Partyflock
 
Nieuws · november 2008
­ Nederland
Bar Weinig presents: Le Guess Who?!
vrijdag 28 november 2008
Bijna een jaar na de allereerste editie komt Bar Weinig op 29 November terug met de grootste line-up tot nu toe. Waar tot op heden (slechts) een grote buitenlandse artiest op de flyer sierde zijn dat er bij de Le Guess Who?! Editie drie! Het Le Guess Who?! Festival is in het leven geroepen om Canadese muziek te promoten in Utrecht, met bands als Beachhouse en Melissa Auf Der Maur op de donderdag en de vrijdagavond laat de Tivoli het neusje van de (Canadese) zalm zien op het gebied van pop en rock. Bar Weinig doet op zaterdag precies hetzelfde, maar dan op het gebied van dance.
Roosendaal gaat los
vrijdag 28 november 2008
Kan dat eigenlijk? Los gaan in Roosendaal? Dit zijn vragen die een Roosendaler zichzelf af en toe stelt. Dit is ook de vraag die dj en voorzitter van de stichting U&I Dance Robin Hildenbrant zich zelf stelt. Hildenbrant heeft al diverse feesten gegeven in het Roosendaalse en iedere keer zag hij dat Roosendaal los kon gaan. Twee keer was er een succesvolle editie van Eclipse in een bomvolle Erato, de befaamde dj contest in de Oude Danserije met de finale op het Toffestival in het Vrouwenhof. Iedere keer kwam de Roosendaler in grote getale opdraven om te dansen op house & techno beats.
Weirdoz
donderdag 27 november 2008
Ongewoon uniek gehuld in een trendzettende modecreatie zijn alle ogen op hem gericht. Met zijn voeten in felgekleurde sneakers, tappend op de housey elektro tunes, baant hij zich een weg naar de dansvloer. Opeens wordt zijn aandacht gegrepen. Terwijl de muziek naar zijn hoogtepunt toewerkt, slikt hij de brok in zijn keel weg en strijkt hij zijn aparte jacket glad. Ze draait zich als geroepen om. Haar glanzende tregging weerkaatst de lichteffecten en ietwat verlegen drukt ze haar glasloze rode brilmontuur terug op haar neus. Vastberaden werpen ze elkaar goedkeurende blikken toe en beseffen ze dat alle provocerende puzzelstukjes vanavond op hun plek zijn gevallen. Meet Weirdoz: where the fashion freaks step up!
Legendz
donderdag 27 november 2008
Ondanks de commotie van de afgelopen dagen over het optreden van de The Masochist gaat party organisatie Wicked Soundz vrolijk verder met de laatste voorbereidingen voor het early hardcore concept van het zuiden genaamd legendz. Op zaterdag 29 november is de 2e editie een feit met een verassende line-up. Check de timetable!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 26 november 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Aanstaande vrijdag is het alweer tijd voor de laatste editie van Hardcore Prophecy dit jaar in City life te Reeuwijk. Na twee eerdere succesvolle evenementen zal ook deze keer de City Life omgetoverd worden tot een waar hardcore paradijs. Wederom zal er in beide zalen extra dik geluid neergezet worden, zodat je die bass niet alleen zal horen, maar uiteraard ook gaat voelen!
Je hoeft er geen heilige voor te zijn om te worden uitgenodigd in de Hemel. Althans, zolang die hemel Exxellent Heaven heet! Op zaterdag 13 december daalt een delegatie DJ’s uit de dancehemel neder in The Matrixx. Dennis Ferrer voert het gezelschap aan, met aan zijn zijde Funkerman, Erick E en Sidney Samson.
Kaartverkoop Trance Energy van start
dinsdag 25 november 2008
Na de geweldige aflevering van februari 2008, waarbij dertigduizend bezoekers in een stampvolle Jaarbeurs getuige waren van een onvergetelijke nacht, komt ’s werelds grootste en meest toonaangevende trance-evenement op zaterdag 7 maart 2009 terug. De zestiende editie van Trance Energy biedt deze nacht een thuishaven voor veertig artiesten, ingevlogen van over de hele wereld, bijgestaan door 30.000 trance liefhebbers vanuit alle windstreken. Prepare to dance!
