Partyflock
 
Nieuws · augustus 2010
­ Nederland
Het festival seizoen is weer bijna afgelopen in Nederland. U&I Dance wil het ultieme feest gevoel vast houden en gaat vanaf oktober weer maandelijkse feesten organiseren in Roosendaal.
Van oudsher staat Bacardi bekend om haar sfeervolle feesten op haar landgoed in Cuba. Maar sinds kort is het merk ook actief in de Nederlandse muziekwereld. Al 6 edities lang biedt Bacardi een platform aan opkomend talent met het feest Visita La Authentica Fiesta de Bacardi, afgekort Visita. Kaarten koop je niet, die krijg je. Via Facebook en via www.bacardivisita.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A17721. Hiermee laat Bacardi zien dat een merk zijn heritage kan bewaren en tegelijkertijd op een hedendaagse wijze kan verrijken. 10 september vindt alweer de 7e editie van Visita plaats in de Felix Meritis te Amsterdam.
Zirkus 8Bahn Festival
maandag 30 augustus 2010
De weersvoorspelling is verrukkelijk, het park ligt er mooi bij en de voorverkoop loopt als een hogesnelheidstrein. Kortom, slechts enkele dagen en het Zirkus 8Bahn Festival is een feit. Middels dit laatste bericht update de organisatie jou met de belangrijkste informatie vooraf. Vervoer, laatste kaarten, afterparty, timetable en gewenste outfit. Het komt allemaal voorbij.
Vrijdag 17 september is het dan zover: Berlin Underground en Steam slaan de handen ineen voor wat beloofd een smerig avondje, muzikale verwennerij te worden. Het toneel voor dit alles is één van Amsterdams nieuwe hotspots op uitgaansgebied, de Boom Chicago. Deze locatie, die normaal gesproken bekend staat als comedy theater, wordt vanaf dit jaar in de weekenden ook omgedoopt tot ravehol met allure.
Op 4 september is er een hele bijzondere editie van 360 op komst met Brandt Brauer Frick (BBF) live. Dit trio ziet er niet alleen vlijmscherp uit maar deze combo lijkt alles mee te hebben. Ver verwijderd van het legio ongeïnspireerde, trendsurfende, copycat-artiesten dat deze scene rijk is timmeren zij hard aan de weg met frisse, unieke ideeën waar de lol en creativiteit vanaf spat. BBF laat zich nog het beste omschrijven als een geslaagde mix invloeden van Mad Men, Charlie Parker en Kraftwerk.
Dr'op
zondag 29 augustus 2010
Een nieuwe rauwe dansavond gaat op zaterdag 4 september in de Effenaar van start. Onder de noemer Dr'op wordt er in het Eindhovense eindelijk weer eens op frequente basis het dak eraf geblazen. De stad is een moddervette electro- en rauwe discoavond rijker. Dr'op brengt je niet alleen een gezellige ambiance, maar bovendien ook de nieuwste gast-dj's en artiesten met internationale allure.
Earthquake Natural Frequency
zaterdag 28 augustus 2010
Het is inmiddels bij de liefhebbers al dik in de agenda bijgeschreven: zaterdag 4 september 2010. Dan zal de locatie Area 51 weer helemaal terug op de (hardcore)kaart worden gezet. Deze brute locatie heeft al een uitstekend hardcoreverleden en staat bij de echte liefhebbers zeker bekend als een van de beste locaties in Duitsland. Van 21.00uur tot 07.00uur zullen in drie verschillende areas de belangrijkste hardcorestromingen worden geprogrammeerd.
Nachtlab heeft dit jaar een eigen area op Mysteryland en eigenlijk kan je bijna zeggen dat het een festival binnen een festival is... Voorzien van voor ieder wat wils, zullen hier de volgende elementen te vinden zijn:
- Nachtlab Bunker
- Bar27 loves Linke Soep
- L'electronique Beatcuisine
- GZG
Ben je benieuwd naar deze organisaties en hun artiesten, kom dan even buurten aankomende zaterdag.
Het ADE breng je door bij Trouw
donderdag 26 augustus 2010
Wat nou gepaste trots en hoezo valse bescheidenheid? Trouw heeft het weer voor elkaar met de line-up voor ADE 2010. Zoals altijd origineel, vooruitstrevend en daarbij ook nog eens vijf volle dagen. En dat mag gezegd worden. Sterker nog, Trouw is zo trots als een pauw en bij deze schreeuwt de organisatie het vanachter de oranje letters van het Trouwgebouw.
