Partyflock
 
Nieuws · april 2009
­ Nederland
Terwijl de opbouw op het terrein van Strand West in volle gang is bereiden artiesten, kunstenaars en festivalgangers zich voor op Coup d’Amsterdam. Amsterdam zal ongeveer een miljoen bezoekers trekken, Koninginnedag 2009 wordt een dag vol Amsterdamse gezelligheid!
Rijkswaterstaat en de stichting Duinbehoud zijn in opperste staat van paraatheid! Reden hiervoor is de eerste editie van Trance on the Beach. Behalve dat met deze fantastische line up het dak eraf gaat, is men ook bang voor een Duindoorbraak vanwege de vette beats en dikke bassen die de lucht in worden geslingerd op deze dag. Extra zandzakken, schepjes en emmers liggen reeds gereed bij Beachclub Barefoot
Summerfestival 2009
dinsdag 28 april 2009
Zaterdag 27 juni barst het Belgische festivalseizoen in alle hevigheid los met het Summerfestival, dit jaar op een nieuwe véél grotere locatie, het gloednieuwe Nieuw Zuid in Antwerpen. Al een jaar lang is men druk bezig met de aanleg van deze groene oase in het bruisende Antwerpen. Het festivalterrein Nieuw Zuid heeft dan ook een pak troeven, het is centraal gelegen vlak bij de grote invalswegen, bereikbaar met openbaar en vooral immens groot.
Bassrave vs Oldschool Gangsters
maandag 27 april 2009
Op zaterdag 23 mei 2009 kunnen de Brabanders, in het hartje van de Kempen, eens laten zien wat feesten is. In de Valk te Reusel zal het concept van DJ Rob, Bassrave vs oldschool Gangsters, voor deze editie enigszins worden aangepast voor wat betreft muziekstijlen. Voorheen was Bassrave voornamelijk gericht op de Early en de Happy Hardcore maar nu heeft Bassrave ook Hardstyle en Hardcore in het programma staan. En deze 'New Styles' voor Bassrave worden in deze editie onder andere vertegenwoordigd door Zany en Evil Activities!
Bateria, The Natural Rythm
zondag 26 april 2009
Gregor Salto pakt het meteen goed aan. Niet één, maar twee zondagen op rij grijpt hij aan om in twee verschillende clubs zijn gloednieuwe eigen feest te presenteren: Bateria, The Natural Rythm. Bijzonder is de batterij aan live muzikanten. De heetste dj's van het moment smelten hun elektronische beats moeiteloos samen met de melodieën van vocalist, gitarist, percussionist en saxofonist!
Addicted
zaterdag 25 april 2009
Addicted, het internationale clubconcept van Erick E, slaat de vleugels niet alleen uit in Panama en de Monza; ook het Nederlandse strand is nu aan de beurt. Zondag 3 mei van vier uur 's middags tot middernacht staat Addicted op de planken van BLM9, dit seizoen hét housemekka van Bloemendaal aan Zee. BLM9 biedt veel variatie in de programmering en Addicted is dan ook van harte welkom bij de beachclub.
Disturbia
vrijdag 24 april 2009
Het 10-jarig bestaan van afterclub Zino ligt nog vers in het geheugen en het volgende feestje staat alweer voor de deur. Zino presenteert namelijk met trots haar nieuwe concept dat de naam Disturbia heeft gekregen.
Vinyl People
vrijdag 24 april 2009
Vinyl People staat nog maar aan het begin van een reeks aan feesten, maar de organisatie van Carlos Valdes heeft van Trouw de gelegenheid gekregen om in samenwerking een Koninginnedag special te organiseren. De avond begint vroeg, zodat de feestvierende bezoeker naar binnen kan om met vinyldraaiers en liefhebbers de koningin te eren.
Welcome to the Future
vrijdag 24 april 2009
Het wordt ongetwijfeld weer een van de bijzonderste en gezelligste festivals van de Hollandse festivalzomer: Welcome to the Future 2009, op zaterdag 1 augustus in natuurgebied het Het Twiske bij Amsterdam. Van twaalf uur ‘s middags tot middernacht presenteert WTTF een internationaal programma op vijf podia, met de allerbeste techno, house en minimal.
Long live the Queen
vrijdag 24 april 2009
Koninginnenacht staat traditioneel in het teken van feestjes in heel Nederland, maar Sexy Mother Fucker gaat dat alles ruimschoots overtreffen. 29 is er een speciale Queensnight editie. Daarvoor wordt de oranje loper voor Harders Plaza uitgerold. De koningin verdient natuurlijk wel een feestje op stand! In de mooiste club van Nederland blaast Sexy Mother Fucker met lekkere house beats de kaarsjes voor Hare Majesteit uit.
