Partyflock
 
Nieuws · maart 2008
­ Nederland
Orkapot
maandag 31 maart 2008
Orkapot... maar dan zonder DJ’s. Degenen die de vorige twee edities van Orkapot LIVE niet hebben mogen meemaken zullen hier in eerste instantie hun vraagtekens bij zetten. Maar wees gerust, want op 12 april 2008 zullen vier stampende LIVE-acts weer bewijzen dat je helemaal geen smeulend vinyl, krassende naalden en opgepitchte draaitafels nodig hebt om de grote zaal van Dynamo in Eindhoven op zn kop te zetten. Dit is Orkapot in haar puurste vorm... LIVE!
Namasté
maandag 31 maart 2008
De majestueuze Arc of Goa ligt klaar om het anker op te halen en de zeilen in top te hijsen, om naar de oranje horizon te reizen en daar aan voorbij. Alle vrienden, geliefden en familieleden aan dek... Namasté eert de Koninginnenacht traditie op de wateren rondom de NDSM Werf in Amsterdam. Zet je weer schrap voor een fantastisch avontuur dat je in aanraking brengt met alle wereldculturen, dansend en trancend op de vibraties van de oceaan, terwijl de 3 Castes op deze arc volstromen met liefde en licht.
Chakra Party
zondag 30 maart 2008
Chakra Party strijkt voor de tweede keer neer in het Belgische Haasdonk, om zowel het Belgische als Nederlandse publiek te trakteren op een Zondagje feesten zonder weerga…
Shoot Me, I'm Famous!
zondag 30 maart 2008
Na de geweldige set van Mr. V. uit New York tijdens de eerste 2008 editie van Shoot Me, I'm Famous!, presenteert resident dj ROOG ook aankomende zaterdag weer een buitenlandse topper! Op zaterdag 5 april aanstaande komt namelijk niemand minder dan John Julius Knight over uit het verre en altijd zonnige Miami.
Shadowblaster
zaterdag 29 maart 2008
Na ruim een jaar te zijn weggeweest uit de scène is Shadowblaster terug! In deze tijd heeft Static Movement hard gezocht naar een geschikte locatie om de perfecte Shadowblaster te organiseren.
Iedereen kent het gezegde: “Ruil nooit je oude schoenen in voordat je nieuwe hebt” Die nieuwe schoen is er overigens uiteraard al een tijdje: Freakend! Het tijdstip is dan nu ook daar voor iedereen om hun stoute schoenen aan te trekken en Freakend te komen ervaren! Want Freakend brengt vernieuwing, heel veel vernieuwing!
Gregor Salto op Chocolatin
donderdag 27 maart 2008
Waar het zoete chocoladebad bijna overstroomt van de lekkerste sweet ear candy is er nóg 1 die graag een plonsje wil wagen. Gregor Salto zal aanstaande zaterdag geheel onverwachts tijdens de première party van Chocolatin in Club Rembrandt, Eindhoven extra de 'Heavenly Milk Chocolate area' vullen met zijn Soul, Latin, Jazz, Disco, Funky House set. Naast mister Salto nog vele anderen waaronder goede vriend, collega producer en Spaanse housemeester Dr. Kucho!
Ravers Religion
donderdag 27 maart 2008
Sportcentrum Kardinge zal op 31 mei gevuld zijn met ruim 5000 hardcore fanatiekelingen die of wel “vroeger” hebben meegemaakt, of wel “vroeger” erg graag hadden willen beleven. De mainstage zal volledig in het teken staan van de allerbeste early-rave. Zaal 2 zal plaats bieden aan nieuwe generatie hardcore. De VIP daarentegen, die is gevuld met allerhande classics.
Absolutely Lucky bepaalt het ritme
donderdag 27 maart 2008
Nog een kleine twee weken en dan is het weer zover, dan is het weer tijd voor een volgende editie van Absolutely Lucky. De eerste editie dit jaar heeft duidelijk bewezen dat Oost-Nederland behoefte heeft aan een volwassen clubavond en dat de 21 leeftijdsgrens het concept Absolutely Lucky streng bewaakt. Met een vol huis en een uitzinnig publiek overtrof de vorige editie alle verwachtingen. Daarom hebben Absolutely Fresh en Lucky besloten er voor de komende editie wederom een schepje bovenop te doen.
