Partyflock
 
Nieuws · januari 2009
­ Nederland
Vendetta
vrijdag 30 januari 2009
Fijnaart is in rep en roer. Zaterdag 7 februari organiseren EYE4Dance en J&E Entertainment daar namelijk de eerste editie van het grootste ¬hardcorefeest van Zuidwest Nederland; Vendetta – A never-ending story.
Q-dance presents: Promo
vrijdag 30 januari 2009
2008 is een enerverend jaar geweest voor Promo. Een uitverkocht ‘Q-dance presents: Promo’, de tent rocken op Lowlands, het nieuw verworven vaderschap, de klassieker XTC love in een Promo jasje, een album onder zijn Rude Awakening alter ego en nog veel meer. Het afgelopen jaar zal Promo zeker niet in de koude kleren zijn gaan zitten. Toch kijkt Sebastian Hoff liever vooruit, met de eerste tekenen aan de wand voor de derde editie van ‘Q-dance presents: Promo‘ is daar ook alle reden toe.
Trance Energy Australië
vrijdag 30 januari 2009
Dit jaar strijkt 's werelds meest toonaangevende tranceconcept voor het eerst in zijn bestaan neer aan de andere kant van de wereld, waar in Australië een unieke Trance Energy Tour zal plaatsvinden langs vier steden.
Invited by Joop
donderdag 29 januari 2009
Op 27 februari lanceert Invited by Joop in Panama een reeks clubavonden waarbij Trance en intimiteit centraal staan. Tijdens de zes avonden zal JOOP samen met top DJ’s uit de Trance scene de ouderwetse sfeer van saamhorigheid, genieten en beleven creëren. Op 27 februari zijn Wippenberg, Nic Chagall en Cliff Coenraad van de partij voor de muzikale omlijsting van deze trancebeleving. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.paylogic.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A12921 en www.panama.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A12921.
Alle trossen los
donderdag 29 januari 2009
Een vriend is pas een vriend als hij je verder brengt in het leven. Een vriend moet je energie geven( waar ben je anders mee bezig?). Het mooiste wat je kan hebben is als een vriendschap bezegeld wordt door momenten die je samen kan navertellen. De fijnheid van toen en toen.
Dance erger je niet
donderdag 29 januari 2009
Dance erger je Niet! heeft zich de afgelopen twee edities zeker ontpopt tot een heerlijke speelse zondag met een voortreffelijke muzikale invulling. Hollandse tradities gaan hand in hand met een moderne uitgaansavond, waar zie je dat eigenlijk nog? Waar iedere editie krachtig gedragen wordt door resident DJ’s Steelo, Sandeep en unders & Ille Bitch, wordt ieder feest ingevuld met een verrassend aanbod aan gast DJ’s binnen het brede tech house spectrum.
Pokke Herrie
woensdag 28 januari 2009
Op 20 maart vindt Pokke Herrie plaats in de Rodenburg in Beesd. Mensen die 25 december na Pokke-Kerst-Herrie geweest zijn, weten dat het een vette locatie is en het geluid daar enorm hard gaat. Dat zal ook dit keer weer zo zijn.
The First XXL
dinsdag 27 januari 2009
Nog iets meer dan 3 weken en dan is het zover dat Nachtboetiek in de Lexion het legendarische The First XXL zal organiseren. Het alom geliefde concept The First samen met Spider’s birthday bash zal natuurlijk groots gevierd gaan worden.
Klinch met Detroit technolegende
maandag 26 januari 2009
Op donderdag 19 februari vindt in de Oude Zaal van de Melkweg een bijzondere avond tijdens klinch plaats. Dan treedt Detroit technolegende Kevin Saunderson aan voor een drie uur lange dj-set. Support komt van Dekmantel's Thomas Martojo.
Nightmare Outdoor is back
vrijdag 23 januari 2009
Op zaterdag 16 mei zal het evenemententerrein Lutteberger bij attractiepark Hellendoorn getransformeerd worden tot een ware nachtmerrie bij daglicht! Voor het eerst zal er om 12.00 uur s middags al begonnen worden de volumeknoppen omhoog te draaien, waarna er tot 23.00 uur doorgebeukt zal worden met de bruutste hardcore in al zijn vormen.
