Partyflock
 
Nieuws · april 2011
­ Nederland
Woensdag 27 april heeft de Nachtburgermeester van Amsterdam het onderzoek naar het nachtleven in het gemeentehuis overhandigd aan de burgemeester van Amsterdam.
Arpiar labelnight in Trouw
donderdag 28 april 2011
De Roemenen komen zich vestigen in Trouw. Op vrijdag 6 mei is de eerste [a:rpia:r] labelnight in de Amsterdamse club met deze editie Rhadoo in de hoofdrol. De Roemenen staan bekend om hun lange sets' dus ook deze avond zal Rhadoo zeker vier uur achter de decks staan met zijn vinyl collectie. Rhadoo draait samen met de Amsterdammer Tom Ruijg, die de avond zal starten. Tom Ruijg heeft al op verschillende avonden in Trouw gedraaid en weet inmiddels exact wat de bezoekers van de club willen horen.
Latin Lovers on the Beach
donderdag 28 april 2011
Met een spectaculaire opening tijdens de Paaszondag in de pocket, kijkt Latin Lovers alweer vooruit naar de volgende On The Beach editie. Op zaterdag 28 mei staat er namelijk weer een bijzondere hete zomerse nacht op het programma. Brunotti Beach House is namelijk weer hét decor voor een uitgedost strandfeest met als klap op de vuurpijl en het neusje van de zalm, heeft Latin Lovers de twee populairste deejays weten te strikken voor een legendarische set op het strand van Scheveningen
Op zondag 1 mei zal Fuel haar deuren openen voor Studio 80 and WKND – on the beach! Met een line-up waar je eigenlijk alleen maar van kan glimlachen en een weersvoorspelling waar je U tegen zegt, zijn alle ingrediënten in huis om de vakantie in te luiden en het weekend af te sluiten!
Beat the Bridge
donderdag 28 april 2011
Nog enkele zonnige dagen te gaan en dan is het zaterdag eindelijk zover. Het grootste outdoor hardstyle event op Koninginnedag is dan een feit. Met 5.000 bezoekers is er van 12:00 -0:00 enkel hardstyle zoals het hoort te zijn: Beat the Bridge! De voorbereidingen zijn in volle gang, de verwachtingen zijn hooggespannen en er wordt door velen al lang uitgekeken naar deze dag.
Nederland is weer een koningskoppel rijker. Dankzij succesvolle singles en remixen, boekingen op toonaangevende evenementen en het nieuwe evenementconcept Golden hebben de Amsterdamse latin house DJ's Brian Chundro & Santos & Santos Suarez zich binnen afzienbare tijd weten te nestelen in de vaderlandse top. Met een nieuwe editie van Golden in de Escape in Amsterdam op 6 mei as. in het vooruitzicht ,ondersteund door een digitale compilatie release, staat het duo in de startblokken om de zomer van 2011 te veroveren.
Revelations
woensdag 27 april 2011
Nog een paar dagen en dan kleurt Nederland weer helemaal oranje. Vanaf 22:00 uur vindt in The The Level in Arnhem, Revelations plaats. Speciaal voor deze editie is er gekozen voor twee area's. Area 1 is hardstyle en Area 2 is hardcore.
Na talloze hits en het zwaaien van de scepter over zijn eigen label Viper Beatz, maakt The Viper bekend dat de DJ/ Producer de overstap maakt naar Neophyte Records. De man die verantwoordelijk was voor klappers als 'Come As One', 'Blow Da Club Down' en recent nog 'Rock This MF', kiest ervoor om zich voor 100% op de muziek te richten en maakt vanaf nu deel uit van de Neophyte Records familie. Het toonaangevende label breidt zijn indrukwekkende stal dus nóg verder uit met deze top DJ/ producer, die in september via Neophyte Records ook zijn eerste artiestenalbum zal uitbrengen.
Laatste info één jaar AIR
woensdag 27 april 2011
Nog maar twee dagen te gaan en dan barst het grote feest los in AIR. Vanaf donderdag 28 april staat AIR in het teken van een driedaagse feestmarathon ter ere van haar eerste verjaardag. En met de verjaardag liegt de line-up er niet om. Verspreid over drie dagen trakteert AIR haar bezoekers op hoogstaande house en techno van onder andere Sven Väth, Carl Craig, Moodymann, Dimitri en het beroemde event uit Ibiza; Supermartxé.
