Partyflock
 
Nieuws 2011
­ Nederland
A sparkling new years dance
donderdag 22 december 2011
100% Dansgarantie tijdens deze nieuwjaarsdag -en nacht party in Almere waar je dertien uur lang ruimte hebt om te dansen, sjansen, feesten en elkaar allemaal natuurlijk een heel gelukkig nieuwjaar te wensen! Met een line-up om van te smullen, al je party vrienden om je heen (en een goed humeur!) kun je het nieuwe jaar nergens beter beginnen dan in het bruisende Eindelijk Weer!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 14 december 2011
Deze week staat verwijderd in de spotlight, geeft trimbos antwoord op de vraag;"Wat zijn de voor en nadelen van ghb en gbl ten opzichte van elkaar?", is de oude doos weer helemaal terug van weg geweest, gaat de op goud fout over de opvolger van zanger Rinus, gaat de viral over McDonalds vs Burgerking en het reguliere filmpje over Canon vs Nikon en natuurlijk nog veel meer....
Outcast
vrijdag 9 december 2011
24 december, Huize Maas, te Groningen, zet hem in je agenda! Dan barst namelijk weer het strijdtoneel los dat onder de Outcasts van de hardcore scene heerst.
Ex Porn Star NYE in Luden
donderdag 8 december 2011
Zit jij dit jaar op oudejaarsavond liever thuis lauwe oliebollen naar binnen te werken en doe je net alsof je het heel tof vind met je schoonouders of sta jij zaterdag 31 december totaal uit je plaat te shinen in Luden op Het Plein in Den Haag?
Rawmadness komt harder terug in 2012
woensdag 7 december 2011
Na een succesvolle editie van Rawmadness op 8 oktober komt de organisatie terug in 2012 met een nieuwe editie! De datum voor dit evenement is 14 januari 2012, dus zet deze alvast dikgedrukt in je agenda. Voor deze editie zijn veel dj's uitgenodigd om het nieuwe jaar knallend te beginnen.
Koninginnedagfeest 538 naar RAI
vrijdag 2 december 2011
538 verhuist het koninginnedagfeest van het Museumplein in Amsterdam volgend jaar eenmalig naar het plein voor de RAI, dat plaats biedt aan 60.000 bezoekers. Dit maakten 538 en de gemeente Amsterdam donderdag bekend.
Pokke-Kerst-Herrie 2011
woensdag 23 november 2011
De zomer is in sneltrein vaart aan ons voorbij gevlogen en de koude dagen komen er weer aan. De korte broeken en badslippers zijn weer in de kast verdwenen en de dikke truien en mutsen komen weer tevoorschijn. Over een tijdje zullen de eerste sneeuwvlokken weer naar beneden komen en zal ons kikkerlandje weer wit kleuren. We gaan weer richting het einde van het jaar en dat betekend dat de kerstdagen er weer aankomen. Zoals ieder jaar zal Confusion Events ervoor zorgen dat jullie een onvergetelijke kerst krijgen.
Maassilo Rotterdam gaat weer open
vrijdag 18 november 2011
De Maassilo in Rotterdam, ofwel het Urban Culture Podium, gaat maandag weer open. Twee zalen in de silo werden twee weken gesloten nadat zich tijdens een feest buiten een vechtpartij had voorgedaan. Dat meldde de gemeente Rotterdam vrijdag.
Get Focused
woensdag 2 november 2011
Doordat zowel de organisatie als de hardstyle scene afgelopen jaren grote veranderingen hebben meegemaakt, is er besloten om dit jaar geen Quake Dance neer te zetten. De beleving die Quake Dance heette is verneveld in mysterie en zal een fenomeen blijven. Maar wees niet getreurd, er komt in samenwerking met Lucky een grote waardige vervanger genaamd; Focus.
Underground
maandag 3 oktober 2011
8 Oktober is het dan eindelijk zo ver. Underground Exclusive en Djpromotion.nl organiseren de tweede editie van 'Underground' Deze editie zijn er twee dance area's, namelijk een geweldige house/electro/hardtrance area en een techno lounge area met mogelijkheid tot natuurlijk dansen maar ook om te chillen met daarbij een passende line-up.
