Partyflock
 
Nieuws · september 2011
­ Nederland
Spektrum XL
vrijdag 30 september 2011
Haarlem zit de komende tijd goed in de drum n bass. Vrijdag 2 december komen de Australisch/Britse grootheden Pendulum en godfather of jungle Aphrodite naar Patronaat en vanavond, vrijdag 30 september Dillinja en Delta Heavy.
Met een klapper van een festivalseizoen achter de rug blikt GZG alweer vooruit naar het Amsterdam Dance Event (ADE). Op donderdag 20 oktober strijkt het GZG circus neer in de Undercurrent met een zorgvuldig geselecteerde dwarsdoorsnede van de Amsterdamse sound.
Kunstenaar Dadara is net terug uit de Nevada woestijn waar hij met o.a. Egbert-Jan Weeber als medebankier, het publiek op het Burning Man Festival, waar geld niet bestaat en verboden is, geconfronteerd heeft met zijn Exchanghibition Bank project.
Op 30 september en 1 oktober 2011 krijgt Haarlem een eigen variant van Oktoberfest. In een grote biertent op het Klokhuisplein op het terras van Brasserie van Beinum zal een groot feest losbarsten in de van oorsprong Duitse traditie.
Nacht der Clubs
woensdag 28 september 2011
"Frankfurt calling" – als de Nacht der Clubs roept, maken zich ook dit jaar 20 compleet verschillende locaties op voor een grote Nightlife-Happening. Op vrijdag 21 oktober laat de jaarlijkse partymarathon zien dat Frankfurt niet alleen een internationaal bekend financieel centrum is want tussen de wolkenkrabbers heeft zich een spannende club- en concert-scene ontwikkeld die het ontdekken waard is. Voor eenmalig € 12,- kunnen partygangers en nieuwsgierigen Frankfurts uitgaansleven in een nacht verkennen, Shuttlebussen inclusief.
B.I.T.C.H is een feest voor jong en oud. Maar vooral een feest voor mensen die iets met een fetish hebben of van stijlvol erotisch uitgaan houden. Van flirten en spelen. Daarom is de organisatie genoodzaakt om nog strenger te worden naar mannen die niet voor de sfeer of muziek komen, maar alleen maar om vrouwen of stellen lastig te vallen.
De Grotesque Stage op het Summerlake Outdoor Festival en natuurlijk de uitverkochte In Search of Sunrise editie op de Ocean Diva van 14 mei dit jaar, zorgen voor een enorme vraag naar tickets voor het tweejarig jubileum dat op 15 oktober in Factory 010 gehouden zal worden. Meer dan 50% is inmiddels verkocht.
Zojuist maakte Armin van Buuren in het programma 'Evers Staat Op' bekend, dat hij zijn contract bij 538 met twee jaar heeft verlengd! Speciaal om dit te vieren is er vrijdag aanstaande een bijzondere editie van zijn radioprogramma 'A State Of Trance'. Na de reguliere show op vrijdagavond van 22.00 tot 00.00 uur, zendt 538 een exclusieve vier uur durend set van hem uit in Club Space op Ibiza. Onder de titel: 'A State Of Trance presents: Universal Religion, from Space Ibiza'.
FreaX aanstaande zaterdag in Utrecht
dinsdag 27 september 2011
Aanstaande zaterdag is het weer tijd voor het Frenchcore spektakel FreaX. Naast hun grote passie voor Frenchcore, heeft de organisatie ook erg veel liefde voor Tekno en voor Tribecore, het verfijnde jongere broertje van Frenchcore. Elke editie worden bezoekers dan ook weer aangenaam verrast door kwalitatieve en verfrissende Tribecore sets. Zo ook bij deze editie zal er naast een flinke portie Frenchcore, ook veel hoogstaande Tribecore geserveerd worden.