Op zaterdag 4 juni geven Monkey Business en Woodstock 69 het startsein voor de zomer. En hoe! Na 6 succesvolle edities van Save me at the beach, staat er een aantal toonaangevende Nederlandse DJ's te trappelen om er weer een heerlijk feest van te maken op de meest chille strandlocatie van Nederland.
De dagen kunnen geteld worden; Koninginnedag 2011 komt steeds scherper op het vizier. Voor een ieder die Arnhem een bezoek brengt heeft 8Bahn een fantastische oproep in dit laatste nieuwsbericht voor wat betreft het 8Bahn Night & Day Festival, welke op 29 & 30 april Koninginnedag Arnhem wederom op de kaart zet.
Goed nieuws voor liefhebber van vooruitstrevende vierkwartsmaten: PollerWiesen komt naar Nederland! Op zaterdag 28 mei strijkt het gevierde Duitse techno-instituut neer in Bloemendaal aan Zee voor de allereerste PollerWiesen NL. Niemand minder dan Michael Mayer, Tobias Thomas, Dimitri, Brent Roozendaal en Aron Friedman beroeren de decks van Woodstock 69, tijdens deze veelbelovende stranddag.
Nog slechts een paar dagen en het is eindelijk weer tijd voor een van de meest populaire strandfeestjes van de afgelopen jaren. Taste-it! zal op zondag 24 april (eerste paasdag) haar eerste editie van dit jaar aan het Bloemendaalse strand beleven. En dit jaar op een geheel nieuwe locatie: Beachclub Fuel!
Geruchten over een nieuw concept van Rubix deden zich al een tijd de ronde, zeker na een aantal try-outs die plaatsvonden tijdens andere events zoals Seen in de Paradiso. maar nu is het dan echt zover! Rubix presenteert zijn eigen event: Club Sandwich waarvan het debuut zal plaatsvinden tijdens Koninginnennacht in Doornroosje, Nijmegen op vrijdag 29 april 2011!
Komend weekend is het dubbel feest! Beachrockers is dit weekend op vrijdag te gast in Swetser in Heerenveen en zondag in Dockside in Lemmer. Het succesvolle zonovergoten Beachrockers Festival keert dit jaar weer terug op een van de mooiste plekjes in Friesland: Ulesprong in Sint Nicolaasga. Tijdens de derde editie zal het festival nog groter en spectaculairder uitpakken als voorgaande edities.
Aftermovie Inception
vrijdag 22 april 2011
Na weken vaan voorbereiding was het dan eindelijk zo ver. Zaterdag 16 april was de eerste editie van het nieuwe hardstyle concept Inception. X-factor en Crystal Venue kijken terug op een geslaagde eerste samenwerking.
Slaves to the Rave is terug in Outland te Rotterdam en op zaterdag 14 mei 2011 gaat dit met de beste en lekkerste Hardcore beats eens goed gevierd worden! Naast het geweldige geluidsysteem, vette lasers, mooie visuals en decoraties hoor en zie je, verdeeld over twee zalen, o.a. de volgende artiesten voorbij komen; Mad Dog, Partyraiser, Endymion, Ruffneck, Paul Elstak, Leviathan, DaY-már, Claudio Lancinhouse, Tha Playah, Panic, Gangsta Alliance en nog vele anderen!
BKJN Events events en Noisekick presenteren na vier jaar van afwezigheid een nieuwe editie van Noisekick's Verouderingsproces. The story will continue. Get ready for some real terror!
Square 1
donderdag 21 april 2011
Het zweet druipt van je voorhoofd af, je bent kapot maar met een heerlijk gevoel. Zojuist heb jij een killerset neergezet!. Één voor één speelde jij je tracks en mixte ze naadloos in mekaar en wat ging het publiek los! Je neemt, terwijl je voorzichtig aan je spullen opruimt, de omgeving in je op. De mensen juichen, buigen, klappen en geven je de thumbs up. Je kijkt rond en ineens zie je vieze sokken in de hoek liggen. Wat? Shit. Back to reality. Je moet de kamer nog opruimen. Je denkt bij jezelf, hoe kan ik verder komen? Is er een mogelijkheid om eens op een echt feest te staan? Een platform dat me verder en hogerop kan helpen?
Latin Lovers
woensdag 20 april 2011
Latin Lovers keert vanaf nu om de maand op de laatste zaterdag terug in een van de meest felbegeerde clubs van Nederland: Club Rex in Hilversum. Op zaterdag 28 mei is het hartje lente en staat er een bijzondere editie gepland van het meest zomerse concept in Nederland. Het beloofd ook dit keer weer een hele sexy, intieme avond te worden. Latin Lovers is compleet verliefd op Rex en dat is ook andersom zo. Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland voelt zich thuis in deze exclusieve club en het fantastische publiek dat komt voor goeie muziek geeft iedere keer weer de doorslag.