Van woensdag 20 oktober tot en met zondag 24 oktober presenteert Studio 80 de grootste line-up uit haar geschiedenis tijdens de vijftiende editie van het Amsterdam Dance Event. De club aan het Rembrandtplein zal acht feesten in vijf dagen organiseren.
Op zaterdag 11 september vindt er weer een nieuwe editie van Armada Night in de Amsterdamse WesterUnie plaats! Dance liefhebbers zijn uitgenodigd om dj's Tenishia, Ørjan Nilsen, dj RAM en ElSandro te komen aanschouwen.
Michel de Hey & DJ Per
woensdag 25 augustus 2010
Hartje Amsterdam is een nieuwe club rijker. In het historische pand waar ooit een theater en later discotheek Bios huisden opent Boom Chicago een weekend club. Dit is de plek waar DJ Per zijn gloednieuwe clubnacht start. Op 28 augustus is de kick-off met resident Per en Michel de Hey te gast.
De Reunie 5
woensdag 25 augustus 2010
Rond 1990 waait de house over naar Nederland. In de discotheek Paradiso wordt het al snel populair. Clubs door het hele land draaien in 1992 vrijwel allemaal housemuziek. In een alternatief jongerencentrum in Rotterdam, Parkzicht, begint dj Rob te experimenteren met de housemuziek. De muziek wordt steeds sneller, harder en de melodielijn begint te verdwijnen. De hardcore house is ontstaan. De kleine groep hardcore liefhebbers begint snel te groeien en in 1993 zijn de grote houseparty's in sportcomplexen en verlaten industriehallen al niet meer op één hand te tellen.
Geen druppel regen op Sunset Edition
dinsdag 24 augustus 2010
Nog een paar nachtjes slapen en alle trancefans kunnen zaterdag 28 augustus los op het Bloemendaalse strand (Beachclub Vroeger) tijdens Sunset Edition. Van 13.00 uur tot 01.00 uur kun je genieten van twee verschillende areas waarop vele nationale en internationale topartiesten staan geprogrammeerd.
Op 13 november 2010 zal Beatloverz 'Larger than Life' losbarsten in Ahoy, Rotterdam. En dus is het de hoogste tijd om de nieuwe website te presenteren. Samen met de lancering van de website maakt de organisatie met trots bekend dat Funkerman Ahoy op zijn grondvesten zal laten trillen.
D-Block & S-te-Fan
maandag 23 augustus 2010
Niemand minder dan Diederik Bakker & Stefan de Daas a.k.a. D-Block & S-te-Fan zullen op zaterdag 23 oktober centraal staan in een one-night only event. Tijdens deze avond zal Outland worden omgetoverd tot een ware DBSTF-tempel met de door hen uitgenodigde acts en dj's.
State of Mind
maandag 23 augustus 2010
Enige tijd geleden sloegen Robbie Taylor & Marc MacRowland hun handen in een met Zawdi MC MC om te werken aan hun nieuwe plaat: ‘State of Mind'. Het resultaat mag er zijn en is naar eigen zeggen een house plaat met ballen.
Nog een paar nachten en dan barst het feest los op het Bloemendaalse strand. Hoogste tijd voor het Intuition Summer Festival 2010!
Zondag 19 september zal het populairste House evenement van Nederland naar het Scheveningse strand komen om daar het Zwarte Pad eens flink op haar grondvesten te doen laten schudden. Het magische duo ROOG en Erick E, oftewel Housequake, zal tijdens deze laatste strandeditie van het jaar nog eens laten zien waarom zij tot de top behoren en komen daarvoor speciaal naar het intieme Boomerang Beach. Het belooft een legendarisch zondag te worden want zowel Housequake als Boomerang Beach zullen alles uit de kast trekken om deze ‘closing party' tot een onvergetelijke beleving te maken.
Geweldig nieuws voor alle vaste Latin Lovers fans en de trouwe Club Vie aanhang. Na de heropening van een compleet verbouwde Club Vie, zal de meest exclusieve club van Rotterdam het concept Latin Lovers hosten. Verwacht alle ervaring van 5 jaar Latin Lovers en een 2 jaar sterke partnerschap tussen Latin Lovers en Club Vie, gestopt in 1 bruisende avond met een nog uitgebreider decor, meer beleving en echt entertainment ondersteund met de vlijmscherpe visuals op een nog nooit eerder vertoonde manier.
