Partyflock
 
Nieuws · juli 2007
­ Nederland
Op zaterdag 29 september is dancefestival Riverdance terug van weggeweest. Niet in Lopikerkapel, waar het dance event voor het laatst in 2004 plaatsvond, maar in Tull en t Waal.
De eerste editie van Bliss on the Pier is geweest de organisatie wil graag iedereen bedanken voor deze avond die ze nooit zullen vergeten! De volgende editie op de prachtige Pier van Scheveningen is zaterdag 4 augustus en niemand minder dan Erick E is uitgenodigd om je te voorzien van de heerlijkste beats en gevoelige snaar rakende grooves.
Verkoop begonnen voor Crazyland Heineken Music Hall 20 oktober en wordt JIJ de nieuwe miss Crazyland?
Blooming4Life start met de verkoop van de “Tiesto Tulip®” vernoemd naar Dance4Life’s ambassadeur Tiësto.
Latin Sensation Deluxe, The summer carnival outdoor edition.
Op vrijdag 17 en zaterdag 18 augustus zal Latin sensation Deluxe outdoor gaan op de Korenmarkt te Arnhem. Hier zullen Erick E, Benny Rodrigues, Gregor Salto, Ricky Rivaro, D-Rashid, Madskillz en Patrix Johnson hun latin flavour sounds ten gehore brengen in het centrum van Arnhem. Het gehele evenement is gratis te bezoeken voor iedereen. Rio aan de rijn wordt een feest.
Line up Project Hardcore.nl
maandag 30 juli 2007
Op zaterdag 29 september 2007 is het tijd voor de derde editie van Project Hardcore.nl, die wederom in het SilverDome te Zoetermeer zal plaatsvinden. Deze ijshal is vanwege het harde geluid en de perfecte ligging een zeer geschikte locatie voor een evenement als Project Hardcore.
Kees is terug!
zondag 29 juli 2007
De afgelopen weken trok de website www.keesisterug.nl al duizenden bezoekers en sommige feestgangers kwamen Kees al tegen op festivals of in clubs. Het gevolg? We ontvingen werkelijk tientallen mailtjes, we werden plat gebeld en er rolde zelfs enkele faxen binnen. Telkens met dezelfde vragen: “Wie is Kees, Waar is Kees geweest, Waarom is hij terug en Wat is dat toch, die Kees?” We probeerden op elke vraag te reageren maar het was dweilen met de kraan open. Daarom leek het ons de hoogste tijd voor wat antwoorden.
Introductie heeft de megaclub in het dorpje Uelsen net over de grens niet meer nodig. Zak staat al meer dan 15 jaar garant voor feest. En daar zorgen de duizenden feestende bezoekers elke maand wel voor; dat dat gewaarborgd blijft. Want de sfeer die zij er elke week neerzetten met in ieder geval het resident-team is altijd toch wel bijzonder goed te noemen.
Kapsoneskriebels
donderdag 26 juli 2007
De zomerzon en het strandweer komen er aan en Kapsones is er weer bij om jullie zomerkriebels in feestvreugde om te zetten. De elementen zon, zee, strand, house en funky mensen staan dan ook in het teken van ‘Kapsones op het strand’ @ Billabong Beachclub in Scheveningen.
Nog heel even en dan zal de NDSM-werf te Amsterdam voor één dag veranderen in een sprookjesparadijs. De voorbereidingswerkzaamheden zijn in volle gang om de bezoeker een waardige sprookjesdag te bezorgen. Voor ieders informatie volgt hier nog de belangrijkste laatste info en de mooie timetable die bol staat van de top dj’s.
Op 29 september 2007 leggen Multigroove en UDC in de Amsterdamse Borchlandhal de rode loper uit voor een sinistere familie van onderwereld figuren uit Italie en Nederland. Aan het hoofd van deze familie staat de godfather van de Hardstyle, de scratch-gangster waar iedereen voor buigt; Daniele Mondello. Met een aantal succesvolle internationale DJ Mix Kampioenschappen, tientallen eigen producties en compilaties en een eindeloze lijst boekingen achter zijn naam, komt Daniele Mondello dan ook als geen ander in de Hardstyle scene in aanmerking voor de titel “il Capo di tutti capi”.
