Partyflock
 
Nieuws · februari 2007
­ Nederland
Er gaat niks boven exhilarate
woensdag 28 februari 2007
Exhilarate, een feest voor homo’s, lesbo’s, hetero’s en alles ertussenin, zo luidt de ondertitel.
Op vrijdag 9 maart zal er een unieke samenwerking paatsvinden in de Fenix te Sittard ! De 2 organisaties die verantwoordelijk zijn voor de meerdere keren in het jaar dat de Fenix echt schudt op haar grondvesten gaan namelijk de krachten bundelen.
Klup Koel breidt uit naar Arnhem
dinsdag 27 februari 2007
Nadat Klup Koel een vliegende start heeft gemaakt met de wekelijks op zaterdag terugkerende house avonden in enschede gaat nu ook arnhem kennis maken met dit jonge en frisse, zeg maar koele concept! JR-Dallas, founder, van het Klup Koel concept in enschede greep de kans om ook in Arnhem wat van de grond te krijgen. Bakermat van de arnhemse club/house en new talents zal Manhattan het nieuwe decor worden van het Klup Koel concept.
Shaved - Love Life. Fight Cancer.
maandag 26 februari 2007
Op donderdag 1 maart is het dan eindelijk zover, het is tijd om je snor af te scheren!
The sessions
maandag 26 februari 2007
De vierde editie van The Sessions in Strand West zal plaatsvinden op 10 maart, met wederom een top line up op een toplocatie in Amsterdam…
De eerste keer The First XXL was een geweldig succes. Alle zalen in de Lexion waren gevuld met mensen die ook echt genoten van deze nieuwe clubnight. Voor alle mensen die nu al zeker weet dat ze naar de volgende The First XXL willen op zaterdag 24 maart komt Nachtboetiek met een speciale Early Bird actie. Haal nu je kaartje bij Ticketbox en betaal maar de halve prijs!
Hardstyle, jump en erotiek. Dit zijn de ingediënten van Trip 2 Dreamland in Erotic City 2007. Op zaterdag 28 april kun je getuige zijn van dit unieke evenement in een legendarische lokatie: de Central Studios in Utrecht. In dit bericht vind je de line-up.
De oorsprong
donderdag 22 februari 2007
Op 27 april zal er een Evil Dreams plaatsvinden in Rotterdam, volledig in het teken van Mainframe B’day. Maar waar komen deze nachtmerries eigenlijk vandaan?
Zaterdag 3 maart vindt alweer de 5e editie van Nice and Fresh plaats. Na een korte winterstop is Nice and Fresh weer terug... More NICE, more FRESH en op een nieuwe top locatie: Vuong in Amsterdam. Vuong is een schitterende restaurant/club gelegen aan de Korte Leidssedwarsstraat, op de hoek van het Leidseplein. Deze locatie heeft drie verdiepingen waaronder een restaurant met fantastisch Frans Aziatisch eten en Nederlandse accenten, een lounge en een cocktailbar waar professionele cocktailshakers garant staan voor custom made cocktails!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 21 februari 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Het wachten is op het heerlijke zomerse weer, maar de organisatie van het Free Festival kan niet meer wachten en draait op volle toeren. Dit jaar wordt de 8e editie van het Free Festival een maand eerder georganiseerd dan de jaren hiervoor en wel op 1 juli 2007.
Zaterdag 24 februari is het dan zover, Twisted Cultures in de Winkel van Sinkel. Na locaties als de Ocean Diva (Amsterdam), de Rechter (Eindhoven), de Monza (Utrecht), nu eindelijk in de mooiste uitgaansgelegenheid van Utrecht en misschien wel van Nederland. Met name als we het hebben over de ligging en ambiance van dit monumentenpand langs de gracht van Utrecht.
Een feest der herkenning
dinsdag 20 februari 2007
Bij veel mensen staat het inmiddels al vast in de agenda. De tweede zaterdagavond van de maand is het Know Your Classics avond. Op zaterdag 10 maart kan je wederom genieten van de beste klassiekers uit de platenkoffers van Miss Monica, Jean, 2 O'Clock Ron, Edwin Bazen en Chris Rox. Dit alles ondersteund door de vocalen door Mc Roga. Met deze helden uit de Nederlandse Dance achter de decks belooft het weer een zeer swingende avond te worden.
Op zaterdag 28 april komen de gevaarlijkste piraten van de hoge zee bij nacht samen voor een grote bijeenkomst in de HappydayZZ. Voor één onvergetelijke nacht wordt de HappydayZZ in Culemborg The Land of the Pirates als Wild Wild Boys & Girls de deuren opent voor een uniek en te gek feest! Gooi al je verwachtingen overboord en maak kennis met de nieuwe sensatie in de VS. Land of The Pirates is uniek in Nederland.
