Partyflock
 
Nieuws · mei 2009
­ Nederland
Backyard 6 juni wederom Los
zaterdag 30 mei 2009
Het Patronaat 25 jaar, Backyard 1 jaar: dat moet keihard gevierd worden. Het liefste natuurlijk ieder weekend lang, maar wij hebben voor deze zaterdag gekozen. Na deze nacht losgaan, zal uitgaan in Haarlem voortaan een nieuwe betekenis krijgen. Naast een heerlijke line – up met onder andere Bart B More en Victor Coral, staat er weer een lasershow en prachtig decor op je te wachten.
KitCatKlub Resident Night
vrijdag 29 mei 2009
KitCatKlub is op dreef. Tijdens Koninginnedag knalde het KitCatKlub podium in de Amsterdamse Utrechtsestraat volledig de pan uit voor een uitzinnig publiek met rammers als MarYsol, Ben Cullum, Marcello en Victor Coral. Binnenkort doet KitCatKlub Amsterdamse Sugar Factory aan voor een eenmalig feest van de bovenste plank. Deze zomer doet het hoofdstedelijke concept ook het Scheveningse strand aan voor een puik feestje. Allereerst is daar in de thuisbasis Home natuurlijk zoals iedere eerste zaterdag van je maand nog een waardige resident nacht.
30 Mei en 31 mei kun jij genieten van Booming sexy pinkster Vibe! Een feest in de Hemkade te Zaandam met meerdere zalen en meerdere verschillende stylen muziek! De zondag op de populaire locatie Las Vegas in Woerden. Een avond vol met confetti, lasers, led walls en andere special effects!
In Stalker kun je een aantal keer per jaar zeer verrassende, speciale avonden tegenkomen. Luilaknacht op vrijdag 29 mei is daar een perfect voorbeeld van. Stalker heeft ieder jaar op deze avond een bijzondere line-up, èn de luxe positie om alle enthousiaste houseliefhebbers tot 07:00 uur in de morgen door te laten dansen. Vorig jaar vond het bijzondere afscheid van Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw plaats. De eerste echte groene grasmat in Stalker groeide uit de grond op Luilaknacht, en op Luilakochtend was er weinig meer van die grasmat over.
De grote Markt in Groningen is een waanzinnige locatie en bied ook dit jaar weer locatie aan Citymoves 2009. Midden in de oude binnenstad naast de Martinitoren en het stadhuis zullen ook dit jaar weer duizenden bezoekers de Noordelijkste editie van Citymoves bezoeken.
Toolroom Knights
donderdag 28 mei 2009
This Sunday May 31st the successful club night Toolroom Knights will be hosted in Belgium for the very first time. The party is hosted by The Gigs Factory Events in association with Red and Blue Discotheque. Starring at this famous party are Top DJ's such as D-Ramirez (best remixer 2008) and Josh Gabriel (best DJ USA 2008)
Ja ja lieve trouwe, Bla bla aanhangers, de zomer zit er aan te komen en de lentekriebels borrelen hoog op bij Bla Bla. Naast de steevaste maandelijkse avond iedere laatste zaterdag van de maand in Studio 80, gaan de tracks op het Bla Bla label inmiddels de hele wereld over en worden ze gedraaid door vele grote artiesten.
Het welbekende Beach Festival van Bloemendaal aan Zee is terug! Op zondag 31 mei en maandag 1 juni presenteert B-Bass Dance Events in samenwerking met Dutch Dance Guide de eerste editie van het Pinkster Beach Festival uiteraard zal dit plaatsvinden tijdens Pinksteren! Dit jaar valt Pinksteren op zondag 31 mei en maandag 1 juni en op deze dagen staat Bloemendaal aan Zee in het teken van één groot dancefestijn!
Nog even en dan barst voor het eerst in de geschiedenis van onze Duitse oosterburen hier het Nope is Dope circus los! In een van de dikste locaties van Duitsland welteverstaan megadisco Zak. Klik snel door voor de lineup & extra info.
