Partyflock
 
Nieuws · februari 2008
­ Nederland
Eye on the future
vrijdag 29 februari 2008
Een paar keer per jaar is de Lichtfabriek in Haarlem het terrein van Eye on the future. Ongetwijfeld het meest bekende dansfeest van de stad weet al jaren een groot publiek op de been te krijgen met altijd actuele lineups. Ook op zaterdag 5 april belooft het een bijzondere editie te worden zoals de vaste bezoekers dit gewend zijn, ditmaal met dj’s als ROOG, Sidney Samson, Baggi Begovic, Marnix, Mike Ravelli, Voldaan en, uiteraard, residents van het eerste uur Alexander Koning en Michel Becks.
Superstars
vrijdag 29 februari 2008
Zaterdag 15 maart is het weer tijd to dress-up and look sharp, want dan viert Superstars haar 2 year anniversary in The Power Zone, Amsterdam. De tijd vliegt voorbij, al 2 jaar lang draagt Superstars haar steentje bij aan de partyscène van Nederland.
klinch: Rauw
vrijdag 29 februari 2008
Rauw @ klinch staat de trappelen van ongeduld om de zeer bijzondere maart edities te laten knallen als nooit tevoren. Rauw @ klinch in de Melkweg is deze maand de tweede Rauw @ klinch, die in Utrecht is een week eerder. De hoofdmoot van de Rauw @ klinch nacht wordt bestierd door het wereld beroemde Gentse dj duo The Glimmers, met live optredens van Foxy Lane België en In Flagranti Verenigde Staten, en verder dj Joost van Bellen en vj 00Kaap.
Het stond al een tijdje in de agenda, maar hier is dan de officiële berichtgeving, Hardcore vs Terror keert na vele omzwervingen in binnen- en zelfs buitenland terug in Utrecht. Weliswaar op een andere locatie dan waar het allemaal begon, maar toch!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 27 februari 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
The energy of the core
woensdag 27 februari 2008
‘Quatre bras’ een woord uit het Frans dat betekend voor 4 armen, wat ook wel gebruikt word voor een kruispunt. In het Friese plaatsje Noordbergum ligt dit kruispunt genaamd “Quatrebras”, gelegen tussen Bergum, Veenwouden, Hardegarijp en Noordbergum wat dit alles met mekaar kruist. Op dit Franse kruispunt bevind zich ook de overbekende dancing discotheek Quatrebras, waar elk weekend in 3 zalen weer groot feest word gehouden.
Dj Promo breekt arm
woensdag 27 februari 2008
Een kleine week voor zijn eigen event Shadowbox in de Heineken Music Hall (1 maart), heeft Sebastian Hoff alias dj Promo zijn arm gebroken. De hardcore dj uit Hoorn stapte maandagavond iets te enthousiast over een hekje, gleed uit en kon de rest van de avond doorbrengen in het ziekenhuis.
Dansen doe je zo!
dinsdag 26 februari 2008
Zaterdag 8 maart is het weer flink Tanzend & Sjanzend genieten van een nieuwe Editie van Dansen Doe je Zo! in één van de weinige, zo niet enige echte true club van Nederland op dit moment!
WesterGasfabriek aankomend weekend in teken van LatinVillage, hét latin festival neemt haar unieke sfeer mee naar een nieuw 2 daags festival in de WesterGasfabriek. Het toonaangevende latin festival LatinVillage werd voor het eerst gehouden in de zomer van 2005; na drie succesvolle openlucht-edities in de zomer is het nu tijd voor een tweedaagse indoor editie. Daarom strijkt LatinVillage op zaterdag 1 en zondag 2 maart 2008 neer op het terrein van de Amsterdamse WesterGasfabriek. Zaterdag van 22:00 tot 06:00 uur en zondag van 16:00 tot 0:00 uur.
Op zaterdag 8 maart komt niemand minder dan techno grondlegger Derrick May naar Amsterdam voor een exclusieve dj-set. Bijzonder aan deze boeking is dat Derrick zijn vetste houseclassics aller tijden meeneemt voor een ouderwets nachtje raven.
