Partyflock
 
Nieuws · december 2008
­ Nederland
Zoals bij velen van jullie al bekend is gaan de locaties Waterfront Rotterdam en Watt fuseren. Dit betekent dat de geplande feesten in Waterfront Rotterdam per 1 januari naar Watt verplaatst zullen worden.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 24 december 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Poema Labelnights: Sino
woensdag 24 december 2008
Op 27 december, de laatste zaterdag van dit jaar, staat het technolabel Sino centraal in de welbekende underground locatie Club Poema. De avond is muzikaal geprogrammeerd rondom het van oorsprong Hongkongse label, met internationale artiesten Technasia (Charles Siegling - FR) en Dosem (live-act - ES). Van Nederlandse bodem niemand minder dan Joris Voorn, Pinxt en Ritzi Lee. Vanaf 11 uur ‘s avonds tot een uur of 7 in de ochtend vliegen de funky loopjes, straight-forward dancefloor killers en onvervalste technoklassiekers je om de oren!
De gemeente Hengelo wil niet meewerken aan een verhuizing van discotheek New York naar bedrijventerrein Westermaat Plein. Eigenaar John Oude Tijdhof dreigt nu om helemaal uit Hengelo te vertrekken en elders in de regio een nieuwe disco te beginnen.
25 December Army of Hardcore
dinsdag 23 december 2008
Over een paar dagen is het 25 december en dan wordt kerstmis wel heel goed gevierd. Dan vind namelijk Army of Hardcore in de Turbinenhalle in Oberhausen (Duitsland) plaats. Elk jaar met kerst wordt daar een dik hardcore feest gehouden en dit jaar is het de tijd voor Army of Hardcore - The indoor festival.
Electronation’s NYE gaat door
maandag 22 december 2008
Vanwege nogal onredelijke redenen heeft de politie een stokje gestoken voor de geplande NYE activiteiten van Electronation in de M.S. Stubnitz. Dit slechte en uiterst ongelegen nieuws heeft hen genoodzaakt om op zoek te gaan naar een nieuwe geschikte locatie. Die hebben ze gelukkig dan ook gevonden en zeker niet zo maar één. De Moby King boot die tussen 23.00 en 07.00 af en aan zal aanleggen aan de kop van het Java Eiland te Amsterdam.
Klaar om te rossen
maandag 22 december 2008
Op zaterdag 4 april is het eindelijk zover: Klaar om te Rossen! Inter-Events organiseert met trots dit nieuwe hardcore concept. Met maar liefst acht topartiesten uit binnen- en buitenland, een compleet omgebouwde locatie met extra licht, lasers en een snoeiharde geluidset zijn zij; Klaar om te Rossen!
25 December Pokke-Kerst-Herrie
maandag 22 december 2008
Nog maar een paar dagen te gaan, dan is het eindelijk tijd voor Pokke-kerst-herrie 2008. De voorbereidingen zijn in volle gang en het beloofd zeker een spektakel te worden. Wie zich de editie van vorig jaar nog herinnert weet zeker dat het dit jaar ook weer beuken word. Want wat wil je nog meer, zwaar terreurgestelde Pokkeherrie tijdens Kerst.
“An Exceptionnel Touch”… een sensueel feest in een ver verleden en in een absoluut unieke omgeving die je raakt! Feestvieren in een ver verleden: 30 meter ondergronds, in de versteende fauna van het Zuid-Limburgse krijt. Daar waar 120 miljoen jaar geleden nog een ondiepe tropische zee spoelde, wordt heden onder het Zuid-Limburgse Heuvelland een uniek evenement georganiseerd dat zich kenmerkt door hoge kwaliteit…..’An Exceptionnel Touch’.
Het spijt Namasté mede te moeten delen dat The Arc of Goa op 31 december 2008 op last van de Amsterdamse authoriteiten afgelast moet worden. Na vele tientallen onvergetelijke en probleemloze feesten op de inmiddels al legendarische MS Stubnitz, weigert het management niveau van de politie de activiteiten met Oud & Nieuw plaats te laten vinden onder de bestaande vergunning.
Ultimate 90’s in Zalinaz
zondag 21 december 2008
Evenementenorganisator J&E Entertainment gaat terug naar een tijd waarin Commander Keen, Wolfenstein en Lemmings de CRT-monitor domineerden, en Carlo & Irene, Terminator II en Bridget Maasland hun positie op de beeldbuis innamen. Op 24 januari staat discotheek Zalinaz in Etten-Leur namelijk in het teken van het nieuwe concept Ultimate 90's.
