Partyflock
 
Nieuws · november 2009
­ Nederland
Ghosttown 2010
maandag 30 november 2009
In een schemerig gebied tussen fictie en werkelijkheid ligt een vervaarlijke stad waar gedoemde zielen ronddolen. Hier heerst de handlanger van de duivel, de voorbode van vernietiging. Slechts enkele stervelingen kwamen zonder kleerscheuren terug van een bezoek aan deze stad. De minder gelukkigen zullen voor eeuwig dienen onder de macht van de duisternis.
Time Warp NL uitverkocht
maandag 30 november 2009
De vlag hangt uit op de kantoren van Cosmopop en Evotions. De tweede editie van Time Warp in Nederland is twee weken van tevoren uitverkocht! De laatste dagen wordt nu de hand gelegd aan een Time Warp waardige productie want het gaat knallen in de Maassilo op 12 december!
XFM Xnergy
zondag 29 november 2009
Het nieuwe decennium begint direct goed: XFM Xnergy, het dance-evenement van XFM is terug. Deze keer in het Beursgebouw in Eindhoven met de vaste ingrediënten: de beste trance, club, een vleugje house, gemixt met een geweldig spektakel. Zaterdag 16 januari 2010 is de datum om vrij te houden!
Showroom
zondag 29 november 2009
Speels, stoer, lief, uitbundig of stiekem toch een beetje verlegen. Tijdens Showroom worden al jouw karaktereigenschappen onder een kerstverlichte loep gelegd, waarmee jij in de welverdiende warme spotlights gezet wordt. Vergeet de clichés, de Kerstman mag van zijn troon gestoten worden want dit jaar ben jij de piek van het spektakel. De mooiste tijd van het jaar laat in Heerhugowaard namelijk niks te wensen over met Showroom: It’s Christmas Time!
Extrema maakte zojuist bekend dat Turn Up The Bass tijdens Extrema’s Nieuwjaars-event RE:create de oldschool house area voor haar rekening neemt! Met artiesten DJ Jean, T99, Marcello, Super Sampler Sound System van Bart Thimbles en Eindhovens eigen Lady Aïda worden er in de Old School House Area oude house-tijden herleefd. De eerste 1000 Early House-tickets zijn inmiddels al uitverkocht.
Sexy Motherfucker NYE
donderdag 26 november 2009
Met oud en nieuw komt Sexy Motherfucker op bezoek in Harders Plaza. Na alle in 2009 uitverkochte edities start SMF het jaar 2010 in Harderwijk. Om New Years Eve extra glans te geven is de dresscode ‘White’. Natuurlijk neemt Sexy Motherfucker weer een aantal dj’s mee die een succesvol jaar achter de rug hebben. Tony Cha Cha bijvoorbeeld, die met zijn knallende sound een perfecte headliner is voor een New Years Eve-event. Ook Quintino is van de partij. De man heeft laten zien dat hij niet alleen goed kan remixen en dj’en, ook zijn eigen producties zijn goed ontvangen.
Electric Deluxe #8 @ klinch
donderdag 26 november 2009
Modeselektor Soundsystem, Mathew Jonson en 2000 and One zijn vrijdag 22 januari de grote mijnheren op de 8e editie van Electric Deluxe @ klinch in de Amsterdamse Melkweg. Met zo’n line up moet je als technofreak niet gek op kijken dat de kaarten al weg zijn voordat je “Wow, wat vet!” kunt zeggen.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 25 november 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Word je ook zo moe van al die belachelijke entreeprijzen voor een goede clubavond tijdens de feestdagen? 25 Euro voor een avondje Oud en Nieuw terwijl je voor eenzelfde avond normaal gesproken de helft betaalt? Zaten we niet in een zogeheten economische crisis?
Club Purple denkt in ieder geval wel aan je portemonnee, zonder concessies voor een hoogstaande muzikale avond. Internationale acts, topsfeer en ideale entreeprijzen! Jouw voornemen voor 2010: niet blut het nieuwe jaar in gaan!