Op vrijdag 31 augustus zal de HappydayZZ in Culemborg gevuld zijn met echte liefhebbers. Een feest met darkcore, (uk) hardcore, breakcore en terror minded people wat vanuit Orange Events & HappydayZZ Events georganiseerd wordt. Deze 3e editie van het concept Schijt Aan wordt geweldig! Let op: geen hapklare-brokken!
1000% Hardcore is een van de concepten die zijn charme van intieme en keiharde hardcore heeft behouden in de loop der jaren. Op locaties als de Club Zyon, Perron 5 en de Waakzaamheid heeft 1000% Hardcore altijd een positieve stempel gedrukt en dat wisten jullie zeker goed te waarderen! Het was er altijd weer vet knallen en de sfeer is altijd steevast gewoon goed. Zaterdag 4 augustus zal die oude echte Hardcore sfeer uit de beginperiode weer boven komen in de Underground locatie de Club Latido in Amsterdam Noord.
Midden in de zomer is het goed feesten, dat weet iedereen. En op zo’n lekkere zomerdag is het ook heerlijk om na een vet festival of een relaxte beachparty nog even door te gaan en de zaterdagnacht te vullen met een goed feest. Dat kun je deze zaterdag vanaf 23 uur doen bij de Fantasy Partymarathon in Club Latido aan het Buikslotermeerplein in Amsterdam Noord. Met bijna 20 dj’s en twee dikke areas gaat het feest hier door tot maar liefst 12 uur de volgende ochtend. En het mooie is dat je tot 4 uur ’s nachts niks hoeft te betalen om binnen te komen!
Sommige feestjes op het strand mag je gewoon niet missen. Housequake, the ultimate in house music, is zo’n weersonafhankelijk must see event. Slechts drie keer deze zomer komen kwajongens ROOG, Erick E en mc Gee bij elkaar om beachclub BLM9 op het Bloemendaalse strand op stelten te zetten. Het worden dikkere shows dan ooit, met special effects en muzikale mash-ups die nog niet eerder te zien en te horen waren. Can you stand the heat?
Nog een dag en de grootste kermis van Europa barst los, en voor diegenen die het niet weten dit gebeurd gewoon in onze eigen Brabantse Tilburg. Hoogtepunt in de week zal zijn de zgn. “Roze Maandag”, waar een paar honderd duizend mensen het centrum van Tilburg zullen gaan vullen, in totaliteit komen er naar schatting 1.5 miljoen mensen in de bewuste week naar de kermis van Tilburg waaronder bezoekers van onze buurlanden. De Tilburgse kermis is het internationale podium van vermaak. Maar er zullen ook veel dancepeople Tilburg aandoen, er stonden al veel parties gepland maar verassend genoeg is er plotseling een paar bijgekomen waaronder Wild Romance.
Haarlem Culinair, het jaarlijkse festival van de goede smaak. Enthousiaste culinaire adepten schuifelen op de Grote Markt in de enorme drukte van kraampje naar kraampje om alle aanwezige dranken en spijzen zich goed te laten smaken. Maar dit kan ook anders. Naast de goede smaak is er ook de wansmaak en ook die verdient een podium!
Bas & Ram bewezen vorig jaar al over perfecte organisatorische skills te beschikken, hun stages op Free Festival en Rockit waren een succes en avonden als Déjà Vu, Protocol en TranceSetterZ behoren of behoorden altijd tot de avonden waarvan men zei: “Was het maar elke week zo’n feest”. Gelukkig is er goed nieuws, want ook dit jaar zal het dynamic duo weer hun eigen stage hosten tijdens Rockit Open Air Festival in Maarssenveen. Op zaterdag 28 juli is de TranceSetterZ stage gevuld met de beste namen uit binnen- en buitenland op het gebied van trance, techtrance en hardtrance, een must voor de vele liefhebbers dus.
