Partyflock
 
Nieuws · februari 2010
­ Nederland
Null
zondag 28 februari 2010
Wat hebben Kaiserdisco, Twister, Inivte, Bibberspiraal. Carlos Valdes, meneer de Uil en hoekbaksjoelen met elkaar gemeen? Dit zijn de elementen waarmee Null 20 maart in club Poema RAW het dak eraf zal blazen en een ieder een dans, een lach en een flirt wil bezorgen.
Indicator, zaterdag 6 maart, Huize Maas te Groningen. Bekende naam, bekende locatie en voor vele hardstyle fanatici in het noorden een bekend fenomeen. Indicator staat al tijden garant voor een quality time out. Met elke editie een vernieuwend concept, bijpassende line up, vriendelijk personeel en bovenal een perfecte sfeer.
Lineup release Land of Confusion
vrijdag 26 februari 2010
Met nog een goede drie maand op de klok, is het tijd om de line up van Land of Confusion prijs te gaan geven. In een eerder bericht heb je al een glimp kunnen krijgen van wat er allemaal staat te gebeuren op 29 mei aanstaande in het schitterende Strandheem Recreatiegebied, in de provincie Groningen. Vijf volwaardige area´s pure festivalfun, met alleen de allerbeste dj´s en acts. Lees mee welke helden jou een moddervette kick off van het festivalseizoen gaan bezorgen.
Rapper/producer Diggy Dex is in januari begonnen met zijn clubtour. Vrijdag 12 maart wordt poptempel Paradiso in Amsterdam aangedaan! Skiggy Rapz verzorgt het voorprogramma en vanaf 22.45 uur is het tijd voor Diggy, bijgestaan door een vijfkoppige liveband, 'De Dopeste Familie van Nederland'. Echter: zijn eigen Vlaamse Eva de Roovere, met wie hij de monsterhit 'Slaap Lekker (fantastig toch)' scoorde ontbreekt. Om deze leegte aan zijn zijde op te vullen is Diggy Dex op zoek naar een 'lokale Eva'! Zangeressen kunnen zich door middel van een auditie op YouTube aanmelden om samen met Diggy Dex op het podium 'Slaap Lekker' ten gehore te brengen.
Sketch
donderdag 25 februari 2010
Eigenzinnig, eigenwijs en vol energie! Deze woorden kenmerken Sketch presents al vanaf het begin van deze succesvolle clubavond in Club Noa! Deze avond, die georganiseerd wordt door Club Noa Resident Dani L. Mebius, zorgt keer op keer voor een sensationele avond in een speciale verpakking van vette beats, show en entertainment.
Hardstyle evenement in Harders Plaza
donderdag 25 februari 2010
Slechts zes weken zijn we verwijderd van een unicum in Harderwijk. Na vele malen aangedrongen te hebben heeft Harders Plaza voor eens en voor altijd bewezen dat het als een van de weinige locaties in Nederland daadwerkelijk luistert naar zijn potentiële bezoekers. Op vrijdag de negende van april 2010 zal voor het eerst in de glorierijke historie van Harders Plaza het evenement ‘Restylerz’ worden georganiseerd. Restylerz is hardstyleconcept met een lekker vleugje early hardcore op het eind.
Op zaterdag 19 juni 2010 vindt alweer de 10e editie van het Indian Summer Festival 2010 in recreatiegebied Geestmerambacht plaats. Dat wordt gevierd met een ongekend imposante line up. Vandaag maakt de jubilerende festivalorganisatie met trots de dance line-up op het nieuwe dance area ‘free spirit’ bekend.
Na drie edities Jack The Bootleg in 2009, en een zinderende Skug on a DéTour, is SKUG terug in het Bootleg DJ Café. Januari was de maand van bezinning, vanaf februari wordt er weer voluit geknald, met op vrijdag 26 februari Jack The Bootleg en op zaterdag 27 maart Nacht Abstrakt. Met "SKUG Presents" wil SKUG een duidelijk onderscheid maken tussen de toekomstige SKUG label-avonden met alleen eigen artiesten, en avonden waarin ook andere DJ's en Live-acts worden uitgenodigd om de gelederen te versterken.