Doorgedraaid
dinsdag 26 mei 2009
Wanneer de zomer op de deur klopt gaat het collectieve party hart weer sneller pompen. Denkend aan alle aankomende festivals en de betere raves onder een hemel vol sterren komen de mannen van de vagebond 29 mei weer naar het LVC Cultuur Podium, om dit donkere house paleisje nog maar eventjes goed in het zonnetje te zetten voor iedereen alweer richting het strand vertrekt. Het lijkt er op dat dit wederom een fantastisch feestje gaat worden, en hoe kan het ook anders met zo’n kick-ass line-up; Patrice Bäumel, Stuurboord & Bakkebaard en niemand minder dan Hobo nemen je alvast mee op de nodige zomer tripjes, met alle gevolgen van dien.
Emporium bijna uitverkocht
dinsdag 26 mei 2009
Wil je deze exotische editie van Emporium meemaken, en je hebt nog geen kaarten, wees er dan heel snel bij. De laatste honderden kaarten gaan nu over de toonbank. Hiermee zal Emporium voor de 5e keer volledig uitverkocht zijn.
Nog maar net bijgekomen van Koninginnenacht, Koninginnedag en nacht en de samenwerking met Zaternacht (Nachtboetiek), is het alweer tijd voor de volgende feest van Phatmusic. En hoe! Phat! deluxe Pinkster Editie op zaterdag 30 mei in het Marnixbad te Amsterdam. Jullie kunnen het volgende van de organisatie verwachten; naast een spetterende VJ show, de decors, lichtshow is ook een vernieuwde soundsysteem geplaatst waardoor het geluid een stuk dikker en zuiverder klinkt dan de voorgaande editi
Musica Republica Outdoor
maandag 25 mei 2009
Zaterdag 6 juni is het dan èindelijk zover; het festival wat bekend staat om de fantastische sfeer en het leuke publiek zal weer losbarsten!! Waar iedereen de afgelopen weken zich al een beetje heeft kunnen opwarmen in het zonnetje, staat het zomerse festival Musica Republica Outdoor bijna voor de deur! De early-birds waren vroegtijdig uitverkocht en de voorverkoopkaarten vliegen als warme broodjes over de toonbank, want iedereen heeft er zin.
Na een zeer krachtige start in een van de mooiste locaties van Nederland, de Central Studios, was het op 16 mei de beurt aan een van de bekendste poptempels om een solo optreden van de jubilerende Technoboy te huisvesten. Het Paard kon een nacht lang haar fantastische geluidssysteem demonstreren en de oppervlakte van de zaal leek haast niet opgewassen tegen het enorme lasergeweld. De zaal van de Hemkade is een stuk groter en op 6 juni zullen kosten noch moeite gespaard worden om hier opnieuw een dikke show neer te zetten.
Superstars
vrijdag 22 mei 2009
Voor alle mensen die zich een superstar voelen komt er weer een nieuwe editie van Superstars aan! Zaterdag 13 juni is het zo ver, natuurlijk weer in The Power Zone. Zoals bij elke Superstars is er weer een dikke line-up samengesteld om jou te vermaken met de beste en lekkerste house. Wanneer je even uitgedanst bent, kun je genieten van een lekkere cocktail uit de cocktailbar terwijl je je laat vermaken door Superstars special entertainment.
Tenishia op Optima Forma
dinsdag 19 mei 2009
Zaterdag 20 juni a.s. staan naast Tenishia ook grote namen als resident DJ Ernesto (vs Bastian), Galen Behr, Jonas Steur en Cliff Coenraad op het DJ Podium van Optima Forma. Al deze jongens hebben hun sporen lang en breed verdiend in de trancescene.
Poema meets DommelVallei
maandag 18 mei 2009
DommelVallei bevrucht, met PACT Festival, E-troit Festival en diverse feesten in o.a. de Effenaar, al jaren de oevers van de Eindhovense rivier de Dommel met de smakelijkste techno van de hoogste kwaliteit. Op Zaterdag 23 mei kan nu ook Utrecht kennismaken met de onvervalste DommelVallei-sound. Naast alle residents en het vaste Gunha3 VJ-collectief heeft DommelVallei niemand minder dan 3000 uitgenodigd om van dit moment een onvergetelijke ervaring te maken.
Stug's Zomer Marathon
maandag 18 mei 2009
Hier volgt een 4-in-1 persbericht voor de komende (zomer)maanden, want bij Stug houden ze niet van stilzitten.
