Partyflock
 
Nieuws · juni 2011
­ Nederland
Turn up the Beach
woensdag 29 juni 2011
De temperatuurverhoging maakt bij iedereen het altijd heerlijke zomergevoel los. Tijd voor zon, zee, strand en uiteraard een festival! Over twee weken, op zaterdag 9 juli 2011, is 'IJmuiden aan Zee' - het nieuwe Ibiza van Nederland - hét podium voor het kersverse strandfestival "Turn up the Beach". DJ Billy the Klit draait ook een spectaculaire set op en maakt de reeds indrukwekkende line-up compleet.
Masters of Hardcore
dinsdag 28 juni 2011
Vorig jaar kon België eindelijk een volwaardig hardcore event toevoegen aan haar imposante evenementenkalender. De eerste editie van Masters of Hardcore op Belgisch grondgebied sloeg in als een bom! Met een gruwelijke show en een top line up was direct de standaard gezet. Hardcore fans van over de hele wereld trokken naar Hasselt om daar de gezamenlijke passie voor hardcore te delen.
Lading is niet zomaar een bedankfeestje. Het is een dik feest waar de winnaar bekent wordt gemaakt van de Race Tegen De Klok. Lading geeft de teams en hun vrienden de kans om te ontladen na de heftige race. Op de beats van De Man Zonder Schaduw, Warren Fellow, Wouter de Moor en Juan Sanchez gaan alle remmen los op 30 juni in het Transformatorhuis in Amsterdam.
Hij stond al even in de agenda, alleen dan zonder line-up. Met veel vreugde en blijdschap kunnen we nu ook alle artiesten aan jullie presenteren. We zijn op zoek gegaan naar een heerlijke mix van beukende techno, groovy house en opzwepende deep-house. Op Smeerboel op het strand nemen we je mee op een muzikale reis met de beste artiesten van eigen bodem.
De comeback van de zon is een feit. Om hier optimaal van te genieten is Zomerkriebels Festival een must. Op zaterdag 2 juli kun je genieten van top artiesten op een intiem festival met schitterende decors in een leuke en relaxte sfeer met verrassend randentertainment. Wat wil je nog meer? Natuurlijk gunnen we je alvast graag een kijkje in de festivalkeuken. Nieuwsgierig? Klik hier.
Voor zaterdag 16 juli staan er twee evenementen in de planning voor This is met Sander Kleinenberg. Zo zal Sander dit jaar voor de eerste keer een eigen 'This is' stage hosten op het Extrema Network Outdoor festival.
Na het succes van de vorige feestweek waarbij er vijf jaar Studio 80 werd gevierd, begon het nu uiteraard weer te kriebelen voor het zesjarig bestaan van jouw favoriete club in Amsterdam.
Afterparty bij Mood Elevator
zaterdag 25 juni 2011
Na de eerste dag van het roemruchte Source Festival, brengt Mood Elevator je op zaterdag 2 juli naar de zevende hemel met de beste techno afterparty van Utrecht. Natuurlijk vindt dit alles plaats in de oude vertrouwde Tivoli de Helling. Met deze avond niemand minder dan de Londense technogigant James Ruskin, die al ruim twintig jaar meedraait aan de internationale top.
Het gratis toegankelijke dancefeest 'Sneakerz in de Stad' vindt zaterdag 30 juli plaats op het Stadhuisplein in Eindhoven. Van twaalf uur 's middags tot middernacht hoor je hier de heetste house, voor het derde jaar op rij georganiseerd door Vision Planners. In de dj-booth verschijnt een fraaie selectie top-dj's: Funkerman, Groovenatics, Ralvero, Billy the Klit, Baggi Begovic, ROOG, Irwan, Skitzofrenix, Carl Tricks en Yasmin Le Bon. Hekkensluiter en uitsmijter van de dag is traditiegetrouw het duo Shagspeare & Lady Bee – beter bekend als Gelazer! De dj's worden begeleid met vocalen en shout-outs yaNto, Bizzey en MC Dan Stezo.
Na een maand afwezigheid is Girls Love DJs terug in AIR. De toon voor de nieuwe zaterdagavond is gezet. En hoe?! Voor deze zomerse editie heeft de organisatie namelijk twee hele speciale gasten laten overvliegen. In de elektronische scene
geroemd om hun eigen originele sound en on stage voor hun energieke optreden.
