Partyflock
 
Nieuws · juli 2009
­ Nederland
Lakedance maakt line up bekend
donderdag 30 juli 2009
Lakedance breidt uit! Op zaterdag 22 augustus biedt het zomerse strandfeest bij Sunrise op Aquabest één area meer dan de voorgaande zeven edities. Naast een spannende Main Stage programmering vullen de feestconcepten Defected In The House en Bateria ieder hun eigen platform met topartiesten. Nu is ook de samenwerking met Mensroom als podiumpartner bekend gemaakt en wordt de volledige line-up prijsgegeven.
KitCatKlub
woensdag 29 juli 2009
Zagende techno met een hoofdletter T in de kelder met Michel de Hey en op zolder doet Marcello de glorieuze nachten van club iT herleven met een speciale ‘terug naar de iT’ set.
Over enkele dagen is het zover, Hard Classics on the Beach. De grootste classics beach rave van 2009 bij Vroeger, te Bloemendaal zal dan te boek gaan als de reünie van dit jaar.
Kansloos doet het lekker toch
woensdag 29 juli 2009
Midden in de zomer een compleet nieuw concept lanceren? Kansloos natuurlijk zul je zeggen, en juist alleen al daarom doet Kansloos het lekker toch! En hoe?!
Mindcontroller
woensdag 29 juli 2009
Twee keer per jaar wordt de Zaandamse North Sea Venue omgedoopt tot Hemkade, vergeten we het jaar 2009 en gaat de hardcorescene terug naar het verleden. Voor de zeventiende keer neemt Art of Dance je mee naar de tijd van overvolle platentassen bij de dj’s, wilde raves en onvergetelijke 90’s hardcore. Op 26 september 2009 zet jij koers naar vervlogen tijden, herleef het verleden met hét nummer één early hardcore- en oldschoolconcept Mindcontroller!
Beachrockers Festival
dinsdag 28 juli 2009
Na het grote succes van Heavenly Outdoor op de Oude Koemarkt in Heerenveen, zijn we terug met een nieuw outdoor festival. Op zaterdag 22 augustus vindt er op de Ulesprong bij het Tjeukemeer een geweldig festival plaats. Ulesprong is een schitterend evenementen terrein wat zich perfect leent voor een spetterend dance feest. Nationale top dj’s zullen van 14:00 tot 00:00 vanaf een te gek podium het festival op z’n kop zetten. De entreeprijs voor dit grandioze festijn is slechts 10,- euro!
In een periode waarin Nederland overspoeld wordt met evenementen is er één concept dat uitblinkt ten opzichte van alle anderen. Deze perfecte combinatie van locatie, artiesten en organisatie kan worden samengevat als één woord: Intoxicated!
12 hours of Lucien Foort
zondag 26 juli 2009
Op 2 augustus zal Lucien Foort jou van 12.00 uur ’s middags tot 00.00 uur ’s nachts meenemen op een muzikale experience tour. Deze house marathon geeft Lucien de mogelijkheid om zijn grote passie en talent ten gehore te brengen en geeft jou de mogelijkheid om in te stappen op een bijzondere house trip. De Dreadman nodigt jou uit, so enjoy the ride!
Q-BASE 2009
zaterdag 25 juli 2009
Met de aanstaande editie van Q-BASE wordt door Q-dance voor het zesde jaar op rij het festivalseizoen afgesloten. Op 12 september bezoeken duizenden danceliefhebbers vanuit heel Europa de voormalige RAF-basis voor één van de grootste hoogtepunten van het festivalseizoen. Op de verlaten vliegbasis in Weeze (Duitsland) verraden bunkers, loodsen, hangars en landingsbanen het mysterieuze verleden van dit militaire terrein. Eén maal per jaar is deze voormalige legerbasis echter gevuld met harde muziek en lachende en dansende mensen.
Gaypride Summerjam
zaterdag 25 juli 2009
Op zaterdag 1 augustus a.s. organiseert Chemistry weer de Gaypride Summerjam op het Amstelveld. Dit jaarlijks terugkerende feest, tijdens de voorbij trekkende Boten Parade op de Prinsengracht, is een statement voor “Freedom & Tolerance”.
