Partyflock
 
Nieuws · september 2008
­ Nederland
Vivre
dinsdag 30 september 2008
Vivre gaat voor haar tweede editie in de Amsterdamse Escape de Lux (boven de Escape), helemaal los met live muzikanten en heerlijke underground deep house sounds. Deze apparte combinatie zorgt voor een volwassen geluid, een Ibiza gevoel en een heerlijk soulful New York City tintje. Vrijdag 3 oktober kan iedereen weer lekker genieten van de warme stem van de Amerikaanse Soulzanger, goede en opzwepende percussie, jazzie trompet en warme sax. De ervaren producers en DJ's zetten een heerlijke mix van UK sounds en underground US sounds neer. Al met al is Vivre op 3 oktober the place to be in Amsterdam.
Toeters en Bellen
dinsdag 30 september 2008
Eindelijk is het dan zover: op vrijdag 17 oktober zal in Twentietoe de eerste editie van “Toeters en Bellen” plaats gaan vinden! Nadat de eerste versie, die gepland was voor afgelopen januari, afgelast werd door de gemeente, hebben de organisatoren het er niet bij laten zitten en hebben zij, met behulp van de gemeente, al hun energie gestoken in het organiseren van een nieuwe editie van “Toeters en Bellen”. En het resultaat mag er zijn!
De clubavond 'Addicted' viert zaterdag 4 oktober haar 1-jarig bestaan in club Panama en grijpt de gelegenheid aan om het tweede Addicted album te lanceren; een dubbel-cd gemixt door DJ Disciple (USA) en Baggi Begovic (NL), die zelf uiteraard acte de présence geven deze avond.
Army Of Hardcore
maandag 29 september 2008
Op 25 december wordt Kerstmis wel heel goed gevierd. Dan vind Army Of hardcore in de Turbinenhalle in Oberhausen (Duitsland) plaats. Elk jaar met kerst wordt daar een dik hardcore feest gehouden en dit jaar is het tijd voor Army Of hardcore - The indoor festival.
Outside In!
vrijdag 26 september 2008
Voor de tweede keer organiseert Club Stalker het "OUTSIDE-IN" festival. Outside – In is één van de weinige en eerste concepten in Nederland die invloeden van de hedendaagse maatschappij een club in sleurt. Outside – In staat bekent om haar creatieve en opzienbarende decors.
Oldschool Gangsters
vrijdag 26 september 2008
DJ Rob is proud to announce the new edition of Oldschool Gangsters welke op 1 november 2008 in Outland R’dam zal worden gehouden. Voor deze editie heeft Oldschool Gangsters niemand minder weten te strikken dan Techno/House Icoon CJ Bolland & TFX.
Traffic met Cari Lekebusch
vrijdag 26 september 2008
Vanavond knalt Traffic het nieuwe technoseizoen in. Amsterdams gezelligste technofeest haalt weer ongenadig hard uit met de langverwachte ‘wiedergutmachungsshow’ van Cari Lekebusch, de populaire Andomat 3000 en de albumrelease van Rotterdams-Amsterdams techno-onderonsje Radial.
Tokio is Tokio niet meer
donderdag 25 september 2008
Omdat XSENSE & Jammin Agency nu al weten dat je na zondag graag een bezoek aan muziekstad Tokio wilt brengen hier alvast een scherpe aanbieding voor een ticket naar Tokio Paradise;
Hardcore to the Bone
donderdag 25 september 2008
Met nog maar een maand te gaan wil Mid-Town jullie graag in de juiste sfeer brengen voor Hardcore To The Bone, dat op 24 oktober plaats zal vinden in de Hollywood Music Hall. Dit doen zij vanzelfsprekend op gepaste wijze, namelijk met een overvol prijzenpakket.
Stug weekender: van West naar Oost
woensdag 24 september 2008
Het weekend van 10 & 11 oktober is het zover, Stug heeft zijn eerste weekender te pakken. Niet alleen dat maar het is meteen het begin van een toer door Nederland met Stug. Vrijdag gaan ze van start in Zonder Concessies, een heerlijk intieme club midden in het centrum van Rotterdam. CZC is een club waar het maar om 1 ding gaat; spannende electronische muziek. Als je de line-ups checkt dan zul je snel zien dat ze inderdaad geen concessies doen (commerciele muziek komt er gewoon NIET in).
