Partyflock
 
Nieuws · juli 2011
­ Nederland
Op woensdag 3 augustus, de dag van de PC kaatspartij presenteren Grandcafé de Doelen en De Bogt fen Gune het dance-event Cityrockers op de Voorstraat in Franeker. Net als ieder jaar belooft dit een groots spektakel te worden! Het feest begint vanaf 20:00 uur en duurt tot 01:00. Met een spetterende line-up bestaande uit Dani L. Mebius, Praia del Sol, Jay Underground, Sandilicious en Ricardo Silvio zal het spreekwoordelijke dak er zeker af gaan!
De organisatie van het Dance in the Park festival heeft de huidige line-up versterkt door een extra stage toe te voegen. Deze stage gaat de naam 'KopjeK schenkt Jagermeister' heten.
You can't escape from The Secret
donderdag 28 juli 2011
Pssssst... op vrijdag 19 augustus is The Secret weer in Escape! Niet alleen is The Secret inmiddels de beste progressive/deephouse party van Amsterdam,deze editie zal de vorige gegarandeerd overtreffen! Met ook nu natuurlijk weer een verrassende line-up. En The Secret zou The Secret niet zijn als ze niet weer een paar fantastische 'secrets' voor je hebben deze avond... laat je verrassen!
Hardcore to the Bone is back
woensdag 27 juli 2011
Het is alweer meer dan een jaar geleden dat er tot op het bot toe gestampt werd op Hardcore's finest beats. Dit jaar wordt de Hardcore to the Bone traditie voortgezet. Om de (gehoor)schade in te halen van vorig jaar zal het vertrouwde concept terugkeren in de Hardcore hoofdstad van Nederland, Rotterdam!
Vorige week is er al een informatiebericht verstuurd naar iedereen, maar omdat de organisatie graag de puntjes op de -i zet vindt ze het nodig om op enkele punten nog even een verduidelijking/toelichting te geven. Dit na het inzicht dat afgelopen week is opgedaan tijdens het festival 'A day at the park' op dezelfde locatie.
Click weekender
dinsdag 26 juli 2011
Een monster line-up met supertechno verspreid over een heel weekend lang non-stop Click. Het weekend van 6 en 7 augustus volgen een rock-steady Click XL en een waanzinnige Click at the Beach elkaar op.
Dream Spinners
dinsdag 26 juli 2011
7 Stars Music presenteert het spetterende feest Dream Spinners alweer voor de tweede keer. Deze keer brengen ze een knallende line-up met topdj's uit Italië. Ze zijn er enorm trots op om Nederland kennis te laten met Alexander Fog en Alberto Drago! Deze Technomafia Records dj/producers hebben door de jaren heen een cultstatus opgebouwd over de hele wereld.
Bloomingdale XXL
donderdag 21 juli 2011
Een concept dat geen inleiding behoeft. Een groots evenement aan het Bloemendaalse strand, dat maandelijks terugkeert en haar bezoekers breed verwelkomt met XXL ingrediënten. Van grootstaande artiesten tot aan krachtige danseressen en natuurlijk Bloomingdale Beach; waar zomer meer dan een Mindstate is. En op zondag 7 augustus geeft Bloomingdale XXL een extra reden om de rosé-, limoncello- of fresitaflessen te ontkurken – door haar krachten te bundelen met FHM Nederland!
Inmiddels is Matrixx al tien jaar een begrip in Nederland en zelfs ver daarbuiten. Meer dan 1,5 miljoen bezoekers hebben de superclub afgelopen jaren bezocht. Alle grote Dj's der aarde wisten de weg naar Nijmegen te vinden waaronder Tiësto, Armin van Buuren, Swedish House Mafia, Dave Clarke, Junkey XL, Martin Solveig, Afrojack etc. etc. Matrixx is meerdere malen bekroond waaronder driemaal tot populairste en beste club van Nederland. Kortom Matrixx behoort al tien jaar tot de absolute top in de Nederlandse clubscene.
Dat dit geen zomer genoemd mag worden is inmiddels wel duidelijk. Dit is de natste maand juli ooit! Maar gelukkig hoeft dat voor jullie geen verschil te maken, want natuurlijk gaan Dance VibeZZ & Miss Melody Productions er voor zorgen dat, hoe het weer ook is, jullie hoog en droog staan tijdens dit feestweekend!