Queendance Zwolle
woensdag 20 april 2011
Vorig jaar gingen 6000 mensen op Koninginnenacht en Koninginnedag helemaal los op het Rodetorenplein in Zwolle. High Energy Events wil in samenwerking met Las Rosas Events deze koninginnenacht én dag maximaal met jullie overdoen. De toegang is deze dagen uiteraard weer gratis!
Nightmare
woensdag 20 april 2011
Iedereen kan zich inmiddels opmaken voor het knetterruige Nightmare 'Hell Awaits' op 23 april in de vertrouwde Rotterdamse Ahoy. Verdeeld over de twee areas, Present en Early, treedt tussen 22.00 uur 's avonds en 7.00 uur 's ochtends een keur aan nationale en internationale hardcore artiesten aan. Hieronder tref je de timetable aan plus aanvullende info over het beukfeest.
Lief festival rebus
woensdag 20 april 2011
De Lief festival rebus, los hem op en ga voor de prijs!
Neem je luchtbed, opblaaskrokodil of je -orka mee. Zaterdag 23 april is namelijk Royal Splash. Het feest waar iedereen pootje kan baden als hij of zij dat wil. Lekker een drankje nemen in het bubbelbad of lekker dansen in de main dry area? Aan alles is gedacht op dit feest! Een uniek feest waar iedereen aan haar of zijn trekken komt.
Bloomingdale XXL line-up
dinsdag 19 april 2011
Groot, groter, grootst... Op zondag 24 april is het dan eindelijk tijd voor een nieuwe Bloomingdale XXL editie. En wat voor één! Deze zondag luidt namelijk de Paasdagen in dus BC Bloomingdale mag legaal buiten de muziek op volle toeren draaien! Dit belooft een XXL editie zoals je gewend bent; met een complete dikke indoor en outdoor area, vol met topartiesten. Maar inderdaad, zoals er al op twitter werd gezegd; 'ongeacht de line-up, Bloomingdale XXL wordt AAN!'.
Nachtlampen
dinsdag 19 april 2011
Op koninginnenacht gaat Nachtlampen laten zien dat ze anders zijn dan de rest van Eindhoven! De nodige Electro en Dubstep beats, die door de speakers zullen knallen 29 april bij het Loading Dock van Dynamo zorgen er dan ook voor dat deze editie niet voor niets Maxima-aaaaal genoemd zal worden.
Heavenly Outdoor
maandag 18 april 2011
Het leukste gratis dance festival op Hemelvaartsdag: Heavenly Outdoor is terug met een te gekke line up! Donderdag 2 juni zal vanaf 14:00 de Oude Koemarkt weer beven op de beats van de beste dj's!
Schop de Paashaas maar aan de kant, want Pasen zal vanaf 2011 nooit meer het zelfde zijn!
Dj Luna presenteert dan namelijk de eerste editie van zijn eigen Hardstyle evenement in de Hemkade
De bloedstollende trailer voor de derde editie van Lockdown staat nu online. Check een voorproefje vol muzikaal geweld dat je te wachten staat tot zeven uur in de morgen op 14 mei aanstaande in The The Sand te Amsterdam.
De Eindhovense DJ/producer Lady Aïda zit dit jaar precies 25 jaar in het DJ vak. Aïda staat aan de bakermat van de house. Ze begon in 1985 in café Sands aan het Stratumseind in Eindhoven, maar bleef niet niet lang onopgemerkt in de rest van Nederland en ver daarbuiten.
Comeback Super Sunday
zondag 17 april 2011
Na een afwezigheid van 4 maanden viert Super Sunday haar comeback met drie knallende events. Een Super Sunday Easter Special op zondag 24 april in Club Monza. Haar zesde verjaardag in Central Studios op zondag 12 juni en – een uitstapje naar de zaterdag – met een Super Sunday stage op zaterdag 2 juli tijdens Zomerkriebels Festival. Drie knallende feesten die een eer betonen aan de house music. Events met de beste dj's uit binnen- en buitenland en een feel good vibe.
Rara Aves bij klinch
zondag 17 april 2011
Op vrijdag 27 mei kunnen aardlingen voor het eerst sinds het begin van de jaartelling een kijkje nemen in het buitenaardse heiligdom van Rara Aves.