Voor de vierde editie van Haarlem Ordinair duikt het steeds officiëler én ordinairder schaduwevenement van Haarlem Culinair de supermarkt in. Want als er één plek is waar iedere Nederlander gelijk is én zich van zijn ordinaire kant laat zien, dan is het wel aan de kassa bij de kassameisjes. Haarlem Ordinair biedt namelijk op vrijdag 7 augustus een podium aan de wansmaak. Culinaire adepten en wijnnippend volk kunnen terecht op de Grote Markt. In de tot supermarkt omgetoverde Haarlemse poptempel het Patronaat worden echter louter gulzig vette happen weggewerkt!
Zaterdag 25 juli wordt een druk dagje voor feestend Nederland. Met Rockit Open Air en A day at the park heeft Dansen aan Zee Beachtour 2009 te kampen met geduchte concurrentie. Echter, ieder nadeel heeft zijn voordeel. A day at the park is inmiddels stijf uitverkocht en Rockit Festival zal komende week ook wel volgen. Voor de twijfelaar of diegene die budgettair wat krapper zit, biedt Dansen aan Zee Beachtour 2009 een zeer goed alternatief aankomende zaterdag bij Woodstock 69 in Bloemendaal. De strandtent waar iedereen het dit jaar over heeft omdat zij in de Nieuwe Revu verkiezing van dit jaar tot nummer 1 strandtent van Nederland uitgeroepen is.
Zon, zee, strand, een lekker drankje en een mooie heldere sterrenhemel, wat wil je nog meer? De beste housemuziek in de Scheveningse strandhut van Franchise natuurlijk. Daarom is zaterdag 15 augustus een uitstekend vooruitzicht! Op deze dag viert het welbekende Franchise de kick-off van de eerste strandeditie in 2009. Omdat het zo goed gaat met Franchise wordt het gevierd met een speciale strandeditie in de Billabong Beachclub in Scheveningen. Met dj's als Billy the Klit, Hardwell, Afrojack, Hitmeister D en Jamie Westland, heeft MC Boogshe weinig moeite om de bezoekers ‘springende’ te schreeuwen.
Erotic Ink
donderdag 23 juli 2009
Zaterdag 12 September start de eerste editie van Erotic Ink. Erotic Ink is "hét" nieuwe ondeugende concept wat geboren is uit passie voor tattoos en feesten. Erotic Ink is op de buik geschreven van de organisatie GoGo-Tattoo Entertainment. Iedereen die wel eens op "B.I.T.C.H" of "Kinky on the Beach" is geweest, heeft grote kans de spetterende erotische dans act`s van GoGo-Tattoo Entertainment gezien te hebben.
Rockit open air
donderdag 23 juli 2009
Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zover. Rockit Open Air viert haar vijfde verjaardag aan de Maarsseveense Plassen in Maarssen (Utrecht). Buitenlandse topartiesten als Oscar Mulero Spanje, Henrik Schwarz Duitsland, Derrick May Verenigde Staten, Gilles Peterson Verenigd Koninkrijk, Layo & Bushwacka! Verenigd Koninkrijk, Derrick Carter Verenigde Staten en Steve Bug Duitsland staan geprogrammeerd naast de gevestigde orde van klinkende Nederlandse namen als Bart Skils, Erick E, Michel de Hey en Benny Rodrigues.
Twee jaar geleden was het nog Stekker in 't Zand waar de vlam in de pan sloeg. Vorig jaar waren ze er even tussenuit en dit jaar kan er met een dikke stift Stekker Fest op 12 september 2009 in de agenda van vele fanaten en levensgenieters gekrabbeld worden. Dan is de eerste editie van een reeks legendarische festivals uit de hoge hoed van Stekker. Hier alvast een klein voorproefje van wat komen gaat.
Zaterdag 8 augustus wordt voor Rekord3r een speciale dag. Het zal dan maar liefst voor meer dan 15 uur achter elkaar op twee plekken events organiseren op vertrouwde plekken. De dag begint op het strand van Scheveningen bij strandtent Whoosah Beachclub, waarna het circus rond de nacht verplaatst wordt naar de Rotterdamse Off_Corso als waar de afterparty van de FFWD door Rekord3r wordt verzorgd (tot 06:00 uur in de ochtend)! Vele artiesten zullen deze dag en nacht voorbij komen als Secret Cinema, Benny Rodrigues, Warren Fellow, Wouter de Moor, Olene Kadar, Sandrien, Joey Daniel en anderen.
