Partyflock
 
Nieuws · maart 2011
­ Nederland
50Hurtz
donderdag 31 maart 2011
Op vrijdag 15 april vindt in Melkweg Amsterdam de eerste editie plaats van 50Hurtz @ klinch, een clubnight die de thuishaven wordt van de meest extreme vorm van dubstep. Deze nieuwe stroming, ook wel Brostep en Filth genoemd, is de sterkst groeiende substroming van dubstep, maar had tot nu toe geen vaste plek in de Nederlandse uitgaansscene. 50Hurtz @ klinch combineert de belangrijkste internationale namen met de lokale vaandeldragers van het genre. De artiesten op de eerste editie zijn Borgore, BAR9, TB6K en Akkachar.
I Love Sunday
woensdag 30 maart 2011
Beste Housedieren! Ook dit jaar is iedereen weer vrij op paasmaandag! Hierdoor hoeven jullie allemaal de eerste editie van 'I Love Sunday', die dit jaar zal plaatsvinden op 24 april in Doozo Leeuwarden niet te missen!
Erick E en Fedde le Grand hebben gisteren een party high in de sky gehouden. Drie luchtballonnen aan elkaar geknoopt met een dikke geluidsinstallatie erin, wat wil je nog meer? Niet veel, dachten een heleboel mensen. Behalve natuurlijk: onschuldige slachtoffers van oorlogen helpen. En zo kan het tijdens de speciale '538voorWarchild week' het nuttige met het aangename werd gecombineerd!
Wie is er niet groot geworden met de buitenaardse robots? Waar in de Transformers de Autobots het opnemen tegen de Decepticons, staan op 2 april verschillende hardstyle warriors tegen over elkaar in een ultieme krachtmeting. Om alvast in de stemming te komen voor deze waanzinnige editie van Night of the Dj's, hierbij alvast de trailer....
Mortal Kombat komt op 21 april terug met de meest brute versie uit de legendarische vechtgame franchise tot nu toe! Ter ere van deze langverwachte terugkeer organiseert Veronica Magazine i.s.m. Warner Bros. Interactive Entertainment zaterdag aanstaande in de vernieuwde Beachclub Fuel te Bloemendaal de Mortal Kombat Party.
De lente staat voor de deur, reden voor Mood Elevator om flink uit te pakken en haar clubavond met nieuwe impulsen, variëteiten en veel liefde in een nieuw jasje te steken.
Programma Zeumerbeats bekend
zondag 27 maart 2011
Vrijdag 8 juli 2011 trapt het Zeumerfestival af met het onderdeel Zeumerbeats! Het beloofd een spetterend evenement te worden voor liefhebbers van house- en dancemuziek.
University of Dance
zaterdag 26 maart 2011
Na twee zeer succesvolle edities met o.a. The Flexican en Sunnery James & Ryan Marciano (uitverkocht) staat alweer de derde editie van University of Dance (UOD) op het programma van poppodium Hedon. De derde UOD brengt niemand minder dan Quintino, Bassjackers en Bizzey naar Zwolle toe, aangevuld met de Zwolse DJ's Casper Grey en Mark LaRocca.
Op zaterdag 11 juni 2011 stampt het eigenzinnige Ground Zero Festival voor de zesde keer een grootschalig kampement uit de grond in het bos- en waterrijke Area Bussloo. Vandaag presenteren UDC en Multigroove de compleet vernieuwde website van het rauwste festival van de harde stijlen. Bovendien starten zij binnenkort een DJ Contest waarmee beginnende DJ's een zeer gewilde plek in de line-up kunnen bemachtigen.
Aerial club vijfjarig jubileum
vrijdag 25 maart 2011
Daar gaat ie weer! Het jubileum, de 5e Aerial club is een feit! En met dit jubileum ook meteen een nieuw tijdperk. Vanaf nu steeds een nieuwe kunstenaar die de poster ontwerpt, steeds een nieuwe fotograaf, vernieuwende artiesten, de lancering van de website en natuurlijk de vaste hosts: Style Beats Liberation Front en Cursed P.
De lente is officieel begonnen en dat brengt de nodige kriebels met zich mee. We zijn vrolijker, actiever en hebben meer energie. Deze kriebels moet je natuurlijk kwijt! Je krijgt de kans om dit te doen op de pompende beats van Sunnery James & Ryan Marciano, Don Diablo, Hardwell en Jaz von D. Meer technofan? Kabale und Liebe en Nuno dos Santos werken hier ook graag aan mee. Houd je lente vibe dus nog even vast, want op zaterdag 9 april mag je helemaal los gaan op Lentekriebels.