In de meest ondergrondse en vetste locatie van Rotterdam zal gedurende deze avond Dutch Music Events met haar nieuwe Techno concept Kraak Club Catwalk op stelten zetten. Met de eerste editie van KRAAK doet de organisatie zijn naam meteen eer aan. De Internationale Superster van het Minus label: Heartthrob, vliegt rechtstreeks over vanuit Michigan Amerika, om te doen waar hij bekend om staat... De tent Kraken en wat komt dat mooi uit!
Nog maar heel even en de party waar iedereen naar uitkijkt staat voor de deur. Vanaf half tien kan iedereen gaan genieten van heerlijke muziek in een bubbelbad of kruidenbad of gewoon op een droog plekje van het zwembad. Of je staat met je voetjes in 't water te genieten van de lasershow en ledshow. Of nog beter: je gaat met een heerlijk gevoel van de glijbaan af.... Om voor jullie alles nog even op een rij te zetten maakt de organisatie het volgende overzicht.....
The Matrixx sluit haar deuren
donderdag 23 april 2009
Deze zomer sluit The Matrixx 12 weken haar deuren voor een grondige verbouwing, spannende restyling en noodzakelijke uitbreiding. Voordat de megadanceclub op 5 juli dichtgaat, wil The Matrixx al haar trouwe bezoekers bedanken voor zeven vette partyjaren met vier gratis, dikke edities van haar populairste concepten: Xxlerator, Exxellent, Houserebels en Tranceclassixx.
Dat Leeuwarden deel uitmaakt van de Friesche Elfstedentocht is alom bekend, maar op 25 april is zij ook het middelpunt van een tour die tropische temperaturen aanwakkert. Het internationale club fenomeen Hed Kandi plaatst op 25 april namelijk niet alleen dranghekken voor de meest exclusieve clubs in Berlijn, Oslo, Sofia en Wenen, maar doet, in samenwerking met Heineken Refreshing sounds ook de mooiste club van het hoge noorden aan: Club Noa.
Net als het afgelopen jaar, zal ook dit jaar Utrecht massaal Koninginnenacht in Club Monza Vieren. Simpelweg omdat dit het leukste, lekkerste, hardste en gezelligste feestje is, georganiseerd voor onze majesteit. Monza Koninginnenacht betekent een avond met de lekkerste beats en de beste partyvibe, een avond waar je moet dansen en losgaan. Iedereen is Koning tijdens de Monza Queensnight Special.
That’s the Sunday Spirit
woensdag 22 april 2009
Lieve zondagskinderen, even een belangrijke update over de vaste, knallende laatste zondag van de maand in Studio 80, Sunday Spirit. Studio 80 is blij om te zien dat het initiatief om de laatste dag van de week te herintroduceren als vaste uitgaansavond zo enthousiast is ontvangen. De afgelopen edities van Sunday Spirit waren een doorslaand succes met telkens een uitzinnig publiek dat tegen het einde altijd om meer vroeg. Daarom heeft de organisatie besloten dat vanaf nu ook op de zondag doorgedanst wordt tot half vijf!
At the beach with Erick E
woensdag 22 april 2009
Hollandse houselegende Erick E laat zondag 26 april zien en vooral horen waarom hij dat stempel dubbel en dwars verdient. In een acht uur durende solo set geeft hij zich bloot zoals hij dat al tijden niet meer heeft gedaan, tijdens At the beach with… Erick E. Van 16.00 uur tot 00.00 uur is hij heer en meester achter de draaitafels bij beachclub BLM9, Bloemendaal aan Zee. The beat keeps rockin'!
Armageddon
maandag 20 april 2009
Vanaf 18 april is Hoogeveen een nieuwe club rijker. Een club met een trendsettend interieur, subliem licht en geluid en een intieme sfeer. De club betekent eveneens de terugkeer van het paradepaardje van Exceptional Events; Armageddon!
Most Wanted
maandag 20 april 2009
EYE4Dance vraagt uw aandacht voor het volgende. Uit betrouwbare bron is vernomen dat op zaterdag 9 mei 2009 een groep voortvluchtige criminelen zal samenkomen in club Zalinaz, Etten-Leur. Deze groep staat te boek als onvoorspelbaar, vuurgevaarlijk en extreem hinderlijk voor liefhebbers van rustige zaterdagavonden op de bank met een kopje citroen-thee en een potje Scrabble.