Zaterdag 25 juli en op zondag 26 juli bestaat Electronation alweer zeven jaar, dit zal worden gevierd met de Electronation 7 Years Anniversary, op zaterdag in de Amsterdamse Paradiso en op zondag aan het Bloemendaalse stand bij Woodstock.
Vrijdag 24 juli laat het nieuwe clubconcept 'Beyond Rotation' voor de tweede keer van zich horen in de Sugar Factory te Amsterdam. Vanwege het zomerseizoen gaat de club wat later open dan gewoonlijk: van 00.00 uur tot 05.00 uur presenteert boekingskantoor Beyond Bookings het heetste dj talent wat het in huis heeft. Deze editie wordt er doorgedraaid met Joshua Walter, Goodgrip, Leroy Styles en Rishi Bass. Met live percussie van Glenn Helder op de drums, en fashionista Fierce Ruling Diva vervult de rol van Master of Ceremony.
In touch with your children
dinsdag 21 juli 2009
Kinderen maken het verschil in deze wereld. De house/trance wereld brengt voor veel mensen heel veel plezier en veel ouders willen dat graag een keer delen met hun kinderen. Die gelegenheid doet zich nooit voor in verband met aanvangstijden, leeftijdsgrenzen en andere bijverschijnselen wat bij dance-events hoort. Op zaterdag 15 augustus 2009 is daarom de start van het nieuwe concept van Touch Events: In Touch with your Children. Ouders kunnen samen met hun kinderen op 'hun' muziek en met zoveel mogelijk andere kinderen dansen op het strand. Er komt een speciaal afgesloten 'Arena', waar het met kinderen goed en veilig vertoeven is. 'Ooit' bestaat nog steeds, maar dan dit keer op de prachtige locatie van Beachclub Vroeger in Bloemendaal aan Zee. Muziek wat ons verbindt, maar ook wat onze kinderen zo blij maakt en dat kan nu eindelijk met heel veel andere kinderen en ouders, vrienden of familie worden gedeeld.
Goldmember is terug! Gelukkig zullen vele van jullie zeggen, want het feestje staat erg hoog bij het partypubliek aangeschreven. Het is een chic feestje met alles erop en eraan. Vorig jaar heeft de Crazyland organisatie iedereen doen verbazen om een echt electro/house feest neer te zetten zonder dat het erotisch getint is.
Op zaterdag 25 juli wordt Dominator georganiseerd door Q-dance en Art of Dance op het E3 Strand van Eersel. De twee organisatoren maken de timetable bekend en hebben nieuws over drie unieke radioshows rond het grootste hardcore festival ter wereld.
Wat is de zomer toch lekker! Zonnetje, drankje, beetje op een terrasje hangen met een relaxed muziekje op de achtergrond: heerlijk! Maar na een tijdje wellicht ook een beetje geestdodend? Laat het maar aan Dikke Dubstep en Dub Infusions over om er even flink een klap op te geven. Diep in de zomer presenteren zij een avond vol zomerse viezigheid en duistere dubstep.
Hardcore Outlet
maandag 20 juli 2009
In deze tijden van economische crisis is het natuurlijk lekker om tegen zeer sterk gereduceerde prijzen te kunnen shoppen. Als je van hardcore houdt mag je de aanstaande editie van de Hardcore Outlet XXL dan ook zeker niet missen!
Hoezo beachparties? Wat nou festivals en outdoor evenementen? Bij klinch is het de hele zomer door een indoor feest van jewelste. Op 24 juli gaan alle remmen los tijdens Bar Weinig, als de Duitse Bpitch koning Sascha Funke samen met onze eigen helden Pitto en Estroe de Oude Zaal van de Melkweg op zijn voegen doet schudden.
Op zaterdag 26 september organiseert b2s alweer de 5e editie van Project Hardcore in de SilverDome te Zoetermeer. Niet alleen op het gebied van decor, geluid en show, maar ook qua programmering is er weer gezorgd voor een goede combinatie aan nationale en internationale artiesten.
