Partyflock
 
Nieuws · oktober 2010
­ Nederland
Antiverveling op Langweiligkeit 11
vrijdag 29 oktober 2010
Keiharde sounds? Check. Gezellige leipe mensen? Check. Eigenzinnige streetart? Check. De 11e editie van het Haagse undergroundfestival Langweiligkeit op vrijdag 12 en zaterdag 13 november zal je zeker uit je beginnende winterdip slepen.
Over een kleine anderhalve week is het eindelijk zover: de eerste invasie van 's wereld grootste hardcore concept in België. Op zaterdag 6 november neemt de internationale hardcore scene de Trixxo Arena over voor Masters of Hardcore – Symphony of Sins. Al wekenlang krijgen organisatoren Art of Dance en Bass Events de vraag wanneer het anthem voor het eerst te beluisteren zal zijn en met trots kunnen zij bekendmaken dat Stunned Guys & Amnesys – 'Symphony of Sins' nu te beluisteren is.
Langzaam cruisend met je haar in de wind in je Cadilac op de Las Vegas Strip, genietend van de zon en de mooie vrouwen. Vanavond een gokje wagen in het casino? Of gezellig met zijn twee de jacuzzi in bij het hotel. Terwijl de neonlichten om je heen blinken en schitteren weet je het eindelijk zeker: we gaan clubben vanavond! En net zoals de Las Vegas Strip misschien wel het meest glamoureuze middelpunt van Amerika is, is de Crystal Venue dat voor Nederland. Vandaar dat de gloss en glitter van Las Vegas op 13 november neerstrijkt in het stralende middelpunt van Nederland, Crystal Venue in Culemborg.
De klok gaat een uurtje terug, maar HouseQuake doet er een dik uur bij! Aanstaande zaterdag 30 oktober is de Cruise Terminal vanaf 22.00 uur maar liefst zeven uur lang gevuld met de heetste house van Greg van Bueren, Groovenatics, Baggi Begovic en uiteraard: headliner Housequake.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 27 oktober 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Halloween
woensdag 27 oktober 2010
Al jarenlang traditie en sinds dag en dauw een groot feest; Halloween – David Labeij & Julien Chaptal's b-day bash! De heren krijgen van de Studio 80 altijd open huis op deze vrijdag na ADE: bevriende dj's worden uitgenodigd en de conclusie is altijd feest. Op deze 29e van oktober zal de Studio 80 podium bieden aan de verjaardagsmannen David Labeij en Julien Chaptal. De twee genodigden die naast hun mogen staan om dit heugelijke feit te vieren zijn Lauhaus en ONNO.
Thunderdome radio live @ Studio 80
dinsdag 26 oktober 2010
Woensdag 27 oktober is er weer een uitgebreide live editie van Thunderdome radio te aanschouwen in Studio 80. Wederom komt Upside-down, de organisatie van Lockdown, langs bij Thunderdome Radio. Thunderdome Radio hosts Sietse van Daalen (Mc Da Mouth of Madness), Andre van Zuijlen (MC Justice) en Vincent Sluijs (Terminal) staan garant voor weer een knotsgekke uitzending.
Electric Deluxe at klinch
dinsdag 26 oktober 2010
Verjaardagen vier je in stijl. Zeker als het om een lustrum gaat. Niemand minder dan de Amerikaanse techno-don Jeff Mills komt op 4 februari de kaarsjes op de taart zetten tijdens de tiende aflevering van Electric Deluxe Presents in de Amsterdamse Melkweg.
LoLatin
dinsdag 26 oktober 2010
Terwijl de zon langzaam de horizon siert met zijn laatste gloed, ontwaken de broeierige ingrediënten van de aanstormende nacht in de koude straten van Amsterdam. Exotische trommelgeluiden houden de emoties in de ban van wat de nacht brengen zal…Gebruinde goedgevormde lichamen geven de ogen de kost en heerlijke artiesten laten de heupen magisch deinen op het ritme van de beat. De dagen worden steeds korter, en de nachtelijke fantasieën daarmee langer! De sfeer bereikt langzaam zijn hoogtepunt op het passierijke ritme en daarmee is de toon gezet: LoLatina houdt vanavond Escape Venue in haar ban.