De roemruchte Awakenings Paas-driedaagse staat alweer voor de deur. Na zoveel maanden afwezigheid staat iedereen te popelen om terug te keren naar de Gashouder! En dat is goed te merken: de zaterdageditie is namelijk al helemaal uitverkocht, maar er zijn dus nog kaarten beschikbaar voor de vrijdag en zondag.
Na twee fantastische ‘Welcome to the Family’ nachten in het weekend van Valentijnsdag zoeken de leden van de familie op 27 februari opnieuw de ondergrond. Deze keer presenteren ze zich niet in Amsterdam of Utrecht maar juist in het oosten van het land: Nijmegen!
Soundgarden, het chique dance feest dat zaterdag 6 maart van tien uur 's avonds tot maar liefst zeven uur 's ochtends plaatsvindt in het Klokgebouw te Eindhoven, heeft voor alle bezoekers een presentje in petto! Mits de feestgangers een jas of tas op te bergen hebben in de ruimschoots aanwezige lockers.
Amsterdam Calling @ Club NL
dinsdag 23 februari 2010
Amsterdammers Franklin Reeves en James Nidecker zijn het goede voorbeeld van de nieuwe generatie DJ’s. Tegenwoordig moet je meer kunnen dan
alleen nog maar plaatjes kunnen draaien. Naast hun optredens, eigen producties en het verzorgen van de succesvolle Duitse mixcompilatie
Minimal Techno 6, schrijven ze ook maandelijks een column voor Club Judge en hebben ze een radioshow op XT3 techno radio.
Friends
maandag 22 februari 2010
Zaterdag 27 februari, wordt de Rain op het Rembrandtplein weer eens helemaal op zijn kop gezet, met een extra speciale editie van Friends! Waar we normaal een paar toppers hebben die voor de nodige dosis muzikale extase zorgen, hebben we deze speciale editie een heel arsenaal aan alleen maar de beste dj’s uit de eclectische scène. Geloof me deze avond wil je echt niet missen. Nog nooit zijn er zoveel toppers bij elkaar gekomen in de
Rain en misschien zal het ook nooit weer gebeuren, dus wees erbij!
Mythica Label Night
maandag 22 februari 2010
Na het ongekende succes van de vorige Mythica Label Night in club TDF te Berlikum, heeft Hard Knowledge besloten op 27 maart 2010 dit concept nogmaals te houden en dit keer in Studio 62 te Den Helder.
Op zaterdag 27 februari is het Patronaat voor één nacht het domein van niemand minder dan de enige echte House Junkie in hart en nieren; DJ Dano. Tijdens ‘Harlem Nights – DJ Dano Solo’ laat de onverbeterlijke meester zelf nogmaals horen dat hij zijn wilde haren niet alleen nog lang niet verloren is, maar neemt hij je mee tegelijkertijd weer eens mee op een ‘trip down memory lane’ met de oldschool, Early Rave, Techno, Acid en Trance klappers waar hij een enorme schare liefhebbers mee heeft opgevoed.
b2s presenteert Euphoria in Utrecht
maandag 22 februari 2010
Op zaterdag 15 mei 2010 maakt b2s met Euphoria een uitstapje naar centraal Nederland. Na de uitverkochte januari editie in 013 Tilburg, zal de mei editie plaatsvinden in Central Studios Utrecht. Deze editie staat in het teken van Euphoric & Raw… waarbij in de ene area vooral melodieuze vrolijke hardstyle centraal staat en in de andere area vooral de rauwere, harde kant van Hardstyle uit de speakers knalt.
Weekend Warriors episode 2
zondag 21 februari 2010
Na een uitverkochte eerste editie met artiesten als Rick Wade en Jason Hodges gaat Weekend Warriors op vrijdag 19 maart in de herhaling. Ook deze editie staan er twee internationale artiesten op het programma, welke beide goed zijn voor een diverse avond waarbij woorden als sfeer en kwaliteit hoog in het vaandel staan.
House Konstitution
zondag 21 februari 2010
Op de losbandige zaterdagnacht van 27 februari komt onder het dak van een historische hotelvilla de dansvloer bruisend tot leven met sophisticated house. Grootmeester Marcello vertoont zijn kunsten, samen met de wereldbestormer en deep house dj pur sang Vincenzo de Bull en feestaannemer Stefano Richetta. Amsterdams trots komt vrij en onvereerd samen voor een housefeest Oude School - Nieuwe Stijl.
