Partyflock
 
Nieuws · februari 2009
­ Nederland
Zon, zee, strand en natuurlijk de beste trance tracks van het moment. Dé ingrediënten voor een heerlijke zomers weekend op het Zandvoortse strand. 4 en 5 juli, het tweede Luminosity Beach Festival 2009.
In Qontrol
vrijdag 27 februari 2009
You live in a fabricated world
Governments restrained by international authorities, regulated by
complex laws, controlled by national governments
Watched by enforcers that are controlled
Controlled by controllers that ironically enough are also controlled
Na Amsterdam is nu ook Utrecht aan de beurt: vanaf maart is Addicted, Erick E's eigen house concept met internationale allure, niet alleen in Panama te vinden maar ook in de Utrechtse Club Monza! En wel op de eerste vrijdag van de oneven maanden. De kick-off vindt plaats op vrijdag 6 maart van 23.00 tot 05.00 uur, met dj's Prok & Fitch uit de UK, Erick E zelf, Baggi Begovic, Bingo Players en Groovenatics in de hoofdzaal. House voert de boventoon, maar op veler verzoek wordt de tweede zaal 6 maart meer minimal ingevuld met dj's Madskillz, Franky Rizardo en Youri Donatz.
Reng Deng Deng eindbericht
woensdag 25 februari 2009
Een locatie met de rijkste geschiedenis in hardcore-Nederland, een organisatie met talloze succesvolle producties, zomaar een zaterdagavond en een line-up om je vingers bij af te likken...

Verwacht wordt dat bezoekers uit het hele land afreizen naar de Hemkade 48 om de locatieverwisseling van een van Cyndium’s populairste concepten mee te mogen maken. 28 februari is stilletjes dichterbij gekropen en aanstaande zaterdag is het eindelijk zover: Reng Deng Deng – hardcore For The Headstrong.
Vreemd gaan en ergens een Smeerboel van maken, het klinkt zo gek nog niet. Wanneer je deze twee spraakmakende feesten combineert, ontstaat er iets wat in chemische termen niet uit te drukken valt. Je moet het gewoon ervaren!
Win Limousine en Tickets voor dit superfees. Lees snel hoe je mee kunt dingen.
De aankondiging van Serenity heeft ongetwijfeld bij enkelen de wenkbrauwen doen fronsen. Cyndium, wat is dat dan voor organisatie? Richtten die zich niet op feesten in de wat hardere stijlen rondom onze hoofdstad? Wat hebben zij met dit tranceconcept dan te zoeken in het Eindhovense Beursgebouw? Een heleboel, aldus Cyndium zelf. Van in hokjes denken houden ze namelijk niet zo. De liefde voor dancemuziek, daar gaat het om. En aan een stukje ideologie ontbreekt het de organisatie ook niet. Trance heeft lang genoeg in een verdomhoekje gebivakkeerd. Verdom... Pardon?
Planet of Techno invites
dinsdag 24 februari 2009
Deze eerste editie beloofd nu al een succes te worden! Met Mr. Devoted, die de avond zal openen met een eigentijdse groovy minimal set. Daarna Minilab, deze twee heren timmeren flink aan de weg in technoland, en zullen ook nu weer alles uit de kast halen om het oor eens goed te verwennen! Gevolgd door onze technoheld van Nederland Michel de Hey!
Op 7 maart aanstaande is het wederom minimal en techno wat de klok slaat in ‘de Rechter’ in Eindhoven. Een nieuwe editie van ‘Reboot’ zal dan plaatsvinden en de echte liefhebber weet wat dat betekent.
Mood Elevator bestaat vier jaar. Nog net geen vijf, maar toch een zeer solide reden om flink los te gaan. Zekers wanneer je je bedenkt dat dit feestelijke gebeuren op vrijdag 6 maart zal worden opgesierd door niemand minder dan living Detroit houselegende Carl Craig. Een fraaiere bekroning op vier jaar "elevatende moods" valt niet te wensen. Place to be. Tivoli de Helling in Utrecht.
