Partyflock
 
Nieuws · april 2010
­ Nederland
Feestgangers get ready, met Koninginnedag slaan diverse Amsterdamse clubavonden de handen in één voor een beestachtig feest op het Johnny Jordaanplein gevestigd aan de kop van de Elandsgracht. Dekmantel, Viral Radio, Disco 3000, Rush Hour, Rednose Distrikt en Kiss Escort zullen 9 uur lang in de volle zon de beste house, techno, disco, dubstep en beats brengen. Cafe Waldorf gooit om 12:00 haar tap open en gaat door tot zonsondergang, waarna het feest zich individueel voortzet in diverse clubs.
Tien podia, een food village, club sounds, circustenten en dj-sterren van over de hele wereld maken van Extrema Outdoor Oslo een unieke gebeurtenis in Noorwegen. Nog nooit waren er zoveel dance-artiesten bij elkaar in het Scandinavische land. 26 juni 2010 vindt het festival plaats. De Early Fish-tickets zijn inmiddels zelfs al uitverkocht. Opvallend is dat nu al ook veel Nederlanders kaarten hebben gekocht.
Dominator the hardcore festival
woensdag 28 april 2010
De internationale hardcore scene heeft een dikke kring gezet rond de datum zaterdag 24 juli. Q-dance en Art of Dance presenteren met trots de vijfde editie van Dominator – The Hardcore Festival op het Landgoed Duynenwater van Eersel. De organisatoren van het grootste hardcore festival ter wereld presenteren de trailer van de lustrum-editie.
Voor het eerst wordt er dit jaar Bevrijdingsnacht gevierd in Utrecht. Want tijdens de allereerste editie van Allo Allo worden tientallen DJ’s en live-acts opgetrommeld om een prachtig begin van Bevrijdingsdag in te luiden. Vanaf elf uur ’s avonds opent de Winkel van Sinkel haar deuren voor iedereen die dansend en feestend de nacht in wilt.
Yes! nog maar een maand! Dan gaat het laatste feestje, van de Crazyland organisatie, voor de zomerstop beginnen. Dan komt de organisatie pas weer eind september weer terug met een megafeest. In de tussentijd kun je natuurlijk genieten van het Pleasure Island festival en natuurlijk van Erotic Pinkster Vibe 22 mei.
Na een fabuleus vijfjarig jubileum afgelopen jaar staat Have a nice day weer te popelen op een vervolg. Voor de mensen die dit fraaie, knusse en vreselijk gezellige festival niet kennen staat er in dit bericht een korte beschrijving.
Restylerz
dinsdag 27 april 2010
Over een paar dagen is het dan zover, de 2de editie van het nieuwste Hardstyle concept waar Nederland trots op mag zijn. Op koninginnedag zal vanaf 22.00 Harders Plaza weer het domein zijn van de beste kick’s en beats met niemand minder dan Noisecontrollers & Alpha² Via dit persbericht wil de organisatie je een laatste update geven betreft Restylerz!
Logics
maandag 26 april 2010
Zaterdag 8 mei zullen twee internationale techno giganten hun intrede doen op het Goudse techno feest Logics. In het verleden hebben o.a. Secret Cinema, DJ Remy, Bart Skils en Invite achter de decks gestaan en nu vond de organisatie het tijd om internationale helden naar Gouda te halen. Niemand minder dan Billy Nasty en James Ruskin zullen hun opwachting maken.
Decisions-feesten zijn al jaren een begrip in de partyscene. Met name bekend van hun succesvolle edities in de Amsterdam Marcanti maar ook diverse andere bekende locaties zijn in het verleden al eens het decor geweest voor de uitermate sfeervolle feesten van deze partyorganisatie. Op 1 mei aanstaande gaat echter voor het eerst in haar geschiedenis de Lexion volledig op zijn kop! En om dat te realiseren pakt Decisions zoals gewoonlijk weer flink uit……
Dave Clarke and friends
zondag 25 april 2010
Op zaterdag 29 mei prijkt alweer de volgende technolegende op het diverse programma van Effenaar. Waar 4 april j.l. Len Faki de Eindhovense poptempel volledig naar zijn hand zette, is het nu de beurt aan Dave Clarke.
