Partyflock
 
Nieuws · mei 2011
­ Nederland
Ze kwamen in 2009 rechtstreeks in de halve finale van de Grote Prijs en haalde zelfs ook gelijk de finale (derde bij publieksprijs) speelde vervolgens het jaar erop twaalf maal via de Popronde. Daarnaast traden ze op diverse festivals in Nederland en België als ook in poppodia als Paard, Atak, De Kelder e.v.a. Ze stonden tussen onbekende als bekende namen geprogrammeerd (o.a. Miss Montreal, Giovaniva, Stijn en Vive la Fête). Bas Bron is zelfs zo enthousiast over hun sound dat hij zich bezint om hun album te produceren.
Op zondag 5 juni zal secretsundaze, de succesvolle underground organisatie uit Londen, haar tiende verjaardag vieren. Voor deze bijzondere gelegenheid is niemand minder dan de uiterst muzikale Duitser Move D uitgenodigd om langs te komen voor een speciale zomerset!
De line-up van de Dance Valley Radio live-sets voor de komende twee weken is bekend. Van de diepzwoele techno van Cristian Varela en Ille Bitch, de opzwepende house van Hardsoul, MEM en San tot de stevige UK hardstyle van Mark Sherry. Genoeg dus om even goed mee te ontladen na een lange dag.
Over twee weken is het zover, dan zal circus Freshtival wederom neerstrijken op Recreatiepark Het Het Rutbeek. Met zeven area's, zal Freshtival groter zijn dan ooit en is het aanbod overweldigend. Of je nou voor de mainstage uit je dak gaat, wegdroomt in de diepte van de Basic Grooves area, keihard uit je plaat gaat in Superbash, of hossend en feestend in de Carnaval in Twente ronddwaalt, overal is een plek voor jou op Freshtival.
Blizzurd
zondag 29 mei 2011
Zaterdag 4 juni keert de Dubstep & Beats Beyond party Blizzurd terug naar Zwols poppodium Hedon.
Hardcore terug in Deurne
zondag 29 mei 2011
Na een radiostilte van twee jaar zal er dan eindelijk weer een hardcore-evenement plaatsvinden in Deurne. Sinds kort zit er een compleet nieuwe discotheek in het pand van de voormalige Club Jinx genaamd Metro. Op vrijdag 3 juni 2011 zal er een gloednieuw concept worden gepresenteerd door MFST genaamd Amaz3d. MFST is een nieuwe jonge organisatie die zich gaat richten op de harderstyle scene in het zuiden des lands.
Radio Decibel en Get Real presenteren met trots Lucien's Heroes of Housemusic. Ditmaal niet in de club maar lekker op het strand van Hoek van Holland.
The Taste-it! saga continues! Na het daverende succes van de eerste editie in Beachclub Fuel, komt Taste-it! keihard terug naar de nieuwste place to be aan de Bloemendaalse kust. Het is altijd spannend om te verhuizen naar een gloednieuwe locatie, maar de eerste editie was strak uitverkocht en de vibe was top. Een regelrecht droomdebuut! Zet zondag 19 juni dus met hoofdletters in de party agenda, want Taste-it! verzekert je van een avond die je nog lang bij zal blijven!
Daar waar 360 vorige maand zelf de enige live act was, hebben de mannen van 360 het op zaterdag 4 juni goed voor elkaar met niet één, maar twee live acts van het hoogste niveau: Chymera en Aril Brikha. Brikha keert na vier jaar weer terug naar 360 om dit keer in Trouw een live set neer te zetten. Met dertien jaar onder de riem als producer, heeft de maker van vele klassiekers meer dan genoeg materiaal om uit te putten. Chymera komt wat dat betreft aardig in de buurt van zijn maatje Brikha en gaat ook live op 360.