Veel comedy op Lowlands
woensdag 22 juni 2011
Van 19 t/m 21 augustus vindt op evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen de uitverkochte negentiende editie van A Campingflight to Lowlands Paradise 2011 plaats. Naast een uitgebreid alternatief muziekprogramma is er op het festival ook een rijk aanbod aan andere kunstdisciplines. Een geliefd programmaonderdeel is comedy, dat jaarlijks vele duizenden geïnteresseerden naar de tenten Juliet en Mike trekt.
Marcella is sinds mid jaren 90 één van de leiders in de Nederlandse dance scene. Ze beschikt over het unieke talent om op basis van haar jarenlange ervaring het publiek te lezen en hoge kwaliteit af te leveren, telkens weer.
ChopTillYouDrop Outdoor
dinsdag 21 juni 2011
De organisatie van CTYD Outdoor gaf al aan uit te gaan pakken, vandaag is bekend geworden dat het festival uitbreidt naar 3 dagen!
Je bent niet zo van de spannende ritjes, joelende kinderen en attracties die je kotsmisselijk maken? Dan heeft Sans Souci een heel waardig alternatief voor je!
Dit bericht is alleen en speciaal voor de 21+ generatie. Veel mensen hebben al kinderen, zijn zwanger of voelen zich te oud om nog te gaan stappen. Speciaal voor deze groep mensen is het ideale concept bedacht.
Intents Festival heeft met de magische 'Harder Styles' één van de hoogtepunten van het festivalseizoen neergezet. Intents was ruim vooraf uitverkocht met maarliefst 10.000 uitzinnige bezoekers. Het terrein was gevuld met grootse podia, mooie unieke decors en een hele flinke dosis showtechniek. Er hing een geweldige sfeer want er scheen een stevig zonnetje en de artiesten en bezoekers hadden er duidelijk heel veel zin in. Kortom; Één groot spektakel met als klap op de vuurpijl een daverende eindshow!
Nog 3 weken tot FunkyBeach
vrijdag 17 juni 2011
Het aftellen is begonnen! Zaterdag 9 juli zal Dijk10 bij Elburg het toneel van één van de meest spraakmakende strandfeesten van het jaar worden. Zeesterren en zeemeerminnen zullen boven water komen om een glimp op te vangen van deze aller eerste editie van FunkyBeach. Het is immers een van de mooiste locaties aan het veluwemeer. Dijk10 zal omgetoverd worden tot een spectaculaire 'FunkyBeach' locatie. Waar zowel aanstormend talent als Dj's van de gevestigde orde hun intreden zullen maken! De househelden worden op passende wijze aangekondigd door Mc's Apster, Marboo en Lady Rio.
Hardcore Intelligence
donderdag 16 juni 2011
Op zaterdag 25 juni zal alweer de derde editie plaatsvinden van Hardcore Intelligence, het hardcore dansevenement van het noorden. Voor deze derde editie van Hardcore Intelligence heeft de organisatie niet alleen een fantastisch line-up weten neer te zetten, ook het geluid is dik in orde.
Voor de Tweede keer dit seizoen gaat de organisatie van Metz naar het Strand van Rockanje. Metz on the Beach heeft wederom gekozen voor 1 van de mooiste locaties die het Nederlandse strand rijk is.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 15 juni 2011
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Let's get paranoid
woensdag 15 juni 2011
Op zaterdag 18 juni is het weer tijd voor de zesde editie van het feest Paranoia in het Amsterdamse Paradiso. In de Grote Zaal staat de Newyorkse electroclash-dj Larry Tee, naast Amstedamse jonge helden Homework en de eveneens Amsterdamse dj Cleo. De kleine zaal wordt gehost door het nieuwe feestgangers-collectief The Eclectic Eleven en daar vind je Electrophants, Aiscream, Joshua Walter, The Eclectic Eleven dj's, Lisa Schadu en MC Christal Empire. Gloed Amsterdam is verantwoordelijk voor de performances tussen het publiek.
Na het overweldigende succes van de Carnivale stage op het Amsterdam Open Air festival, proberen zij nu die magie voort te zetten in de club zelf.
Aanstaande vrijdag bundelen Carnivale en Electronation dan ook de gezamenlijke krachten om de allereerste dagen van de zomer te vieren!
Dance Valley, De vier grounds
woensdag 15 juni 2011
Vandaag beginnen we aan de eerste van vijf ontdekkingsreizen over het gigantisch intieme Dance Valley Festival.
ff Anders is inmiddels niet meer weg te denken van het Bloemendaalse strand. Met artiesten als Losoul, Paul Kalkbrenner en Melon is de toon gezet voor een warm en onderscheidend housegeluid.
