Partyflock
 
Nieuws · januari 2008
­ Nederland
XFM Xnergy
donderdag 31 januari 2008
Spektakel, een super line-up, non stop dance en een unieke ambiance! Dit zijn de kernwoorden voor de nieuwe editie van XFM Xnergy! Zaterdag 8 maart 2008 is het Klokgebouw het middelpunt van deze nieuwe editie. Na een kort uitstapje naar het Beursgebouw is XFM weer helemaal terug in het uiterst unieke Klokgebouw in Eindhoven. Het Klokgebouw staat bekend om zijn speciale sfeer en uitstraling. Zet de datum maar alvast in je agenda!
Zaterdag 2 februari is het tijd voor het feest Legendary hardcore in 1 van de clubs die sinds de begintijd al hardcore op het programma had staan. Het betreft hier Club Impulse te Spijkenisse. De locatie die onder de “ouwe garde” beter bekend is als; Demi-Sec, Cargo Music Hall en de naam die het voor Impulse had namelijk Club Y-Land.
Exxellent Lolita
woensdag 30 januari 2008
Soms gaat een feest om de muziek. Soms om het fijne partypubliek dat er komt. En als het een ècht goed feest is, gaat het juist om de perfecte combinatie van die twee factoren. En dat is exact wat er aan de hand is met de komende editie van het stijlvolle Exxellent lolita in The Matrixx, op zaterdag 9 februari! Met een line-up die de artiesten Don Diablo, Erick E, Sidney Samson, Skitzofrenix en MC Gee flink de ruimte laat - ze gaan zich helemaal uitleven in sets van tenminste anderhalf tot twee uur. En dus ligt de bal bij het partypubliek - ga los!
Reemke & Dogge Invites
woensdag 30 januari 2008
Afgelopen jaar was Reemke Invites het enige uitverkochte feest in het Muziekcafé te Kerkrade, de lokatie met wellicht wel de meeste feesten van heel Nederland. Met artiesten als J.D.A., Vahg, Noizefucker, het vrouwelijke duo Miss Zelda vs s'Aphira, Cemon Victa en vele anderen werd dit feest een groot succes en vandaar is er ook gekozen voor een vervolg.
Dik
dinsdag 29 januari 2008
Een enthousiast publiek dat helemaal opging in de muziek. Aril Brikha die na twee uur live optreden nog niet wilde stoppen en een zeer warme en sfeervolle Catwalk. De eerste aflevering van ‘dik’ in de oude fietserstunnel was moddervet. Een vervolg kan natuurlijk niet uitblijven. Op zaterdag 16 februari is dik terug in de Catwalk, met deze keer de Zweedse Petter als voornaamste gast.
Nog een paar dagen en dan barst het wildste feest van Nachtboetiek weer helemaal los met The First XXL – Wild Style Clubbing!
In heel Nederland staat Twente bekend als dé regio waar men veel bier drinkt, en met veel bedoeld men ook echt veel. Waar de rest van Nederland afhaakt drinkt een gemiddelde Twentenaar er nog rustig op los. Het kan natuurlijk ook niet anders want in Twente worden de mensen met de fles groot gebracht, een fles die in de volksmond ook wel een "Beugel" of "Plofpot' word genoemd en die van een grote bierbrouwer uit Enschede komt.
Freakend pakt groot uit in 2008
maandag 28 januari 2008
Het jaar 2007 was een veelbelovend jaar voor Freakend, het concept dat zich afgelopen 1,5 jaar via BLM9 Bloemendaal en Panama* Amsterdam opwerkte naar verschillende locaties in het hele Land! In 2008 zal Freakend zijn aanwezigheid in de partyscene alleen nog maar meer gaan versterken om nog groter en spectaculairder uit te pakken! Met maar liefst 4 club locaties Zal Freakend in 2008 laten zien waar zij voor staat: op elke avond een spectaculaire mix van overheerlijk extase verhogende minimalistic big room electro en jackin’ beats! Dit in combinatie met een uitmuntende sfeer en stunning performances maken deze avonden jouw weekenden tot een keiharde Freakend!
re·vo·lu·tie (dev; revoluties): Radicale verandering, vernieuwing
De laatste eeuwen hebben zich tal van revoluties afgespeeld in de wereld. Zo begon in het laatste decennium van de 18e eeuw de Franse Revolutie. Dit was een politieke omwenteling, waarbij de Franse monarchie vervangen werd door een republiek. Een ander voorbeeld is de Russische Revolutie. Gedurende de periode 1905 tot 1922 veranderde het Russische tsarenrijk in de eerste communistische staat ter wereld: de Sovjet-Unie.