Glorification Festival
woensdag 18 augustus 2010
Alweer zestien jaar kan men genieten van het leukste indoorfeest van zuidwest Nederland. Zoals de afgelopen jaren een traditie is geworden kun je op de 2e zaterdag van oktober weer genieten van Glorification Festival. Elk jaar is dit feest weer een nacht waar veel mensen naar uitkijken. De Stenge in Heinkenszand wordt omgebouwd tot een droomland waar iedereen weet dat hij of zij weer één van de leukste avondjes van het jaar gaat beleven.
Einde discotheek Zino
dinsdag 17 augustus 2010
Na meer dan elf jaar komt er een einde aan voor Discotheek en Afterclub Zino. Wat destijds begon als een kleine discotheek, zowel van naam als locatie, was binnen de kortste keren één van Nederlands en België bekendste uitgaans gelegenheid. De Zino had een uniek concept wat betreft “afteren”. Iedereen die na 6 uur s'morgens nog niet moe genoeg was om zijn bed op te zoeken, kon bij de Zino nog even doorgaan tot aan het begin van de middag.
Zaterdag 25 september 2010 is een speciale dag. Het succesconcept Crazy Sexy Cool viert op deze dag namelijk haar tweejarig bestaan. Met vier area's, een geweldige line-up, ruime openingstijden en de altijd gezellige “Crazy Sexy Cool” vibe kan dit niet anders dan een topfeest worden!
Pandemic
dinsdag 17 augustus 2010
In verband met de verspreiding van het nieuwe Pandemic virus heeft de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) tijdens een congres de staat van paraatheid verhoogd naar alarmfase 6. Dat betekent dat de uitbraak van het op voorhand al Pandemic genoemde virus nu officieel een pandemie is.
Cartel
zondag 15 augustus 2010
Ding! Dong! Rust Roest komt even met gestrekt been je virtuele wereld binnendenderen om te melden dat ze, na hun legendarische struikrave in samenwerking met Plak (www.youtube.com/watch?v=07VFRDxBKY8&utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A17590), weer terug zijn in de bewoonde wereld.
Seasons ready to rumble
zaterdag 14 augustus 2010
21 augustus is het eindelijk zover, dan gaat Seasons “The Summer Edition” helemaal los op de zomerse party hotspot van Nederland. Het belooft een hele speciale editie te gaan worden. Zeker als de zon schijnt, zal niks ons tegen houden om er een geweldig feest van te maken in Beachclub Vroeger gevestigd aan het strand van Bloemendaal.
The Qontinent
vrijdag 13 augustus 2010
Dit weekend vindt het ultieme weekendfestival van de zomer plaats. The Qontinent is een weekend lang helemaal los gaan op de beats van bijna tweehonderd artiesten, verdeeld over zeven verschillende area's per dag.
Laatste informatie Stekker Fest
donderdag 12 augustus 2010
Op zaterdag 14 augustus 2010 opent Stekker Fest 2010 haar poorten voor de tweede editie van Utrechts meest eigen, aardige festival, deze keer in Park Transwijk. De organisatie is nog keihard aan het organiseren, maar heeft alles prima onder controle. Ook voor bezoekers is het fijn om te weten hoe de dag eruit gaat zien en waar je aan moet denken. Daarom het laatste en de laatste praktische informatie op een rij.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 11 augustus 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Sugar Factory at the beach - part II
woensdag 11 augustus 2010
Zaterdag 14 augustus staat Sugar Factory in Timboektoe met Kwijt, Que Pasa? en Rubbadub, 3 succesvolle feesten die in de Sugar Factory plaatsvinden. Verwacht een muzikaal en creatief mini festival bij Timboektoe. Denk aan een strakke blauwe lucht, een heerlijk uitgestrekt strand in een super chille setting met de beste muziek. Want dat vormt het decor van het tweede weekend van augustus. See you at Timboektoe!