De zomermaanden is voor veel partyliefhebbers het moment om lekker veel festivals te gaan bezoeken, maar dat betekent niet dat er ergens anders niets gebeurt. Exceptionnel pakt aan het begin van de zomer op een weergaloze manier uit met alweer de vierde editie van 1001 Harem Nights in een evenzo sprookjesachtige omgeving als het Sultan Paleis Alhambra zelf. Speciale thema-events maken jou zomer hiermee nog zonniger!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 25 mei 2011
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Nopeisdope
woensdag 25 mei 2011
Zaterdag 28 mei keert het vredes leger van Nopeisdope weer terug in de mooiste locatie van het zuiden, 013 Tilburg. Alles wordt weer uit de kast getrokken om deze missie te gaan volbrengen. Zoals op de voorgaande edities kun je weer verwachten dat Nopeisdope met zijn leger uitrukt om met muzikaal house geweld iedereen te lijf te gaan.
Op vrijdag 10 juni is Te Bizar terug met een gloednieuwe Snoei Club in de Chicago Social Club, ook wel bekend als nachtelijk Boom Chicago. 'Flower techno power' is het thema van de avond waar de sound van Shlomi Aber, een kleurrijke bloemenzee en de festival sfeer de boventoon zullen voeren.
Bla Bla invites Mendo
dinsdag 24 mei 2011
Na een geweldige koninginnenacht en -dag is de volgende Bla Bla party alweer in aantocht en met dit lekkere zomerse weer hebben ze er ongelofelijk veel zin in. Bla Bla heeft een speciale selectie van artiesten gemaakt om jullie muzikale behoeftes te bevredigen.
Bassrulers Outdoor Festival
maandag 23 mei 2011
Nu het einde van een bijna zomerse meimaand nadert zijn de festivalkriebels bij menigeen al flink aangewakkerd. Traditioneel is Bassrulers Outdoor in het zuidwesten van het land één van de eerste festivals. Ook dit jaar zijn alle voorbereidingen getroffen om op 28 mei een klinkende vijfde editie neer te zetten. Verdeeld over drie area's zullen een dertigtal artiesten de beste hardstyle, hardcore en classics ten gehore brengen.
Met nog een aantal zondagen te gaan voordat het 7th sunday festival losbarst, kan de voorpret nu echt gaan beginnen. Check de trailer van het festival, leef je uit op de speciale website en scoor vooral kaarten voor de 7th Sunday busdiensten – vanuit het hele land kun je namelijk zorgeloos heen en terug reizen naar dit unieke Pinksterfeest.
Welcome to the beach
zaterdag 21 mei 2011
Op Zaterdag 28 Mei gaat het allemaal gebeuren. Op deze dag wordt Beachclub Barefoot de plek om heerlijk te genieten van de gezonde zeelucht, de warme zonnestralen en de lekkerste drankjes + de lekkerste Muziek om je jezelf thuis te laten voelen. Nu de zomer steeds dichterbij komt stijgt het kwik in de thermometers. De dagen worden langer en de natuur staat in bloei. We houden van de zon en we worden er vrolijk van. Zo vrolijk dat we hem natuurlijk meenemen naar het strand als één van de ingrediënten voor drie topfeesten….
Drift Festival brengt zaterdag energie van het puurste soort. Met een overweldigend uitzicht vanaf het Vasim terrein op de Elektrabel energiecentrale aan de ene kant en enorme electriciteitsmasten en ingewikkelde transformatoren aan de andere kant spat de energie letterlijk op je af. Dit in combinatie met een muzikaal programma om van te watertanden, een loepzuiver geluidssysteem en prachtige weersverwachtingen in het verschiet maken van Drift Festival niets anders dan de ideale start van je festivalseizoen.
W.I.T.P.
vrijdag 20 mei 2011
Op 3 juni 2011 gaat W.I.T.P. plaats vinden in Pakhuis 15 en 16 van het Westelijkhandelsterrein. De line-up is onderverdeeld in 2 area's waarbij Alex Niggemann, Estroe en Clarence Brandon de deephouse techno sound zullen vertegenwoordigen. In de andere area draaien Eigenwijs, Mokrani en Th'Acquisition de meer disco funk sound. Pakhuis 15, bij de meesten ook wel bekend als de oude Loft, heeft zich de laatse jaren steeds meer ontwikkeld als een veelzijdige club.