DJ Pavo Solo
dinsdag 26 oktober 2010
Nu nog geen jaar geleden presteerde DJ Pavo het om het Patronaat tijdens Multigroove's Harlem Nights compleet op zijn kop te zetten met een onvergetelijk feest dat alle muzikale hokjes te buiten ging. Op 30 oktober 2010 is het dan ook weer de hoogste tijd om de bloemetjes nogmaals buiten te zetten met de tweede editie van Harlem Nights – DJ Pavo Solo.
Fucking Bastards op 31 december
zaterdag 23 oktober 2010
Groots hardcore event in Culemborg. Bestel combitickets nu het nog kan!
Lees meer...
Kings of ace
vrijdag 22 oktober 2010
Nederland's grootste dance evenement, Amsterdam Dance Event is in volle gang. Net als eerdere jaren komen tijdens ADE alle leden van de Ace Agency-familie bijeen voor een nieuwe editie van Kings of Ace. De line-up is gevuld met alle Ace DJ's en live-acts dus het beloofd aanstaande zaterdag een ADE-event van formaat te worden in Amsterdam's bekendste club Escape Club.
Sneakerz Muzik
donderdag 21 oktober 2010
Zaterdag 23 oktober presenteren zo'n twintig artiesten het Sneakerz Muzik geluid, tijdens de ADE Special in de Escape Studio & Lounge. Verwacht twee areas vol producers die volop releasen op het label. Van 22.00 tot 05.00 uur hoor je in de Studio: Asino di Medico, Prok & Fitch, Muzzaik, Soneec & Belocca, Yasmin Le Bon, Nicky Romero, Carl Tricks, Mo MC en yaNto. In de tweede zaal staan opgesteld: Eric Fender, SickIndividuals, Robbie Taylor & Marc MacRowland, Disfunktion, Vince Moogin vs. Melvin Reese, Sandro Silva vs. Apster, en Simon Steur vs. Rene Kuppens.
Als je aan prettig gestoorden in de partyscene denkt dan denk je aan Vato Gonzalez en Steve Sweet alias The Darkraver. De bekende uitspraak 'soort zoekt soort' geldt hier zeker bij. Dit komische duo heeft wat dat betreft elkaar gevonden! Spijkenisse en Den Haag liggen ook niet heel ver uit elkaar natuurlijk. En als je dan wilt interviewen en je neemt twee mooie babes mee van de nieuwe meest sexy community...
We all love 80's & 90's
woensdag 20 oktober 2010
Op zaterdag 20 november presenteert radio Veronica de volgende Haagse editie van We all love 80's & 90's in Le Paris! Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangekleed Le Paris.
In Touch with Christmas
dinsdag 19 oktober 2010
De liefde beantwoorden met zingen, dansen, huppelen of springen in het rond? Die glinstering in je ogen en je stralende glimlach in de spiegel kunnen zien? Dat is het Touchgevoel. Met het Touchgevoel voel jij je goed en maakt het je mooi. Daarbij kleurt alles om je heen nog veel mooier! Jong of oud: als je bij een Touchfeest bent, kun je van hoge daken af vliegen, over sloten springen en bergen verzetten.
Hey!
dinsdag 19 oktober 2010
Over bijna een week is het zover dan keert Michel de Hey met Hey! terug in de Catwalk te Rotterdam op zaterdag 23 oktober. Dit keer heeft Michel wel een hele bijzondere gast uitgenodigd. Niemand minder dan de man achter het grote Amerikaanse label OVUM: Josh Wink, draait deze avond in de Catwalk. Het is alweer 5 jaar geleden dat Josh Wink in Rotterdam te bewonderen was, daar moet je dus bij zijn als je van warme Tech House en funky Techno houdt!