Maarliefst twee spetterende edities van Los op deze Valentijn. Den Haag en Amsterdam zijn het toneel voor deze liefde volle avond. De avond waarop nieuwe liefdes ontstaan, en je geheime liefde kan onthullen. De liefde voor muziek bij Soulmax bestaat al bijna 10 jaar en heeft voor deze avond speciaal een dubbele productie gepland.
B.I.T.C.H. is terug in 2009
donderdag 22 januari 2009
Nog maar een maand en dan is het weer B.I.T.C.H. tijd. Het meest kinky feest van de crazyland organisatie zal op 21 februari weer losbarsten.
No Excuse
donderdag 22 januari 2009
Na 6 lange weken afwezigheid in de Hooizolder is het dan eindelijk tijd voor de aller-eerste party van Confused Events in 2009!
Vrijdag 3 april 2009 zal een nieuw hardcore concept het licht zien: Semtex! Voor het eerste feest hebben ze gekozen voor de fantastische locatie Club Poema RAW in Utrecht! Met in de line-up: Dione, D-Passion, Nitrogenetics, Prankster, Milito, Ravehard, Stylo & Da Dreamer! Lees snel dit nieuwsbericht en zet Semtex nu in je agenda!
Aanstaande zaterdag viert discotheek Zak haar verjaardag. Precies achttien jaar geleden opende deze megadiscotheek voor het eerst haar deuren, de reputatie van Zak groeide en groeide, zaterdag na zaterdag trok Zak volle zalen, een topdiscotheek was "geboren"! Dat deze achttiende verjaardag zaterdag groots gevierd gaat worden moge duidelijk zijn!
Een gloednieuw jaar met het begin van een beregezellige samenwerking tussen Proper Propaganda en Magnetronik in Tivoli de Helling. 24 januari de kick off met troetelbeertje Dandy Jack (live).
Kinky on the Beach
dinsdag 20 januari 2009
Eindelijk weer een kinky feestje waar menigeen halsreikend naar uit heeft gekeken. Na terug te kijken op de zeer succesvolle editie afgelopen december te Organza wijken John en Yvonne weer terug naar de meest geschikte locatie voor een kinky feest van dit formaat. Condor City is anders, echt western met alles erop en eraan.
Expectations in HiFi
maandag 19 januari 2009
Liefhebbers van het betere house werk mogen hun borst natmaken. Expectations in HiFi, bekend van de kleine maar ó zo gezellige feestjes in de Exit, heeft het Triphouse Rotterdam collectief uitgenodigd voor een co productie waar de vonken van af springen. Beide organisaties delen een liefde voor de diepere varianten van house muziek en varen met hun feesten al enkele jaren een muzikale koers die afwijkt van de heersende standaard.
300MPH
maandag 19 januari 2009
300MPH heeft haar stempel in de Technoscene gezet. De naam zegt het al, met hoge snelheid heeft dit Rotterdamse concept haar naam op de Nederlandse Technokaart geplaatst. Het vertrouwen was er vanaf dag 1 al van artiesten zoals Bart Skils, Polder, Warren Fellow en Joris Voorn.
Chakra Party
zaterdag 17 januari 2009
Ook in het nieuwe jaar blijven de eigenzinnige feestjes op de laatste zondag van de maand in de Rodenburg in Beesd doorgaan op de weg die zij zijn ingeslagen. Nieuw talent wordt gemengd met de oude rotten uit het vak, en brengen de nieuwste muziek ten gehore aan een kleurrijk publiek afkomstig uit alle delen van het land en daarbuiten. Progressive, techhouse van de mannen uit de tijd van vinyl en underground.
De poppenkast
zaterdag 17 januari 2009
Het begon allemaal met De Bonkieclub en dat werd later De Ploeg en daarna Via Via. Toen heeft het gebouw aan de Barcelona in Oirschot stilgestaan….Tot begin 2004.