Underground Shock presents
zondag 27 januari 2008
We waren het bijna vergeten, maar dit jaar bestaat Underground Shock alweer drie jaar. In deze afgelopen drie jaar zijn er vele succesvolle feesten geweest. Underground Shock staat bekend om de gezellige feesten met een aanspreekbare line-up voor een betaalbare prijs. Op zondag 23 maart 2008 is het dan eindelijk weer zover en staat er voor het eerst een Paas-editie op het programma. De line-up is er wederom één om je vingers bij af te likken en bestaat zowel uit nationale als internationale top DJ’s.
Volendam, een zeer bekend dorp vanwege zijn topsport zowel in voet- als handbal, de typische volksmuziek ook wel aangeduid als de “Palingsound”. De uitermate trieste nieuwjaarsbrand en de vooruitstrevende moedige moeders. Ja Volendam is zelfs zo bekend dat er inmiddels gestreden wordt om een plaatsje op het monopolybord!

Gelukkig is er naast Jan Smit, BZN en Piet Veerman ook nog een ‘daverende’ house-scene in het vissersdorp. Het bekendst binnen de regio zijn natuurlijk de legendarische Revolution party’s die inmiddels alweer ruim 4 jaar worden gegeven. Revolution staat garant voor: gezelligheid, een goede line-up, een lage entree en (veel) goedkope drank! Dit te samen met heerlijke beukende beats maakt een typisch Revolution feestje compleet!
Outlawed Society
vrijdag 25 januari 2008
Na het succesvolle evenement Hellraiser 25 december 2007 in de Turbinenhalle presenteert Pro-mode Entertainment "Outlawed Society"! Een nieuw concept maar met dezelfde kwaliteit als wat je van ze gewend bent. Een supersoundsysteem, dikke lasershows en natuurlijk de beste atmosfeer zullen zorgen voor een avond wat nog lang in ieders geheugen gegrift zal staan
Perfume
donderdag 24 januari 2008
Perfume is een elegant mengsel. Een mengsel dat wordt gebruikt om eigen en andermans zintuigen te prikkelen. Zaterdag 2 februari is het tijd voor een nieuwe editie van dit maandelijkse, stijlvolle & eigentijdse concept. Perfume vult dan Cineac te Amsterdam en stimuleert de zintuigen voor een opwindende totaalbeleving.
Met Heart Beatz wil Quality Projects BV de nadruk leggen op alle hardere elektronische muziekstijlen die tegenwoordig de toon aangeven in de Nederlandse dance scène. Heart Beatz is de eerste uit een reeks terugkerende evenementen waarin “3” top artiesten worden uitgenodigd, aangevuld met kwalitatieve talenten en aankomende top producers.
Bassleader 2008
maandag 21 januari 2008
Op zaterdag 10 mei 2008 zullen Bass Events en Art of Dance de enorme Flanders Expo-hallen in Gent innemen voor de derde editie van Bassleader. Het grootste harddance event van België zal haar naam eer aan doen met een verpletterende en verfrissende line-up.
Op vrijdag 25 januari zal tijdens de januari editie van de maandelijkse R&B Diamonds party die elke laatste vrijdag van de maand plaatsvindt in megadiscotheek Bozzini te Kerkrade een exclusief optreden plaatsvinden van Lumidee.
Glow! Neon & fluorparty by Rush
zondag 20 januari 2008
Zaterdag 26 januari vindt er een uniek feest plaats in de Eindhovense Effenaar. De mensen van Rush organiseren die avond dan een heuse neon en fluorparty genaamd Glow!. De hele Effenaar zal dan worden omgetoverd tot één grote zwarte doos vol met lichtgevende elementen. Maar er is meer, namelijk niemand minder dan de Crookers met hun moddervette electro-house beats uit Italië.
