Partyflock
 
Nieuws · oktober 2008
­ Nederland
Op Zaterdag 20 December 2008 staat de laatste editie van het jaar van Smackdown op het programma, uiteraard in Doornroosje, Nijmegen! Echter dit keer niet zomaar een editie. Op 20 December pakt Smackdown flink uit met een extreem uitgebreid en exclusief “XXL” programma om het 2 jarig bestaan van Smackdown in Doornroosje grootst te vieren! Smackdown slaat namelijk terug met de grootste en dikste line-up tot nu toe, so prepare for Smackdown XXL! Xtra Xtra Large Beats ’n Breakz!
Dutch Domination
donderdag 30 oktober 2008
Tijdens de Gouden Eeuw waren de Hollanders de baas over de wereldzeeën. De VOC, Indië, en de zilvervloot, iedereen met kennis over de Nederlandse geschiedenis weet dat ons kleine landje in De Gouden Eeuw een absolute wereldmacht was. En het was Michiel de Ruyter die werd geprezen om zijn daden. En veel Hollanders vinden hem anno 2008 nog steeds de bom!
KitCatKlub
woensdag 29 oktober 2008
KitCatKlub knalt iedere eerste zaterdag van je maand het knetterende Amsterdamse nachtleven in. Hoogste tijd dus voor een kakelverse nieuwe editie. Op de eerste dag van november brengt KCK een fijne selectie van frisser dan frisse artiesten die het stoerste geluid van nu brengen. Jongens en meisjes die garant staan voor een lekker feestje van de bovenste plank.
Jawel, nog een aantal weken en dan is het zover. Na twee zeer geslaagde edities organiseert X-Factor Events op vrijdag 21 november alweer de derde JDA staat voor: · Echte hardcore en anders niks in de Hi-Lite in Schaijk.
Op zaterdag 1 november vindt er een wel heel speciale editie plaats van een van de meest zoete en verleidelijke club avonden van Nederland, Candy Club. Het succesvolle ‘sweet & sexy’ concept mag dan alweer drie kaarsjes uitblazen maar dat is niet alles. In samenwerking met White Villa viert Candy Club dan ook de release van een heuse dubbel CD welke vanaf 1 november in de winkels zal verschijnen. Hiervoor is bovendien een speciale commercial gemaakt welke binnenkort te zien is op TMF en MTV en te horen is op Slam FM!
Stomend staat de Bull klaar, stampend van ongeduld om de arena te betreden en daar woest om zich heen te trappen. Aanstaande zaterdag opent Almere Events Centre de poorten om haar toe te laten op No Bullshit, het ultieme gevecht tegen de matadores en toreros van Multigroove en DNMC Events. Het feestgewoel zal in alle razernij ontketenen als de bruutse Early Harcore, wreedste hardcore, razende Speedcore en meedogenloze Terror hier de dienst uit maken.
Oldschool Gangsters
maandag 27 oktober 2008
A.s. zaterdag 1 november 2008 organiseert DJ Rob met zijn oldschool Gangsters a new edition of oldschool Gangsters in Outland te Rotterdam. Deze locatie zal van 23.00uur tot 06.00uur worden overgenomen door de OG’s die voor de kenners onder ons geen uitleg nodig hebben. DJ’s als CJ Bolland, DJ Rob & MC Joe, Stanton en more OG’s zullen deze avond de beste House/oldschool classics en Early Rave voor jullie draaien.

Check the digiflyer voor een korte impressie.
Drugs en Uitgaan
maandag 27 oktober 2008
Alcohol en drugs, daar weet je toch alles al van? Waarom dan deze website? Check it out en je zult het zien: Drugsenuitgaan.nl is dé website voor uitgaande jongeren die alcohol of drugs gebruiken. Drugsenuitgaan.nl zit boordevol nieuws, info en tips over alcohol en drugs. Ook kun je er bijvoorbeeld filmpjes uploaden over je ervaringen en testen of je inderdaad alles al weet over drugs. Voer de drugdancer wat XTC en alcohol en kijk wat er gebeurt of test je eigen gebruik.
Het is nu alweer 10 jaar geleden en dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom zal 24 December 2008 aangepakt worden om tijdens E.S.U dit te gaan vieren in nieuw verbouwde Empire New York.