Het is weer bijna Pasen, de lente begint weer en de zon laat zich zien gepaard met een enorme dosis energie! Het wordt weer tijd voor de buitenfestivals en het begint allemaal weer wat meer te kriebelen bij de partylanders. Nu zijn er een heleboel organisaties die de lentekriebels wat nadruk willen geven..En ja, Release Events is er ook weer bij!
Sneakerz - Den Haag
maandag 25 februari 2008
Aankomende zondag staat partyminded Den Haag weer volledig in het teken van het maandelijkse Sneakerzfestijn in het Paard van Troje. Elke eerste zondag van de maand gaat het daar he-le-maal los op de beats van Nederlands allerbeste dj’s…
Na het succes van Treetz afgelopen jaar in de hofstad komen de helden van de eclectic extravagantic weer terug in Het Paard. Chuckie keert opnieuw terug naar zijn roots en wel op zaterdag 8 maart en dat moet gevierd worden! Samen met vaste Treetz-partner in crime Real El Canario trakteren zij het Haagse publiek op funky house, disco classics en sugar sweet eclectic. Kortom, Treetz in optima forma! We maken er weer zoals altijd “a special gift” van ;-)
Overdosed 2008
zondag 24 februari 2008
Na twee succesvolle edities van Overdosed (12-08-2006 en 03-03-2007) is het weer tijd voor een nieuwe editie. Aanstaande zaterdag, 1 maart, zal de Hanenhof te Geleen weer omgebouwd worden tot de vertrouwde hardcore tempel.
WTF?
zaterdag 23 februari 2008
Na een jaar lang vol knallende feesten viert hét feestconcept van Rotterdam en omstreken zijn 1-year anniversary feest. WTF?, ontstaan in maart 2007, was van begin af aan hét concept waar niets onmogelijk en alles gek was. Elke maand stond er weer een line-up met de smaakmakers van het moment en werd er gezorgd voor een funky, modern en crazy entertainment. Dit zorgde keer op keer voor een 'explosie' in het centrum van Rotterdam.
Crew Lounge 2008
zaterdag 23 februari 2008
Amsterdam - Het staat al met hoofdletters in veel agenda’s genoteerd, maar hier dan nog een herinnering: op zondag 16 maart aanstaande viert Crew Lounge haar 3-jarig bestaan. Tja, wat moet er nog gezegd worden over de populaire Crew Lounge feesten in het Escape deLux in Amsterdam? Leuk, leuker, leukst? Druk, drukker, drukst? Ook de laatste keer vorig jaar december gaf weer hetzelfde beeld als tijdens de eerdere edities; een volle zaal, fantastische dj sets en een uitzinnig publiek dat tot het bittere einde op elke plaat helemaal los gaat!
Chivas Regal presents Astoria Lounge
zaterdag 23 februari 2008
Op vrijdag 7 maart 2008 presenteert Chivas Regal het exclusieve evenement “Astoria Lounge”. Deze eerste editie zal plaatsvinden in de unieke ambiance van de Laurenskerk in Rotterdam, met als thema : ”HOUSE meets BACH & BEETHOVEN”.
Het aangekondigde optreden van Ginuwine op de februari editie van R&B Diamonds is verplaatst naar de volgende editie van dit maandelijkse fenomeen in club Bozzini te Kerkrade.
Vorig jaar was deze Exxellent de absolute bom: de Sidney Samson Special. En wie Sidney een beetje kent, weet wat dit betekent: dat de tweede editie van Exxellent Sidney Samsom daar drie keer bovenuit zal gaan. En dus heeft Sidney op zaterdag 8 maart een rijtje muzikale vrienden naar The Matrixx meegenomen.
Addicted
donderdag 21 februari 2008
Iedere eerste zaterdag van de maand in club Panama brengt het feest Addicted internationale deep house voor grown-ups. Minimum leeftijd is 21 jaar. De volgende editie, zaterdag 1 maart van 22.00 tot 04.00 uur, belooft wederom een bijzondere te worden.