Nieuw in Utrecht
donderdag 15 januari 2009
Utrecht, 9 januari 2009 – Het blijft een koude maand, januari. Oliebollen net gehad, de eerste kater alweer achter de kiezen en drie dekens op je bed. Alle reden om uit te kijken naar zon en warmte. Dat is ook precies wat de initiatiefnemers zochten: lichtpuntjes en warmte in de duistere januarimaand. En met OPkikker in Theater De Kikker aan de Ganzenmarkt in Utrecht hebben ze precies dat voor elkaar gekregen. Eerste editie van deze warme deken: 24 januari 2009.
Enzyme Incubation
donderdag 15 januari 2009
A global pandemic virus of unknown origin hit our society in the year 2001. Many people suffered from this infectious virus. Illegal obtained undisclosed documents show scaring well organised and accurate planned outbreaks on 01-02-2003 and 14-05-2005. Which led to even more victims of the virus. It hit us hard, relentless and without mercy. Recent intel revealed the incubation state of the virus, derived from this fact we now know something is about to happen on 28-02-2009.....
Dekmantel overtuigd het nieuwjaar in
woensdag 14 januari 2009
Na het voorgaande jaar in alle tevredenheid afgerond te hebben met een enthousiast ontvangen showcase van de eigen agency, is het tijd voor een nieuwe rits frisse feesten waar het nieuwjaar mee gestart kan worden zoals het hoort. Te gast ondermeer Octave One, Motor City Drum Ensemble, Rick Wade, Trus'me en Patrice Scott.
Source on Ice
woensdag 14 januari 2009
Zaterdag 28 februari schudt Source Events BV de winterse dekens goed op voor een lange, spannende en muzikaal hoogstaande dag in Utrecht. Het evenement is verdeeld over twee dagdelen en verbonden door een gevarieerd programma. Door middel van visuals, acts, aankleding en een muzikale line-up zorgt Source Events BV ervoor dat deze twee dagdelen naadloos op elkaar aansluiten.
Masters of Hardcore
dinsdag 13 januari 2009
Hardcore liefhebbers uit alle delen van de wereld zullen zich op zaterdag 7 maart verzamelen in Den Bosch. Donderende kicks, scheurende synths en een stevige portie rauwe basslines maken zich meester in de Hardcore van 2009, maar een reflectie van het ontwerp voor de toekomst zal zich openbaren tijdens het grootste Hardcore-evenement ter wereld: Masters Of Hardcore.
Stuk!
dinsdag 13 januari 2009
De straten zijn leeg op een paar vluchtende, gillende huismoeders na... Huisdieren liggen onder de bank met de pootjes over de oren, sommigen piepend, sommigen stil. Om het half uur klinkt het nationaal alarm. Beangstigend... Mensen verschuilen zich in kelders, allemaal wachtend op de dag des oordeels. 31 januari 2009. Het gekste, lijpste, geilste en meest verneukeratieve feest keert terug naar haar Rootz!
Scantraxx S.W.A.T. 2009
maandag 12 januari 2009
“Ach, er zijn zoveel feesten, ik heb vast niets bijzonders gemist”, is hoe je het vaak voor jezelf probeert recht te breien als je om wat voor reden dan ook (tentamens, been gebroken, kaartjes uitverkocht, moeten werken, een off-day hebben) een party hebt laten schieten waar je toch wel graag bij had willen zijn. Een plausibele gedachte, gezien het enorme aanbod aan dancefestiviteiten dat je in ons kikkerlandje ieder weekend weer voor je voeten gesmeten krijgt. Maar er valt niets recht te breien voor degenen die Scantraxx S.W.A.T. hebben overgeslagen: en of je wat gemist hebt!
Trance Nation
maandag 12 januari 2009
Het is eindelijk bijna zover; Zaterdag 24 januari 2009 zal Trance Nation haar langverwachte comeback maken in de Hemkade te Zaandam. En in tegenstelling tot eerdere berichten zal deze onvervalste Trance-party niet in twee, maar in vijf zalen losbarsten. Dat is dus extra veel feest voor hetzelfde geld en een nog dikkere dijk van een line-up.