Club Subway heeft een lange historie. De club opende zijn deuren in augustus 1998 en is vanaf de opening ingericht als een metrostation uit London. De Subway bood sindsdien het thuisfront voor vele organisaties. Diverse stromingen van dance muziek klonken uit de speakers van disco tot hardtrance. Deze periode heeft tot begin 2003 geduurd. In deze beginperiode werd er veel ingespeeld op het Lexion publiek. Dit publiek kwam vaak op de zaterdagavonden lekker feesten in de Subway en de after werd daarna altijd bezocht in de Lexion te Westzaan. Dit concept werd altijd uitgevoerd met een groot aantal resident Dj's. Enkele voorbeelden van deze resident Dj’s waren: dj Quest, Yoost, Dennis R, Ab Koning, Wouter B, Sander E en nog velen andere.
Overlopend van gepaste trots presenteert Soulmax een feestelijke Los editie op 2e kerstdag met een sterren line up van heb-ik-jou-daar! Los staat inmiddels ook in Amsterdam bekend als event wat de feestvreugde tot grote hoogte laat stijgen. De avond staat geheel in het teken van Upper Class Manhattan, de kerst van 2008 vier je in de style & glamour van de rich & famous van Manhattan, leef je in! De dresscode? Chique, elegant, sophisticated, classy, Upper East Side worthy!
El Barrio 3000 is het geesteskindje van Real en is bedoeld voor de echte fans van de eclectische muziek. Geen setje van anderhalf uur, geen grote line-up maar gewoon de hele avond Real El Canario doing wat he does best en dat is natuurlijk draaien. Wat kan je verwachten in de EL Barrio van Real? De vetste hiphop gemixt met Latin, Classics, House, Electro, Reggae en Pop zoals alleen Real el Canario dat kan!
Ik Ben Je Bitch Niet
vrijdag 19 december 2008
De organisaties van het enige grote Hardcore feest met Oud & Nieuw zijn druk bezig met de voorbereidingen en alles verloopt perfect. Omdat de Kerst alweer voor de deur staat en er weer massaal cadeau’s worden ingekocht kan Orange Events natuurlijk niet achterblijven en ziet het wel zitten om alle trouwe bezoekers van Ik Ben Je Bitch Niet eens flink te verwennen. Het kan dan ook niet anders dan dat Orange Events weer eens een leuke actie heeft bedacht. Lees het hieronder…
Ook zo uitgeblust door al je verplichtingen rond de feestdagen?!??! Hier weet Bla bla wel raad mee. De fijne warme dagen vol cadeaus, saaie familiebezoeken en teveel etentjes zijn amper achter de rug dus dat wordt dansen geblazen! Een dag na de kerst en een paar dagen verwijdert van het nieuwe jaar genoeg redenen om het nog eens goed van je slechte gewoontes te nemen voordat jullie je goede voornemens waar zullen moeten gaan maken. Dus kom en vier het bij een van de gezelligste party’s met de dikste artiesten van het moment. Bla bla in de Studio 80 zet 27 december de boel weer volledig op stelten.
Na drie jaar geschitterd te hebben in afwezigheid keert Pixel op 31 december terug naar de plaats waar het allemaal begon; Arnhem. Op de Hoogstraat 7 bracht Pixel zon vier jaar geleden voor het eerst minimal house en techno naar de Rijnstad.
Purmerend, 17 december 2008 - Zaterdag 21 februari zal dance historie worden geschreven. De grootste club van Nederland zal die dag verrijzen in één van de meest prestigieuze locaties van Europa: het Sportpaleis, Ahoy in Rotterdam. Die dag barst DJ Jean presents Madhouse: The Very, Very Dirty House & Eclectic Edition los.
Zany
donderdag 18 december 2008
Er zijn maar weinig plekken op de aardbol die onberoerd blijven voor een succesvolle DJ. Zo gaf Zany afgelopen weekend een daverend optreden op een schip in Zweden en warmde de koude Scandinavische wateren voor heel even op tot tropische temperaturen. Samen met o.a. de Noisecontrollers, Vince en trouwe host DV8 wist hij het publiek zo tekeer te laten gaan dat even gevreesd werd of ze de boot niet tot zinken zouden brengen.