Wil je lekker feesten op The Ballroom Nye in Zeelandhallen te Goes en niet druk maken over vervoer? The Ballroom heeft daarom uit een aantal plaatsen bussen rijden. Dit is een extra service waar gelimiteerde kaarten beschikbaar zijn
Hard Bass Gelredome: The line-up
maandag 24 november 2008
Hardstyle is de populairste stroming in de hardere dance scene en de avond zal dan ook 9 uur lang in het teken staan van deze muziekstijl. Wat betreft de programmering zijn de verwachtingen erg hoog. Verdeeld over de avond zullen vier blokken van twee uur worden ingevuld door de allergrootste hardstyle artiesten. Vier teams (Green, Blue, Yellow & Red) zijn zo ingedeeld dat er een zeer verrassende mix zal ontstaan. Ieder team is zorgvuldig geselecteerd en vertegenwoordigd zijn muzikale fingerprint.
Atmoz vs. Danssalon
maandag 24 november 2008
De hedendaagse partyganger ziet soms door de bomen het bos niet meer. Feesten en festivals in alle soorten en maten in iedere uithoek van binnen- en buitenland. De feestgangers uit het zuiden des lands die dit verlangen herkennen kunnen zich gel
6 december is na 9,5 jaar de laatste editie van Underground Beats. Dampend en stampend zijn de afgelopen 9,5 jaar voorbij gevlogen, maar aan alles komt een eind, zo ook aan de twee maandelijkse sessies van Underground Beats in het Kasteel. Met zijn respectabele leeftijd van 9,5 jaar is Underground Beats één van de oudste techno organisaties in Nederland. Je kunt bij Underground Beats nog eenmaal genieten van een ouderwetse techno avond in zijn puurste vorm, en dit zal de komende keer niet anders zijn.
Next Generation
zaterdag 22 november 2008
Next Generation. Het concept dat bij vele te boek staat als het jonge broertje van Nopeisdope. En dat niet ten onrechte. Rockstarz World heeft speciaal voor de volgende generatie house liefhebbers (16+) een concept ontwikkeld dat kwalitatief geen haar onder doet voor zijn oudere broer!
City Sounds bestaat 5 jaar
zaterdag 22 november 2008
Tilburgse dance organisatie City Sounds viert binnenkort haar vijfde verjaardag. Op zaterdag 13 december aanstaande is het groot feest in 013, de locatie waar City Sounds al een aantal jaren succesvol resideert.
Crazyland was weer echt Crazyland en voordat het 11 april is voor de volgende editie Crazyland Iceland heeft men nog twee spectaculaire feesten in de aanbieding voor je. 27 december Marcanti reunion samen met Decisions en 1 januari Booming Sexy New Year by Crazyland!
SexyMF in 3 clubs
donderdag 20 november 2008
Sexy Mother Fucker rockt tijdens Christmas Eve in drie Nederlandse clubs

Wow, wat was het weer een fucking lekkere zomer. Ok, het kwam uiteraard niet door het weer, maar de (beach)party’s en festivals van sexy MF en So Fucking Sexy gaven de Nederlandse zomermaanden uiteindelijke toch nog een lekker tropisch klimaat. Maar nu de zomer ten einde is, betekent dat niet dat de beats van Sexy Mother Fucker als sneeuw voor de zon verdwijnen. Wat denk je zelf? Wij doen niet aan een lange winterslaap. In plaats daarvan is Nederland tijdens de kerstnacht, 24 december, in de ban van Sexy Mother Fucker. Dan barst het circus namelijk op drie verschillende plaatsen los met superjocks als Benny Rodrigues, Hardwell, Jean en [Sunnery James & Ryan Marciano achter the decks!
Outside in the weekend
donderdag 20 november 2008
Op vrijdag 28 en zaterdag 29 november zal er weer een nieuwe editie plaats vinden van Outside In.