Arc of Goa Weekend op de MS Stubnitz
woensdag 24 september 2008
Alle hens aan dek voor één van de meest buitengewone weekenden van dit jaar; Namasté’s Arc of Goa Weekend op de MS Stubnitz. Reizigers van over de hele wereld en stamleden van ondergrondse culturen zullen zich op 17 en 18 oktober verenigen voor twee nachten die bol staan van de uitbundige dansrituelen. De kruiken met rum, specerijen, overweldigende decoratie en een volledige vloot aan DJ’s en muzikanten zullen weldra aan boord van de Stubnitz gehesen worden, zodat de Arc of Goa haar zeilen kan bijzetten om een koers te varen naar een dimensie waar de innoverende underground vibe nog springlevend is.
Heb je even geen zin in een avond waar de charts je om de oren vliegen? Ben jij toe aan iets nieuws en sta jij open voor progressieve en innovatieve muziek? Dan is Diepgang de clubavond die jij zoekt! Na een reeks geslaagde edities is het al weer tijd voor de zesde editie van Diepgang en dat mag gevierd worden met een feestje! Zaterdag 4 oktober kunnen jullie alvast in je agenda zetten voor een avond dansbare, funky techno aangevuld met een gezonde dosis house en hier en daar een vleugje minimal in één van de vettere locaties die Nederland rijk is; de Catwalk te Rotterdam. Net zoals de overige eerste zaterdagen van de maand, want Diepgang vindt vanaf oktober elke eerste zaterdag van de maand plaats in de Rotterdamse Catwalk.
Triax
dinsdag 23 september 2008
Het kon niet uitblijven. Een evenement rondom de dj en producer Triax. Deze artiest uit het Limburgse Valkenburg heeft de laatste jaren een enorme stap vooruit gemaakt. Natuurlijk zijn er ook nog andere Limburgse (UHM) artiesten die hun sporen hebben verdiend. Maar zonder schaamte kan men stellen dat DJ Triax de enige Limburgse hardcore DJ is die nationaal en internationaal flink aan de weg timmert! En dat is iets om trots op te zijn. De meest actieve artiest uit de UHM stal krijgt nu zijn eigen concept wat elk jaar zal terug keren.
Mindcontroller
maandag 22 september 2008
Zaterdag staat de vijftiende editie van Mindcontroller voor de deur. Het meest geliefde early hardcore-event van de Benelux belooft dit keer een memorabele editie te worden, onmisbaar voor de hardcore liefhebber van het allereerste uur.
Dance erger je niet
maandag 22 september 2008
Met 'Dance erger je niet!' duikt Firma Gezellig op zondag 5 oktober het clubseizoen in. De lancering vindt plaats in de hotspot van Rotterdam: Club Catwalk. Daarnaast bestaat Firma Gezellig officieel 3 jaar. Genoeg redenen om een mooi feestje te vieren dus.
Nopeisdope
maandag 22 september 2008
Het heelal of universum in de astronomie ofwel de kosmos in de kosmologie zijn synoniemen voor alle materie en energie binnen het gehele ruimte-tijdcontinuëm waarin wij bestaan.
Het is allang geen verrassing meer, het legendarische Time Warp gaat jaarlijks in Nederland plaatsvinden! Het bekendste technofeest van Duitsland bezoekt op 29 november de Maassilo in Rotterdam en doet dit ook meteen goed. De deuren gaan open om 20.00 uur en voor een select gezelschap wordt de laatste plaat om 12.00 uur gedraaid. Er ligt dus ruim 16 uur techno in het verschiet voor wie er vroeg bij is!
Aanstaande zaterdag de 27e september vind de vierde editie van Project hardcore.nl plaats. Het ultieme hardcore concept van b2s zal wederom plaatsvinden in het SilverDome te Zoetermeer, waar vele nationale en internationale artiesten hun opwachting zullen maken. Aangezien het evenement al over een paar dagen is, hier alvast de time table en alle benodigde info die je als bezoeker dient te weten.