Op vrijdag 7 oktober zal Pand 3 weer in het teken staan van Turning Point. Dit concept is geen onbekende voor de mensen die in 2011 al eens Pand 3 hebben bezocht of die Moon Star Events in de gaten houden met hun visie voor nieuw en opkomend dj talent. Met dit concept krijgt hardstyle dj talent zijn of haar kans om hun kunsten aan het publiek te laten zien. Maar vooral om hun unieke stijl, draaikunsten en platenkeuze aan het publiek ten gehore te brengen.
Tik Tak in oktober
dinsdag 27 september 2011
Oktober is de tiende maand van het jaar, terwijl de naam is afgeleid van het Latijnse 'octo' dat acht betekent. Deze maand heeft welgeteld vijf zondagen, terwijl Girls Love DJs en E&A-events er voor vier hebben getekend. En niet geheel onbelangrijk: Tik Tak was vroeger een televisieprogramma voor kleine kinderen en geldt nu als een succesvol danceconcept dat de zondagavond van Amsterdam domineert.
Zaterdag 17 december transformeren de IJsselhallen Zwolle in verschillende dance-area's. Dans non-stop van 22:00 tot 07:00 uur op de beats van de grootste nationale en internationale dj's van dit moment! Benieuwd naar de dj's?
Timetable Hardcore to the Bone
maandag 26 september 2011
Aanstaande zaterdag vindt er weer een nieuwe editie plaats van Hardcore to the Bone op een geheel nieuwe locatie in Rotterdam, namelijk Off_Corso! Van 22.00 tot 06.00 kun je helemaal los gaan in twee verschillende area's. In de grote zaal is er een gevarieerd aanbod van verschillende hardcore stijlen en in de kleine zaal zullen de winnaars van de DJ Contest de vetste early rave tracks aan elkaar mixen.
Na zeven jaar dikke feesten en raves in de meest geliefde kelder van Utrecht, mag Poema RAW zich op maken om haar achtste levensjaar in te gaan. Ook de fans mogen zich in hun handjes wrijven, want de maand oktober puilt uit van de top artiesten die in Poema RAW op zullen treden.
Thrillogy 2011
maandag 26 september 2011
Nog een maand en dan wordt de Jaarbeurs op zijn kop gezet door de drie pioniers van de harder styles; Headhunterz, B-Front en Promo. Elk hebben zij hun eigen volwaardige zaal waar zij hun eigen invulling aan mogen geven.
Triple D
zondag 25 september 2011
Amersfoort is met Triple D een flinke clubnacht rijker. Triple D is Dubstep, Drum 'n Bass en Dark Step. DDD in een notendop. Deze avonden zullen helemaal in het teken staan van de verschillende gezichten van drum & bass.
Interlab Music sluit ADE 2011 af met een speciale Nederlands-Italiaanse coalitie: Bla Bla / Remote Area / Alchemy (ADE showcase). Op de Pure Liner, tijdens ADE de thuisbasis van Interlab, hosten deze drie labels de laatste festivalnacht tot een zinderend slotstuk.
Grotesque XL Germany in Megadisco Zak
vrijdag 23 september 2011
Met nog maar een dag te gaan komt het buitenlandse avontuur van Grotesque snel dichterbij. De visums voor een te gek weekend over de grens zijn geregeld en de douane is op de hoogte. In een lange Karavaan zullen de Nederlandse tranceliefhebbers richting Uelsen rijden waar in Megadisco Zak het grootste avontuur voor Grotesque zal plaats vinden. De XL editie zal de Duitse fans uit nog steeds één van de grootste muziekgenres ongetwijfeld in vervoering brengen, daar de Nederlanders momenteel nog geen genoeg kunnen krijgen van de feestjes van PT Events.
Quality Time in Enschede
donderdag 22 september 2011
Op 8 oktober 2011 is het zover, de eerste editie van Quality Time bij Fellini staat vast. Quality Time is een maandelijks terugkerend evenement met als locatie Fellini in Enschede. Deze avonden kunt u dan ook niets anders verwachten dan de beste club, house, electro en alles wat daar tussen zit. Residents zijn niemand minder dan de mannen van Dirtcaps. Zij zullen worden aangevuld door twee dj's die iedereen kent uit het clubcircuit. Voor de eerste editie zijn Tony Cha Cha en Praia del Sol uitgenodigd. Om het geheel nog meer mee te geven, zijn er candygirls, VJ's, lasershows, MC's en nog veel meer.