Voor de buitenfestivals is het wellicht nog wat vroeg, maar voor de feestvierders wordt het alvast uitkijken naar de eerste editie van het Antwerp Dance Festival dat in de Scheldestad plaatsvindt op vrijdag 2 mei 2008.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 20 februari 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
F*ckers! - De laatste informatie
woensdag 20 februari 2008
F*ckers! is ready and steady to rock! Op zaterdag 23 Februari zal heel houseminnend Nederland afstemmen op The The Power Zone in Amsterdam. Vanavond staat er immers een erg freaky editie van F*ckers! voor jou klaar. Zet jezelf schrap voor een avond waarin alle zintuigen muzikaal geprikkeld zullen worden; F*ckers! pakt vanavond muzikaal en theatraal uit met een zeer veel belovende line up, het nodige entertainment, het dikste Funktion One geluid, decoraties en special effects!
Op 10 mei zal er worden gefeest op grote hoogte! De superieure, nieuwe locatie Factory 10 zal tijdens het Pinksterweekend voor het eerst in gebruik worden genomen. Factory 10 is gelegen op de 10de verdieping van de monumentale Maassilo te Rotterdam.
Bruut! Festival 2008
dinsdag 19 februari 2008
Wie last heeft van de volgende symptomen: een jeukend gevoel, kwijlende mondhoeken, moeite met stilzitten en de sensatie van peper in de anus, hoeft niet direct een afspraak te maken bij de plaatselijke SOA-kliniek. Hoogstwaarschijnlijk betreft het een geval van Acute Festivalkriebels. Hier lang mee rondlopen is echter niet meer nodig, aangezien een aantal organisaties het perfecte medicijn ontwikkelde: Bruut! Festival.
Het is inmiddels voor velen geen verrassing meer dat de twee Engelse helden dit weekend naar Nederland komen voor een onvervalst avondje techno in het centrum van Nederland. Zoals meerdere wegen naar Rome leiden, leiden de meeste treinsporen naar Utrecht waar de Winkel van Sinkel aan de oudegracht alle party animals met open armen ontvangt. Alle ingrediënten voor een topavond zijn al aanwezig, maar juist de bezoekers maken het avondje af.
Na een geweldige Oud & Nieuw editie van Cocoon in de Maassilo (sommige bezoekers waardeerden Cocoon NYE zelfs als hun beste Oud & Nieuw feest ooit) keert Cocoon op 11 april terug in de vertrouwde thuishaven The Sand.
Hed Kandi - The Winter Ball
zaterdag 16 februari 2008
The time is now! Na een fenomenale 5 YRS editie zal Arena op zaterdag 23 februari weer het toneel zijn van het meest funky & stijlvolle clubmerk ter wereld: Hed Kandi. Tijdens deze speciale ‘Winter Ball’ editie zullen de uit de UK ingevlogen Hed Kandi DJ kopstukken het Heerlijke Hed Kandi gevoel feilloos weergeven. Nog nooit is het hartje winter zo warm geweest in Amsterdam!
Nieuwe Stekker in het Gele Kasteel
vrijdag 15 februari 2008
Het heeft een tijdje moeten duren maar nu staat hij ook als een huis: de kakelverse editie van Stekker, op zaterdag 16 februari 2008 in het Gele Kasteel in Utrecht. En het moet gezegd: het wordt weer ordinair leuk! Deze keer drie zalen vol flauwigheid, hét Ruilhuisje en een intieme bijdrage van een ‘belofte’ uit Utrecht. Drie zalen? Ja, drie zalen. Stekker is Los, Stekker is Geaard en Stekker is Doorgeslagen. En om dat even kort samen te vatten: één zaal knallen, één zaal kraken en één zaal carnaval.
Gewoon Gastvrij openingsfeest
vrijdag 15 februari 2008
Op een donderdag lekker housen en een biertje drinken in een gezellige tent zonder een vermogen kwijt te zijn? Het kan! De wens van twee jongens kan eindelijk gedeeld worden met de rest van Amsterdam!