In het drie jarige bestaan van Club Industry zijn er al veel dj’s en acts om de hoek komen kijken in het jongerencentrum met het beste licht en geluid van de regio. Steeds grotere namen, zoals dj Kaoz en 2Junxion, werden aangetrokken om de oren te verwennen van alle technoliefhebbers die elke keer trouw op kwamen draven en er steeds weer een geweldig feest van maakten.
Global Soundz laat ook in maart weer van zich horen! Deze organisatie, bekend om zijn ijzersterke line ups, zal ervoor zorgen dat Arnhem weer perfect voorzien wordt van de beste jump- & hardstyle. Met maar liefst twee evenementen heeft de liefhebber weer reden om in Arnhem te blijven of er uiteraard naartoe te komen! De succesvolle concepten Construct en Powerplay zullen beide in maart hun tweede editie beleven. Hou je vast voor een maand waarin Global Soundz meer van zich zal laten horen dan ooit tevoren!
Wat gebeurt er met jou als je iemand ontmoet die je erg aantrekkelijk vindt? Misschien voel je de vlinders in je buik, maar wellicht merk je ook dat je je anders gaat gedragen in bijzijn van deze persoon.
De gezelligste club van Midden Nederland maakt zich op voor een heerlijk sexy feest. Zaterdag 24 februari zijn alle erotic lovers welkom op Erotic Palazz in club Palazz te Woerden.
Dommelvallei doet het wéér!
donderdag 15 februari 2007
Het pre-carnavals weekend begint op een typisch Effenaar weekend te lijken. Vrijdag 16 februari verwelkomt de Effenaar namelijk wederom de succesvolle dance avond Dommelvallei in het aan de Dommel gelegen poppodium.
Chakra
donderdag 15 februari 2007
Was het Techno wat centraal stond in de maand Januari, deze maand is het trance wat extra aandacht krijgt.
Audio Attack – the line up
donderdag 15 februari 2007
Traditiegetrouw organiseert Art of Dance op de koninginnenacht het toonaangevende evenement Audio Attack. Ook dit jaar zal op zondag 29 april, zoals je van ons gewend bent, de Hemkade weer geheel in het teken van Hardstyle, Jump en Hardcore staan. De datum is al enige tijd bekend, bij deze presenteren we de line up!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 14 februari 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
28 december 2005, de geboorte van een nieuw concept, een legende, iets geweldigs. Ik Ben Je Bitch Niet (IBJBN) viel op, niet alleen de naam, maar ook de meer dan geweldige sfeer die vooralsnog altijd heerst op de feesten van Orange Events en HappydayZZ Events. Vele feesten zouden volgen. Na de eerste IBJBN volgden Ik ben je bitch niet, Goes Erotic! en Ik ben je bitch niet, Goes XXXL!.
Hard House part 3: Till the max!
woensdag 14 februari 2007
Sommigen hebben nog een piep in de oren, anderen zijn de kater nog niet te boven, maar iedereen is het eens met de stelling dat de tweede editie van Hard House wederom alle verwachtingen te boven ging! Na een zeer succesvolle eerste editie kunnen de mannen van Hard House terugkijken op hun tweede succes. En er is goed nieuws, want zat er tussen het eerste en het tweede feest nog twee maanden. Vanaf nu is Hard House officieel een maandelijks terugkerend feit in de Nederlandse partyagenda!
Pacha in 't Paard van Troje
woensdag 14 februari 2007
Op zaterdag 24 februari staat in ’t Paard te Den Haag weer een ware sensatie op het programma. Dit keer zal het befaamde Pacha uit Ibiza ‘t Paard betreden. De nachtclub uit Ibiza die in de afgelopen decennia een imperium heeft opgebouwd wat reikt tot de grootste wereldsteden op aarde, is sinds haar bestaan toonaangevend geweest in de mondiale dansscène. Alle grote Dj’s die de wereld tot nu toe heeft voortgebracht hebben, zo niet, willen rocken in Pacha. Op zaterdag 24 februari staat t’ Paard op het programma.
Vroeg je jezelf al af wanneer de volgende My House editie zou zijn?? Niet gestrest, want vrijdag 16 februari zijn de peoples van Super*S er weer met My House. De vrijdagavonden zijn HOT in Mansion en het allerbelangrijkste, de sfeer, is perfect.