Pump up the 90's in Venray
dinsdag 27 september 2011
Op zaterdag 8 oktober gaat Evenementenhal Venray terug naar de jaren '90 met Pump up the 90's. Deze editie zijn er de spectaculaire optredens van Twenty 4 Seven, Scooter Tribute en Flamman & Abraxas.
Trouwe honden in de watten gelegd
zondag 25 september 2011
Op zaterdag 1 oktober is het een bijzondere dag voor de groep mensen die zich 'Trouwe Hond' mogen noemen. Zij die in het bezit zijn van een echte hondenpenning van Trouw mogen die avond namelijk helemaal gratis naar binnen.
Club Junx special
vrijdag 23 september 2011
Een internationale primeur: een live set volgepompt met steroïden en het beste uit de Utrechtse scene. Een zorgvuldig uitgebalanceerde avond met veel te veel van het goeie. Een ware Club Junx Special.
Hell's Basement
zaterdag 17 september 2011
Op deze editie van Hell's Basement wat op vrijdag 23 september zal plaatsvinden, zullen vooral de harde, en duistere beats centraal staan, en zullen de muziekstijlen hardcore en darkcore te horen worden gebracht. Voor deze editie heeft de organisatie dan ook een aantal toppers geboekt die garant staan voor het nodige muzikale geweld.
Zaterdag 1 oktober 2011 is het de dag dat I Love 90's Club Eclipse te Rotterdam bezoekt. De vernieuwde club die voorheen bekend was als Club Outland is geheel klaar om plaats te bieden aan een speciale live editie van I Love 90's! Met top artiesten op het podium als o.a. Anita Doth (bekend van 2 Unlimited), 2 Brothers on the 4th Floor en Critical Mass Belooft dit een groot feest van herkenning te worden .
Thunderground
woensdag 7 september 2011
Het festival seizoen 2011 zit er weer bijna op. Static Movement hoopt dat iedereen een top zomer heeft gehad. Het indoor seizoen staat alweer voor de deur, en waar kun je dat nu beter mee beginnen dan met Thunderground. Zaterdag 15 oktober 2011 organiseert Static Movement in Traverse Thunderground. Klik op lezen en bekijk de trailer van Thunderground
In oktober bestaat de Nijmeegse club Matrixx al weer tien jaar. Dat betekent: tien jaar nationale en internationale top dj's, tien jaar mooie concepten, tien jaar diverse landelijke awards en in tien jaar meer dan 1,5 miljoen enthousiaste clubbezoekers. Kortom Matrixx behoort al tien jaar lang tot de top van de Nederlandse clubscene.
Waar was jij deze zomer? Zat je in een ronkende bus op weg naar Loret de Mar om flink uit je plaat te gaan in de talloze clubs? Heb je het vliegtuig gepakt naar 'Oh oh Cherso' Kreta? Of zat je gewoon met tien kratjes bier voor de tent op 'good old' camping Appelhof op Terschelling?
X-Qlusive Italy
vrijdag 26 augustus 2011
Op 1 oktober 2011 keert X-Qlusive Italy weer terug in de Heineken Music Hall. Tussen 21:30 en 07:00u is de Heineken Music Hall het domein van alles wat Italiaans is en hardstyle ademt.
Op zaterdag 17 september wordt het Antwerpse Sportpaleis omgetoverd tot de allergrootste discoparty. Tijdens deze 10e editie worden de 14.000 bezoekers getrakteerd op nog meer Toeters en Bellen. Disco- en partylovers zullen versteld staan van de uitbundige decoratie, het spectaculaire vuurwerk, de schitterende acts en de onwaarschijnlijke ambiance.