Nog even en dan trekt voor de elfde keer de grootste danceparade van de Benelux door Rotterdam. Op 11 augustus staat de Rotterdamse binnenstad geheel in het teken van de FFWD Fit for Free Dance Parade. Maar de parade is niet het enige feest die dag. Vanaf 20.00 uur 's avonds barst in de clubs een serie spetterende afterparty's los.
Zaterdag 1 september zal Bass Events, België’s leading harddance organisatie, zwaar uitpakken met een waanzinnige stage op Laundry Day op het Eilandje in Antwerpen. Hier zal tevens de nieuwe portaalsite www.bassevents.be?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A9242 gelanceerd worden wat dé online uitvalbasis zal worden voor alle liefhebbers van de hardere dance stromingen.
ONS kent ONS
zondag 22 juli 2007
Met de overgebleven collega’s en studenten met hertentamens, kijken we allemaal reikhalzend uit naar het weekend met dit warme weer. Waar vrienden en bekenden lekker op het strand in het buitenland zitten, werken een aantal van ons keihard door deze zomer. Twisted 3Some biedt deze hardwerkende mensen van regio Utrecht, en natuurlijk daarbuiten, een heerlijk alternatief. De week in stijl afsluiten op het Utrechtse stadstrand met een BBQ en heerlijke strandmuziek.
You **** Beach Freak
zaterdag 21 juli 2007
Na een jaar lang hard werken en een drukke tour langs clubs als Het Paard en Silly Symphonies is het ook tijd voor de Freak om vakantie te vieren. En zoals elk jaar start deze vakantie met een vet strandfeest: Born2groove Beachfreak. Na Whoosah Beachclub 2005 en Billabong Beachclub2006 - sommige vaste bezoekers kunnen zich nog wel die hete nacht herinneren in de zomer van 2005 - zal de Born2groovecrew nu neerstrijken bij Angulo Beach aan het Zwarte Pad in Scheveningen.
Mindcontroller
vrijdag 20 juli 2007
Zaterdag 29 september kunnen de Aussies en Cavello's weer van zolder worden gehaald. Art of Dance neemt je mee terug naar de gloriedagen van de jaren
'90, tijdens een nieuwe editie van Mindcontroller. Vier area's met strictly
Early Hardcore, Early Rave en Oldschool zullen de oude tijden in de Hemkade
doen herleven.
Freakend
donderdag 19 juli 2007
Zomer 2006 werd Freakend geboren in BeachClub BLM9 te Bloemendaal aan Zee, al snel daarna begon Freakend het kruipen naar de top in de vingers te krijgen in Panama* Amsterdam, anno 2007 begint het tandjes te krijgen, of moeten we tanden zeggen? Want vandaag de dag staat Freakend keihard op de kaart en viert het op 11 Augustus zijn een jarig bestaan in, hoe kan het ook anders, BeachClub BLM9 in Bloemendaal, daar waar het allemaal begonnen is!
Blacklabel presents
donderdag 19 juli 2007
Het Amsterdamse BlackLabel presenteert zich op 11 augustus aan het hoofdstedelijke publiek met een smeuig rijtje electronische artiesten. Schwarzer Männer bijten de spits af, daarna Krause live, hoofdact de Melomanics en tenslotte labelbaas Kid Goesting achter de draaitafels.
Red Bull Visual Beat
donderdag 19 juli 2007
Vrijdag 20 juli a.s. zal een nieuwe vorm van VJ-samenwerking Amsterdam bestormen in de vorm van Red Bull visual beat. De betrokken VJ's gaan dit keer niet alleen zorgen voor een kleurrijke en kunstzinnige achtergrond voor het geluid van de DJ, maar zullen tevens een virtueel 'rondetafel gesprek' houden, waarbij verschillende benaderingen van het VJ-en onder de loep worden genomen en een unieke samenwerking to stand wordt gebracht : Visual Beat.