I Love Housemusic
zaterdag 24 april 2010
Op 1e Pinksterdag Zondag 23 Mei is het weer tijd voor een turbulente avond “I Love Housemusic XXL” in Rotterdam. Trek je sneakers uit je kast doe je mooiste outfit aan en kom op deze dag naar het Prinses Theater in Rotterdam Delfshaven.
Hardcore to the Bone
vrijdag 23 april 2010
Over iets meer dan een maand is het alweer zover! Dan vindt Hardcore to the Bone voor het eerst plaats in de Zalinaz te Etten-Leur. Hierbij een korte update met nieuws, nieuws en uhm... nog meer nieuws!
Klokslag 19.00 uur zal het Rodetorenplein veranderen in een vette oranje dance-arena. Deze Koninginnenacht zal er een groovy house sound uit de boxen stromen. Tot 01.00 uur gaat het door. Van vorige edities weet de organisatie inmiddels dat de koninginnenacht onder danceminnend Zwolle erg populair is! Cuzco, Zanzi, G-Roon, Curteez én Mark LaRocca nemen plaats in de djbooth van High Energy Events. Dan wordt het Koninginnedag...
Saturday Factory in mei
vrijdag 23 april 2010
Saturday Factory verwelkomt Martin Eyerer, Heartthrob, Marc Romboy, Rodriguez Jr, Michel de Hey, Robert Babicz en Adultnapper.
Op zaterdag 7 augustus, het muzikale hoogtepunt van de zomer, organiseert WTTF voor de vierde maal het Welcome to the Future-festival in natuurgebied het Het Twiske. De ingredienten: zon, natuur, een kleurrijk gezelschap en natuurlijk de allerbeste muziek.
Crackhouse Royale @ klinch
donderdag 22 april 2010
Wie nog een spetterend en statig slotakkoord zoekt voor komende Koninginnedag is bij klinch aan het juiste adres. Vrijdag 30 april pakken de ridders van de ronde crackpijp namelijk flink uit met een Crackhouse Royale @ klinch in de Max. Niemand minder dan dj Sneak en Jackmate nemen plaats op de troon voor een avond van adellijke proporties. Bijgestaan door het heerlijk ABC'tje laten zij de hoffelijke housebeats lustig door de speakers schallen.
De perfecte afsluiting van een geweldige Koninginnedag. Vrijdag 30 april is het Koninginnedag en dat wordt gevierd met niemand minder dan dj Jean. Jean, ook wel bekend als een van de beste dj's van Nederland, zal de beste en laatste tracks laten knallen. NaastJean staan resident dj's Quintin, meest gewilde dj bij onder andere Groupies, In Your Face en Dance Valley, en natuurlijk Cor Fijneman (Dance Valley en Innercity).
De festivalkriebels vieren hoogtij nu de temperatuur gelukkig weer oploopt. In dit bericht licht de organisatie nu daarom alvast een klein tipje van de sluier op van de line up van Zomerkriebels Festival 2010. En daarnaast nog even een geweldig voordeel voor mensen die na die eerste warme voorjaarszonnestralen er nu al helemaal zin in hebben!
Alle voorbereidingen zijn getroffen en heel Den Haag maakt zich klaar voor een nacht vol vertier in de binnenstad. Naast alle podia met live muziek is er maar één plek in Den Haag waar knallende house beats te vinden zijn, het atrium van het stadhuis. Een unieke locatie waar Billy the Klit de koninginnenacht dit jaar speciaal maakt. Samen met Shermanology, Dani L. Mebius, MC Smilez, Norman Soares, Boris DeLuxe en vele anderen gaat Billy's Royal Ball rocken!
De Koninginnedagkoorts begint alweer grootse vormen aan te nemen. Iedereen is druk bezig met het maken van plannetjes om maar zoveel mogelijk plezier te hebben. Op het kantoor Evotions staat in elk geval alles al in de stijgers. Prins Bernhard en Prins Claus zijn niet langer onder ons maar toch krijgt onze nationale feestdag met Cocoon een aanzienlijk Duits gehalte. Uiteraard en enkel in de beste betekenis want een feestje bouwen kunnen ze daar minstens zo goed als hier.