Erotixx
donderdag 27 maart 2008
Het meest fantasievolle feest, met de lekkerste lijven en heetste muziek gaat een nieuwe editie tegemoet: Erotixx, Red & Wet, op zaterdag 19 april. Met louter kwaliteit en een dikke sound achter de decks: Randy Katana, DJ Jean, Eric van Kleef, Mike S en resident Jochen Miller.
Minimal zou al jaren geleden een stille dood gestorven zijn volgens kenners, maar niets is minder waar. Mimimal beleefd nog steeds enorm leuke dagen in de undergroundscene, maar bereikt nu legendarische hoogtes in de clubscene. Steeds meer mainstream DJ's toveren steeds vaker een heerlijk minimalplaatje uit de hoge CD hoed. Minimaal leeft nog steeds en is steeds meer een stroming voor iedereen.
Latin Lovers meets Big & Dirty
donderdag 27 maart 2008
Latin Lovers meets Big & Dirty: De nieuwe Latin Lovers editie is wel een heeeel bijzondere! De 4e editie van het jaar op vrijdag 4 april is er een voor in de geschiedenis boeken! Benny Rodrigues heeft zijn nieuwe cd gemixed en dat gaan we vieren! Zijn Big&Dirty cd wordt deze avond officieel gereleased en de party is in samenwerking met Latin Lovers! Benny Rodrigues zal zelf een exclusieve "Big&Dirty" 3-uur set neerknallen in The Villa Thalia Rotterdam, iets wat hij hoogstens maar een paar keer per jaar doet!
Na Las Vegas, Rio de Janeiro, Tilburg en Eindhoven gaan de Chococabana showgirls naar Kerkrade! Chocolatin is de sweetest & juiciest latinhouse sensatie van het Nederland en gaat nu naar het zuidelijkste puntje. Club Bozzini is de nieuwste locatie op de alsmaar groeiende lijst van Chocolatin residencies. Op vrijdag 4 april de premiere party Chocolatin presents It's a Celebration in club Bozzini – Kerkrade!
Hard Bass: the latest info
woensdag 26 maart 2008
Op zaterdag 29 maart zal de SilverDome te Zoetermeer in het teken staan van Hard Bass. Negen uur lang zullen 18 artiesten uit binnen- en buitenland hun kunsten vertonen. Dit keer zal Hard Bass geheel in het teken staan van de blackbird stealth squadron met de daarbij behorende entourage. Je kan dus naast goede muziek ook een flinke dosis aan show & special effects verwachten.
Op donderdag 4 september 2008 opent WATT, de eerste Sustainable Dance Club ter wereld, in Rotterdam. WATT symboliseert kracht, energie en vermogen. De komende maanden transformeert het leegstaande gebouw aan de Kruiskade - bij het uitgaanspubliek nog immer bekend als Nighttown - tot een uniek duurzaam cultureel podium, dance club en poppodium met sustainable features waaronder een energieopwekkende dansvloer, zero-waste bars en een waterwall.
Absolutely Fantastic
woensdag 26 maart 2008
Het duurt nog een paar weekjes, maar het is zeker een feest om naar uit te kijken… De april editie van Absolutely Fantastic in Off_Corso te Rotterdam! Ook op zaterdag 19 april staat er namelijk weer een mooi rijtje dj’s voor jullie klaar.
Bloomingdale Grand Opening
woensdag 26 maart 2008
Geweldige sfeer, fantastische locatie, amazing music, het plaatje klopte precies!’ zijn enkele van de lovende reacties na afgelopen zondag. Het verliep exact zoals je van een Grand Opening mag hopen. De puzzelstukjes vielen op de juiste plek en zorgde nu al voor één van de meest memorabele strandfeesten van 2008!
De Camping disco heeft zijn gelijke gevonden in www.dressnocode.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A10868. De
mensen van www.dressnocode.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A10868 kwamen na de Campingdisco op Solar en de
eerste succesvolle editie in de Effenaar met een liefdesverklaring...
Rehab presents
zaterdag 22 maart 2008
Billenschudders opgelet; Ghetto-tech heavyweight DJ Godfather zal volgende week donderdag een bezoek brengen aan het Rotterdamse Bootleg DJ Café! Voor degenen die niet bekend zijn met het fenomeen DJ Godfather hier een kleine introductie.