Raving Nightmare
maandag 20 juli 2009
Traditiegetrouw zal ook in 2009 in de maand November de Nederlandse editie van dit evenement plaats vinden in het Zuiden van Nederland. Op 14 november 2009 zal het Mecc te Maastricht opnieuw worden omgetoverd tot een hardcore arena met diverse stijlen. Het is alweer de 6e editie in deze locatie, gelegen in DE Europese stad Maastricht.
Rio aan de Rijn
zondag 19 juli 2009
Vanaf donderdag 20 augustus is Arnhem weer het toneel voor het jaarlijkse driedaagse spektakel Rio aan de Rijn. Het evenement is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een grote happening met festiviteiten door de hele binnenstad met een bonte parade, de jaarlijkse Miss Rio verkiezing en swingende Latin muziek.
At the beach with Erick E solo
vrijdag 17 juli 2009
Precies drie maanden geleden stond Erick E op exact dezelfde plek met een acht uur durende dj set. Zondag 26 juli staat hij er weer alleen nu nog een uurtje langer, van 15.00 tot 00.00 uur. Maar liefst negen onafgebroken uren lang vertoont Nederlands trots zijn bekende energieke draaikunsten bij beachclub BLM9 aan de kust van Bloemendaal tijdens: At the beach with… Erick E!
Full Spectrum vs Dub Infusions
vrijdag 17 juli 2009
Na de zeer geslaagde coalitie tussen Full Spectrum vs Dub Infusions van maart jongstleden, laten beide fracties je op vrijdag 24 juli nog een keer smullen van hun smakelijke samenwerking waarin hokjes en genres slechts dienen als 'menu omschrijving.' Het is de combinatie van gerechten die het lekker maakt.
Rainbow Rave
woensdag 15 juli 2009
'Rainbow rave, back to the good old dayz.' Aanstaande zaterdag is het weer tijd voor het feest waar menig partyganger ieder jaar weer naar uitkijkt! In dit bericht alle belangrijke laatste info over de entree (kaarten), de timetable, de grote tent al het andere noodzakelijke. Klik snel verder voor meer info.
Nog iets meer dan drie weken te gaan en dan komt hét Ibiza gevoel naar Bloemendaal. Op zaterdag 8 augustus a.s. wordt Bloomingdale gevuld met 12 uur muziek. Van 13.00 tot 01.00 uur brengen de dj’s een overvloed aan muziek met invloeden van over de hele wereld.
27 Years of Hardcore
dinsdag 14 juli 2009
NRG Events presenteert zaterdag 29 augustus 2009 een bijzonder evenement in Area Sixzz te Dordrecht onder de naam; 27 Years of Hardcore! Dit feest is de Birthday Bash van DJ Reiner die tegenwoordig ook naam maakt als DJ Radiate. Met meer dan 25 bevriende artiesten verdeeld over twee knallende zalen staat dit garant voor een avond en nacht compleet los met de beste hardcore, early hardcore en hardcore classics!
Megarave outdoor festival
dinsdag 14 juli 2009
Op zaterdag 5 september zal er in Hoogvliet Rotterdam op een van de nieuwste festivalterreinen uit de regio het Megarave Outdoor Festival plaatsvinden! Na lang zoeken heeft Rige Entertainment eindelijk weer iets dicht bij huis gevonden wat aan de strenge eisen voor een vet buitenfeest voldoet.
F*ckers! met nachtvergunning
maandag 13 juli 2009
Heleuww Den Haag! Om maar gelijk even met de deur in huis te vallen. We zijn terug!.. Herinner jij je de laatste editie nog? Nat tot op uw string, boxershort, tanga of Hipster? Met bakken kwam het uit de hemel op de laatste F*ckers! in Scheveningen. Desondanks konden we ondanks het noodweer toch “Uitverkocht” in het zand schrijven! Binnen was het heet! Er werd gedanst, gesjanst, geschuurd en gefeest! F*ckers! was back in The Hague! Tijd voor een vervolg!!