Op zaterdag 18 juni gaat Crystal Venue veranderen in Crystal Aqua! Op deze avond kun je je als bezoeker opmaken voor meters hoge schuimmuren en liters goedkoop bier.
Het nieuws gonst al door de scene. De diehard festivallertjes kijken er naar uit en langzaamaan beginnen de agenda's gevuld te worden. Waar dat door komt? Simpel, men neme een underground locatie met binnen- en buiten areas, een greep hoogstaande hostingpartijen en 18 uren gevuld met een onvergetelijke programmering. Daar waar het top secret tot nu toe nog niet gekraakt wist te worden, maakt 18hrs Festival in dit persbericht gretig haar line-up bekend!
Click at the beach
donderdag 14 april 2011
Zomer, zon, zee, strand en Click at the beach. Met al enkele topseizoenen op Woodstock achter de rug en naast een reeks uitverkochte mooie edities in de Amsterdamse WesterUnie maakt Click vanzelfsprekend het Bloemendaalse strand ook dit seizoen weer maandelijks onveilig.
Yeah! Monika Kruse komt weer naar Studio 80. En wel aanstaande vrijdag 15 april voor een speciale editie van Linke Soep, helemaal gewijd aan Monika's platenlabel Terminal M. Voor deze exclusieve labelnight neemt de Duitse techno- en techhousediva ook een aantal labelgenoten mee, en wel Erman Erim (live) en het duo Andhim. De tweede zaal in de 80 wordt verzorgd door dj's Marcus Gehring en Jaime Frias.
Slag bij Daalder
woensdag 13 april 2011
Als onze hoofdstad oranje kleurt, volwassen mannen gehurkt naar ontbijtkoek happen en als kleine kinderen voor een stuiver op hun viooltjes staan te spelen in het park, dan mag er weer geknald worden. Dit jaar groter dan groots en straffer dan straf. BAM!
Nog 50 dagen tot Emporium
maandag 11 april 2011
Het aftellen is begonnen. Nog minder dan 50 dagen en dan begint het festivalseizoen met de zevende editie van Emporium. Emporium is het jaarlijks terugkerende festival van de Matrixx dat gehouden wordt op recreatieplas de Berendonck in Wijchen bij Nijmegen. Emporium Thousand and one Nights staat dit jaar in het teken van Arabische sprookjes.
N201 gaat plat met Hardnoize
zondag 10 april 2011
Zaterdag 16 april wordt het stof weer eens flink uit de speakers geblazen tijdens de 5e editie van Hardnoize in N201. Achter de draaitafels twee grote namen: de alom geprezen oudgediende Pavo en een van de snelst in opkomst zijnde supertalenten: Ran-D
Harder dan je hebben kan
zaterdag 9 april 2011
Zaterdag 23 april 2011 zal het Hardcore concept Harder dan je hebben kan (HDJHK) plaatsvinden in zalencentrum D'n D'n Binger te Meijel, gelegen in Limburg op de grens met Noord-Brabant.
Lekker op je luie zondag naar Bloemendaal met je beste vriendinnen en vrienden... Heerlijk in het zand, je slippertjes uit en zippend van je drankje.. Damn.. life is good!
En toen was het alweer april en borrelt de lente langzaam maar zeker toe naar een hoogtepunt! Donderdag; de studenten stapavond van Amsterdam kent maar 1 plek waar op 1 avond alle elementen van een goede danceavond samen komen; Escape Club
Carnivale Heat
woensdag 6 april 2011
Met het aanbreken van de lente mogen de winterjassen weer naar zolder. De tijd van binnenzitten is achter de rug en de zon lokt, met zijn steeds warmere stralen, iedereen naar buiten. Ook Carnivale. Op zondag 17 april strijkt de circus karavaan daarom neer in Bloemendaal, bij de fonkelnieuwe beachclub Fuel, voor de eerste editie van het zomerse Carnivale Heat.
Oddstream het nieuwe multimediafestival dat tussen 2 en 5 juni in Nijmegen zal plaatsvinden presenteert een gevarieerd programma van muziek, (interactieve) kunst en onder andere film. Een festivalcamping moet er voor zorgen dat tevens bezoekers vanuit andere delen van Nederland en Duitsland komen. De verkoop van de losse tickets is begonnen en inmiddels zijn er al meer dan zestig artiesten vastgelegd.