Hed Kandi
zondag 21 september 2008
De dagen worden donkerder, de bladeren vallen weer van de bomen. Maar niet getreurd! Hed Kandi ziet het als haar taak je op te warmen met haar vurige funky aanstekelijke sound en zal op 27 september ook dit seizoen weer op stijlvolle wijze inluiden. Betreed tijdens deze speciale ‘ Delicious Autumn editie’ een behaaglijk Arena met een vrolijke sfeer, oogverblindend decor, Heavenly Hed Kandi Entertainment en de beste internationale DJ’s.
365Live!
zondag 21 september 2008
De natte herfst staat weer voor de deur, maar dat is geen reden om thuis te zitten kniezen! Speciaal voor een ieder die wel weer wat muzikale zonneschijn kan gebruiken organiseert 365Mag op 11 Oktober een gloednieuwe editie van 365LIVE! in de Sugar Factory. in Amsterdam.
Hellraiser · Order of the gash
zaterdag 20 september 2008
Het was al reeds aangekondigd. Op 29 November 2008 zal de Turbinenhalle het decor vormen van het legendarische concept Hellraiser. Gedurende een ware hardcore marathon van maar liefst 12h non stop (20.00 uur tot 08.00 uur)zal het beste dat de hardcorescene te bieden heeft worden aangeboden. Voor dit moment ontbreekt alleen de line up nog. Bereid je voor op één van de hardste evenementen van dit najaar!
Het Engelse platenlabel SoulHeaven is terug in Amsterdam! Vrijdag 3 oktober viert Soulheaven haar 1 jarig Nederlandse bestaan in de Amsterdamse poptempel Paradiso met een cool en divers programma.
Click ADE
vrijdag 19 september 2008
WesterUnie, de mooiste lokatie van Amsterdam, is al een jaar de thuisbasis van het feest Click. Door het enorme succes zal Click in 2009 elke maand terugkeren. Na de memorabele en uitverkochte Juni editie, komt Click dit jaar terug tijdens ADE 2008. Het vertegenwoordigt drie verschillende organisaties die conceptueel en muzikaal goed bij elkaar passen. De Amsterdamse agencies AD Bookings en Exprezz, samen met het Rotterdamse EC Records
Dirty Dutch naar grotere lokatie
donderdag 18 september 2008
Dirty Dutch, het bruisende concept rondom rasartiest Chuckie, dat in minder dan een week tijd was uitverkocht, verhuist naar een grotere locatie. Dit hebben organisatoren 4N-GME & ID&T vandaag bekendgemaakt. Het evenement zal van haar oorspronkelijke datum, 22 november, van de Heineken Music Hall verplaatsen naar de concerthal van de Amsterdamse RAI, waar op 20 december een nog grotere editie neergezet gaat worden.
6 Jaar Xtra Large
dinsdag 16 september 2008
Het wordt weer tijd om echt te gaan uitpakken met Xtra Large 6yr Anniversary Army. De moeder van al die fantastische en doldwaze Nachtboetiek feesten viert op zaterdag 4 oktober haar zesde verjaardag! Het feest waar iedereen van heinde en verre op afkwam en nog steeds doet. Zelfs vanuit het buitenland komen regelmatig mensen speciaal over voor Xtra Large. Deze keer zal er voor het 6 jarig bestaan flink uitgepakt worden en verandert de North Sea Venue in een grote Army Style partyvenue waar je volop kunt genieten van een van de grootste Xtra Large vieringen ooit.
In het verleden combineerde Clarke al vaker zijn dj-sets al met zijn wekelijkse radioprogramma: zo trad hij op en presenteerde hij live vanaf festivals als Awakenings, I Love Techno en Extrema Network Outdoor. Dit najaar, wanneer zijn radioshow haar tweejarig bestaan viert, gaat hij nog een stap verder met de eerste officiële White Noise Tour!
Can you match Roog & Mastiksoul?
maandag 15 september 2008
De muziekliefhebbers worden weer aardig verwend tijdens de tweede editie van Unmatched, deze keer in de The Level te Arnhem. De kick-off was al a night to remember met o.a. Noir Denemarken, Patric La Funk Duitsland en René Amesz. De organisatie wil eens wat anders voorschotelen dan de usual suspects uit het uitgaansleven. Een onvergetelijke avond met verfrissende line-up en het nodige entertainment dat is de insteek. Wat te denken van de editie van 20 september aanstaande? Er zal flink uitgepakt worden en het resultaat is ook werkelijk om van te smullen! Wederom worden de beste artiesten uit ons eigen landje gematched met grote namen uit het buitenland.