Lose Your Mind presents Penoze
donderdag 11 augustus 2011
Zaterdag 3 september is het weer tijd voor Penoze 'Hit and Run', het hardstyle-evenement dat wordt georganiseerd door Lose Your Mind. Deze organisatie uit Noord-Holland heeft bewezen te kunnen knallen! Ze zetten deze stijgende lijn voort en doen er elke keer een schepje bovenop qua licht en geluid. Door de enorme enthousiaste reacties van zowel het publiek als de dj's houden ze vast aan de eigen style. Dit betekent dat elke artiest een half uur met dj voor hem, een half uur eigen style en een half uur met de dj na hem zal draaien.
Farm Sessions Festival 2011
donderdag 28 juli 2011
Zaterdag 30 juli 2011 is een oude boerderij in Muiden voor de tweede maal het toneel van het elektronische muziek festival Farm Sessions. Hooft Hooft, Ratslag & De Zorgenkindjes combineren met dit festival het buitengevoel van de boederij met het beste van house en techno muziek. De goede vibe van vorig jaar kwam niet alleen over op de bezoekers, maar werd ook opgemerkt door de gemeente Muiden. Daarom komt er deze zomer een nieuwe Farm Sessions op de boederij 'Villa Rust in je Hooft Villa Rust in je Hooft'.
Bla Bla invites Cadenza
dinsdag 26 juli 2011
Aangezien de zomer in volle gang is heeft Bla Bla ervoor gekozen om de aankomende editie in het teken te zetten van zomerse, zwoele muziek met een Bla Bla invites Cadenza. Cadenza is wereldbekend en ooit opgericht door de misschien nog wel bekendere Luciano. Het agency bestaat inmiddels uit artiesten die allemaal wereldwijd een naam voor zichzelf hebben gevestigd. Cadenza is deze zomer vooral op het party-eiland Ibiza te vinden maar maakt een extra uitstapje naar Amsterdam voor deze speciale gasteditie van Bla Bla.
28 Augustus 2010 – Crystal Venue Culemborg: 2.300 Hardcore liefhebbers vanuit heel Europa kwamen af op de spectaculaire openingsparty van Crystal Venue. 'Dè Hardcore/Terror tempel van Nederland is weer open!' Het was een nacht om nooit te vergeten. Knetter hard geluid, daverende licht shows en de beste artiesten bleken dè ingrediënten voor een top nacht. 27 Augustus 2011 – Crystal Venue Culemborg: Fucking Bastards viert zijn eenjarig bestaan!
Nog maar drie weekjes en dan is het eindelijk zover: Electronation's 9 Year Anniversary in de Paradiso! En omdat er voor dit verjaardagsfestijn de 23e Juli groot, groter, grootst wordt uitgepakt, is men zeer trots nog een naam te kunnen toevoegen aan de nu al enorme line-up.
De winkel gaat binnenkort stevig onder handen genomen worden door middel van een flinke verbouwing. Het accent komt meer te liggen op Merchandise, CD's en DVD's. Uiteraard wordt er geen definitief afscheid genomen van het vinyl en zeker de harde stijlen blijven volop verkrijgbaar. Om plaats te maken voor de nieuwe winkelinrichting gaat Midtown de hele maand juli héél veel vinyl in alle genres uitverkopen!
Met minder dan zes weken te gaan lanceert FCA Music de timetable voor ROCKIT Open Air 'A Yellow Day From Outer Space'. Op 30 juli wordt het weer rennen en vliegen om al je favoriete artiesten onder de rook van Utrecht te kunnen aanschouwen, aan de prachtige Maarsseveense Plassen in Maarssen! Naast de eerder bekend geworden optredens, zijn ook nog eens twee extra area's aan de programmering toegevoegd.
Samen tellen we de dagen af. 9 Juli is het eindelijk zover, Daylight Festival! Het evenement waar iedereen naar uitkijkt wordt geboren!
"Welcome to the Daylight", is de track die je hoort onder de trailer van Daylight Festival. De track is geproduceerd door de Roosendaalse DJ Ralvero en brengt je het echte "Daylightgevoel": zon, gezelligheid, sfeer en vooral goede muziek!
Dit bericht is alleen en speciaal voor de 21+ generatie. Veel mensen hebben al kinderen, zijn zwanger of voelen zich te oud om nog te gaan stappen. Speciaal voor deze groep mensen is het ideale concept bedacht.