Golden
woensdag 20 juli 2011
Door het grote succes van de voorgaande Golden edities is besloten een extra zomereditie in te plannen! Met de laatste editie van 1 juli nog vers in het geheugen, waar een uitverkochte zaal met maar liefst 1600 bezoekers hebben genoten van een waanzinnige avond, trapt Golden op 22 juli opnieuw af met een hoogwaardig programma.
Op 31 juli 2011 wordt het traditionele tuinfeest bij Café De Zandloper nieuw leven ingeblazen. Dit jaar zorgt de organisatie van Skhippiebal er voor dat jong en oud de boel op zijn kop kan zetten op het open terrein naast het café.
Zomerkriebels Festival 2011 ligt helaas weer achter ons. Met deze aftermovie kun je nog even (na)genieten van deze topeditie. De organisatie hoopt iedereen volgend jaar weer terug te zien op Zomerkriebels Festival 2012.
Kort nadat de verkoop was stopgezet, werden kaarten al online (zwart) aangeboden voor bedragen van €90 en meer. En vanzelfsprekend is dat iets dat Luxury Events en See Dance met alle macht tegen willen gaan. Daarom is er besloten dat bij het event een 100% ticket op 'naam / geslacht / identiteitscheck' zal worden gedaan.
Wat is de maand juli lekker begonnen voor 12inchCity. 9 en 10 juli werd er in Duitsland een ervaring meegemaakt door meer dan duizend man die nooit vergeten zal worden. Het was intens, geweldig en de lat is hoog gelegd voor komende 12inchCity-edities. Maar na het bijkomen van alle heerlijke Graefenthal taferelen, is het alweer tijd voor een nieuw festival. FLOAT staat op 30 juli in de planning, en het belooft nu alweer een prachtige dag te worden.
In horecagelegenheden in Oost-Nederland is in de nacht van zaterdag op zondag met één minuut stilte de dood herdacht van de 20-jarige Mark Kleinjan. De Wierdenaar overleed een week geleden na een ruzie in discotheek Lucky in Rijssen.

Ook in Lucky was het daarom een minuut 'muisstil', stelde eigenaar Rene Tijhuis. In het rustige Rijssen zijn geweldsincidenten met dodelijke afloop volgens de uitbater iets ongebruikelijks. 'In ons hele bestaan hebben we nog nooit zoiets meegemaakt.'
De winkel gaat stevig onder handen genomen worden door middel van een flinke verbouwing. Het accent komt meer te liggen op merchandise, CD's en DVD's. Uiteraard wordt er geen definitief afscheid genomen van het vinyl en zeker de harde stijlen blijven volop verkrijgbaar. Om plaats te maken voor de nieuwe winkelinrichting gaat Midtown de hele maand juli héél veel vinyl in alle genres uitverkopen!
Matrixx at the Park
vrijdag 15 juli 2011
Tijdens het grootste wandelevenement van de wereld, De Nijmeegse 4Daagse zal Matrixx weer gastheer zijn van het grootste gratis dance-event van Nederland: Matrixx at the Park. Zeven dagen lang van 16 tot en met 22 juli, meer dan 100 dj's en artiesten, 2 stages, overweldigende licht-, laser- en LEDshows, admenbenemend entertainment en meer dan 10.000 bezoekers per dag. Matrixx at the Park is zonder twijfel 'the place to be' tijden de Zomerfeesten in Nijmegen.
Q-BASE
vrijdag 15 juli 2011
Zaterdag 10 september 2011 wordt net over de Duitse grens het festivalseizoen afgesloten met alweer de achtste editie van Q-BASE. De leiders van alle areas hebben zich inmiddels via de Q-BASE radioshow voorgesteld, nu wordt bekend gemaakt welke artiesten zich bij hen aansluiten. Ook worden de Drop Your Own Area Contestants nu bekendgemaakt. Bekijk de line-up van Q-BASE - Raveolution hier.
September XXlerator maand
donderdag 14 juli 2011
Matrixx begint en eindigt aankomende september met een moddervette XXlerator avond. Nu het festivalseizoen in volle gang is, sluit de Matrixx haar deuren voor een zomerstop en luidt begin september het clubseizoen keihard in met twee XXlerators, 's lands bekendste hardstyle clubavond. Zaterdag 3 september XXlerator Super Heroes vs New Heroes en zaterdag 24 september XXlerator Raw!
