Partyflock
 
Nieuws · juni 2009
­ Nederland
Progressive City @ The Beach
dinsdag 30 juni 2009
Op 3 juli gaat Progressive City @ The Beach op zoek naar zon, zee en strand en verzorgt zelf voor swingende muziek, want dan verkast de Nijmeegse feestavond voor een dag naar strandplaats Scheveningen, op bezoek bij Karavaan. Met nationaal en internationaal gewaardeerde namen zoals DJ 3000 en Benny Rodrigues en neemt zijn eigen resident dj’s met zich mee, dat alles gratis en voor nopes. Een 10,30 uur durende feestmarathon waarbij je wordt getrakteerd op een breed spectrum aan muziek.
Dancepark 2009
dinsdag 30 juni 2009
Dancepark 2009: vier stages, vier stijlen, meer dan veertig artiesten maar vooral behoud van de intieme sfeer die Dancepark al sinds haar eerste editie kenmerkt. Zondag 5 juli 2009 komt steeds dichterbij dus wordt het hoog tijd om de timetable en laatste informatie aan te kondigen.
Vier jaar Studio 80
maandag 29 juni 2009
Ok, ok, het is elke week feest in Studio 80, maar in de tweede week van juli doet de ‘Black Box’ er toch nog een flinke schep bovenop. Want vanaf woensdag 8 tot en met zaterdag 11 juli viert de club aan het Rembrandtplein haar vierde verjaardag! En er valt heel wat te vieren, omdat Studio 80 na een lange, driejarige aanloop in 2008/2009 is uitgegroeid tot een club van internationale klasse. En hoe kan dat beter gevierd worden dan door in juli alles uit de kast te halen voor een week met uitsluitend eigen producties en een line up met zo ongeveer alle dj’s, die Studio 80 hebben helpen groot maken.
Komende zaterdag zal Ground Zero Festival 2009: Independence Day dan eindelijk in al haar hevigheid losbarsten. De editie van vorig jaar werd door het publiek van Partyflock als "geweldig" ervaren en UDC en Multigroove zijn momenteel keihard aan het werk in Bussloo om er voor te zorgen dat de editie van dit jaar alle voorgangers volledig zal overtreffen.
4 Years of Lovin L'ectro
maandag 29 juni 2009
Al vier jaar lang staat de eerste vrijdag van de maand bij het LVC te Leiden in het teken van Lovin L'ectro. Het feest is inmiddels een waar begrip geworden, met door de jaren heen veel binnen- en buitenlandse gasten. Zo zijn optredens van o.a. Nôze (Fr), The Subs (B), Ida Engberg (Se), David Carretta (Fr), Hardy Hard (De) en Terry Toner enkele hoogtepunten uit de rijke geschiedenis van Lovin L'ectro.
De dance-trend van het moment die langzaam komt opborrelen vanuit de underground scene heet dubstep. In poppodium Hedon vindt op zaterdag 4 juli Blizzurd plaats en dit is het eerste grote dubstep feest in Zwolle. Als headliner is de Nederlandse pionier in het genre geboekt; DJ Gomes. Even bijzonder zijn de dj’s Aardvarck, Juha en Cinnaman die gezamenlijk een set zullen draaien. Dion, Giographic en Cavemen (Dries Bijlsma & Brainstorm) nemen de honneurs waar voor de regionale scene en Rico (Fakkelbrigade , ex- Opgezwolle) is de host van de avond. Ook zullen er een aantal bijzondere special guests aanwezig zijn…
Miko
vrijdag 26 juni 2009
In tegenstelling tot de Nederlandse zomers ben je op 365Mag’s Miko clubnights wél verzekerd van bloedhete taferelen! Ook in de maand Juli werkt de meest kinky dame van het Amsterdamse nachtleven samen met de meest vooruitstrevende agence om jouw donderdagnacht tot een ongekend hoogtepunt te brengen…
This is Gigadance Festival
vrijdag 26 juni 2009
Nog één dag en dan kan er uitbundig gedanst worden op recreatieterrein. De Geffenseplas in Oss. Er wordt hard gewerkt om het festivalterrein er weer tip top uit te laten zien. Een ding is zeker, het gaat een geweldig feestje worden met bijna 12 uur lang de vetste platen, 26 graden, de beste artiesten en las but not least ’n absolute top sfeer. Aan het einde van de avond komt natuurlijk iedereen gezellig naar de Mainstage om Gigadance Festival mee af te sluiten.
