Partyflock
 
Nieuws · mei 2007
­ Nederland
Acid Wars
donderdag 31 mei 2007
Zaterdag 16 juni gaat het dak er weer eens vanaf in de Effenaar in Eindhoven. Dan trekken namelijk de acid-warriors weer ten strijde om hun oorlog uit te vechten.
Awakenings gaat na het festival even op een welverdiende vakantie maar na de zomer keert het spektakel in september terug naar de gashouder voor een legendarisch technoweekend.
D.D.O.D.
woensdag 30 mei 2007
Wat ooit als een soort van grap begon in november 2004, een poging om de Harddance-scene iets groter te maken door een kleinschalig feest in hartje Amsterdam, is nu al ruim twee jaar een maandelijks terugkerend feest. 8 juni is de datum van de volgende D.D.O.D..
De zomer is begonnen en heel Nederland gaat weer naar het strand. En op zondag 8 juli zijn alle ogen gericht op Scheveningen want daar is dan de Special Edition Beachparty van Unique Sexy City & Salinas Sundance.Een ultieme Beach experience die je meeneemt naar Spaanse sferen met een Internationale line-up en zomerse modeshows.
Op zaterdag 23 juni 2007 is het weer tijd voor een Pussy lounge in het oosten van het land, want dan vind Pussy lounge plaats in de Matrixx in Nijmegen. De voorgaande edities werden altijd druk bezocht en waren keer op keer een enorm succes.
Funky Latino benefit special
dinsdag 29 mei 2007
Funky Latino Benefit Edition, Latinhouse voor stichting Jaimy.
Club The The Level in Arnhem en Salsajam organiseren een avond voor stichting Jaimy. Zaterdag 23 juni 2007, Club The The Level, Arnhem, van 22.00 tot 05.00 uur.
Line-up: Erick E, Gregor Salto, Ricky Rivaro, Brian S, Madskillz, Randy Vicious, Patrix Johnson. Mc Mego, Mc Lou-E, Mc Rems.
Megawatt
dinsdag 29 mei 2007
Na een zeer geslaagde editie van MegaWatt op 11 mei waarbij het hardstyle leger van Showtek, Brennan Heart en Headhunterz iedereen keihard alle hoeken van Club Delirium liet zien is het tijd voor de laatste editie van het seizoen. Je zal in het Summer Boot Camp nog één keer snoeihard gedrild worden door meerdere Q-dance iconen op Haarlem’s enige hardstyle avond.
Na twee eerdere succesvolle edities tijdens het ADE in Nederland, gaat het prestigieuze platenlabel Stealth Records de samenwerking aan met organisatie 4N-GME Events B.V. voor de Nederlandse Stealth Records avonden. 23 juni aanstaande tussen 23.00 en 05.00 uur zal Stealth Records in de AStA in Den Haag neerstrijken, om de pronkstukken van een van de bekendste dance labels ter wereld te presenteren
Zaterdag 2 juni is het weer tijd to dress-up and look sharp, want het enige feest waar alle superstars aanwezig zijn zal weer georganiseerd worden. De house tunes van de Superstar dj’s zullen weer The Power Zone op z’n kop zetten. Denk nog terug aan de laatste Superstars editie in Februari, waarbij The Power Zone een waar VIP feest werd met meer dan 1800 bezoekers.
Eigenlijk een volkomen logische plek voor een grote dj als Chuckie: Club Magixx op zaterdag 16 juni in The Matrixx. Want zo veelzijdig gemengd als zijn draaistijl is, zo veelzijdig gemengd is nou juist ook dit spetterende feest. Met een gedurfde mix van sport, trendy people en eclectische dance.
De laatste dag van deze maand, donderdag 31 mei, vindt in Panama Amsterdam een clubavond plaats waar al maanden aan gewerkt wordt. Het feest Carpe Denim combineert muziek, mode en kunst. Sexy deejays in de booth, modellen op de catwalk en een kunstenaar die live kleding onder handen neemt op het podium. Met Carpe Denim spoort de organisatie bezoekers aan van elke dag te genieten - dus óók van de donderdag - maar wel in stijl. Pluk de nacht!