Absolutely Fantastic
zaterdag 19 januari 2008
In december 2007 kwam er met een waanzinnige final edition een einde aan ruim 2 jaar Absolutely Stereo. Maar niet getreurd, de nieuwe fantastische opvolger staat te trappelen van ongeduld om Rotterdam weer voor een aantal jaren een superfeestje te bieden! Vanaf zaterdag 16 februari kan je in homebase Off_Corso elke 3e zaterdag van de maand genieten van Absolutely Fantastic! Oftewel; Absolutely Stereo in een vernieuwde en verbeterde “fantastic” versie, klaar voor de toekomst!
Evolution
vrijdag 18 januari 2008
Geteisterd door de hevige mist werd een paar weken terug het jaar 2007 afgesloten. Het zicht werd beperkt tot een hand voor ogen en van vuurwerk was soms weinig te zien. Het nieuwe jaar zal moeten uitwijzen of de goede voornemens van iedereen worden omgezet in daden. Kan iedereen zijn voornemens waarmaken in het nieuwe jaar of blijven de voornemens enkel gelul in de ruimte en gaan ze op in de mist?
Industry of house
vrijdag 18 januari 2008
Industry of house staat weer helemaal klaar voor een vette en knallende derde editie. Het concept met de uitgesproken mening laat weer van zich horen! Op tweede kerstdag is de Amsterdamse crowd in grote getale naar Marcanti gekomen om de kerstdagen op een unieke manier af te sluiten en helemaal op te gaan in de house music! Speciaal voor de liefhebber doen we het vanavond nog eens dunnetjes over!
Op carnavalszaterdag 2 februari draagt Koning Winter zijn scepter tijdelijk over aan prins carnaval. En zodra deze feestelijke hoogheid het voor het zeggen heeft, mag iedereen zich volledig wijden aan de kunst van het 'grote feesten'.
Twisted cultures
donderdag 17 januari 2008
James Ruskin was vorig jaar ook al te gast bij Twisted cultures in de Winkel van Sinkel, maar omdat een nieuw jaar aangebroken is en James Ruskin de gehele Winkel van Sinkel plat kreeg samen met collega DJ's, The British Murder Boys, staat hij er nu weer. Op verscheidene fora werden deze heren betiteld als The British Wonder Boys en terecht natuurlijk. Maar vooral James Ruskin werd op handen gedragen, terwijl de zaal schreeuwde, floot, stampte en genoot van elke overgang, van elke plaat en van elke reactie van de DJ.
Nog paar dagen dan is het weer zover na ruim een jaar is het weer P.O.R.N.-time!...en mag je zoals je altijd van ons gewend bent een spetterend terror & noise happening verwachten. Dit keer op weer een nieuwe locatie die haar terror ontmaagding zal beleven met P.O.R.N., Het Kasteel in Alphen aan den Rijn. Een bijzonder donker en industriele hol die perfect het P.O.R.N. gevoel zal weergeven.
Chakra party
dinsdag 15 januari 2008
Na vele feesten in Nederland is het Chakraparty events nu eindelijk gelukt om een geschikte locatie in het buitenland te vinden: Club Creamm in België. Deze club heeft een rijke geschiedenis in het Belgische uitgaansleven en heeft een reputatie in de underground house scene.
Groot nieuws, want na bijna 10 jaar brengt DJ Jean opnieuw zijn legendarische wereldhit ‘The Launch’ uit. Op zondag 20 januari aanstaande organiseert White Villa daarom, in samenwerking met Slam!FM, een unieke release party die in het teken zal staan van “The Launch Relaunched”.
Los
maandag 14 januari 2008
Soulmax wil een road trip maken. Ze vinden het leuk hoe het nu gaat, maar af en toe een vakantie kan geen kwaad. Dus peoples Los goes Rotterdam! Outland, Paard, Bloomingdale, Sapph Beach, De Effenaar, The Sand, ‘let’s do it’ denkt Soulmax. Ieder feest is anders, maar de essentie blijft. Hoe meer zielen hoe meer vreugt en hoe meer verschillende gezichten hoe beter. So be ware misschien komt Soulmax binnenkort ook naar jou stad.