Meet the Streets breekt weer af
zaterdag 13 september 2008
Na een geslaagde editie van de opening van de nieuwe club Watt zijn we weer helemaal klaar voor de volgende editie! 5 september ging het publiek volledig uit z’n dak, bekeken de mensen met grote ogen de nieuwe club en vroegen ze zich af wanneer het volgende feestje plaats zou gaan vinden.
Shoot me, I'm famous
zaterdag 13 september 2008
Na de fantastische seizoensstart van begin september knalt Shoot Me, I’m Famous keihard door richting de herfst en winter! Op zaterdag 4 oktober staat er namelijk weer een fantastisch rijtje Nederlandse dj’s voor je klaar in de Rotterdamse topclub Off Corso. En alsof dat rijtje vaderlandse toppers nog niet genoeg is, kan je ook helemaal los gaan op een spetterend live optreden van niemand minder dan HAZE!
D-Ramirez komt naar Nederland
vrijdag 12 september 2008
Het 2 jarig bestaan van Freakend is achter de rug, maar knalt het nu gelijk al weer door met nieuwe opkomende edities! Op vrijdag 19 September is Freakend dan ook weer terug in Off_Corso Rotterdam! Dit keer op de vrijdag ipv van de vertrouwde zaterdag, maar pakt het grootst uit met niemand minder dan D-Ramirez!
Op 8 november is het eindelijk zover, het is tijd voor Pussy Motherfuckers. Het maar liefst 12 uur durende hardcore evenement dat begint om 22:00 uur en pas om 10:00 uur ‘s morgens eindigt! Pussy Motherfuckers is een nieuw concept van Confusion Events & Bullet Proof Events.
Acidtechno, hardtechno, experimentele techno, off-beat techno, uptechno, classic techno…. If we don’t have it you don’t want it. Techno in de breedste zin van het woord, maar net even wat vlotter, net even wat opzwepender, net even wat duisterder, net even wat ruimdenkender. Alle stijlen die je doorgaans niet in Amsterdam vindt, vind je wel op Fataal, op één avond. Dat is waar Fataal voor staat.
Helder sleurt Doetinchem de diepte in!
donderdag 11 september 2008
De heren van Helder keren terug in Doetinchem met een nieuwe missie. In deze tijd van muzikale vervlakking en klinische geluiden is er een gebrek aan warmte en diepgang ontstaan. Helder pleit voor de terugkeer van deze elementen en is vastberaden om het startschot te geven voor een globale terugkeer!
LatinVillage
donderdag 11 september 2008
Het zomerfestival LatinVillage, dat dit jaar de vierde editie beleefde, is inmiddels een wijdverspreid begrip voor de liefhebbers van de latin muziek en latin lifestyle.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 10 september 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Hufters Heads: deadly combo Sunnery James & Ryan Marciano, rudeboy Jeremaine S en badboy Chuckie maken zich op voor een avond Hufters Lucky bastard style!
1 jaar smeren
woensdag 10 september 2008
Kant & Klaar viert op 18 september de eerste verjaardag van de Kant & Klaar feesten in Groningen. Een jaar lang is Pand48 bij deze feesten afgeladen geweest, waarbij vooral jongtalent uit heel NL plaats geboden werd. Hierdoor kan gezegd worden dat de bezoekers ook daadwerkelijk voor de muziek kwamen en dat was terug te zien aan de non-stop handjes in de lucht, het luide gejuich en oorverdovende gefluit! Te Smerig wordt maandelijks in pand48 gehouden, een intieme club die nu al berucht is in NL. Dit komt doordat elke artiest die er gedraaid heeft overweldigd werd door het warme onthaal door het enthousiaste publiek dat Groningen rijk is en daarom dolgraag wil terugkomen. Voor 18 september is er echter gekozen voor een grotere locatie, in de vorm van Huize Maas,om tijdens de 1 jarige smeerboel flink uit te pakken.