Op 30 mei wordt in de Factory 010 alweer de 20e editie gevierd met niemand minder dan good old Frank Kvitta en de eigen harde kern bestaande uit Spark Taberner, Mike Drama en Mo Franco. Voor het zover is wacht eerst komende vrijdag een nieuwe editie van Hollandse Helden. In de Utrechtse Poema RAW, toch inmiddels wel de thuisbasis van The Chaos Theory, gaat het nog 1 keer helemaal los!
Als opmaat naar Source Festival Pre party op 4 juli a.s. pakt Source Events BV nog één keer stevig uit in Nachtburgemeester in Utrecht. Zaterdag 23 mei wordt met Source Festival Pre party van 23.00 tot 07.00 een veelzijdige nacht gebracht voor de nieuwsgierige muziekliefhebber. Met versterking van Source Festival Pre party co-organisaties Linke Soep en Bar 27 uit Amsterdam en 8Bahn uit Arnhem wordt het muzikale spectrum verbreed en de feestvreugde verhoogd. Kunstenaarscollectief Bier en Brood krijgt een eigen ruimte waar kunst en dubstep een spannend verbond aangaan.
Het aftellen is begonnen! Nog een kleine twee weken te gaan voordat Rotterdam de aftrap geeft voor een spetterend festival aan de Maas. Aanstaande Koninginnedag vindt er een groots Dance Festival plaats waar 5.000 bezoekers zich gedurende Koninginnedag uitleven op de beste dance en house muziek. Er is één hoofdpodium waar verschillende topdj’s zullen optreden en Rotterdam zullen laten ontwaken op Koninginnedag 2009!
Nasty met headliner Chuckie
donderdag 16 april 2009
DJ line up: Chuckie / Vato Gonzalez Ft. MC Tjen / R3HAB / Koen Groeneveld / Addy van der Zwan / Steff da Campo. Hosted by: MC Martin de Man
Crazyland Iceland is voorbij
woensdag 15 april 2009
Het eerstvolgende feest wat in planning staat is Royal Splash 29 april a.s. Het meest speciale feest van de organisatie Crazyland. Een feest wat je absoluut niet mag missen in je party-agenda.... Niet voor niets hebben veel Crazyland die-hards het over dit feest als het feest der feesten. Een unieke sfeer op een evenzó unieke lokatie. Ze zijn nu alweer over de helft wat betreft verkochte kaarten.
Met nog een dikke twee weken te gaan duikt de Ibiziaanse clown steeds vaker op in het Amsterdamse nachtleven en straatbeeld. Sommige dames vinden hem ‘eng’ maar het is toch echt een vrolijk baasje en bovendien een doorgewinterde partyganger. De clown is in het bezit van een uitstekende feestneus die feilloos aanvoelt waar het compleet los zal gaan en daar is hij natuurlijk van de partij! Amsterdam tijdens Koninginnedag is dus koren op de molen van onze Spaanse grappenmaker want waar in de wereld is het circus gekker dan in onze eigen hoofdstad op 30 april?
Vrijdag 24 april zal er weer een wervelwind van hardcoregeweld langs Schagen trekken! Discotheek Kdanz is dan namelijk weer het decor van een van de succesvolle hardcore-concepten in de noordkop. Het is vrijdag de 24e alweer tijd voor de 5e editie van Rampage…
Electronation @ klinch
dinsdag 14 april 2009
Na de eerste uitverkochte editie van Electronation @ klinch in januari dit jaar, zal Electronation in het hoofdstedelijke nachtleven in april en mei twee keer een klinch avond hosten in de Amsterdamse Melkweg. Vorig jaar werden grootheden Steve Lawler en Tiefschwarz al eerder uitgenodigd voor een avond in de Melkweg en dit jaar ze zijn ze terug met meer munitie dan ooit tevoren. Beiden zullen speciaal voor Electronation marathonsets van respectievelijk vijf en vier uur neerzetten.
Oh jeay! Boys & Girls, op de eerste zaterdag in mei wordt het weer knallen geblazen ! Na twee eerdere succesvolle edities gaan op zaterdag 2 mei alle remmen weer ongekend los tijdens een nieuwe editie van Pass The Dutch in de Arnhemse hotspot Club Manhattan! Ook deze keer zullen de beste electro, de hardste jackin’ en de heerlijkste minimal house beats door de Manhattan galmen! Deze beats komen deze editie van Bart B More, Skitzofrenix, Oliver Twizt, Vince Moogin, Guerilla Speakerz en de bijpassende lyrics worden door MC Bizzey in je schoot geworpen!