Het is inmiddels bij de echte liefhebbers bekend en in de agenda bijgeschreven. Op 29 augustus 2009 keert het concept Earthquake voor de tweede keer terug naar de beruchte en bekende locatie Turbinenhalle en zal het gelijk haar debuut maken als hardcore festival! Zoals al eerder aangekondigd zullen de deuren om 14uur openen en vervolgens pas de dag erna om 08uur in de ochtend sluiten! Maar liefst achttien uur non stop zullen er in acht areas zowel indoor als outdoor alle hardcore stijlen geprogrammeerd worden.
U-Niks vs. AA & Massive
zondag 17 mei 2009
U-Niks laat weer eens van zich horen, en hoe! Na de Effenaar en Dynamo is het op zaterdag 23 mei de beurt aan Bar51 op Strijp S. in Eindhoven om een stukadoor te bestellen die het pleisterwerk na het feest weer kan reparen. En dat zal nodig zijn, want de ijzersterke combinatie van Tekno en Goa op één feest heeft al eerder bewezen dat het dak er compleet vanaf gaat.
Beyond Rotation
zaterdag 16 mei 2009
Houseliefhebbers kunnen vrijdag 22 mei hun hart ophalen bij de gloednieuwe clubavond: Beyond Rotation. De Sugar Factory biedt van 23.00 tot 05.00 uur voor het eerst ruimte aan Beyond Bookings, het Amsterdamse bureau dat het management van toonaangevende nationale en internationale dj's en live artiesten verzorgt. Beyond Rotation is een showcase waarbij het bureau laat zien wat het in huis heeft. Beyond Bookings draait door!
Scantraxx presents: S.W.A.T.
donderdag 14 mei 2009
Een update over Scantraxx presents: S.W.A.T. Een aftermovie van The Matrixx editie, nieuws over internationale edities en de timetable voor volgende week in Outland.
Saturday Night 5 Live
donderdag 14 mei 2009
Aankomende zaterdag 16 mei presenteert Catwalk een hele bijzondere avond middels een live optreden van Marbert Rocel. Deze vier man sterke Duitse pop/dance combinatie heeft een gouden toekomst voor de boeg. Alles wijst in de richting dat zij de komende jaren op diverse grote pop en dancefestivals hun opwachting zullen maken.
Scheveningen van God los
donderdag 14 mei 2009
Op 21 mei aanstaande is het eindelijk weer zover. Ter afsluiting van het voorseizoen zal We Are Events op het Scheveningse strand een spetterend spektakel neerzetten dat gelijk een lang en heet zomerseizoen zal inluiden. In Beachclub Bare Foot zal alles in het teken staan van hogere sferen in het kader van deze Hemelvaartsdag. Het gekozen thema volgens het beproefde Fuck the Beat concept kon dan ook niets ander zijn dan “God’s a mofo DJ”.
Zoals casual gelijk staat aan informeel, staat Minimaal gelijk aan maximaal. Voor wie deze vergelijking niet helemaal helder is, is het nog niet te laat, Op vrijdag 15 mei krijgt men namelijk weer de mogelijkheid om te ervaren wat er maximaal kan zijn aan een feest met een minimale naam!
Mascarada komt voor de tweede keer terug naar de meest bijzondere locatie die Rotterdam rijk is: Het Prinses Theater! Na de succesvolle eerste editie tijdens je nieuwjaarswisseling van 2008 naar 2009 is het tijd voor een vervolg! Op woensdag 20 mei (de dag voor hemelvaart) kun je in het intieme Historisch Delfshaven genieten van een compleet, uniek gala van kwaliteits housemuziek voor iedere liefhebber van vroeger en van nu!
Chakra
dinsdag 12 mei 2009
Natuurlijk was het voor Chakra een vreselijke teleurstelling dat de geplande Chakra op 26 april niet kon doorgaan. Een flinke Razzia op het 10 jarig bestaan van Lazzurra, was hiervan de oorzaak. Lazzurra kreeg een sluiting van een maand opgelegd door de gemeente, en de 1e Chakra in Lazzurra, wat een behoorlijke happening zou moeten gaan worden viel hierdoor in het water.
