Partyflock
 
Nieuws · oktober 2009
­ Nederland
Curasounds
zaterdag 31 oktober 2009
Op vrijdag 20 november 2009 wordt voor de tweede maal Curasounds in de Rotterdamse Maassilo georganiseerd. Een feest voor iedereen die op Curaçao is geweest en iedereen die er maar al te graag naar toe gaat; of het nu voor stage of vakantie is. Ben je nog nooit op Curaçao geweest?
Lineup Reverze 2010
zaterdag 31 oktober 2009
Het brainstormen en uitwerken van Reverze 2010 is praktisch meteen na de vorige editie al gestart, en Bass Events is ervan overtuigd, dat het nieuwe thema, 'Revelations', op heel wat vlakken een revelatie en openbaring zal zijn, dus simpel gesteld: je zal er moeten bij zijn om het te ondervinden!
Playground
vrijdag 30 oktober 2009
De afgelopen 2 jaar heeft Playground het woord "clubnight" een nieuwe betekenis gegeven.De organisatie van Playground bestaat uit een groep AV specialisten die elke keer weer streven voor een spectaculaire show van het aller hoogste niveau.
Over ruim een week is het zover! Lunapark viert dan haar veertiende verjaardagfeestje in de Maassilo in Rotterdam. Het is de eerste keer dat Lunapark in de Maassilo gehouden wordt en het belooft dan ook een bijzondere editie te worden.
Herfstdipje...?
vrijdag 30 oktober 2009
De dagen worden korter, het weer slechter en het kwik daalt. Kortom het is herst! Je kent het wel je hebt even nergens zin in en kijkt uit naar het weekend. Daarom maakt Spirit2dance aankomend weekend een einde aan jouw herfstdip. Met Seasons the Autumn edition gaat zaterdag 31 oktober in Marcanti het dak er af!
Fame=Dj's
donderdag 29 oktober 2009
Op zaterdag 31 oktober volgen de meest getalenteerde deejays en hun trouwe aanhang bepakt en bezakt richting het Noorden van Nederland, waarmee Fame=Dj's met een warm onthaal klaarstaat in de Waerdse Tempel te Heerhugowaard. Vanaf 23:00 passeert het Neerlands Deejay trots de revue en wisselen pompende sets zich elkaar in razend tempo af.
Kaartverkoop Roosendaal gaat weer los
donderdag 29 oktober 2009
Roosendaal gaat los! is inmiddels het laatste jaar een fenomeen geworden voor de dance liefhebber in West Brabant. Na 3 succesvolle edities staat op zaterdag 31 oktober weer een avond gepland in de Erato in Roosendaal.
Op zaterdag 5 december zal in Het Rijk van de Keizer op geheel eigen wijze Sinterklaas worden gevierd. Net als thuis zal iedereen weliswaar zijn schoen zetten, maar ditmaal niet voor de kachel. Ook zullen er weinig Sinterklaas liedjes klinken, eerder hele dikke house beats. Misschien zou dat lekkers snoepen nog wel kunnen kloppen. Kortom op 5 december zal de volgende edite van Shoeless gaan plaatsvinden!
Super Sunday gaat geweldig uitpakken voor het Super Sunday Kerst event in de Central Studios Utrecht. Tijdens de persconferentie vanochtend, presenteerde het house-event van Midden-Nederland haar line-up. Een line-up, die al de topnamen van de Nederlandse house-scene samenbrengt in een groot dance-event.
Tijdens Halloween op zaterdag 31 oktober is Matrixx het toneel voor een Amerikaans gebruik op deze feestdag: Trick or Treat met Sunnery James & Ryan Marciano, Bingo Players, Quintino, Franky Rizardo en Marc Benjamin. Voor deze Trick or Treat hoef je niet langs de deuren voor snoep, maar is Matrixx ‘the place to be’.
Emporium 2010 datum bekend
maandag 26 oktober 2009
Met een geweldige Emporium 2009 nog in het geheugen, is de datum voor de editie 2010 inmiddels bekend. Zaterdag 29 mei zal de het prachtige beboste recreatieterrein de Berendonck voor de zesde keer het toneel zijn voor het jaarlijkse buitenfestival van danceclub Matrixx.
Thrillogy
maandag 26 oktober 2009
Komende zaterdag organiseert b2s de derde editie van Thrillogy in Brabanthallen Den Bosch. Deze locatie zal van 22.00 uur tot 07.00 uur het decor vormen voor een concept dat nog weinig uitleg behoeft; een ware thriller bestaande uit drie delen, die het beste brengt op het gebied van de harde dance stijlen. Niemand minder dan D-Block & S-te-Fan, Lady Dana en Evil Activities zullen die avond in het middelpunt van de belangstelling staan.
