Partyflock
 
Nieuws · juli 2010
­ Nederland
Op 26 december 2009 werd Smeerboel op grootse wijze ten grave gedragen in de Winkel van Sinkel. Een compleet afgeladen tent vol ravers, technoliefhebbers, top dj's en ander tuig nam met een lach en een traan afscheid van een geweldig concept: Nederlands beste dj's, een smerige locatie en een nog viezer publiek! Hoe zat het ook alweer? Het Symposium verloor zijn recht als feest locatie en “Smeerboel de laatste” in het Noorderlicht werd door de gemeente tegengehouden. Op 11 september kan er buiten ongegeneerd worden door gefeest! Grijp deze kans, want daarna zal je het waarschijnlijk weer even zonder Smeerboel moeten doen…
Voor de Mood Elevator zomer editie is op 7 augustus niemand minder dan Minilogue uitgenodigd om de Helling te voorzien van een ultra dikke live set. Al geruime tijd stonden deze twee Zweedse helden op de wishlist, maar erg makkelijk zijn ze niet te boeken. Geluld is in dit geval een schone zaak want dat deze mannen voor kwaliteit staan is duidelijk. Omdat Stekker, dat een week later plaats zal vinden, ook voor kwaliteit met een hoofdletter K staat, is deze editie omgedoopt tot de officiële Stekker festival preparty.
Back in the days
donderdag 29 juli 2010
We go back in the days in club Rain op zaterdag 14 augustus! Deze back in the days editie is extra speciaal. Met trots presenteert de organisatie de beste classics DJ's die Nederland rijk is. Verwacht hier weer de lekkerste pop, hip-hop, rock, R&B classics en een snufje swingbeats voor de liefhebber! Wat jij kan verwachten vind je hieronder, Lets get ready to party!
Op zaterdag 30 oktober 2010 vindt Thrillogy plaats in de Brabanthallen te Den Bosch. Hierbij vertegenwoordigen drie toonaangevende acts in hun eigen genre middels een eigen area de hedendaagse hardere stijlen in dance muziek. Na lang wachten is het tijd de namen bekend te maken voor de vierde editie van Thrillogy.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 28 juli 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Carnivale
woensdag 28 juli 2010
30 juli is het weer zo ver: dan zal de tweede editie van Carnivale plaatsvinden in AIR. Na een geweldige aftrap eind mei, waarbij de grote én de kleine zaal volledig op hun kop stonden, is het de hoogste tijd voor deel twee van het nieuwe Carnivale seizoen.
Het eerste, echte, elektronische muziekfestival van Amersfoort is eindelijk een feit: Into the Woods Festival! Op 11 september zal het gehele circus van Minimaal Kabaal en kornuiten neerstrijken in het Openluchttheater Amersfoort! De unieke locatie is gelegen in een prachtig bosrijk natuurgebied wat uitermate geschikt is voor een sfeervol festival: Into the Woods Festival! Ingrediënten? Kleinschaligheid, creativiteit, kwaliteit, diversiteit en … muzikaliteit! Het Into the Woods Festival Festival bestaat uit 2 podia. Vanaf 12 uur in de middag zal het festival maar liefst 12 uur lang plaatsvinden. En de line up? Die is fenomenaal!
Proud 2 Be Hardcore
maandag 26 juli 2010
Zoals bekend zal dit concept na Duitsland en België eindelijk ook Nederland aan doen. Voor het eerst zal in de bekende discotheek Mondial te Beek een volwaardig en puur hardcore evenement plaats vinden. Maar liefst drie areas zullen worden voorzien van de nodige hardcore ingrediënten in diverse stijlen. En om het nog maar eens te benadrukken,voor dit evenement zijn de deuren geopend van 21.00 tot 07.00! Dat is op zich al een uniek gegeven. En het recept is ook bekend: een line up van nieuw talent en upcoming dj's uit Nederland en de grensstreek aangevuld met een aantal internationale toppers en de locatie vol stoppen met speakers!
De bekendste jungle aan het Bloemendaalse strand, waarbij de denkbeeldige lianen het publiek amper in het gareel kan houden. Ook de artiesten kennen geen genade en onder leiding van Sunnery James & Ryan Marciano laten de lekkerste platen de temperatuur in rap tempo stijgen tot een bloedstollend niveau. Terwijl Nederland langzaam doch zeker gewend is geraakt aan de schommelende komst van hittegolven, doet America del Sur hier een tropische schep bovenop: want weer of geen weer, met America del Sur is het altijd hoogzomer op Bloemendaal!