Hemelvaart = Hemelrave
donderdag 14 februari 2008
Het begon allemaal 9 jaar geleden als een illegaal feestje onder het viaduct van de A35 bij Hengelo – Zuid. De organisatie wilde wat leuks doen met Hemelvaart. De DJ stond met draaitafel op een aanhanger en het bier werd verkocht vanuit de achterbak van een auto.
Sonic Warfare VI
donderdag 14 februari 2008
Op 22 februari staat Sonic Warfare VI, de dubstepavond van de Melkweg, voor de tweede maal in het teken van het belangrijkste dubsteplabel van dit moment: Deep Medi. De eerste ‘Deep Medi Labelnight’ in september werd zo goed ontvangen door zowel publiek als artiesten dat de deelnemende dj’s graag weer terugkomen om het Amsterdamse publiek nogmaals tot extase te voeren in de Melkweg. Verwacht een avond met de nieuwste en diepste beats die deze wereld voortbrengt!
Basix
zondag 10 februari 2008
Ook deze editie van BasiX op zaterdag 29 maart zal zijn naam eer aan doen. Het concept dat kwaliteit en klasse brengt in de regio Arnhem met een mix van oude roemruchte grootheden en de meest getalenteerde regionale helden. Wederom zal BasiX terug keren met het geluid van begin jaren negentig en dit specifieke tijdperk waar het allemaal mee begon zien te herleven.
Obsession Outdoor Festival pakt uit
zaterdag 9 februari 2008
Dance freaks, festivalgangers en liefhebbers van een uber gezellig festival opgelet! Zaterdag 7 juni zal de derde editie van het Obsession outdoor festival weer worden gehouden op het De Rozeboom te Bovenkarspel. De eerste editie in 2006 was een groot succes en vorig jaar kende het Obsession Outdoor Festival dan ook een flinke bezoekersgroei en was de sfeer subliem. Tevens viert Rewind Events dit jaar haar 15e verjaardag en zal daarom flink uit gaan pakken.
De winterslaap is over. Anticlub ontwaakt en gaat er eens rustig voor zitten. Rustig? Nee, dat is nergens goed voor, het ware Anticlub-hart klopt techno en wat doe je dan? Juist, tijd voor een feestje, of twee! Binnen acht dagen kun je Anticlubben in Tilburg en Eindhoven. Zaterdag 9 februari host Anticlub de kleine zaal van 013 alwaar City Sounds plaats vindt. En een week later, op zaterdag 16 februari wordt er een reguliere editie in de Rechter gehouden, alwaar de Madrileense techno diva Pelacha wat Spaanse warmte komt brengen.
Nightmare in Rotterdam
vrijdag 8 februari 2008
Win een VIP arrangement met Hummer Limo, hotelovernachting en meer....En de nieuwe website staat online!

In verband met een storing zijn alle inschrijvingen van voor zaterdag 9 februari 16:00 uur helaas verloren gegaan. Schrijf je opnieuw in als je voor deze tijd aan deze prijsvraag hebt meegedaan.
Angerfist: The Mutilate Concert
vrijdag 8 februari 2008
Op 29 maart zal het Beursgebouw in Eindhoven trillen op zijn grondvesten! In het laatste weekend van maart zal Angerfist daar de gastheer zijn van een ongekend hardcore evenement; The Mutilate Concert. De beste deejays van dit moment zijn aanwezig en zullen Angerfist bijstaan met onderlinge battles.
Awakenings maakt timetable bekend
vrijdag 8 februari 2008
Awakenings is jarig tijdens Pasen en dit zal weer zeer heftig gevierd worden met een driedaagse in de Gashouder te Amsterdam. De show zal zelfs nog intenser worden dan vorig jaar, zo belooft Awakenings.

Op 3 en 4 oktober keert Awakenings pas weer terug naar de Gashouder. Zoals de laatste tijd bouwt Awakenings de feesten in de Gashouder muzikaal op van 125 BPM in het begin tot ruim 140 BPM aan het einde van de nacht.