Hardcore D-Day is terug, en hoe
zondag 11 januari 2009
Hardcore D Day is altijd een begrip geweest in Tilburg en na bijna een jaar zijn we weer terug en nu beter dan ooit. Dit feest heeft in het verleden altijd plaats gevonden in Discotheek Zino. Maar voor de terugkeer van Hardcore D Day heeft de organisatie gezocht naar een spectaculaire locatie en die is gevonden.
Ouwe stijl is botergeil
zaterdag 10 januari 2009
Boter is de gekarnde room van melk. Men spreekt ook wel van roomboter, wat
een pleonasme is, aangezien boter altijd van room gemaakt wordt. De
productnaam boter is beschermd en moet ten minste 82% melkvet bevatten.
Daarom wordt bijvoorbeeld het Engelse peanut butter niet vertaald als
pindaboter, maar als pindakaas. Margarine (vroeger kunstboter genoemd) is
dus anders dan boter, ook al wordt het in dagelijks spraakgebruik ten
onrechte soms zo genoemd.
Hacking The Machine
vrijdag 9 januari 2009
Oud en Nieuw is al voorbij, maar dat kan de Bazart niets schelen, die doen het even tien keer zo hard over. Januari 2009 staat in het teken van lawaai, beats en knetterharde muziek bij de Bazart. Afgelopen zaterdag was er “Wat is het?”, zaterdag 17 januari volgt “Mealstrom”, een week later komt “Duran Duran Duran” de boel verbouwen, “Acid Rave” sluit de maand af met nog meer geweld op 31 janauri…en tussen dit allemaal vindt op zaterdag 10 januari “Hacking The Machine” plaats.
Vivre
vrijdag 9 januari 2009
Vivre dat eerder ook de Escape in Amsterdam en Club M in Breda sierde, strijkt nu neer in het chique Paparazzi te Valkenswaard. Deze mooie locatie behoorde tot de Brabantse hotspot voor de rich and famous. De locatie heeft inmiddels enige positieve metamorfoses ondergaan waardoor deze toplocatie tot de mooiste van Zuid Nederland behoort. Zaterdag 7 februari organiseert Paparazzi de eerste editie van Vivre, omdat het simpelweg bij de locatie past en hoort. Met niemand minder dan Gregor Salto wordt de eerste editie ingeluid.
Reng Deng Deng
vrijdag 9 januari 2009
Een knallend concept ondergebracht in een locatie die élke hardcoreliefhebber minstens eenmaal bezocht moet hebben. De North Sea Venue, Hemkade nog steeds voor velen, zal op 28 februari een nieuwe organisatie op het terrein toelaten: Cyndium verplaatst Reng Deng Deng zuidwaarts en strijkt neer in Zaandam waar deze editie groter en nog harder zal worden aangepakt.
Over drie weken is het zover en ongeveer 75% van de kaarten zijn verkocht! Zorg dat je erbij bent en een van die laatste kaarten bemachtigt. Niets aan B-Licious is zoals je gewend bent. De dj's zullen je opzwepen en beloven een waar spektakel. De organisatie heeft niet de minste bereid gevonden hen te helpen de juiste snaar te raken.
Extrema Network wenst iedereen een immens liefdevol 2009!!! Het nieuwe jaar is onvergetelijk ingeluid op onder andere Extrema NYE. Dikke shows van muzikale helden als Steve Angello, Gabriel Ananda en Dr. Lektroluv maakten de jaarwisseling op z’n minst memorabel. En nu alle hectische feestdagen weer achter ons zijn, is het tijd om naar het nieuwe Extrema Network-jaar te kijken!
Streamers
woensdag 7 januari 2009
Na een viertal edities van Streamers vorig in het Paard met de niet te vergeten edities met Dr. Lektroluv opent Streamers het nieuwe jaar met opnieuw een dikke electro editie. Grootse plannen heeft Soulmax aankomend jaar met Streamers met ook 2 party's in Amsterdam. Bereid jezelf voor op een 6-tal knallende edities van Streamers met een hoop internationale artiesten. Als electro liefhebber mag je deze feesten niet missen!