Monsters Of Cock Rock in Tilburg
maandag 23 februari 2009
Heeft de organisatie je al op het verkeerde been gezet? Toen ze de line up van Monsters of Cock rock net op de website hadden gezet, kwamen er direct reacties: komt Donna Summer naar 013? En Duran Duran? Ja en nee is het antwoord. Niet de echte Donna Summer staat op en je zult Simon Le Bon of Nick Rhodes evenmin tegenkomen. Ja, want er kan een snuifje Summer of Duran Duran tussen de opgefokte beats zitten… Jason Forrest, de man die zich Donna Summer durft te noemen, is geen onbekende voor ons. Evenmin heten we de andere geniale knoppendraaier en schuivenduwer, annex mixer, Otto Von Schirach opnieuw van harte welkom.
Voetzoekers
vrijdag 20 februari 2009
Na een geweldige verjaardagseditie van Voetzoekers afgelopen januari, gevolgd door de eerste Haarlemse after sinds tijden, staat 6 maart de tweede editie van 2009 alweer voor de deur. Het feest Voetzoekers probeert iedere editie het publiek te laten genieten van elektronische muziek met veel melodieuze invloeden. Om deze visie extra te ondersteunen wordt er 6 maart een passend thema aan de avond toegevoegd.
Tijd voor een feestje, en wel op 17 en 18 april. Hoe dat zo? Club r_AW bestaat 5 jaar! Sinds april 2004 knalt Club r_AW op zijn typische manier de P60 binnen. De vaste plek voor een frisse dosis muziek met ruimte voor het electronisch experiment. Met de 20e editie voor de boeg is het dubbelop feest. En omdat een dergelijk jubileum moeilijk binnen de normale 7 uur te plaatsen is gaat The Third Movement deze keer voor een extra lange editie. Club r_AW, 2 nachten, 2 lokaties: 1 groot feest!
Konnekt
donderdag 19 februari 2009
Na de zeer geslaagde kick-off in januari is het tijd voor de tweede editie van Konnekt! Het feest waarin publiek, decoratie, artiesten en muziek samensmelten in één grote beleving. Muzikaal gezien zit het deze vrijdag de 13e helemaal goed… als headliner hebben wij namelijk onze Berlijnse housevriend Red Robin uitgenodigd voor een set van maar liefst drie uur!
Harders Plaza staat aanstaande zaterdag 21 februari weer in het teken van de meest uiteenlopende beats. Het is namelijk de hoogste tijd voor een kersverse editie van Eclectic Mother Fucker. En zoals je mag verwachten heeft Harders Plaza weer hoog bezoek uitgenodigd. Verschillende topjocks uit de vaderlandse dj-scene maken hun opwachting.
Zondag 1 februari was de Grand Opening van Club Cream, het nieuwe concept op zondagmiddag in de Palazz te Woerden en het was meteen een mega succes! Iedereen was dik tevreden en de smiles waren van begin tot eind niet van de gezichten af te branden. Presented by DJ Miss Wendy was dit nou eens een frisse wind door het partyland. Natuurlijk blijft het daar niet bij en maakt Miss Wendy zich al op voor het volgende feest: Club Cream op zondag 1 maart in Club Las Vegas!
Op zaterdag 18 april 2009 zal de 013 te Tilburg geheel in het teken staan van Masters of Ceremony. Een groep die maar liefst 5 leden telt. Te weten: Jeroen, Kelly, Jarno, Danny en Niels. Vijf hele verschillende personen, maar samen een perfect geheel! En natuurlijk een formatie van Neophyte en Evil Activities samen.
BLACK verhuist uit Arena
woensdag 18 februari 2009
Na zeven mooie edities van BLACK in de Amsterdam ArenA is het tijd geworden voor een andere locatie. BLACK dat door de jaren heen een uniek karakter heeft gekregen verdient nu een onafhankelijke positie. Het evenement werd de afgelopen jaren overschaduwd door Sensation en daarin maken we voor 2010 een andere keuze. BLACK slaat dit jaar een editie over om volgend jaar op een nieuwe locatie keihard terug te komen met een volwaardige eigen identiteit.