Nouveau Riche
donderdag 7 februari 2008
Sinners is al één jaar lang het exclusieve podium voor Nouveau Riche en dat gaan we vieren ook! Op 16 februari zal het dak tijdens het éénjarig bestaan er af gaan in Sinners. Het wordt absoluut een avond waar iedereen naar uit kan kijken.
Reset
donderdag 7 februari 2008
Reset laat zien wat de muziekale toekomst te bieden heeft en alle deejays draaien hun set op die basis. Reset your life, Reset your brain, this is the sound of tomorrow.
Ron Carroll, een echte Fame=dj
donderdag 7 februari 2008
Zaterdag 23 februari is een speciale avond voor Fame=dj's. Niet alleen vindt het feest deze avond in de Waerdse Tempel te Heerhugowaard én in Zalinaz te Etten-Leur plaats, Óók verwelkomt Fame=dj's de internationale held Ron Carroll. Hij draait namelijk op allebei de feesten en daar is Fame=dj's heel erg trots op!
Oldstyle Phantoms
donderdag 7 februari 2008
Your Dance Company heeft naar eigen zeggen de beste mensen voor de beste visuals in huis. Speciaal voor Oldstyle Phantoms zijn de boys van de bewegende beelden nachten de virtuele wereld ingedoken, de wereld van "het fantoom". Met iets minder dan een maand te gaan rammelt deze geest non-stop op de deuren van HappydayZZ in Culemborg en probeert zichzelf een weg naar binnen te verkrijgen.
Zaterdag 1 maart knalt Forces of Dance erin met het gloednieuwe Hollandsch Hard! De lekkerste Hardcore en Hardstyle van Hollandsche bodem, oer-Hollandsche kledingvoorschriften en ander nationale opsmuk. Deze eerste editie zal in de alom geroemde “Angels Place” op het industrieterrein Oostpoort in Harlingen plaatsvinden.

FOD vindt het jammer dat het Hollandsch rood-wit-blauw, binnen de dansscène, in de media ook negatief wordt verbonden aan racistische uitingen. Dit terwijl Nederland internationaal als de bakermat van de hardere dance stijlen wordt gezien en dat is toch iets waar we heel trots op mogen zijn. FOD geeft het Hollandsch rood-wit-blauw weer een positieve lading met oer-Hollandsche kledingvoorschriften en alleen maar artiesten van eigen bodem!
Gabber…, iedereen kent het wel, de tijd waarin hardcore, oldschool en happy hardcore een hype was in Nederland. Kale koppen, aussies, cavello’s, nikies, zonnebrillen, je kunt het zo gek niet bedenken. Dat alles stamt uit de goeie ouwe tijd, die in een sneltrein voort is gezet, en het nu tot alles heeft gemaakt waar het nu voor staat. Mensen kijken er regelmatig op terug en word er wel gezegd van hoe de goed de feesten toen waren, maar aan alles komt een eind natuurlijk. hardcore leeft nog steeds en dat is in dezer tijd nog steeds te zien, alleen de buitenkant van deze hype is genormaliseerd. Maar bij velen zit het gabber gevoel er nog in, je hebt het, het leeft in je bloed.
Shoot Me, I'm Famous!
maandag 4 februari 2008
Het heeft even een paar maandjes geduurd, maar begin maart is Shoot Me, I’m Famous na een korte winterstop weer helemaal terug in Off_Corso. De Shoot Me accu is tot de nok toe opgeladen en zal zaterdag 1 maart al haar energie overbrengen op het publiek!
BLVD
maandag 4 februari 2008
De Maasboulevard zal eindelijk de internationale allure krijgen die zij verdient. Vrijdagavond zal voortaan in het teken staan van de sexy en stoere avond Blvd. Zien en gezien worden, dansen en sjansen, verleiden en flaneren, de avond krijgt een tintje zoals past op een echte boulevard.