Een festival met goede artiesten, een relaxte sfeer en lekker eten en drinken. Dat is wat Villa Westend voor ogen heeft met Muziek & Meer, een gloednieuw beachfestival dat wordt gehouden aan de rand van de Westbroekerplas in Spaarnwoude Park. Het Muziek en Meer Festival vindt plaats op zaterdag 4 juli a.s.
Omdat de tijden zwaar zijn heeft men voor jullie een leuke actie in petto! Een actie die de vorige keer goed ontvangen is door de winnaar van de limo actie: Steffie. Zij won deze limorit en mocht samen met 4 vriendinnen naar het feest waar ze voor gewonnen hadden.
Absolutely Fantastic
maandag 11 mei 2009
Off_Corso in Rotterdam is a.s. zaterdag 16 mei “the place the be”! Absolutely Fantastic presenteert weer een heel mooi feestje met een heel mooi rijtje super dj’s. Maak je agenda maar vrij en kom zaterdag naar Off_Corso om los te gaan op de allerbeste dj’s van Nederland… In de grote zaal kan je achtereenvolgens los gaan op Roy El Kei, Lucien Foort, Marc Benjamin en Madskillz.
Click geeft je iets om naar uit te kijken. Aan het eind van de maand staat je namelijk een knallend hard weekend te wachten. In de vertrouwde Amsterdamse WesterUnie en Woodstock 69 op het Bloemendaalse strand zet Click een rijtje zware technohelden voor je neer om U tegen te zeggen. The Advent (Live), Alexi Delano, Heiko Laux, Michel de Hey, Remy, Secret Cinema, Wouter de Moor en Stefano Richetta om er wat te noemen. Lekker feesten!
Om maar even in het Haagse te blijven: mensen opgelet! Nog even afwachtuh mâh dan is ut èndelèk zoveâhr! F*CKeâhrS! komt nâh duh Haag en jè kan dâh bè zèn! De laatste puntjes worden op de i gezet! De dj's ontvangen hun laatste informatie met betrekking tot hun voorbereidingen, het geluid en licht wordt afgesteld, de hekken zijn besteld en ook de kaartverkoop gaat harder dan ooit tevoren!
Sinds de eerste editie in 2006 is Cloud9 al een vreemde eend in de bijt. En anders dan bij andere evenementen is de negende editie tot jubileumeditie gebombardeerd. Een jubileum dat zoals bekend wordt gevierd met een internationale vrouwelijke line-up. En op de valreep komt de organisatie nog met een paar welkome aanvullingen. Zo kan bijvoorbeeld bekend worden gemaakt dat een artiest van het eerste uur zich voor deze gelegenheid in een clownspak gaat hijsen.
Franchise
vrijdag 8 mei 2009
Op donderdag 21 mei zijn we door Hemelvaartsdag allemaal vrij en de meesten weten niet eens waarom. Dit jaar hebben we een extra reden om de dag na woensdag 20 mei vrij te zijn, namelijk Franchise XL in het Paard in Den Haag. Met een massieve extra spetterende line-up met The Partysquad vs. Billy the Klit, Vato Gonzalez, Hardwell, Dani L. Mebius, Jamie Westland & Easy Ryan, op een Franchise Extralarge woensdag, is het XXL feesten van 23.00 tot 05.00 uur.
Aanstaande vrijdag 8 Mei is het weer zover. De nieuwe editie van Shake en Pop staat klaar om gevierd te worden. De Monza gaat shaken, pop-locken, breakdansen, two-steppen of melbourne shuffelen. Welke moves er ook uit de kast worden gehaald, het maandelijkse meeste rauwe, gekke, vrolijke housefeestje van Nederland bewijst elke keer weer over de beste party people te beschikken en daarmee de ultieme dance avond te creëren.
Impact Outdoor
donderdag 7 mei 2009
Het is al bijna zover. Met nog iets meer dan een weekje te gaan, staan de hardstyle en early hardstyle gladiatoren te dringen om achter de decks plaats te nemen. Gruwelijke soundzz en dikke bass staan jou te wachten. Nog belangrijker is natuurlijk de geweldige sfeer en gezelligheid die jullie allen samen zullen maken.