Rekorder
woensdag 7 januari 2009
Hoewel Rekorder onlangs nog het tweejarig bestaan vierde in Amsterdam, is het in januari alweer acht maanden terug dat het populaire event te vinden was in Rotterdam. Op zaterdag 24 januari wordt er in de Off_Corso muzikaal extra uitgepakt met de bijzondere Spaanse Alex Under en de vrolijke noot uit de Cocoon-stal Chris Tietjen. Daarbij lanceert Rekorder ook het nieuwe thema van dit jaar: een heuse droomwereld waar realiteit niet bestaat!
Organic
woensdag 7 januari 2009
De wereld is in de ban van duurzaam handelen, waarbij milieu en in het verlengde daarvan mensenrechten, rechten van de dieren en samenwerking centraal staan. Zo ook op vrijdag 30 januari in het poppodium De Kelder in Amersfoort.
Voidd
woensdag 7 januari 2009
Weer een beetje bijgekomen van alle hossel rondom de feestdagen? Mooi, maak je borst(en) dan maar nat! Voidd komt namelijk op zaterdag 10 januari al met een voornemen waar je nieuwe agenda niet snel genoeg kennis mee kan maken. Uiteraard weer met Studio 80 als onderkomen en natuurlijk weer met een programma om heerlijk warm van te lopen, of dansen.
Mindcontroller; Re-live the past
dinsdag 6 januari 2009
Ook Art of Dance heeft voor 2009 goede voornemens gemaakt. De voornaamste: keihard knallen! Dit wordt zeer snel ten uitvoer gebracht want op 7 februari staat alweer de 16e editie van Mindcontroller voor de deur!
X-Tase bestaat vijf jaar en dat wordt gevierd tijdens de twintigste editie van de drum&bass party Contrasts. Voor deze speciale editie zijn de Nederlandse drum&bass helden Black Sun Empire uitgenodigd. Het populaire DJ / producer trio geldt al jaren als een van de grootste namen binnen de Nederlandse scene. De twintigste Contrasts vindt plaats op 17 januari 2008 in X-tase’s vaste locatie CKB Underground.
Latin Lovers
dinsdag 6 januari 2009
Latin Lovers 2009 in Le Paris! Ook in het nieuwe jaar is Latin Lovers weer meer dan present in de intieme en warme club Le Paris in het centrum van Den Haag. Zoals jullie gewend zijn strijkt Latin Lovers iedere derde zaterdag van de maand neer om van Le Paris een tropische club te maken, zowel met decor als met muziek! De palmbomen schieten opnieuw uit de grond op zaterdag 24 januari. Samen met de helden Benny Rodrigues, Skitzofrenix, Chris Rox, Jasper Clash & Zawdi MC MC komt Latin Lovers Den Haag overdonderen met keiharde trommels in Le Paris!
Aanstaande zaterdag, 10 januari staat er zoals eigenlijk elke zaterdag bij discotheek Zak weer een knalavond in de planning. Lady Dana, A-lusion, Mc Da Syndrome, Rico en Freddy F zullen in de main weer knallen zoals dat alleen bij Zak kan. Klik snel door voor meer info.
Pompende techhouse, hippe minimal en scheurende treintechno; het is allemaal mogelijk! Terug naar de tijd waarin techno nog een verzamelnaam was voor diverse vormen van electronische muziek en de hokjesgeest nog ver te zoeken was. Deze avond geen moeilijke concepten en geen dikdoenerij. Wat je kunt verwachten is een cross-over van diverse stijlen waarbij uiteraard gezorgd wordt voor een passende opbouw tijdens de avond.
Het jaar 2008 zal de boeken in gaan als het jaar van o.a. de kredietcrisis, het jaar dat swaffelen tot mooiste nieuwe woord werd gekozen en het jaar dat onze vrind Joran van der Sloot een nieuwe carrière begon als vrouwenhandelaar.
