Partyflock
 
Nieuws · december 2007
­ Nederland
Het recept is heel simpel, gratis entree, de line-up wordt door Bass-D in elkaar gezet en HappydayZZ Events en Orange Events zorgen ervoor dat elke Sunday High ervaring op zich wordt en dat alles op rolletjes loopt. Zoals elke editie liegt deze line-up er ook niet om.
De kerstdagen zijn voorbij gevlogen… Nog heel even wachten maar dan is het eindelijk zo ver. Tijdens een onvergetelijke nieuwjaarsnacht zal Mr. Subliminal… Erick Morillo 2008 inluiden op een manier waar menig liefhebber alleen maar van kan dromen! Het belooft een aaneenschakeling van ongekende hoogtepunten te worden.
Timetable en de laatste info voor Booming Sexy New Years Vibe.
Soigné
donderdag 27 december 2007
Uitgaan is gezelligheid. Uitgaan is dansen. Uitgaan is verleiden, versieren en uitnodigend! With your Friends having a lot of Fun. Zaterdag 29 december komt de vrienden groep onder de noemer The Champagne Society weer bijeen in The Zebra voor Soigné.
Sappig vs Hypnotiq vs Heat
woensdag 26 december 2007
Wat ga je doen als je het jaar goed wilt afsluiten? Je gaat met je vrienden een feestje bouwen en met vuurwerk knallen. Dit is precies wat de organisatie in Club The The Level gaat doen. En dat doen ze met Sappig!, Hypnotiq en Heat. Dus de toppers van The The Level zijn er. En knallen, nee ze gaan daar dik overheen met Funkerman, Gregor Salto, Andy Callister, Joey Daniel, Miss Sugaware, Patrix Johnson en natuurlijk Mego die de host van de avond zal zijn.
No cash? Bring Electric Trash!
zondag 23 december 2007
Heel gezellig die feestdagen, maar het kost ook allemaal een flinke bom duiten! Om iedereen wat tegemoet te komen kan je op zaterdag 29 december gratis naar Electric Trash. Mits je natuurlijk wel bij de entree een elektronisch apparaat inlevert. Dus heb je geen cash? Breng Electric Trash!
Terwijl de laatste kaarten over de toonbanken rollen en de feestdagen voor de deur staan, wordt het hoog tijd voor een laatste update over Extrema NYEve.
Misspoes
zaterdag 22 december 2007
Wat zullen we nou doen met Oud & Nieuw? Misspoes biedt de eeuwige twijfelaars nu de perfecte gelegenheid om deze discussie tot een goed ‘uiteinde’ te brengen. Om 2008 echt goed te beginnen zorgen de Misspoesjes op vrijdag 28 december alvast voor een hele fijne opwarmer voor de jaarwisseling!
Faster
vrijdag 21 december 2007
Tegenwoordig moet alles sneller. De post moet sneller, de auto moet sneller, seks moet sneller, onze kleding moet sneller, zelfs ons leven moet sneller want we hebben geen tijd te verliezen. Helaas is er geen ontkomen (of onthaasten) meer aan, ook de evenementen van Your Dance Company moeten sneller. Om hier gehoor aan te geven is er een concept bedacht die deze snelheid weet om te zetten in geluid, kakofonie, herrie en vooral lawaai.
Mindcontroller – Tag of the past
vrijdag 21 december 2007
Traditiegetrouw is het in januari tijd om na alle toekomstvoornemens even snel nog een keer terug te blikken op het verleden. En dan niet op 2007, maar op de tijd dat de zeeën nog schoon waren, de files minder lang waren en eenderde van de Nederlandse jongeren zich gabber noemde: de gouden glorie van de jaren ’90. Op zaterdag 19 januari presenteert Art of Dance voor de veertiende keer het zeer succesvolle early hardcore-concept ‘Mindcontroller – Re-live the past’!