Op zaterdag 31 juli zullen de straten van Rotterdam even worden omgetoverd tot het bruisende Rio de Janeiro. Latin Lovers is hierbij natuurlijk aanwezig en dan in de vorm van een geweldige afterparty met als thema Brazilie! Het jaarlijkse Zomercarnaval in Rotterdam zal deze dag door vele mensen uitbundig worden gevierd en vanaf 23.00uur staan de deuren van Club Vie dan ook open voor iedereen die niet kan stoppen met dansen op de ritmische samba's! Met de beste dj's in een secret line-up, fantastisch decor in de sferen van Brazilie, sexy carnval entertainment en nog veel meer verrassingen!
Fiesta Summersounds
vrijdag 23 juli 2010
Op de dag na het grootste dancefestival van Nederland, Mystery Land, organiseert Veronica Magazine in nauwe samenwerking met Ford op het Bloemendaalse strand bij BLM9 het evenement Fiesta Summersounds. Een mooie gelegenheid voor danceliefhebbers om de zomer op een prettige en relaxte manier af te sluiten. De organisatie heeft voor het evenement tal van bekende dj's vastgelegd, waaronder Erick E, ROOG, Gregor Salto en Funkerman.
Trouw doet normaliter heel erg hard haar best om 's werelds beste en meest vooruitstrevende dj's en artiesten uit de internationale electronische muziekscene naar Amsterdam te halen. Vaak worden deze grote buitenlandse namen aangevuld met lokale dj's die minstens net zo goed, zo niet beter zijn dan de headliners. Tijd dus om deze jongens en meisjes meer ruimte te geven en extra te supporten. Daarvoor heeft Trouw de ‘Locals Only Month' in het leven geroepen.
Studio 80 Resident night
donderdag 22 juli 2010
Op zaterdag 24 juli host Studio 80 de officiële afterparty van het A day at the Park festival tijdens haar eigen Resident night A day at the park festival after. De organisatie heeft Karotte (Cocoon) weten te strikken om voor de tweede keer dit jaar Studio 80 te komen rocken. Samen met de Nederlandse residents Unders, Naald & Draad en Eva Maria belooft deze zaterdag weer een prachtige editie van de Resident night A day at the park festival after te worden.
Major League is al bijna tien jaar het Drum 'n Bass event van Nederland. Sinds dit jaar is de Rotterdamse organisatie van Pim Schots, Lars Dingeman en Myron Vasquez Freeling ook actief in Budapest. In samenwerking met Muziek Centrum Nederland organiseert Major League zes feesten in de Hongaarse hoofdstad. Op 23 juli organiseert Major League weer een feest in eigen land in de Melkweg in Amsterdam.
Trailer Hard Energy Festival
donderdag 22 juli 2010
Op zaterdag 4 september gaat Hard Energy Festival, presenting the harder stylez losbarsten aan de Wijthmenerplas in Zwolle. Hard Energy Festival is het tweede grote dancefestival wat op de Wijthmenerplas wordt gehouden. Deze uitstekende locatie heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen als evenementenlocatie. Mooie groene weiden, mooie zandstranden en waterpartijen maakt dit tot een ultieme partylocatie. Van 12.00 tot 00.00 zal een dikke line-up ervoor zorgen dat High Energy Events zijn naam waar maakt!
De beuk gaat erin. The Last World, het gloednieuwe festival voor de hardere stijlen op de grens van België en Nederland, heeft zijn line-up bekend gemaakt. Verwacht de heersers van de laatste wereld, meer dan zeventig artiesten verspreid over zeven area's, samengebracht op een verlaten industrieel terrein omringt voor windmolens in Lommel.
Het is zover, organisatie First2Dance heeft vandaag met de lancering van haar nieuwe website www.summerlake.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A17386 de volledige programmering van de vierde editie van het Summerlake Outdoor Festival bekend gemaakt. Voor de 4e editie pakt organisator First2Dance extra groots uit met internationale en nationale topartiesten uit uiteenlopende dance-genres. Een verrassende en gevarieerde line-up, een unieke nieuwe locatie gecombineerd met een breed scala aan betaalbaar eten, drinken, gratis toiletten, entertainment, feestelijke mensen en lekker nazomers weer maken het dé perfecte afsluiter van het festivalseizoen van 2010.