Op zaterdag 21 juli presenteert Full Spectrum buitengewoon trots één van ’s werelds meest gewilde dj’s in Utrecht: James Holden. Door zijn uitgebreide albumtour voor ‘The idiots are winning’ moest het bijna een jaar duren maar eindelijk heeft mister Border Community tijd gevonden om ons landje weer aan te doen.
Met nog een kleine 3 weken te gaan, is het dan eindelijk zover. De allereerste editie van het Welcome to the future Festival. Een festival dat voortbouwt op de veertienjarige traditie van Welcome to the Future en dat tevens in het verlengde ligt van het legendarische Shockers, dat ID&T tot 5 jaar geleden organiseerde.
Nog 1,5 week te gaan en dan barst het spektakel wederom los op het Wolderwijd te Zeewolde. De 2de editie van Slick Outdoor zal dan als een wervelstorm over het hete zand van start gaan.
Limburg Hardcore Invites 2007
maandag 16 juli 2007
Na de eerste 3 succesvolle Limburg Hardcore edities in 2006 met een programmering van uitsluitend Limburgse artiesten en niet te vergeten de gasten Tommyknocker, Nosferatu, Unexist, Tieum, The Viper en Evil Activities zal op vrijdag 21 Sept 2007 de 1e Limburg Hardcore Invites van 2007 plaats vinden in de locatie Carte Blanche te Weert.
AfterHourPower
maandag 16 juli 2007
Na 15 jaar is de gelegenheid aangebroken om nog een keer samen te komen op een magische zondag. De After Hour Power en Hour Power Reconnect Party zal plaats vinden van 23.00-04.00 op 5 Augustus 2007. Laat Experts in Night Entertainment je nog één keer verrassen met alle originele DJ's.
Frans tintje op Club r_AW
vrijdag 13 juli 2007
Eind september; na een periode van zon, vakantie, een enkele hoosbui en ander festival jolijt is deze eerste herfstmaand het moment waarop de duisternis wat eerder inzet. Muzikaal gezien dan! Terwijl P60 tijdens de zomerstop de speakers eens goed heeft kunnen nalopen, is Club r_AW inmiddels alweer toe aan editie 15 op zaterdag 29 september. Ditmaal met een Frans tintje!
Bass Solution
vrijdag 13 juli 2007
Zaterdag 4 augustus 2007 is het weer tijd voor de derde editie van Bass Solution! Deze editie heeft als thema “Summer Madness”. Je kunt deze avond dus leuke en gekke zomerse verrassingen verwachten. Voor wie zich de vorige edities niet meer kan herinneren even een korte flashback; De eerste editie vond plaats op zaterdag 22 juli 2006, een nacht die bij velen nog in het geheugen gegrift staat.
Aanstaande zaterdag 14 juli, nodigt Studio 80 de Rotterdamse dj/producer Michel de Hey uit gedurende 5 uur plaats te nemen achter de draaitafels tijdens ‘Studio 80 invites Michel de Hey’. De muzikale programmering in de tweede zaal is in handen van het eveneens in Rotterdam gevestigde, Clone Records.
Tomorrowland 28 & 29 juli
donderdag 12 juli 2007
De derde editie van Tomorrowland zal wederom plaatsvinden op het mooiste festivalterrein van België: het Recreatiedomein De Schorre te Boom, dit op zaterdag 28 en zondag 29 juli 2007.
Voor het derde achtereenvolgende jaar zal Mid-Town Records weer zorg dragen voor de Dance Valley CD release. Na edities van de Zweedse grootmeester StoneBridge, neerlands techtrance held Marcel Woods (beide 2005) en de laatste techtrance aanwinst Sander van Doorn (2006), is het dit jaar de beurt aan één van de headliners van Dance Valley 2007 Main Stage: internationale superster Ferry Corsten.
Je bent welkom in M'Toko
donderdag 12 juli 2007
De donderdag heeft er een nieuw fenomeen bij, M'Toko. De eerste twee edities zijn een feit en waren een groot succes. Om dit succes met iedereen te kunnen delen is vanaf 1 juli de internetsite van M'Toko van start gegaan. Hier vind je de foto’s, nieuwtje en roddels over the place to be op donderdagavond. Ook zul je hier binnenkort de wekker vinden die je wakker schudt voor het nieuwe M’Toko feest.