New Years Bash
vrijdag 2 januari 2009
Aanstaande zaterdag 3 januari bieden MAW en Off_Corso net zoals vorig jaar weer een prima en vooral zeer betaalbaar alternatief voor alle dure feesten die op 31 december hebben plaatsgevonden. Heb jij Oud & Nieuw thuis gevierd of moest je misschien werken? Dan is de jaarlijkse New Years Bashin de Rotterdamse topclub the place to be om helemaal uit je dak te gaan op een flinke rij van de allerbeste dj’s! Zo kan je de komst van een nieuw jaar toch nog op mooie en feestelijke wijze vieren…
2008 was voor Escape Club een zeer geslaagd en bijzonder jaar waarbij goede muziek en innovatie centraal stonden. Het vernieuwde VIP deck werd geopend, de eerste editie van de Framebusters cd werd gelanceerd, en het grootste indoor ledscherm van Europa en de exclusieve Escape Cage werden geïnstalleerd. Vele (internationale) topartiesten draaiden wekelijks het dak eraf en het jaar werd in stijl afgesloten door Ron Carrol op 27 december en Defected´s Copyright op 31 december.
Er komt weer een nieuwe Reboot aan. Deze winterse editie vindt wederom plaats in de Rechter in Eindhoven op 17 januari 2009. Het minimal en techno event staat bekend om gezelligheid, gekkigheid en een relaxte sfeer en natuurlijk de beste muziek. Degene die deze muziek de Rechter in gaan zwieren zijn: Famous Rockers area presenteert: De Man Zonder Schaduw | Melon | Macroscope | Ricket. Local Rockers area presenteert: Reboot All Stars (Ferreck Dawn, Le Poix, DC 10 Sheriff) | Rick Vio | Pete Saunders. Entree is 10,-. De deuren van de Rechter gaan open om 22:00 u. En sluiten om 4:00 u. Voor meer informatie kijk je op www.rebootmusic.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A12754
30 januari 2009
Vendetta
Q-dance presents: Promo
Trance Energy Australië
29 januari 2009
Invited by Joop
Alle trossen los
Dance erger je niet
28 januari 2009
Pokke Herrie
27 januari 2009
The First XXL
26 januari 2009
Klinch met Detroit technolegende
23 januari 2009
Nightmare Outdoor is back
I love Los met Edi 'I wanna Freak you' Thoneick
22 januari 2009
B.I.T.C.H. is terug in 2009
No Excuse
Nieuw hardcore concept in Utrecht: Semtex
21 januari 2009
Achttiende verjaardag van discotheek Zak groots gevierd
Magnetronik doet het met Bar Weinig in de Helling
20 januari 2009
Kinky on the Beach
19 januari 2009
Expectations in HiFi
300MPH
17 januari 2009
Chakra Party
De poppenkast
15 januari 2009
Nieuw in Utrecht
Enzyme Incubation
14 januari 2009
Dekmantel overtuigd het nieuwjaar in
Source on Ice
13 januari 2009
Masters of Hardcore
Stuk!
12 januari 2009
Scantraxx S.W.A.T. 2009
Trance Nation
11 januari 2009
Hardcore D-Day is terug, en hoe
10 januari 2009
Ouwe stijl is botergeil
9 januari 2009
Hacking The Machine
Vivre
Reng Deng Deng
B-Licious · Naughty by Nature bijna uitverkocht
8 januari 2009
Early Bird Extrema Outdoor start 1 februari
7 januari 2009
Streamers
Rekorder
Organic
Voidd
6 januari 2009
Mindcontroller; Re-live the past
X-tase viert vijfjarig bestaan en de twintigste editie van Contrasts met Black Sun Empire
Latin Lovers
5 januari 2009
Aanstaande zaterdag Dana & A-lusion in Zak
4 januari 2009
Technation, Techno zonder Consessies
3 januari 2009
Villa Achterdeur presents Time For Change
2 januari 2009
New Years Bash
Framebusters en Escape in januari 2009
Minimal en Techno tijdens Reboot in de Rechter