Na vijf uitverkochte edities in onze hoofdstad vindt Convertible dit jaar voor het eerst op Rotterdamse bodem plaats. Oorspronkelijk stond dit exclusieve clubfeest gepland op zaterdag 24 maart. Helaas bleek het onmogelijk om op deze datum de line-up te bieden die de organisatie voor ogen had en is het event verplaatst naar 21 april.
Villa Achterwerk in Off_Corso
zaterdag 10 februari 2007
Met een grote big-bang werd Villa Achterwerk op zondag 28 januari door Ans Aarsema en Bea Hoffman geopend. Met het doorknippen van het lint is er een nieuwe episode in “gay-clubbing” van start gegaan, elke laatste zondag van de maand kan tout gay en gayminded Nederland weer compleet los gaan op de allerbeste Nederlandse dj’s en genieten van een sfeer en entourage zoals je die alleen aantreft op een goed gay(minded)feest. Betty Ford is definitief dood en begraven, lang leve Villa Achterwerk!
Dig Deeper
zaterdag 10 februari 2007
Deepsexyfuturistictechfunkhouse” Danny Howells 16-02 @ Panama*! De man van de ondertussen legendarische geworden 10 uur durende marathon sets @ Arc, NY komt op vrijdag 16 februari Panama* weer binnenste buiten keren. ‘Dig Deeper’ is een concept waarmee Mister Howells in verschillende clubs in binnen en buitenland aantreedt. Howells gaat diep graven in zijn uitgebreide platencollectie. Panama* heeft de eer om op vrijdag 16 februari zijn resident ‘Danny Howells’ wederom te mogen verwelkomen met een maar liefst 5 uur durende solo-set!
It’s Quality Time again!
zaterdag 10 februari 2007
VIP Productions maakt zich vanaf oktober 2006 hard voor het frisse, fruitige, hippe, trendy clubconcept Quality Time. En het resultaat mag er wezen! De feesten zijn tot nu toe een groot succes! Keer op keer hebben ze volle bak in hun thuisbasis het Luxor Plaza in Deventer!
Noord Nederland is veranderd meldden we iedereen, maar is het niet zo dat partyscène Nederland is veranderd? Wild Romance zette met twee feesten de gehele partyscène op zijn kop, al zat het venijn in de staart. Maar dat venijn zal iedereen die er getuige van is geweest altijd bijblijven, legendarisch was de editie The Lifting Up Friesland/Heerenveen Club DNA. Bedoeld als een regionale benaming van Wild Romance zal dit er een zijn die de geschiedenisboeken van de Dance in zal gaan als een unieke, aangezien een van de iconen van dance-music Nederland Jean gewoonweg twee uur doorknalde. Terwijl de planning was om het zondagfeest om half twee te laten doen beëindigen.
Als er gekeken wordt naar de laatste keer dat Go! Crunc de Panama in bezit nam, mogen we oppassen… Tijdens het twee jarig bestaan dat Crunc in Panama vierde ging de crowd los als nooit te voren. Zaterdag 17 februari is Crunc weer aanwezig met Go! Crunc in Panama. Ook deze keer gedragen door een ijzersterke line-up met Leroy Styles, Dekky, Sunnery James, Ryan Marciano, Benjamin Brown, Royalistic, John de Colombia, Xavi, MC Pryme, VJ Moi.
Erotic Queensday Vibe Queensnight in Amsterdam is niet meer hetzelfde sinds Erotic Queensday Vibe vorig jaar helemaal los ging in de Amstelborgh / Borchland Hallen. Misschien was jij er vorig jaar wel bij en heb je ook zo genoten? Begin dan maar vast te watertanden want ook dit jaar komt het er weer aan: Erotic Queensday Vibe, jouw absolute hoogtepunt op Queensnight 2007!
Speziale Nachten mit Herr Zimmerman!
donderdag 8 februari 2007
Herr Zimmerman brengt de komende weken und maanden meerdere Speziale nachten. Zo is er aanstaande zaterdag 10 februari een wel erg aparte en leuk uitgevoerde electro techno liveact door C.I.T. Samen met Fraulein Z und Le Fi verzorgen zij het totaal programm van deze Herr Zimmerman nacht!
Met Scumworld naar de UK
donderdag 8 februari 2007
Zaterdag 24 februari haalt Art of Dance tijdens Scumworld een selectie van de Engelse Hardcore delegatie over naar Nederland, om hier het publiek te trakteren op de Engelse Hardcore sound. Super natuurlijk, maar hoe vet is het om zelf in het vliegtuig te stappen en in de UK een echte hardcore party te bezoeken op hun kosten?!