Om jullie alvast een beetje wat van de sfeer te laten proeven heeft de organisatie weer wat leuke radiospecials geregeld. Tijdens deze uitzendingen kun je alvast in de stemming komen tijdens lekkere setjes van een aantal Nightmare artiesten terwijl ze tussendoor geïnterviewd zullen worden. Ook worden er natuurlijk weer dikke prijzen uitgedeeld, dus zorg dat je onderstaande uitzendingen niet mist!
Waar anders kun je zo vet hip zijn als in de WesterUnie, duhuh, je gaat niet vertellen dat je dat niet wist, toch? Sinds Ex Porn Star daar de moeilijk hip editie, kanshebber op de Gouden Kabouter Award voor beste nieuwe initiatief, gehouden heeft is de Unie synoniem geworden voor moeilijk hip. Het was in februari een daverend succes en een drukte van jewelste met druk paraderende moeilijk hippe mensen en dat smeekte om een vervolg.
Scantraxx presents: S.W.A.T.
woensdag 6 mei 2009
Goed nieuws voor de bezoekers van Scantraxx presents: S.W.A.T. in de Waerdse Tempel; er gaat keihard geknald worden! Een leuke verwijzing naar het bijna gevreesde geluidssysteem waarmee het complex is uitgerust maar zeker ook naar de line-up die klaar staat. Hebben ze meteen een leuk nieuwtje: een extra artiest is aan de line-up toegevoegd.
In mei leggen alle muzikale vogels een ei, en dat ei kunnen ze zeker kwijt in Escape! Verlaat dus snel je nest want er is deze maand weer veel te beleven in de bekendste club van ons land.
EYE4Dance vraagt uw aandacht voor het volgende: na een eerdere berichtgeving omtrent de samenscholing in club Zalinaz, Etten-Leur op zaterdag 9 mei 2009, is er nu een video vrijgegeven met beelden van deze groep.
Beter kom je niet Buiten
dinsdag 5 mei 2009
Aanstaande zaterdag is het eindelijk zover, dan gaat één van Nederlands beruchtste hardcore feesten voor het eerst naar buiten met een waar hardcore festival. Een vroege voorjaar zon, voorbereidingen die uitstekend verlopen en veel, héél veel enthousiaste hardcore liefhebbers zijn de voortekenen die er voor gaan zorgen dat het een dag wordt om nooit te vergeten. Coalition Productionz en BKJN Events Events presenteren met trots alle in’s en out's die je als bezoeker dient te weten
Om het vijf jarig bestaan van Gigadance Festival te vieren wordt er op 27 juni uitgepakt met 6 area's en meer dan 65 artiesten. Met het huidig aantal heeft het festival er in een keer twee spiksplinternieuwe area's bij gekregen, Gigadance Festival geeft graag wat extra's in deze moeilijke tijden. Een greep uit de programering: Marco V, Don Diablo, Marcel Woods, Johan Gielen, Zany, Paul Elstak en nog veel meer.
Zaterdag 9 mei gaat het gebeuren. Dan begint de openingsavond van Zaternacht. Zaternacht zal een statement gaan maken in clubbing Amsterdam en dat zal je merken ook. Speciaal voor deze openingsavond zal er vanaf nu een speciale girlcard te koop zijn bij Ticketonline, Easyticket, Paylogic, Primera & Free Record shops.
I love Pussy lounge
maandag 4 mei 2009
Aanstaande zaterdag 9 mei staat natuurlijk al weken dik gedrukt in je agenda. Dan is het namelijk tijd voor de Pussy lounge, het erotische en tevens gezelligste concept van b2s! Hier weet je namelijk nooit van te voren wat je kan verwachten! Als locatie is gekozen voor de Watt in Rotterdam, een geheel gerenoveerde en ultra moderne club. Natuurlijk ook wel bekend als de oude Nighttown en daarmee keert Pussy lounge ook terug naar een vertrouwd nest.
Shadowlands
maandag 4 mei 2009
Op vrijdag 8 mei wordt een belangrijk fundament gelegd voor een nieuwe periode Shadowlands Terror. Na meer dan tien jaar keert de hardcorelegende uit de jaren '90 terug op het hoogste podium van de hardcorescene. Legendarisch, in deze categorie valt Shadowlands zeker onder te brengen.