Dance in the Park 2011
donderdag 14 juli 2011
Deze knaller van een eerste editie heeft de organisatie doen besluiten om de zaken in 2011 nog even wat rigoureuzer aan te pakken; 'let's do it bigger, bolder, better'.
Summerlake Outdoor bestaat dit jaar 5 jaar. Wat in 2007 begon als intiem festival is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé afsluiting van het nederlandse festival seizoen. Dance liefhebbers omcirkelen daarom met een rode marker zaterdag 17 september in hun agenda. Want dan wordt van 12:00 tot 23:00u het wijkpark Molenvliet in Woerden weer omgebouwd tot waar dansparadijs.
Five years Diynamic
donderdag 14 juli 2011
Op vrijdag 19 Augustus heeft Beachclub Naturel te Scheveningen het succesvolle Duitse team Diynamic op bezoek. Het Diynamic Label, afkomstig uit Hamburg, bestaat uit onder andere: Stimming, Solomun en David August. Diynamic Music staat bekend om hun rustige frisse house muziek. De swingende en melodieuze deephouse past perfect bij de locatie "Naturel".
De countdown is officieel begonnen. Nog een weekje en dan is het weer zover. De elfde editie City of Dance is ready for take off. De podia beginnen hun vormen aan te nemen en zitten vol verrassingen voor het festivalpubliek. Het bier en de wijn staan koud, de lasers zijn armed and ready en de speakers stapelen zich op. City of Dance belooft weer een prachtfestival te worden.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 13 juli 2011
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Yes! De tweemaandelijkse residentie in Studio 80 staat weer voor de deur! Na een ondergesneeuwde 17 december, waarbij de Duitse Upon.You delegatie vast kwam te zitten, is het nu tijd voor een rematch. Aangezien de laatste sneeuwbui in juli werd geregistreerd in de ijstijd kun je er nu wel vanuit gaan dat iedereen netjes aanwezig zal zijn.
2011 is nu al het jaar van Afrojack; met een Grammy award en twee International Dance Music Awards op zak, reist hij onvermoeibaar de wereld rond om te draaien op alle grote internationale dance events. Op 16 juli laat hij de wereld even achter zich en brengt hij zijn gloednieuwe concept naar AIR, in onze eigen hoofdstad Amsterdam. Speciaal voor deze nacht nodigt hij Steve Aoki en zijn 'Wall Recordings' team uit.
Twee techno-titanen keren terug op het strijdtoneel van SOIA - Strand Oog in Al waar ze beiden goede herinneringen aan hebben. Het gaat hier over niemand minder dan Secret Cinema en Tony Rohr. Zowel de technohelden als het publiek waren enthousiast. Dan kan je de heren toch niet weer maar anderhalf uur laten draaien? Bewaak zondag 17 juli met slot en grendel, want dan gaat het los!
The House of God in Bibelot
maandag 11 juli 2011
'Lieve Heer, waar blijft de volgende editie van The House of God? Dank u voor de House classics, amen.' Dit gebed is er één die niet snel in het echt voorbij zal komen, maar voor de echte fans lijkt het alsof de laatste editie nog 'Voor Christus' was, maar voor hen is het gelukkig nog 'maar' een aantal maanden wachten tot Bibelot, de omgetoverde Bonafatius Kerk, in Dordrecht weer beschikbaar gesteld wordt voor de heiligen. 3 september 2011 zal helemaal in de ban zijn van 'The House of God'.
Op zaterdag 17 september zal 013 wederom geheel in het teken van Euphoria staan. Ook deze editie heeft b2s een divers programma gepland.
Stealth Ibiza
zondag 10 juli 2011
Stealth presents its exclusive beach event in Ibiza for the second year at La Plage beach club kickin' off July 19th with MYNC, Muzzaik, Jesse Voorn and hosted by label boss Roger Sanchez. Expect a special set by the S-Man himself and the DJs spinning the best house beats fit for a summer beach party in Ibiza.
Taart, champagne! NON Records, het toonaangevende collectief van makers van elektronische muziek, is 1 jaar oud. Genoeg reden om de Melkweg weer eens te vullen met NON goodness tijdens een anniversary labelnight op 22 juli. Deze avond wordt ook een NON Records compilatie uitgebracht. De eerste 100 bezoekers van de avond krijgen deze helemaal gratis, dus kom op tijd.