Angerfist
vrijdag 21 maart 2008
Na het zeer succesvolle debuutalbum “Pissin’ Razorblades”, is het nu tijd voor een nieuwe revolutie. Die revolutie heeft gestalte gekregen op cd; in een kolkend Beursgebouw presenteert Angerfist van 22.00 uur tot 07.00 uur: “The Mutilate”.
Lineup Awakenings Festival
vrijdag 21 maart 2008
Het Awakenings festival gaat dit jaar in hetzelfde gebied (deelplan Houtrak) van Spaarnwoude plaatsvinden, maar net als in 2002 op een ander gedeelte. Voordelen zijn dat er gezwommen kan worden in het bijliggende meertje (ze verwachten mooi weer) en dat er ruimte is voor een tweede buitenpodium. Dit jaar zijn er dus vijf ipv vier podia!
Ex Porn Star goes western
donderdag 20 maart 2008
Ugh, gegroet gevederde vrienden, cowboys en cowgirls,

Opperhoofd Kwijlende Otter nodigt je uit om op zaterdag 10 mei de strijdbijl te komen begraven in de Waerdse Te(m)pel in Heerhugowaard. Speciaal voor dit feestelijke feit heeft Muffe Bever-met-wijde-Ster, de squaw van het opperhoofd, zijn totempaal afgesopt en in de wax gezet. Terwijl jij aan de vredespijp zuigt kun je ondertussen luisteren naar wilde indianenverhalen. Die avond word je de hoofdrolspeler in het verhaal en wie weet ben jij die laatste der Mohikanen.
Op zaterdag 5 april kleurt Utrecht groen, want dan staat de Belgische wonderchemicus, Dr. Lektroluv, namelijk weer volop te experimenteren op het podium van de Central Studios. Met muzikale ingrediënten die variëren van Electroclash tot Techno, Synthpop en andere aanverwanten creëert de alsmaar populairder wordende dokter een unieke mix die garant voor totale gekte op de dansvloer.
back2school Maassilo Rotterdam
woensdag 19 maart 2008
Op zondag 23 maart 2008 vind de jaarlijkse back2school easter edition plaats in de Maassilo Rotterdam. Deze oude meelfabriek heeft een ultiem industrieel karakter en heeft een perfecte setting voor een evenement als back2school. Er zijn net als vorig jaar drie area’s zijn met elk een eigen stijl. Te weten de back2school area, de rave area en de club classics area.
Op zaterdag 28 juni 2008 slaat Forces of Dance een nieuwe weg in met het Audio Shock in Leeuwarden. Een weg die leidt naar een niet te missen festival, intiem van opzet en met een noordelijk karakter. Hét festival van het noorden met onder andere Club, House, Eclectic, Hardstyle, Techno en Schranz. Een festival ook met dikke namen als Erick E, Lucien Foort, Daniele Mondello, Activator, Miss Djax, Bart Skils, Amok en vele anderen. Welkom op Audio Shock.
Smackdown
maandag 17 maart 2008
A.s. Zaterdag 22 Maart 2008 staat er eindelijk weer een Smackdown op het programma, in Doornroosje, Nijmegen. Smackdown presenteert een wederom unieke exclusieve line-up in de stijlen Drum & Bass, Jungle, UK-Hardcore, Frenchcore, Tekno, Industrial Hardcore, & meer…. oftewel Beats ’n Breakz.
Op Koninginnedag zal er een nieuw house classics concept worden gelanceerd in Rotterdam, waarbij zowel de nadruk zal worden gelegd op de oldschool classics, als op de swingende club classics van vroeger. Als locatie is gekozen voor het Waterfront Rotterdam, dat gelegen aan de Maas een echte underground uitstraling heeft en precies geschikt is voor een Rotterdams feest als dit.
Pussy lounge 'the 50th edition'
maandag 17 maart 2008
Ruim 10 jaar geleden, in 1997, werd de allereerste Pussy Lounge georganiseerd in de toenmalige club “Heat” te Rotterdam. Initiators en grondleggers The Darkraver en Paul Elstak, zelf fervent liefhebbers van vrouwen, bedachten het partyconcept in een paar uur tijd. Pussy Lounge doorbrak de seksuele taboe en stak de draak met absolute partypreutsheid. Pussy Lounge was geboren. Tot op de dag van vandaag wordt het feest nog altijd met exact dezelfde ingrediënten gemaakt/gevierd. Sex, drank en flinke dosis beats!