Swipe gaat autonoom
donderdag 24 maart 2011
Het Utrechtse Swipe doet niet aan hokjes, genres, duiding of trends. Ontstaan uit een voorliefde voor pionierende artiesten en muziek, is originaliteit de enige leidraad die het feest aanhoudt. En die originaliteit moet ook wel knallen, natuurlijk.
Dit jaar waait er een frisse wind door het Loveland Festival. Loveland is Under Construction en roept iedereen op om mee te denken in hoe het festival eruit moet komen te zien. Iedereen die mee wil stemmen over onderwerpen, zoals welke artiest er moet afsluiten, kan meehelpen het festival op te bouwen.
The Third Movement in Factory 010
donderdag 24 maart 2011
Met nog een paar dagen te gaan, maakt Rotterdam zich op voor een echt underground feest van groots niveau. The Third Movement artiesten komen namelijk naar de Factory 010. Je bent dus verzekerd van een gezonde dosis muzikaal geweld en diversiteit aanstaande vrijdag 25 maart!
Afgelopen maandagnacht heeft dance-organisator Matrixx tijdens de KLM vlucht KL627 van Amsterdam naar Miami een uniek record gevestigd. Op tien kilometer boven zeeniveau hield Matrixx de hoogste danceparty aller tijden. Het record is als ' highest altitude danceparty' opgenomen in het Guinness Book of World Records.
Hardcore Resistance
dinsdag 22 maart 2011
Al jaren een begrip onder hardcore liefhebbers in en buiten de omgeving van Purmerend. Hardcore Resistance heeft de afgelopen jaren een stevige bijdrage geleverd aan het aanbod van kwaliteit op het gebied van de hardste muziekstijlen. Het verzet zet zich constant in voor de rechten en behoeften van hun aanhang. Dikke line-ups met grote namen en lokale helden, voor een stabiele lage prijs.
Met de uitverkochte opening van Beachclub Bloomingdale afgelopen zondag nog vers in het geheugen, zet Bloomingdale de flessen Rosé, champagne en andere sterk alcholisch houdende waren alweer koud. Aanstaande Zondag zal LadyKillers met een XXL versie het strand van Bloemendaal aandoen!
Na een super editie van Hardclassics Indoor op 26 februari in The The Sand te Amsterdam zijn hopelijk de voetjes goed opgewarmd! Want Free2party maakt op 30 juli de 22,7 km lange reis van indoor naar outdoor. Want dan is het alweer tijd voor de 3e editie van Hardclassics on the Beach!
Voor het derde jaar op rij is een van de eerste festivals van het outdoorseizoen: Housequake Festival, zaterdag 14 mei op Aquabest. Om te vieren dat we weer naar buiten mogen is het thema dit jaar: 'out of the dark'. Housequakers ROOG en Erick E voegen de daad bij het woord en staan maar liefst tien uur lang in de spotlight...
Donderdag 24 maart valt de Domstad met zijn neus in de boter. Die avond blaast door de speakers van Poema RAW het meedogenloze Chicagohouse geluid van DJ Rush. De toonaangevende Utrechtse organisatie L'Etiket heeft hoofdstedelijke smaakmakers Crackhouse uitgenodigd voor een even verheffend als vercrackt muzikaal onderhoud. De vaderlandse strijdkrachten worden vertegenwoordigd door Carlos Valdes, Brent Roozendaal, Aron Friedman, Maarten Pordon en Miss Handel.
Reset
vrijdag 18 maart 2011
Nog een ruime week en het gaat weer ongenadig los in de North Sea Venue in Zaandam. Er staat dan namelijk weer een editie van Reset op het programma! Art of Dance peilde de stemming bij Twilight Forces die je ook een mix aanbieden om alvast warm te draaien voor het evenement.
Roog kicks off new clubconcept
donderdag 17 maart 2011
Op donderdag 24 maart presenteert de Britse DJ Paul Sparkes met trots een nieuw concept: This is true house legends – een event wat een aantal keer per jaar op donderdagavond zal gaan plaatsvinden in de Amsterdamse topclub, NL
Na het ongekende en legendarische succes van alle tien de voorgaande jaren, moest er dit jaar wel weer een elfde Dutchweek Festival komen. Traditie getrouw zal deze er dus ook dit jaar weer zijn in het fantastische ski gebied van Val Thorens in Frankrijk, natuurlijk bij het altijd gezellige 360 Bar / Chalet de Thorens / Mes & vork. Het Dutchweek Festival 2011 start zoals altijd met Koninginnedag en de daarop volgende eerste week van mei. Dus zet snel 30 april t/m 6 mei met een dikke stift in je agenda.