Tijdens het aankomende Amsterdam Dance event gaat een lang gekoesterde droom in vervulling voor de Amsterdamse organisatie Dekmantel. Op donderdag 21 oktober is één van de grootste techno artiesten aller tijden op bezoek in thuisbasis Paradiso. Het betreft hier de levende legende Jeff Mills en hij krijgt maar liefst drie uur lang de tijd. Jeff Mills wordt bijgestaan door Dekmantel artiesten Casper Tielrooij en Thomas Martojo die de grote zaal opwarmen. San Proper, Makam, Juju & Jordash, Awanto 3 en Jan van Kampen nemen de bovenzaal en kelder voor hun rekening.
Timetable D-Block & S-te-Fan
maandag 18 oktober 2010
Nog een kleine week te gaan en dan is het zover. Dan zullen niemand minder dan D-Block & S-te-Fan centraal staan in een one-night only event in Outland Rotterdam. Tijdens deze avond zal Outland geheel worden omgetoverd tot een ware DBSTF-tempel, met de door hen uitgenodigde acts en dj's.
Clubnights in Studio K
zondag 17 oktober 2010
Het Amsterdam Dance Event (ADE) is het grootste club-festival ter wereld. Deze maand lanceert Studio/K de nieuwe club programmering en dus leggen zij tijdens ADE alle kaarten op tafel. Het programma is gevuld met o.a. de verjaardag van Studio Soulrock, het koningskoppel Non Records & Elevator People, het bij voorbaat legendarische Berlin Underground, een college van de meester van de Duitse robot-electroheld Karl Bartos en een speciale selectie festivalfilms. Op 21, 22 en 23 oktober is Studio/K het festival in het festival.
Latin Lovers komt ook naar de Domstad om haar vijfjarig bestaan te vieren. Op zaterdag 30 oktober staat deze editie gepland en het beloofd ook dit keer weer een hele sexy, intieme avond te worden! Strand, palmbomen, tropische sferen en niet te vergeten een waanzinnige line-up zullen jouw gemis van de zomer even aan de kant zetten.
Go Dutch and Foktop
zaterdag 16 oktober 2010
Dat let's go Dutch méér inhoudt dan het splitten van de rekening hoor je zaterdag 23 oktober van 21.00 tot 04.00 uur in Club BlinQ. Tijdens de officiële ADE Special 'Go Dutch! & Foktop!' hosten beide concepten een eigen zaal. Verwacht Hollandse housesets van opkomende talenten en headliners als Funkerman, Baggi Begovic vs. René Amesz, Groovenatics, Skitzofrenix, Yasmin Le Bon, Sandro Silva, Carl Tricks en Rob Boskamp, vocaal opgezweept door niemand minder dan Lady Bee, Mo MC en yaNto. Bij Foktop! kun je eigenlijk alles verwachten, want die gasten zijn gek. Paarsgewijs hoor je dikke back2backsessies van Ryan Riback b2b DJ Rockid, Hoodie b2b Sickboy, Tom Piper b2b DJ Rockid, maar ook Cablejuice, Ralvero, Quinten 909, MC Bizzey en Dan Stezo. Wat zo'n mega line-up wel niet moet kosten? Helemaal niets, want de entree is gratis!
Zaterdag 23 oktober zullen de liefhebbers van drum & bass een unieke nacht gaan beleven. Prspct en Bassmachine Entertainment bundelen namelijk hun krachten en bedienen de pure liefhebbers op een portie harde en rauwe drum & bass. Alhoewel Prspct staat voor hard, is het niet alleen genadeloos stampen en zagen geblazen op de feesten.
Tour
vrijdag 15 oktober 2010
Tijdens het Amsterdam Dance Event op vrijdag 22 oktober gaan Plak en Beatnik vriend en vijand verbazen met een beest van een feest. Alle drie de zalen van het historische pand van de Odeon worden volgeladen met een berg aan licht en geluid, rockende DJ's uit Berlijn, Londen, Parijs en Amsterdam en de openingstijden zijn bepaald niet christelijk te noemen.
Er komt weer een uitverkocht feest aan 27 november. Hoezo crisis?
Concept = Techno
woensdag 13 oktober 2010
Nog ruim twee weken te gaan, dan barst van 22:00 tot 07:00 een flink portie techno geweld los in Ahoy Rotterdam! Tot die tijd heeft Concept nog een paar vette radio specials met sets van dj's uit de line-up voor jullie in petto.