ClubXO Woman control
zondag 25 oktober 2009
Met gepaste trots presenteert ClubXO op zaterdag 7 november een wel heel bijzondere editie. In samenwerking met MARKT15 is het thema Women Control “The Ugly Truth” bedacht. De subtitel laat niets te wensen over. Inderdaad, deze editie zijn de vrouwen “In Control!” Met o.a. Isis en Miss Monica...
Qlimax
zaterdag 24 oktober 2009


Take part in this mystic journey...
Broke?!
zaterdag 24 oktober 2009
Na een succesvolle, uitverkochte vorige editie van Broke?! komt er op 21 november 2009 een second edition. De lokatie is de Waerdse Tempel in Heerhugowaard. Over de vorige editie van Broke?! wordt nog veel gesproken, aangezien er nog veel vraag naar is en het vorige keer erg gezellig was in een bomvolle Waerdse Tempel komt mede daarom een vervolg.
Thunderdome, Drokz en Neophyte zoeken; slopers/producers (M/V)
True house music
vrijdag 23 oktober 2009
Ricky Rivaro presents: True House Music 31 oktober Club rex Hilversum

House is a feeling. Dat weet iedereen. Maar True House Music is the greatest feeling. So can you feel it. Will you feel it. Na een welverdiende zomerstop strijkt het True House Music label van Ricky Rivaro op 31 oktober wederom neer in één van de mooiste clubs van Nederland: Club Rex in Hilversum.
Succesvolle comeback van Kapsones™ opent deuren bij radiostation Decibel!
Tha Playah: Walking The Line
donderdag 22 oktober 2009
Je moet er maar lef voor hebben; terwijl de meeste producers juist track na track uitbrengen zelf anderhalf jaar in de studio gaan zitten om zo je tweede album uit te kunnen brengen. Scheelt dan ook wel dat het resultaat kei, maar dan ook keihard beukt. Tha Playah flikt het 3 jaar na The Greatest Clits opnieuw met ‘Walking The Line’. En als die titel je bekend voorkomt; dat klopt. Het is de naam van de eerste release van het album en dat voorproefje zorgt overal al voor piepende oren.
DeepHeat meets Beyond Bookings
woensdag 21 oktober 2009
Het Amsterdam Dance Event goed van start gaan doe je donderdagavond 22 oktober in NL, bij de ‘DeepHeat meets Beyond Bookings’. De kleinste club met de grootste namen en de beste vibe, zowel achter de draaitafels als op de dansvloer. House met bezieling kan er verwacht worden van: Hardsoul (de broers ROOG & Greg van Bueren), Hideo Kobayashi uit Japan, Sergio Flores vs. Danny Marquez, Fudge, Ralf Gum, Defected baas en dj Simon Dunmore, Deepheat residents Greg van Bueren vs. Timothy Watt, Leroy Styles, MC’s I/Fan en Mitch Crown, en een vocaal live optreden van Beyond Bookings’ nieuwkomer Patrick Chappell.
In een eerder bericht is al uitgebreid gesproken over het hoe en waarom van deze jaarlijkse terugkomende Raving Nightmare reunion. Hoogste tijd om de line up bekend te maken en nader toe te lichten. Zoals verwacht is er weer een topselectie gemaakt van artiesten die in die periode altijd nadrukkelijk aanwezig waren op de feesten in deze locatie en die mede bijgedragen hebben aan de “Infinite Memories” uit de betreffende periode.
Gem Sessions goes ADE!
zaterdag 17 oktober 2009
Woensdag 21 oktober is het de nacht van Gem Sessions #4 in de Sugar Factory. Het nieuwe label Gem Records met haar soundshowcase Gem Sessions staat deze nacht weer voor muzikale vernieuwing.
Be as one label night
zaterdag 17 oktober 2009
‘Een goed begin is halve werk’ zullen ze bij de Flexbar gedacht hebben. Donderdag 22 Oktober bijt Be As One met haar all star crew ADE spits af en veel valt er niet over te zeggen… Behalve dat deze avond er één gaat worden waar je bij moet zijn geweest om dit Later te kunnen navertellen.
Na de gruwelijke verjaarspartij van David Labeij & Julien Chaptal vorig jaar was iedereen in Amsterdam’s muzikaal meest vooruitstrevende club het roerend eens over het feit dat dit een vervolg moest krijgen.