Inderdaad, het heeft even geduurd, maar het was het wachten waard. Nu is het alweer bijna zover, want op donderdag 20 maart staat de legendarische Drift witte donderdag editie weer voor jullie klaar.
Eclipzz
zondag 16 maart 2008
Het is zover, eindelijk gebeurt er wat op Hardstyle gebied in Almere. Natuurlijk vindt elk jaar het grootste Hardstyle outdoor evenement hier plaats, maar daarnaast is er weinig te beleven. Daarom heeft Goeroe Events in samenwerking met het Almeerse DJ duo A-Drive de stoute schoenen aangetrokken en presenteren met trots de eerste editie van Eclipzz.
In het paasweekend presenteert Rixx edities van Dance Again en Supernatural in Off_Corso Rotterdam. Op donderdag 20 maart (dag voor Goede Vrijdag) verwelkomt Dance Again naast de vaste waarden Chris Rox en Jasper Clash niemand minder dan Erick E en ROOG. Met deze droom line up in het vooruitzicht gaat gegarandeerd het dak eraf in Off_Corso.
Ground Zero Festival 2008
donderdag 13 maart 2008
Op zaterdag 5 juli 2008 barst Ground Zero weer los. Het enige complete nachtfestival van Nederland op een indrukwekkende natuurlijke setting; Recreatiegebied Bussloo. Dit jaar wordt het festival aanzienlijk ruimer opgezet en is de line-up weer om van te watertanden. Ground Zero staat in het teken van de drie elementen volkeren en na The Forest Community brengen Multigroove en UDC vandaag de programmering van de Water Community naar buiten.
Danssalon Reünie
donderdag 13 maart 2008
Pasen zal dit jaar zijn absolute hoogtepunt beleven op zondag. Die 23e maart zullen namelijk oude tijden herleven in de moderne surroundings van Club Rembrandt. Alles, maar dan ook alles zal dan in het teken staan van de hoogtijdagen van De Danssalon. De vermaarde club aan het Stationsplein is niet meer, maar het gevoel is altijd gebleven. In de harten en hoofden van de vele medewerkers, maar ook in de harten van de veelal extravagante en vooral zeer trouwe bezoekers.
Hardstyle Overdose
woensdag 12 maart 2008
“Overal waar ‘te’ voor staat is niet goed, behalve tevreden”. Het staat vast nog wel in een of ander poëzie album. Samen met zinnetjes als “wie het kleine niet eert is het grote niet weerd” en “Het zijn de kleine dingen die het doen”. Met die laatste twee had oma, opa, tante Sjaan of ome Piet wel een punt. Het hoeft niet altijd groot, enorm en massaal te zijn. En die eerste zin... Ach ja, generatiekloof noem je zoiets. Wisten zij veel dat een overdosis hardstyle juist onwijs lekker is. Daar kun je nooit teveel van hebben. En of je daar tevreden van wordt!
Er is niets te doen in de polder", luidt een veelgehoorde klacht. Die tijd is nu voorbij, als het aan de gloednieuwe partyorganisatie SnoopGood ligt. SnoopGood geeft gehoor aan de schreeuw om beats in de Haarlemmermeer. Op eerste Paasdag, zondagavond 23 maart van 22.00 tot 03.00 uur, vindt de eerst editie van SnoopGood plaats in de sfeervolle Ballroomzaal van Claus te Hoofddorp. De perfecte locatie voor een toegankelijk feest met dikke sounds van dj’s Brian S., Rubywax, Joshua Walter, Rainero en MC yaNto.
Op zaterdag 26 april is Outland het décor voor de afsluiting van de internationale S.W.A.T. tour. Speciaal voor het slotfeest trekt Scantraxx nagenoeg al haar artiesten van stal om de toegestroomde fans versteld te doen staan met ongekend harde beats, een indrukwekkend decor en een scala aan special effects. Outland wordt voor één keer omgetoverd tot een waar Scantraxx domein.