Terwijl aan de andere kant van de wereld de befaamde Miami Winter Conference losbarst, blijft Bla Bla lekker thuus om Amsterdam ook te kunnen geven wat haar toebehoort! Gewoon een lekkere, ordinaire en knotsgekke clubavond in Studio 80. Deze editie wordt een bijzondere want buiten het feit dat er een selectie van internationale bekendheden is geselecteerd, is het 'oer' Hollandse Noorden ook aanwezig en representeert het label Klopfgeist.
Winaars Fresh meat Competition
donderdag 17 maart 2011
Meer dan tachtig demo's hebben ze mogen ontvangen voor de fresh meat competition. Heel erg veel werk om doorheen te spitten, maar vooral heel tof om te zien dat er nog zoveel mensen zijn met een passie voor herrie. Omdat het te moeilijk was om maar vijf winnaars te kiezen hebben ze er maar acht gekozen. Zij zullen allen zaterdag as hun debuut maken in de Prspct Fresh Meat area.
Faithless bezig met laatste tour
donderdag 17 maart 2011
volgende week donderdag in het Groningse Martiniplaza en de dag erna in het Eindhovense Klokgebouw zullen de laatste twee optredens zijn van Faithless in Nederland. Maxi Jazz kondigt op zijn website namelijk het einde van de formatie aan.
Bereid je voor op een ruige dag vol hardcore. Van de oldschool sounds en early rave tot terror in zijn puurste vorm, op zaterdag 11 juni wordt het heftig hakkuh in het moeras van Harmony of Hardcore – The Festival. Check hier de line-up die zichzelf weer heeft overtroffen, en dat allemaal voor dezelfde prijs als vorig jaar! Hier is hét festival voor de hardcore addict: Harmony of Hardcore the Festival – In the swamp of the ultimate hardcore feeling.
Wat was het een mooie tijd, in de jaren '90 beleefde men het hoogtepunt van de 'gabbertijd'. Gabbers unite, hardcore will never die. Op de beats van Pavo, Rotterdam Terror Corps en Paul Elstak stuiterde je het weekend door, hing je voor de buis bij TMF HAKKÛH, dronk je Thundertaste, las je Thunder Magazine en ga zo maar door.
Hier is 'ie dan, de lijn omhoog van het aankomende FreeFall Festival op 29 en 30 april in hartje Arnhem! Het Gele Rijdersplein met de alom bekende en gevreesde fontein wordt dit jaar in zijn geheel omgetoverd tot een festival vol met muziek en cultuur. Niet één podium, maar drie podia gaan samen met live-art, een food-court en een cultuurterras er voor zorgen dat Arnhem een stukje kunst, cultuur en muziek rijker is.
Friends
zaterdag 12 maart 2011
Op vrijdag één april a.s. is het weer zover. In samenwerking met De Rechter, zal Danza Events alweer de tweede editie van Friends gaan geven. Met namen als dj José, Alain Diaz, Daan DeVito, Da Lex en Jay Double U zal de tweede editie van Friends De Rechter weer doen trillen op zijn grondvesten.
A Monday Affair
vrijdag 11 maart 2011
Maandag 21 maart 2011 zal in AIR te Amsterdam de vierde editie van het snelst groeiende maandagavond concept van Nederland plaatsvinden. De laatste editie toonde weer aan, hoe warm de chemie van 'A Monday Affair' en AIR aanvoelt. Het publiek ging op iedere plaat uit zijn dak, en het leek er even op, alsof men de volgende dag niet hoefde te werken.
Hardstyle liefhebber in Oost-Nederland zet je schrap, want het is de hoogste tijd voor de eerste editie van SuperBash in 2011. Het afgelopen jaar was voor SuperBash een ware succestocht met vele hoogtepunten waaronder een compleet uit haar dak gaand publiek tijdens Freshtival. Daarnaast waren er meerdere indoor edities in Poppodium Atak te Enschede die allemaal de boeken in zijn gegaan als keihard knallen en een geweldige sfeer.