HQ the classic edition
vrijdag 16 oktober 2009
Eindelijk is het dan zo ver... Op vrijdag 18 december keert HQ terug op haar oude en vertrouwde locatie: de Melkweg in Amsterdam. HQ (dat staat voor High Quality) was de langstlopende clubnacht die Amsterdam ooit heeft gekend. Vanaf 1995 waren de HQ avonden in de Melkweg de plek voor UK Hardhouse in de hoofdstad.
Hell’s Basement is terug
vrijdag 16 oktober 2009
In het jaar dat “de Keistad” Amersfoort haar 750ste bestaan viert, presenteert Bassmachine Entertainment in samenwerking met Poppodium De Kelder met veel trots de tweede editie van Hell's Basement.
SuperRauw & Decked Out
donderdag 15 oktober 2009
Rauw slaat in de aanstormende editie van het Amsterdam Dance Event de zweterige handen ineen met hun favoriete agentschap Decked Out uit Londen. Samen plegen zij deze avond een coupe over de Melkweg en hebben ze zelfs nog wat extra mankrachten geronseld bij het Ed Banger Label, om zo een volkomen onbeschaafde Superrauw te verzekeren.
Bla Bla ADE Special in Studio 80
donderdag 15 oktober 2009
Allereerst excuses voor alle onduidelijkheid omtrent de Stubnitz. Zoals jullie misschien weten zijn er problemen met de vergunningen, iets waar externe organisaties uiteraard weinig aan kunnen doen. Daarom heeft Bla Bla besloten om de ADE special te verplaatsen naar een andere datum en een andere locatie. En wel 20 oktober in Studio 80.
Zaterdag 7 november is alweer de tweede editie van XXlerator in de vernieuwde Matrixx. Dit keer een stevigere avond met oa. Noisecontrollers live, The Prophet en een lekkere hardcore afsluiter van Panic vs Neophyte.
Herfstkriebels
woensdag 14 oktober 2009
Op zondag 18 oktober zal in Central Studios te Utrecht Herfstkriebels losbarsten. Vanaf 20.00u kun je volop genieten van liveacts, interactive art en natuurlijk de beste DJ`s, verdeeld over twee area`s. Hieronder vind je alvast de timetable.
Headliner terug op de kaart
dinsdag 13 oktober 2009
De legendarische Headliner avonden zijn terug van weggeweest! Voor wie het zich nog herinnert maar ook voor wie het nog nooit gevoeld heeft vindt op zaterdag 24 oktober van tien uur ’s avonds tot vier uur ’s nachts hardstyle fenomeen Headliner plaats, in de Effenaar te Eindhoven.
1Management opent de artiestenstal en presenteert op zaterdag 24 oktober haar beste line-up in Panama Amsterdam tijdens 'Go Dutch!'. Zoals de naam al doet vermoeden; een Hollands onderonsje, met housesets van opkomende talenten en trouwe publiekslievelingen, verweven in een meer dan spraakmakend nachtprogramma.
In 2009 werd er in Amsterdam tot opluchting van velen ook overdag eindelijk weer eens fatsoenlijk gefeest. Naast de festivals in de zomer werd er dit jaar goed doorgepakt op boten, in tunnels en natuurlijk tijdens de verschillende slopende, maar opbeurende sessies van de 24 Hour Party People in Studio 80. Daarom zal dit feest zich tijdens het Amsterdam Dance Event op 24 oktober keihard laten gelden met een spetterende dag-rave!
ADE Showcase timetable & info
maandag 12 oktober 2009
Op 23 oktober tijdens het Amsterdam Dance Event zal tussen 23:00 en 09:00 een dijk van een showcase plaats vinden in de Odeon. Piekup, Upon You en Stil vor Talent artiesten zullen elk laten horen waar zij goed voor zijn tijdens deze lange nacht. Showcase of niet, de bedoeling blijft natuurlijk om een potje keihard te feesten! Overdag tijdens de Meet & Greet zal Channel X tevens een exclusieve workshop geven, tijdens dit leermoment zal je alles te weten komen over het reilen en zijlen van een live act. Komt allen!
Met de jubileumeditie van Full Spectrum net achter de rug, dringt de volgende avond zich al met lichte druk aan ons op. Op zondag 18 oktober 2009 vindt een speciale Full Spectrum In Concert plaats in EKKO, Utrecht. Ditmaal met een uiterst lovenswaardig optreden waar menig muziekliefhebber nog wel eens door verrast zou kunnen worden.