De zintuigen van Dance Valley
vrijdag 26 juni 2009
Ieder jaar is er vlak voor de komende Dance Valley weer hetzelfde ritueel. De line-up is uitgeprint en doorgespit, de timetable kritisch uitgepluist en een uitgebreid plan ligt klaar waarin staat welke dj in welke area absoluut gezien moet worden. Tegelijkertijd wordt uitgezocht hoe laat je daar weg moet zijn om op tijd bij de volgende must-see te komen. Maar als je vervolgens op Dance Valley aankomt en je de mysterieuze tenten ziet, de uitbundige parades en acts, de opwindende open-air stages en alles daar omheen ben je het hele plan alweer vergeten.....
Mega Beach Party @ Zak
donderdag 25 juni 2009
Zaterdag 27 juni en zaterdag 4 juli is het bij Zak weer tijd voor een van de hoogte punten van ieder jaar: De jaarlijkse Beachparty's !

Voor elke van de 2 beachparty's zijn er natuurlijk weer een aantal grootheden uitgenodigd, mega disco Zak & P-productions presenteren met trots dan ook: Technoboy, Tommyknocker, Activator, Kold Konexion, Abyss & Judge!
Vijf jaar LatinVillage, dit moet groots gevierd worden. We worden met zijn allen getrakteerd op zomers weer en de organisatie is er klaar voor! Jij ook? Het aantal verkochte kaarten breekt alle records! De organisatie heeft besloten om het festivalterrein met een extra open podium (Baltimore Groove stage) uit te breiden. Vanwege de verwachte drukte raden ze je aan om vroeg te komen om files en lange wachtrijen te voorkomen.
Summerfestival 2009
woensdag 24 juni 2009
Het ziet er naar uit dat het Summerfestival tegen het eind van deze week zal uitverkocht geraken.
De allerlaatste tickets zijn nog te koop bij de diverse presale adressen.
Sinner Dc Live op 360
dinsdag 23 juni 2009
Sinner DC zijn supersterren in wording. Deze zwitserse electronicaband heeft met hun in 2009 verschenen LP "Crystallized" een serieuze kanditaat voor album van het jaar in de strijd gegooid. Het is reeds hun vierde album, en de progressie die deze band met elke plaat maakt is adembenemend. Om hun sound te omschrijven, komen al snel namen als M83, Depeche Mode en zelfs Underworld boven water. Emo-pop van de bovenste plank, muziek met diepgang en drive.
In het weekend van 25&26 juni start een ware tour-de-force die de Electronation Summer Opener heet, beginnend in Cafe D’ Anvers in Antwerpen, naar de Sugar Factory in Amsterdam om af te sluiten met Woodstock 69 in Bloemendaal aan Zee voor een zomerse avond aan het strand.
10 Years of Technoboy
maandag 22 juni 2009
Aanstaande zaterdag is het alweer de laatste editie van 10 Years of Technoboy, dit keer in de Nijmeegse superclub de Matrixx. Met een knallende solo gaat de Italiaanse ster nog een keer alles uit de kast halen wat er in de afgelopen 10 jaar in is gestopt. En solo is niet helemaal de goede term; naast een warming up van Devon K. zal ook Tuneboy 2 uur op het podium staan als onderdeel van het legendarische duo T’N’T.
Ground Zero Festival
maandag 22 juni 2009
Vanuit de verschroeide aarde vormde en muteerde zich de hardste levensvorm dat de wereld ooit had gezien. The Fire Community overleeft onder de meest extreme omstandigheden: van de dreunende Hardcore die over hun terrein klinkt tot de snerpende Industrial Sounds. En diep in The Fire Community verscholen klinkt Hardcore gemuteerd tot de meest extreme vorm denkbaar: Terror. The Fire Community zal hun vuur ontsteken op 4 juli en hun onafhankelijk verdedigen zonder enige compromis of genade!
Pussy Club
maandag 22 juni 2009
Na de allereerste zeer goed bezochte en spectaculaire editie van 11 april kan een tweede editie van dit tikkeltje brutale en sexy concept toch niet uitblijven toch? Op 27 juni staat Sans Souci dan ook wederom in het teken van zinderende hardcore, hardstyle, happy hardcore en early rave. Onder het mom van ‘het oog wil ook wat’, mag je weer de meest sexy en hete dance acts verwachten.