Hellraiser
vrijdag 21 december 2007
Alle voorbereidingen zijn inmiddels bijna afgerond, het is nu dan ook wachten op 25 december! Pro-mode Entertainment belooft jullie dat dit een avond wordt om nooit te vergeten! Ze zullen al het mogelijke uit de kast halen om Pro-mode Entertainment naar de top te brengen van de Duitse hardcorescene!
Buikje vol, cadeautjes uitgepakt en klaar om je Kerst 2007 af te sluiten. De laatste Boulevard van 2007 zal 26 december plaatsvinden in The The Power Zone, met een pittige line-up. o.a Hardwell, Rishi Romero, Marc Benjamin, Quintino, Bassjackers zullen acte de presence geven.. Ook de Italiaans Dj Cris Cuoghi zal komen om The Boulevard in 2007 spectaculair af te sluiten.
Suckers & lollipops
donderdag 20 december 2007
Op zaterdag 26 januari vindt de eerste editie van Suckers & lollipops plaats in Outland, Rotterdam. Onder leiding van Erick E en Sidney Samson, zal de zak met vette beats en kleverige sounds opengaan en het publiek getrakteerd worden op een avond oud-hollandsch rocken!
De kerstdagen zijn voor veel mensen de gezelligste dagen van het jaar. Lekker oliebollen eten en kadootjes onder de kerstboom. En wie weet krijgen we weer eens een witte kerst. Het is ook een tijd dat iedereen terug denkt aan het afgelopen jaar want 2007 was een bewogen jaar, zeker voor Crazyland!
Wordt het lekker naborrelen op de bank met “Knallen met Kurken” op de buis, of wordt het na middernacht knallen met Zodiak Commune en Adapter in het Eindhovense jongerencentrum Dynamo? Voor de doorgewinterde Acid-freak en Techno-head zal de keuze niet moeilijk zijn, want Dynamo is met Oud Op Nieuw het kloppend hart van underground Eindhoven.
Borrel & Beats
donderdag 20 december 2007
't Is weer bijna Kersttijd, de tijd van de vrede, Kerstspullen komen uit de kast bij Metropool naar beneden. Vrolijke sfeer.. vol verlangen, Metropool optuigen... van alles ophangen. En als dat allemaal uiteindelijk is gedaan, kijkt men in 't rond en zucht voldaan. De Jingle beats van de DJ klinken al hier en daar, 't Is bijna Kerst.. en men staat klaar. Dansen en.. genieten van de sfeer, zo ziet men verre vrienden ook eens weer...
Zoals je wellicht al weet zal Awakenings voor het eerst in haar geschiedenis Eindhoven op z'n kop gaan zetten. De muzikale indeling van de timetable in de drie area's is nu bekend.
Er is al veel gezegd en geschreven over concepten uit het verleden welke van de plank gehaald zijn en nieuw leven in geblazen zijn. De één vindt het niets de ander vind het geweldig. Voordat de organisatie van dit bestaande concept besloot het feest door te zetten moest deze verzekerd zijn van een aantal feiten. Het moest een early rave party worden, het artwork moest in dezelfde lijn als voorheen zijn en uiteraard moest het feest in locatie van toen gehouden kunnen worden.
Club krangzinnig
woensdag 19 december 2007
Gescheiden ouders, schoonouders, een relatie... al dit soort dingen maken de kerst er niet makkelijker op. En dan heb je ook je vrienden nog. “Waar moet ik dit jaar nou weer kerst vieren?! En hoe verdeel ik mezelf netjes in vieren?” zijn dan ook veel gestelde vragen deze tijd van het jaar. Je wilt misschien wel het liefst kerst met je vrienden vieren, maar ja, de familie neemt het je natuurlijk niet in dank af als je er niet bij bent dit jaar. Belangrijkste regel blijft: doe geen dingen tegen je zin in, het is tenslotte een feestdag! Een beetje egoïsme is best op zijn plaats tijdens de ‘vred(/t)e( n) op aarde’ dagen! Of niet?...