Tijdens oudejaarsnacht op donderdag 31 december is de grootste Knalfuif van Nederland te vinden op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam. De WesterUnie organiseert daar in vier zalen (waaronder het bijzondere Transformatorhuis), in samenwerking met Rekord3r en DIEP XL, een groot Nieuwjaars event vol toeters, bellen, decors, acts, goede muziek en al het andere wat je kunt verwachten van een echte Knalfuif.
Nou dat is misschien wat overdreven, maar je hebt er zeker invloed op! In principe duurt Faced tot 05:00 uur, maar mocht de situatie erom vragen dan mogen we door tot uiterlijk 06:00. Dit is natuurlijk afhankelijk van het verloop van de avond en de sfeer, aan de organisatie zal het in ieder geval niet liggen. Aan de artiesten trouwens ook niet...
Een heerlijk uiteinde beleven met alleen maar kwaliteitsartiesten… dat was de belangrijkste doelstelling waarmee Evotions aan de line-up heeft gewerkt van haar Oud & Nieuw feest. De organisator van onder andere Cocoon en Time Warp heeft daarbij gekeken naar welke artiesten ze zelf graag wil horen tijdens Oud & Nieuw want het moet boven alles gezellig worden op 31 december.
Timetable Hardshock
dinsdag 24 november 2009
De timetable is bekend, 5 december wordt de avond van Hardshock in de WRZV Hallen in Zwolle. Vanaf 21.00 zorgt High Energy Events ervoor dat deze sporthal verandert in een 100% hardcoretempel. High Energy Events wil nu de hardcore liefhebber in Zwolle en verre omstreken aan zijn trekken laten komen.
Hengelo-2003

Metropool en de gemeente Hengelo zitten om tafel. De afgetrapte locatie met maar een paar wc’s en slechte kleedkamers begint op te raken. Velen zien het als een cultuur locatie, maar goed bekeken kon het niet meer. Alle partijen zijn het met elkaar eens: Er moet een nieuw pand komen.
Take me, take me now. Met deze tekst rijden nu trams door het centrum van Den Haag. Van 26 november t/m 1 december viert Den Haag met een opvallende communicatie campagne het Love Life Festival. De gemeente wil op deze manier vooral jongeren (18 – 28 jaar) bereiken met de boodschap: ‘seks mag, have fun, maar vrij veilig, altijd.’ Het Love Life Festival betuttelt niet, maar probeert met een ‘tongue in cheek’ verpakking van de boodschap de aandacht te vragen voor een serieus thema.
The countdown has begun! De World Tour van internationaal clubfenomeen Dimension strijkt met NYE in alle uithoeken van de wereld neer. O.a Hong Kong, Kroatië, en Kaapstad worden aangedaan en met als klap op de vuurpijl; het grootste NYE event van heel Europa in Londen, met deadmau5 en Eric Prydz. Daarnaast maakt Dimension zich op 31 december ook op voor een reis over ons eigen Noordzee kanaal. Het fonkelnieuwe Club Soho in Roermond is het decor voor een magische nacht met als aanvoerders: Paul Deighton en Ricky Rivaro.
Vendetta 30 januari 2010
vrijdag 20 november 2009
In 2009 debuteerde Vendetta in de Parel te Fijnaart. En dat was hard. De Parel bleek een toffe locatie om een dergelijk hardcore evenement neer te zetten en gezien de reacties van zowel de liefhebbers in de zaal als achter de draaitafels was de organisatie zelf niet de enige die hier zo over dacht. Op naar 30 januari voor de 2010 editie dus!
Groove op 22 november
vrijdag 20 november 2009
Residents Robert Powlson, Tommy Kornuijt en Jason Lanox live staan zondag de 2tweede van november weer klaar om de zondag in de Studio 80 te voorzien van warme klanken. De speciale acts van deze editie zijn Jethro Angkotta (percussie) en Jack Dan (keys), geheel zonder script zullen beide heren versteld doen staan
Pitto for President in Dock 154
donderdag 19 november 2009
Het zal bijna niemand ontgaan zijn, maar voor al voor iedereen die het ontgaan is: Pitto, Utrecht’s meest beminde knuffelorganisator, hitsbakker en plaatjesdraaier, staat in de finale voor dance producers van de Grote Prijs van Nederland!