Hardcore Invasion Zoetermeer
maandag 14 januari 2008
Aanstaande zaterdag is het eindelijk zover. Hardcore Invasion zal plaatsvinden in partycentrum van Tuyllpark Zoetermeer. Voor het eerst in zeven jaar zal er in deze locatie weer een hardcore feest plaatsvinden. Er geldt deze avond geen geluidslimiet dus wees gewaarschuwd.
Club Déja Vu
zondag 13 januari 2008
Eén keer in de zoveel tijd krijg je een uitnodiging om naar een reünie te komen. Vaak zijn het saaie bijeenkomsten van voetbalclubs of scholen, waar je eigenlijk geen zin in hebt, maar je gaat er toch heen omdat je stiekem wel nieuwsgierig bent of het nu eindelijk eens een leuke bijeenkomst wordt.
Fear & Evil
zondag 13 januari 2008
Assen gooit de beuk erin en wel op 9 februari! Het is de laatste jaren aardig “rustig” geweest in de hoofdstad van Drenthe, maar daar komt verandering in met Fear & Evil. Naast het TT-festival is het nu tijd om om te beuken. 4-OHM HardsoundZ in samenwerking met Pop-as presenteren met trots Fear & Evil in het Mercurius theater (ook wel Pop-as Poppodium).
b2s rookie nights round #1
zaterdag 12 januari 2008
Vorig jaar is het al aangekondigd. De b2s rookie nights staan weer voor de deur! Tot kerst kon iedereen die mee wilde doen aan deze DJ contest zich opgeven door middel van het insturen van een demo. Bij TNT post werden ze hier niet zo blij van, want de postbus van b2s overstroomde dagelijks. Iedere dag werden tientallen demo’s per dag beluisterd en beoordeeld en inmiddels is er een selectie gemaakt uit de honderden inzendingen.
Nog een paar nachtjes slapen en dan is er in Eventcenter Amigo's te Dordrecht het feest oldschool Heroes! Dit gaat het laatste oldschool feest worden wat er ooit nog zal plaatsvinden in deze locatie aangezien het een restaurant/theater gaat worden.
Winter xtravaganza
vrijdag 11 januari 2008
Ook zo’n hekel aan die lange, natte, koude en donkere winter? Kom dan op zaterdag 19 januari naar Off_Corso, want daar zal de Winter xtravaganza (de wintereditie van de succesvolle Summer Xtravaganza feesten) voor een heet feestje zorgen dat zelfs de zwaarste winterdepressie naar het rijk der fabelen zal verwijzen! Met een fantastische line-up zal het dak er van begin tot eind zeker afgaan.
Chemistry
vrijdag 11 januari 2008
Chemistry laat weer van zich horen! Vanaf de eerste roemruchte zaterdag (in 1995!) was de avond van de Amsterdamse gelijknamige organisator een instant hit. Op deze avonden smolt een divers publiek tot één grote, dansende massa met blije gezichten. Zaterdag 15 maart is de kick-off van een nieuwe reeks Chemistry events in Nederland, beginnend in Paradiso, Amsterdam.
Voltt
donderdag 10 januari 2008
Op zaterdag 9 februari is het weer zover. Dan zal de Paradiso wederom het strijdtoneel zijn voor de inmiddels beruchte februari editie van VOLTT.
Le Soule
donderdag 10 januari 2008
Op zaterdag 12 januari 2008 zal de vierde editie van Le Soule plaats vinden. Dit concept, is ontstaan door een vriendenband tussen twee gerenommeerde organisaties, namelijk: Crunc & LoveBeats. Samen goed voor bijna 200 events per jaar. Crunc is bekend door oa. Superstars, GO!CRUNC en Soigné. LoveBeats (Groovy Events) van oa. LoveBeats, Platinum en Silver!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 9 januari 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Haagsche Knallers
woensdag 9 januari 2008
Oud & Nieuw is net weer voorbij, een nieuw jaar is begonnen, we wensen elkaar weer van alles en nog wat en al het vuurwerk is op. Of toch niet….? Den Haag kent een traditie van een letterlijk en figuurlijk ‘knallend’ Oud & Nieuw-feest, en Elusive gaat dit jaar niet wachten tot eind december totdat het vuurwerk uit de kast gehaald mag worden.