Weet je wat er gebeurt wanneer er twee doldwaze organisaties samen komen voor nog meer gekkigheid?! Precies, de stekkers slaan door. Vreemd en Stekker hebben allebei afzonderlijk al een flinke reputatie opgebouwd binnen het Nederlandse clubcircuit. Nu bundelen zij hun krachten voor een Wildvreemde Stekker in Utrecht, op vrijdag 21 maart aanstaande.
Bij Dance minnend Chili staat 8 maart rood omcirkeld in de agenda. De reden? Sensation doet het land aan! Lokale grootheden als Possitive, Morrison en
Tweeter zorgen samen met de globale helden Sebastian Ingrosso, Armin van Buuren en Darren Emerson dat Chili op zijn grondvesten zal trillen.
Zaterdag 7 juni 2008 organiseert Rewind Events de derde editie van het Obsession outdoor festival. Rewind Events kent een flink verleden en heeft in de 15 jaar van haar bestaan diepe sporen verdiend bij de dance liefhebbers. In de jaren 1993 tot 2000 waren de feesten als Planet A, Pleasuredome, Future Paradise en Rewind bijna standaard uitverkocht.
Zaterdag 12 juli 2008 zal Dance Valley haar veertiende editie gaan beleven. Met een reeks spectaculaire shows, de herrijzenis van de tweede Valley en de beste line-up in haar bestaan, zal deze editie zeer waarschijnlijk de geschiedenisboeken in gaan als één van de spectaculairste ooit.
Punk Paradise
vrijdag 7 maart 2008
Terwijl de gelakte puntschoenen gepoetst klaar staan, het vuige leren jasje in de aanslag wordt gehouden en de 'raw' jeans nog schuurt langs de benen komt Punk Paradise met een nieuwe editie vol vermaak. Op zaterdag 23 maart presenteert het best bewaarde geheim van Nederland een nieuwe editie vol tegendraadse DJ's, oversized shirts en de vetste sneak's. Geen jongeling in Amsterdam mag dit spektakel aan zich voor bij laten gaan. Fuck de paasdip, kom naar de The Power Zone.
De rookwolken van de vorige Underground Beats editie zijn nog maar nauwelijks opgetrokken en er staat 15 maart alweer een nieuwe editie voor de deur. Met zijn respectabele leeftijd van bijna 9 jaar is Underground Beats één van de oudste techno organisaties in Nederland. Je kunt bij Underground Beats nog genieten van een ouderwetse techno avond in zijn puurste vorm.
Na jaren van geruchten en verhalen is het na 21 juni 2008 gedaan met De Waakzaamheid als Dance Club. Erg jammer maar het zat er al een tijdje aan te komen. Op 21 juni geeft Clubback/CluBBack samen met Chemistry een Closing Party, meer over dit al bijna uitverkochte feest is te vinden op http://nightoftheproms.hyves.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A10744. De Waakzaamheid gaat dus deze zomer voorgoed dicht om te worden verbouwd tot kantoorpand.
Familie en vrienden zijn twee van de meest invloedrijkste dingen in ieders leven en uiteraard maakt een feest met familie en vrienden de cirkel weer rond. Want wat is nou toffer om met deze mensen samen te genieten van dezelfde passie? De wereld der dancemuziek bezit dezelfde essentiële elementen, waarin bekenden en onbekenden telkens weer op de diverse events een familiesfeer creëren. Solarize Agency sluit zich aan bij deze gedachten en organiseert daarom op zaterdag 3 mei 2008 de eerste Solarize Night in de knusse Club Poema RAW te Utrecht.
Ground Zero Festival 2008
woensdag 5 maart 2008
Op zaterdag 5 juli 2008 staat Recreatiegebied Bussloo weer bol van de spanning en magie tijdens Ground Zero; het enige complete nachtfestival van Nederland. Groter opgezet en met een meer legendarische line-up dan ooit tevoren. Ook dit jaar staat Ground Zero geheel in het teken van de drie elementen volkeren, waarvan Multigroove en UDC vandaag als eerste deel van de programmering de artiesten van de Forrest Community bekend maken.
Ex Porn Star
woensdag 5 maart 2008
Ex Porn Star ( s )tippelt aanstaande zaterdag door naar Rotterdam; zijn borst natmakende voor een smaakvolle editie met een gouden tint. Ook vanavond haalt Ex Porn Star alles uit de kast om er een sexkrakend en chicsmakend spektakel van te maken!