Hardcore Gladiators update
maandag 13 april 2009
Nog twee weken te gaan dan beuken de hardcorebeats tot zonsopgang door de Rotterdamse Hollywood Music Hall! Koninginnenacht is een leuke onderbreking van de week en een uitgelezen mogelijkheid voor een nachtlang stampen op deze vette locatie.
Op 5 mei aanstaande hebben Isis en Ellen ten Damme de grote eer om als Ambassadeurs van de Vrijheid per helikopter door Nederland te reizen. Daar zullen zij optreden op de Bevrijdingsfestivals van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Roermond en Wageningen. Hier zal Ibiza Luna onderdeel zijn van een half uur durende show, waarin Isis & Piet Jan Blauw de track live ten gehore brengen.
De trommelvliezen mogen opgewarmd worden, de buizen van Eustachius opgerekt en een stevige laag teflon rond de borst is ook geen overbodige luxe: aanstaande vrijdag beuken de kicks als trappen van Remy Bonjasky om je oren. Art of Dance en DJ J.D.A. bereiden zich voor op een muur van bass in de mooiste club van Noord-Brabant: de Time Out in Gemert. Hierbij vind je de langverwachte timetable terug voor DJ J.D.A. – Voel Je Die Bass Party!
Soenda Festival Pre-Party
donderdag 9 april 2009
Een afgevaardigde van de Soenda-planeet heeft zich aan de jongens van Elevation Events en Wesdex kenbaar gemaakt. Deze waarachtig Postbode der Soenda’s bezocht hen niet voor de lol. Deze doorgesjeesde niet alle daagse verschijning, met een uiterst goede muzikale smaak, overhandigde de jongens een telegram. Zij verbaasden zich en waren er stil van, maar na geruime tijd waagden zij het met trillende hand, het Buitenaardse Telegram te openen. Zij lazen het volgende.
Full Spectrum
donderdag 9 april 2009
Sinds Juliana in 1948 de twijfelachtige eer om het land als koningin te regeren van haar moeder overnam, wordt in ons gezellige kneuterlandje Koninginnedag op haar verjaardag gevierd. 30 april is in de jaren die hierop volgden uitgegroeid tot een nationale feestdag en wat is er mooier dan deze dag in te luiden met een speciale editie van Full Spectrum? Met Full Spectrum 'Queensnight' doet deze normaal gesproken vrijgezinde organisatie, tijdens koninginnenacht een duit in het zakje en maakt van een monarchistische nood een muzikale deugd!
Defqon.1 Festival
woensdag 8 april 2009
Op het Q-dance kantoor wordt hard gewerkt aan een mooie line-up release. Ruim twee maanden voor het grootste evenement van Q-dance zijn alle medewerkers in rep en roer. Niet alleen moet de line-up knallen als nooit tevoren, er is ook een naam hoog te houden als het gaat om de manier waarop de line-up gepresenteerd wordt: met een vette trailer en een mooie site dus.
Ministry of Sound
woensdag 8 april 2009
Ministry of Sound is dé legendarische & toonaangevende Londonse Club aan Elephant and Castle in de wijk Southwark, in het zuiden van Londen. Na enkele weken in het geheim geopend te zijn geweest, werd de nachtclub in 1992 officieel geopend. Ministry of Sound heeft als kwaliteitspionier altijd een voortrekkersrol gehad in opvallende programmering en zo ook tijdens haar bezoek aan Club Home tijdens de koninginnenacht van 2009.
Fusion of Dance
woensdag 8 april 2009
Wijthmenerplas in Zwolle is op zaterdag 23 mei 2009 de locatie voor de eerste editie van Fusion of Dance, het eerste Zwolse outdoor dancefestival.
Aftermovie Ghosttown 2009
dinsdag 7 april 2009
Het is zaterdag 28 maart 2009. De Vechtsebanen is volledig gevuld met een leger aan uitzinnige early hardcore fans. Dit kan maar één ding betekenen: Ghosttown, het nummer één early hardcore event, is in volle gang!
Dance 2 Eden blikt dan ook terug op een geweldige nacht en wil alle bezoekers bedanken voor hun bijdrage aan deze editie van Ghosttown.
NRG Events en RAAK! Events presenteren zaterdag 18 april 2009 voor het eerst een groot Hardcore evenement in Watt te Rotterdam onder de naam: Alles naar de Klote!! Na de succesvolle edities in Amigo’s en Area Sixzz belooft het zaterdag 18 april in Watt een nog beter, harder, groter en gekker feest te worden!