Het Amsterdam Dance Event (ADE), 's werelds meest toonaangevende conferentie en festival voor elektronische muziek, maakt vandaag officieel de eerste festivalnamen bekend. Aan de vijftiende editie, die van 20 tot en met 23 oktober plaatsvindt, werkt dit jaar een recordaantal podia mee. In totaal vinden er optredens van meer dan 700 artiesten op 44 verschillende podia plaats. De organisatie verwacht 2.500 conferentie- en 100.000 festivalbezoekers uit binnen- en buitenland.
Exceptionnel's After Summer Elements
dinsdag 10 augustus 2010
Sexy after summer elements.
King of DanceHall
dinsdag 10 augustus 2010
Vrijdag 13 augustus zal dé Dancehall Koning, Sean Paul voor een eenmalig optreden in Nederland zijn. Tijdens de heerlijk zomerse dagen geeft de reggae,- en popster een optreden en supportact in The The Sand in Amsterdam.
Hed Kandi zet BLM9 in vuur en vlam
dinsdag 10 augustus 2010
BLM9 werd afgelopen weekend getroffen door een brand maar zal op 22 augustus weer open zijn voor het vrolijkste en stijlvolste feest op aarde: Hed Kandi. Met de release van het altijd zonovergoten Beach House brengt Hed Kandi deze zomer haar maar liefst 100ste album uit. Deze mijlpaal-release gaat groots gevierd worden tijdens het allereerste Hed Kandi weekend ooit.
Laatste kaarten Valtifest
dinsdag 10 augustus 2010
Koop snel de laatste kaarten voor dé afsluiter van het festivalseizoen met als thema ‘It's A Religion'.
Funkadelic city festival
maandag 9 augustus 2010
Op zondag 29 augustus 2010 staat er wat moois te gebeuren op de Grote Markt in Almere. Het “Rembrandtplein” van Almere zal geheel in het teken staan van de 2e editie van “Funkadelic city festival The Afterparty”.
De Poema blijft open
maandag 9 augustus 2010
Jawel, je leest het goed, het dreigde even de verkeerde kant op te gaan in Utrecht maar gelukkig blijft de Poema RAW bestaan! En ze starten het nieuwe seizoen goed. Ditmaal met de verjaardag van Wouter?, beter bekend als Wouter S., die meteen een nieuw concept het Utrechtse in slingert.
Electronation
zondag 8 augustus 2010
Zondag 8 augustus is het wederom tijd voor een editie van Electronation. En niet zo maar een. Dit keer zal niemand minder dan de electronica formatie Minilogue een speciale 2 uur durende liveset ten gehore brengen.
Techno domineert de Ahoy op zaterdag 30 oktober want van 22.00 uur ‘s avonds tot 7.00 uur is Ahoy met het event Concept de grootste technotempel ter wereld. Concept zal bestaan uit twee grote area's en een silent techno area.
Ook dit seizoen zal de award voor ‘Nederlands hottest Beachclub' vast en zeker weer naar BC Vroeger gaan. Vele duizenden bezoekers beleefden alweer hun ultieme Taste of Summer bij de hotspot aan het Bloemendaalse strand Maar om niets aan het toeval over te laten pakken ze nog maar eens groots uit. De altijd gezellige en relaxte sfeer maakt Beachclub Vroeger tot een bijzondere locatie waar je als bezoeker graag weer terug komt.
Line up release Emotion-Dance
vrijdag 6 augustus 2010
Met een krachtig en succesvol concept dat Emotion-Dance de afgelopen edities heeft gevormd, lanceert het Emotion-team op 25 september een gloednieuwe Emotion-editie in het Beursgebouw te Eindhoven. Als dé officiële opening van het indoorseizoen, brengt Emotion-Dance jou nog één keer the 'Summer Spirit'!
Dit weekend zal niemand minder dan de Zweedse electronica formatie Minilogue tweemaal een speciale liveset ten gehore brengen. Vrijdagavond tijdens Electronation Klinch in de Melkweg en zondag 8 augustus avond op het strand bij Woodstock in Bloemendaal aan zee als perfect after van al het festivalgeweld de dag ervoor.
Online en aan de deur. Er zijn nog Dance Valley tickets verkrijgbaar. Sta jij zaterdag 7 augustus uit je dak te gaan in Velsen Valley, Spaarnwoude Park?