Project 058
dinsdag 18 december 2007
Kerstmis zijn eigenlijk de 2 leukste feestdagen die er zijn. Op die dagen mag je ongelimiteerd leuke dingen doen zoals eten, dagenlang luieren, meer eten, je vrienden en/of familie bezoeken, nog veel meer eten en feesten totdat je erbij neervalt. Bij dat laatste gaat YDC jullie een handje helpen want op 1ste kerstdag geven zij de mogelijkheid om na het uitgebreide familiefeestmaal lekker uitgebreid te feesten in Rumours, Leeuwarden.
Zoals je van Carpe DM gewend bent wordt iedere keer als uit de kast gehaald. Vandaar dat ze met Kerst een extra bijzonder programma voor je hebben. Drie dagen nadat Benny Rodrigues de club al op zijn kop heeft gezet komt Miss Monica naar Carpe DM: een van de beste dj’s van Nederland en voor vanavond de X-Miss van Carpe DM! Dat is niet het enige, tijdens X-Miss kunnen alle vrouwen gratis naar binnen! Als dat geen leuk kerstcadeautje is…
Bleifrei
dinsdag 18 december 2007
Yes! De tweede editie van Bleifrei staat voor de deur. Vrijdag 21 december staat de Flexbar paraat om het feestgespuis te ontvangen! Vermaarde artiesten uit binnen- en buitenland zullen klaarstaan om het tot een knappe avond te maken
Menno de Jong, de veelbelovende Eindhovense trance-DJ, heeft deze maand zijn nieuwe Intuition Podcast geïntroduceerd. Deze Podcast zal de door XFM en Fresh FM uitgezonden populaire Intuition Radio Show gaan vervangen.
Planet V.I.P.
zondag 16 december 2007
Na veel erover gezegd te hebben en erover te hebben geschreven is het komende zaterdag dan eindelijk tijd voor de muziek, de beleving en de ongekende gezelligheid van Planet V.I.P. Zoals gezegd èn geschreven, geen gewone Planet V.I.P. maar een Planet V.I.P. die in het teken zal staan van de goede oude tijd waarin de oldschool en early rave zoals wij het nu noemen nog haar hoogtijdagen vierde. Voor menig Leeuwarder staan befaamde feesten als Thunderdome in de Friesland Hallen en het legendarische The Dreamteam nog in ieders geheugen gegrift.
Het Ruist in december
zondag 16 december 2007
22 December markeert een nieuw avontuur in de nog jonge geschiedenis van Ruis. De organisatie is uitgenodigd om samen feest te vieren met de befaamde Planet Rose avond in Doornroosje. Headliner deze nacht in de grote zaal deze avond is niemand minder dan Guy Gerber. 26 December viert Ruis de 2e Kerstdag in Poema RAW.
MondayManiacz
vrijdag 14 december 2007
Maandagavond, je zit lekker je bordje boerenkool met worst weg te vreten achter de TV maar denkt ‘eigenlijk heb ik best wel zin om een potje goed hard te raggen en te beuken’. Maar jah, feestjes zijn toch meer voor het weekend, toch? Niet dus. Want Zuipclub haalt voor kerstavond weer een oude bekende van stal.
Wanna go to Lalaland
vrijdag 14 december 2007
Al eeuwen lang wordt er op 25 december de geboorte van Het Kerstkindje gevierd. Sappig! Produkties hebben daarom die dag ook uitgekozen voor de geboorte van hun nieuwe kindje. Grote broer Sappig! is al een paar jaar in Amsterdam en Rotterdam een begrip in het uitgaansleven. Dit jaar breidde dit zich succesvol uit tot Eindhoven en Arnhem. Grote zus RICH! heeft vanuit Amsterdam met maandelijks uitverkochte edities in de Escape meer een internationale inslag. Zij heeft met onder andere edities op Ibiza (al 6 jaar wekelijks tijdens het zomerseizoen in El Divino), London en Stavanger aardig rondgereisd het afgelopen jaar.