Qlimax Live
vrijdag 19 februari 2010
Op 21 november 2009 presenteerde Q-dance de 17e editie van Qlimax in GelreDome, Arnhem. Deze editie, The Nature of our Mind, wordt voor het tweede jaar op rij uitgebracht in High Definition. Het digipack wordt in een speciale 3-disc editie uitgebracht. Dit pakket bevat naast de DVD en CD, een Blu-Ray met de Qlimax Live show in High Definition beeld. Naast Dolby Digital 5.1 kan nu ook gekozen worden voor een DTS-HD audio track voor de meest veeleisende liefhebber.
Afgelopen maand konden ze met trots de verjaardagseditie van Sunday Spirit toevoegen aan het rijtje ‘Memorabele zondagen in Studio 80’. Dit keer zullen ze daarvoor zeker niet onderdoen. Een droomline-up, extra lichteffecten en een super-chille chill-out staan garant voor weer een daverende ‘night of mayhem’ aan het Rembrandtplein. En alsof dat nog niet genoeg is, staat er een welkomstdrankje voor de vroege vogels die voor 22h binnen zijn klaar!
Franchise
donderdag 18 februari 2010
Op zaterdag 27 februari is het weer tijd voor een succesvol vervolg op het altijd spetterende concept Franchise. Het Paard was de afgelopen tijd keer op keer uitverkocht tijdens Franchise en niet geheel zonder reden.
De feestgangers uit het zuiden des lands die verlangen naar de goede oude tijd, kunnen zich gelukkig prijzen. Op zaterdag 20 februari krijgen zij de kans om oude herinneringen op te halen en nieuwe te creëren. De Danssalon 2.0 zal deze avond onderdak bieden aan een reünie waarbij de muziek van de vroegere Danssalon centraal zal staan.
Riverdance Festival
woensdag 17 februari 2010
In het pinksterweekend zal de Bermuda Triangle voor even heel dichtbij zijn. Op Recreatiegebied 't Waal staat Riverdance Festival volledig in het teken van deze mythe. De trailer onthult ook de eerste dj's die op 22 mei zullen aantreden. De volledige line-up wordt woensdag 24 februari bekendgemaakt.
Ben jij klaar voor het Brazilians Carnaval? Samba di Janeiro, Lambada, Mas que nada,... Brasil here we come!!! Opzwepende drums, waanzinnige kostuums, zomerse sferen en spectaculaire shows! Dit zijn slechts een aantal aspecten van de “Brazilian Carnival” editie van het populaire concept Beatshockerz in de Hollywood Music Hall op 21 februari 2010!
Subway vs Prspct
woensdag 17 februari 2010
De titanen van de Nederlandse underground sounds zullen zaterdag 20 februari Rotterdam op zijn grondvesten doen beven. Met een selectie van de rauwste artiesten die er op dit moment rondlopen word dit de avond die je niet zomaar aan je neus voorbij mag laten gaan. Subway vs Prspct combineren hun krachten om het beste van Dubstep & Drum n Bass aan je voor te schotelen.
Schoenen uit en gaan
dinsdag 16 februari 2010
Op 20 maart 2010 is het weer zover en mag iedereen zijn of haar stoute schoenen uittrekken want er staat een nieuwe editie van Shoeless in de planning. Op deze datum word het over het algemeen oh zo vredige Rijk van de Keizer omgetoverd tot een rave locatie die zijn weerga niet kent. Van 18:00 uur tot 06:00 uur wordt iedereen uitgedaagd om zijn beste dance moves te komen vertonen op den blote voet.
Reason
zondag 14 februari 2010
To Love, To be, To enjoy, To celebrate en To Party zijn 1 van de aspecten die onafscheidelijk zijn van Reason.
In-bi-tween
zaterdag 13 februari 2010
Jullie hebben er een paar maanden op moeten wachten voordat Dune events met een nieuw feestje kwam maar, het wachten het is de moeite waard geweest. Op 1 januari heeft Dune events op “Booming Sexy New Years Vibe” duidelijk een positieve indruk achter gelaten. Met hun dj’s, waarvan er ook een aantal op 6 maart draaien, hebben Erik en Frederique de paarse zaal een nieuwe dimensie gegeven.