Simple @ the beach
woensdag 11 juli 2007
Terug kijkend op een geslaagd deel I, is de voorbereiding weer begonnen voor de 2e Chakra: Simple@the beach. Het weer was de 1e editie vreselijk. Het kon bijna niet erger. Terwijl de zon ver te zoeken was, tussen de donkere wolken, daalden de regendruppels rijkelijk neer, en veranderden het prachtige aanzicht van een blauwe zee, en een gele zon, strand en zomerse beats, in een trieste grauwe natte bende.

Van heinde en verre waagden de trouwe Chakra Party gangers zich door weer en wind, en druppelden de Karavaan binnen. Deze was door het Chakra decoratie team aangekleed, om de aparte sfeer te kunnen handhaven, die zo kenmerkend is voor Chakra. Chillen is op zondag net zo belangrijk als feesten op Chakra, en deze mogelijkheid, was dan ook volop aanwezig.
Rekord3r één en al zand
woensdag 11 juli 2007
Nadat Rekord3r zich binnen een jaar al landelijk heeft weten te ontwikkelen gaat het nu ook twee strandedities organiseren in strandtent Whoosah Beachclub in Scheveningen! Op zondag 15 juli en 19 augustus zal het strand aldaar vanaf 16.00 tot na middernacht gevuld zijn met Duitse minimalistische House beats.
Bartello's Birthday File
woensdag 11 juli 2007
Wederom na een geslaagde bijeenkomst 18 - 11 - 06 wordt nu elke burger weer opgeroepen om op deze strikt geheime en zwaar illegale bijeenkomst te verzamelen in de samenzweerders ruimte de Lexion te Westzaan. De vergadering van deze geluidsverspreidende terroristen is uitgelekt aan het VHS infiltratieteam.
Een avond verkeren in een andere wereld, een wereld vol wonderen, een wereld vol spanning, fantasie, en heel veel lekkere house stromingen. N.O.W. ofwel Night Of Wonders neemt je mee naar deze wereld.
Summer Xtravaganza
dinsdag 10 juli 2007
Van sommige feesten weet je van te voren al dat het een knaller gaat worden en dat je er absoluut bij moet zijn geweest. Op zaterdag 4 augustus is er in Off_Corso in Rotterdam zo’n feest! Dan barst namelijk de tweede Summer Xtravaganza van deze zomer los… Wat maakt dit feest dan zo bijzonder? De line-up! Met de twee beste Nederlandse dj’s en een buitenlandse topper kan het bijna niet anders dan dat het een heet, zwoel en sexy feestje gaat worden.
Funky Latino 28th of July
maandag 9 juli 2007
Na de laatste onvergetelijke Funky Latino pakt Club The The Level weer uit met een geweldige line-up voor de volgende. Zo komen niemand minder dan Ricky Rivaro, Jeroenski, D-Rashid en J Luc deze avond op zijn kop zetten in de House Area van Club The The Level.
Oldschool Gangsters
zondag 8 juli 2007
Op 14 juli zal alweer een nieuwe editie van het inmiddels berucht geworden Oldschool Gangsters plaats vinden in Outland te Rotterdam. Het thema van deze editie heeft alles te maken met Gangsters alleen zijn ze nu uitgeweken naar het Japanse Underground leven waar de Jakuza het voor het zeggen heeft. Met het concept Oldschool Gangsters heeft de organisatie zich goed op de "Oldschool Kaart" gezet gezien de reacties naar aanleiding van de vorige edities. Tijdens de verschillende acties was dit ook goed te merken. "O, eindelijk, hier heb ik op zitten wachten", of een, "YEAH, Ik kom op zeker". Vele Positieve reacties en dat is altijd goed om te horen. En het blijft een feit, de beste publiciteit gaat van mond tot mond...
Als je van gedachten bent dat de zomer in september al voorbij is dan heb je het mis! Stichting O.N.E. presenteerd de line up van hét ultieme strandfestival Sunset paradise. Waan je in een oase van tropische sferen, dit als de perfecte afsluiter van een zomer vol zon, zee en feest.