Sans Souci haalt op deze avond dan ook alles uit de kast om de spannende en geladen Pussy Club sfeer zo goed mogelijk naar boven te laten komen. Uiteraard wel met een rauw randje.
Zaterdag 22 augustus organiseert b2s een nieuwe editie van het 1992 is 4 you! Natuurlijk vindt het intieme feestje, dat in het teken staat van alle klappers uit eind jaren ’80 en begin jaren ’90, weer plaats in het legendarische Parkzicht te Rotterdam. De hype rondom dit feest is iedere keer weer ongekend!
Het meest zomerse strandfeest van het Zuiden staat voor de deur: Lakedance zaterdag 27 juni bij Sunrise op Aquabest belooft een mooie editie te worden. De organisatie heeft zoals gebruikelijk veel aandacht aan details besteed. Cocktails, warm publiek en meeslepende house dj's garanderen een heerlijke dag op het Brabantse strand, van 12.00 tot 23.00 uur.
Ministry of Entertainment, de entertainment organisatie uit Eindhoven, bekend van de club avonden Latin Brutality & ElectroCute in de Effenaar in Eindhoven en 013 in Tilburg, maakt zojuist bekend dat de early bird actie van de tweede editie van Dutch Gathering Outdoor op dinsdag 22 juni zal starten.
Ground Zero Festival
vrijdag 19 juni 2009
Na de allesverwoestende nucleaire oorlog was er niks... dacht men... enkele overlevenden trokken zich terug in de ondoordringbare bossen waar zij terugvielen op de eeuwenoude tradities van Indianen en Egyptenaren. Zij herontdekten de spirituele vruchten van het bos en componeerde hierbij de passende muziek. Tijdens Ground Zero zal de Forest Community hun Bonfire opnieuw ontsteken, begeleid door de beste DJ's die van heinde en verre komen om de heilige grond van Bussloo opnieuw te verdedigen. Met trots presenteren zij zichzelf hier en wanneer je ze precies kan verwachten op de avond!
Grolsch Tropical Night
vrijdag 19 juni 2009
Zaterdag 4 juli zal in Hengelo alweer de 21e editie van Grolsch Tropical Night plaatsvinden. Grote namen waaronder Kraak & Smaak, ROOG en Afrojack zullen met hun tropische klanken te bewonderen zijn op het Tropical Mainstage, dé grote trekpleister van dit gratis evenement, op het marktplein van Hengelo.
Neophyte Records
vrijdag 19 juni 2009
Dit jaar viert één van de meest toonaangevende hardcore labels haar tienjarig bestaan. Dat kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan! Om te laten zien dat Neophyte Records nog steeds aan de top staat, zal er speciaal voor deze gelegenheid een onvergetelijk jubileum feest worden georganiseerd in Outland te Rotterdam.
Monza is jarig! Al een half decennium lang bepaalt Club Monza voor een groot deel de sound van Utrecht en haar omgeving. Van de beste house tot ecletic sounds door de beste nationale en internationale dj’s. De club die van niets begon, is binnen no-time uitgegroeid tot de populairste club van Midden Nederland.
Holy Beats
vrijdag 19 juni 2009
Het aftellen is inmiddels begonnen, nog even en dan opent De De Kade in Zaandam haar deuren voor een groep uitzinnige early hardcore en oldschool fanaten. Bij deze nog even de laatste informatie voor het feest Holy Beats op een rij.
S.W.A.T. @ Zak Uelsen
woensdag 17 juni 2009
Als je niet van plan bent om mee te gaan naar een van de verre buitenlandse edities van Scantraxx present: S.W.A.T. dan is het aanstaande zaterdag de allerlaatste kans om getuige te zijn van dit evenement. De Zak in Uelsen mag dan officieel in Duitsland liggen maar het ligt op een steenworp afstand van de grens.
Optima Forma
woensdag 17 juni 2009
Nog een paar dagen en dan is het weer zover. Tijd voor echte muziek in optimale ambiance met helden van nu achter de DJ-booth.
Op zaterdag 5 september vindt de vierde editie van het Lief festival plaats op recreatiegebied Strijkviertel te Utrecht. Het festival dat zich kenmerkt door intimiteit en vernieuwing zal ook dit jaar weer een heerlijke line-up van artiesten vertegenwoordigen. Vanuit zes relatief compacte area's gehost door diverse organisaties biedt Lief een veelzijdig maar bovenal verrassend programma aan.