Valtifest 2011
vrijdag 20 mei 2011
De stamboom is compleet: de line-up voor Valtifest is bekend. En tante Truus lust er wel pap van. Drie jaar geleden presenteerde Valtifest Lady Gaga, twee jaar geleden Major Lazer, vorig jaar teveel om op te noemen en de Valtifest-familie van 2011 is van net zo'n goede komaf. Verwacht onder andere CSS, Erol Alkan, Caspa, Kap Bambino, The Magician, Junkie XL, Boef en de Gelogeerde Aap, Danny Rampling, Yelle, Big Freedia & The Divas with Rusty Lazer en nog veel, veel, veel meer.
Tijdens de tweede editie van de TWSTd Producers Masterclass worden wederom verschillende basistechnieken behandeld door Ableton gecertificeerd trainer en Pyntago-leraar Michel Sanchez-Infante (artiestennaam Minz) en Max Coppens (onder meer bekend van Specker met live-optredens tijdens Amsterdam United en Awakenings Festival).
Een diamant wordt ook wel de koning der edelstenen genoemd, en niet voor niets de diamant intrigeert, het is en blijft het symbool van schoonheid en liefde. Deze White Diamond staat in het teken van een luxueuze avond met verschillende multiculturele muziekstijlen zoals de lekkerste soul, r&b en latin house.
Studio 80 and Nachtlab
woensdag 18 mei 2011
We hebben de winter achter ons gelaten. De dagen worden langer en de winterjas is de kast weer in gegaan. Op zondag 22 mei zal Nachtlab in samenwerking met Studio 80 in de nieuwste beachclub van Bloemendaal haar eerste strand evenement houden.
Zondag 3 juli, schetsen 25 graden met een zachte noord-ooster wind. Bij BC Fuel wordt het na de eerste House klanken al gauw duidelijk, hier is het feest! Vanaf vier uur in de middag kan je acht uur genieten van het beste wat Nederland te bieden heeft. Met twee dj's sterk zijn Studio 80 en Linke Soep represent op het strand, en niet met de allerminste.
Overdag naar een festival en daarna nog even een leuke afterparty pakken tot in de vroege uurtjes is voor vele van jullie de ultieme weekendbesteding. 2K Music en DFB-Events hebben daarom de handen in één geslagen om jullie te laten genieten van een dag en een nacht lang feesten inclusief vervoer van en naar Bassrulers Outdoor en Bass Addicts 3 voor een wel heel aantrekkelijke prijs.
De temperatuur klimt langzaam omhoog en de nachten beginnen ook weer steeds zwoeler en meer zomers te worden. Tijd om ervan te genieten en ze weg te dansen dus! Omdat AIR deze mediterrane wind ook voelt hebben ze wat Zuid-Europese helden naar AIR gehaald. Overdose.am, We Are E, Ferro en AIR slaan de handen ineen en presenteren Edu Imbernon & Friends (Agoria, Joey Daniel, Ferro), de eerste club editie van Next Monday's Hangover. Dat moet dus wel een warm feestje worden!
Theatric Beat
zondag 15 mei 2011
Zaterdag 18 juni is Theatric Beats terug met een dikke internationale line-up. Dit jaar niet één, maar twee stages. Live-acts, visuals, decors & many more.
Extra info Snowball XL
zaterdag 14 mei 2011
Bijna is het zo ver Snowball XL in location=5821] te Ouddorp. Ook al zijn de temparaturen hoog Snowball zal het coolste feest van het jaar worden! Snowball events staat bekend om zijn allround feesten en dit maken zij dan ook weer waar deze avond. Alle soorten stijlen muziek zullen deze avond voorbij komen en hierdoor hoeft echt niemand zich te vervelen.
DJ/producers ROOG en Erick E hebben zich deze week opgesloten in hun studio. Ze hebben nogal wat te beluisteren en door te spreken: zaterdag 14 mei geven ze een tien uur durend optreden tijdens hun eigen HouseQuake Festival op Aquabest! Niet alleen de sterren van de dag maar ook de rest van de organisatie is er bijna klaar voor.
XXlerator Fusion
vrijdag 13 mei 2011
Komend weekend reizen de mannen van één van de bekendste hardstyle labels ter wereld af naar Nijmegen om daar even te laten zien waarom ze zo groot zijn geworden.