Als je Outside In nog niet kent ga je dan diep schamen, eerder deed dit concept van Stalker al een hoop stof opwaaien in het Haarlemse uitgaansleven. Waar anders wordt er een complete grasmat in een club gelegd om het enige indoor outdoor festival van Nederland te hebben? Dit is slechts een van de vele toffe thema’s die Outside In inmiddels rijk is.
Park Avenue
donderdag 20 november 2008
Laatste editie Park Avenue

Partyliefhebbers in de omgeving van Hoorn kunnen zaterdag 6 december nog één keer hun hart ophalen in Schouwburg het Park. Deze avond vindt namelijk voor de allerlaatste maal het dancefeest Park Avenue plaats. Alles wordt uit de kast gehaald om de schouwburg tot een uitzinnige club om te toveren en voor een speciaal afscheid te zorgen.
Los
donderdag 20 november 2008
Op 24 december zal er weer een prestigieuze editie van LOS plaats vinden in het Paard Van Troje te Den Haag. De Main Area zal het domein zijn van Benny Rodrigues, Chuckie, Bart B More, Fetish Verdi en Dirty Priest, waar zij hun uiterste best zullen doen om de temperatuur weer tot hogere waarden op te krikken. Deze heren blazen het dak er af en pompen de zaal vol energie! Maar het draait deze avond niet alleen om de deejays, ook moet je denken aan de meest sexy danseressen en de vetste lichtshow die je ooit op LOS gezien hebt. De heren zullen worden bijgestaan door Lady Bee en Miss Cherry die er samen voor gaan zorgen dat deze avond alle handjes in de lucht gaan!
BLACK
donderdag 20 november 2008
De afgelopen jaren heeft Black kleur bekend: de sound in België werd harder en de sfeer intenser. Bij de voorgaande editie was het Antwerpse Sportpaleis playground voor liefhebbers van het stevigere werk. Dit jaar zal BLACK verhuizen naar de Trixxo Arena, op aanvraag van de vele fans zal het evenement niet meer op vrijdag maar op zaterdag plaatsvinden! Onnodig te zeggen dat het geluid in de Trixxo Arena zuiver als een diamant zal klinken en de bassen er naar hartenlust kunnen knallen.
Essence barst van de primeurs
woensdag 19 november 2008
Nog maar een dikke twee weken te gaan tot 6 december en de allereerste Essence in de Jaarbeurs! Essence pakt uit in maar liefst vijf zalen waarvan drie zalen gevuld zullen zijn met een hele dikke doorsnede van het beste aan DJ’s. Essence staat voor vernieuwen en dat brengt uiteraard verschillende primeurs met zich mee…
F1rst Match
dinsdag 18 november 2008
Tijdens F1rst Match in de Amsterdamse The The Sand zullen op zaterdag 22 november oude tijden herleven, want de vroege hardstyle uit de periode rond de millenniumwisseling doet het bloed nog altijd sneller doen stromen. In deze creatieve tijd wordt een nieuwe beukstroming geboren en wordt Nederland overspoeld door een stortvloed aan klassiekers. Er staat een nieuwe generatie artiesten op, maar tevens beginnen talloze veteranen aan een tweede jeugd dankzij de hardstyle. De zorgvuldig opgebouwde timetable van F1rst Match garandeert een onvergetelijke tijdreis naar oude tijden, met een line-up die louter topartiesten telt.
Hoewel deze dagen natuurlijk ook in het teken staan van feest en gezelligheid, zorgt de winterperiode vaak voor een ongekend verlangen naar de zon, zee, het strand en drank. De Vip Trip kan dat voor je regelen. Verzorgde de organisatie eerder al exclusieve reisjes naar de Caribbean, op zaterdag 6 december is het tijd voor het sprookjesachtige Azië!
Op vrijdag 9 januari 2009 zal weer een nieuwe editie van Hardcore Zone gehouden worden. De Merx in Berghem zal omgebouwd worden tot een ware Hardcore Zone. Twee area’s met de beste Hardcore en Early Rave. Een geweldige manier om het nieuwe jaar keihard te laten beginnen.