Op dit moment heeft Partyflock ruim 127.000 feesten in de agenda staan. Uiteraard is een groot deel van deze feestjes reeds gevierd en staan ze in ons archief zodat jij in de toekomst nog eens terug kan kijken waar je geweest bent en kunt herbeleven hoe leuk (of misschien verschrikkelijk) het was. Iedere dag worden tientallen events toegevoegd. Vervelend gevolg hiervan is dat het overzicht van de agenda een waslijst aan evenementen bevat we begrijpen dat je soms door de vele evenementen niet meer weet waar je moet kijken om hèt feestje te vinden! Lang niet alle events zijn voor een ieder interessant. En daarom hebben we een mogelijkheid gemaakt tot filteren van de agenda. Op die manier kun je de hoeveelheid informatie beperken tot een overzicht dat voor jou waardevol is.
Sunday After 3
dinsdag 20 juli 2010
Tegen het einde van het drukke festival seizoen starten op zondag de succesvolle after party's weer in deze gezellige Club. Op Zondag 5 september keert de Inclusivo organisatie terug in Almere met de première van de gezellige en sensuele “Sunday After 3” Party!
Op zaterdag 16 oktober opent 't Plein in Udenhout haar deuren voor weer een nieuwe editie van Twisted. Door de vele positieve reacties na de eerste “Udenhout-editie” van Twisted was het voor Nul4Elf-Events meteen duidelijk dat dit een vervolg moest krijgen. 16 Oktober zullen de grootste opkomende maar ook gevestigde namen het dak bij 't Plein eraf laten gaan. De line-up bestaat uit: Frontliner, Ran-D, Avio: live, Frequencerz, Kevin Kaos, en Artiest. Deze topacts gecombineerd met de gemoedelijke sfeer en het enthousiaste trouwe publiek zullen er voor gaan zorgen dat het wederom een topavond gaat worden.
Karavaan weekender special
dinsdag 20 juli 2010
Er staat bij Beachclub de Karavaan te Scheveningen een dijk van een weekend voor de deur. Diversiteit en kwaliteit combineren elkaar drie dagen lang en in totaal zullen de speakers 25 uur doorgaan op de beats van 15 (Inter) Nationale toppers.
Project Hardcore
maandag 19 juli 2010
Op zaterdag 25 september vindt Project Hardcore plaats in de SilverDome Zoetermeer. Zoals reeds aangekondigd kun je diverse vette battles en knallende live acts terugvinden in de line-up.
Line-up Soenda Indoor bekend
maandag 19 juli 2010
De zomer is nog in volle gang en vele festivals moeten nog bezocht worden. Het lijkt nog ver weg, maar zodra de zomer voorbij is moet er doorgefeest kunnen worden! Voor Elevation Events een reden om alle technoliefhebbers vast gerust te stellen door de line-up te presenteren van een nieuwe Soenda Indoor.
Ladies & Gents, he did it again! Voor het zoveelste jaar op rij heeft Bloomingdale frontman Ricky Rivaro het officiële Bloomingdale album naar een hoger niveau getild. The summer is magic, but it's only legendary at BC Bloomingdale! De release van de Bloomingdale 2010 CD mag dan ook gevierd worden. Dit jaar gaat de CD Release Tour langs een absolute Amsterdamse hotspot. Strand Zuid opent namelijk op vrijdag 30 juli haar stranddeuren om alle bon vivants en levensgenieters uit de hoofdstad kennis te laten maken met deze heerlijke CD. En natuurlijk te trakteren op een zwoele zomeravond!
Een weekend lang Gem Sessions
zaterdag 17 juli 2010
Bij Gem zijn ze nog maar net hersteld van de oranjekater of ze stevenen alweer af op de volgende physieke en mentale uitdaging. Namelijk 14 artiesten verspreid over 3 steden in locaties midden in het centrum van Rotterdam tussen de wolkenkrabbers, op het strand van Scheveningen, in het Amsterdamse Westerpark en in de Sugar Factory. En dat allemaal in één weekend!
Als je op 4 september het ‘houselijke eiland paradijs' wil ontdekken hoef je maar twee woorden te onthouden: House Nation. Met maximaal 3000 oude en nieuwe house liefhebbers zal het Fort Eiland van IJmuiden even helemaal voor jullie zijn. Laat vanaf het moment dat de boot jullie afzet het dagelijkse leven achter je. Ga los en creëer samen met Marco V, Hardwell, Marcel Woods, Jean, Spider en vele andere topdj's die nacht het paradijs dat House Nation heet.