Dat het muzikale aanbod op The Qontinent overdreven dik is, dat was al duidelijk. Het tweedaagse festival van Q-dance en Bass Events is in volle expantie en die trend zet zich ook duidelijk door in de line-up.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 4 augustus 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Matrixx presenteert najaarsprogramma
woensdag 4 augustus 2010
Terwijl iedereen nog heerlijk geniet van zijn vakantie en de buitenfestivals, maakt Matrixx zich al weer op voor een prachtig najaars-clubseizoen.
Haarlem Ordinair
dinsdag 3 augustus 2010
Nog een kleine week en je kan weer los: kokke-rellen op Haarlem Ordinair in het Patronaat! Haarlem Ordinair viert zijn eerste jubileum op vrijdag 6 augustus en jij bent uitgenodigd. Dit jaar is het thema: Op de camping! Trek dus je campingsmoking uit de kast en je stoute slippers met sokken aan, want je weet: “Haarlem Ordinair, het enigste feest waar je ech jezelf ken zijn.”
Trailer HQ 20 augustus online
maandag 2 augustus 2010
Hoewel alle aandacht nu nog uitgaat naar de HQ area op het wereldberoemde Dance Valley Festival dit weekend, staat op 20 augustus al de volgende mijlpaal gepland in de roemruchte geschiedenis van HQ. Na meer dan vijf jaar neemt HQ bezit van beide zalen van de Amsterdamse Melkweg voor een zeer bijzondere editie.
Thunderdome op The Qontinent
maandag 2 augustus 2010
Na twaalf jaar keert Thunderdome eindelijk terug naar België en dit op The Qontinent, het ultieme weekendfestival van Q-dance en Bass Events, zaterdag 14 en zondag 15 augustus op Recreatiedomein Puyenbroeck, een door natuur omgeven eiland tussen Antwerpen en Gent.
31 augustus 2010
U&I Dance gaat weer helemaal los in Roosendaal
30 augustus 2010
Bacardi Visita, platform voor opkomend talent
Zirkus 8Bahn Festival
29 augustus 2010
Steam vs Berlin underground at Boom Chicago
Brandt Brauer Frick laat Trouw de pan uit swingen tijdens 360
Dr'op
28 augustus 2010
Earthquake Natural Frequency
27 augustus 2010
Nachtlab creëert het donkerste plekje op het Floriadeterrein
26 augustus 2010
Het ADE breng je door bij Trouw
Studio 80 presenteert megaline-up tijdens Amsterdam Dance Event
Zaterdag 11 september Armada Night in Westerunie Amsterdam
25 augustus 2010
Michel de Hey & DJ Per
De Reunie 5
24 augustus 2010
Geen druppel regen op Sunset Edition
23 augustus 2010
Beatloverz maakt rest line-up bekend en lanceert nieuwe website
D-Block & S-te-Fan
State of Mind
19 augustus 2010
Laatste nieuws Intuition Summer Festival 21 augustus
18 augustus 2010
Housequake sluit zomerseizoen bij Boomerang Beach
Latin Lovers krijgt een eigen club op zaterdagavond
Glorification Festival
17 augustus 2010
Einde discotheek Zino
Crazy Sexy Cool viert tweejarig bestaan
Pandemic
15 augustus 2010
Cartel
14 augustus 2010
Seasons ready to rumble
13 augustus 2010
The Qontinent
12 augustus 2010
Laatste informatie Stekker Fest
11 augustus 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Sugar Factory at the beach - part II
Jubilerend Amsterdam Dance Event maakt eerste festivalnamen bekend
10 augustus 2010
Exceptionnel's After Summer Elements
King of DanceHall
Hed Kandi zet BLM9 in vuur en vlam
Laatste kaarten Valtifest
9 augustus 2010
Funkadelic city festival
De Poema blijft open
8 augustus 2010
Electronation
7 augustus 2010
Techno terug in Ahoy: Line-up Concept bekend
Beachclub Vroeger barst uit zijn voegen met Beats & Bites
6 augustus 2010
Line up release Emotion-Dance
Electronation Minilogue Live @ Melkweg en Woodstock69
5 augustus 2010
Laatste kaarten Dance Valley aan de deur te koop
Footworxx & Liberty White op The Qontinent
4 augustus 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Matrixx presenteert najaarsprogramma
3 augustus 2010
Haarlem Ordinair
2 augustus 2010
Trailer HQ 20 augustus online
Thunderdome op The Qontinent