Italian Hardcore Night
woensdag 18 november 2009
Zaterdag 12 december staan er in Zak, zoals de naam al doet vermoeden, een aantal Italiaanse hardcorehelden op het programma. Dat Nederland het hardcoreland bij uitstek is moge duidelijk zijn. Qua producerstalent doet Italië echter niet veel onder voor onze Hollandse jongens. Veel van deze Italiaanse producties zullen deze avond dan ook voorbij komen. Benieuwd wie deze avond de knalplaten aan elkaar mixen? Klik dan snel verder!
Nieuw Hardstyle concept in Eindhoven
woensdag 18 november 2009
Het heerlijk avondje is gekomen…
Tijdens de speciale DJ contest hebben verschillende hardstyle-talenten hun kunsten vertoond in Bongo Beach te Eindhoven. De hoofdprijs was een plek in het DJ-ensemble van Strangerz, de Strangerz DJ Crew genaamd. Organisatie Yu'R - Events heeft vier acts gekozen die vanaf nu maandelijks op de Strangerz-avonden mogen draaien. De gelukkigen zijn De gelukkigen zijn Spana, San Miquel, Degos & Re-Done en Lady-Q. Na maanden voorbereiden is het moment eindelijk daar, op naar de eerste editie van Strangerz.
Een paar weken voor zijn feestdag komt Sint Nicolaas naar Nederland vanuit Spanje op zijn stoomschip met al zijn Pieten en al zijn cadeautjes waar hij gedurende het hele jaar voor heeft gezorgd. Vanaf zijn aankomst tot aan zijn feestdag kunnen kinderen hun schoen zetten voor de open haard of bij de kachel.
Platinum
woensdag 18 november 2009
Na diverse uitverkochte edities in The Zebra (Amsterdam) heeft inCasa in Leiden nu de primeur om Platinum te ontvangen.
Fromtechno2techno
woensdag 18 november 2009
Het is alweer bijna een jaar geleden sinds de eerste weergaloze editie van fromtechno2techno in Factory 10 Rotterdam. Na lang zoeken is de organisatie er in geslaagd om een toplocatie te vinden. In Tilburg en omgeving leeft techno. Daarom prijst de organisatie zich gelukkig om in 013 neer te mogen strijken. Deze perfecte locatie met wellicht de beste geluidsinstallatie en akoestiek van Nederland zal op 23 januari 2010 de basis zijn van een waanzinnige technonacht.
Na de uitzinnige ‘ADE monsterclosing’ staat de volgende Sunday Spirit alweer voor de deur. En dat is goed nieuws, want vorige maand is gebleken dat de zondagavond meer leeft dan ooit! Sunday Spirit zal daarom vanaf aankomende editie altijd om 20:00 uur de deuren openen. Tuhtudu!
Go!
dinsdag 17 november 2009
3,2,1, Go! Yes, were back. It’s time to Go! Dit is het moment voor Go! om terug te keren in de dance scene. Gedurende 4 jaar werd Go! georganiseerd in oa. Club More, Sinners, Panama, Monza, Club Rotterdam, Arena, Odeon en Amsterdam Marcanti.
De viering van Oud & Nieuw gaat dit jaar een spectaculaire enorme eclectische event worden in Club Monza Utrecht. De combinatie tussen house, urban, pop en electro, zorgen ervoor dat dit een avond wordt die je alles biedt wat je van het grootste feest van het jaar mag verwachten. Dit alles in de glamour & glitter thema 'Fabulous Vegas'.
Op zaterdag 9 januari viert de Godfather of Hardcore traditioneel een feestje in zijn hometown Rotterdam. Natuurlijk hebben we het dan over niemand minder dan Paul Elstak! Net als afgelopen jaren zal Outland weer worden omgetoverd tot Paul’s eigen hardcore-tempel waar alleen door hem geselecteerde dj’s aanwezig zijn en snoeiharde beats door de speakers klinken.