De Reunie 4
zaterdag 13 februari 2010
Op vrijdag 26 maart is het weer tijd voor de ‘oude garde’ om de legendarische begin jaren van de house te herbeleven. Op deze vierde Reunie kunnen vrienden en bekenden van vroeger elkaar weer ontmoeten en zullen bekende en minder bekende oldschool en Early platen door de zaal heen dreunen.
Dub Infusions op volle toeren
vrijdag 12 februari 2010
Het jaar 2010 had voor Dub Infusions bijna niet mooier kunnen beginnen. Met grondlegger El-B en visionair Mala op het podium beloofde het sowieso al een groot feest te worden, maar dat laatstgenoemde het zo naar zijn zin zou hebben en zijn sessie tot ver na sluitingstijd besloot op te rekken, dat had niemand voorzien.
Amsterdam maakt zich op voor een invasie van harddance award winnaars. Zaterdag 20 februari komen deze helden samen in één arena. Uit verschillende delen van Europa worden artiesten in gevlogen die de afgelopen jaren iets te betekenen hadden in de harddance scene. De Amsterdam Marcanti is die nacht het domein van de oude en nieuwe harddance generatie. De mooiste club van Amsterdam zal speciaal voor deze avond omgebouwd worden tot een harddance arena. Drie van de beste harddance acts van europa lasers en vj’s in een perfecte locatie zijn de ingrediënten voor “Past Present Future”een nachtje vol show en goede muziek.
Chaos
donderdag 11 februari 2010
Vrijdag 12 februari viert het succesvolle concept Chaos haar 1 jarig bestaan in Club Stalker. Het moge duidelijk zijn dat dit originele en creatieve concept een spetterende verjaardag verdient. Om dit te kunnen realiseren zijn de best denkbare artiesten voor deze verjaardag opgetrommeld. Dames en heren op de verjaardag van Chaos, 12 februari in Stalker, zijn niemand minder dan Isis en Ille Bitch te gast. Pff wat een muzikaal geweld! Doe allemaal iets feestelijks aan en kom de eerste verjaardag van dit unieke concept meevieren!
Linke Soep
woensdag 10 februari 2010
Dit is ‘m dan, de eerste Linke Soep sinds het oud & nieuw geweld van 31 december die plaats vond op een geheime locatie ergens in Amsterdam. Deze editie is overigens geheel zonder groene schoenen tot 09:00 door gegaan met het allerbeste wat Amsterdam te bieden heeft. Maar nu een editie waaraan een kleine geboorte gekoppeld is; Piekup Records release party!
The New House Collective In Februari
woensdag 10 februari 2010
The New House Collective zit in deze wintermaanden niet stil. Sneeuw, regen en ijzel zijn geen reden om binnen te zitten in je pyama, maar om er tussenuit te gaan en lekker met vrienden de koude dagen te slijten in een van de leukste clubs in Amsterdam. De Sugar Factory is op donderdag het thuisfront van de New House Collective en hun feesten.
30 april is de dag dat heel Nederland altijd op zijn kop staat en dit jaar gaat RAAK! Events hier een schepje bovenop doen in Rotterdam. De Watt leent zich perfect voor een dol en dwaas feest waar iedereen terecht kan voor een knallend spektakel.
Het is hartje winter en dat is buiten goed te voelen. Wanten, handschoenen, mutsen, sjaals en dikke sokken worden uit de kast getrokken om onszelf voor de kou te behoeden. Thuis staat de verwarming hoog en de pot thee op tafel. Behalve in het weekend. Dan wordt de Jägermeister ingeschonken zodat “het beest” los kan gaan op de muziek van zijn favoriete dj’s. Alle winterattributen worden terug de kast ingestopt en maken plaats voor de dopeste spullen uit de feestwinkel. Het is tijd om uit je plaat te schieten. Het is tijd voor Doe//rak!
The great Zany show
dinsdag 9 februari 2010
Zaterdag 10 april zal het circus van InZanity zijn tenten opslaan midden in Eindhoven. Check hier de trailer! Het hardstyle-spektakel in het Beursgebouw zal haar poorten openen van 22.00 tot 07.00 uur om met een wervelende show het hooggeëerde publiek te vermaken. Met gepaste trots maakt de ringmaster of hysteria het programma voor deze avond bekend
Rotzooii Queensnight Madness
dinsdag 9 februari 2010
Het vijfjarig bestaan van Rotzooii afgelopen zaterdag was zeer geslaagd! Alle dj’s, maar vooral het publiek hebben er weer een te gek feestje van gemaakt. Jullie zijn weer geweldig bedankt daarvoor! Maar ze gaan gewoon door: de voorbereidingen voor queensnight zijn alweer in volle gang gezet en is inmiddels vaste prik op het Rotzooii-programma.