Na een jaar winter vol kou, sneeuw, nattigheid en vooral heel hard werken is We Are E eindelijk toe aan een welverdiende vakantie. Met dit in het achterhoofd werden de reisbrochures opgevraagd, reizen uitgestippeld en vooral heel veel gekibbeld over de bestemming. Zon, zee en strand is wat we willen, maar waar precies? Azië? Hawaï? Of misschien toch een safari in Afrika? Wat doe je wanneer je het niet eens kan worden? Heel simpel: je kiest gewoon voor alle opties!
Op zaterdag 7 augustus, het muzikale hoogtepunt van de zomer, organiseert WTTF voor de vierde maal het Welcome to the Future-festival in natuurgebied het Het Twiske. De ingrediënten: zon, natuur, een kleurrijk gezelschap en natuurlijk de allerbeste muziek.
Whores in the house
maandag 19 april 2010
Ja ja, dat had de organisatie nu juist ook, je wilt het zo mee gaan zingen: de plaat die bijna iedere dj een aantal jaren altijd vast in zijn koffer had zitten en nu tegenwoordig in zijn cdmap terug is te vinden. 'There's some whores in the house, there's some whores in the house'....a new concept is born: Whores in the house!
Vrijdag 23 april is een speciale avond in Leeuwarden. Dan wordt op initiatief van de op 11-01-2010 overleden Henkie Swierstra een KiKa fundraisingparty gehouden in Club Noa te Leeuwarden met de voor hem zo geliefde hardcore house en met een aantal van zijn favoriete DJ’s en vrienden. Hij vroeg o.a. de mannen achter de House the 90s feesten om op deze manier zoveel mogelijk geld voor KiKa op te halen, Frozenland Hardcore was geboren.
Na 3 juli zal de Utrechtse clubscene veranderen en een uitgaanslokatie armer zijn. Poema RAW zal op de derde juli voor de laatste maal opengaan voor stapvolk hongerig naar een lekker avond met goede (dance)muziek.
Dit jaar viert het Nijmeegse techno label Highland Beats haar vijftien jarig bestaan en om dat niet zomaar voorbij te laten gaan staat er 17 april een editie van TechnoVision volledig in het teken van het label.
Disco3000
woensdag 14 april 2010
Disco3000 presenteert op 24 april in de TrouwAmsterdam een legendarische Detroit live-act: Moodymann (Kenny Dixon Jr.), Sherard Ingram (Drexciya) en Anthony ‘Shake' Shakir bundelen hun krachten om onder de hoede van hun alter ego urban tribe een unieke live-performance te geven. Het optreden staat in het teken van nieuw werk wat binnenkort op Planet E zal uitkomen. Natuurlijk geen Disco 3000 zonder lokale vertegenwoordiging door Amsterdam's finest: Antal en San Proper. Samen met urban tribe zullen zij alle ingrediënten van House tot Wave brengen.
Club Pepper is terug
woensdag 14 april 2010
Club Pepper, het meest succesvolle dance concept van Noord Nederland (2003-2009) is terug! Terug van eigenlijk nooit weggeweest, want wat bleek? Veel van haar bezoekers hebben de bekende feesten in hun hart gesloten. Dagelijks viel ergens in de stad wel de vraag "wanneer is het moment dat Club Pepper nou eens terug komt?"
GrotesQue
woensdag 14 april 2010
Dat de ‘high quality midnight cruise' nog een verrassing in petto zou hebben was al ruimschoots aangekondigd. Dat het nieuws een dergelijke waarde zou omvatten had men zelfs tot diep in de trancecommunity niet verwacht. Het is misschien wel het best bewaarde geheim van de afgelopen maanden, maar nu het nieuws dan eindelijk de pers bereiken mag, kan PT Events het concept uit de camouflerende verpakking scheuren en in originele staat bij het publiek aanbieden. Zaterdag 15 mei lanceert PT Events in samenwerking met Black Hole Recordings de officiële kickoff van het achtste deel van de immens populaire ‘In Search of Sunrise' serie.