Wie denkt dat de feestdagen van de lente alweer voorbij zijn heeft het goed mis, want op zaterdag 16 juni komt het tot een grote ontlading op Decisions Meets Bad Boys & Bad Girls in de Hemkade in Zaandam. Voor het eerst staan Decisions en Promo Challenge back to back samen met Loco Events in een van de vetste partylokaties van Nederland. En zij zijn niet de enigen die Back2back zullen staan deze nacht!
Op zaterdag 26 & zondag 27 mei barsten zowel Pinksterpar-t Outdoor als Harmony of Hardcore los op landgoed Hackerom in Erp / Veghel. De allervetste platen vliegen 12 uur lang om je oren in de verschillende area’s met in totaal tien variërende podia. Veel bezoekers herinneren zich de geweldige sfeer van vorig jaar met de spetterende shows en optredens van alle artiesten. Dat wordt dit jaar 100% zeker overtroffen, Pinksterpar-t gaat knallen.
De Stadsfeesten tijdens de 77e TT, inclusief de legendarische 'Nacht van Assen', krijgen een flinke impuls en een nieuw gezicht als TT-Festival 2007. De inwoners van de Drentse hoofdstad en een legioen motorsportliefhebbers uit binnen- en buitenland kunnen zich opmaken voor een driedaags spektakel van muziek, feest en 'motortainment'. Het landelijk opererende bureau LOC 7000 Events tekent voor een belangrijk deel van de organisatie en benadrukt dat Assen ''een feest voor iedereen'' moet blijven.
De 7de editie van het Awakenings Festival is uitverkocht! Monumental
waarschuwde al dat de voorverkoop harder ging dan ooit en zodoende zijn de laatste e-tickets ook op Pinkstermaandag eruit gevlogen!

30 juni zullen artiesten als Richie Hawtin, Green Velvet, Dave Clarke, Adam Beyer, Steve Rachmad & Felix Kröcher van 10.30 tot 00.00 het terrein van Awake Fest 2007 doen schudden.
The Day After Tomorrow
donderdag 24 mei 2007
Gisterenavond vierde Guy Gerber zijn albumrelease voor een select gezelschap in een kleine club in Frankfurt. Zondag presenteert hij Late Bloomers (check VPRO luisterpaal om het album te luisteren) op Tomorrow in Poema RAW. Gerber is echter niet de enige ster die nacht.
Beach BBQ 2007
maandag 21 mei 2007
Het lekkerste eten. De beste house. Allemaal onder de heerlijke zon op het strand.. Niet één maar twee Beach BBQ passeren de revue dit jaar en de eerste editie is op zaterdag 9 juni.
Misspoes at Sinners
maandag 21 mei 2007
Het is weer tijd voor een nieuwe kittige editie van Misspoes. Deze populaire maandelijkse clubavond wordt volledig gerund door vrouwen. Dus niet alleen dames achter de decks, maar de gehele organisatie bestaat uit louter girlpower!
Demon City-Burning City
maandag 21 mei 2007
Het 2de deel van de Demon City Trilogie begint uiteraard waar het eerste deel eindigt. Geen idee waar het over gaat check dan hier:

De stad (Leeuwarden) staat in de brand. Demonen uit de toekomst zijn de stad vanuit de lucht en op de grond aan het bestoken met onzichtbaar vuur een wapen uit de toekomst. Gewoon water is hier niet tegen opgewassen en dus hebben de bewoners geen schijn van kans. Hun enige kans is te vluchten naar het platteland. Hoe heeft dit kunnen gebeuren?
Mystery Land
vrijdag 18 mei 2007
Na veertien jaar door het land te hebben getrokken vond Mystery Land in 2003 eindelijk een veilige thuishaven in de Haarlemmermeer, op het prachtige Floriadeterrein. Op 25 augustus wordt hier voor de vijfde keer Mystery Land, het hoogtepunt van het festivalseizoen, gehouden.