Grotesque
donderdag 12 mei 2011
Hoewel het pas mei is heb je zeer waarschijnlijk al van de heerlijk zomerse temperaturen kunnen genieten. Het Ibiza/strand gevoel komt bij iedereen naar boven en de zonsopkomst maakt in ieder menselijk lichaam flink wat Endorfine aan. Nu het kwik weer een paar graadjes is gezakt en Grotesque's albumlancering van In Search of Sunrise 9 nog slechts een paar dagen van iedereen verwijderd is komt PT Events met de laatste informatie over HET feest van 2011!
SKUG on tour in Breda
dinsdag 10 mei 2011
Na het noordelijke festijn in Pand48 te Groningen, is het ietwat zuidelijke Breda aan de beurt voor nummer drie in de SKUG on Tour reeks. De zomer staat weer voor de deur, maar voor die tijd duikt SKUG nog even de Brabantse gezelligheid in bij De Boulevard op zaterdag 14 mei! Van negen tot twee staat dit theater in het teken van de beste combinatie van pure House en Techno muziek.
Lockdown helaas afgelast
dinsdag 10 mei 2011
Zojuist heeft de organisatie van het evenement Lockdown dat as zaterdag 14 mei 2011 zou plaatsvinden in The The Sand te Amsterdam bekend gemaakt dat het evenement definitief niet zal doorgaan. Kaarten zullen retour worden genomen en het aankoopbedrag wordt terugbetaald.
18 Juni organiseren The White Night & Nachtboetiek een Full Moon op het strand!
En niet zomaar één, met een spectaculair waterthema waar weer vele shows, special effects en waterworld acts je avond gaan vullen. Met dit betoverende strandfeest geniet je van de zon, zee en zand! En wat is geen beter decor voor een Full Moon Party dan één van de populairste strandtenten van het moment..Beachclub Vroeger!
Ex Porn Star Saint Tropez
zondag 8 mei 2011
Het zijn van die hele vervelende dingen; wel een ultra luxe jacht hebben van een paar ton, maar geen idee hebben waar naar toe te varen. Of nog erger; tijdens je zoektocht naar vertier hopeloos vast komen te zitten in zo'n krap Hollands sluisje. Doelloos cruisen met je Lamborghini en na 3 rondjes Wassenaar weer verveeld naar huis rijden kan ook heel traumatisch zijn. Verzekeraars en bankiers met rsi klachten van het geld tellen die nergens even kunnen relaxen, Ex Porn Star vind het een schande en leeft intens mee met al die verveelde jetsetters...
Late Night Society
zaterdag 7 mei 2011
20 mei wordt een heel speciale aangelegenheid voor Late Night Society. Niet alleen kan op de affiche worden gepronkt met het Nederlandse debuut én een all nighter van Visionquest.
De Ben Harder Show bestaat vijf jaar en dat zal groots gevierd worden. Het zal een waanzinnig feest worden verdeeld over drie radioshows die heel de nacht zullen doorgaan. Hierbij staat de betere hardere underground sound centraal. Darkcore, industrial, industrial hardcore, powernoise en breakcore, alles komt voorbij. Er zullen sets gedaan worden tot in de vroege uurtjes.
Zondag is het dan eindelijk zover, dan opent SOIA - Strand Oog in Al haar poorten voor alle hongerige feest gangers. SOIA - Strand Oog in Al stand bekend als één van de mooiste en intiemste plekjes van Nederland. De ingrediënten voor dit plekje zijn een strandhuis, strandje, gras om heerlijk op te chillen en wat hippe boten die de muziek doen terugkaatsen. Hier voegen we een aantal heerlijke artiesten aan toe en we hebben een dag om heerlijk los te gaan en te chillen op het strand.
Hooligans
vrijdag 6 mei 2011
Op zaterdag 11 juni zal Don Diablo in de Amsterdamse poptempel Paradiso zijn gloednieuwe concept Hooligans presenteren. Ware muziekliefhebbers kunnen zich verheugen op een gevarieerde mix van creatieve talenten en gerespecteerde artiesten die samen een unieke show zullen neerzetten. Electrojack, dubstep, indiepop en zelfs klassieke muziek komen samen op een avond die je gewoonweg niet wilt missen.