Lief festival bestaat vijf jaar! Wat in 2006 begon als intiem, vernieuwend festival voor pure 'danceliefhebbers' is momenteel uitgegroeid tot één van de ware afsluiters van het festivalseizoen. Om het vijfjarig jubileum te vieren, pakt X-Sense liefdevol uit! Momenteel wordt er hard gesleuteld aan de programmering, die begin juni bekend zal worden gemaakt. Eén ding is zeker, deze wordt jubileumwaardig.
Klinch
dinsdag 13 april 2010
Ook dit voorjaar worden bij klinch de bloemetjes buiten gezet. Op zaterdag 17 april worden alle zeilen bijgezet voor een zinderende avond. Zowel electrohouse-koning Sharam Jey als filterhouse-legende Alan Braxe staan garant voor zonovergoten dansmuziek met een smerig randje. Om nog maar te zwijgen van onze eigen Sven Prinsen & Tettero, die voor zulk internationaal gezelschap zeker niet onder doen.
Micropoint @ Audio Active XXL
maandag 12 april 2010
Na een uitstekende en bovenal bijzonder drukke eerste editie van Audio Active XXL, heeft de organisatie besloten om dit feest nog een keer terug te laten komen. Op zondag 23 mei (Pinksteren) zal er een nieuwe editie van Audio Active XXL in de grote zaal van Paard plaatsvinden.
Headliner Aircombat
maandag 12 april 2010
Headliner is back on a mission! In 2010 is Headliner knallend van start gegaan in de vernieuwde Danssalon te Eindhoven. Na een doldwaze carnavalseditie is Headliner klaar voor een nieuwe battle. Een tweede editie kan dan ook niet uit blijven. Op vrijdag 23 april 2010 is de Danssalon het decor voor de hardstyle, early rave en hardcore acts van Headliner. Die avond zal de Danssalon volledig worden omgetoverd tot een ware oorlogsbunker en houdt rekening met zwaar geschut.
Give it Dub
zondag 11 april 2010
De Britse stad Bristol staat garant voor een grote schare aan top dubstep producers, denk hierbij aan Joker, Jakes, Headhunter en Appleblim. Een jongen die reeds aan dit rijtje kan worden toegevoegd is James Ginzburg. Een artiest die onder zijn alias 30hz vele breaks releases op zijn naam heeft staan, en vorig jaar hoge ogen gooide met dubstep releases onder de naam Ginz op labels als Hyperdub en Kapsize.
Het aftellen is begonnen. Nog maar even en dan barst het feest los waar iedereen het al maanden over heeft. Aankomende zaterdag 17 april in de Lexion Venue waan je jezelf in een waar tropisch paradijs. Naast de waanzinnige 6 meter hoge waterval kom je onder andere loopbruggen, Inca muren, palmbomen en schitterende plantoases tegen. Dit decor is zo uniek omdat het nog nooit eerder is vertoond in Nederland. Het zal dan ook veel mensen versteld doen staan deze zaterdag.
Ex Porn Star Copacabana
zaterdag 10 april 2010
Als je denkt aan Copacabana, denk je aan hitte, strand, losse heupen en bloot, heel veel bloot. Verhitte zweterige lijven die tegen elkaar aanplakken tijdens een sexy salsa is toch een stuk aantrekkelijker dan blauwbekkend met hoempapa muziek door de straten Oeteldonk. Carnaval in Brazilië is geen feestje voor ingetogen kaaskoppen. En laten ze dat bij Ex Porn Star nou net niet zijn…
Liberator outdoor, the free hardstyle festival mag niet door gaan tot 01:00 zoals eerder gemeld was. Op 5 mei met Bevrijdingsdag stopt alles in Zwolle om 00:00. Het grote bevrijdingsfestival in het Weezelandenpark en ook de outdoor evenementen in de binnenstad van Zwolle. Dit om een grote stroom mensen tegen te gaan die vanuit het weezelandenpark richting het Centrum gaan.
Op veler verzoek komt hij nog eens terug: de cursus Japans Wobbelen. Of wellicht zou het treffender zijn om van "Oosters Wobbelen" te spreken, aangezien de assistent-cursusleiders van deze avond hun roots in India en Maleisië hebben liggen. Of ze daardoor harder, anders, linksom of rechtsom wobbelen valt nog te bezien, maar Dub infusions zal het allemaal onderzoeken op 23 april in Tivoli de Helling.