Line up Pleasure Island
vrijdag 18 mei 2007
Laat je voor de derde maal op rij verrassen op het ondeugendste festival van Nederland. Sneeuwwitje, Ali-Baba en Alice in Pleasureland zullen al hun ondeugende trekjes op je los laten. Naast de line up, zal Pleasure Island Festival weer bol staan van de shows en ‘high quality’ entertainment. Voor deze editie zullen Art of Dance & Crazyland de NDSM omgetoveren tot de ‘magical world called Pleasure Island’.
Bassleader zit er net op: wat een waanzinnig feest! Maar liefst 18.000 Belgen, Nederlanders en Fransen bezochten deze 2de editie van Bassleader en genoten een ganse nacht in de 6 zalen van hun favoriete dj’s en muziek.

Bassleader kan zich ook met trots het snelst groeiende dance event noemen en de eerste voorbereidingen voor volgend jaar zijn al begonnen.
A Ladies Night Out!
donderdag 17 mei 2007
Op vrijdag 25 mei is er weer een nieuwe editie van Friday's Flirt. Dit succesvolle concept heeft al heel wat hete avonden gekend, waarvan de laatste paar edities zelfs compleet uitverkocht waren. Mooie dames, leuke mannen, gezellige intieme sfeer en de heerlijkste grooves door de beste dj’s.
Op zondag 3 juni (de zondag na Pinksteren) vindt in het Limburgse Tegelen de eerste editie plaats van de Limburg DJ Awards Benelux Dance Fair After, een vakbeurs voor iedereen die professioneel of uit liefhebberij bezig is met dansmuziek. Verdeeld over vier zalen zullen meer dan vijftig bedrijven en merken uit binnen- en buitenland zich presenteren.
Op 1 juli 2007 is het Julianapark in Venlo voor de vierde opeenvolgende keer het decor voor het FreeFunk Festival. Het FreeFunk Festival is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste gratis dance-festival van Nederland. Het aantal acts en djs als ook het festivalterrein zelf wordt dit jaar flink uitgebreid. Alles wordt uit de kast getrokken om ook van deze editie een memorabele dag te maken.
Nachtbraken in Harderwijk
dinsdag 15 mei 2007
De dames en heren van Stichting Underground Harderwijk hebben niet stilgezeten en op zaterdag 2 juni zal de vierde editie van het gratis Nachtbrakers festival plaatsvinden. Stichting Underground Harderwijk is al ruim vijf jaar bezig om het plaatselijke cultuuraanbod te verbreden met alternatieve en nieuwe stromingen binnen het begrip dance.
Sinds een half jaar is de nieuwe harder-styles partyorganisatie Zuipclub bezig met het geven van gezellige stampfeesten in de hoofdstad. Na de doordeweekse avonden onveilig gemaakt te hebben is het tijd voor een nieuwe vrijdagparty en wel een hele speciale, het eerste themafeest van Zuipclub. In de continue zoektocht naar unieke en aparte locaties om feesten te geven heeft Zuipclub de nieuwe vrijdageditie gevonden in een van de meest underground locaties van Amsterdam, krakersbolwerk Vrankrijk
Line up The Boulevard bekend
dinsdag 15 mei 2007
Dat de Nederlandse zondagen saai zijn, wordt op 17 juni aanstaande naar het rijk der fabelen gewezen. Het gloednieuwe festival The Boulevard in de Amsterdamse Amstelborgh / Borchland Hallen slaat dan in als een bom.
The harder styles
maandag 14 mei 2007
De jaarlijkse Nacht van Appingedam komt er weer aan. Het hele centrum is dan één groot feest en sinds een aantal jaren is Trance Tunes Open Air vaste prik. Naar aanleiding van de vele verzoekjes heeft de organisatie besloten de muziekprogrammering aan te passen aan de wensen van het publiek. Ook de naam Trance Tunes komt hierdoor te vervallen. De organisatie heeft gekozen voor de naam: The harder styles. De muziek zal worden gespecialiseerd per stijl, wat leidt tot een nieuw concept: Hierbij kun je denken aan old school, jump, harddance, hardstyle en hardcore. Kortom, er zal absoluut stevig gedraaid worden, waar alléén de hardste stijlen de revue hier zullen passeren.