Click in de WesterUnie is compleet uitverkocht maar dendert door tijdens het aanstaande Amsterdam Dance Event. Op zaterdagochtend 23 oktober slaat Click de handen ineen met het beruchte Labyrinthproductions om in het zeer after vriendelijke club Home een fantastisch vuig feest te bouwen tot ver na het ochtendgloren. Naast de nodige mystery guests staan klappers als M.A.N.D.Y., Hermanez, Alex Dolby en Wouter de Moor deze ochtend achter de decks om je nog lang uit je slaap te houden.
Herfstkriebels
woensdag 13 oktober 2010
Aanstaande zaterdag 16 oktober zal Central Studios in Utrecht weer het decor zijn voor een nieuwe wervelende editie van Herfstkriebels. Vanaf 22.00u kun je in een warme herfstsfeer volop genieten van de beste dj`s, live acts, en interactive art, verdeeld over twee studio's. In dit bericht vind je de timetable en de laatste info.
PT Events staat voor een bijzondere uitdaging. Het enerverende concept, genaamd Grotesque beleefde zaterdag 2 oktober opnieuw een hoogtepunt tijdens de viering van het eenjarig bestaan. Het tweede jaar wordt ingeluid met misschien wel de moeilijkste opdracht die je kan verzinnen voor een organisatie. Zaterdag 20 november komt Grotesque terug met de tweede editie van haar high quality midnight cruise.
Reset
dinsdag 12 oktober 2010
Zaterdag 11 december vindt een nieuwe editie plaats van het concept dat de grenzen tussen hardstyle en hardtechno beslecht. Art of Dance presenteert een nieuwe editie van Reset in de North Sea Venue van Zaandam. Op twee verschillende podia vind je toppers terug uit de hardstyle en hardtechno. Maar de organisator heeft twee plekjes over in de line-up, en misschien kun jij één van die plekjes die invullen!
Tranceclassixx behoort al jaren tot één van de gezelligste feesten in de Matrixx. Top sfeer, leuk publiek en natuurlijk de beste tranceplaten van de afgelopen jaren. Zaterdag 23 oktober vind het eerste trancefeest in de Matrixx van het najaar plaat. De artiesten van deze avond zijn Richard Durand, Jochen Miller, Marc Simz en speciaal uit de UK: The Thrillseekers
Aanstaande zaterdag 16 oktober 2010 is het eindelijk weer tijd voor een nieuwe editie van Slaves to the Rave! Na een afwezigheid van twee jaar worden zaterdag alle registers opengetrokken in Zalinaz, Etten-Leur! Naast het beste geluid, licht en speciale decoraties zijn ook op deze Slaves to the Rave de VJ's van Digital Movement aanwezig om Area 1 te voorzien van de vetste visuals.
Pokke Herrie
maandag 11 oktober 2010
Op 23 oktober vindt voor de eerste keer Pokke Herrie plaats in Duitsland. Pokke Herrie zal de Turbinenhalle in Oberhausen hevig laten schudden. Iedereen kent de Pokke Herrie evenementen wel die de afgelopen jaren in Nederland en België georganiseerd werden. Vooral de edities met kerst waren mega goed bezocht. Nu is het tijd om dit evenement ook aan onze buren uit Duitsland te presenteren. Dit gaat natuurlijk samen met een dikke line-up verdeeld over drie area's.
Langweiligkeit Festival
zondag 10 oktober 2010
Jetzt geht los! Vrijdag 12 en zaterdag 13 november Langweiligkeit Festival! Dit jaar op een unieke locatie: de RAC Hallen, een industrieel pand met drie hallen, en een ultieme underground sfeer.
Technodj Lady Kate naar Nederland
vrijdag 8 oktober 2010
Komend weekend komt wellicht de schoonste dj uit Technoland naar Nederland. De Oekraïense Lady Kate zal draaien op hardtechno party Mantis, dat zaterdag 9 oktober plaats vindt in poppodium Hedon te Zwolle. Laat je echter niet verrassen door haar lieve looks, want ze zal dit gerenommeerde feest afsluiten met een set die niet geschikt is voor bangeriken…
Cartel
donderdag 7 oktober 2010
Vrijdag 8 oktober slaan TWSTd en Rust Roest Producties in samenwerking met Hooft en Kinki Kappers Utrechtsestraat de handen ineen op een unieke Amsterdamse locatie: de ITW op het NDSM-terrein.