Latin Lovers
woensdag 9 januari 2008
Latin Lovers fired up! Tijd om te vlammen. Vrijdag 1 februari gaat Villa Thalia in Rotterdam koken van de hitte. De vlam in de pan wordt ook in 2008 gebracht door Latin Lovers! De eerste editie van 2008 gaan we gelijk weer vol erop los. Voor jou een nieuw jaar met nieuwe kansen, voor ons een nieuw jaar met heel veel nieuwe weekenden! We gaan dit jaar totalloss en we beginnen te vlammen op de eerste editie van Latin Lovers 2008 met de knallers Benny Rodrigues, D-Rashid, Ryan Marciano & Sunnery James, Chris Rox en MC Zawdi MC.
Franchise
dinsdag 8 januari 2008
Onder de rook van het een kolkend jubileum en met de bubbelwijn nog in de benen van het nieuwe jaar, heeft Franchise een heerlijke Haagse editie op het programma staan. Op 26 januari staat er een waar sterrenensemble in het Paard aan de Haagse Prinsegracht waar je de ogen bij moet samenknijpen. Geheel volgens traditie zijn ook weer bij deze editie een tweetal nieuwe gezichten aanwezig die vol verwachting hun eerste set zullen draaien.
Touch & the Sea wintereditie
maandag 7 januari 2008
Nog ruim twee weken te gaan en dan gaat de wintereditie van het grote spektakel van Touch @ the Sea zich op zaterdag 19 januari 2008 herhalen. In touch with your friends - Touch @ the sea continues belooft weer een ware happening te worden. Een feest met maar liefst 9(!) top-DJ's in 2 area's en met natuurlijk Santito op primetime. In het rijtje van artiesten is de bekende percussionist Sammiro toegevoegd. Rond middernacht zal hij met de prachtige MAI de zaal verrassen met een heel bijzonder optreden. En niet te vergeten MC Sensara, de nachtegaal met de warme stem die ieders hartje sneller zal laten kloppen.
The First XXL eenjarig bestaan
maandag 7 januari 2008
The First XXL viert op 2 februari haar eerste verjaardag! Eén jaar geleden was de eerste en iedereen vond het een geweldig concept. Het beste uit twee werelden kwam samen en dat maakt een enorme impact op alle dance liefhebbers. Wil je bij deze eerste anniversary zijn? Maak dan nu gebruik van de kortingsactie en haal voordelig je kaarten.
Op 8 Maart aanstaande gaat in dé Harddance lokatie van het oosten, Go Planet Expo Hall in Enschede, het nieuwe evenement van de Eastside Underground van start. Een evenement dat maar een beperkt aantal keren per jaar plaatsvind, een evenement dat alleen het beste op het gebied van Hardcore, Hardstyle en Early Hardcore programeerd.
Zaterdag 26 januari organiseert The PartyGuru een nieuw concept genaamd Bigger Better Louder in Club Wesseling in Delft. Nadat de eerste editie van "The PartyGuru Presents: The Queen Of The Harder Styles" goed werd afgesloten vroeg dat naar meer….veel meer. Nog groter, nog beter en nog harder.
Het technofeest A.S.S. in poppodium Boerderij staat in de wijde regio bekend als een van de betere technofeesten. In de grote zaal stevige techno met bekende dj’s en live acts, een waar lichtspektakel, hard en zuiver geluid en mooie aankleding. De komende drie maanden staan er twee edities gepland. De afsluitende editie van dit seizoen zal in mei 2008 plaatsvinden.
Klinch: Crackhouse
zaterdag 5 januari 2008
Na een paar memorabele Stubnitz-edities keert Crackhouse op zaterdag 25 januari terug naar de Melkweg met een avondvullend programma van formaat, in samenwerking met klinch. Naast residents Mesjokke en Carlos Valdes is kolderhouseduo Nôze uitgenodigd om het muzikale crackvaandel in de Oude Zaal hoog te houden. Alle remmen los om de uitzinnigheid van voorgaande Crackhousen nog een tandje op te krikken - Christiane F is er verdomme niks bij!
Ben jij een leuke, spontane meid die weet hoe je een feestje moet bouwen, die vaak op stap gaat en die zeker niet snel met haar bek vol tanden staat? Of ken je iemand die hieraan voldoet?