Op Visite bij Latin Lovers
woensdag 17 december 2008
Wie snijd de cake aan? Wie schenkt de cappuccino in? Latin Lovers natuurlijk! Op donderdag 18 december neemt het populairste feest van Rotterdam de toko Club Vie over! Alle tafels, stoelen, banken en krukjes gaan aan de kant want Latin Lovers komt op de koffie met een zeer unieke editie bij VI-SI-TE!
Lineup Trance Energy bekend
dinsdag 16 december 2008
Zaterdag 7 maart maakt Utrecht plaatst voor de instroom van 30.000 dance liefhebbers, die soms duizenden kilometers afleggen om in een bruisende Jaarbeurs te kunnen feesten. De geruchtenstroom is al tijden in volle gang: welke artiesten worden er op de zestiende editie van ’s werelds meest toonaangevende trance-evenement verwacht?
Absolutely Fantastic
dinsdag 16 december 2008
Goede wijn behoeft geen krans… Een mooi oud Hollands gezegde dat zeker van toepassing is
op de laatste editie van het jaar van Absolutely Fantastic. Aanstaande zaterdag 20 december
staan er namelijk drie “fantastic” dj toppers voor je klaar in de grote zaal van Off_Corso in Rotterdam. Wat moet je nou vermelden in het persbericht als onder andere resident-dj Lucien Foort en ook Erick E de pannen van het dak zullen gaan draaien? Beide kanjers behoeven eigenlijk geen verdere introductie, maar voor de zekerheid toch maar een kort intro.
Op het moment dat je wakker wordt van je power nap en je realiseert dat de deurbel al voor de derde keer gaat, realiseer je echt nog niet wat je die nacht allemaal te wachten staat. Een beetje dromerig doe je de deur open en in eerste instantie zie je nog helemaal niets!
Circusact op The Ballroom NYE
maandag 15 december 2008
Nog maar 15 dagen en het is zover The Ballroom NYE. Dit jaar wordt op 31-12 op The Ballroom gegeven in de Zeelandhallen te Goes. Met 3 zalen: Le Ball Masque waar de lekkerste house beats gedraaid worden, Chinese Ballroom deze zaal zal de funderingen van de zeelandhallen laten trillen van hardstyle tot hardcore en alles wat er tussen zit en de Eclectic Ballroom waar je billen automatische beginnen te shaken op de lekkerste eclectische muziek.
Zaterdag 14 maart 2009 zal in Cultureel Centrum De De Haandert te Tegelen (Venlo) Atomico - Procession of the Mercenaries plaatsvinden. Om maar direct met de deur in huis te vallen volgt hier het overzicht van de huurlingen die invulling zullen gaan geven aan de Atomico stoet!
Drie-keer-feestdagen met Crackhouse
zaterdag 13 december 2008
Liefhebbers van een stomende dansvloer kunnen hun harten weer ophalen tijdens de feestdagen, want de crack is weer in de maand! Crackhouse organiseert maar liefst drie avonden om en nabij Kerst en Oud & Nieuw - in Watt, Melkweg en Stubnitz.
Nightlife Circus
vrijdag 12 december 2008
Nog drie weken wachten eer de champagne uit de fles knalt. De voorbereidingen voor Nightlife Circus in de Rijnhal (Arnhem) en Central Studios (Utrecht) zijn in volle gang. Het vuurwerk is besteld en de acts staan te popelen om iedereen een weergaloos Oudejaarsfeest te bezorgen.
Generations of Love
vrijdag 12 december 2008
Op tweede kerstdag keert Generations of Love terug. Na het overweldigende succes afgelopen zomer kon het niet uitblijven. Geheim van het succes is muziek die meerdere generaties aanspreekt en zodoende het gevoel van saamhorigheid vergroot. En wie kan deze kernwaardes beter onderstrepen dan headliner van Generations of Love: Âme.
De 25e editie van Bar7
donderdag 11 december 2008
Bar7 de wekelijkse clubavond op de vrijdag komt in december met een editie op de zaterdag. Met de premiére op vrijdag 1 augustus nog vers in het geheugen wordt het aanstaande zaterdag, 13 december, alweer tijd voor de 25e editie! En niet zomaar een editie, zaterdag zullen alle resident DJ’s van Bar7 plaats nemen achter de decks.