Zaterdag 27 februari 2010 zal de Limburgse partysite en organisatie Haelen.tk de 12e editie van het Hardcore concept Atomico organiseren in Cultureel Centrum De De Haandert te Tegelen.
Line-up LatinVillage bekend
maandag 8 februari 2010
Op zaterdag 27 maart vindt voor de vijfde keer LatinVillage Indoor plaats, in de prachtige oude Gashouder op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam. Met vijf verschillende area’s en een indrukwekkende line-up is LatinVillage een must voor de liefhebbers van latin muziek! De line-up liegt er ook deze keer weer niet om! Op vrijdag 5 februari werd deze live in het FunX radioprogramma WeekendWax bekendgemaakt door LatinVillage resident DJ D-Rashid, die zelf uiteraard ook te zien en te horen is op de komende editie. Hij staat achter de decks op de LatinHouse stage en krijgt daar bijzonder goed gezelschap van de Spaanse topper Jessie Garcia, Mr V de New Yorkse DJ van de hit 'Put your drinks down' en Grant Nelson, bekend van de mega latinhouse plaat 'Cada Vez'.
Met onder meer Dixon, Four Tet (dj-set), Junior Boys (dj-set) en Mungolian jet set staat er de eerste avond van 5 days off in de Melkweg een knaller van een line-up.
Fabric residents en wereld-wijd gerespecteerde DJs Terry Francis en Nathan Coles zullen hun krachten bundelen en de Sugar Factory laten zien hoe het er aan toegaat in Londens grootse en werelds bekenste club Fabric. Om deze twee DJs samen te zien is een waar spektakel! Wanneer de een net begint met draaien wilt de ander het al overnemen.
5 days off
vrijdag 5 februari 2010
Met het bevestigen van The Subs (live), Drums of Death, FM Belfast en Shy Child is de line-up van de tiende 5 days off definitief ingevuld. De eerste twee zullen op de donderdag in de Melkweg acte de presence geven, de avond waarop onder meer Vitalic (dj-set), Fake Blood en Feadz (dj-set) zullen optreden. FM Belfast is toegevoegd aan de openingsavond in de Melkweg (o.a. Dixon en Four Tet), terwijl Shy Child een optreden zal geven in de bovenzaal van Paradiso op zondag 7 maart, na de show van Groove Armada.
Foxes & wolves @ klinch
vrijdag 5 februari 2010
Vos noch wolf is verwant aan de Tasmaanse duivel, dat gemene Australische roofbuideldier. De Foxes & wolves @ klinch, die elke derde donderdag van de maand rond het vreugdevuur de disco dansen, voelt zich daarentegen warm verbonden met Bernard Fêvre alias Black Devil Disco Club, voorzitter van de Black Devil Disco Club. Sinds zijn jarenzeventigproducties aan de vergetelheid zijn ontrukt, zwaait de Parijzenaar met zijn geloofsbrieven als aartsvader van de kosmische disco.
Legendarisch, uniek, exclusief, magistraal, kolossaal...dat zijn toch wel de kernwoorden voor een ultieme ervaring als deze. Zaterdag 10 april zal jouw lichaam zicht ontpoppen in een tafereel van magische kippenvel momenten en uiterste climaxen. Nog nooit eerder vertoond ter wereld en het debuut van deze twee grootheden is een feit in The The Power Zone in Amsterdam.
Aanstaande zaterdag heeft Watt een programma staan dat eigenlijk meer weg heeft van een indoor festival. Electronation en Sound Architecture slaan de handen in een en zorgen samen voor een spetterende cross-over programmering van verschillende dance stijlen. Een programmering die voor de slotdag van Internationale filmfestival Rotterdam meer dan 'credible' is.