Na een succesvolle LatinVillage in maart dit jaar keert hét latin event van Nederland terug naar de Rotterdamse Maassilo en wel op zaterdag 1 oktober. Zoals je inmiddels gewend bent van LatinVillage met het beste wat de latin muziek te bieden heeft op dit moment - van house tot hiphop tot meer traditionelere latin - en daarnaast nog een heel bijzondere aanvulling: een spannende samenwerking met kunstproject Melkkleuren.
Green Room
dinsdag 20 september 2011
Na een indrukwekkende eerste editie met een line-up die bestond uit niemand minder dan Kuedo, Kavsrave, Clouds, Kristof en Juha zijn alle ogen nu gericht op 24 september. Dan vindt de tweede editie plaats van Green Room in één van de meest innovatieve en progressieve clubs van Amsterdam; Studio/K.
Zaterdag 1 oktober vormt het Rotterdamse Off Corso het decor voor Hardcore to the Bone. Deze locatie, welke door velen als Rotterdams mooiste aangemerkt wordt, is voorzien van alle faciliteiten om er een onvergetelijk feest van te maken.
Deze zaterdag barst weer een knallende feest los in de Lexion; de gezelligste club van Noord-Holland! Lexion is al enkele dagen bezig met de opbouw, licht en geluid. De Lexion zal er mooi feestelijk uitzien. Het wordt een reünie om niet meer te vergeten!
Oorzaak aardbeving Nijmegen bekend
maandag 19 september 2011
Vorige week werd Nijmegen opgeschrikt door een aardbeving met een kracht van 4,5 op de schaal van Richter. Lange tijd was het onduidelijk wat de precieze oorzaak was van deze aardschok. Franse seismologen van het Euro-Mediteraan Seismologisch Centrum hebben nu ontdekt dat door jarenlange periodieke hevige schokbewegingen rond de breuklijn Maas-Waal kanaal/Wijchenseweg te Nijmegen de aardkorst langzaam is weggezakt
Crystal Venue in vuur en vlam
maandag 19 september 2011
Splinternieuw maar toch met een vleugje oude nostalgie: Hot Sunday trapt af op 9 oktober met een heerlijke stevige classics- en trance-topper! Waar het oude gevoel weer helemaal terugkomt, met de dj's die je toen al met spierpijn van het dansen naar huis lieten gaan. Wat is er nou lekkerder op een verloren zondagmiddag dan de club in duiken en je over te geven aan de muziek tot je erbij neervalt?
Project Hardcore
maandag 19 september 2011
Melding 21 september: Helaas gaat Project Hardcore niet door wegens problemen met de vergunning. Check de reden in het volgende nieuwsbericht: Project Hardcore
Sputnik Spacer weer terug op aarde
zondag 18 september 2011
Mysterieuze Spacer wederom gesignaleerd in Amsterdam!. De geruchten zijn waar, zoals gehoopt is na een tijd van afwezigheid de Sputnik Spacer teruggekeerd op aarde. Ditmaal heeft hij zijn doel nog duidelijker: een feest om nooit meer te vergeten. Zijn buitenaardse liefde voor Amsterdamse feestjes steekt hij niet onder stoelen of banken. Van kroeg tot club, van after tot salsa bar. Hij is overal al een keer gespot.
Hardnoize concept breidt zich uit
zaterdag 17 september 2011
Vanaf oktober wordt Hardnoize een maandelijks terugkerend concept in N201 met het beste wat er momenteel op hardstyle gebied te krijgen is. Natuurlijk zijn steevast de resident DJ's Jor-D uit Kudelstaart, Rosko uit Hoofddorp en Thosba uit Amstelveen achter de dj-booth te vinden, regelmatig vergezeld door topartiesten uit de Nederlandse hardstyle scene.
