 2012: Paaspop, van vrijdag 6 april tot en met zondag 8 april op terrein De De Molenheide in Schijndel.
ISP presents Playground
maandag 30 januari 2012
Op zaterdag 31 maart 2012 begint Immortal Sound Productions (ISP) aan een uitdagend en revolutionair nieuw hoofdstuk in haar toch al indrukwekkende geschiedenis; Playground. Ga mee op ontdekkingsreis door de wondere wereld van Playground, het coole doolhof van gangetjes en verschillende levels dat zich onder het dak van Silverstone te Zwanenburg bevindt. Elke afslag is hier een verrassing, elk level een avontuur op zich.
This is not 1987
zaterdag 21 januari 2012
Tijdens het afgelopen Amsterdam Dance Event bivakkeerde Sander Kleinenberg's 'This is' label in de Canvas met snorren, bierpullen en bratwursten tijdens het dubbeldwars uitverkochte 'This is not Berlin'.
19 december 2012
Gratis entree voor Hardcore 2012 aanstaande vrijdag
13 december 2012
Extrema Outdoor Belgium wordt weekendfestival tijdens Pinksteren
11 december 2012
Timetable en laatste update Fusion of Dance Indoor 2012
22 november 2012
NopeisDope 'Christmas Carol' 26 december Maassilo
16 november 2012
Vinnie, Donnie & Sjakie komen met trouwvideo
19 oktober 2012
The Wende
15 oktober 2012
Festival Mundial verhuist naar hart van Tilburg
14 oktober 2012
Funkadelic
11 oktober 2012
Amsterdam Dance Event verwacht 200.000 bezoekers
Blown Away bijna uitverkocht
4 oktober 2012
Latin Lovers brengt de zomer even terug naar het Patronaat
21 september 2012
SupermartXé Worldtour Amsterdam
ADE krijgt derde pijler: ADE Playground
15 september 2012
Afrojack maakt remix van Michael Jacksons 'Bad'
12 september 2012
Off centre presenteert Seeing Sounds, Red Light radio, Hotmamahot, Deframe & Cynaptic
11 september 2012
Tranceclassixx presenteert Marco V in Matrixx
5 september 2012
Aanstaande zondag zomerse temperaturen bij Mysterious in Bloemendaal
30 augustus 2012
Grote namen bij Loveland tijdens Amsterdam Dance Event
20 augustus 2012
Nieuw decennium voor het Last Minute Summer Event
13 augustus 2012
Eerste namen voor FestyLand 2012
6 augustus 2012
Decade 8 september 2012
4 augustus 2012
Strip Steve Micro Mega albumreleaseparty
3 augustus 2012
'Moments of Cari Lekebusch & Gabriel Ananda
31 juli 2012
Ben jij klaar voor de tweede editie van Restylerz?
26 juli 2012
VJ op de Dom 2012
18 juli 2012
Aanstaande zondag LadyKillers in Bloomingdale met 23 graden
6 juli 2012
Zon, zee en strand tijdens This Is The Beach
27 juni 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
13 juni 2012
Soixante Neuf 020 zaterdag 7 juli in Hotel Arena
De Mobilee crew komt het Scheveningse strand rocken
8 juni 2012
Sounds Of Da Future
5 juni 2012
Emporium
21 mei 2012
Studio 80 presents De Man Zonder Schaduw met Saso Recyd
5 mei 2012
Neophyte Records Trasher Tour
30 april 2012
Mickey House komt naar Dedemsvaart Dance Event
27 april 2012
Housequake houdt generale repetitie in de Sugar Factory
26 april 2012
Official release aftermovie Hardshock Festival
23 april 2012
Koninginnenacht: Gregor Tresher presents Break New Soil
12 april 2012
Super Sociaal je weekeinde in met Super Social
4 april 2012
Alcatrazz Festival line-up & trailer
29 maart 2012
Partyyyy Kicking Time
24 maart 2012
ClassiXX
23 maart 2012
Gratis feest met Darkraver, Vince, Bass-D, Pavo, Dr. Rude en vele anderen
6 maart 2012
HEY! Karavaan officiële strandopening 2012
27 februari 2012
Oude liefde roest niet
21 februari 2012
Bizarre Festival is coming…
15 februari 2012
Nopeisdope XL 10 maart in Maassilo en CD release Nopeisdope vol 12
12 februari 2012
Paaspop kondigt nieuwe acts aan
30 januari 2012
ISP presents Playground
21 januari 2012
This is not 1987