Slaves for Passion, ‘het fetishfeest van de Randstad’, welke al vele malen gehouden werd in Den Haag moet uitwijken naar een andere locatie.
Nightlife Awards 2009
maandag 4 mei 2009
De Nightlife Awards 2009 houden de gemoederen al lekker bezig! Terecht commentaar op ons vorige persbericht was dat er een voorselectie was van lokaties en jullie favoriet hier niet eens bijstond. Dat is natuurlijk nooit de bedoeling geweest. Daarom is vorige week de ‘vrije optie’ toegevoegd. Dat betekent dat je op de website nu ook de mogelijkheid krijgt om je eigen favoriet in te vullen. Per sms was het al mogelijk om een andere lokatie door te zenden dan de voorselectie.
Electronation @ klinch
zondag 3 mei 2009
Op woensdag 20 mei - de avond voor Hemelvaart - haalt Electronation @ klinch weer twee van Duitslands grootste technotroubadours naar Amsterdam. De gebroeders Tiefschwarz zijn beiden graag geziene gasten in de Melkweg, waar zij vorig jaar een uitzinnige Max trakteerden op een daverende vier uurs set. Een passend vervolg kon simpelweg niet uitblijven, dus krijgt het tweetal dit jaar wederom vier uur de tijd.
Connex #2
vrijdag 1 mei 2009
Nadat Utrecht op 13 maart voor het eerst kennis heeft kunnen maken met Connex, is het op 8 mei tijd voor de tweede edititie. Ook nu probeert Connex zo vooruitstrevend mogelijk te zijn binnen de electronische muziek, en heeft daarom besloten om zowel de grootste Drum & Bass naam als ook de grootste Dubstep naam van Nederland uit te nodigen.
30 mei 2009
Backyard 6 juni wederom Los
29 mei 2009
KitCatKlub Resident Night
Winnaar Pinkstervibe limo-actie bekend
Special met Luilaknacht in Club Stalker
28 mei 2009
Laatste informatie Citymoves op Grote Markt in Groningen
Toolroom Knights
Bla Bla goes on holiday @ Sonar Barcelona
27 mei 2009
Pinksterweekend bij Beachclub Vroeger
26 mei 2009
Nope is Dope @ Zak Pinksterzondag
Doorgedraaid
Emporium bijna uitverkocht
Phat! deluxe Pinkster edition
25 mei 2009
Musica Republica Outdoor
10 Years of Technoboy prijsvraag
22 mei 2009
Superstars
19 mei 2009
Tenishia op Optima Forma
18 mei 2009
Poema meets DommelVallei
Stug's Zomer Marathon
Earthquake in & outdoor hardcore festival
17 mei 2009
U-Niks vs. AA & Massive
16 mei 2009
Beyond Rotation
14 mei 2009
Scantraxx presents: S.W.A.T.
Saturday Night 5 Live
Scheveningen van God los
13 mei 2009
Minimaal Feestmaal’s casual friday
Mascarada in het Prinses Theater tijdens het Hemelvaartweekend
12 mei 2009
Chakra
Muziek & Meer Festival bij Villa Westend
Doe mee aan de limo winactie voor 30 mei
11 mei 2009
Absolutely Fantastic
10 mei 2009
15 hours long Click Weekender
F*ckers! 16 mei op het strand in Scheveningen
Cloud9 jubileum staat voor verrassingen
8 mei 2009
Franchise
7 mei 2009
Shake & Pop is vrijdag weer klaar voor monza
Impact Outdoor
6 mei 2009
Radiospecials omtrent Nightmare Outdoor
Net toen je dacht dat het echt niet moeilijker kon brengt Ex Porn Star je ...........
Scantraxx presents: S.W.A.T.
5 mei 2009
De zomer begint bij Escape in mei
Video omtrent samenscholing vrijgegeven
Beter kom je niet Buiten
Lineup Gigadance vol met verrassingen
4 mei 2009
Xtra Large & Unique presents opening Zaternacht
I love Pussy lounge
Shadowlands
Slaves for Passion verplaatst naar nieuwe locatie
Nightlife Awards 2009
3 mei 2009
Electronation @ klinch
1 mei 2009
Connex #2