A.S.S.
dinsdag 4 maart 2008
Met gepaste trots kan de Boerderij aankondigen dat de Amerikaanse techno-dj Rush naar Zoetermeer zal komen voor een 3 uur durende set tijdens A.S.S.! DJ Rush staat bekend als een van de bekendste techno dj's ter wereld. Het is dan ook bijzonder een artiest van zo'n formaat te zien in een relatieve kleine zaal als de Boerderij.
Afgelopen donderdag kwam er voor de House liefhebbers slecht nieuws naar buiten via de regionale zender TV Oost. In een uitzending van "De wandelgangen" kwam een woordvoerder van een Twentse ondernemersclub aan het woord over de aankoop van de uitgaanspark Go Planet Expo Hall in Enschede. Het trieste nieuws is dat houseparties niet langer zullen plaatsvinden in deze toplokatie.
Ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van Ghosttown heeft Dance 2 Eden beelden van de originele compilatie van de eerste Ghosttown uit 1993 van een oldschool VHS band overgenomen en online gezet. Neem een kijkje terug in de tijd en zie hoe o.a. The Prophet, Rob, The Darkraver en Ruffneck het er in hun jonge jaren vanaf brachten en vooral hoe ze er uitzagen!
Upstruct
zaterdag 1 maart 2008
Upstruct is inmiddels ook een ingeburgerd feest in het Haarlemse uitgaansleven. De avond onder aanvoering van Haarlemse dj/producer en Trancentral eigenaar Alexander Koning. Het concept is 2.5 jaar geleden ontstaan om destijds wat meer undergound techno en minimal in de clubs thuis te brengen. En dit mag als zeer geslaagd bestempeld worden...
31 maart 2008
Orkapot
Namasté
30 maart 2008
Chakra Party
Shoot Me, I'm Famous!
29 maart 2008
Shadowblaster
Gooi nooit je oude schoenen weg voordat je nieuwe hebt
27 maart 2008
Gregor Salto op Chocolatin
Ravers Religion
Absolutely Lucky bepaalt het ritme
Erotixx
Van legendarische minimal tot ludieke acid
Latin Lovers meets Big & Dirty
Chocolatin presents It's a Celebration
26 maart 2008
Hard Bass: the latest info
WATT: 1e Sustainable Dance Club ter wereld opent in Rotterdam
Absolutely Fantastic
Bloomingdale Grand Opening
23 maart 2008
Camping Disco verklaart de liefde
22 maart 2008
Rehab presents
21 maart 2008
Angerfist
Lineup Awakenings Festival
20 maart 2008
Ex Porn Star goes western
19 maart 2008
Dr. Lektroluv kleurt Utrecht groen
back2school Maassilo Rotterdam
18 maart 2008
Forces Of Dance Presents Audio Shock Festival 2008
17 maart 2008
Smackdown
010 Classics 30 april in ‘t Waterfront Rotterdam
Pussy lounge 'the 50th edition'
16 maart 2008
Drift treedt toe tot de derde dimensie
Eclipzz
14 maart 2008
Dance Again, Supernatural, Pump up that Stereo en Het Foute Feest
13 maart 2008
Ground Zero Festival 2008
Danssalon Reünie
12 maart 2008
Hardstyle Overdose
11 maart 2008
SnoopGood geeft gehoor aan schreeuw om beats in de Haarlemmermeer
9 maart 2008
Scantraxx pakt groots uit met S.W.A.T.
Wildvreemde Stekker vs Mood Elevator
8 maart 2008
Beleef Sensation White in Chili mee
Line up Obsession Outdoor Festival 2008
7 maart 2008
Dance Valley maakt tweede gedeelte line-up bekend
Punk Paradise
6 maart 2008
Underground Beats op 15 maart 2008
Het laatste BlingBling feest ooit in Waakzaamheid
Solarize Agency lanceert familiefeest in Club Poema
5 maart 2008
Ground Zero Festival 2008
Ex Porn Star
4 maart 2008
A.S.S.
3 maart 2008
Gemeente Enschede stelt na Audio Criminals en E-Fect een verbod in voor houseparties in Go Planet
Dance 2 Eden plaatst videobeelden Ghosttown 1993 online
1 maart 2008
Upstruct