Twstd
zaterdag 15 november 2008
TWSTd DJ's tourt naar Catwalk, Rotterdam

'Off the record': DJ Café TWSTd treedt opnieuw ver buiten haar deuren op zaterdag 22 november met het reizende TWSTd DJ´s concept. Met een bezetting van Nationale en Internationale residents gaat het feest de hele nacht door in Catwalk, Rotterdam. TWSTd DJ´s neemt Aril Brikha uit Stockholm en Billy Nasty uit Brighton mee. Wouter de Moor en Jamie Lie A Kwie, de populaire residents en vroegere winnaars van de Dommelsch TWSTd DJ Contest, vertegenwoordigen in deze line-up het TWSTd Agency. Mee in de karavaan gaat Roffa's tech-house talent: Taras van de Voorde.
Indoor Winter festival
donderdag 13 november 2008
Tot laat in de avond buiten zitten en heerlijk kletsen over van alles en nog wat, op het laatste moment beslissen om nog even een terrasje of strandje te pakken samen met wat vrienden of je al weken vooraf verheugen op een van de vele buitenfestivals. Het is helaas voorbij, de zomer van 2008. Het was een korte, maar mooie zomer. Nu is het tijd voor de donkere maanden. Regen, kou, somber en grauw zijn woorden die hier bij passen. Maar.. deze periode heeft ook zijn voordelen! Wanneer de winter begint trekken we met z’n allen naar binnen, en hiermee openen wij gezamenlijk.. het indoor party seizoen!
Firma Gezellig invites Earthbookings
woensdag 12 november 2008
Zaterdag 22 november a.s. organiseert Firma Gezellig een heerlijke avond voor de echte underground liefhebber. Op zeer korte termijn heeft Off_Corso, deze opvallend actieve organisatie, verzocht of er interesse was om deze zaterdagavond te hosten. Rekorder heeft door omstandigheden van haar vaste residency moeten afzien, maar is begin 2009 weer terug in Off_Corso. Firma Gezellig heeft uiteindelijk het vertrouwde en langlopende Earth-label uitgenodigd om een afvaardiging van haar eigen boekingsbureau in te zetten. En met recht kan gezegd worden dat Firma Gezellig er in is geslaagd een zeer verrassende line up te presenteren.
Nocturnal Timetable
woensdag 12 november 2008
Dit weekend wordt een hard en duister nieuw concept gelanceerd in The The Sand in Amsterdam. De bezoekers mogen aanstaande zaterdag tijdens de eerste editie van Nocturnal de kracht en kwaliteit van Cyndium’s evenementen meemaken.
Radio Soulwaxmas
woensdag 12 november 2008
Zin om Kerstmis dit jaar op een vette vuige manier in te luiden? Vlak voor de feestdagen touren de bekende Belgische Dewaele broertjes door Europa om samen met bevriende dj's het jaar 2008 af te sluiten. Het programma van Radio Soulwaxmas is bomvol dus dat betekent dat er tot in de late uurtjes doorgehaald kan worden.
Kick-off Klub Kikker
dinsdag 11 november 2008
De klubkikker is een veelvoorkomende verschijning. Iedereen heeft weleens kennis gemaakt met een klubkikker, maar de meeste mensen die dit bericht lezen zijn er gewoon lekker zelf een. Hoppend van club naar club gaat de klubkikker elk weekend tekeer zoals een klubkikker betaamt. Om jullie niet als notoire eenheidsworsten door te laten hoppen, bieden de organisaties Eat this Media, Wesdex, Stichting 030303 en 360 je nu de mogelijkheid om eens kennis te maken met de nog niet zo vaak gepasseerde geluidsbarrière dat u zal brengen naar een andere kant van het elektronische spectrum.