Fresh Attitude
zaterdag 14 november 2009
Zaterdag 21 november staat er een weer een special op het programma in Club Stalker te Haarlem. Samen met de hippe kledingzaak Number 9 organiseert Stalker de legendarische party Return of the Legend, met held Tommie Sunshine in de hoofdrol. Naast dat deze avond al een dikke special is, viert Number 9 ook nog is haar 5 jarig bestaan, wat de avond aan alle kanten gaat afmaken. Dus trendy shoppers, party hoppers, electro fans en onwetende…Let op want deze party gaat de boeken in als madness in Stalker!
Blacklist
zaterdag 14 november 2009
I won’t settle for any less, do your best but I must confess;
I am the type so hard to please I ill, like a cold disease;
So move your body from left to right, if you can’t, stay out of sight;
If you can, come on, take a stand, cause we’re black by dope demand
Enzyme Invasion
vrijdag 13 november 2009
A global pandemic virus of unknown origin hit our society in the year 2001. Many people suffered from this infectious virus. Illegal obtained undisclosed documents show scaring well organized and accurate planned outbreaks on 01-02-2003,14-05-2005 & 28-02-2009. Which led to even more victims of the virus. It hit us hard, relentless and without mercy. Recent intel revealed the incubation state of the virus, derived from this fact we now know something is about to happen on 27-02-2010
Vrijdag 25 december, eerste Kerstdag. Buikje rond, cadeautje uitgepakt en weer even genoeg gezien van de familie? Jingle Beats is de uitgelezen mogelijkheid om Kerst te vieren zoals jij dat het liefste doet: in de mooiste club van Nederland, met een gezellige partycrowd, de dikste house beats en met DJ’s als Hardwell, René Amesz, Bingo Players, Be Charm'D en natuurlijk Laidback Luke.
Hardcore 2010
vrijdag 13 november 2009
Het einde van 2009 is in zicht en Art of Dance maakt zich op voor de hardste jaarwisseling in de hardcore-geschiedenis. Klik hier voor de website van Hardcore 2010. Op donderdag 31 december 2009 zal de North Sea Venue de plaats zijn om alle Oudejaarsavondtradities te ontvluchten en het jaar zo vet mogelijk te beginnen. Om dit statement te onderschrijven, maakt Art of Dance de line-up bekend voor Hardcore 2010.
A.s. Zaterdag 14 november vindt in de toonaangevende Utrechtse club Monza de nieuwe editie van Shake & Pop! Plaats. Shake & Pop! is terug terug en komt nog harder met de best dj’s uit de game en de perfecte combi tussen dirty, urban en electro house.
Het is het event zonder grappen, geen gezeik en gezeur. Gewoon dikke beats van house tot electro en meesterlijke dj’s voor de beste party-vibe.
The Ballroom NYE in Zeelandhallen, Goes
donderdag 12 november 2009
De bladeren vallen, de winterjassen worden uit de kast gehaald en Nederland kreunt, zucht en steunt onder het juk van een meedogenloze herfstdip. De regendruppel die de emmer doet overlopen komt in de vorm van Piet Paulusma met zijn voorspelling van een strenge winter op komst. Dit kan zo niet langer. Het is tijd voor een positieve noot. Het is tijd voor een lichtpuntje, een warme boodschap in deze barre tijden. Het is tijd... voor de aankondiging van de line-up van The Ballroom!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 11 november 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Flame vs Funky LoverZz
woensdag 11 november 2009
Na een aantal zinderende edities bij Barefoot Beachclub (Scheveningen) en Club Le Paris (Den Haag) is Funky Loverzz terug! Op 28 november strijkt zij wederom neer in één van de mooiste clubs van Nederland:Sir Winston in Rijswijk. Club Sir Winston is met zijn stijlvolle interieur, intieme uitstraling en perfecte geluidssysteem the place to be deze avond. Naast andere diverse clubs door heel het land zal Funky Loverzz komende periode meerder edities neerzetten in deze club!