Op vrijdag 8 en zaterdag 9 juni zal het Summerdance Festival Weekend voor de zevende keer gaan plaats vinden aan het Kotermeer in Dedemsvaart. Het dit jaar maar liefst tien area’s tellende festival zal wederom de meest uiteenlopende stijlen en artiesten presenteren. Aan dit geheel zullen dit jaar ook organisaties Macano Booking Agency (Bands & Dj's) en Offshore dance toegevoegd worden die samen vanuit een spectaculaire legertent zullen gaan opereren. Om alvast in de stemming te komen voor het festival zullen de dj’s van Macano Booking Agency (Bands & Dj's) vrijdag 18 mei aanstaande voor een gezellige ‘spin-off’ zorgen in de Cheech and Chong in Dedemsvaart!
Op zondag 3 juni 2007 vindt de vierde editie van het gratis toegankelijke evenement Dancetour 2007 plaats op de Markt. Stichting Dancetour brengt dit jaar top-DJ’s Ferry Corsten en Marco V naar Maastricht. Net als vorig jaar krijgt ook jong DJ talent weer de kans om op te treden tijdens Dancetour 2007. Dancetour bezorgt de 10.000 verwachte bezoekers uit Maastricht en heel Limburg een onvergetelijke dag tussen 13:00 en 22:00.
Fritz geht loss
vrijdag 11 mei 2007
Club Fritz geht loss op woensdag 16 mei 2007. Op deze heugelijke dag zal dan ook de geboorte van het kind groots gevierd worden. De draagvaders zijn al bijna negen maanden bezig om dit kind gezond op de wereld te zetten. Na vele echoos en zwangerschapslessen is het dan bijna zover en zal het jongetje geboren worden. De naam van het kindje is Club Fritz.
Just Enjoy
donderdag 10 mei 2007
Organisator voorspelt nieuwe muziekstroming zonder eentonigheid

Twee maanden geleden maakte Jean-michel Kerkhoff zijn debuut in de evenementenwereld met een verfrissend concept op uitgaansgebied: Just enjoy. Jean-michel Kerkhoff: “Ik wil een avond waar iedereen van begin tot eind danst met een smile. Dat doe ik door alle bestaande muziekstijlen door elkaar te mixen. Zaterdag 26 mei vindt editie 2 van Just enjoy plaats in Club Sante te Hoorn. Het concept slaat aan!
In het jubileumjaar van Dance 2 Eden belooft Ghosttown 2007 nóg heftiger te worden.

Dance 2 Eden wil je nog even herinneren aan de dikke line-up van dit jaar.
Missins
donderdag 10 mei 2007
Want Missins staat nog bij de bezoekers op het netvlies gebrand als een verrassend, nieuw goed feest in een vette locatie.

Omdat Four Reasons in Leiden dat zéker is. Het oude theater met balkon is een locatie wat een toegevoegde waarde is voor ieder feest en dus ook voor Missins, hier moet je een keer geweest zijn om dat te kunnen bevestigen.
Battle of da Thitanz V
donderdag 10 mei 2007
De geluiden die vanuit duistere dieptes omhoog komen, spreken van een terugkeer naar de techno, zoals dit volgens velen bedoeld is. Ratelende percussie, diepe basslijnen, een droge kick, gevolgd door een geluid, wat menig mens kan terugherleiden als een voorwerp uit de keuken, of een simpele, maar effectieve hi hat. Deze fabrieksgeluiden passen in een industriestad als Eindhoven!
Een compleet nieuw open air festival op een nog te ontdekken terrein in het bekendste recreatiegebied van Noord-Holland. Een festival dat voortbouwt op de veertienjarige traditie van Welcome To The Future en dat tevens in het verlengde ligt van het legendarische Shockers dat ID&T tot 5 jaar geleden organiseerde. Nu waar het letterlijk om draait: de line-up.