Je T'aime Domingos
zondag 26 oktober 2008
Op zondag 2 november is het eindelijk zo ver. Het is weer tijd voor een editie van Je T'aime Domingos. Dit is niet zomaar een editie. Je T'aime Domingos viert een special editie die je niet mag je niet missen. De zondagavond zit vol met verassingen en garandeert je één van de beste ‘nights out’ die je ooit zal meemaken! Welke tent dit aankan? Marcanti Plaza zal op zijn grondvesten staan te schudden tijdens deze spectaculaire editie.
Latin Lovers
zondag 26 oktober 2008
Fresh fruit, fresh Latin Lovers! Wat een feest was het vorige maand tijdens het 3 jarige jubileum van Latin Lovers: ONGELOOFELIJK! In een uitverkochtte Villa Thalia ging het compleet los op de dansvloer maar ook daarbuiten, niet normaal! Latin Lovers bedankt daarom ook iedereen die erbij was want dankzij jullie is het een topfeest geworden! Super! Samen met jullie heeft Latin Lovers bewezen dat ze nog lang niet klaar is! Daarom dendert Latin Lovers ook fris door naar de volgende editie, here we goooo!
Diepgang
zaterdag 25 oktober 2008
Zaterdag 1 november is het weer tijd voor een gezellig ondergronds verzetje in de Rotterdamse tunnelclub de Catwalk. Ben jij toe aan iets nieuws en sta jij open voor progressieve en innovatieve muziek? Dan is Diepgang de clubavond die jij zoekt!
Haiku met Charles Webster in Catwalk
zaterdag 25 oktober 2008
Na de Coast 2 Coast albumrelease is het voor Charles Webster een absolute must geworden zijn fans tegemoet te komen tijdens een wereldtournee. Met live optredens in Azie, Amerika en Europa is deze man zowel als producer als dj wereldwijd gerespecteerd. Na zijn tour in Amerika en Azie is Europa aan de beurt. Charles Webster besluit zijn bezoek aan Nederland af te sluiten in Rotterdam op 26 oktober tijdens Haiku with Charles Webster. Op deze speciale zondag zal hij acte de présence geven in de Catwalk met een extra lange dj set.
15 Jaar Rave On Snow
zaterdag 25 oktober 2008
Europa's grootste winterfestival viert feest dit jaar. Van 12 tot en met 14 december 2008 verwacht het welbekende snowresort Saalbach/Hinterglemm enkele duizenden bezoekers voor de 15e verjaardag van Rave On Snow.
Rave On Snow is in Duitsland een begrip, maar in Nederland nog bijna geheel onbekend. Rave On Snow is een 2-daags durend festival dat plaatsvind in lokale apres ski cafe's, discotheken en andere locaties zoals het dorsplein (in de sneeuw) of een ondergrondse parkeergarage in Saalbach/Hinterglemm.
Raving Nightmare reunion
zaterdag 25 oktober 2008
Op zaterdag 27 december (3e kerstdag) zal er een heuse Raving Reunion plaatsvinden in de voormalige Platte Zaol, nu Maastricht Music Hall. Na een lange periode van stilte in deze locatie zal UHM eindelijk de ”Infinite Memories” weer nieuw leven in blazen.
Lipstick in Limburg
vrijdag 24 oktober 2008
November staat bekend als een maand van wind, regen en kou. Op 29 november biedt EYE4Dance echter de ideale schuilplaats in Limburg, als we tropische temperaturen bereiken met de tweede editie van Lipstick in Helden!
Na het overweldigende succes van de eerste editie (check het bewijs via deze link laten ze ook deze keer weer discotheek Palladio op haar grondvesten beven.
Pandemonium
donderdag 23 oktober 2008
Na het succes van de vorige keer is het ook deze keer aan Cyndium om op de 27ste van december een spetterende editie neer te zetten die ook de vorige keren zal overtreffen. Met zorg is er wederom veel aandacht besteedt om tot een exclusieve line-up te komen die ook weer meer dan Pandemonium-waardig is. Cyndium kan alvast verklappen dat zowel vaste als nieuwe bezoekers aangenaam verrast zullen worden bij de bekendmaking hiervan.
Footclub
donderdag 23 oktober 2008
Footclub HITS YOUR SPOT! Dubbel en dwars keert Footclub keihard terug in haar thuisbasis The Thalia in Rotterdam op zaterdag 8 november! Met een vette, warme intieme, en uitverkochte vorige editie op zak hebben we er meer dan zin in! We presenteren in hartje herfst tijdens de donkere koude en vooral natte dagen, een droge, lichte en vooral warme Footclub editie! Met onze eigen jongens is het opnieuw een gezellig avondje Thalia! In de dj booth zien we daarom dj's van kwaliteit verschijnen, en daarom presenteren we jullie graag op ons blaadje Baggi Begovic, Jasper Clash, Nick Base, Marc MacRowland en het gareel wordt bij elkaar gehouden door Neerlands beste MC, Gee!