Create Stars
woensdag 10 december 2008
Twee maanden na de Games-editie van Create is het opnieuw raak… en hoe. Op tweede Kerstdag zal Club Speakers in Delft worden omgetoverd tot één grote, feestende en van de euforie uit haar voegen barstende Kerststal. Als er ooit een gelegenheid was om alles -maar dan ook alles- uit de kast te halen, dan is het wel met Kerstmis. Dat moet de organisatie achter de succesvolle serie van Creative Trance Events hebben gedacht. Een serie die inmiddels niet meer weg te denken is uit het landschap van kleine, intieme trancefeestjes voor de echte liefhebbers. En bij Create liggen denken en doen in elkaars verlengde. Want alles gáát uit de kast, met de spectaculairste line-up die het Create publiek ooit voorgeschoteld kreeg!
Op 12 december 2008 gaat het eindelijk gebeuren: Sugar Factory’s Burlesque Dance Event, stijlvolle, sexy maar vooral theatrale Burlesque acts op zorgvuldig uitgekozen beats... Burlesque Dance Event and the art of the TEESE. Dat er beats zijn, is duidelijk, maar wat moéten we met Burlesque?
Winterkriebels Festival 2009
woensdag 10 december 2008
Op zondag 15 februari vanaf zeven uur `s avonds tot vier uur `s ochtends zal Central Studios het decor zijn voor de Winterkriebels festival editie. Met natuurlijk weer een superdikke line up waarbij Studio 1 het domein zal zijn voor de club en house addicts met Laidback Luke, ROOG, Erick E, Sunnery James & Ryan Marciano, Hardwell, Bart B More, Funkerman, Melvin Reese Mc Choral & Andy Sherman.
Catwalk in
woensdag 10 december 2008
Op 11, 12 en 13 december vindt Catwalk in'' plaats in club Catwalk. De club die het afgelopen jaar is verkozen tot beste club van Rotterdam en een nominatie voor beste nachttempel van Nederland in de wacht heeft gesleept. Met dit festival dankt Catwalk alle organisaties die afgelopen jaar diverse avonden hebben georganiseerd. Ook dankt Team Catwalk alle dj’s, live acts, vj’s en natuurlijk het publiek dat altijd heeft bijgedragen aan de goede sfeer!
Kinky on the Beach Trance Masters
woensdag 10 december 2008
Het staat bij velen vast al in de agenda. Kinky On The Beach is in nog geen twee jaar uitgegroeid tot een van de meest succesvolle en toonaangevende fetish concepten van Nederland geworden. Hun kracht? Laagdrempelig, sfeervol, het juiste publiek, de betere locaties en een uitgekiende line-up. Niet voor niets stijgen de bezoekers aantallen en zijn alle feesten ruim voor aanvang volledig uitverkocht!
Plaisir - Musique Electronique
dinsdag 9 december 2008
Zaterdag 13 december staat de Utrechtse undergroundtempel. het K-Sjot, weer bol van de heerlijke tunes uit verschillende genres. Plaisir verraad haar line up nooit, omdat Plaisir zich richt op die mensen die lekker gemakkelijk, zonder pretenties los kunnen gaan op kwalitatieve muziek tegen betaalbare prijzen. Zaterdag de 13e heeft Plaisir een wel heel bijzondere gast uitgenodigd om voor een muzikaal hoogstandje te zorgen en hoopt deze held vaker te mogen ontvangen. Dus 13 december staat het K-Sjot wederon in het teken van techno, minimal, progressive, trance, acid, electro en house.
Bij de achterban van deze organisatie is het allang een bekend gegeven; Decisions is booming and hot! De meest populaire partyorganisatie van dit moment heeft onder het partypubliek in amper drie jaar tijd een grote schare trouwe en gezellige fans opgebouwd! Fans die weten dat de feesten van Decisions garant staan voor een optimale muzikale beleving waar kwaliteit en sfeer de boventoon voeren.
De afgelopen editie van Erotic Festival Vibe on tour ligt nog vers in het geheugen. Nachtboetiek toverde de HappydayZZ weer om in de meest gewilde partylocatie van Midden Nederland. Met Unique zal Nachtboetiek dit weer helemaal overdoen.