De uitdrukking 'time flies when you're having fun' is niet voor niets ooit de wereld in gebracht. Het is inmiddels alweer een mooi jaar geleden dat Late Night Society de eerste stapjes zette in Trouw en zich ontwikkelde tot een graag geziene waarde in het Amsterdamse nachtleven. LNS hosts Boris Werner en William Kouam Djoko hebben met de 'dress up chic, act like trash' attitude en dresscode van de avond bewezen dat kwaliteitshouse en lol maken op een feest meer dan goed samengaan.
Bel AIR
zaterdag 17 september 2011
Wat gebeurt er als je vijf vervelende neefjes in je mooie club laat optreden? Juist: een indoor Block Party! Veel te veel mooie vrouwen, live optredens, al je vrienden en al hun vrienden. Hits, hits, hits en op de muur bonkende buren vanwege de banging boombox! Welkom in Bel AIR.
Op 7 oktober zetten Champion Sound en Kaputt de deur naar dubstep en drum and bass in Den Haag wijd open. Beide crews zijn als afzonderlijke concepten groot geworden in het LVC in Leiden en zetten nu met vereende krachten de volgende stap. Met een line-up bestaande uit Caspa, Sigma, Original Sin en Koan Sound staat er een mix van grote namen en opkomend talent die de grote zaal van het Paard tot in de vroege uurtjes los zal laten gaan.
Zaterdag 1 oktober 2011 is het de dag dat I Love 90's Club Eclipse te Rotterdam bezoekt. De vernieuwde club die voorheen bekend was als Club Outland is geheel klaar om plaats te bieden aan een speciale live editie van I Love 90's! Met top artiesten op het podium als o.a. Anita Doth (bekend van 2 Unlimited), 2 Brothers on the 4th Floor en Critical Mass Belooft dit een groot feest van herkenning te worden .
Paul Elstak presents
woensdag 14 september 2011
Aanstaande vrijdag is het zover de tweede editie van 'Paul Elstak presents' in Hollywood Music Hall Rotterdam! Deze avond staat volledig in het teken van Paul Elstak en zijn passie voor Hardcore. Paul Elstak, 'The Godfather of Hardcore' nodigt de top van de vaderlandse hardcorescene uit, waaronder Evil Activities, Partyraiser en MC Ruffian.
Na een carrière van ruim vijftien jaar zal een langgekoesterde wens van zowel artiest als het publiek uitkomen. Zaterdag 10 september heeft The Viper zijn eerste album gepresenteerd. 'Nothing to Lose' is een vertegenwoordiging van een lange succesvolle loopbaan in de hardcore en een arsenaal aan nieuw werk dat Melvin Pelupessy het afgelopen jaar heeft geproduceerd. Deze dubbel-cd is het gevolg van een creatief jaar dat louter hoogtepunten kent voor The Viper; een statement dat onderstreept wordt met de release van zijn debuutalbum 'Nothing to Lose'.
Vers Vermaak en De Club
woensdag 14 september 2011
Zaterdag 17 september is het zover: de rauwe zelfkant van het leven versus twinkelend elan. De Club en Vers Vermaak bestrijden elkaar met uitersten in de loods van Amsterdam Roest. Een duel zonder winnaars, enkel volgelingen. Sluit je aan en beleef dat, wat je nog niet eerder hebt meegemaakt.
De Afdeling
dinsdag 13 september 2011
De Afdeling is een nieuw uitgaansconcept dat diverse muziekgenres, dj's en bezoekers bij elkaar brengt. Elke twee maanden vindt er een editie plaats in dezelfde intieme locatie (met dik geluid!), met dezelfde ongedwongen sfeer, met dezelfde bezoekers en door dezelfde mensen. maar met een ander muzikaal thema. Zo weet je wat je kan verwachten van een avond, maar is het toch afwisselend.