Hed Kandi’s funky ADE
donderdag 23 oktober 2008
Het Amsterdam Dance Event vertegenwoordigt ieder jaar in Amsterdam de meest uitzinnige feesten en meest spraakmakende DJs. Daarom is natuurlijk ook dit jaar Hed Kandi weer vertegenwoordigd. Echte clubhouse-fijnproevers kunnen zaterdag 25 oktober in Arena hun housebeminnend hart ophalen en maar liefst 8 uur lang genieten van een sensationeel spektakel met de meest oorstrelende house sounds, stunning entertainment, en stijlvol publiek.
Regionale vete duurt voort
donderdag 23 oktober 2008
De regionale vete tussen de twee grootste Dance organisaties van West-Brabant, EYE4Dance en J&E Entertainment, duurt voort.
New concept 'The Freaxxshow'
woensdag 22 oktober 2008
Voor de echte megaparty’s in een grote club moest je tot nu toe richting het buitenland – met Ibiza als meest prominent voorbeeld, waar party’s als Manumission een stevige trend hebben gezet. Aan die situatie komt zaterdag 20 december een eind: The Freaxxshow is het geesteskind van Bas & Ram in samenwerking met The Matrixx. De beste DJ’s in hun genre gecombineerd met de meest extravagante acts en spectaculaire shows… all night long!
Nog iets meer dan een maand is Crazyland weer op zijn oude vertrouwde plek Hemkade 48 Zaandam. Na uitstapjes zoals de HMH zijn ze weer terug op Crazyland's Basic Home Place. Een ideale lokatie voor het thema Mad Max waarbij de wereld is vergaan.
Een jaar of vijftien was ze, Dana van Dreven, toen in Nederland de housemuziek haar intrede deed. Niet veel later splitste die muziek zich op in een softere en hardere variant en Lady Dana werd gevangen door die laatste. Ze liet zich er niet door weerhouden dat de hardcorescène gedomineerd werd door mannen en begon zelf met draaien. In de hardcorescène verwierf ze al snel een plekje als Lady Lady Dana, maar er kriebelde meer en als een van de eersten in Nederland begon ze met het draaien van hardstyle.
Good Old Dayz
dinsdag 21 oktober 2008
Na weer een geslaagde editie van A New Generation in september, waar de nieuwe hardcore en de nieuwe generatie artiesten centraal stond is het deze maand eindelijk weer tijd voor een Good Old Dayz!
Non Stop Electronation
dinsdag 21 oktober 2008
Nog maar een paar dagen te gaan en het is alweer tijd voor ADE 2008. Iedereen uit de dance wereld die wat is, maar vooral denkt dat hij wat is zal zich verzamelen in Amsterdam om zogenaamd zaken te doen… Onzin vinden wij. Een dance event is er maar voor een reden. Juist! Feesten.

Josh Wink, Steve Bug, John Dahlbäck, Oliver Huntemann, Alexander Robotnick, D’Julz, Legowelt, Ida Engberg, Bangkok Impact, Style of Eye, Terry Toner, Orgue Electronique, Benny Rodrigues, Perc, Remo, Octogen, Clara Moto, Ultradyne, Cinq Croniq, Paul Hazendonk, Tron, Clockwork, LeckTrick, Egypt Friend Intestine, Kassen, Thomas Laurén, TLR, Tundra, Jarno, Pawel Blot, Uit de Hoogte, Cosmic Force, Stel-R, Giorgos Gatzigristos.
Begin december, wanneer heimwee naar tropische oorden of (dichter bij huis) chillen in de achtertuin serieuze vormen begint aan te nemen, wordt het weersonafhankelijke housefeestje 'Soundgarden' gelanceerd. Zaterdag 6 december van 22.00 tot 07.00 uur 's morgens, in het Klokgebouw te Eindhoven. Voor paradijsvogels en passiebloemen die graag in de watten gelegd worden op de klanken van maar liefst 15 top artiesten, waaronder de dj's Hardwell, Lucien Foort, Benny Rodrigues, Eric de Man, Jeroenski, Sunnery James & Ryan Marciano en Gregor Salto.