Al jarenlang staat Brothers op eerste paasdag in het teken van het evenement Illuzions. Brothers is dan het domein van de hardstyleliefhebbers. Recent stonden in Brothers o.a. de hardstyle dj’s Zany en Headhunterz op de eerste editie van Summerhyves. De hardstylezaal was toen zo’n groot succes dat Brothers het tijd vond Illuzions een stapje groter te brengen en wel in de aangelegen evenementenhal Studio A12. Dit onder de noemer Illuzions XL.
Aanstaande donderdag 9 april is het eindelijk zover. In de Barefoot Beachclub in Scheveningen wordt de kick-off gegeven van een serie van 12 nog niet eerder vertoonde feesten waardoor de bekende badplaats nooit meer hetzelfde zal zijn.
Fuck the Beat zal met een letterlijk knallend spektakel het nieuwe zomerseizoen inluiden. Een seizoen dat belooft lang en heet te zullen worden.
Uptempo Queensday Rave
zaterdag 4 april 2009
Koninginnedag is voor de meeste onder ons zwalken over de markt, kansloos dronken worden in overvolle kroegjes met hoempapa muziek, beetje blowen tot je er bij neervalt, naar Amsterdam gaan (wat half Nederland doet, lekker de mensen massa in) etc. etc. Allemaal opties om Koninginnedag prima door te komen. Maar om een dag als deze echt knallend af te sluiten wordt er voor jullie in Schaaf te Leeuwarden, voor inmiddels de 4e keer, Uptempo georganiseerd. De gelegenheid Koninginnedag knallend af te sluiten met een diversiteit aan Hardstyle / Jumpstyle / Oldschool en Hardcore.
De tweedaagse 8Bahn marathon rondom Koninginnedag zal na het succes van vorig jaar ook in 2009 weer plaats vinden in Arnhem. Echter zijn we een jaar verder en met onder andere artiesten als Scott, Luke Abbott, Soulphiction / ManmadeScience en Ark heeft 8Bahn zijn eigen identiteit verder ontwikkeld. Intelligente elektronische dance die op de scheidslijnen met andere genres opereert en een voorkeur heeft voor mooie live optredens, waarbij het experiment centraal staat. Bovenal is 8Bahn een concept van liefhebbers, voor liefhebbers.
Maak je borst maar nat, want op zaterdag 18 april is Poema RAW Utrecht the place to be voor al die Electro & Fidget house boys & girls onder ons! Deze 18e april is Poema RAW dan ook het strijdtoneel voor het nieuwe Electrobot! Tijdens deze speciale eerste editie pakt Electrobot gelijk goed uit met the best electro & fidget house artists die ons koude kikkerlandje rijk is. De eerste editie word geopend door namen als Sven Prinsen & Tettero, Guerilla Speakerz, The Stoned Apes, Vince Moogin, KruH, Mightyfools, Johnny Five & Dem Slackers!
Sugar Factory
vrijdag 3 april 2009
Stamppot vanaf 17 april tweemaandelijks in de Sugar Factory!
Na drie uitverkochte 'Stamppot' edities in de WesterUnie en koninginnenacht in Arena heeft de organisatie met Sugar Factory een nieuwe, vaste, tweemaandelijkse locatie gevonden. Met trots presenteren we dan ook op vrijdag 17 april “Stamppot the Sugar Factory premiere”. Vanaf vrijdag 17 april zal het grote feestdagenfestival tweemaandelijks gaan plaatsvinden in hartje Amsterdam, aan de Lijnbaansgracht.
Brainwashed
vrijdag 3 april 2009
Verstand op nul en gaan! Je hoort het vaak, je wil het vaak, maar de gelegenheden zijn er telkens minder naar. In tijden van deze financiële crisis is het harder werken, minder verdienen. Noodgedwongen wordt er meer tijd in werk gestoken dan in je vrije tijd, en als hardcore- en hardstyleliefhebber moet jij natuurlijk je vrije tijd benutten om helemaal uit je plaat te gaan voor de muziek die jouw hartslag sneller en sneller doet kloppen, elke dag, elk uur, elke minuut van de dag. Dit kan nu!
Nu het kwik in de thermometers omhoog schiet en de bloemen in de perkjes in bloei staan is de tijd aangebroken waarop de zomerfestivals met hun programma naar buiten komen. Nu zou je denken dat dit voor ‘A day at the park’ snel een bekeken zaak was. Immers staat er op 25 juli in het Amsterdamse Bos maar 1 grote stage. Maar toch bleek het nog een lastige zaak!