Vrijdag 23 september vindt een gloednieuwe editie van From the old to the hardstyle in de Lumey te Brielle plaats!
Parkzicht Rotterdam
maandag 12 september 2011
Ja, hij is er weer! De jaarlijkse Parkzicht house reunion. Zoals ieder jaar organiseert b2s hét legendarische evenement waar iedere liefhebber de goede oude 'Park' tijd kan herbeleven. Zet het in je agenda, want zaterdag 26 november 2011 is de avond om vrienden en bekenden van vroeger ontmoeten en natuurlijk los te gaan op alle heerlijke oldschool beats.
Summerlake Outdoor
maandag 12 september 2011
Heel festival liefhebbend Nederland is er klaar voor? Iedereen snakt naar een zonovergoten en onvergetelijke 5e editie van het Summerlake Outdoor Festival! Voordat de donkere en koude dagen komen nog één keer even in de zon lekker uit je dak. Vandaag maakt organisatie First2Dance de volledige timetable en laatste informatie bekend voor een waanzinnige afsluiting van het festivalseizoen 2011!
The Dutch Music Maffia Label Night
zaterdag 10 september 2011
Op vrijdag 14 oktober is de lancering van de eerste release party van de spiksplinternieuwe Dutch Music Maffia platen label en wel in Club Merlijn in Hengelo. Dit jonge, innovatieve label uit Enschede is op 1 april 2011 door Robrecht da Pinto en Giovanni Salva, oftewel The Latin Connection opgericht. Sinds de sucessvolle start van de Dutch Music Maffia zijn er al vele talentvolle producers die hun sporen aan het verdienen zijn. Reden voor deze label om er een spetterend te organiseren en dit met de wereld te delen.
Op zaterdag 8 oktober zal Ex Porn Star wederom haar territorium vergroten, ditmaal is het de beurt aan het Haagse Luden. Ex Porn Star, bekend en berucht van haar themafeesten, komt die dag overvliegen om een onvervalste beestenboel te verzorgen...
Fusion of Dance indoor op 17 december
zaterdag 10 september 2011
Zaterdag 17 december aanstaande transformeren de IJsselhallen in Zwolle in verschillende sensationele dance-area's. Dans non-stop van 22.00 tot 07.00 uur op de beats van de grootste nationale en internationale dj's van dit moment!
Na het succes van 'Paul Elstak presents Happy Hardcore Night' keert 'The Godfather of Hardcore' op vrijdag 16 september terug in Rotterdam. Paul Elstak slaat opnieuw de handen ineen met Hollywood Music Hall voor een nieuwe editie van zijn eigen concept. Deze editie van Paul Elstak Presents draagt de naam van een van de vele bekende Hardcore platen van Paul Elstak: 'Proud 2 B Hardcore'.
Frequence
donderdag 8 september 2011
Op zaterdag 17 september 2011 sluit First Vision het festivalseizoen af met de wedergeboorte van Frequence aan het strand van Aquabest.
Intieme sets van Chris Liebing
maandag 5 september 2011
Het is een diepe liefde, die tussen Nederland en een van techno's superhelden Chris Liebing. Elke set van de charismatische Duitser levert respons, elke zaal ontploft op zijn glimlach. Niet voor niets halen Planet Rose en We Are E hem op 15 en 16 september naar Nederland voor twee intieme sets in clubs Doornroosje en Poema RAW.
Zaterdag 24 september is het zover, de allereerste editie van GirlsLoveDJs in de nieuwe popsensatie van de havenstad, Nieuwe Oogst in Rotterdam (halte Maashaven). Het is alweer een tijd geleden dat de stad is aangedaan en dus hoogste tijd voor een opfrisser. Het concept van Girls Love DJs is bekend, wicked acts draaien hun favo tracks in een crazy mix. Verwacht een eclectische showdown van house, electro, disco, hiphop en all out party bangers.