Omdat tijdens the Eden Rave de klok een uur terug wordt gezet vanwege de wintertijd, blijft er een extra uur over om te feesten. Dit extra uur gebruikt organisator Dance 2 Eden voor een grande finale: In het laatste uur sluiten alle nog aanwezige DJ's in een spectaculaire gezamenlijke all star battle het feest af.
Het Amsterdam Dance Event begint voor club Home op donderdag 23 oktober met Kinky Malinki’s Annual ADE Party.
Club KRANGzinnig!
zaterdag 18 oktober 2008
25 Oktober, de zaterdag van Amsterdam Dance Event, is het eindelijk weer tijd voor een nieuwe Club Krangzinnig: feesten tot 10 uur in de ochtend dus! En omdat het Amsterdam Dance Event is, is er voor de line-up flink uitgepakt. Niet alleen draaien residents Peter Eilmes (ook bekend als Platten Peter), Julietta, Jeff Rushin, en Flowing (live & DJ), ook Andre Crom is van de partij!
Cyndium presents Nocturnal
vrijdag 17 oktober 2008
Het aftellen is begonnen, over iets minder dan een maand zal The The Sand in Amsterdam geopend worden voor Nocturnal, het nieuwste concept van Cyndium. De harde en industriële sfeer wordt aangevuld door artiesten die een heel breed hardcorepubliek aanspreken. De line-up heeft geen uitgebreide toelichting nodig.
The Ultimate Solo Conflict
donderdag 16 oktober 2008
Het aftellen is nu toch echt in volle gang, we zijn minder dan een week verwijderd van één van de grote klappers die we dit jaar nog voorgeschoteld krijgen. Het zal jullie allemaal niet ontgaan zijn dat op de 18e van oktober Nosferatu een nog nooit vertoond stunt uit gaat halen. In de hardste locatie van Nederland, HappydayZZ Venue Culemborg, zal de man die in het dagelijks de naam Erwin draagt maar liefst 6 uur lang al zijn energie eruit gooien in een weerzinwekkende hardcore set. Hieronder de laatste info voor het Ultimate Solo Conflict:
Mood Elevator in de catwalk!
woensdag 15 oktober 2008
Mood Elevator heeft het de afgelopen zomer druk gehad. Na mooie optredens op festivals als Awakenings, Free Your Mind, Rockit en tevens de organisatie van twee knusse festivals in het oosten des lands is het nu weer herfst en dus tijd om lekker met zijn allen naar binnen te gaan. Nog even terugblikkend kan gezegd worden dat de vierde editie van Have A Nice Day een groot succes was en ook de allereerste editie van Good Life in de Nijmeegse Goffert was top! Het was een fijne zomer. En zo is het.
Het zonnige festival weer is definitief uit Nederland vertrokken. De zon is achter de wolken, regen komt met bakken uit de hemel en je winterjas kan de kast alweer uit. Gelukkig is het bijna 31 oktober! Vrijdag 31 oktober belooft nu al een fantastisch mooie dag te worden, of het nou regent, sneeuwt of de zon zich laat zien: Musica Republica Indoor zal voor een stralende dag zorgen. Rotterdams grootste outdoor dance festival gaat indoor!
Crazy Park @ Parkzicht
dinsdag 14 oktober 2008
Terug naar toen alles nog puur en onbezonnen was. Of op weg naar waar alles in een rijp en trendy jasje is gestoken. Terwijl vele generaties zich diep hebben geworteld in het bruisende nachtleven van toen, plukken de ‘groentjes’ daar tot op de dag van vandaag nog steeds de vruchten van. Twee werelden, onoverkoombare verschillen maar zoveel passie voor hetzelfde. De ware battle is dan ook pas compleet als beide ingrediënten brutaal bij elkaar gevoegd worden… CRAZY PARK presents: the New Generation VS Oldskool!
Absolutely Fantastic
dinsdag 14 oktober 2008
Wil jij elke derde zaterdag van de maand helemaal uit je dak gaan? Dan is er maar één plek waar je moet zijn! Absolutely Fantastic in Off_Corso in Rotterdam. Elke editie ontvangt gastheer en resident Lucien Foort een willekeur aan “fantastic” Nederlandse dj’s.
De vaste ingrediënten van Suikerspin zijn natuurlijk bekend. Mierzoete decoratie, entertainment van de hoogste plank, heerlijke suikerspinnen de hele avond door, een heuse 'GeurDJ' en natuurlijk een dikke vette line up die garant staat voor de beste house met een rauw randje! Maar dit keer is er meer!