Zany's Fusion of Sound
dinsdag 17 februari 2009
Over minder dan twee weken gaat ook de Outland verbouwd worden voor een nieuwe editie van The Fusion of Sound worldtour. En een worldtour is het zeker, want dit is de allerlaatste keer dat het productieteam met een locatie in Nederland aan de slag gaat. Hierna zijn onder andere de UK, Polen, Oostenrijk en uiteindelijk Australië aan de beurt.
Uit haar voegen wel te verstaan, want op 28 februari a.s. gaat het flink los met een stevige dosis (hard)trance, tech- en tribalhouse tijdens de Sparkling Edition! Decisions heeft voor hun eerste officiële editie van dit jaar weer een fantastische line-up weten samen te stellen met op voorhand al één enorme uitdaging; de time-table! In welke volgorde presenteer je het volgende lijstje met absolute top dj’s aan je publiek? Hier volgt in ieder geval de alfabetische opsomming…
Orkapot gaat weer LIVE!
dinsdag 17 februari 2009
Op zaterdag 14 maart 2009 worden de rollen weer eens helemaal omgedraaid. Terwijl de meeste feesten bijna alleen DJ’s programmeren en hier een enkele LIVE-act aan toevoegen, wordt tijdens Orkapot LIVE de toon juist gezet door de LIVE-acts. Naast één DJ zullen hier maar liefst vier LIVE-acts je oren op de proef stellen. Dit is Orkapot in haar meest avontuurlijke vorm... LIVE!
Na wederom een uitverkochte zaterdag in 2008 keert Intents festival terug op zaterdag 6 en zondag 7 juni 2009. In dit nieuwsbericht onthult Stichting De Kloontjesmet podiumhost T-Town Events alvast de line-up voor zaterdag 6 juni.

Met grootse spectaculaire shows, een extra area en meer dan 40 top DJ’s en acts, zal deze editie onvergetelijk worden! Tussen 14.00 u. en 00.00 u. kunnen de bezoekers compleet uit hun dak gaan in 3 ruim opgezette area´s. Voor het eerst is er ook een outdoor area op Intents Festival met een combi van hardstyle, oldschool, early rave en happy hardcore!
Q-dance presents Promo
zaterdag 14 februari 2009
Elk weekend is het weer hetzelfde verhaal: vele artiesten jagen hun muziek onder gigantische volumes door het geluidssysteem de dansvloer op. Beetje laag wegdraaien, hoog wat scherper, filters over de nek en tellers in het rood. Leuk die harde kicks, maar dit kan zo niet langer.
Black Out the Darkest day
vrijdag 13 februari 2009
Zaterdag 25 April vind Black Out plaats in Outland te Rotterdam. Twee zalen vol met hardcore die door merg en been beukt, gebracht door “some of today’s finest”. Het gevoel van Black Out is donker en deze editie wordt de aller-donkerste ofwel; The Darkest Day!
Fuck valentine!
donderdag 12 februari 2009
Over de oorsprong van Valentijnsdag doen een aantal verschillende verhalen de ronde. In de meeste gevallen wordt de oorsprong gezocht in het oude Rome. 14 Februari was de dag van de Godin Juno. Zij was de koningin van alle goden en godinnen en de beschermheilige van vrouwen en het huwelijk. Op het festival dat een dag na haar feest begon, werden Romeinse jongens en meisjes door middel van een soort loting samengebracht. Dit festival zou de voorloper zijn van het latere Valentijnsfeest.
DJ Jean presents Madhouse
donderdag 12 februari 2009
Op zaterdag 21 februari 2009 barst in het Sportpaleis één van de vetste dance events van het jaar los: DJ Jean presents Madhouse: The Very, Very Dirty House & Eclectic Edition los. Alle V.I.P. arrangementen voor dit event zijn inmiddels volledig uitverkocht.