Op 8 juli 2007 is de CD Release Party van Bloomingdale 2007. De CD (gemixt door Ricky Rivaro), die net als ieder jaar weer de meest lekkere, zomerse house bevat komt weer uit.
Ground Zero Festival 2007
dinsdag 3 juli 2007
De technische eenheid van Ground Zero heeft hun prestige project afgerond. De bloedstollend mooie Ground Zero Corsa 1.6 16v GSI staat brullend van ongeduld te wachten op haar nieuwe eigenaar. Daarbij maakt de organisatie bekend dat Mark N toch op Ground Zero aanwezig zal zijn.
Ook dit jaar is VPRO’s 3voor12 weer aanwezig op een aantal grote festivals om live verslagen te doen en sets op te nemen. 3voor12, de muzieksite van de VPRO, heeft inmiddels Nederlands grootste archief van dj sets online staan.
F*ckers! op het strand
dinsdag 3 juli 2007
Zand tussen je tenen en tegelijkertijd een fles rosé achterover slaan op het strand van Scheveningen?
Supersized Summer Special
dinsdag 3 juli 2007
Met een dijk van een line-up, spraakmakend entertainment, een steevast uitbundige sfeer en vele extra’s is Supersized aanstaande zaterdag zeker een bezoek waard.
31 juli 2007
Riverdance herrijst uit as en swingt weer aan de Lek
“The beach is our House and you’re invited”
De zoektocht naar een nieuwe Miss Crazyland
Dance4Life en Blooming Forever bundelen krachten in ‘Blooming4Life’
Free festival with Erick E, Benny Rodrigues and many more
30 juli 2007
Line up Project Hardcore.nl
29 juli 2007
Kees is terug!
27 juli 2007
ZAK komt met explosief evenement
26 juli 2007
Kapsoneskriebels
Pleasure Island laatste info en timetable
Daniele Mondello “il Capo di tutti capi“
Geen hapklare-brokken in Culemborg
1000% Hardcore vraagt jou, wat er op 4 augustus gedraaid moet worden
25 juli 2007
Gratis entrée tot 4 uur bij de Fantasy Partymarathon
24 juli 2007
Housequake drietal drie keer op het strand
Wild Romance The Pink Edition op het Europese podium van vermaak
Haarlem Ordinair - Vrijdag 3 augustus 2007 @ Club Stalker
TrancesetterZ @ Rockit open air met mega line up!!!
FFWD Afterparty's laten Rotterdam dansen
22 juli 2007
Bass Events kondigt nieuw event in het Sportpaleis aan op Zaterdag 13 Oktober
ONS kent ONS
21 juli 2007
You **** Beach Freak
20 juli 2007
Mindcontroller
19 juli 2007
Freakend
Blacklabel presents
Red Bull Visual Beat
Full Spectrum presents James Holden in Tivoli de Helling
18 juli 2007
Update Welcome to the Future Festival
17 juli 2007
Zon, strand en hele vette djs: 12 uur lang genieten
16 juli 2007
Limburg Hardcore Invites 2007
AfterHourPower
13 juli 2007
Frans tintje op Club r_AW
Bass Solution
Studio 80 invites Michel de Hey
12 juli 2007
Tomorrowland 28 & 29 juli
Dance Valley 2007 - The Compilation by Ferry Corsten
Je bent welkom in M'Toko
11 juli 2007
Simple @ the beach
Rekord3r één en al zand
Bartello's Birthday File
Swingers Nederland presents: N.O.W.
10 juli 2007
Summer Xtravaganza
9 juli 2007
Funky Latino 28th of July
8 juli 2007
Oldschool Gangsters
6 juli 2007
O.N.E. Sunset Paradise festival
4 juli 2007
Bloomingdale 2007 CD Release Party
3 juli 2007
Ground Zero Festival 2007
3 voor 12 is overal weer bij deze zomer
F*ckers! op het strand
Supersized Summer Special