Klinch op 3voor12
maandag 13 oktober 2008
De dagen worden korter, de nachten langer: tijd om de clubs weer in te duiken! Elke vrijdag kan je in de Melkweg terecht op klinch, het danceplatform met een fijn breed aanbod aan progressieve, elektronische dansmuziek. Dankzij een samenwerking met 3voor12 zijn heel veel sets van artiesten die op klinch optreden nu ook achteraf on-demand te beluisteren!
De meeste clubgangers in Nederland zijn inmiddels bekend met de clubtour ‘Secret Cinema Invites’. Verschillende locaties door het hele land hebben de Rotterdams getinte sound al meerdere malen mogen ervaren. Na een succesvolle editie in de Poema RAW eerder dit jaar, keert SCI 18 oktober weer terug naar deze ondergrondse techno locatie. Ditmaal met 4 primeurs en een Utrechts accent in het programma!
Net als Madonna, U2 en Coldplay is de sympatieke Duiter maar eens in de zoveel tijd in ons land. Na een jaar afwezigheid staat hij eindelijk 24 oktober in de Amsterdamse Escape tijdens het Amsterdam Dance Event voor een exclusief optreden van maar liefst drie uur lang.
Goldmember invites Touch Events
donderdag 9 oktober 2008
Nog maar een paar dagen rest je om de kaarten te bestellen en getuige te zijn van de unieke samenwerking in een schitterende entourage. Voor maar € 19,75 en vip € 34,75 kun je getuige van zijn van een gouden nieuw concept. Maar liefs 16 (!) top dj's, topentertainment verzorgt door de beste bureaus en een professioneel decoratieteam die alles aankleed als nooit te voren.
Op zaterdag 8 november vindt in Metropool de eerste editie plaats van een bijzondere samenwerking tussen twee organisatoren; Psychofunkadelic en Flax Wax. De twee organisatoren hebben de handen in één geslagen en zullen de bezoekers een ultieme strijd leveren waarbij techno, in alle denkbare vormen, de avond zullen passeren. Onder de noemer ‘The Ultimate techno Battle’ zullen 6 dj’s in de verschillende klasse de strijd aangaan met elkaar.
The Ultimate Solo Conflict
dinsdag 7 oktober 2008
Op de 18e van oktober staat een man centraal die al tientallen jaren weet hoe je echt hard moet beuken, al tientallen jaren weet hoe je een publiek moet bespelen en begeren en na tientallen jaren nog steeds één van de grote hardcore helden is. Het is tijd voor een 6 uur lang durende solo, met niemand minder dan een DJ die het echt verdiend:Nosferatu.
Slaves to the Rave naar Italië
dinsdag 7 oktober 2008
Vrijdag 31 oktober 2008 is de dag dat Italië kennis gaat maken met Slaves to the Rave! Op deze dag is er in Discotheek Number One te Brescia het feest Halloween Night. Sala 2 is deze avond en nacht het domein van Slaves to the Rave!
Welcome to the Future
dinsdag 7 oktober 2008
Met het vallen van de bladeren keert WTTF voorlopig weer terug op zijn thuisbasis in Studio 80, waar op 2 augustus overigens ook nog een legendarische after werd gehouden met onder andere Rozzo en Luciano.
Op 1 november 2008 wordt in het Almere Events Centre een eeuwenoude traditie geëerd als de toreros en matadores van Multigroove en DNMC het gevecht aan gaan met de Bull; Een stierengevecht als blijk van waardering en ontzag voor de mytische krachten van dit beest. Daarbij schijnen dergelijke gevechten voor sommige vrouwen als afrodisiacum te werken, dus het zal er ongetwijfeld in alle opzichten verhit aan toegaan tijdens ‘No Bullshit’.
Donderdag 30 oktober aanstaande zal de eerste editie van Siksmiks in de Flexbar te Amsterdam plaatsvinden. Dit idee is in het voorjaar van 2008 voortgekomen uit de behoefte bij een aantal producers om een nieuw project te beginnen. Een project dat ze de muzikale vrijheid biedt te doen waar zij zelf zin in hebben.
Wie dacht dat de Poema RAW in Utrecht genoeg minimal/techno georiënteerde feesten had, mag zich nogmaals bedenken. 11 Oktober slaat Doe//rak z’n slag met onder meer een dj die nog nooit eerder in Nederland heeft gedraaid! Alleen bekend als resident van de beruchte Tresor club in Berlijn is DJ S.P.U.D. Deze ondergrondse dirk zal ons laten zien waar Doe//rak om draait. Los gaan!