Dub infusions says : Wonk!
donderdag 12 februari 2009
Wat zouden een piepjonge Bristoliaan en een krasse Copenhagenaar met elkaar gemeen kunnen hebben? Het minder voor de hand liggende antwoord luidt: de funk! Nou ja, laten we eerlijk blijven: ze maken beiden superdikke dubstep.
Loco Dice Under 300 tour
woensdag 11 februari 2009
Loco Dice is een van de sleutelfiguren in de hedendaagse techno en minimalscene. Na uitvoerig bezig te zijn geweest met zijn nieuwe dubbelmix cd op NRK, kwam hij met het idee om een tour langs 14 steden te maken. Geen grote festivals en locaties, maar kleine feestjes met een klein publiek!
Superstars
woensdag 11 februari 2009
Eindelijk is het zover! Superstars wordt nu ook gevierd in de Villa Thalia in Rotterdam. Deze eerste editie zal volledig in teken staan van Superstars, Superstars en Superstars! Na het enorme succes van Superstars in The Powerzone nu ook in een iets kleinere en intiemere setting de Villa Thalia.
Ex Porn Star
woensdag 11 februari 2009
Geld moet rollen! Ex Porn Star laat het zaterdag 28 Maart breed hangen in Outland Rotterdam met een Xtra smerige en Xtra ordinaire Las Vegas editie. Ondanks dat je de sexy croupier nog zo ‘rien ne va plus’ hoort zeggen, zet jij snel toch nog even alles in één keer in op rood. Uiteraard heb je geluk, iedereen is tenslotte een winnaar bij Ex Porn Star! Opgelucht dat je in één keer verlost bent van je hele hebben en houwen begeef je je naar de dansvloer. Die beats zijn lekker en nu valt het je pas op dat het om je heen een geflirt van jewelste is.
Verwacht aanstaande vrijdag 13 februari in Home een duivels paradijs aan listige zwarte poesjes, bonte bengeltjes en ondeugende engels, bijeengebracht in de Vagebond Chapel der ruige dj’s die hemel en aarde op hunner grondvesten zullen laten trillen.
Oké, je moet kiezen. 1: handjes op de schouder van het mensje voor je en hopla in de polonaise, Fransje Bauer in je oorschelp. Of (ook leuk!) handjes in een vuist, en superhard beuken op de lekkerste hardcore van het moment. En dat dan ook nog eens op het nieuwe feest van The Matrixx op zaterdag 21 februari: Brainshock, The hardcore Event! Makkelijke keus, toch?
Ondanks de vele flauwe grappen die wij Nederlanders over onze zuiderburen maken (vaak in een slechte poging om een geflopt verjaardagsfeestje wat leven in te blazen), is een stukje nederigheid en dankbaarheid zo af en toe wel op zijn plaats. Want per slot van rekening mogen wij onze collectieve bierbuik voor een groot deel toeschrijven aan de overheerlijke Vlaamse frieten en goede bieren uit België, genieten we met de televisie op mute van Belle Perez en worden we tijdens Het Groot Dictee der Nederlandse Taal finaal ingemaakt door onze Zuiderburen.
Dirty Dutch Aftershock
dinsdag 10 februari 2009
''The award for best rockin’ dj’s in 2008 goes to: Sunnery James & Ryan Marciano!'' Zijn awards uit de mode of zijn ze langzaam uitgestorven? Nog geen chart hit en nog geen award, maar wel f***ing populair! Dat is de simpele beschrijving van Sunnery James & Ryan Marciano die zich nu klaarmaken voor hun eerste solo performance van 3 uur in de Heineken Music Hall tijdens Dirty Dutch Aftershock.
Hardcore Italia
maandag 9 februari 2009
Zaterdag 28 maart staat het Romeinse Rijk klaar voor een nieuwe invasie. Onder aanvoering van de Traxtorm-generaals The Stunned Guys, bereidt een legioen van uitmuntende hardcore-artiesten zich momenteel voor op een shock ’n awe aanval op de North Sea Venue van Zaandam. Deze aanval, in samenwerking met Art of Dance, wordt ingezet om 22.00 uur en wordt verwacht om 06.00 uur volbracht te zijn. Het moge duidelijk zijn: de crème de la crème van de Italiaanse hardcore rockt Hardcore Italia!