Volgend weekend is het zover Editie 2010 van Hard classics on the beach. Bekijk in dit bericht de trailer, timetable en luister naar de early hardstyle promo mix om er vast lekker in te komen. Met Pavo, Luna, Trilok, Gizmo, Ruthless, Buzz Fuzz en vele anderen zal het een hete zondag worden. Tot Zondag 25 juli bij Riche!
Ome Ko in AIR
donderdag 15 juli 2010
Ome Ko, de familie en vrienden vullen het zwarte gat op na het WK met een supergezellige knalfuif aanstaande vrijdag in de AIR met airco. Er is een lekkere line up gefixt voor al jullie feestneuzen:
Dancetour in Goes
donderdag 15 juli 2010
Zondag 25 juli komt Dancetour weer naar Goes. Van 13.00 uur tot 22.00 uur staat de Grote Markt in het teken van Dancetour. De DJ's Afrojack, Sunnery James & Ryan Marciano, Shermanology, Jip Deluxe, Ray Fox en Funkstar nemen plaats achter de draaitafels. Dancetour is voor iedereen toegankelijk en helemaal gratis!
Wat doe je als je geen zin hebt in slagroomtaart en kringgesprekken op je verjaardag? Juist, dan organiseer je een mini festival! Steven Pieters en het Triphouse Rotterdam collectief pakken groots uit bij de vierde editie van hun jaarlijks terugkerende festival. Het strand van Scheveningen wordt dit jaar ingeruild voor een van de mooiste locaties van Rotterdam, het Westelijk Handelsterrein (gelegen in het Scheepvaartkwartier). Dit ondergrondse pakhuizencomplex zal voor de gelegenheid worden omgebouwd tot een oase vol vertier voor iedereen die houdt van kwalitatieve elektronische dansmuziek.
Ex Porn Star in the Navy
dinsdag 13 juli 2010
Omdat de huldiging van het WK toch wat matigjes was, vond Ex Porn Star dat er nu eindelijk wel eens echt gefeest mocht gaan worden. Op zondag 22 augustus rekruteert de Nederlandse Marine in samenwerking met Ex Porn Star nieuwe cadetten op het zonovergoten Bloomingdale, mits je natuurlijk aan alle toelating eisen voldoet. Zo moet je recht door zee zijn, moet je als vrouw niet bang zijn om kletsnat te worden en ten allen tijde bereid zijn om bevelen op te volgen. Vooral als deze recht tegen je morele principes in druisen en alles in je zegt dat je het eigenlijk niet zou moeten terwijl je zo halfnaakt en katje lam bent en vervolgens doe je het gewoon toch! Dat is de instelling die we van je verlangen bij de Ex Porn Star Navy Seals.
Het weer wordt beter en beter, net als de events op het strand van Bloemendaal. 15 augustus is het weer tijd voor een Super you and me van groot formaat met een te gekke line-up en een moddervet podium. Na diverse internationale edities is het weer tijd om Nederland op z'n kop te zetten.
Ondanks alle inspanningen is het Oranje niet gelukt om de Spanjaarden het hoofd te bieden.
Weekend Warriors episode 4
vrijdag 9 juli 2010
Terwijl veel organisaties een zogenaamde zomerstop inlassen gaat Weekend Warriors onverminderd door, het lekkere weer gaat namelijk perfect samen met lekkere feestjes!
Dominator
vrijdag 9 juli 2010
Op zaterdag 24 juli 2010 presenteren Q-dance en Art of Dance de vijfde editie van Dominator – The Hardcore Festival. Het grootste hardcore festival ter wereld, dat dit jaar opnieuw plaatsvindt op het Landgoed Duynenwater van Eersel, kent een lange geschiedenis met anthems die een lange houdbaarheidsdatum hebben. Q-dance en Art of Dance releasen met trots de videoclip van Nitrogenetics – 'Driven By Fear'.
Planet Jungle XL
donderdag 8 juli 2010
Eindelijk is het dan zo ver, want vrijdag 9 juli vind namelijk de eerste editie van Planet Jungle XL plaats in de Azijnfabriek te Roermond.