Absolutely Fantastic
dinsdag 11 november 2008
Om gelijk maar even met de deur in huis te vallen: aanstaande zaterdag 15 november heeft Absolutely Fantastic een extra dikke line-up voor je klaar staan in Off_Corso! Dat is heel erg goed nieuws toch? Zowel in de grote zaal als in de altijd gezellige lounge staat de crème de la crème van dj-en Nederland voor je klaar om je een “fantastic” avond te bezorgen.
Zaterdag 15 november aanstaande doet het populaire feestconcept Sneakerz Club Rembrandt in Eindhoven weer aan, met de nodige verassingen. In de Red Room van de club is zoals altijd de typerende Sneakerz sound te horen, met o.a. Gregor Salto en Skitzofrenix. De Red Room is deze keer in handen van 'Club Represent' en staat daarmee in het teken van de lekkerste hiphop. DJ Rockid voorziet samen met DJ Marcel de Foyer van eclectische tunes.
Taste-it!
dinsdag 11 november 2008
Nog maar net bekomen van het ongekende feestgeweld van de laatste editie, staat nu alweer de volgende editie voor jullie klaar! Zaterdag 22 november wordt de vierde Taste-it! in de Lichtfabriek en ongetwijfeld het vierde succes! Zet de datum dus met dikke letters in je agenda en get yourself there!
Sleazers
zondag 9 november 2008
Ken je dat gevoel? Het gevoel dat het onder in je buik begint te kriebelen. Iedereen om je heen lijkt net even iets onrustiger, maar op een vrolijke manier. Iedereen lijkt er zin in te hebben! Het is het bijna weekend gevoel, oftewel het vrijdagmiddag gevoel. Het liefste zou je de remmen al helemaal los willen gooien, maar waar naartoe op deze vrijdag? Sleazers jouw antwoord op deze vraag.
Haarlem Beeft
zondag 9 november 2008
Soms kan je iets heel bijzonders meemaken in de Haarlemse dance tempel [ location=699]. Dan strijkt een muzikale legende zijn hand over zijn hart en komt uit liefde voor de muziek naar een relatief klein clubje in de Kromme Elleboogsteeg. Het gaat hier over internationale topartiesten die alleen voor festivals en grote evenementen te permitteren zijn. Het is natuurlijk fantastisch dat dit soort artiesten door de jaren heen altijd een warm plekje voor Stalker hebben en naar deze Club blijven komen, maar het mooiste is de party zelf die en die zal worden gehost door de populaire avond Haarlem Beeft!
Benghels
vrijdag 7 november 2008
Nadat J&E Entertainment tijdens Dance Boulevard afgelopen zomer al met succes een area met het créme de la crème uit de Nederlandse house scène serveerde gaan ze nu nog een stapje verder met het nieuwe exclusieve latin housefeest Benghels op zaterdag 29 november. Dit evenement vindt plaats in voormalig bioscoop en nu trendy horecacomplex Den Enghel.
S.O.S presents
donderdag 6 november 2008
De donkere dagen zijn inmiddels aangebroken, sinterklaas is onderweg en de Kerstman kijkt al voorzichtig om de hoek en geeft je alvast een speciale tip; Speciaal voor diegene die het na de eerste kerstdag al weer helemaal zat is om verplicht thuis te zitten en nog even lekker uit wil gaan, is er goed nieuws. Op deze kerstzondag is er vanaf 23 uur een speciale S.O.S X-Mas Edition. HD Venue zal deze nacht het decor zijn voor “The Sound Of X-Mas”. Deze Extra lange en Speciale X-Mas Edition van S.O.S zal tot maar liefst 06:00 uur s’ochtends doorgaan.
Elke tweede zaterdag van de maand, zijn de Bohémiens & Neohippies van de 21ste eeuw weer van harte welkom bij Herr Zimmerman. Ook deze clubavond staat in schril contrast met de overheersende mainstream-urban wind, die door de huidige Nederlandse partyscene en het straatbeeld van Rotterdam waait en waarbij feesten vaak niet meer zonder 'kut', 'fuck' of 'shit' in de aankondigingen lijken te kunnen...