Samen gaan we er een feest neerzetten dat nu al spectaculair genoemd kan worden. Met heel veel extra’s voor de speciale Valentine edition en natuurlijk tegelijk de verjaardag van Mr. Nachtdienst himself, dj Spider! Dubbel feest dus!
Hoewel nog vers in het geheugen, is het toch alweer ruim vier maanden geleden dat Click een tot de nok toe gevulde Westerunie volledig ondersteboven keerde tijdens het Amsterdam Dance Event 2008. Click heeft voor zaterdag 21 februari wederom een dikke editie voor haar trouwe schare technofans samengesteld.
Would you be my Valentine?
vrijdag 6 februari 2009
Love is a promise, love is a souvenir, once given never forgotten, never let it disappear....
Dat er wat ging veranderen in Catwalk was aan het begin van het jaar al naar buiten gebracht, maar dat er al zo snel woord bij daad zou worden gevoegd, daar kan de Rotterdamse Stadionclub voorlopig alleen nog maar van dromen. Catwalk heeft duidelijk in de maand januari niet stilgezeten en presenteert een wel heel uitzonderlijk sterk februari menu met louter internationale techno helden.
Valentine Special with R&B superstar Taio Cruz Verenigd Koninkrijk & Brace Nederland!

De vorige twee party’s @ Versuz waren om vingers bij af te likken. De cocktail R&B Diamonds – Versuz werd zo gesmaakt dat de planning voor 2009 al vastligt! Kick off van jullie nieuwe favoriete partyconcept: vrijdag 13 februari - Valentine special met niemand minder dan R&B superstar Taio Cruz.
Emporium
donderdag 5 februari 2009
Emporium keert op zaterdag 30 mei terug op recreatiegebied Berendonck. The Myth of the Incas & Mayas is het thema dit jaar en dat belooft decors die Cuzco en Machu Picchu zullen doen verbleken. Waarbij de organiserende Matrixx alvast één belofte doet: Emporium zet de volumeknop dit jaar open – na goede gesprekken met de gemeente.
Vier jaar lang heeft Super Sunday voor het grootste gedeelte de housescène in Utrecht en omgeving kleur gegeven. Een klein feestje van enkel een aantal honderd man groeide uit naar een festival van duizenden mensen. Van de mainstage op het Lieffestival tot uitverkochte edities in de A12 Studio’s, tienduizenden mensen bezochten Super Sunday de afgelopen jaren.
1 Jarig bestaan Backyard
woensdag 4 februari 2009
De vlag mag uit, trek je feest outfit aan en ontkurk de champagne, want Haarlems vetste tuinfeest Backyard wordt 1 jaar! En natuurlijk is dit een prachtig excuus om van deze eerste editie in 2009 een onvergetelijke te maken. Op zaterdag 7 februari is het Patronaat te Haarlem het toneel van dit grote verjaardagsfeest.
Jungstar
dinsdag 3 februari 2009
Jungstar heeft weer een programma waar je U tegen zegt. Net als in de mode gaat het ook bij Jungstar altijd om vernieuwende muziek met een jonge inslag. De enige echt fashion act van dit moment is dan ook geboekt: Le Le. De mannen van Le Le zijn onlosmakelijke met fashion verbonden. Le Le verstaat de kunst van het versieren als geen ander.
Vanaf vandaag ligt de kersverse DVD van 15 Years of Nightmare in de winkels. Om jullie aankoop nog leuker te maken heeft Mid-Town er daarom voor gezorgd dat jullie volgende week vrijdag jullie DVD kunnen laten signeren door niemand minder dan: Neophyte, Evil Activities en Panic!
Betty & Billie’s Beatboutique
dinsdag 3 februari 2009
Voor sommigen stiekem en voor de echte fan helemaal niet: maar Betty & Billie van de Beat Boutique gaan trouwen. En wel op 14 februari, jawel op Valentijnsdag. Dit gaat gepaard met een fantastische editie van Betty & Billie’s Beatboutique. Daarom tijd om weer eens de klok te luiden. Want tussen de ouwe soul, zoetsappige romantische hitjes en keiharde hits door kan iedereen in het huwelijksbootje stappen.