Proud 2 be Hardcore
vrijdag 9 april 2010
Vorig jaar op 30 januari 2009 vond alweer de laatste editie van P2BH plaats in Duitsland. Met succes werd destijds de locatie Matrix in Bochum aangedaan. Deze locatie bleek achteraf meer dan geschikt te zijn voor dit underground concept. Er mag nu zelfs worden geconcludeerd dat er voor dit concept misschien wel geen betere locatie in Duitsland te vinden is. De editie van 2009 was dan ook eentje om niet te vergeten.
Berlijn meets Utrecht
donderdag 8 april 2010
Zaterdag From Dub till Dawn 10 april slaan twee invloedrijke steden de handen in elkaar op het gebied van elektronische muziek. Berlijn meets Utrecht. Berlijn mag op dit moment wel technocapital van de wereld noemen. Deze culturele stad wordt geroemd om zijn bruisende epicentrum en goede clubscene vol met creatieve mensen. De meest populaire club van dit moment is dan ook de legendarische Berghain/Panoramabar.
Lekkere erotische knusse area waar alleen maar de echte 'doeners' binnen mogen. Bij deze area staat een beveiliger om te zorgen dat er alleen maar koppels en dames binnenkomen...en dat er niet gestoord wordt. Dus naast alle mooie live shows, de beste muziek met de mooiste mensen van Nederland en omstreken is Naughty and Famous stout.....heel stout!
GZG Koninginnedag
donderdag 8 april 2010
Nu eindelijk de eerste dagen met een lentezonnetje op de weersverwachting staan, maakt Amsterdam zich op voor de leukste en bekendste nationale feestdag, 30 april Koninginnedag! De dag waarop de straten oranje kleuren en er op elke hoek wel een feest te vinden is. Bij GZG Amsterdam staat deze dag al heel het jaar omcirkelt in de agenda, want dan organiseren zij weer een onvervalste Koninginnedagkraker. Net als voorgaande jaren van 12:00 tot 21:00, midden in Amsterdam, deels overdekt, deels open-air en natuurlijk helemaal gratis.
Kings of House Classics
donderdag 8 april 2010
Het is het legendarisch jaar 1994......... Vrijdagavond naar de Goldfinger....Het weekend is begonnen met de beste houseclassics. Zaterdagavond naar de Club X en dan zondagmorgen naar de Zino om daar het weekend af te ronden. Wie kent dit legendarische gevoel..? Dit is het gevoel waar elke houseveteraan wel eens naar terug verlangt. Oude “gabbers” komen samen om dit samenhorigheids gevoel te delen zoals het vroeger ging.Een gevoel wat niet meer herkenbaar is tegenwoordig.
Aanstaande zaterdag 10 april zet Click onverminderd koersvast weer een dijk van een editie neer in de hoofdstedelijke WesterUnie. Na steevast uitverkochte edities met zo goed als alle groten der industrie achter de decks zullen nu Joris Voorn, Remy, Anton Pieëte, Wouter de Moor en Philip Young het Click gevoel tot ongekende hoogten doen stijgen.
Op zaterdag 24 april zal de eerste editie plaatsvinden van Kinky Paradise in Lexion. Dit concept is in anderhalf jaar tijd uitgegroeid is tot een ongekend succes...
De eerste editie van het uitverkochte Fusion of Dance festival was vorig jaar een groot succes. 7500 Bezoekers hebben aan de Wijthmenerplas genoten van de verschillende stijlen muziek, de heerlijke zon en een knallend vuurwerk als afsluiter. High Energy Events en Studio Tas zijn ook dit jaar weer gefuseerd en gaan op zaterdag 22 mei het parel witte strand, de groene heuvels en het azuurblauwe water van de Wijthmenerplas laten samensmelten met heerlijke beats, bekende DJ's, festivaltenten, mooie decors en bovenal een uitbundig publiek.
Op zaterdag 3 april is het weer World Pillow Fight Day. Op de Dam in Amsterdam barst dan een groot kussengevecht los, net als in ruim 100 andere wereldsteden. Ravebaar Nederland steunt dit initiatief en organiseert een gratis after party.