This is the weekend
zaterdag 9 juli 2011
Zaterdag 16 juli wordt een memorabele dag voor Sander Kleinenberg en zijn eigen This Is label. Voor het eerst zal This Is de Lakeside stage hosten tijdens Extrema Outdoor.
Hou2e Mu2ik on the beach
zaterdag 9 juli 2011
Het stond al even in de agenda, maar nu mag de hele wereld het weten: met veel vreugde en gepaste trots kunnen we jullie een nieuwe editie van Hou2e Mu2ik presenteren. Op een nieuwe locatie, waar een mix van beukende hedendaagse hardere stijlen, hitjes uit het verleden en rauwere kicks het beste tot zijn recht komt.
Na de laatste succesvolle editie is het tijd voor een nieuwe ronde voor Heart for Hard. Wie een beetje bekend is in de hardere stijlen van de dance muziek, heeft misschien een keer de naam: 'Heart for Hard' voorbij horen komen!
Het ontwerp voor de nieuwbouw van het Nijmeegse poppodium Doornroosje is donderdag gepresenteerd.
28 Augustus 2010 – Crystal Venue Culemborg: 2.300 Hardcore liefhebbers vanuit heel Europa kwamen af op de spectaculaire openingsparty van Crystal Venue. 'Dè Hardcore/Terror tempel van Nederland is weer open!' Het was een nacht om nooit te vergeten. Knetter hard geluid, daverende licht shows en de beste artiesten bleken dè ingrediënten voor een top nacht. 27 Augustus 2011 – Crystal Venue Culemborg: Fucking Bastards viert zijn eenjarig bestaan!
Zondag 17 juli is partyconcept Sneakerz van 13.00 tot 23.00 uur te gast op outdoor dance festival Neverland in België (recreatieterrein Hennemeeuwis, Neerpelt). Sneakerz geeft een aantal winpakketten weg met vrijkaarten, cd's en slippers. Meedoen? Check dit bericht....
Het allerleukste familiefeest dat ooit gegeven zal worden draagt de naam Valtifest 2011 en nadert met rasse schreden! Het droogneuktastische muziekgenre moombahton krijgt daar dit jaar extra veel aandacht. Deze spiksplinternieuwe muziekstroming heeft zich in het afgelopen jaar ontwikkeld tot een volwaardige stijl en maakt in de DJ-wereld onverwachte dingen los.
De VVD wil dat er een einde komt aan het gedogen van illegale housefeesten. Volgens het AD/UN zijn er de afgelopen week alleen al vijf van dergelijke feesten geweest en blijkt de politie daar niet altijd tegen op te treden, ook wanneer geconstateerd is dat er geen vergunning is en dat veiligheidsregels met voeten worden getreden. De VVD noemt dat de wereld op zijn kop.
In oktober staat de Matrixx traditioneel in het teken van Happy Hardcore. Het originele concept met de vrolijkste hardcore tunes uit de jaren negentig, zal op 8 oktober Nijmegen opnieuw op zijn kop zetten.
De Club Deejay Handleiding beschrijft stap voor stap hoe je een professionele club deejay kunt worden. De geheimen die de huidige succesvolle deejays gebruiken worden eindelijk onthult! Je leert precies hoe de club scene in elkaar steekt.
Nog een paar dagen en dan organiseert Matrixx voor de eerste keer Dreamfields Festival op recreatieplas Rhederlaag bij Arnhem. Dreamfields staat in het teken van dromen: een droom line-up, een droomlocatie en zoals het er naar uitziet ook droomweer.
Op zaterdag 16 juli 2011 organiseert Stichting Hollands Talent het Dedemsvaart DAnce Event 'D-DAE'. Met dit gratis openluchtfestival wil de stichting voornamelijk de jongeren en jongvolwassenen bereiken die verder weinig binding hebben met de georganiseerde activiteiten in Dedemsvaart en omgeving. Uiteraard zijn alle jongeren van harte welkom om kennis te komen maken met het Dedemsvaart DAnce Event', aldus Arsanio Wiet, voorzitter van Stichting Hollands Talent.
Nog drie weken en dan is het zover, het zomerse mini carnaval wat CTYD Outdoor heet gaat dan van start. drie dagen compleet uit je dak gaan op het grootste gratis beachfestival van Nederland! Op 22, 23 en 24 juli verandert de parkeerplaats bij Seacon stadion - De Koel - in Venlo in een festival eiland.