De zon schijnt vol met een strak hemels blauwe lucht het kwik boven de 20 graden. Duizenden mensen op Bloemendaal en Zandvoort zoeken naar een super vet strand feest. Met pompende house en trance beats van top dj's. Het is eerste Pinksterdag, 12 juni 2011 en met veel enthousiasme presenteren Free2party en 69Slam – underwear & beachwear het 69Slam Pinksterbeach Festival.
Kleine jongens worden groot. Brent Roozendaal is 30 en dat viert hij aanstaande zaterdag in stijl met een dikke vette verjaardagsrave. Onder de noemer Planeet Roozendaal heeft hij exact 31 (voor ieder jaar 1) bevriende artiesten uitgenodigd om er een uitbundig muzikaal bacchanaal van te maken. Natuurlijk vindt dit alles plaats in Doornroosje. De plek waar hij al vanaf zijn zestiende kind aan huis is, de plek waar Drift bekend is geworden en zeker ook de plek waar hij nog altijd heel erg graag komt.
Misc Nights
donderdag 5 mei 2011
Vrijdag 6 mei start Misc Agency een gloednieuwe clubavond. In de onlangs verbouwde Chicago Social Club (voorheen bekend onder de naam BC12) gaat de eerste editie plaatsvinden. Tijdens Misc Nights staan de artiesten van Misc Agency en vooraanstaande (inter)nationale acts en organisaties centraal. Voor de eerste editie geeft de Servische Marko Nastic acte de présence samen met Mike Ravelli & Miss Melera, Kevin Arnemann, Tim Wolff en wordt de tweede zaal gehost door Overdose.am.
Foxes & Wolves @ klinch
donderdag 5 mei 2011
Het duurt nog minder dan een maand, maar Foxes & Wolves waant zich al in de zomer. Een ontzettend hete, zweterige zomer, als het warme lenteweer ook maar enigszins een indicatie is. Wat dat betreft is het niet meer dan gepast dat op 21 mei het Zwitserse duo In Flagranti - Alex Gloor en Sasa Crnobrnja - te gast is bij Foxes & Wolves . De vuige disco van het ietwat vunzige duo - 'In Flagranti' betekent letterlijk 'op heterdaad', maar is ook een eufemisme voor 'betrapt tijdens de seks' - staat namelijk garant voor plakkerige vossen- en wolvenvachten op de dansvloer van de Melkweg.
Vrijdag 20 mei 2011 is het na een succesvolle eerste editie weer hoog tijd voor Dordrecht loves Houseclassics! De place to be is ook deze keer het Dolhuis te Dordrecht. Dit historische pand wat dateert uit 1572 staat bekend als een van de gezelligste en meest sfeervolle locaties van Dordrecht. De kaarten voor dit unieke Houseclassics feest kosten 12 euro (excl. fee) in de voorverkoop.
Dance Boulevard 2011
donderdag 5 mei 2011
Na een uitverkochte editie in 2010 breidt organisator Focus Events dit jaar het festivalterrein uit. Dit jaar kan iedereen dus gewoon meegenieten van de hardste beats, een diversiteit aan housedj's en de vetste 90's hits! Hoe het festivalterrein vorm gaat krijgen blijft tot zondag 7 augustus een verrassing. Dance Boulevard 2011 start om 13.00u en duurt tot 23.00u.
A.L.E.X. Events en Confusion Events hebben de handen opnieuw ineen geslagen en komen op 14 mei met een nieuwe editie van Hardcore Warriors in de Turbinenhalle in Oberhausen. Bigger than ever staat geschreven en dit is terug te zien in de grote line-up die ze neer hebben gezet. Dit zal de grootste Hardcore Warriors worden tot nu toe en als je naar de samenwerkingen kijken uit het verleden, weet je zeker dat het weer een gigantisch knalfeest gaat worden.
Compleet uit je reet
dinsdag 3 mei 2011
Je kent vast het gevoel wel: dinsdag brak op je werk zitten en hopen dat het weekend zo snel mogelijk weer voor de deur staat. Als het weekend dan eindelijk gekomen is heb je nog maar 1 gedachte, vanavond gewoon Compleet uit je reet! Op 7 mei kan je in de N201 weer losgaan en knallen op de lekkerste Early Rave en Early Hardcore beats.