The House of God
vrijdag 11 maart 2011
Reacties uit de begintijden van de aankondiging zeggen al genoeg: 'Geweldig feest in toplocatie', 'Dit wordt weer een nachtje genieten van Heilige sounds in de Kerk', 'Van de partij, wordt een te gek feest'. Het moge duidelijk zijn dat het hier om The House of God gaat, wederom in toplocatie Bibelot and it's gonna be a night to remember.
Dance Valley's Secret Ground
donderdag 10 maart 2011
Op zaterdag 6 augustus vindt de zeventiende editie van één van Nederlands eerste dance festivals Dance Valley plaats in recreatiegebied Spaarnwoude Park. Vandaag maakt UDC de line-up bekend van de zogenaamde Secret Ground, de tweede vallei op het terrein die in de volksmond tot 'Trance Valley' is omgedoopt.
Het is bijna 19 maart en veel mensen kijken dus al weer uit naar 010 classics in Factory 010.
Jens Lissat heeft vanuit Duitsland laten weten dat hij heel veel zin heeft in deze avond en dat hij al bezig is om een hele speciale set voor te bereiden.
Strangerz doet Uden aan
woensdag 9 maart 2011
Strangerz,een voor velen bekend Hardstyle concept in Eindhoven, zal op vrijdag 25 maart 2011 voor het eerst neerstrijken op de Markt te Uden. De Bongo Beach in Uden zal dan omgetoverd worden tot één grote Hardstyletempel!
Mascarada
woensdag 9 maart 2011
Na drie uitverkochte Oud & Nieuw edities strijkt het populaire gemaskerde concept 'Mascarada' voor een extra editie neer in het Prinses Theater te Rotterdam.
Hou jij van een feestje, maar heb je geen zin in slome muziek? Dan moet je 12 maart 2011 vrijhouden in je agenda. Want op deze datum reist Confusion Events af naar Zalinaz in Etten-Leur voor een nieuwe editie van Pokke Herrie. Deze editie van Pokke Herrie zal geheel in het teken staan van The Beat Controller, want hij gaat hier zijn birthday keihard vieren.
Zaterdag zal de officiële The Third Movement - 10 Years Of Music Tour de stad Groningen aandoen. Ruim een decennium geleden is het dan alweer dat Sebastian Hoff, beter bekend als DJ Promo, er voor zorgde dat hardcorelabel The Third Movement het daglicht zag.
Opnieuw goed nieuws voor alle trouwe Latin Lovers Fans die maar geen genoeg kunnen krijgen van de enige echt Latin Vibe. Op zaterdag 19 maart is het weer tijd voor Latin Lovers in Club Monza tussen de authentieke en gezellige grachten van Utrecht
Sneakerz Muzik
vrijdag 4 maart 2011
Sneakerz Muzik maakt zich op voor alweer de nieuwste editie van 2011, met zijn succesvolle CD Tour door Nederland! Niemand minder dan de Groovenatics hebben dit dubbelalbum aan elkaar gemixt en zal alle Sneakerz Muzik-liefhebbers wederom niet teleurstellen! Kun jij dus niet wachten tot de bekende outdoorevents van start gaan en wil jij alvast een voorproefje van wat komen gaat? Check dan hier alle info...
Wie zegt dat je uit het zuiden moet komen om los te gaan tijdens carnaval? Of dat je moet los gaan op melige carnavalsnummers als 'Er staat een paard in de gang' of een 'zachte G, harde L'? Don't worry, dat hoeft ook helemaal niet! Takens heeft op 5 maart misschien wel een carnavalsfeestje, maar dan wel eentje in de Night of the dj's stijl! Night of the dj's gaat flink gas geven op 5 maart aanstaande, uiteraard geheel in stijl van de carnavalstraditie.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 2 maart 2011
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Met gepaste trots presenteert Studio 80 op vrijdag 4 maart een nieuwe clubnacht, Soweso meets Jackathon, opgezet rond een van de sleutelfiguren van de Amsterdamse scene: Lauhaus.
Recentelijk werd bekend, dat Fantasy Island Festival dit jaar is neergestreken op Recreatiepark Het Het Rutbeek. De kaartverkoop is op Valentijnsdag gestart en de eerste 2000 tickets zijn inmiddels bijna allemaal verkocht. Daarmee is het einde van de eerste early bird ronde in zicht en is het de hoogste tijd voor ronde twee. Mocht je toch nog in de kopgroep willen eindigen, raadt de organisatie je aan uiterlijk deze week tickets aan te schaffen. Uiteraard is de presentatie van de line-up, een van de hoogtepunten in de aanloop naar dit geweldige festival. Bereid je vast voor en zet je schrap want Fantasy Island garandeert keihard te gaan knallen.