Alles naar de Klote
maandag 2 februari 2009
Zaterdag 18 april 2009 presenteren NRG Events en RAAK! Events een nieuwe editie van Alles naar de Klote!! De locatie is dit keer Watt in Rotterdam.
Twisted Stereo het concept wat in maart 2008 het licht heeft gezien gaat bigger & better. It’s time for Change.
U-Niks
maandag 2 februari 2009
Haal je feestneus maar alvast uit de la, want het is bijna zover! DJ Bor wordt 44 en dat is reden genoeg voor een extreem chaotisch verjaardagsfeest, zoals het hoort in de underground. Op vrijdag 20 februari 2009 viert bij zijn eigen Birthday Bash met een onvervalste editie van U-Niks, want na 15 maanden relatieve rust in het Eindhovense jongerencentrum Dynamo is het de hoogste tijd voor een avondje zaklopen en spijkerpoepen in U-Niks stijl.
Op zondag 12 april, eerste paasdag, is het weer tijd voor de jaarlijkse back2school easter edition. Want wat is nu leuker dan overdag paaseieren te zoeken wetende dat je daarna uit je dak kunt gaan op de lekkerste klappers uit de oude platenbak?
27 februari 2009
Luminosity Beach Festival 4 & 5 juli Line-up release
In Qontrol
25 februari 2009
Tweemaandelijks op 1e vrijdag van de maand
Reng Deng Deng eindbericht
Wildvreemde Smeerboel & Smeerboel gaat Vreemd
Win limousine naar Tropicana Reunion Party in Rotterdam
24 februari 2009
Serenity: trance keert terug naar het Beursgebouw in Eindhoven
Planet of Techno invites
23 februari 2009
Space Pirates tijdens Reboot in de Rechter Eindhoven
4 jaar Mood Elevator in de Utrechtse Helling
Monsters Of Cock Rock in Tilburg
20 februari 2009
Voetzoekers
19 februari 2009
Club r_AW viert 5-jarig jubileum in Melkweg en P60
Konnekt
Eclectic Mother Fucker is in Harders Plaza te vinden
18 februari 2009
Na een geslaagde opening op naar de tweede editie van Club Cream
b2s presents Masters of Ceremony in 013 Tilburg
BLACK verhuist uit Arena
17 februari 2009
Zany's Fusion of Sound
Wat Decisions betreft kan de Amsterdam Marcanti barsten
Orkapot gaat weer LIVE!
15 februari 2009
Intents Festival maakt line-up voor zaterdag 6 juni bekend
14 februari 2009
Q-dance presents Promo
13 februari 2009
Black Out the Darkest day
12 februari 2009
Fuck valentine!
DJ Jean presents Madhouse
Dub infusions says : Wonk!
11 februari 2009
Loco Dice Under 300 tour
Superstars
Ex Porn Star
Vagebond presents friday the 13th meets Valentines Day
10 februari 2009
Brainshock brengt sublieme hardcore naar The Matrixx
F*cking niet Normale Birthday Party van DJ Kristof
Dirty Dutch Aftershock
9 februari 2009
Hardcore Italia
The First XXL deze zaterdag 14 februari
6 februari 2009
Click wordt een onvergetelijke technoknaller
Would you be my Valentine?
Catwalk Rotterdam presenteert opvallend sterke februarimaand
5 februari 2009
R&B Diamonds "What Women Want" @ Versuz
Emporium
4 februari 2009
Super Sunday viert 4 jaar bestaan in vernieuwde Club Monza
1 Jarig bestaan Backyard
3 februari 2009
Jungstar
15 Years Of Nightmare the live registration DVD
Betty & Billie’s Beatboutique
2 februari 2009
Alles naar de Klote
Twisted Stereo one year anniversary
U-Niks
back2school gaat in de Maassilo een tandje harder