Traditiegetrouw viert de Eindhovense Acid- en Techno organisatie Zodiak Commune elk najaar haar verjaardag en ook dit jaar zal deze alles behalve geruisloos voorbij gaan. Op zaterdag 23 oktober 2010 viert de organisatie al weer haar zeventiende verjaardag in Dynamo te Eindhoven.
Pandemonium
donderdag 7 oktober 2010
Met nog maar een paar dagen te gaan, tot 9 oktober, is Cyndium volop bezig aan de laatste voorbereidingen voor Pandemonium: The Chains of Babylon in de legendarische Sporthallen Zuid. Cyndium zal, net als in het verleden, deze gabbertempel weer laten schudden op z'n grondvesten en de bezoekers versteld doen staan van een geweldige show. Om de ervaring van het feest nog hoger te maken heeft de organisatie dit jaar een manier gevonden om het publiek in het decor en show te integreren.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 6 oktober 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Back in the days
dinsdag 5 oktober 2010
We go Back in the days in club Rain op zaterdag 9 oktober met wel een heel speciaal thema namelijk de classic movie " house party" Iedereen weet nog goed hoe Kid n' Play met de legendarische freestyle battle scene de hele wereld aan het dansen kreeg. Dat gevoel en die sfeer is nou precies wat je kan verwachten op 9 oktober in club Rain!
House the 90s terug in Leeuwarden
dinsdag 5 oktober 2010
House the 90s is terug in Leeuwarden op hun thuisbasis Club Noa. Na een zomer waarbij House the 90s op diverse festivals een eigen area mocht hosten is het nu weer tijd om de clubs in te gaan. Voor House the 90s houdt dit in dat er weer mooie feestjes aankomen in de #1 club van Nederland, Club Noa.
16 Oktober kickoff Here & Now
dinsdag 5 oktober 2010
Zaterdag 16 oktober gaat in The The Sand in Amsterdam een nieuw techno en techhouse concept van start. Onder de naam Here&Now brengt Pixius events het beste wat de genres op dit moment te bieden hebben bij elkaar. Here&Now kijkt niet naar de toekomst en ook niet achterom want 'yesterday's gone and tomorrow's uncertain'. Het gaat om het hier en het nu.
Attack of the new Generation
dinsdag 5 oktober 2010
Op 16 oktober, 22.00 uur luiden de kerkklokken van Metropool. Hiermee worden angstaanjagende artiesten en zombie toeschouwers tot leven gewekt. De volgende huiveringwekkende artiesten zorgen er mede voor dat iedereen een onvergetelijk enge, maar vooral vette avond zullen hebben.
De Time Out in Gemert vormt al langere tijd voor een flink aantal partybezoekers de thuisbasis voor Try Before You Die. Try Before You Die, beter als TBYD bekend, staat garant voor dikke line-ups, duizenden uitzinnige partygangers en een bijna als uniek te omschrijven sfeer. In een paar uur vliegt de ene na de andere topact je om de oren en waar je ook komt is het dus hoe dan ook de crème de la crème.
Pak je agenda maar, want op 29 januari vindt het grootste hardcore evenement van West-Brabant plaats in de Parel Fijnaart. Meer info zal snel bekend gemaakt worden, maar net zoals de vorige twee edities zullen ze weer met een dikke line up komen.
Rino Cerrone & Markantonio werken zich momenteel in het zweet om zaterdag 6 november 2010 alle Soendaliefhebbende vuisten de lucht in te laten gaan. Niet twee decks en een mixer, maar vier decks en twee mixers staan voor deze Napolitaanse techno-maffiosi klaar op Soenda Indoor! De Italiaanse helden presenteren deze internationale primeur onder de naam ‘Junction Hands' dat heel toepasselijk ‘samenkomst van handen' betekent.