Chakra viert 3 jarig bestaan
woensdag 10 september 2008
Op zondag 28 september zal Chakra haar 3 jarig bestaan vieren. 3 jaar lang het meest toonaangevende feestje op zondag. Met de sfeer van toen, en de sound van nu. Anders omdat het in geen enkel hokje past, want zij staat voor variatie, en het publiek is dan ook niet standaard. Geen Dj achter de draaitafel die doet wat zijn voorganger deed.
Juist de diversiteit aan muziek geeft ook dat speciale kleurrijke publiek.
Vrijdag is het weer zover en staat Haagsche Knallers met deze keer dj Luna als special quest aan de deur van de AStA te kloppen. Als special guest krijg je natuurlijk ook speciaal vervoer. Daarom is voor Luna een limousine geregeld waarvan er maar 1 in Nederland rijdt. Maar in je eentje is het maar saai dus daarom zoekt Elusive nog 4 partygangers om Luna in deze limo op te halen. Wil je kans maken om mee te rijden zorg dan dat je tussen 23:00 en 23:30 in de AStA bent!
Thunderdome
maandag 8 september 2008
Zaterdag 20 december aanstaande wordt de 2008 editie van Thunderdome gehouden. Deze 16e jaargang van Thunderdome wordt gehouden in de locatie waar het ooit is begonnen met The Final Exam; de Jaarbeurs. Deze locatie heeft in het verleden bewezen uitermate geschikt te zijn voor het hardcore geweld dat Thunderdome vertegenwoordigd.
Terwijl de zomer van 2008 zijn einde langzaam nadert, kijkt Solarize Agency langzaam vooruit naar de voortzetting van de hete clubavonden in het najaar. Bolier presenteert op 29 september zijn eerste (lang verwachte) artiestenalbum die de titel ‘Pictures’ zal dragen en aan hem valt de eer, om met een spectaculair release event op vrijdag 26 september 2008 in de Utrechtse Club Poema RAW de herfst op geheel eigen wijze in te luiden.
Laatste Pussy lounge van 2008
maandag 8 september 2008
Op zaterdag 15 november zal Pussy lounge voor het eerst haar intreden doe in het Tilburgse poppodium 013. Aangezien het alweer de laatste editie van dit jaar is, wordt er natuurlijk nog even dik uitgepakt met veel entertainment en de beste muziek.
Funkadelic
zondag 7 september 2008
Op vrijdag 3 oktober staat er weer een gloednieuwe editie van Funkadelic op het programma.Na uitverkochte edities en het grote spektakel van 25 juli in ons achterhoofd is Funkadelic het evenement waar iedereen naar uitkijkt.
Shuffle
zondag 7 september 2008
Na een natte zomer is het tijd voor... de Haarlem Shuffle! Vergeet de regen én de muzikale hokjes en leef je uit op de uiteenlopende beats van de dj’s Sander Hucke, Georgio Schultz en Flexmeister F
Reng Deng Deng
donderdag 4 september 2008
Voor hardcore liefhebbers geen tijd om te herstellen van de vakantie, want 11 Oktober mogen jullie weer! De waarderingen en het enthousiasme van de bezoekers liegen er niet om: het verlangen naar een vervolg is groot en dus tijd voor een schepje er bovenop. Daarom heeft Cyndium besloten haar fans deze keer te belonen door een extra editie in te lassen van Reng Deng Deng: hardcore For The Headstrong.
Masters of Hardcore
woensdag 3 september 2008
Zoals gebruikelijk lanceert Masters of hardcore ieder evenement een anthem. Ditmaal werd Nederlands hardste female deejay gevraagd om een nieuw pareltje af te leveren. DaY-már, die eerder hoge ogen gooide met haar producties als Embrace the night, Motherfuckin slit en No Prada bleek de uitgelezen kandidate met haar eigenzinnige, snelle en harde hardcore sound.
Tranceformer
woensdag 3 september 2008
Nu het einde van het festivalseizoen nadert en de grote feesten zo'n beetje allemaal geweest zijn ben je misschien voor de verandering wel toe aan een kleiner en intiemer feest. Als dat zo is, dan ben je bij Tranceformer aan het juiste adres. Na drie geslaagde eerdere edities van Tranceformer in Utrecht moest er helaas gezocht worden naar een andere locatie en die is gevonden. Tijd dus voor een nieuwe Tranceformer !