The DirtyDirtyDirty
dinsdag 5 juli 2011
'Are you ready to be bent, Hip Hop on Acid style?' Dope! Het dikste underground Urban feest van Amsterdam staat namelijk voor juli op de partykalender. Sef & Lee Stewart bevinden zich momenteel weer in die speciale overgangsfase, cuz it's time for Joseph Vanderbilt & Leen-dirt Moneybags to come out, aight!
Het leukste strandfeest van het jaar komt er weer aan. Touch at the Sea 2011 is een zeer populair jaarlijks terugkerend Beach Event op zaterdag 9 juli voor de 4e keer naar Beachclub Vroeger in Bloemendaal. Het is nu de beste tijd om te bestellen want je maakt nu nog kans op de Ibiza Catamaran tickets of tickets voor Matinee Amsterdam.
Zondag 3 juli, schetsen 20 graden met een zachte noord-ooster wind. Bij BC Fuel wordt het na de eerste House klanken al gauw duidelijk, hier is het feest!
Hardfields
zaterdag 2 juli 2011
Op zaterdag 9 Juli organiseert Stichting S.K.A. Productions voor het eerst Hardfields: een evenement dat zich richt op de hardere stijlen.
Have A Nice Day Festival is klaar voor de strijd en lust m rauw. De zevende editie is op voorhand al een succes. Nooit eerder zijn er zoveel tickets verkocht en de voorpret is niet te houden.
31 juli 2011
Cityrockers tijdens de PC in Franeker
28 juli 2011
Extra stage Dance in the Park 2011
You can't escape from The Secret
27 juli 2011
Hardcore to the Bone is back
Laatste info Electronic Family Festival
26 juli 2011
Click weekender
Dream Spinners
21 juli 2011
Bloomingdale XXL
Matrixx 10 Years met onder andere Armin van Buuren
I Am houdt het droog komende zondag
20 juli 2011
Golden
19 juli 2011
De tent op zijn kop met Skhippiebal Festival
Zomerkriebels Festival aftermovie & more
18 juli 2011
David Guetta en Afrojack presale restart 25 juli
17 juli 2011
12inchCity presents Float Festival 2011
Horeca minuut stil voor slachtoffer ruzie
15 juli 2011
Grote vinyl-uitverkoop bij Midtown Eindhoven
Matrixx at the Park
Q-BASE
14 juli 2011
September XXlerator maand
Dance in the Park 2011
Summerlake Outdoor presenteert line-up 2011
Five years Diynamic
Timetable en final info City of Dance Middelburg
13 juli 2011
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Linke Soep presenteert vrijdag 15 Juli Format
12 juli 2011
Afrojack nodigt Steve Aoki uit voor Jacked
Secret Cinema en Tony Rohr allebei vierenhalf uur lang
11 juli 2011
The House of God in Bibelot
In september doet Euphoria traditioneel 013 aan
10 juli 2011
Stealth Ibiza
NON Night 1 year anniversary wordt gevierd met speciale compilatie
9 juli 2011
This is the weekend
Hou2e Mu2ik on the beach
8 juli 2011
Breda maakt kennis met 'the heart' of the harder styles
Ontwerp nieuwbouw Doornroosje gepresenteerd
One year anniversary Fucking Bastards op 27 augustus
Sneakerz host area op Neverland Festival
Speciale aandacht voor nieuw genre moombahton op Valtifest 2011
7 juli 2011
Utrechtste VVD wil eind aan gedogen illegale feesten
6 juli 2011
Happy Hardcore in Matrixx Nijmegen
DJ-Lounge komt met handleiding voor club deejays
Powerboat, crowdsurfen en Robbie Williams op Dreamfields Festival
5 juli 2011
Dedemsvaart Dance Event zaterdag 16 juli van start
ChopTillYouDrop Outdoor invites onder meer Sneakerz en Dirty House
The DirtyDirtyDirty
4 juli 2011
Kom naar Touch at the Sea 2011 en maak kans op tickets voor de Ibiza Catamaranparty's
2 juli 2011
De Man Zonder Schaduw deze zondag vijf uur land op het strand
Hardfields
1 juli 2011
Have a nice day festival is klaar voor de strijd