Harde porno heel de zomer
woensdag 9 mei 2007
Het Hardste erotische feest van Nederland gaat deze zomer on tour. Maarliefst 5 verschillende locaties in binnen en buitenland zullen kennis maken met het fenomeen dat Hardporn heet. Waar staat Hardporn voor en wat kan je zoal verwachten? Een line-up om je vingers bij af te likken, erotische acts, erotic Cinema, erotic dresscode en spectaculaire lasershows
Q-dance @ Mondaybar
woensdag 9 mei 2007
Na de stages op Mysteryland, de Streetparade in Zurich en het
Belgische Tomorrowland zal Q-dance dit jaar samen met Lady Dana
hostingpartner zijn van de Mondaybar Cruise in Zweden. Deze partycruise begint op vrijdag 1 juni en zal ruim 40 uur duren. Het cruiseschip waarop alles zal plaatsvinden heeft ruimte voor meer dan 2000 partygangers die ook allemaal in een cabin terecht kunnen. Q-dance zal de grootste van de 3 area's hosten maar de muziek zal ook te horen zijn in de zwem- en bubbelbaden aan boord.
Dancetour Breda 2007
dinsdag 8 mei 2007
Op zondag 27 mei, eerste pinksterdag, van 13.00 tot 22.00 uur vormt het Chasséveld in Breda voor de vierde achtereenvolgende maal het decor voor het gratis evenement Dancetour. Stichting Dancetour brengt dit jaar top-DJ’s Marco V, Ferry Corsten en Judge Jules naar Breda. Net als vorig jaar krijgt ook jong DJ talent weer de kans om op te treden tijdens Dancetour Breda. Naar verwachting trekt het Chasséveld op eerste pinksterdag 20.000 bezoekers.
In Bloom
dinsdag 8 mei 2007
In Bloom is voor de derde keer terug in de Effenaar met een eigen avond en pakt dit keer groots uit met de komst van Michael von L., ook bekend als Ille Bitch. Vrijdag 18 mei is het weer tijd voor ‘the In Bloom feeling”. In Bloom wordt namelijk gekenmerkt door de lekker sfeer en vibe die als een warm laken over de dance avonden hangt.
Op zaterdag 9 juni vindt alweer de 8e editie plaats van The Chaos Theory. Het hardste technofeest van Nederland staat dan geheel in het teken van resident Spark Taberner. De frontman van de Nederlandse hardtechnoscene viert dan zijn 22e verjaardag. Wie jarig is trakteert dus iedereen met een kaartje in de voorverkoop mag gratis iemand meenemen.
Zaterdag 12 mei aanstaande zal de 6e editie van Pandemonium plaatsvinden, in de roemruchte Westergasfabriek. Om 21.00 gaan de deuren open, zorg dat je er op tijd bent, want de officiële openingsshow start om 00.00 en zal een gedenkwaardige nacht inluiden. Vooral de zeer vernieuwende en indrukwekende lasershow zal er één zijn om niet snel te vergeten.
Het was een heerlijk feest en iedereen heeft met volle teugen genoten van de lekkere good-old-times muziek van de eerste Lucky star Back tot the 80’s & 90’s op zaterdag 10 maart. Alle bezoekers waren het met elkaar eens dat deze glorietijden hun aantrekkingskracht ook nu nog niet hebben verloren. Zulke pareltjes van feesten moet je niet te vaak organiseren, maar velen zullen het er mee eens zijn dat het nu toch wel weer tijd wordt. En zo zal het geschieden: zaterdag 19 mei: Lucky Star Back to the 80’s & 90’s !
Op zaterdag 4 augustus presenteert ID&T in recreatiegebied Het Het Twiske een nieuw open air festival: Welcome to the future.
Summer is here...!

....Riepen we eind maart toen de eerste zonnestralen zich lieten zien aan de horizon van het altijd gezellige Bloemendaal. Niets teveel gezegd overigens, want er volgden er meer en de terrassen zaten al snel weer vol.
Heroes of Techno heeft deze keer niet gekozen voor de portie techno wat men gewend is, maar wordt er getrakteerd in rauwe electro met de enige echte electrokeizer Anthony Rother met zijn Datapunk electrolabel.