Hardstylerz IV
maandag 13 juni 2011
18 juni 2011 is het weer zover! Hardstylerz IV in de Fenix in Sittard. In 2009 is Fenix begonnen met het concept Hardstylerz, waarin de hardstyle centraal staat. Na drie succesvolle edities staat er zaterdag 18 juni editie 4 gepland. Deze editie staat in het teken van early, present & future hardstyle. De hele avond kan iedereen dus genieten van de beats van toen of van nu. De organisatie is dan ook trots, dat ze een line-up hebben kunnen samen stellen van dj's met ervaring en talent. De headliner van de avond zal zijn: Crypsis!. Er zijn 2 area's. Area 1(main) zal voornamelijk de present en de future hardstyle te horen zijn. Area 2 (ook bekend als het café) zal early hardstyle en early rave gedraaid worden.
Grooveroots & Slapfunk zijn twee Utrechtse organisaties die vanuit de undergound, het geven van illegale feesten, zijn ontstaan. De eerste ontmoeting tussen deze organisaties vond plaats in de herfst van 2009. Tijdens deze druilige nacht bundelde zij hun krachten en organiseerde een dikke underground party in een skatehall in Utrecht. Deze nacht ging in de boeken als een nacht vol gekkigheid en solid house music. Beide organisaties wisten vanaf dat moment dat zij dezelfde passie delen.
Voor het derde achtereenvolgende jaar organiseert Art of Dance het gratis toegankelijke Free Festival – Harder Styles op het Atlantisstrand van Almere. Zaterdag 16 juli ga je helemaal los op de lekkerste hardstyle, vetste hardcore en beste early rave. Organisator Art of Dance is er wederom in geslaagd een ongekende line-up samen te stellen voor een gratis event. Gratis feesten op een volwaardig festival? Jazeker!
Festivaart
woensdag 25 mei 2011
Op Hemelvaartsdag, donderdag 2 juni 2011 vindt de eerste editie plaats van Festivaart. Het nieuwe outdoor dance festival in de Achterhoek. Het DRU Park in Ulft wordt Omgetoverd tot een waar festival terrein. Van 12:00 uur tot 23:00 uur zullen er diverse bekende artiesten een unieke set weggeven. Kaarten zijn te koop via de website www.festivaart.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A19895 of in één van de Free Record Shop filialen.
Misc Nights
donderdag 5 mei 2011
Vrijdag 6 mei start Misc Agency een gloednieuwe clubavond. In de onlangs verbouwde Chicago Social Club (voorheen bekend onder de naam BC12) gaat de eerste editie plaatsvinden. Tijdens Misc Nights staan de artiesten van Misc Agency en vooraanstaande (inter)nationale acts en organisaties centraal. Voor de eerste editie geeft de Servische Marko Nastic acte de présence samen met Mike Ravelli & Miss Melera, Kevin Arnemann, Tim Wolff en wordt de tweede zaal gehost door Overdose.am.
Twintig jaar na hun allereerste feest in de Wielingen lijkt Multigroove de tand des tijds nog aardig te hebben doorstaan. En hoe kan de oervader van de Nederlandse harde dancescene beter bewijzen dat ze haar wilde haren nog altijd niet verloren is, dan met een onvervalste editie van The Delicate Sound of Thunder in Paradiso? Op 3 september 2011 vindt er in deze geroemde Amsterdamse muziektempel dan ook een donderende eruptie plaats als de jarenlang opgekropte vibe van de underground zich een weg baant door drie beestachtig geprogrammeerde zalen.
Het Gustav Mahlerplein is het toneel voor het gratis Bevrijdingspoppetje met een heerlijk zonnige line-up voor het ultieme vrijheidsgevoel. So come Fonk, jump, kiss, dance and drink to freedom in the city sun. Host MC Haits zal iedereen om klokslag 17:00 uur het kantoor uitschreeuwen. Blijven zitten heeft geen zin. 5PM:It's time to get out!