Coming Friday a new Stad van Spinoza [vids|pics] party called "Things go better together" takes place is the Sugar Factory. This time we are going back to the essence of the party: it’s people. We think a party should be built and enjoyed together. Therefore we focus on bringing people together - so expect a great atmosphere, great entertainment and new friends in this homage to you.
GrotesQue klaar voor de finale
woensdag 7 juli 2010
Nog een klein weekje en dan draaien de liften naar de tiende verdieping van de Maassilo weer overuren. Zaterdagavond 10 juli is Factory 010 in de Rotterdamse Maashaven weer volledig in handen van PT Events. Met alweer de zesde editie prolongeert GrotesQue haar statements Style & Quality. Een prachtig affiche met headliners Dash Berlin en Alex M.O.R.P.H.!
Aanstaande zaterdag 10 juli zal het free city festival Tropical Night Hengelo weer plaatsvinden en het wordt tropisch warm! (huidige stand; 32 graden en geen wolkje aan de lucht)..de perfecte dag om je vakantie in te luiden. Met bezoekersaantallen van ruim 35.000 verdeeld over 9 podia in het centrum van Hengelo welke allemaal hun eigen muziekstijl te gehore zullen brengen zal deze 22e editie nog meer voor jou in petto hebben…
Be shameless
dinsdag 6 juli 2010
Aanstaande zaterdag is het dan weer zover Be Shameless zal weer een heerlijk Kinky / Fetish feest geven in club Organza. Het leuke van Be Shameless is dat alles mag en niets moet. Geheel schaamteloos kun je daar genieten van heerlijke muziek, leuke mensen, live shows en een hoop gezelligheid.
Airbass special op Heart for Hard
Nog even en Highstreet word omgetoverd tot een ware luchtbasis! Donderdag 8 Juli, zal de eerste editie van Airbass losbarsten in de Belgische discotheek: "Highstreet"! Van 22:00 tot 06:00 losgaan op Jump, Tek, Hardstyle en Hardcore beats.
Werd er vorig jaar op het strand van Hoek van Holland historie geschreven met het allereerste Meneer Achterwerk strandfeest, vanaf dit jaar is er inmiddels zelfs sprake van een heuse traditie. Want ook deze zomer kan je genieten van een spectaculair gay & gayminded strandfeest: Meneer Achterwerk presents Vamos a la Playa!
Walk On
maandag 5 juli 2010
Vanuit het roemruchte credo: "You'll never walk alone" organiseert Drift - Om te dansen voor het tweede jaar een zevendaags evenement tijdens de Nijmeegse vierdaagse. Walk on! is bekend geworden als zijnde de enige echte alternatieve dans-vierdaagse en na het weergaloze succes van vorig jaar kon deel 2 niet uitblijven. Met ruim 2400 bezoekers en een zeventig tal artiesten in zeven dagen tijd kan gesteld worden dat het voor Drift - Om te dansen een week was om nooit te vergeten.
Leve de Vrijheid
maandag 5 juli 2010
Op zaterdag 11 september 2010 is het dan toch eindelijk zover: "Leve de Vrijheid"! Aan de Passenger Terminal in hartje Amsterdam liggen de Moby King en MS De Ameland aangemeerd voor een nachtelijk avontuur in het Amsterdamse havengebied. Aan boord vind je een intiem en intens mini-festival met maar liefst zes ruimtes, gehost door gevestigde underground organisaties als Electronation, Berlin Underground, Namasté, Rednose Disco en Viral Radio.
Thrillogy 2010
maandag 5 juli 2010
Pak je agenda, want de datum voor Thrillogy is bekend! Op zaterdag 30 oktober vindt het grootste solo concept plaats in de Brabanthallen Den Bosch. Al 3 jaar achter elkaar wordt het concept gepresenteerd door drie populaire artiesten van dat moment. Drie solo’s die tegelijkertijd plaatsvinden onder één dak. En dat niet alleen, zij hebben de hele nacht de regie over hun eigen area, ze vullen de show zoals zij dat willen en draaien met de artiesten die zij hebben uitgenodigd.
Tijdens de Aaltjesdagen die half juni dit jaar plaats vonden in Harderwijk was er voor het eerst een DJ contest. Terwijl op donderdagavond in de grote tent op de Stille Wei het scholierenfeest in volle gang was, werd de nieuw geplaatste Accent stage het toneel voor deze "onofficiële voorronde" voor de "beste DJ van het jaar" contest.