Filthy You & Me
woensdag 17 juni 2009
Aanstaande vrijdag is het dan zover Filthy you! Filthy me! at Amsterdam Marcanti.
Filthy is een nieuw minimal minimal- / houseconcept met maximal feeling. Alles staat in het teken van ‘meer’. Een party die meer biedt dan clubmusic, een locatie die zo veel meer biedt dan a place to be, meer dj’s met meer ervaring. Filthy is in!
Awakenings Festival afterparty
woensdag 17 juni 2009
Na afloop van Awakenings festival zal er vanaf 23.00 tot later dan 05.30 worden doorgefeest in Paradiso. De complete lineup en indeling per zaal is nu klaar.
Altijd al je oksels of bikinilijn permanent willen ontharen maar zie je op tegen de kosten? Of wil je liever een Playstation3 winnen? Doe dan mee aan de Gigadance winactie want Gigadance Festival viert dit jaar haar 5-jarig bestaan en geeft grote prijzen weg onder haar bezoekers!
5 jaar - 6 Podia - meer dan 70 artiesten - heeeeel veel gezelligheid!
In het jaar dat Amersfoort haar 750ste bestaan viert worden er dit jaar diverse evenementen en festivals in de “keistad” georganiseerd. Omdat op deze evenementen en festivals weinig aandacht wordt besteed aan de hardere house stromingen heeft Bassmachine Entertainment in samenwerking met Poppodium de De Kelder besloten om op 26 juni 2009 een Hardcore Evenement genaamd Hell's Basement te organiseren.
Mind Machine
zaterdag 13 juni 2009
De zomer lonkt en het festivalseizoen is weer aangebroken. Ieder weekend een festivalletje meepikken zou natuurlijk niet gek zijn, maar gezien de "huidige tijden" kan dit ongemerkt aardig in de kosten gaan lopen. Diegene die van het stevigere werk houden en het niet erg vinden om het een weekend even dichter bij huis te zoeken, kunnen op zaterdag 20 juni terecht in Perron55 voor de 3de editie van Mind Machine: het hardste Dance Event van Venlo en omstreken!
What the fuck? is na 19 knallende en veelal uitverkochte edities terug in de Hollywood Music Hall. Het concept was vanaf het begin al een mega grote hit onder jongeren in en rondom Rotterdam en gaat dit, na een 'pauze' van een half jaar, vanaf 3 juli opnieuw waar maken.
Soirée Royale @ The Mansion
donderdag 11 juni 2009
Op 13 juni 2009 opent The Mansion te Amsterdam haar deuren voor een nieuw feestconcept Soirée Royale. Amsterdam is wel toe aan een nieuwe avond waarbij de bezoekers zich als een V.I.P. voelen in deze exclusieve locatie.
Bateria The Natural Rythm
donderdag 11 juni 2009
Zaterdag 20 juni is het de beurt aan club Panama om deejay/producer Gregor Salto en zijn muzikale vrienden te ontvangen met 'Bateria, The Natural Rythm'. Voor deze editie zijn uitgenodigd: DJ Madskillz, Groovenatics en als special guest de 'The Parisian King of Afro beats' DJ Grégory, in samenspel met verschillende vocalisten en percussionist Jethro Angkotta. Met 6585 wil Salto het begrip 'house' meer invulling en beleving geven.
Sorry,…Zon
dinsdag 9 juni 2009
Het zomerseizoen is inmiddels in volle gang en zondag 14 juni staat er weer een heerlijk strandfeestje gepland in de nummer een badplaats van Nederland: Scheveningen!
Alle ruim 50.000 stemmen zijn geteld en vanavond worden de Nightlife Awards uitgereikt in Studio A12 te Bunnik. De uitreiking van de awards en de optredens zullen live te volgen zijn via een stream. Dus je kunt live volgen of jouw favoriete uitgaansgelegenheid tot de prijswinnaars behoort!
Technation
dinsdag 9 juni 2009
Baal je ook zo van je skinny jeans? Zit je haar de laatste tijd niet helemaal lekker, heb je je tentamens verknald, maak je er een zooitje van op je werk of is je geld op om nieuwe patta's te kopen? Geeft niets.. Vrijdag 12 juni is er een nieuwe Technation Technation in Zonder Concessies om alle zomerstress van je lijf te dansen!