Oldschool Gangsters
woensdag 11 november 2009
Dat het fenomeen Oldschool classics (of moeten we zeggen house classics?) nog steeds vele hartjes sneller doet kloppen mag zeker voor velen onder ons niet vreemd in de oren klinken. Het nog altijd groeiende concept 'Oldschool Gangsters', mag nog steeds blij zijn met deze snel kloppende 'Gangster-hartjes'. Zeker als je kijkt naar de vorige edities van 'Oldschool Gangsters' welke allemaal zeer geslaagd waren.
GekkeHouse!
dinsdag 10 november 2009
Het is 31 december en de klok slaat 22:00, de deuren naar een ongekend feest worden geopend. Je loopt binnen in Club Le Paris waar je een warm onthaal wacht met champagne en sexy house beats, die je door verschillende top dj’s worden toegespeeld. 3 etages vol met gezellig partypubliek om samen de laatste 10 seconde van 2009 af te tellen… Na 1tweeden brand het feest helemaal los en kan er tot in de vroege uurtjes heerlijk worden doorgefeest.
Thunderdome website 2.0
vrijdag 6 november 2009
Afgelopen week heb je op www.thunderdome.com?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A15162 kunnen zien hoe Drokz & Neophyte de line up op strakke wijze onthullen.
Het is nu tijd voor de mannen om nog wat spullen kapot te maken. Het kapotmaken gebeurt uiteraard op brute wijze, kijk en geniet...
Het was zaterdagavond 17 oktober 2009 en alweer bijna vijftien jaar geleden dat er in de Central Studios te Utrecht voor het laatst echt oldskool geraved kon worden. Dat was goed te merken ook!
Heroes of Techno presenteert Selección Natural. ’A new milestone in the evolution of techno’. Zo noemen de Spaanse techno heerses het nieuwe concept waar ze de wereld mee willen verover komende maanden. Oscar Mulero, Christian Wünsch, Reeko & Exium staan klaar om zaterdag 14 november techno les te geven in de Klas van P60!
Machtig. Energiek. Sensationeel. Overdonderend. Het woordenboek schiet haast tekort om de shows van Housequake afgelopen oktober te omschrijven. Stijf uitverkochte zalen werden professioneel platgewalst; de fans achterlatend in staat van opperste vreugde. Op 17 oktober trad Housequake voor het eerst aan in de Cruise Terminal in Rotterdam. Een week later leek op 24 oktober het huis te klein voor de massa die zich samenpakte tijdens het exclusieve optreden in de Panama.
KitCatKlub op vrijdag
woensdag 4 november 2009
Vanaf nu lekker op vrijdag. Dansen en sjansen. Dikke muziek. Niet kinderachtig op borrelniveau, maar luid en duidelijk. KitCatKlub gaat hardhandig tekeer op de losbandige vrijdagnacht. Michael Jackson had dat al goed begrepen: 'Put that nine to five uppon a shelf, and just enjoy yourself, Living off the Wall'. Dit dus op de vrijdag. Voor deze heldeneditie staan niemand minder dan Benny Rodrigues, Wouter de Moor, Rubix, Naald & Draad, Tettero en Stefano Richetta aan het roer van de nachtelijke speeltuin. KitCatKlub in club Home.
De Amsterdam Dance Event marathon is achter de rug, de sensatie bedaard en de grote internationale sterren zijn weer vluchtig doorgereisd naar andere wereldsteden. De Sneakerz organisatie kijkt terug op uitverkochte ADE edities van Go Dutch! in Panama en Sneakerz MUZIK in de Escape Studio & Lounge. Maar Sneakerz laat er geen gras over groeien en pakt op zaterdag 14 november de draad weer gretig op met een nieuwe editie in club Panama.
Terwijl de schappen van de supermarktketens al langzaam in het teken staan van de goed heiligman, weet de doorgewinterde tranceliefhebber dat het bijna weer tijd is om op tweede Kerstdag he-le-maal los te gaan. Natuurlijk is de kerstperiode standaard een tijd waarin men met vrienden geeft en neemt. Dit jaar gooien Bolier & Solarize Agency daar een schepje bovenop met de lancering van de eerste Nederlandse editie van 'Streamlined', dat op zaterdag 26 december 2009 de trance community verenigt in de uiterst gezellige en knusse Club Poema RAW te Utrecht.