Bi-Rotic
woensdag 3 september 2008
We maken een klein sprong achterwaarts in de tijd en gaan terug naar maart 2008. Ruben, in de volksmond ook wel Ruben Vitalis, neemt zijn unieke en sexy concept Bi-Rotic mee naar de HappydayZZ. Niet zomaar een editie, maar een Grand-Edition deed zijn aantocht en maakte de naam van Grand meer dan waar. Met grote namen als Miss Melody, Spider en Eric van Kleef was het een avond om nooit meer te vergeten. Een avond waarin erotiek, muziek en een perfecte sfeer hand in hand met elkaar de avond doorliepen. Iedereen hoorde erbij, iedereen was en is welkom bij Bi-Rotic, no questions asked!
Sexy Motherfucker 1 year anniversary
woensdag 3 september 2008
Van proberen, via debuteren tot het meest sexy feest on earth creëren. ‘Sexy Motherfucker’ is zo jarig als wat! Het afgelopen jaar hebben ze heel wat plekken weten te verwarmen met sleazy sounds, burning beats en andere hete heerlijkheden. En met succes. Ver van tevoren uitverkochte edities waren het resultaat. En dat was pas het begin! Dit jaar zijn ze terug met een nieuw logo, nieuwe edities en nieuwe legendarische grootheden achter de decks.
Aanstaande zaterdag is het eindelijk zover; Het nieuwe feestseizoen op de MS Stubnitz gaat van start. Dit jaar is het aan Multigroove de eer om deze roemruchte Oostduitse raveboot te verwelkomen met een feest dat rockt tot op het bot. Na twee edities van ‘Das Boot’ en een ‘Old Amsterdam’ op de MS Stubnitz presenteert Multigroove op 6 september 2008 met trots; ‘RokjesoksoV’.
30 september 2008
Vivre
Toeters en Bellen
29 september 2008
Addicted viert 1-jarig bestaan en albumrelease
Army Of Hardcore
26 september 2008
Outside In!
Oldschool Gangsters
Traffic met Cari Lekebusch
25 september 2008
Tokio is Tokio niet meer
Hardcore to the Bone
24 september 2008
Stug weekender: van West naar Oost
Arc of Goa Weekend op de MS Stubnitz
23 september 2008
Diepgang elke eerste zaterdag van de maand in de Catwalk
Triax
22 september 2008
Mindcontroller
Dance erger je niet
Nopeisdope
Time Warp gaat nieuw avontuur aan in Nederland
b2s maakt timetable Project Hardcore.nl bekend
21 september 2008
Hed Kandi
365Live!
20 september 2008
Hellraiser · Order of the gash
19 september 2008
SoulHeaven viert 1jarig Nederlands bestaan in Paradiso
Click ADE
18 september 2008
Dirty Dutch naar grotere lokatie
16 september 2008
6 Jaar Xtra Large
Dave Clarke’s White Noise Radio gaat op tour
15 september 2008
Can you match Roog & Mastiksoul?
13 september 2008
Meet the Streets breekt weer af
Shoot me, I'm famous
12 september 2008
D-Ramirez komt naar Nederland
Pussy Motherfuckers van 22:00 tot 10:00 uur
Eindelijk Acid en Hardtechno in Amsterdam
11 september 2008
Helder sleurt Doetinchem de diepte in!
LatinVillage
10 september 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Bendeleden beproeven hun geluk tijdens Hufters
1 jaar smeren
Chakra viert 3 jarig bestaan
8 september 2008
Jij en Luna met een dikke limo naar Haagsche Knallers?
Thunderdome
Leon Bolier luidt de herfst in met albumrelease
Laatste Pussy lounge van 2008
7 september 2008
Funkadelic
Shuffle
4 september 2008
Reng Deng Deng
3 september 2008
Masters of Hardcore
Tranceformer
Bi-Rotic
Sexy Motherfucker 1 year anniversary
2 september 2008
Multigroove presentski: ‘RokjesoksoV’