Thrillogy 2009
maandag 13 juli 2009
Op zaterdag 31 oktober 2009 vind de derde editie van Thrillogy plaats in de Brabanthallen te Den Bosch. In 2007 schreven The Prophet, Neophyte en Ruthless geschiedenis op de eerste editie van Thrillogy en vorig jaar was de beurt aan Zany, Charly Lownoise en Paul Elstak. Dit resulteerde wederom in een groot spektakel, verdeeld over 3 zalen, waarbij iedere artiest tot het maximale ging.
Another dip at Kijkduin
zondag 12 juli 2009
Alweer dippen?

En waarom niet, de eerste editie was een knaller ! Geïnspireerd door alle positieve reacties en door het aanhoudende zomerse weer heeft Dune events besloten om op 2 augustus een 2e dip te organiseren “ Another Dip the BBQ edition “
De zomer is in volle gang, genoeg mogelijkheid om onze slippers warm te lopen voor het hoogtepunt van het festivalseizoen. Nog drie weken te gaan voor het Het Twiske weer overladen wordt door de meest vooruitstrevende artiesten en feestvierders van het leukste soort. Laten we met z’n allen nog een keer een goed feestje vieren om de stemming er echt in te brengen: hoe kan dan beter dan met een live uitzending vanuit Studio 80.
Kwaliteitsleider Renaissance host op 11 juli dit jaar weer de meest spraakmakende area op Dance Valley. Grootmeesters als Sasha, Hernán Cattáneo en Dave Seaman vertonen hun kunsten aldaar. Na dit spektakel in Spaarnwoude verhuist Renaissance naar binnen voor een op papier geweldige afterparty. De WesterUnie in Amsterdam vormt het passende decor, en Eelke Kleijn is de talentvolle headliner uit eigen land.
You’ll be Mesmarised
dinsdag 7 juli 2009
Op vrijdag 17 juli 2009 zullen twee internationale supersterren je verwelkomen in de sprookjesachtige setting van Mesmarise. Niemand minder dan Bob Sinclar Frankrijk en Steve Angello Zweden zullen deze avond leiden met de beste internationale sound uit de dancescene!
Hard Essentialz
maandag 6 juli 2009
Net voordat de vakanties vol op zullen beginnen, en voor sommige zelfs de start van hun vakantie. Een hardcore party met de twee stijlen die de scene domineren, en een lijst aan hoofd acts die deze stijlen perfect vertegenwoordigen, een ideale start van de zomer!
GekkeHouse! op het strand
maandag 6 juli 2009
Ja! trek die flessen rosé maar weer open en stof je teenslippers af, het is weer zomer! En dat moet ruim gevierd worden!
Nu de eerste edities alweer helemaal uitverkocht zijn, is het tijd voor de derde editie deze zomer. Met nog drie edities te gaan op het strand, ga je weer helemaal los met meer dj’s, geluid, licht, cocktails en special vj effects...
KitCatKlub
vrijdag 3 juli 2009
Cool town, evening in the city
Dressed so fine and looking so pritty
Cool cat lookin for a kitty
Gonna look in every corner of the city
Till I'm weezin like a bus stop
Running up the stairs gonna meet ya on the roof top
Club Douchegordijn en Minimaal Kabaal zijn bijna uitgerekend, 15 augustus 2009 is de dag dat Het Fabeltjesstrand geboren gaat worden! Omdat zij de trotse ouders worden, willen zij dit aan iedereen laten weten.
Nog maar een nacht en dan zal het vreugdevuur ontstoken worden. Vanaf het drijvende classics Area op het meer zul je het vette vuurwerk in het gitzwarte water zien weerkaatsen, terwijl de lasers boven je de donkere sterrenhemel doorklieven. UDC en Multigroove laten zich door niks of niemand meer tegenhouden; op 4 juli - van zonsondergang tot zonsopkomst - viert Ground Zero Festival haar onafhankelijkheid: Independence Day!
Amnesia Outdoor 2009
donderdag 2 juli 2009
Nog een dikke week en de eerste editie van Amnesia outdoor gaat van start! Het aftellen kan nu dus echt beginnen! De populatie van Loosbroek zal met een factor 10 vermenigvuldigt worden en het dorpje zal op zijn grondvesten trillen. Alles staat in de startblokken om te gaan knallen; de verkoop gaat als een trein en de opbouw is zelfs al enige dagen geleden begonnen.