Blackout in Studio 80
dinsdag 14 juni 2011
Op vrijdag 17 juni staat er na de eerdere succesvolle edities met ondermeer Kerri Chandler en Rolando wederom iets heel bijzonders op het programma tijdens Blackout in Studio 80.
Dockhouse Festival
maandag 13 juni 2011
Pathfinder & DeventerDubSessions gaan wederom hand-in-hand bij de organisatie van de tweede editie van het Dockhouse-festival in Deventer. Na alle positieve reacties van vorig jaar zijn we vol gemotiveerd om dit jaar wederom te gaan knallen.
Stichting Paperclip organiseert op zaterdag 27 augustus voor de derde keer in haar bestaan een elektronisch dansfestival op het Mortelveld in Eersel, genaamd Paperclip op de Middenstip. Voor het eerst sinds de oprichting van het festival sieren een aantal grote namen het Paperclip affiche. De (inter)nationaal bekende DJ's Marcel Woods en Jordy Lishious moeten, samen met het creëren van een nieuwe derde area, zorgen voor een gezonde groei van het bezoekersaantal.
Nachtlab
maandag 13 juni 2011
In samenwerking met Epiqurus Agency geven zij dj/producer Eelke Kleijn, die al jaren lang grote internationale successen boekt, de mogelijkheid om zijn sound aan de Nederlandse fans ten gehore te brengen. En daar krijgt hij ruim de tijd voor, want hij draait maarliefst 6 uur lang, bijgestaan door zijn 'special guests' Miss Melera en Warren Fellow.
Trouw gaat in augustus een maand dicht, maar niet voordat er in juli groots afscheid wordt genomen. Met een programma waarin binnen- en buitenlandse namen prijken als: Dixon, DJ Harvey, Larry Heard, Cobblestone Jazz, Tobi Neumann en Maceo Plex wordt er al een goed begin gemaakt.
Ground Zero festival
vrijdag 10 juni 2011
We staan aan de vooravond van de wedergeboorte van het rauwste festival van Nederland, want op zaterdag 11 juni is het zo ver. Dan is Ground Zero Festival: Rebirth een feit. De 'Rebirth' van Ground Zero betekent niet alleen een frisse start op één van de mooiste festivallocaties van ons land. Het geluidsvolume in de verschillende areas zal tussen 12.00 en 23.00 uur bovendien een extra tandje harder gezet kunnen worden. Onderaan dit bericht vind je foto's van de opbouw.
Decibel outdoor festival 2011 is geheel uitverkocht!

De line-up van het twaalf uur durende festival dat op 20 augustus plaatsvindt op Beekse Bergen is inmiddels bekend gemaakt op www.b2s.nl/decibel2011?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A20068
Latin Lovers
donderdag 9 juni 2011
Met een extra dikke line-up komt Latin Lovers weer naar de meest felbegeerde Beachhouse van Scheveningen: Brunotti! Op zaterdag 30 juli is het lekkerste en meest vrouwvriendelijke strandfeest weer prominent aanwezig in deze badplaats. Latin Lovers hoort thuis op het strand en met twee vorige super edities in de pocket kijkt iedereen alweer uit naar de volgende.
Terwijl alle zon-, zee- en strand(feest)liefhebbers nog nagenieten van een mindblowing Bloomingdale xxl editie waarbij Defected hoofdrol speelde, maakt BC Bloomingdale zich nu alweer op voor een overtreffende stap binnen de XXL reeks. En met Pinksteren nabij, stapelt BC Bloomingdale alle ingrediënten opeen om jou op zondag 12 juni vanaf 14:00u te verwelkomen in de wereld van Bloomingdale XXL met een feestelijke Pinkster Special!
Het kan haast geen toeval zijn dat de leeuw in het Gatecrasher logo zo uit het Hollandse wapenschild lijkt te zijn weggelopen. Na eerdere Gatecrasher meetings in wereldsteden als Seoel, Moskou, Singapore, Abu Dhabi en Sydney zet het Engelse wereldmerk zijn klauwen in een Amsterdamse editie. Op 10 september host het Britse vlaggenschip een uniek feest in The The Sand, waar een aantal wereldartiesten de nacht met house, trance en techno zullen inkleuren.
Al dagen lang is de Ground Zero crew druk bezig in Area Bussloo om alles in gereedheid te brengen voor komende zaterdag. Neem hier alvast een sneak peak van de eerste fase van de opbouw.