Fame=Dj's
zaterdag 10 oktober 2009
De diskjockey. De plaatjesdraaier. De sfeerzetter en het idool. Overal ter wereld vullen clubs, evenementen, barren, winkels en officiële openingsgelegenheden zich met het fenomeen ‘DJ’ maar nergens is hij of zij zo’n immens begrip als in Nederland. Van fans tot aan groupies en van muziekfanaten tot de kritische aanschouwer. Wat de aanhang ook is, nog steeds reizen er duizenden liefhebbers vanuit alle windstreken om de favoriete artiest achter the wheels of steel het kunstje te zien vertonen en velen raken tijdens een set van het idool in extase. Fame was DJS, Fame=Dj's and Fame will always be known by DJS!
Van 21 t/m 24 oktober 2009 vindt de 14e editie van het Amsterdam Dance Event plaats, een happening die inmiddels is uitgegroeid tot een wereldwijd begrip en ‘the place to be’ voor nationale en internationale partijen actief in de mondiale muziekindustrie. Het internationale dance music platform 365Mag presenteert dit jaar een wel heel bijzonder ADE-programma bestaande uit conceptuele 365(live)! music production workshops, masterclasses, live jam sessies en een Miko loves clubnight in samenwerking met de Amsterdamse club Sugar Factory en toonaangevende organisaties uit de internationale scene.
Studio 80 heeft een naam hoog te houden als het gaat om feesten tot je er bij neervalt. Maar alle eerdere 24 uurs-marathons vallen in het niet bij het XXL-programma, waarmee de komende Amsterdam Dance Event wordt gevierd.
The Blueprint of House presenteert (hedendaagse) undergroundhelden en houseiconen, die naar de basis gaan van hun muzikale aspiratie. Dj Karizma de man achter Kohesive Productions, welke houseliefhebber kent hem niet? Hij is een van de snelst rijzende sterren in de hedendaagse housescene en zal tijdens deze eerste editie plaats nemen achter de draaitafels in Watt. Karizma omschrijft zijn muziek zelf als ‘A bit of everything under the sun, no boundaries, but always hard hitting beats’
Slower is sexier
donderdag 8 oktober 2009
Afgelopen jaren lijkt de gemiddelde discotheek in Amsterdam meer op een slachtveld dan op een dansvloer. Feestjes waarbij de electroklappers je al rond 12uur om je oren vliegen en waarbij je rond een uurtje of 2 pijn in je oren krijgt van al dat 'gefidget' en om half 4 de eerste gabberkicks hun entree doen. Leuk hoor, maar bepaald sexy is het niet.
De laatste strandeditie bij Beachclub BLM9 en een verrassingsoptreden op het Sneakerz Festival zijn inmiddels afgevinkt en zo sluiten de mannen van Housequake (ROOG, Erick E en MC Gee) een memorabel zomerseizoen vol hoogtepunten af. Tijd om de mouwen op te stropen voor het clubseizoen, want op het menu staan twee extra grote, overheerlijke indoor edities. Om te beginnen worden op zaterdag 17 oktober de (draai)tafels gedekt in Rotterdam, waar de publiekslievelingen hun kleurrijke show in de Cruise Terminal aan je voorschotelen. Een maand later serveert het duo haar speciale recept in Utrecht, waar op zaterdag 14 november Central Studios wordt aangedaan. Twee keer Housequake op twee grote binnenlocaties; schuif aan en house mee!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 7 oktober 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Eeties & Neinties Party
woensdag 7 oktober 2009
Zaterdag 10 oktober 2009 kan je je weer even onderdompelen in de zorgeloze tijd van je geweldige jeugdjaren, toen je er nog retestrak en überhip uit zag. Tenminste, dat vond je toen. In de huiskamersfeer van club Home in hartje Amsterdam vindt deze avond namelijk de Eeties & Neinties Party plaats. Een avond vol sentiment, oude klappers, en… disco-speeddaten en Disco Bingo!
Timetable The house of God
woensdag 7 oktober 2009
“Oh! Hoor dan”, “die hebben we lang niet gehoord Joehoe!” Dat zijn reacties welke je kunt verwachten wanneer je erbij bent op zaterdag 10 oktober 2009 bij The House Of God in één van de mooiste locaties van Zuid Holland, Bibelot te Dordrecht! Eén tip voor iedereen die nog geen kaartje heeft gekocht in de voorverkoop, zorg dat je dit doet wanneer je niet net als vorig jaar voor een gesloten deur komt te staan!
Backyard
zondag 4 oktober 2009
Het blijft verbazingwekkend hoe snel dingen kunnen gaan. Patronaat bestaat dit jaar een kwart eeuw en de laatste vijf jaar zijn Sven Prinsen & Tettero daar prominent aanwezig geweest op het gebied van house.