B.I.T.C.H wordt een speciale editie dit keer, want ze bestaan alweer vijf jaar. Wie had het ooit verwacht dat het de nummer een fetisj party van Nederland zou worden? Opgebouwd met Pervert in het begin met maar 250 bezoekers en nu uitgegroeid tot de grootste fetisj party met duizenden bezoekers. En omdat ze vijf jaar bestaan gaan ze ook speciale dingen doen zoals grote LED schermen, vuurwerk, shows uit binnen en buitenland, uiteraard geweldige decoratie en weer een fotoshoot area waar je met je vriend of vriendin op de motor gefotografeerd kan worden.
Ghosttown 2008
maandag 4 februari 2008
Op zaterdag 5 april zal de rust in de stad ruw verbroken worden.. Wanneer de duisternis valt, zal een niet te stoppen ondergronds leger zijn jaarlijkse opwachting maken in De Vechtsebanen in Utrecht.. De stilte zal dan overgaan in de beste early rave, op Ghosttown 2008!
Funky 'n' Freaky Fairground
zondag 3 februari 2008
De oud bekende, maar bijna vergeten, term 'Bergen op Zoom, kermisstad' komt weer bovendrijven op een nieuwe editie van D-Fusion #26. Deze wordt gehouden op zaterdag 16 februari in het CKB Underground. Geheel op een Funky’n’Freaky stijl. Kom ook en zet je schrap voor deze rollercoaster!
Audio Attack
vrijdag 1 februari 2008
Op 30 april kun je weer als een kip in een legbatterij bewegen in de straten van Amsterdam, tevergeefs wachten op het openbaar vervoer en hopen dat je ooit nog thuis komt. Maar Art of Dance heeft een veel beter idee. Naar een eveneens goede traditie organiseert zij op Koninginnenacht 2008 een nieuwe editie van de ultieme Queensdaynight rave: Audio Attack!
29 februari 2008
Eye on the future
Superstars
klinch: Rauw
28 februari 2008
Hardcore vs Terror keert terug naar Utrecht
27 februari 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
The energy of the core
Dj Promo breekt arm
26 februari 2008
Dansen doe je zo!
WesterGasfabriek aankomend weekend in teken van Latin sounds
Derrick May komt naar NL voor exclusieve houseclassics set
Paashaas dansgevoel met vijf verjaardagen
25 februari 2008
Sneakerz - Den Haag
24 februari 2008
Treetz 8 maart 2008 terug in de Hofstad
Overdosed 2008
23 februari 2008
WTF?
Crew Lounge 2008
Chivas Regal presents Astoria Lounge
22 februari 2008
Real El Canario @ R&B Diamonds XXL in club Bozzini
Exxellent Samson special met grote muzikale vrienden
21 februari 2008
Addicted
Antwerp Dance Festival zet op 2 mei de stad op stelten
20 februari 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
F*ckers! - De laatste informatie
Awakenings neemt spectaculaire nieuwe locatie in gebruik
19 februari 2008
Bruut! Festival 2008
James Ruskin & Billy Nasty at the movies
18 februari 2008
Sven Väth met Cocoon weer in The Sand
16 februari 2008
Hed Kandi - The Winter Ball
15 februari 2008
Nieuwe Stekker in het Gele Kasteel
Gewoon Gastvrij openingsfeest
14 februari 2008
Hemelvaart = Hemelrave
Sonic Warfare VI
10 februari 2008
Basix
9 februari 2008
Obsession Outdoor Festival pakt uit
8 februari 2008
Anticlub doet Tilburg en Eindhoven aan
Nightmare in Rotterdam
Angerfist: The Mutilate Concert
Awakenings maakt timetable bekend
7 februari 2008
Nouveau Riche
Reset
Ron Carroll, een echte Fame=dj
Oldstyle Phantoms
5 februari 2008
FOD presenteert een nieuw concept Hollandsch Hard
The Energy Events lanceerd nieuw concept
4 februari 2008
Shoot Me, I'm Famous!
BLVD
B.I.T.C.H 5 years wordt een megasucces
Ghosttown 2008
3 februari 2008
Funky 'n' Freaky Fairground
1 februari 2008
Audio Attack