Binnenkort is het zover en zal de frisse nieuwe organisatie Kant & Klaar hun eerste feest geven. Deze organisatie was een idee van 2 vrienden met een muzieksmaak dat zich niet tot 1 genre beperkt. Ze wilden een organisatie beginnen die feesten organiseert met elke keer een andere stroming. Funky house feesten, electro feesten, minimal feesten, tech-house feesten en alles wat zich in de toekomst nog zal onwikkelen. Verder willen ze bij sommige feesten live muzikanten, beatboxers, danseressen en een topaankleding en aan de andere kant hele minimale en rauwe trashy feesten.
Dat wordt dus afzien op zaterdag 3 maart. Want op die avond komt een Zwitserse hardstyle-garde naar The Matrixx gemarcheerd om er eens flink de zweep overheen te gooien. Beuken! Op deze speciale editie van de beste clubnacht van het land: XXlerator. Met Miss Flower, Philippe Rochard, Equinoxx, Lady Tom, Blackmail en Simple.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 7 februari 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst.
Zaterdag 17 februari gaat er een stukje muziekhistorie en -cultuur van Eindhoven verloren. Het zeer gewaardeerde en gerespecteerde drum ’n bass concept van Eindhoven stopt er namelijk mee. Wat, als zo vaak, begon als een vet idee groeide uit tot een groot succes. Tien jaar lang domineert Red Zone de drum ’n base scene in Eindhoven.
Aanstaande vrijdag staat er wederom een knallende editie van Freakend in de agenda in de Amsterdamse hotspot Panama! Freakend in de Panama is zoals Freakend moet zijn: gek doen qua muziek, show, fashion en dansen. Dit alles uiteraard onder een vette line-up. Dat dit vernieuwende concept in de Amsterdamse Hotspot aanslaat, was te zien tijdens de afgelopen editie op vrijdag 5 januari jl. Na 3 edities in de Panama en 1 editie In Beachclub BLM9, waren 1100 toegestroomde partypeepz getuige van een uit de pan gefreakte Panama! Ook 9 februari zal de organisatie zorgdragen dat de vibe weer zeer sterk aanwezig zal zijn tijdens een nieuwe editie van Freakend in Panama!
Linke Soep 2
dinsdag 6 februari 2007
Op zaterdag 3 maart opent Odeon haar deuren voor de tweede aflevering van Linke Soep. De eerste editie in november was zo'n daverend succes, dat er wel een vervolg móést komen. De organisatie heeft er alles aan gedaan om de eerste edtie te overtreffen. En met Boris Werner vs. Tony Boogs, Robert Powlson en Michelle Sars in de line-up zien de zaken er meer dan rooskleurig uit.
Als je het woord 'trancefeesten' leest, denk je natuurlijk meteen aan hét trance duo van Nederland: Bas & Ram. Ze verwennen jullie al de nodige jaren met hun concepten, zoals Protocol, Déjà Vu en TranceSetterZ. Over die laatste is nog het nodige nieuws te melden, so fasten your seatbelts, here we go!
Het heeft even geduurd, maar over iets meer dan een week is Project-Domination weer toe aan een nieuwe editie in Pop- en Cultuurpodium P3 te Purmerend! Op 10 februari kunnen de oordoppen uit het doosje en de kogelvrije vesten uit de kast. Waarom? Voor een spervuur aan hardcorekicks en doorratelende breakbeats! Wees dus gewaarschuwd… trommelvliezen kunnen scheuren en de klappen zullen harder aankomen dan ooit.
Earthquake België
maandag 5 februari 2007
De reincarnation van het concept Earthquake heeft zoals bekend in het jaar 2006 al in een aantal geselecteerde locaties in Nederland en Duitsland plaatsgevonden. Het was al even aangekondigd in 2006 dat het concept ook België zou aandoen. De organisatie kan nu met trots melden dat de Club Koloso in Lokeren, beter bekend als de voormalige Cherry Moon, de uitvalsbasis zal worden voor deze Belgische Earthquake editie.
Frontstar Events jubileert
maandag 5 februari 2007
Dit jaar bestaat Frontstar Events alweer drie jaar. In die drie jaar is er veel gebeurd en zijn er vele succesvolle feesten geweest. Frontstar Events staat bekend om de gezellige feesten, met een aansprekende line up, voor een betaalbare prijs.
Retro Presents P’s B’Day Bash
vrijdag 2 februari 2007
Reff staat voor Retro Events & Fashion Fanatics en is een spiksplinternieuwe organisatie voor party-events met een retro tintje. Retro Events als in de feelgood sfeer van de betere clubfeesten van halverwege de jaren negentig echter overgoten met knallende elektrobeats van nu. Na het eerste succes afgelopen december gaan we binnenkort het nog groter aanpakken! Op 24 februari gaat het dak er wederom af! Plaats van handeling: Silly Symphonies in Den Haag. Aanvang 00.00 uur.