Armageddon
donderdag 2 april 2009
Hardcore liefhebbers opgelet over een aantal weken is het zover dan zal de Majestic Lexion Venue gedoopt worden tot een ware hardcoretempel met een keiharde line-up zal dit feest zoals de naam Armageddon het al doet vermoeden letterlijk de tijd even stil zetten.....
Get Addicted to Italians
donderdag 2 april 2009
De Italiaanse house van Roberto Intrallazzi en Luca Provera, 'The Cube Guys' is wederom gestrikt voor Addicted. Daarmee vervullen ze, anderhalf jaar na hun laatste optreden op Addicted, de eenmalige leegte die resident Erick E bij hoge uitzondering achterlaat. Een van Nederlands populairste dj's draait 4 april op Sensation in São Paulo, Brazilië. Maar met de aanwezigheid deze editie van Baggi Begovic, Groovenatics en de Bingo Players hoeft niemand daar lang stil te blijven staan in Panama, want ook 4 april is de internationale house sound van Addicted alom vertegenwoordigd. Get Addicted to House Music!
Wat komt er dan 29 april vraag jij je af? Wat is er zo speciaal? 29 April komt er een heuse, echte danceparty in een zwembad. En dan bedoelen we een groot zwembad, een zwemparadijs. Een zwembad met meerdere ruimtes, een glijbaan, een golfslagbad, bubbelbaden, kruidenbaden, wildwaterbaan en ga zo nog maar even door. En waarom is dat speciaal dan? Omdat het nooit in Nederland voorkomt.
Na een lange en intensieve wereldtour in de continenten Azië, Australië en de Verenigde Staten is Sander Kleinenberg weer terug in zijn eigen Nederland. Tijd dus voor Sander om de koptelefoon even in de hoek te gooien en verder te werken aan zijn album. In het Paard zullen de bezoekers getrakteerd worden op een audiovisuele showcase van de jewelste.
28 april 2009
Festivalinfo & timetable Coup d’Amsterdam
Dreigende duinverzakking en doorbraak
Summerfestival 2009
27 april 2009
Bassrave vs Oldschool Gangsters
26 april 2009
Bateria, The Natural Rythm
25 april 2009
Addicted
24 april 2009
Disturbia
Vinyl People
Welcome to the Future
Long live the Queen
Zaterdag 13 juni staat Rotterdam op zijn kop
Royal Splash Party 29 april in Nieuwegein
23 april 2009
The Matrixx sluit haar deuren
Hed Kandi in Club Noa te Leeuwarden
Chuckie & Gregor Salto op Club Monza Koninginnenacht
22 april 2009
That’s the Sunday Spirit
At the beach with Erick E
20 april 2009
Armageddon
Most Wanted
The Chaos Theory knalt (voor het laatst?) de lente in
17 april 2009
Source Festival Preparty op 23 mei in de Nachtburgemeester Utrecht
Koninginnedance Festival Rotterdam
16 april 2009
Nasty met headliner Chuckie
15 april 2009
Crazyland Iceland is voorbij
Circoloco brengt 15 uur madness op Koninginnedag
Neophyte, Evil Activities, Amnesys, Nitrogenetics, Prankster and more tijdens Rampage no5
14 april 2009
Electronation @ klinch
13 april 2009
Pass The Dutch, Een brok hollandse glorie in muzikaal spectakel
Hardcore Gladiators update
10 april 2009
Nieuwe release van ISIS live tijdens het bevrijdingsfestival
9 april 2009
Dj J.D.A. · Voel je die timetable?
Soenda Festival Pre-Party
Full Spectrum
8 april 2009
Defqon.1 Festival
Ministry of Sound
Fusion of Dance
7 april 2009
Aftermovie Ghosttown 2009
Presentatie trailer Alles naar de Klote!! in Rotterdam
Illuzions XL in Brothers & Studio A12
Fuck the Beat grand opening Thursday season
4 april 2009
Uptempo Queensday Rave
8Bahn biedt eigen gratis festival aan in Arnhem
3 april 2009
Electrobot: Keiharde Electro & Fidget House in Club Poema!
Sugar Factory
Brainwashed
2 april 2009
Line up ‘A day at the park’ bekend
Armageddon
Get Addicted to Italians
1 april 2009
29 April komt er een zeer speciaal feest in Nederland
Sander Kleinenberg terug van wereldtournee