Er is een extra stad aan de Citymoves tour 2009 toegevoegd! Niet Zwolle maar Utrecht is vanaf nu de eerst volgende stad op de agenda van Citymoves. Op Zondag 28 juni opent het gratis openluchtfestival vanaf 14:00 uur haar deuren op universiteitsterrein ‘De Uithof’. Het is voor Citymoves haar eerste bezoek aan de domstad, een leuke primeur!
Slick Outdoor 2009
maandag 8 juni 2009
12 uur non-stop partypleasure op het strand voor maar 12 euro!!
Zaterdag 1 augustus wordt het strand van Zeewolde wederom omgetoverd tot een waar dance paradijs. Bubblegum Productions keert namelijk voor de vierde keer terug met Slick Outdoor op dit prachtige stukje Nederland. Meer dan 2.000 bezoekers gaan genieten van de heerlijkste house muziek gedraaid door 14 artiesten met daarbij special effects, show & entertainment en een soundsystem waar je u tegen zegt! Twaalf uur non stop party pleasure met het zand tussen je tenen zijn DE ingrediёnten voor het meest relaxte dance festival van het land... Slick Outdoor!
Op zaterdag 8 augustus 2009 staat Watt in het teken van de formatie tussen Neophyte en Evil Activities. Dan hebben we het natuurlijk over Masters of Ceremony! De mannen die achter deze naam schuilgaan zullen voor de tweede keer in hun bestaan een uniek optreden verzorgen. Namelijk een live performance van maar liefst één uur met de gehele band!
Brand in Mokum
zondag 7 juni 2009
Op zondag 21 juni van dit jaar is het precies tien jaar geleden dat Club RoXY afbrandde en haar oprichter Pete Giele begraven werd. Twee uiterst droevige feiten waar niet zomaar aan voorbij gegaan kan worden. Naast twee exposities en een prachtig boek met alle RoXY flyers wordt alles uit de kast getrokken om een twee daagse ode te brengen aan die waanzinnig club en de tijd dat alles nog mocht.
Mascarada goes Amsterdam
vrijdag 5 juni 2009
Het populairste gemaskerde concept van Nederland gaat na Rotterdam, Utrecht, 's-Gravenzande en Rockanje ook Amsterdam veroveren! De meest indrukwekkende en bijzondere locatie Escape Club wordt een uitmuntend decor voor Mascarada op vrijdag 5 juni! Met een internationaal tintje brengt Mascarada met veel plezier de beste artiesten naar Amsterdam, namelijk Abigail Bailey wordt rechtstreekts vanuit de UK overgevlogen naar Amsterdam! Deze Engelse blondine gaat een nog nooit in Nederland vertoonde exclusieve DJ & MC set neerzetten! Verder kun je genieten van de beste kwaliteits house muziek van de echte Nederlandse kenners Benny Rodrigues, Jasper Clash, Marc MacRowland & MC Haits!
Cadenza Showcase @ Studio 80
donderdag 4 juni 2009
Het label van Luciano is wederom terug in nederland en hoe! Na Succesvolle avonden met o.a.Steve Bug en Locodice en het Circoloco Festival op koninginnedag heeft Made in Brain samen met Studio 80 twee paradepaardjes van het fijne label uitgenodigd om weer een onvergetelijke avond neer te zetten.
Shoot me, I'm famous
donderdag 4 juni 2009
Shoot me, I'm famous in Off_Corso staat weer op het punt van losbarsten! En net zoals in de voorgaande maanden staat er uiteraard ook op zaterdag 6 juni aanstaande weer een fantastische line-up voor je klaar met daarin alleen maar geweldige top-dj’s die weten hoe ze een zaal moeten rocken! Onder aanvoering van MC Miss Bunty kan je in de grote zaal he-le-maal los gaan op Gregor Salto, Skitzofrenix, Jeroenski en Groovenatics.
GHB-verslaving neemt toe en de risico’s van out gaan (bewusteloosheid) door GHB worden door gebruikers ernstig onderschat, zo stelt het Trimbos-instituut. Het instituut vraagt daarom aandacht voor de risico’s van dit middel.
Nog een maandje en dan vindt het allerleukste gratis popfestival van deze zomer plaats! Op zaterdag 27 juni is het weer tijd voor Artquake Open Air in het Haarlemmermeerse bos in Hoofddorp, dat voor iedereen gratis toegankelijk is. Op het programma staan onder andere Vive la Fête, The Subs, Hit Me TV, Stereo, theFringe, Nobody Beats The Drum en Boemklatsch.