Steve Bug terug met kerst
maandag 8 december 2008
Tweede kerstdag 2008 is het precies 2008 jaar geleden dat Steve Bug geboren is en dat moet gevierd worden vond Made in Brain. Daarom hebben ze Steve uitgenodigd om een speciale 4uurs set te doen. Wat is een betere locatie dan precies 723km van de geboorte plaats van Steve, de Flexbar in Amsterdam.
Ratsschhhh, LadyKillers was aan! Tijd voor het een dik vervolg op donderdag 25 december, eerste Kerstdag! Ja,je leest het goed! Niemand minder dan Chuckie zal LadyKillers in Outland op haar grondvesten laten trillen! Samen met Sunnery James & Ryan Marciano, Afrojack, Ricky Rivaro, Andy Sherman (dj set) en vele vele anderen! De kaarten vliegen nu al de deur uit, en met deze line up weet jij zelf ook dat de run op kaarten groot wordt! Lees snel verder voor de complete line up!
De digiflyer staat online en de kaartverkoop rolt lekker... Extrema NYE komt eraan! In een warme sfeer de handen in de lucht op ’s werelds vetste house. Dikke techno in een industriële omgeving en diepgaan in een kleine, dampende club op de dikste minimal techno en techhouse van ons land, dat is Extrema NYE!
Mindcontroller
vrijdag 5 december 2008
Mindcontroller is één van de vaste tradities van de hardere partykalender in het begin van het nieuwe jaar. Op zaterdag 7 februari zal voor de zestiende keer het harde geluid van de jaren ’90 de good old Hemkade domineren met een uitstekende programmering. Deze legt opnieuw de focus op de hardcore die één op de drie jongeren in de nineties tot zich wist te binden. Trek je TR-909’s, Alpha Juno’s en TB-303’s maar weer uit de kast en herleef het verleden op Mindcontroller!
Zaterdag 13 december staat Hard Nature alweer voor de dertiende keer op de agenda van de Effenaar. Dit populaire hardstyle concept is inmiddels een begrip in zuidelijk Nederland. De twee areas zijn altijd gevuld met gezellige mensen. Een area met hardstyle en een met oldschool en classics. Samen met een goed geselecteerde line-up gaat het op 13 December volop knallen de Eindhovense Effenaar. Kaarten voor Hard Nature kosten 17,50 en zijn reeds te koop via www.hardnature.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A12573, alle Belcompany filialen en de Ticketservice voorverkoop punten. Bij de Effenaar zelf zijn ook kaarten te koop.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 3 december 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Zak, the Awakening Continues
woensdag 3 december 2008
D-Block & S-te-Fan, Guru Josh Project, The Darkraver, Afrojack, Wildstylez, Davide Sonar, Showtek, Activator, Promo, Isaac, Josh & Wesz, Lady Dana, A-lusion, Noisecontrollers, Brennan Heart, Vato Gonzalez, Mc Tjen, Outblast, Max B. Grant, Billy the Klit, Zatox, Francesco Zeta, Stephy, The Prophet, Frontliner, Scope DJ, Trilok & Chiren, Max Enforcer, Evil Activities, Deepack, Luna, Neophyte, Korsakoff, Headhunterz, Gizmo, Fausto, Donkey Rollers, Pavo, Zany, Dozer, Quintin, Real El Canario, Ryan Marciano & Sunnery James, Sidney Samson, Billy the Klit.

Aan de lijst bekende artiesten die de komende tijd hun opwachting maken lijkt geen eind te komen!
Lees snel verder voor de data en extra info!
Brrrr. Het wordt kouder en kouder en de dagen steeds donker-en donkerder. Typisch snotterweer, en met wie valt er op een druilerige vrijdagavond nu beter te snotteren dan met de Snotapen on Tour! Na twee apegezellige edities in oktober en november is het vrijdag 5 december alweer tijd voor editie drie van Snotapen on Tour! Het is wederom de TWSTd die dienst zal doen als apekooi.
Denk jij ook altijd bij het zien van So you think you can Dance: dit kan ik beter? Maar heb je geen zin om dit voor de camera en voor het ganse land te laten zien, maar wel op de dansvloer? En wil je met jouw muziekkennis ook nog dikke prijzen winnen? Dan is Panama zondag 7 december the place to be voor jou! Tijdens So you think you can disco? worden zowel je dance moves als je muziekkennis op de proef gesteld dankzij een stevig spelletje Disco Bingo, deze avond voor het eerst in Amsterdam.