Pussy Motherfuckers
dinsdag 3 november 2009
Op 14 november vindt voor de derde keer Pussy Motherfuckers plaats in The The Level in Arnhem. Na een uitverkochte eerste editie en een zeer goede tweede editie kan een vervolg niet ontbreken. Zoals velen al hebben gezien is de ingang van The The Level verbouwd, zodat de doorstroming zeer snel gaat. Ook hiervoor is weer het maximumaantal van 1200 kaarten beschikbaar gesteld. Dus wacht niet te lang en koop je ticket in de voorverkoop om teleurstellingen te voorkomen.
Crackhouse @ klinch
zondag 1 november 2009
Drie jaar van pijp tot pijp; drie jaar van knalfeest tot knalfeest; drie jaar van wervelende dj-set tot wervelende dj-set. Crackhouse heeft wat te vieren! Dat doen ze op donderdag 12 november in de Melkweg. Voor de viering hebben ze niemand minder dan snoeitechno-icoon DJ Rush uitgenodigd voor een speciale house/discoset.
Trash#2
zondag 1 november 2009
Eindelijk is het zover. Na weken van ploeteren en zweten is de line-up van Trash#2 bekend. Met enige trots mag de organisatie, Club-Broadway en Future Events, Trash#2 aankondigen, het vervolg van Trash carnavalszondag 2008.
Absolutely Lucky
zondag 1 november 2009
November, de maand die erom bekend staat dat we onze sjaal en muts weer uit de kast halen, onze schaatsen alvast slijpen (voor het geval dat) en stiekem de eerste zak pepernoten naar binnen werken. Ook is het de maand van Absolutely Lucky.
30 november 2009
Ghosttown 2010
Time Warp NL uitverkocht
29 november 2009
XFM Xnergy
Showroom
27 november 2009
Extrema viert NYE met Turn up the Bass
26 november 2009
Sexy Motherfucker NYE
Electric Deluxe #8 @ klinch
25 november 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Vier de feestdagen eindelijk in stijl in Arnhem
24 november 2009
Westerunie viert Knalfuif samen met Rekord3r & DIEP XL
Publiek bepaalt de eindtijd van Faced
Derrick May en DJ Sneak op Oudejaarsavond
Timetable Hardshock
22 november 2009
Het allereerste hardcore feest in het nieuwe Metropool te Hengelo
Gemeente Den Haag verleidt jongeren met het Love Life Festival
21 november 2009
Ministry of Sound World Tour op NYE in Nederland
20 november 2009
Vendetta 30 januari 2010
Groove op 22 november
19 november 2009
Pitto for President in Dock 154
18 november 2009
Italian Hardcore Night
Nieuw Hardstyle concept in Eindhoven
The Energy of the Core pakt alvast uit met Italiaanse held
Platinum
Fromtechno2techno
17 november 2009
Sunday Spirit zegt ‘tuhtudu’ en gaat om 20:00 open
Go!
16 november 2009
Monza presenteert lineup en thema NYE
Paul Elstak zet Outland opnieuw op z’n kop
14 november 2009
Fresh Attitude
Blacklist
13 november 2009
Enzyme Invasion
Matrixx viert Kerst met Jingle Beats & Laidback Luke
Hardcore 2010
12 november 2009
A.s. zaterdag shake & pop! in club Monza
The Ballroom NYE in Zeelandhallen, Goes
11 november 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Flame vs Funky LoverZz
Oldschool Gangsters
10 november 2009
GekkeHouse!
6 november 2009
Thunderdome website 2.0
5 november 2009
Aftermovie The Eden Rave '90-'94 online
Offbeat terreur met Spaanse technohelden
4 november 2009
Volgroeid Housequake spektakel keert terug in Utrecht
KitCatKlub op vrijdag
3 november 2009
Sneakerz bestrijdt de winterdip in Amsterdam
Leon Bolier & Solarize Agency lanceren Streamlined op tweede Kerstdag in Utrecht
Pussy Motherfuckers
1 november 2009
Crackhouse @ klinch
Trash#2
Absolutely Lucky