B.I.T.C.H Exclusive is het feest bij uitstek als je van fetisj, kinky en extreem houdt. Een feest waar jij jezelf kunt zijn en kan genieten van heerlijke shows uit binnen- en buitenland. Als jij van een feest met mooie, ondeugende en openminded mensen houdt, zit je bij B.I.T.C.H goed. Om het ditmaal nog mooier te maken is de organisatie de samenwerking aangegaan met Exceptionnel die bekendstaat om de grotten- en haremfeesten in Limburg. Deze twee organisaties gaan samen de puntjes op de i zetten.
De PT-member tickets voor de officiële ISOS9 kick-off party zijn hard gegaan. PT Events meldt dat er inmiddels nog maar zo'n vijftig tickets op de website van PT verkrijgbaar zijn. Daarna wordt het restant door Timoco en See tickets verkocht. Zaterdag 14 mei is de dag waarop Richard Durand het muzikale startsein zal geven voor zijn nieuwe In Search of Sunrise wereldtour.
Laat de motor maar vast warmdraaien. Daar waar 18hrs festival op zaterdag 9 juli in Nederland een primeur heeft door maar liefst 18 uur lang de lekkerste techno, techhouse en minimaal uit te rollen, aan het Balkenhaventerrein (Zaandam), geeft de organisatie op zondag 8 mei alvast een smaakvol voorproefje in BC Fuel, aan het Bloemendaalse strand. Let's start with a never ending parade on the beach!
30 mei 2011
Nacht van Hengelo met live optreden van Audioknights
Secretsundaze viert tiende verjaardag op het strand van Bloemendaal
Dance Valley Radio Livesets uitzendingen
Nog twee weken tot Freshtival
29 mei 2011
Blizzurd
Hardcore terug in Deurne
28 mei 2011
Heroes of Housemusic op het strand
27 mei 2011
Taste-it! geeft droomdebuut sprankelend vervolg in Fuel Beachclub
Twee grootmeesters van emotechno op 360 in Trouw
1001 Harem Nights: een sprookje binnen handbereik
25 mei 2011
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Nopeisdope
De Snoei Club haalt Shlomi Aber naar Amsterdam
24 mei 2011
Bla Bla invites Mendo
23 mei 2011
Bassrulers Outdoor Festival
22 mei 2011
7th Sunday Festival komt dichterbij
21 mei 2011
Welcome to the beach
20 mei 2011
Drift Festival brengt pure energie
W.I.T.P.
Valtifest 2011
19 mei 2011
TWSTd Producers Masterclass part II
White Diamond is een blijvertje in Rotterdam
18 mei 2011
Studio 80 and Nachtlab
De man zonder schaduw schittert vijf uur op het strand met speciale set
17 mei 2011
Bassrulers en Bass Addicts bezorgen jou een ultiem festival
We are e, Overdose.am & Ferro ontvangen vrijdag Edu Imbernon en Agoria in AIR
15 mei 2011
Theatric Beat
14 mei 2011
Extra info Snowball XL
13 mei 2011
Laatste updates Housequake Festival
XXlerator Fusion
12 mei 2011
Grotesque
10 mei 2011
SKUG on tour in Breda
Lockdown helaas afgelast
Full Moon gaat naar het strand
8 mei 2011
Ex Porn Star Saint Tropez
7 mei 2011
Late Night Society
Vijfjarig bestaan Ben Harder Show
6 mei 2011
Openingsfeest strand Oog in Al
Hooligans
Trancemaniak Richard Durand rocks Bloemendaal eerste Pinksterdag
5 mei 2011
Planeet Roozendaal brengt muzikaal onderonsje van formaat
Misc Nights
Foxes & Wolves @ klinch
Dordrecht loves Houseclassics in Dolhuis Dordrecht
Dance Boulevard 2011
4 mei 2011
Hardcore Warriors in Turbinenhalle Oberhausen
3 mei 2011
Compleet uit je reet
Het spannendste feest van Nederland komt naar Antwerpen op 4 juni
PT tickets voor Grotesque 'In search of sunrise' bijna uitverkocht
1 mei 2011
18hrsfestival preparty op beachclub Fuel