Toolroom Knights presents Fedde le Grand zaterdag 6 maart in The The Power Zone, Amsterdam. Kom jij wel eens in Ibiza? Dan ken jij natuurlijk de waanzinnige Flamingo Nights van Fedde le Grand in de Pacha! Die staan garant voor een geweldig club, muziek en entertainment avond. Zaterdag 6 maart staat deze (inter)nationale dj in The The Power Zone ter gelegenheid van de nieuwe CD Toolroom Knights mixed by Fedde le Grand!
Rotzooii
dinsdag 2 februari 2010
De voorbereidingen voor Rotzooii lopen voorspoedig en de kaartverkoop loopt lekker door. De lasers, ledballen, ledstrips en extra geluid zijn besteld, het wordt wederom een mooi spektakel! Lockerboxen zijn aanwezig dus er is geen reden om onnodig kou te lijden onderweg!
The world is watching
dinsdag 2 februari 2010
GrotesQue will be back at the highest level. Na een waanzinnige editie in de Amsterdamse Panama is GrotesQue op 20 maart weer terug in de Maashaven van Rotterdam. Het vizier op oneindig, maar beide benen nog steevast op de grond. Zo zal PT Events de 4e editie van GrotesQue op de tiende verdieping van de Maassilo wederom naar een knallend hoogtepunt willen brengen. Na twee overweldigende vrijdag edities in de Factory010, heeft PT deze keer beslag gelegd op de zaterdag.
Zaterdag 27 februari 2010 is de datum die je moet noteren in je agenda voor een extra grote editie van Pussy Motherfuckers. Eerder was het concept zeer succesvol met onder andere een uitverkochte editie in The The Level te Arnhem. Deze editie staat volledig in het teken van Dj The Beat Controller die hier zijn birthday uitbundig zal gaan vieren! Speciaal voor dit evenement heeft de Rodenburg een uitzondering gemaakt en kan Pussy Motherfuckers op een zaterdag gehouden worden.
28 februari 2010
Null
27 februari 2010
Indicator brengt wereldprimeur in Huize Maas
26 februari 2010
Lineup release Land of Confusion
25 februari 2010
Diggy Dex zoekt 'lokale Eva' voor concert in Paradiso
Sketch
Hardstyle evenement in Harders Plaza
24 februari 2010
Indian Summer festival maakt dance lineup bekend
Skug presents Jack the Bootleg en Nacht Abstrakt in Bootleg dj café
Awakenings Paasspecials; alleen vrijdag en zondag nog beschikbaar
23 februari 2010
Welcome to the Family speelt met Nijmegen
Soundgarden vult alle kluisjes met cadeautjes
Amsterdam Calling @ Club NL
22 februari 2010
Friends
Mythica Label Night
Dano gaat als een beest tekeer in het Patronaat
b2s presenteert Euphoria in Utrecht
21 februari 2010
Weekend Warriors episode 2
House Konstitution
19 februari 2010
Qlimax Live
18 februari 2010
Sunday Spirit winterseries rocken Studio 80
Franchise
DansSalon reünie in de nieuwe DansSalon
17 februari 2010
Riverdance Festival
Ben jij klaar om zondag het Braziliaanse carnaval te vieren?
Subway vs Prspct
16 februari 2010
Schoenen uit en gaan
14 februari 2010
Reason
13 februari 2010
In-bi-tween
De Reunie 4
12 februari 2010
Dub Infusions op volle toeren
Aftellen voor het nieuwe hardhouse en harddance spektakel van Amsterdam is begonnen
11 februari 2010
Chaos
10 februari 2010
Linke Soep
The New House Collective In Februari
Het Grote Koninginnedag Spektakel in Watt te Rotterdam
9 februari 2010
Utrecht krijgt het warm met Doe//rak in de Poema
The great Zany show
Rotzooii Queensnight Madness
8 februari 2010
Haelen.tk draagt laatste Atomico Tegelen op aan overleden medewerker
Line-up LatinVillage bekend
Openingsavond 5 days off in de Melkweg vol disco, house en techhouse
7 februari 2010
Saturday Factory : 365Live! goes Fabric
5 februari 2010
5 days off
Foxes & wolves @ klinch
4 februari 2010
Erick Morillo & Steve Angello combining forces
Electronation presents Vive La Fete, The Subs, Terry Toner & Mason
2 februari 2010
Fedde le Grands CD release Toolroom Knights
Rotzooii
The world is watching
1 februari 2010
Pussy Motherfuckers' The Beat Controller b-day bash