Step up front
maandag 4 april 2011
Woensdag 13 april komen Top Notch artiesten Zo Moeilijk & Winne voor een fantastische hiphop avond naar Sugar Factory Amsterdam. Het Nijmeegse Zo Moeilijk is een van de nieuwste sensaties in de Nederlandstalige hiphop. Dit is hun eerste Amsterdamse show na de release van het album Nieuwe Moves.
Knock Out! Round 3
maandag 4 april 2011
Aanstaande zaterdag organiseert b2s het evenement Knock Out! in de SilverDome Zoetermeer. Hierbij de timetable en alle informatie die je als bezoeker dient te weten.
Coldcut
zondag 3 april 2011
Op zondag 17 april presenteert de Melkweg in samenwerking met Energy Union een avond over duurzame energie. Headliner van de avond is Coldcut (Ninja Tune) met een audiovisuele performance gevolgd door een DJ-set van Coldcut's Matt Black.
Eigenlijk behoeft Absolutely Queensnight geen introductie meer. Het evenement dat dit jaar ruim twintig duizend bezoekers verwacht, staat bekend om haar spektakel van de allerhoogste plank
April wordt KrancKzinnig
zondag 3 april 2011
Lang zullen ze leven, lang zullen ze leven, lang zullen ze leven in de gloria! In april bestaat KrancK 2 jaar en dat gaat natuurlijk gevierd worden! Speciaal voor het tweejarig bestaan hebben ze maar liefst 5 feesten gepland in deze maand.
De meesten van jullie zullen inmiddels wel op de hoogte zijn van het feit dat er gevaarlijke xtc-pillen in omloop zijn. De media heeft er aardig bovenop gezeten. Ook Partyflock wil bij deze waarschuwen. Waarom vandaag pas melden als de spreekwoordelijke spuit 11? Wij wilden niet zonder meer het persbericht van de politie overnemen. We hebben gewacht tot wij vanuit voorlichtingsinstanties meer informatie kregen. Unity heeft (samen met DIMS en Trimbos) een reactie opgesteld in reactie op de uitingen die in de pers zijn gedaan.
29 april 2011
Nachtburgemeester overhandigt nachtrapport aan burgemeester Van der Laan
28 april 2011
Arpiar labelnight in Trouw
Latin Lovers on the Beach
Studio 80 op het strand met Agnès en Nima Gorji op 1 mei
Beat the Bridge
27 april 2011
Brian Chundro & Santos lanceren Golden evenement en digitale compilatie
Revelations
The Viper beukt door op Neophyte Records
Laatste info één jaar AIR
26 april 2011
Save me at the beachfestival zaterdag 4 juni
25 april 2011
Oproep aan alle prinsen en prinsessen
24 april 2011
Pollerwiesen komt naar Nederland
22 april 2011
Grand opening Taste-it met extra grote open air stage
Bart B More's live debuut tijdens Rubix' Club Sandwich.
Beachrockers viert Pasen met twee preparties
Aftermovie Inception
21 april 2011
Slaves to the Rave zaterdag 14 mei in Outland
Noisekick's verouderingsproces is back
Square 1
20 april 2011
Latin Lovers
Queendance Zwolle
Nightmare
Lief festival rebus
19 april 2011
Ga zaterdag niet stappen zonder je opblaaskrokodil
Bloomingdale XXL line-up
Nachtlampen
18 april 2011
Heavenly Outdoor
Eerste paasdag presenteert dj Luna Bass Academy
Lockdown trailer release en winactie
17 april 2011
Turn up the Rebelbass: 25 jaar Lady Aida
Comeback Super Sunday
Rara Aves bij klinch
16 april 2011
Crystal Venue wordt een natte boel
14 april 2011
18Hrs festival maakt line-up bekend
Click at the beach
13 april 2011
Monika Kruse te gast bij Linke Soep invites Terminal M
Slag bij Daalder
11 april 2011
Nog 50 dagen tot Emporium
10 april 2011
N201 gaat plat met Hardnoize
9 april 2011
Harder dan je hebben kan
8 april 2011
Star Beach in beachclub Vroeger
6 april 2011
Elke donderdag onthul je het weekend in Escape
Carnivale Heat
5 april 2011
Kaartverkoop Oddstream festival begonnen
4 april 2011
Step up front
Knock Out! Round 3
3 april 2011
Coldcut
Megaspektakel verwacht tijdens Koninginnenacht in Enschede
April wordt KrancKzinnig
2 april 2011
Gevaarlijke xtc-pillen in omloop