Ovum Recordings meets Pokerflat
zaterdag 3 september 2011
Vrijdag de 21e oktober staat er met de collaboratie van twee van de grootste merken uit de industrie een van de heetste ADE specials op het programma: Ovum Recordings Meets Pokerflat.
Zombies vieren Amsterdam Halloween
vrijdag 2 september 2011
Amsterdam Halloween wordt dit jaar weer groter, gekker en gruwelijker. DIt Steeds populairder wordende feest staat in het teken van de dreigende epidemie van bloed-dorstige zombies.
Sneak in AIR
vrijdag 2 september 2011
Goed nieuws voor de house liefhebber! De nestor onder de 'House Gangsters' komt volgende maand naar AIR. DJ SNEAK will be back in Amsterdam, it's time for some Funky Rhythems!
Zaterdag 15 oktober staat de unieke nieuwe locatie Inc. Avenue volledig in het teken van Teaselicious. De organisatie pakt op deze eerste editie meteen groots uit door programmering van nationale en internationale topartiesten. Daarnaast belooft deze eerste editie van Teaselicious een begin te zijn van een innovatief en vernieuwend concept wat in de volgende edities steeds meer de boventoon zal gaan zijn.
30 september 2011
Spektrum XL
GZG organiseert Amsterdam's Finest tijdens ADE
29 september 2011
Uitverkochte ADE en Awakenings tickets alsnog te koop voor 6 miljoen
28 september 2011
Oktoberfest Haarlem in grote biertent op Klokhuisplein
Nacht der Clubs
B.I.T.C.H komt met extra strenge maatregel aanstaande zaterdag.
Na succesvol Summerlake Outdoor Festival stevent Grotesque nu af op volle Factory 010
Armin van Buuren verlengt contract bij Radio 538
27 september 2011
FreaX aanstaande zaterdag in Utrecht
Na een zomerstop is het weer tijd voor Turning Point
Tik Tak in oktober
Line-up release Fusion of Dance Indoor
26 september 2011
Timetable Hardcore to the Bone
Poema is jarig en dat wordt groots gevierd
Thrillogy 2011
25 september 2011
Triple D
23 september 2011
InterLab Sessions presents Bla Bla, Alchemy & Remote Area
Grotesque XL Germany in Megadisco Zak
22 september 2011
Quality Time in Enschede
21 september 2011
Melkkleuren meets Latin Village op 1 oktober in de Maassilo Rotterdam
20 september 2011
Green Room
Hardcore to the Bone 1 oktober in Off_corso
Tijdschema 10 Years New Lexion deze zaterdag
19 september 2011
Oorzaak aardbeving Nijmegen bekend
Crystal Venue in vuur en vlam
Project Hardcore
18 september 2011
Sputnik Spacer weer terug op aarde
17 september 2011
Hardnoize concept breidt zich uit
Late Night Society viert éénjarig bestaan samen met Hot Creations
Bel AIR
15 september 2011
Leidsche Breakbeat Crew presents Champion Sound vs Kaputt
De beste 90's tijdens I Love 90's in Eclipse
14 september 2011
Paul Elstak presents
The Viper releaset debuutalbum 'Nothing to lose' op Neophyte Records
Vers Vermaak en De Club
13 september 2011
De Afdeling
12 september 2011
From the old to the hardstyle is terug
Parkzicht Rotterdam
Summerlake Outdoor
10 september 2011
The Dutch Music Maffia Label Night
Zaterdag 8 oktober verandert Ex Porn Star het Haagse Luden in een Beestenboel
Fusion of Dance indoor op 17 december
8 september 2011
Paul Elstak presents hardcore night in HMH Rotterdam
Frequence
5 september 2011
Intieme sets van Chris Liebing
GirlsLoveDJs ontdekt nieuwste uitgaanstempel in havenstad
3 september 2011
Ovum Recordings meets Pokerflat
2 september 2011
Zombies vieren Amsterdam Halloween
Sneak in AIR
1 september 2011
Teaselicious het nieuwe concept en event van 2011