After @ Lexion
woensdag 5 november 2008
Lexion maakte onlangs bekend dat zij in december en januari twee Indoor Winter Festival’s zullen organiseren met buitenlandse grootheden. Nu wederom groot nieuws vanuit Westzaan. Lexion, ooit bekend als de after club van Nederland, zal in november uitpakken met twee ouderwetse afterparty’s!
Snotapen on Tour. 4 x 2 = geen 9
woensdag 5 november 2008
Familietripje geslaagd! De aller eerste Snotapen on Tour in oktober is in goede aarde gevallen bij de Amsterdammers! Tijd om de goede gang van zaken te continueren! Op vrijdag 7 november staat Snotapen met een nieuwe editie in de TWSTd! Wat volgens vertrouwde bronnen wederom gaat knallen! En dat vier keer twee geen negen is blijkt wel uit de vier back2back formaties, die achter de draaitafels gaan plaatsnemen.
Latin Lovers
woensdag 5 november 2008
Fresh fruit, Fresh Latin Lovers! Wat een feest was het vorige maand tijdens het 3 jarige jubileum van Latin Lovers: Ongelooflijk! In een uitverkochtte Villa Thalia ging het compleet los op de dansvloer maar ook daarbuiten, niet normaal! Latin Lovers bedankt daarom ook iedereen die erbij was want dankzij jullie is het een topfeest geworden!
5 September 2005 was de eerste (live) Special met Joris Voorn, Alexander Kowalski en Secret Cinema. Deze avond is legendarisch gebleken! Nu meer dan driejaar later is het HOT weer gelukt om de artiesten bij elkaar te krijgen voor live edition part 2! Uit een ruim aanbod van live artiesten heeft Heroes ervoor gekozen om die artiesten neer te zetten die op muzikaal en creatief gebied een duidelijke link met elkaar hebben. Dat is in 2005 dus een groot succes gebleken met een uitverkocht huis en as vrijdag 7 november is er weer een kans!
Op 29 november a.s. kunnen de echte diehards weer terecht in club Broadway om de vroegere tijden weer te herleven tijdens een nieuwe editie van Housepar-t. Deze legendarische avond is na een tijdelijke stop van een jaar weer terug in Club Broadway in Erp. Dano, Waxweazle, Tango & Cash, Affix en Freeze vs. The Exorcist zullen de mobieltjes, aanstekers en de handjes in de lucht doen gaan op de beste oldschool, classics en early rave. Oldschool in Broadway wil never die!
Op vrijdag 28 en zaterdag 29 november 2008 bezegeld Namasté het lot van verre wereldreizigers en liefhebbers van ondergrondse muziekculturen in een uitbundig feest op de MS Stubnitz. In vijf ruimtes met in totaal meer dan 40 DJ’s, live acts en muzikanten zal het Arc of Goa Weekend je meenemen op een muzikale en culturele cruise naar zonnigere oorden, ver voorbij de horizon, in een wereld die rechtstreeks uit je mooiste dromen lijkt te komen.
Het is duidelijk: de Nachtboetiek feesten in de HappydayZZ zijn top! Dat kun je volgende maand opnieuw zelf meemaken bij Unique Sexycity op 13 december. Dan barst het weer volop los en zet Nachtboetiek de HappydayZZ op stelten. Een voorverkoop die als een sneltrein loopt op dit moment gaat het nu al een waanzinnig feest worden waar iedereen het naar zijn zin zal hebben.
Full Spectrum in Flex Bar
dinsdag 4 november 2008
Utrechts meest beruchte aanbieder van kwalitatief hoogstaande danceproducties stort zich op een wel heel enerverende nacht in Flexbar Amsterdam. Aanstaande vrijdag 7 november is Flexbar namelijk het strijdtoneel voor een tweetal bijzondere primeurs.