Eye on the future & Trancentral
dinsdag 2 december 2008
De Lichtfabriek in Haarlem geldt elk jaar als dé plek om Kerstavond door te brengen. Voor vele partygangers is Eye on the Future namelijk het ideale feest om je kerstdagen mee te beginnen, traditiegetrouw zijn hier dan ook de meest opvallende dj’s van het afgelopen jaar te horen. Ook de 2008-editie van dit steevast uitverkochte evenement presenteert weer een dikke line-up, ditmaal bestaande uit dj’s als ROOG, Erick E, Ille Bitch, Marnix, Chip & Dale, Michel Becks en Jeroenski.
Publi© Domain
maandag 1 december 2008
Op 6 December is ’t zo ver, de eerste editie van het gloednieuwe hardstyle concept ‘Publi© Domain’ van ADB zal de Q-Nation op zijn grondvesten doen schudden. Alle artiesten van ADB die op Publi© Domain achter de decks plaats nemen produceren, ook hun eigen originele sound.
Na de succesvolle editie in augustus 2008 is het op zaterdag 7 februari 2009 weer tijd voor 1992 is 4 you! Sporadisch keert b2s terug naar het legendarische Parkzicht te Rotterdam. Een club die begin jaren 90 enorm populair was. Gelukkig heeft b2s de mogelijkheid hier af en toe nog een “ouderwets” feestje te mogen geven.
Na de succesvolle jaarlijkse Reunion - van 18 oktober in Rotterdam - sluit Club X het jaar 2008 feestelijk af met nog een jaarlijkse traditie…Inderdaad het succesvolle concept van Club-X: de XXL-Edition!
30 december 2008
010 Classics verhuist van Waterfront naar Watt
24 december 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Poema Labelnights: Sino
23 december 2008
Discotheek New York dreigt met vertrek uit Hengelo
25 December Army of Hardcore
22 december 2008
Electronation’s NYE gaat door
Klaar om te rossen
25 December Pokke-Kerst-Herrie
Een verrassend en veelzijdig heden ‘with an Exceptionnel Touch’
21 december 2008
Namasté’s Oud & Nieuw evenement gestopt door autoriteiten
Ultimate 90’s in Zalinaz
20 december 2008
Hardcore cafe/club weer terug van weg geweest
19 december 2008
Los xxx-mas, Upper Class Manhatten style
Nummer 1 eclectische dj trakteert Off_Corso op 24-12 met 5 uur soloset
Ik Ben Je Bitch Niet
Bla Bla introduceert aan jullie een “derde” kerstdag special
18 december 2008
Pixel keert op oudejaarsnacht terug naar zijn roots
UDC maakt line-up dj Jean presents Madhouse bekend
Zany
17 december 2008
Op Visite bij Latin Lovers
16 december 2008
Lineup Trance Energy bekend
Absolutely Fantastic
Nieuwste en spectaculairste clubnacht begint
15 december 2008
Circusact op The Ballroom NYE
Haelen.tk maakt line-up Atomico Tegelen bekend
13 december 2008
Drie-keer-feestdagen met Crackhouse
12 december 2008
Nightlife Circus
Generations of Love
11 december 2008
De 25e editie van Bar7
10 december 2008
Create Stars
Sugar Factory’s Burlesque Dance Event
Winterkriebels Festival 2009
Catwalk in
Kinky on the Beach Trance Masters
9 december 2008
Plaisir - Musique Electronique
Marcanti Reunion by Decisions & Crazyland
8 december 2008
Unique Sexy and the City zaterdag 13 december met Bi-Rotic & Pleasure4U
Steve Bug terug met kerst
LadyKillers invites Chuckie and friends op 1e kerstdag!
5 december 2008
Hotelarrangementen Extrema NYE beschikbaar
Mindcontroller
4 december 2008
Dertiende editie Hard Nature in de Effenaar
3 december 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Zak, the Awakening Continues
Zie de maanschijn door de bomen, Apen start uw wild geraas....
So you think you can disco?! Yes, you can
2 december 2008
Eye on the future & Trancentral
1 december 2008
Publi© Domain
1992 is 4 you! in Parkzicht Rotterdam
Club X presents XXL The Christmas Edition