Grooveroots & Slapfunk zijn twee Utrechtse organisaties die vanuit de undergound, het geven van illegale feesten, zijn ontstaan. De eerste ontmoeting tussen deze organisaties vond plaats in de herfst van 2009. Tijdens deze druilige nacht bundelde zij hun krachten en organiseerde een dikke underground party in een skatehall in Utrecht. Deze nacht ging in de boeken als een nacht vol gekkigheid en solid house music. Beide organisaties wisten vanaf dat moment dat zij dezelfde passie delen.
Op zaterdag 13 augustus 2011 wordt er voor de tweede keer in Nederland een uniek groot familie dance-event 'Dancing with Children' georganiseerd. Normaliter zijn dance-events enkel toegankelijk voor bezoekers vanaf 18 jaar. Dit feest is daarom alleen toegankelijk voor kinderen van 0 tot 18 met hun ouders.
Op zaterdag 20 augustus organiseert b2s de 2011 editie van Decibel. De voorverkoop is in recordtempo gegaan en bijna alle kaarten zijn verkocht. Dit is dus de laatste waarschuwing!
Op vrijdag 17 juni vindt in Hollywood Music Hall Rotterdam de eerste editie plaats van Paul Elstak presents! 'The Godfather of Hardcore' DJ Paul Elstak heeft in samenwerking met HMH Rotterdam een concept ontwikkeld waarbij elke editie een andere stroming in de hardcore centraal zal staan. De eerste editie staat volledig in het teken van happy hardcore!
Ground Zero timetable
maandag 6 juni 2011
Check hier de volledige timetable van alle negen areas op Ground Zero Festival. Om 12.00 uur barst het allemaal tegelijk los dus kom vroeg zodat je niets zult missen.
Black Music Special
maandag 6 juni 2011
Op zaterdag 18 juni gaat het dak er weer vanaf tijdens de 10e editie van Black Music Special in The The Sand te Amsterdam. Om de zomerse temperatuur in de avond uren nog op peil te houden zijn voor deze editie Young Money's Tyga en r&b sensatie Bobby V uitgenodigd om het publiek bij Black Music Special te vermaken met een spectaculair optreden.
In de aanloop naar het WTTF-festival, dat op zaterdag 6 augustus wordt gehouden in het Het Twiske bij Amsterdam, presenteert Welcome to the Future nog twee feesten in Studio 80. De eerste van die twee wordt gehouden op zaterdag 11 juni en belooft heel bijzonder te worden. Want WTTF en Studio 80 hebben voor dit feest de krachten gebundeld met één van de meest befaamde clubs van Berlijn, de Watergate!
In 2009 verraste G-Shock de wereld met de aftrap van 'Shock The World' in Tokio en wist meteen direct vele harten te veroveren voor dit iconische merk dat weer terug van weg geweest is. Tijdens Shock The World komen diverse elementen uit de belevingswereld van G-Shock aan bod. Een sterke mix van progressieve muziek, kunst, sport en de ontstaansgeschiedenis van G-Shock, het eerste digitale horloge, maakt de avond uniek. Dit resulteerde in een snelle verspreiding van Shock The World en steden zoals New York, Sydney, Londen, Mexico City en Berlijn volgden rap.
We all love 80's & 90's
zondag 5 juni 2011
Op zaterdag 30 juli presenteert Unomodo de volgende editie van We all love 80's & 90's in Off_Corso. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangekleed Off_Corso.
Met nog maar één week te gaan is er nog net voldoende tijd over om je slag te slaan bij de Midtown Shop in Eindhoven of op www.midtownshop.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A20014. De collectie Ground Zero artikelen gaat tegen hele scherpe prijzen de verkoop in om jou helemaal in stijl naar dit unieke evenement te kunnen laten gaan. T-Shirts voor €7,50, hoodeds voor €15, topjes voor €7,50 en sweaters voor €10!
Wil jij ook jouw favoriete DJ volgen? De Extended Music App biedt je de mogelijkheid om de leukste DJ's van Nederland dicht bij je te houden, kom alles van ze te weten en vraag gastenlijst aan van elk feest waar jouw DJ staat. Deze applicatie is beschikbaar voor de iPhone en alle smartphones met het Android besturingssysteem. Bovendien is deze volledig gratis te downloaden.
Pleinvrees
vrijdag 3 juni 2011
Het format moge nu duidelijk zijn: Even geen schmutzige Berlin underground techno of Amsterdamse pussyhouse, maar warme, melodieuze, energieke deephouse gebracht door producerende artiesten die hun eigen unieke sound meebrengen. Deze keer heeft Pleinvrees er drie weten te verleiden: Florian Meindl, Daso & Daniel Zuur, aangevuld met Miss Melera, Olivier Weiter en Sir Loin & Mr Moist.