Na verschillende succesvolle edities van Most Wanted in Eindhoven vonden onze voortvluchtigen in september gelukkig ook in Etten-Leur een veilig onderduikadres. Deze editie in Zalinaz leverde dusdanig veel enthousiaste reacties op dat een volgende editie al snel besloten was. De volgende bijeenkomst vindt dan ook plaats op 29 november, en de cosa nostra van de hardstyle en van de hardcore scene zal zich laten vertegenwoordigen door onder andere Charly Lownoise, D-Block & S-te-Fan, Josh & Wesz, J.D.A., Predator en vele anderen.
Hard Bass Gelredome Arnhem
maandag 3 november 2008
Op zaterdag 14 februari 2009 organiseert b2s Hard Bass in de GelreDome te Arnhem.
De voorverkoop begint op zaterdag 29 november 2008 om 13.00 uur. Tickets kosten 48 euro (ex fee) en zijn te verkrijgen via Ticketonline, waaronder internet, het callcenter en de Free Records shops.
Op zondag 16 november a.s. vindt de tweede editie plaats van ‘Dance erger je niet!’ Studio 80 in Amsterdam is, samen met Catwalk Rotterdam, de vaste thuisbasis voor een nieuwe maandelijkse zondagse clubavond. Nooit eerder heeft Firma Gezellig binnen haar drie jarig bestaan een vaste clubavond gekend in het Amsterdamse uitgaansleven, maar daar komt nu dus verandering in.
The return of legendz
zaterdag 1 november 2008
Na tien maanden van stilte keert Legendz, het early hardcore en oldschool evenement van het zuiden, terug. Na het overweldigende succes van de eerste editie kon een vervolg niet uitblijven en op zaterdag 29 november is de tweede editie, met een verrassende line-up, een spetterende lichtshow en een ouderwets dikke dreun, een feit.
28 november 2008
Bar Weinig presents: Le Guess Who?!
Roosendaal gaat los
27 november 2008
Weirdoz
Legendz
26 november 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Laatste info en timetable Hardcore Prophecy
25 november 2008
Exxellent Heaven met Ferrer, Funkerman, Erick E en Samson
Kaartverkoop Trance Energy van start
24 november 2008
Speciaal busvervoer voor The Ballroom NYE op 31 december
Hard Bass Gelredome: The line-up
Atmoz vs. Danssalon
23 november 2008
Underground Beats / de laatste editie.
22 november 2008
Next Generation
City Sounds bestaat 5 jaar
21 november 2008
Crazyland gaat wederom voor succes op 27 december en 1 januari
20 november 2008
SexyMF in 3 clubs
Outside in the weekend
Park Avenue
Los
BLACK
19 november 2008
Essence barst van de primeurs
18 november 2008
F1rst Match
The Vip Trip will reach for the Asian stars
17 november 2008
Start het nieuwe jaar goed met Hardcore Zone op 9 januari in Berghem
15 november 2008
Twstd
13 november 2008
Indoor Winter festival
12 november 2008
Firma Gezellig invites Earthbookings
Nocturnal Timetable
Radio Soulwaxmas
11 november 2008
Kick-off Klub Kikker
Absolutely Fantastic
Prominente rol voor hiphop tijdens Sneakerz
Taste-it!
9 november 2008
Sleazers
Haarlem Beeft
7 november 2008
Benghels
6 november 2008
S.O.S presents
5 november 2008
Miauw! Ik hou van jou! is dé nieuwe clubavond van Herr Zimmerman
After @ Lexion
Snotapen on Tour. 4 x 2 = geen 9
Latin Lovers
Heroes of Techno live met Kowalski, Voorn en Cinema
4 november 2008
Eindelijk Housepar-t in Club Broadway
Derde Arc of Goa Weekend op de MS Stubnitz
Unique Sexycity in de Happydayzz op 13 december: laatste kortingskaarten
Full Spectrum in Flex Bar
Wanted: Charly Lownoise, D-Block & S-Te-Fan, Josh & Wesz, J.D.A., Predator
3 november 2008
Hard Bass Gelredome Arnhem
2 november 2008
Firma Gezellig zet met 'Dance erger je niet!' voet op amsterdamse bodem
1 november 2008
The return of legendz