Na het overweldigende achtertuin-festival van Henk afgelopen zomer is het nu weer tijd voor een huiskamer-editie. Op uitnodiging van Amsterdam Dance Event deelt Henk opnieuw zijn visie op het nachtleven met jou. Waar deze winter-conferentie staat voor internationale allure presenteert Henk producerend Nederland in de ITW op het NDSM terrein.
Sin City
zondag 3 oktober 2010
Na een vrij lange periode zonder grote dance feesten en veel vraag naar een groter evenement, heeft Index besloten dat het tijd is voor een nieuw evenement.
Klinch ++
zaterdag 2 oktober 2010
Klinch heeft duidelijk geen ADE nodig om te vlammen. Op vrijdag 29 oktober is het meteen weer raak met een heuse klinch++ @ klinch. De plusjes zitten hem natuurlijk in de indrukwekkende line-up. Niemand minder dan Miss Kittin, The Hacker, Nathan Fake, Allez-Allez en Jorn Liefdeshuis maken beide zalen van de Melkweg onveilig met een breed palet aan edgy techno en electronica. Dus geen gemekker over ADE katers, maar dancing shoes aan en gaan.
Showcase
vrijdag 1 oktober 2010
Zaterdag 2 oktober zal Club Poema RAW in het teken staan van We Are E. We Are E is de naam van het boekingskantoor van Evotions. De organisatie achter de succesvolle Timewarp NL, Cocoon, Minus en Karotte's Kitchen feesten. De grootste talenten van Nederlandse bodem komen bij het boekingskantoor bij elkaar. Zo zijn onder anderen Darko Esser, Eva Maria, Joey Daniel, Gideon Bouwens, Johanna Mercker, Unders, Sandeep, Edu Imbernon, Wesdex, iO en Arjuna Schiks lid geworden van de “E” familie.
29 oktober 2010
Antiverveling op Langweiligkeit 11
Masters of Hardcore - Symphony of Sins
28 oktober 2010
Crystal Rosso neemt je mee naar Las Vegas
Housequake Rotterdam gaat uur langer door
27 oktober 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Halloween
26 oktober 2010
Thunderdome radio live @ Studio 80
Electric Deluxe at klinch
LoLatin
DJ Pavo Solo
23 oktober 2010
Fucking Bastards op 31 december
22 oktober 2010
Kings of ace
21 oktober 2010
Sneakerz Muzik
20 oktober 2010
Twee grootste gekken van Nederland geïnterviewd voor Alice in Crazyland
We all love 80's & 90's
19 oktober 2010
In Touch with Christmas
Hey!
18 oktober 2010
Dekmantel verwelkomt Detroit techno legende tijdens ADE
Timetable D-Block & S-te-Fan
17 oktober 2010
Clubnights in Studio K
Ook Utrecht viert vijfjarig bestaan Latin Lovers
16 oktober 2010
Go Dutch and Foktop
15 oktober 2010
Prspct on Tour Amersfoort presenteert line-up
Tour
14 oktober 2010
Crazyland & Exceptionnel are delighted to present Flight 69
13 oktober 2010
Concept = Techno
Hele bonte Click XL after tijdens ADE 2010
Herfstkriebels
‘s Werelds mooiste partyboot legt aan in Amsterdam
12 oktober 2010
Reset
Tranceclassixx met The Thrillseekers
Timetable en laatste informatie Slaves to the Rave
11 oktober 2010
Pokke Herrie
10 oktober 2010
Langweiligkeit Festival
8 oktober 2010
Technodj Lady Kate naar Nederland
7 oktober 2010
Cartel
Zodiak Commune viert zeventiende verjaardag in Dynamo
Pandemonium
6 oktober 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
5 oktober 2010
Back in the days
House the 90s terug in Leeuwarden
16 Oktober kickoff Here & Now
Attack of the new Generation
8 Oktober hardstyle, hardcore en early rave bij TBYD in Time Out
4 oktober 2010
Vendetta 2011 in de Parel Fijnaart
Internationale technoprimeur voor Soenda Indoor
3 oktober 2010
Henk presenteert speciale editie tijdens ADE
Sin City
2 oktober 2010
Klinch ++
1 oktober 2010
Showcase