Essence maakt line up bekend
donderdag 2 oktober 2008
Op zaterdag 6 december 2008 vindt in de Utrechtse Jaarbeurs het gloednieuwe Dance event Essence plaats. Verspreid over maar liefst vijf hallen van het imponerende Jaarbeurscomplex zullen de beste DJ’s optreden.
Electronation @ ADE
donderdag 2 oktober 2008
Dit jaar is alweer de dertiende Amsterdam Dance Event, het grootste clubfestival ter wereld waar meer dan 700 djs en live acts zullen optreden in 40 clubs, zalen, winkels en cafés. Van 23 Oktober tot 25 Oktober vind het plaats en zal de hoofdstad weer het Mekka zijn van alles wat met elektronische muziek te maken heeft. Natuurlijk doet Electronation mee met de gekte die ADE door twee avonden te organiseren met op vrijdag 24 Oktober Electronation presents Crème Organisation & Bunker Records, en op zaterdag 25 Oktober Electronation presents Plantage 13 night with Pickadoll, Confused & Ideal.
Absolutely stereo @ the Thalia
woensdag 1 oktober 2008
Absolutely Stereo is back! Ze zijn terug in Rotterdam! Absolutely Stereo is vanaf nu iedere eerste zaterdag van de maand met de vetste sound, lights en effects terug te vinden in The Thalia. Zet met een dikke zwarte stift zaterdag 4 oktober in je agenda of op je voorhoofd, want de opening en kick-off zal zeer spectaculair worden! Absolutely Stereo is natuurlijk HET zielenkindje van Hollands leading female DJ: Miss Monica.
31 oktober 2008
Smackdown XXL - 2 Years of Smack Down
30 oktober 2008
Dutch Domination
29 oktober 2008
KitCatKlub
JDA staat voor echte hardcore en anders niks
28 oktober 2008
Candy Club viert driejarig bestaan met een speciale dubbel CD
Thunderdome Radio Special & time-table No Bullshit
27 oktober 2008
Oldschool Gangsters
Drugs en Uitgaan
Geen softe maar knetterharde muziek in Empire New York te Hengelo
26 oktober 2008
Je T'aime Domingos
Latin Lovers
25 oktober 2008
Diepgang
Haiku met Charles Webster in Catwalk
15 Jaar Rave On Snow
Raving Nightmare reunion
24 oktober 2008
Lipstick in Limburg
23 oktober 2008
Pandemonium
Footclub
Hed Kandi’s funky ADE
Regionale vete duurt voort
22 oktober 2008
New concept 'The Freaxxshow'
21 oktober 2008
Crazyland Mad Max 15 november pakt flink uit
Dana, 15 years the first lady of the harder styles
Good Old Dayz
Non Stop Electronation
20 oktober 2008
Soundgarden : Housefeest voor paradijsvogels…
Komend weekend: spectaculair extra uur tijdens The Eden Rave
19 oktober 2008
Purple Music, Cocoon after, Kinky Malinki en Objektivity
18 oktober 2008
Club KRANGzinnig!
17 oktober 2008
Cyndium presents Nocturnal
16 oktober 2008
The Ultimate Solo Conflict
15 oktober 2008
Mood Elevator in de catwalk!
Musica Republica Festival indoor update
14 oktober 2008
Crazy Park @ Parkzicht
Absolutely Fantastic
Cotton candy house, houseclassics en pokeren op Suikerspin
13 oktober 2008
Klinch op 3voor12
Secret Cinema Invites keert terug naar de Poema met 4 primeurs
10 oktober 2008
Paul van Dyk presents Vonyc Sessions
9 oktober 2008
Goldmember invites Touch Events
8 oktober 2008
Suspicious sounds vs. Ear to brain · the ultimate techno battle
7 oktober 2008
The Ultimate Solo Conflict
Slaves to the Rave naar Italië
Welcome to the Future
6 oktober 2008
Multigroove’s stierengevecht versterkt met ere-matadore DJ Promo
4 oktober 2008
30 oktober kick-off van Siksmiks in de Flexbar
Utrecht schenkt Doe//rak voor hondsdolle jongeren
2 oktober 2008
Essence maakt line up bekend
Electronation @ ADE
1 oktober 2008
Absolutely stereo @ the Thalia