Liberate, Explore, Discover; Dance! Zo laat Alcatrazz zich het beste omschrijven. Het grootste dancefestival van Noord Limburg pakt dit jaar wederom uit met maar liefst 40 deejays en live acts op een unieke locatie. De kasteelruïne in de bosrijke omgeving van Horst aan de Maas vormt op 5 juni van dit jaar weer het decor voor dit breed georiënteerde dance festival. Beleef het evenement met de beste deejays van het moment, maar vergeet vooral ook niet rond te kijken op de podia die andere stijlen herbergen! Voel je vrij, verken de diverse stijlen en ontdek!
Het is weer even tijd om terug te gaan naar sfeer en de muziek van de jaren ‘90. Volgende week vrijdag gaat House the 90s in Club Noa weer even terug naar glorieuze housemuziek uit de jaren '90. Op deze House the 90s zal Critical Mass, één van de populairste live-acts van de jaren 90 laten zien dat iedereen hun nummers nu nog mee kunnen zingen en zal DJ Waxweazle een extra lange DJ set laten horen.
Sneakerz Musik rockt de house
vrijdag 2 april 2010
Het Sneakerz Muzik feest in Panama op zaterdag 10 april wordt een bijzondere editie. Niet alleen worden zoals gebruikelijk de heetste dj/producers Van het Sneakerz Muzik label naar voren geschoven; ook Jamie Westland & Spike komen de club binnenstebuiten keren!
29 april 2010
House en techno met Queensday Massive
28 april 2010
Groot gedeelte line-up Extrema Outdoor Oslo bekend
Dominator the hardcore festival
Dansend bevrijdingsnacht in met Allo Allo in de Winkel van Sinkel
27 april 2010
Trailer Erotic Pinkster Vibe 22 mei online
Voorpret Have a nice day 2010 is officieel begonnen
Restylerz
26 april 2010
Logics
1 Mei zet Decisions de Lexion op zijn kop
25 april 2010
Dave Clarke and friends
24 april 2010
I Love Housemusic
23 april 2010
Hardcore to the Bone
Timetable Queendance Zwolle bekend
Saturday Factory in mei
22 april 2010
Welcome To The Future presenteert line-up 2010
Crackhouse Royale @ klinch
Queensday Dreams by Rabbit Entertainment
21 april 2010
Lentekriebels zaterdag 8 mei & Zomerkriebels Festival zaterdag 21 augustus
Koninginnenacht in Den Haag met Billy the Klit
Cocoon circus terug op queensnight met Sven Väth, Loco Dice en meer
20 april 2010
The We are E family goes on a summer holiday
Welcome to the Future presenteert line-up 2010
19 april 2010
Whores in the house
16 april 2010
Frozenland Hardcore the KiKa Fundraisingparty
Club Poema vanaf deze zomer geen club meer
15 april 2010
TechnoVision ontvangt Highland Beats om vijftienjarig bestaan te vieren
14 april 2010
Disco3000
Club Pepper is terug
GrotesQue
Lief festival viert vijfjarig bestaan
13 april 2010
Klinch
12 april 2010
Micropoint @ Audio Active XXL
Headliner Aircombat
11 april 2010
Give it Dub
Feest jij straks ook tussen de tropische watervallen?
10 april 2010
Ex Porn Star Copacabana
Liberator outdoor mag niet door tot 01:00
Cursus Japans wobbelen op Dub infusions
9 april 2010
Proud 2 be Hardcore
8 april 2010
Berlijn meets Utrecht
Bi-Rotic presents Naughty and Famous
GZG Koninginnedag
Kings of House Classics
Click; techno tot in iedere vezel van haar betekenis
7 april 2010
Primeur in Lexion; het eerste all inclusive feest
6 april 2010
Laat je betoveren op Fusion of Dance Festival
3 april 2010
Ravebaar Nederland organiseert afterparty voor World Pillow Fight Day
Alcatrazz maakt volledige line up bekend
Critical Mass en Waxweazle op House the 90s in Club Noa
2 april 2010
Sneakerz Musik rockt de house