Op zaterdag 4 juli aanstaande is het weer tijd voor een ‘Sweet & Sexy’ editie van Candy Club. Na een zeer geslaagd uitstapje in het prachtige Club Jade in Zandvoort en op de Candy Club Loveboat keert Candy Club dit weekend weer terug naar de club die zich volgens de Nightlife Awards ‘beste club van Nederland’ mag noemen, Club Noa in Leeuwarden!
Mega Beach Party @ Zak
woensdag 1 juli 2009
Zaterdag 4 juli is het bij Zak weer tijd voor een van de hoogte punten van ieder jaar: De jaarlijkse Beachparty's!
Voor elke van de twee beachparty's zijn er natuurlijk weer een aantal grootheden uitgenodigd, megadisco Zak & P-productions presenteren met trots dan ook: Technoboy, Tommyknocker, Activator, Kold Konexion, Abyss & Judge!
Shoot Me, I'm Famous
woensdag 1 juli 2009
De zomer is inmiddels officieel begonnen en veel partygangers, vooral de studenten, genieten al van een welverdiende zomervakantie. Deze zomervakantie is echter geen reden voor Shoot Me, I'm Famous! om het ook wat rustiger aan te gaan doen! Sterker nog: Shoot Me, I'm Famous! is gonna rock… All summer long!
Daar waar de heren en dames van goede smaak hun papillen testen met culinaire verfijndheden, waar gefermenteerd druivensap stijlvol in poëtische woorden wordt gevangen en daar waar koken geen koken meer is maar kokkerellen: dat is het bekende jaarlijkse eetfestijn Haarlem Culinair. Maar dit tongstrelend festival kent nu al weer voor het vierde jaar haar slinkse schaduw evenement in de vorm van Haarlem Ordinair.
30 juli 2009
Lakedance maakt line up bekend
29 juli 2009
KitCatKlub
Hard Classics on the beach after party en timetable voor Bloemendaal
Kansloos doet het lekker toch
Mindcontroller
28 juli 2009
Beachrockers Festival
27 juli 2009
Intoxicated in Sporthallen Zuid
26 juli 2009
12 hours of Lucien Foort
25 juli 2009
Q-BASE 2009
Gaypride Summerjam
24 juli 2009
Haarlem Ordinair 2009: Speciale aanbieding
Kom zaterdag ‘Dansen aan Zee' bij Woodstock 69 in Bloemendaal
23 juli 2009
Franchise ‘Beachhouse’ op Scheveningen Strand
Erotic Ink
Rockit open air
Nieuw festival in Utrecht: Stekker Fest
22 juli 2009
Rekord3r organiseert marathon in Scheveningen en Rotterdam
Electronation 7 years anniversary weekend this weekend
21 juli 2009
Beyond Rotation belooft zwoele zomerbeats
In touch with your children
Goldmember invites In Touch is terug op 10 oktober
20 juli 2009
Dominator, the hardcore festival
Zomerse viezigheid in het Patronaat
Hardcore Outlet
Vrijdag 24 juli Bar Weinig @ klinch
b2s presenteert line-up Project Hardcore
Raving Nightmare
19 juli 2009
Rio aan de Rijn
17 juli 2009
At the beach with Erick E solo
Full Spectrum vs Dub Infusions
15 juli 2009
Rainbow Rave
Gareth Emery op Intuition Summer festival
14 juli 2009
27 Years of Hardcore
Megarave outdoor festival
13 juli 2009
F*ckers! met nachtvergunning
Thrillogy 2009
12 juli 2009
Another dip at Kijkduin
9 juli 2009
Welcome to the Future after livestream
7 juli 2009
Eelke Kleijn sluit na Dance Valley af bij Renaissance in Westernunie
You’ll be Mesmarised
6 juli 2009
Hard Essentialz
GekkeHouse! op het strand
3 juli 2009
KitCatKlub
Het Fabeltjesstrand Festival voorverkoop gestart
Ground Zero festival: Independence day
2 juli 2009
Amnesia Outdoor 2009
Opnieuw topeditie van Candy Club in beste club van Nederland
1 juli 2009
Mega Beach Party @ Zak
Shoot Me, I'm Famous
Wie heeft het meest sexy decolleté van Haarlem?