Latin Lovers
zaterdag 3 oktober 2009
Het meest sexy en vrouwvriendelijke house evenement van Nederland zoekt haar grenzen op en strijkt neer op Internationale grond. Belgisch meest imponerende en internationale club Stereo Sushi is het exclusieve terrein voor Nederlands heetste Latin Lovers. Met een wereldwijde clubsound vol met baselines, drums, trommels, tribals, conga's en bijzonder mooie vocalen, zal Latin Lovers jouw gids zijn deze nacht.
Studio Soulrock
vrijdag 2 oktober 2009
Het label Studio Soulrock dat inmiddels alweer bijna een jaar lang bestaat, bepaalt de avond in de Sugar Factory en speelt met… Delano Smith. Studio Soulrock is het label van DJ en producer Carlos Valdes en Steffi.
Aanvullende info T-Town Madness
vrijdag 2 oktober 2009
Na overleg tussen de Zino, ForU Productions en Confusion Events zijn er een aantal wijzigingen voor T-Town Madness 10 oktober. T-Town Madness zal in The Gallery gehouden worden van 22:00 – 04:00. De Early Rave area die voor de Zino gepland was is helaas komen te vervallen.
Mr. F*** Me I'm Famous David Guetta is coming to Amsterdam to party at the ADE. On Saturday 24th of October, he will spin an exclusive 4 hour set at the renowned venue The The Sand, one of Amsterdam’s trademarks. David Guetta will be supported by Dutch acts Chuckie and Afrojack.
City Madness goes Amsterdam
donderdag 1 oktober 2009
De arena, Johnny Jordaan, de casa rosso fontein op de wallen, 020, tulpen uit Amsterdam, de Nooit-Zuidlijn, de glamour stilleto-run in de pc-hooftstraat,Mokum, old Amsterdam kaas, de Albert Cuyp, de gaypride, Koninginnedag, XXX, de dam, fashionweek, de 'leipe shit ouwe' tags, en natuurlijk dé enige club van Amsterdam; Escape Club op het immer drukke en gezellige Rembrandtplein.
31 oktober 2009
Curasounds
Lineup Reverze 2010
30 oktober 2009
Playground
Veertiende verjaardagsfeestje Lunapark in Maassilo op 7 november
Herfstdipje...?
29 oktober 2009
Fame=Dj's
Kaartverkoop Roosendaal gaat weer los
Kom je op 5 december je schoen zetten?
28 oktober 2009
Super Sunday maakt lineup X-Mas Bash in Central Studios bekend
27 oktober 2009
'Scary' Matrixx tijdens Halloween op 31 oktober
26 oktober 2009
Emporium 2010 datum bekend
Thrillogy
25 oktober 2009
ClubXO Woman control
24 oktober 2009
Qlimax
Broke?!
23 oktober 2009
Thunderdome: Drokz en Neophyte zoeken; slopers/producers (M/V)
True house music
22 oktober 2009
Ministry of Beats invites Kapsones Live at Radio Decibel
Tha Playah: Walking The Line
21 oktober 2009
DeepHeat meets Beyond Bookings
19 oktober 2009
Line up Raving Nightmare Infinite Memories
17 oktober 2009
Gem Sessions goes ADE!
Be as one label night
16 oktober 2009
David Labeij & Julien Chaptal's Halloween Birthday Bash
HQ the classic edition
Hell’s Basement is terug
15 oktober 2009
SuperRauw & Decked Out
Bla Bla ADE Special in Studio 80
14 oktober 2009
Xxlerator 7 november met stevige afsluiter
Herfstkriebels
13 oktober 2009
Headliner terug op de kaart
ADE event 'go dutch!' in samenwerking met sneakerz en housequake
24 Hour Party People komt met spetterende dag-rave tijdens ADE
12 oktober 2009
ADE Showcase timetable & info
11 oktober 2009
Full Spectrum slaat als een knul op een drumstel
10 oktober 2009
Fame=Dj's
9 oktober 2009
365Mag's Amsterdam Dance Event 2009
Monsterprogramma Studio 80 Amsterdam Dance Event
The Blueprint of House presents dj Karizma
8 oktober 2009
Slower is sexier
Smullen met Housequake in Rotterdam & Utrecht
7 oktober 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Eeties & Neinties Party
Timetable The house of God
4 oktober 2009
Backyard
3 oktober 2009
Latin Lovers
2 oktober 2009
Studio Soulrock
Aanvullende info T-Town Madness
1 oktober 2009
David Guetta performs at the Amsterdam Dance Event
City Madness goes Amsterdam