Crazyland verloot limo
dinsdag 1 maart 2011
Ja, jullie zien het weer goed. Crazyland heeft altijd leuke acties en deze keer geeft de organisatie weer verschillende gastenlijstplekken en vipkaarten weg. Als klap op de vuurpijl kan jij ook nog eens een limo winnen voor jou en al je vrienden.
Apenkooi 1 april
dinsdag 1 maart 2011
Laserkraft 3D komt live optreden tijdens Apenkooi op 1 april. Laserkraft 3D is het Duitse electrohouseproject van Niels Reinhard en Tim Hoffmann. In 2010 bracht de groep de single Nein Mann uit.
Armin van Buuren gaat samenwerken met het sportmerk Quick. De dj heeft een meerjarig contract getekend. Armin ontwikkelt met Quick, ook wel bekend als Q, een geheel nieuwe kledinglijn.
Met nog een drie maand op de klok maakt TNMO met gepaste trots de line-up bekend voor Land of Confusion festival 2011. Kosten nog moeite zijn gespaard om een nog dikkere line-up dan vorig jaar neer te zetten. Zoals bekend kon je vorig los in vijf area's, nu zijn er dat door een toevoeging van een hardcore area zelfs zes geworden.
Koninginnedag stopt
dinsdag 1 maart 2011
Volgens vele nieuwsberichten blijkt dat Koninginnedag dit jaar in Amsterdam een uur eerder stopt! Maar zaterdag 30 april 2011 zorgen Nachtboetiek en Little Sins voor een Koninginnedag die langer gaat duren dan ooit tevoren. Met een official Queensday-party van maar liefst twaalf uur lang!
31 maart 2011
50Hurtz
30 maart 2011
I Love Sunday
Zweefrave van Erick E en Fedde Le Grand voor Warchild
29 maart 2011
Zaterdag 2 april Night of the Dj's
Beachclub Fuel opent zaterdag met gratis evenement
27 maart 2011
Mood Elevator biedt totale muziekervaring
Programma Zeumerbeats bekend
26 maart 2011
University of Dance
25 maart 2011
Check de nieuwe Ground Zero site en win een plek in de line-up
Aerial club vijfjarig jubileum
24 maart 2011
Start van de lente vier je op Lentekriebels met Sunnery James & Ryan Marciano
Swipe gaat autonoom
Line-up Loveland Festival compleet en music preview in Nest
The Third Movement in Factory 010
23 maart 2011
Matrixx vestigt wereldrecord op 10 km hoogte
22 maart 2011
Hardcore Resistance
Aanstaande zondag LadyKillers met killer line-up
20 maart 2011
Hard Classics on the beach 2011
19 maart 2011
Housequake duo draait tien uur lang op eigen festival
18 maart 2011
L'Etiket invites Crackhouse met DJ Rush
Reset
17 maart 2011
Roog kicks off new clubconcept
Programma Dutchweek Festival 2011 bekend
Bla Bla stays at home zaterdag 26 maart
Winaars Fresh meat Competition
Faithless bezig met laatste tour
16 maart 2011
Verlies jezelf in het moeras van Harmony of Hardcore met de line-up presentatie
15 maart 2011
DDC presents: Hakkûh en strakstaan
14 maart 2011
Line up FreeFall Festival bekend
12 maart 2011
Friends
11 maart 2011
A Monday Affair
Superbash geeft gastenlijstplekken weg
The House of God
10 maart 2011
Dance Valley's Secret Ground
010 Classics 19 maart 2010 in Factory 010
9 maart 2011
Strangerz doet Uden aan
Mascarada
8 maart 2011
Final info Pokke Herrie: The Beat Controller B-Day Bash
6 maart 2011
The Third Movement viert zaterdag haar 10-jarig bestaan in Groningen
5 maart 2011
Latin Lovers brengt de enige echte Latin Vibe naar Club Monza
4 maart 2011
Sneakerz Muzik
3 maart 2011
Check de trailer van Night of the dj's Carnaval Madness
2 maart 2011
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Nieuwe clubnacht in Studio 80 rond Lauhaus
1 maart 2011
Fantasy Island presenteert line-up 2011
Crazyland verloot limo
Apenkooi 1 april
Armin van Buuren lanceert kledinglijn
Release line-up en trailer Land of Confusion 2011
Koninginnedag stopt