Morgen House the 90s in Club Noa
donderdag 21 april 2011
Wat is er mooier dan in de lente naar een feest te gaan waar de kwaliteit nog voor op staat door dat de dj's de tijd krijgen voor hun set en waar het draait om de sfeer en gezelligheid en de goede dancemuziek uit de 90s.
Vanaf deze maand zal Lectrr maandelijks een cartoon voor Partyflock tekenen. De eerste cartoon heeft meteen een prima thema: Pijpen. Hij moet zich nog even eigen maken binnen Partyflock en zich verdiepen in jullie interesses en humor. Heet hem dus van harte welkom en onderwijs hem vooral wat betreft jullie belevingswereld. Maar houd het wel lief! Hij is tenslotte Belg ;)
Foxes & Wolves
zaterdag 9 april 2011
De winter wordt op 16 april luidruchtig uitgezwaaid onder aanvoering van die sympathieke Noorse disco-specialist, remixgod en editheld Todd Terje. Het is de tweede keer dat hij de roedel komt versterken tijdens Foxes & Wolves, een warme wederkomst.
Nog een kleine week en dan staat 9 april helemaal in het teken van de diverse genres muziek van Early jump tot Hardstyle en van House classics tot Early Rave en alles wat er tussen zit. Turbulence vs Oldschool Gangsters vindt dan plaats in Zalinaz en dit evement is zo divers dat zowel de organisatie als de artiesten van mening zijn dat er deze nacht voor iedereen wat wils is.
Full Moon geeft haar productietekeningen vrij! Om alvast een indruk te geven hoe The The Sand wordt omgetoverd naar een Full Moon paradijs, zijn de productietekeningen vrijgegeven. Check in dit bericht de productietekeningen.
Mascarada
woensdag 9 maart 2011
Na drie uitverkochte Oud & Nieuw edities strijkt het populaire gemaskerde concept 'Mascarada' voor een extra editie neer in het Prinses Theater te Rotterdam.
Wie zegt dat je uit het zuiden moet komen om los te gaan tijdens carnaval? Of dat je moet los gaan op melige carnavalsnummers als 'Er staat een paard in de gang' of een 'zachte G, harde L'? Don't worry, dat hoeft ook helemaal niet! Takens heeft op 5 maart misschien wel een carnavalsfeestje, maar dan wel eentje in de Night of the dj's stijl! Night of the dj's gaat flink gas geven op 5 maart aanstaande, uiteraard geheel in stijl van de carnavalstraditie.
Eindelijk staat hij dan in Utrecht, 19 maart is Dave Clarke de hoofdact op een nieuwe editie van L' Etiket in de Winkel van Sinkel. Voor de leken onder ons, Dave draait al heel lang hele vette platen voor heel veel mensen die dan weer heel erg los gaan. Uitleg overbodig toch? Dave is een topper die de Winkel helemaal op z'n kop gaat zetten.
Turbulence vs Oldschool Gangsters
donderdag 24 februari 2011
Op 9 april aanstaande staan genres als hardstyle, bounce, french tek, early rave en house/club classics centraal in Zalinaz. De main area zal een Italiaans tintje krijgen door onder andere Tatanka de man, die mede, de Italiaanse Hardstyle aardig op kaart heeft gezet de laatste jaren. De tweede area is het domein van Oldschool Gangsters, waar Rob & MC Joe and friends je terug gaan nemen met steamy house classics and early rave!
Gem bereidt zich voor op een winter/spring tour door Nederland en België van 4 februari tot 10 juni, verspreid over dertien locaties. Ze noteren daarbij vijf nieuwe namen op de lijst met clubs waar Gem gerepresent heeft, namelijk: de Effenaar in Eindhoven, 013 Tilburg, Huize Maas te Groningen, de Silo in Leuven en Café d'Anvers in Antwerpen waar ze op 4 februari van start gaan!