Baszline
donderdag 3 januari 2008
Na een afwezigheid van 2,5 jaar is het eindelijk weer zover. Baszline is back! Het succesvolle concept, dat zowel indoor op diverse locaties als outdoor een groot succes was, komt terug. En hoe... Zaterdag 2 februari 2008 zal Rotterdams mooiste houselocatie, Tropicana, het toneel zijn van een onvervalste oldschool en hardcore avond om in de boeken bij te schrijven.
New years borrel
donderdag 3 januari 2008
2007 was een erg goed jaar voor MAW! Met ruim 50 feesten en maar liefst bijna 70.000 bezoekers beleefde MAW het beste jaar uit haar geschiedenis. Ook de Rotterdamse club Off_Corso had een top jaar. Met bekende feesten zoals Nope is Dope, Sappig, Rekorder en Subliminal Sessions wist Off_Corso haar positie als beste en populairste club van Rotterdam en omstreken gemakkelijk te handhaven.
Exxellent Brasil
donderdag 3 januari 2008
Veel tradities zijn er om overboord te gooien en af te schaffen, maar sommigen moet je beslist koesteren. Een superdikke Exxellent Brasil in de koude wintermaanden hoort volstrekt bij die laatste categorie. Terecht wordt er door veel Exxellent liefhebbers altijd weer naar uitgekeken. Want nèt als je het helemaal gehad hebt met de kou, de wind en de sombere, donkere dagen, is er een Braziliaans zonnetje om je weer helemaal op te peppen. En de zonnebrengers zijn dit maal niemand minder dan Benny Rodrigues, Sidney Samson, Leroy Styles, Sunnery James & Ryan Marciano, D-Rashid en Motherfunker.
Bij het laatste nieuwsbericht konden jullie de grappige trailer checken voor dit spektakel en werden er nog enkele feiten uit de doeken gedaan. Nu nog enkele dagen verwijderd van het conflict van 2008 kunnen jullie hieronder de laatste info checken.
31 januari 2008
XFM Xnergy
Legendary Hardcore in een van de oudste Hardcore locaties van Nederland
30 januari 2008
Exxellent Lolita
Reemke & Dogge Invites
29 januari 2008
Dik
28 januari 2008
The First XXL – Wild style clubbing deze zaterdag
Twentse onbenulligheid op Potje hous'n
Freakend pakt groot uit in 2008
Line up Nopeisdope New Revolution bekend
27 januari 2008
Underground Shock presents
25 januari 2008
Early Hardcore-helden komen samen in Volendam!
Outlawed Society
24 januari 2008
Perfume
22 januari 2008
Partyraiser, Fausto en Lobotomy Inc. vormen de 3-eenheid op Heart Beatz
21 januari 2008
Bassleader 2008
Lumidee special guest @ r&b diamonds xxl in Bozzini
20 januari 2008
Glow! Neon & fluorparty by Rush
19 januari 2008
Absolutely Fantastic
18 januari 2008
Evolution
Industry of house
17 januari 2008
Techno op carnavalszaterdag in de Effenaar
Twisted cultures
16 januari 2008
P.O.R.N. tweeduizendenacht - Updates en Bluetooth
15 januari 2008
Chakra party
White Villa presents “The Launch Relaunched” releaseparty at Panama
14 januari 2008
Los
Hardcore Invasion Zoetermeer
13 januari 2008
Club Déja Vu
Fear & Evil
12 januari 2008
b2s rookie nights round #1
11 januari 2008
Time-table en Update voor Oldschool Heroes
Winter xtravaganza
Chemistry
10 januari 2008
Voltt
Le Soule
9 januari 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Haagsche Knallers
Latin Lovers
8 januari 2008
Franchise
7 januari 2008
Touch & the Sea wintereditie
The First XXL eenjarig bestaan
Audio Criminals, hét nieuwe Hardcore en Hardstyle event van Eastside Underground
6 januari 2008
We're going "Bigger Better Louder" The Xtreme Hard Sound Edition
5 januari 2008
A.S.S. haalt Rush, Remus, Wittekind en Kvitta naar Zoetermeer
Klinch: Crackhouse
4 januari 2008
Ben jij, of ken jij iemand die een geschikte kandidaat is voor Dames in de Dop?
3 januari 2008
Baszline
New years borrel
Exxellent Brasil
2 januari 2008
Final update Partyraiser & Noisekick