Vervolgartikel naar aanleiding van [hidden=een persbericht 3 juni jl.]:
De Kerkraadse discotheek Bozzini heeft wegens ernstige financiële problemen per direct haar deuren moeten sluiten. Dat bevestigde bedrijfsleider Dennis Fingerhut dinsdag. De directie van de uitgaansgelegenheid hoopt in de komende weken een faillissement te kunnen voorkomen. Door dit besluit komen zeven vaste personeelsleden en dik negentig parttimers op straat te staan.

Fingerhut geeft aan het personeel per mail te hebben ingelicht over de definitieve sluiting. 'We wilden eerst nog vanaf 1 juli een zomerstop gaan inlassen, maar de directie heeft nu besloten om de deuren definitief te sluiten. De bezoekersaantallen waren de laatste tijd erg laag, waardoor we veel te weinig inkomsten hadden. Het was simpelweg niet rendabel meer. Te vaak een lege zaal leverde bovendien ook nog erg veel negatieve publiciteit op. Afgelopen weekend hebben we de laatste keer gedraaid.'

Volgens de bedrijfsleider van de Kerkraadse discotheek, die dik tweeënhalf jaar geleden haar deuren bij het Parkstad Limburg Stadion opende, is het veranderde uitgaansgedrag van de mensen Bozzini fataal geworden. 'De mensen kiezen tegenwoordig liever voor een buitenevenement of voor een eenmalig feestje, dan dat ze elke week in een discotheek gaan staan. Daarnaast heeft natuurlijk ook het ingestelde rookverbod ons financieel gezien een paar flinke klappen gegeven.'
Partyorganisatie Salinas on Tour, onlangs nog bekroond met een award voor hun creatieve kaartverkoopactie, heeft voor grote commotie gezorgd bij de gemeente Bloemendaal.
30 juni 2009
Progressive City @ The Beach
Dancepark 2009
29 juni 2009
Vier jaar Studio 80
Kaartverkoop Ground Zero loopt storm
4 Years of Lovin L'ectro
26 juni 2009
Eerste grote Dubstep feest in Zwolle
Miko
This is Gigadance Festival
De zintuigen van Dance Valley
25 juni 2009
Mega Beach Party @ Zak
Time table en laatste info LatinVillage Festival
24 juni 2009
Summerfestival 2009
23 juni 2009
Sinner Dc Live op 360
Electronation met D’ Julz & Dan Ghenacia
22 juni 2009
10 Years of Technoboy
Ground Zero Festival
Pussy Club
22 Augustus Parkzicht weer in het teken van 1992 is 4 you!
21 juni 2009
Dansen, chillen en shoppen bij Lakedance op Aquabest
Dutch Gathering maakt eerste namen line-up bekend met een historisch voordelige Early Bird actie
19 juni 2009
Ground Zero Festival
Grolsch Tropical Night
Neophyte Records
Laatste info en timetable Monza 5 Year Anniversary vanavond
Holy Beats
17 juni 2009
S.W.A.T. @ Zak Uelsen
Optima Forma
Lief Festival 2009 onthult programmering
Filthy You & Me
Awakenings Festival afterparty
Gigadance viert haar 5-jarig bestaan en geeft grote prijzen weg
14 juni 2009
Hardcore evenement tijdens 750 jaar Amersfoort
13 juni 2009
Mind Machine
What the fuck? terug in de Hollywood Music Hall
11 juni 2009
Soirée Royale @ The Mansion
Bateria The Natural Rythm
9 juni 2009
Sorry,…Zon
Nightlife Awards live te volgen
Technation
8 juni 2009
Citymoves komt ook naar Utrecht
Slick Outdoor 2009
b2s presents Masters of Ceremony
7 juni 2009
Brand in Mokum
5 juni 2009
Mascarada goes Amsterdam
4 juni 2009
Cadenza Showcase @ Studio 80
Shoot me, I'm famous
Trimbos-instituut vraagt aandacht voor risico’s van GHB
3 juni 2009
Artquake Open Air verloot backstage VIP arrangementen
Bozzini Kerkrade gaat verder in andere vorm
1 juni 2009
Strand te smal voor decor Salinas on Tour