Hardcore Intelligence
dinsdag 25 januari 2011
Alle Hardcore fans opgelet! Zaterdag 5 februari is het weer zover. Dan zal de Buze Steenwijk voor de tweede keer haar deuren openen voor weer een nieuwe, daverende editie van Hardcore Intelligence. Wie de eerste keer Hardcore Intelligence heeft gemist, zal zeker niet teleurgesteld raken. Ook ditmaal zal Steenwijk weer op haar kop gezet worden door het Hardcore evenement waar zij zolang op heeft moeten wachten.
Zaterdag 2 april vindt 's werelds grootste hardcore evenement plaats in de Brabanthallen van Den Bosch. Van 22.00 uur tot 07.00 uur zal de onlangs gepubliceerde 'Statement of Disorder' tot uitvoering worden gebracht. Art of Dance maakt de namen bekend van degenen die het 'Statement of Disorder' muzikaal zullen begeleiden en presenteert hierbij de trailer.
Check de trailer hier!
Let there be House
zondag 9 januari 2011
Zaterdag 29 januari 2011 is het tijd voor Let there be House in de Gigant te Apeldoorn. Deze club avond is inmiddels een cultureel begrip geworden en trekt liefhebbers naast die-hard party animals. Een avond met een toegankelijke sfeer waar je vijf uur lang kunt genieten van gezelligheid en saamhorigheid.
22 december 2011
A sparkling new years dance
14 december 2011
Kort nieuws van de KNIP-dienst
9 december 2011
Outcast
8 december 2011
Ex Porn Star NYE in Luden
7 december 2011
Rawmadness komt harder terug in 2012
2 december 2011
Koninginnedagfeest 538 naar RAI
23 november 2011
Pokke-Kerst-Herrie 2011
18 november 2011
Maassilo Rotterdam gaat weer open
2 november 2011
Get Focused
3 oktober 2011
Underground
27 september 2011
Pump up the 90's in Venray
25 september 2011
Trouwe honden in de watten gelegd
23 september 2011
Club Junx special
17 september 2011
Hell's Basement
15 september 2011
De beste 90's tijdens I Love 90's in Eclipse
7 september 2011
Thunderground
6 september 2011
Matrixx presenteert 10 years anniversary feesten
3 september 2011
Het nieuwe seizoen in het vernieuwde Sans Souci Berlikum
26 augustus 2011
X-Qlusive Italy
15 augustus 2011
Tiende editie Studio 54 zorgt voor tonnen glitter & glamour
11 augustus 2011
Lose Your Mind presents Penoze
28 juli 2011
Farm Sessions Festival 2011
26 juli 2011
Bla Bla invites Cadenza
8 juli 2011
One year anniversary Fucking Bastards op 27 augustus
7 juli 2011
Electronation nine year anniversary
1 juli 2011
Grote vinyl-uitverkoop bij Midtown Eindhoven
22 juni 2011
ROCKIT Open Air presenteert timetable en The art of
Daylight Festival 2011: maak deel uit van de beleving!
20 juni 2011
Terug naar het "schoolfeest" gevoel
13 juni 2011
Hardstylerz IV
8 juni 2011
030Fest presents SlapFunk & Grooveroots
30 mei 2011
Art of Dance presenteert line-up Free Festival
25 mei 2011
Festivaart
5 mei 2011
Misc Nights
Twintig jaar Multigroove met The Delicate Sound of Thunder in Paradiso
4 mei 2011
Bevrijdingspoppetje op de Zuidas
21 april 2011
Morgen House the 90s in Club Noa
20 april 2011
Lectrr nieuwe cartoonist Partyflock
9 april 2011
Foxes & Wolves
4 april 2011
Turbulence vs Oldschool Gangsters
16 maart 2011
Tijdschema en productieplan Full Moon
9 maart 2011
Mascarada
3 maart 2011
Check de trailer van Night of the dj's Carnaval Madness
2 maart 2011
Legendarische technokoning op Symphonica Elektronica Festival pre party
24 februari 2011
Turbulence vs Oldschool Gangsters
28 januari 2011
Gem Sessions presenteert winter/spring tour 2011
25 januari 2011
Hardcore Intelligence
Line-up presentatie Masters of Hardcore
9 januari 2011
Let there be House