In samenwerking met Amnesty International en hun aanhoudende strijd tegen discriminatie en het schenden van de mensenrechten, organiseert Explosive events samen met Amnesty international een party van formaat genaamd Jumping Is Not A Crime...Discrimination Is! Hiermee wil Amnesty met name bij de Nederlandse jeugd de aandacht op deze schrijnende situatie vestigen. Deze bijzondere jump-party zal op vrijdag 25 Mei in Discotheek Lunenburg te Loosbroek plaatsvinden. Ben je benieuwd welke dj’s zich voor het goede doel willen inspannen? Lees snel verder en steun Amnesty enkel en alleen door te feesten!
Zaterdag 19 mei 2007 dient de 4e editie van Sonic Boom zich aan in Pakhuis Wilhelmina, ditmaal is de Spaanse Boris Divider voor een live optreden uitgenodigd.
Punk Paradise
dinsdag 1 mei 2007
Skinny Jeans, big ass sneak’s & leather jackets. Ramones eat your hart out – Punk paradise bestormt de enige echte Haagse poptempel. Op 16 mei zal een kraakaktie plaatsvinden waar geen peloton ME iets tegenin kan brengen. Voor het eerst zal het Paard worden bezet door dit gewiekste collectief. Punk paradise brengt een next level party concept dat lak heeft aan trommelconventies, misplaatste hipheid en door-platte-merken-geladen narcisme.
31 mei 2007
Acid Wars
Awakenings met Detroit weekend terug naar de basis
30 mei 2007
D.D.O.D.
Zon, zee, strand & sexy chicks: Unique & Salinas
Pussy lounge XX-rated opnieuw in Matrixx
29 mei 2007
Funky Latino benefit special
Megawatt
Stealth Records begint Nederlandse residency
27 mei 2007
Superstars @ The Power Zone, Amsterdam
26 mei 2007
Club Magixx haalt Chuckie en Don Diablo naar The Matrixx
Pluk de nacht! Muziek, mode en kunst
25 mei 2007
The baddest place to be: Decisions meets Bad Boys & Bad Girls
Timetable en extra info Pinksterpar-t Weekend 2007
24 mei 2007
Nacht van Assen wordt TT-Festival
Awakenings Festival 2007 is uitverkocht
The Day After Tomorrow
21 mei 2007
Beach BBQ 2007
Misspoes at Sinners
Demon City-Burning City
18 mei 2007
Mystery Land
Line up Pleasure Island
Bass Events Outdoor en Reverze 2008
17 mei 2007
A Ladies Night Out!
Benelux Dance Fair: nieuwe dance vakbeurs
15 mei 2007
FreeFunk Festival barst van de acts, dj’s en ambities
Nachtbraken in Harderwijk
Zuipclub united against racism & fascism
Line up The Boulevard bekend
14 mei 2007
The harder styles
Macano neemt voorproefje op Summerdance
13 mei 2007
Dancetour Maastricht dit jaar op de Markt met Ferry Corsten
11 mei 2007
Fritz geht loss
10 mei 2007
Just Enjoy
Ghosttown 2007 · Check de digiflyer
Missins
Battle of da Thitanz V
9 mei 2007
Welcome To The Future festival maakt line up bekend
Harde porno heel de zomer
Q-dance @ Mondaybar
8 mei 2007
Dancetour Breda 2007
In Bloom
7 mei 2007
Hardste technofeest van Nederland trakteert op verjaardag Spark
Pandemonium 'The Masquerade' in Westergasfabriek · update
5 mei 2007
Lucky Star – Back to the 80’s & 90’s is terug met de lekkerste disco en club classics
4 mei 2007
Welcome to the future – nieuw festival van ID&T
Sundale is weer helemaal terug... En hoe!
3 mei 2007
Heroes of Techno goes electro with Datapunk
2 mei 2007
Jumpen voor Amnesty international
1 mei 2007
Sonic Boom IV presents Boris Divider
Punk Paradise