Sexy on the Beach
donderdag 2 juni 2011
Op zondag 12 juni gaat het weer gebeuren, Sexy Mother Fucker gaat het strand weer overnemen in de vernieuwde Beach Club Vroeger, hier kun je terecht voor de derde editie van totaal zes! Dus nog drie te gaan! Op deze dag wordt BC Vroeger de plek om heerlijk te genieten van de gezonde zeelucht, de warme zonnestralen en de lekkerste drankjes met natuurlijk de beste DJ's waar Sexy Mother Fucker bekend om staat. Sexy on the Beach zal ditmaal in het teken staan van de up coming events van Sexy Mother Fucker in het buitenland! De Springbreak Lloret preparty zal een kans zijn voor mensen om alvast een voorproefje te krijgen van de party's die overzees zullen plaatsvinden.
Escape in juni
donderdag 2 juni 2011
De zomer is nu echt begonnen en de muziek in Escape wordt ook met de week heter! Ook de dj's die komen draaien zijn hot, deze maand nodigt Raymundo onder andere ROOG en Marc Benjamin uit. Verder wordt er druk gewerkt aan de Escape app, die onmisbaar zal worden voor de bezoekers van Escape.
strDnAfeest festival
donderdag 2 juni 2011
Dance and Art bestaat vijf jaar en dat gaat gevierd worden tijdens de vijfde editie van strDnAfeest festival. Op zaterdag 2 juli zal strandpaviljoen Kaapduin te Dishoek nabij Vlissingen weer omgetoverd worden tot een waar paradijs voor kunst - en muziekliefhebbers. Beleef zelf de fascinerende mix van muziek, theater, kunst, dans, expo's, workshops en live acts. Er is iets te vieren dus geven ze de eerste 75 kaarten voor slechts 10 euro weg!
29 juni 2011
Turn up the Beach
28 juni 2011
Masters of Hardcore
De Rave Tegen De Klok, De Race Tegen De Klok & het feest Lading
Smeerboel in het zand presenteert line-up
27 juni 2011
Zomerkriebels Festival timetable en laatste info
26 juni 2011
This is Sander Kleinenberg & his super secret friends
Studio 80 sluit zesjarig bestaan af op het strand
25 juni 2011
Afterparty bij Mood Elevator
Gratis dancefeest Sneakerz in de stad
22 juni 2011
GirlsLoveDJs strikt Britse DJ formatie Audio Bullys
Veel comedy op Lowlands
21 juni 2011
This Is True House Legends focust op Marcella
ChopTillYouDrop Outdoor
20 juni 2011
Deze zaterdag laatste Overstuurd van het seizoen
Terug naar het "schoolfeest" gevoel
Intents Festival aftermovie The Harder Styles
17 juni 2011
Nog 3 weken tot FunkyBeach
16 juni 2011
Hardcore Intelligence
Metz maakt line up voor de derde Beach Editie bekend
15 juni 2011
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Let's get paranoid
First Days of summer with Guillaume & the Coutu Dumonts
Dance Valley, De vier grounds
14 juni 2011
ff Anders op het Bloemendaalse strand
Blackout in Studio 80
13 juni 2011
Dockhouse Festival
Paperclip op de Middenstip maakt programmering bekend
Nachtlab
12 juni 2011
De zomerstop van Trouw in de maand augustus is reden tot feest
10 juni 2011
Ground Zero festival
Decibel outdoor festival 2011 uitverkocht & line up release
9 juni 2011
Latin Lovers
Bloomingdale XXL Pinksterspecial
8 juni 2011
Gatecrasher komt naar Amsterdam
Opbouw Ground Zero in volle gang
030Fest presents SlapFunk & Grooveroots
7 juni 2011
Dansen met je kinderen op een echt dancefeest
Laatste tickets Decibel outdoor festival 2011
6 juni 2011
Paul Elstak presents Happy Hardcore Night
Ground Zero timetable
Black Music Special
WTTF nodigt Berlijnse club Watergate uit in Studio 80
5 juni 2011
G-Shock presenteert Shock The World Amsterdam
We all love 80's & 90's
3 juni 2011
Ground Zero actie in Midtown Eindhoven
Extended Music App voor smartphones
Pleinvrees
2 juni 2011
Sexy on the Beach
Escape in juni
strDnAfeest festival