BasiX Sundays, 8 april
vrijdag 2 februari 2007
Zoals de meeste van jullie partygangers al mee hadden gekregen is er zondag 8 april (eerste paasdag) weer een editie van “BasiX Sundays”. Ditmaal met de toepasselijke titel Basix Easter. Omdat het gaat om een speciale editie die geheel in het teken van Xavier Josephe's verjaardag en het elf jarig bestaan van zijn Bad Company staat.. willen wij jullie de laatste nieuwtjes niet laten ontgaan! Dus ook in 2007 barst het feest weer los!
Vince - Tegen de rest: de line up
vrijdag 2 februari 2007
Vince is niet zomaar in een hokje te stoppen. Hij draait net zo makkelijk een daverende oldskool zet, als een weergaloze early hardcore set of een set met de hardcore die vandaag de dag de boventoon voert. Deze brede muzikale invulling zal dan ook in al zijn facetten aanwezig zijn op het evenement waar Vince de hoofdrol speelt.
Op 3 maart bezoekt Evotions voor de vijfde maal de Nijmeegse technotempel Doornroosje (ofwel gewoon ‘Roosje’ zoals de undergroundlocatie bij uitstek door het vaste publiek liefdevol wordt genoemd). Na een bijzonder geslaagde kick off en driemaal volle bak daarna zijn de verwachtingen voor de vijfde editie wederom hoog gespannen. En ook ditmaal kiest Evotions voor een gevarieerd menu. Met een exclusieve live-act van 2000 and One (de laatste voor de zomer!) en een ongetwijfeld zinderende set van de Oliver Ho die tegenwoordig vooral draait onder de naam Raudive als headliners staat Tomorrow weer als een huis.
Na een heftige harde editie in december, wordt er nu wat gas teruggenomen qua BMP. Maar qua line up wordt alles behalve gas terug genomen!
28 februari 2007
Er gaat niks boven exhilarate
27 februari 2007
What's Wrong With My Brain vs. Industrial Techniks
Klup Koel breidt uit naar Arnhem
26 februari 2007
Shaved - Love Life. Fight Cancer.
The sessions
The First XXL Wild Style Clubbing 24 maart @ Lexion
25 februari 2007
Line-up Trip 2 Dreamland in Erotic City 2007
22 februari 2007
De oorsprong
Time for funky rockin ‘Nice and Fresh’ house beats!
21 februari 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Free Festival dit jaar een maand eerder
20 februari 2007
Twisted Cultures in de Winkel van Sinkel
Een feest der herkenning
19 februari 2007
Fantasievol, sexy en uniek: Wild Wild Boys & Girls, Land of the Pirates
18 februari 2007
Techno feest Club Industry gooit het roer om!
Global Soundz pakt uit in maart met Construct en Powerplay
De do’s en don’ts van het Flirten
17 februari 2007
Erotica lovers go Egyptian op Erotic Palazz in Woerden
15 februari 2007
Dommelvallei doet het wéér!
Chakra
Audio Attack – the line up
14 februari 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Ik Ben Je Bitch Niet! – The Line-Up!
Hard House part 3: Till the max!
Pacha in 't Paard van Troje
13 februari 2007
My*House @ The Mansion, Feels just like home…
12 februari 2007
Convertible Rotterdam verplaatst naar 21 april en line-up bekend
10 februari 2007
Villa Achterwerk in Off_Corso
Dig Deeper
It’s Quality Time again!
8 februari 2007
Wild Romance In2Trance part 1&2 special editions
GO!CRUNC zaterdag 17 februari Crunc-en we Panama
De absolute megaklapper op Queensnight in Amsterdam
Speziale Nachten mit Herr Zimmerman!
Met Scumworld naar de UK
7 februari 2007
Kant & Klaar: Nieuwe feest organisatie in Groningen
Zwitserse hardstyle-garde zwaait de scepter in The Matrixx
Kort nieuws van de KNIP-dienst
6 februari 2007
Red Zone is Dead! – Final edition
Spectaculair je weekend in met Freakend
Linke Soep 2
5 februari 2007
Laatste nieuws en Timetable TranceSetterz bekend!
Project Domination – Special Edition
Earthquake België
Frontstar Events jubileert
2 februari 2007
Retro Presents P’s B’Day Bash
BasiX Sundays, 8 april
Vince - Tegen de rest: de line up
Volop variatie op Tomorrow in Roosje
1 februari 2007
Eerste Heroes of Techno van 2007 begint spectaculair