Grote terreinen, massale gebouwen, dure tickets... Deze zomer - terwijl het jaarlijkse dance festijn op Aquabest nog in volle gang is - biedt Zodiak Commune een intiem alternatief in hartje Eindhoven, waar juist de ongedwongen sfeer en het intense geluid de beleving de moeite waard maken.
Op 9 oktober 2010 maakt hardcore minded Nederland kennis met een perfecte combinatie. Op deze dag organiseert Cyndium namelijk de 10e editie van Pandemonium in de Sporthallen Zuid! Na 9 geweldige edities, met in het bijzonder het succes van het 5 jarige jubileum in december 2009, is dit hét moment om het roemrijke concept naar een hoger niveau te tillen.
Sugar Factory invites Guy J
donderdag 1 juli 2010
Deze zaterdag verwelkomt de Sugar Factory wederom een internationale topper van formaat. Dit keer is het de beurt aan de ongekroonde Israëlische koning van de “zweef techno” Guy J om de Amsterdamse nachttheater op zijn kop te zetten met emotioneel gedreven electronica.
Club Stalker
donderdag 1 juli 2010
Zaterdag 17 juli staat er een knaller van een avond op het programma. Na een super editie op kerstavond keert De Man Zonder Schaduw terug op zijn oude honk. Dat de voorman van GZG Amsterdam als geen ander lange sets kan draaien is inmiddels wel bekend. De closing winter sessie van Sunday Spirit is een recent voorbeeld van het feit dat De Man Zonder Schaduw een echte cult held is. Energieke grooves, pompende techno, gevoelige melodieën en progressive weet De Man Zonder Schaduw te combineren tot één fascinerend geheel. Een schat aan club ervaring, een koffer vol met vette platen en een status als underground icoon zullen ervoor zorgen dat de 17e van juli weer regelrecht in de boeken zal verdwijnen.
31 juli 2010
Smeerboel uit zijn graf herrezen
Uit je stekker met Minilogue op Mood Elevator
29 juli 2010
Back in the days
b2s maakt namen Thrillogy 2010 bekend
28 juli 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Carnivale
27 juli 2010
Into the Woods Festival een feit
26 juli 2010
Proud 2 Be Hardcore
23 juli 2010
De bekendste jungle aan het Bloemendaalse strand
Latin Lovers doet zomercarnaval afterparty in Club Vie
Fiesta Summersounds
22 juli 2010
Alleen lokale helden tijdens ‘locals only month’ augustus in Trouw
Studio 80 Resident night
Major League Drum 'n Bass is back in Amsterdam
Trailer Hard Energy Festival
21 juli 2010
Last World Festival presenteert line-up
20 juli 2010
Complete line up Summerlake Outdoor 2010 bekend
Agenda-overzicht met persoonlijk filter
Sunday After 3
Cause Twisted is a kind of way we always will be
Karavaan weekender special
19 juli 2010
Project Hardcore
Line-up Soenda Indoor bekend
18 juli 2010
Vrijdag 30 juli Bloomingdale CD Release Tour @ Strand Zuid
17 juli 2010
Een weekend lang Gem Sessions
16 juli 2010
Website dance-event House Nation online
Trailer Hard Classics on the beach 2010
15 juli 2010
Ome Ko in AIR
Dancetour in Goes
14 juli 2010
Triphouse Rotterdam organiseert Brandend Pakhuis Festival
13 juli 2010
Ex Porn Star in the Navy
12 juli 2010
Super you and me is weer klaar voor het Nederlandse strand
11 juli 2010
Spanje verslaat Oranje in zenuwslopend duel om het wereldkampioenschap
9 juli 2010
Weekend Warriors episode 4
Dominator
8 juli 2010
Planet Jungle XL
7 juli 2010
This Friday Stad van Spinoza is back at the Sugar Factory
GrotesQue klaar voor de finale
6 juli 2010
Grootste free music festival van het oosten Tropical Night Hengelo
Be shameless
Airbass special op Heart for Hard
Meneer Achterwerk presents Vamos a la Playa
5 juli 2010
Walk On
Leve de Vrijheid
Thrillogy 2010
3 juli 2010
Du Vin wint DJ contest tijdens Harderwijkse Aaltjesdagen
Eindhovense underground leeft op met Tacnival
2 juli 2010
Pandemonium The Chains of Babylon
1 juli 2010
Sugar Factory invites Guy J
Club Stalker