Op zaterdag 26 januari 2008 viert Rockit alweer haar vierde verjaardag en vanzelfsprekend pakt FCA groots uit om dat te vieren! Met twee zalen, een keur aan multimedia, theater en designkunstenaars en een line-up om werkelijk je vingers bij af te likken, is het vrijwel zeker dat het verjaardagsfeest de boeken in zal gaan als een eentje om nooit meer te vergeten
Mindcontroller
donderdag 13 december 2007
Zet de dagelijkse sleur even van je af en knal met Art of Dance een nacht terug naar de onvergetelijke jaren ’90. Op 19 januari 2008 staat Mindcontroller namelijk weer op het programma. Locatie voor deze geweldige reis langs “memory lane” is natuurlijk de Hemkade in Zaandam.
Armin Only 2008
donderdag 13 december 2007
Armin van Buuren, 's werelds nummer 1 DJ, zal op zaterdag 19 april 2008 tijdens de 3de editie van Armin Only een negen uur durende set draaien die de menselijke zintuigen zal prikkelen en uitdagen. Na twee eerdere succesvolle edities in de Ahoy vindt Armin Only Imagine dit jaar voor de eerste keer plaats in de Jaarbeurs. Tijdens deze editie zal de nummer 1 DJ wederom terzijde worden gestaan door een keur aan gastmuzikanten.
Ter ere van haar 3-jarig bestaan lanceert party organisatie Wicked Soundz op 26 januari 2008 een gloednieuw oldschool & early rave concept onder de naam Legendz!
Laidback Luke
dinsdag 11 december 2007
De Rocking with the Best 2007 Tour van Laidback Luke komt langs de Monza non Solo in Utrecht met een weergaloze show en line up. Samen Stealth collega Funkerman, protege Quintino en de aanstormende topper Dani-L zal Laidback Luke zorgen voor een heerlijke sound in de Monza non Solo. MC Boogshe zal zorgen voor een rockende Monza met haar heerlijke aanstekelijke manier van entertainen. Eén groot gekkenhuis op vrijdag 21 december dus.
Freakend is terug in Amsterdam en hoe! Op Zaterdag 16 februari 2008 zal het spektakel losbarsten voor een speciale editie in de Amsterdamse The Power Zone! In april 2007 verliet Freakend onze hoofdstad om het land in te trekken, dit bracht succesvolle edities met zich mee op locaties als BLM9 Bloemendaal, Beachclub Sunrise Aquabest, Club Rembrandt Eindhoven, Monza Utrecht en The The Level in Arnhem.
Het kan ook niet anders: al meer dan helft van de kaarten is verkocht voor Erotic New Year Vibe op 31 december in de Lexion. En ook de VIP kaarten raken langzaam uitverkocht. Er zijn nog maar ongeveer 100 VIP-kaarten over en dat was voor dit bericht geplaatst werd, dus wie als VIP het nieuwe jaar in wil moet snel zijn.
Q-dance presents Promo
dinsdag 11 december 2007
Q-dance presents: Promo – The Resistance Below heeft vorig jaar alle verwachtingen overtroffen bij zowel het publiek als de optredende artiesten. Hardcoremeester Promo vormde op 13 januari 2007 het muzikale scharnier van een keihard feest in de hoofdstedelijke HMH, en werd die nacht gesteund door een loodzware delegatie bevriende dj’s en producers. Het thema The Resistance Below was een directe verwijzing naar de ondergrondse groep diehards die eind jaren 90 blijft knokken om hun geliefde stroming in leven te houden. Promo: “Ik ben meer dan tevreden over het eerste feest en ik denk dat we de mensen meer hebben kunnen bieden dan we vooraf gehoopt hadden. Er is een stevige basis gelegd voor een vervolgfeest, dat de première hopelijk gaat overtreffen.”
Na bergen werk, veel zweet en een boel geregel is het eindelijk weer zo ver. I like this style gooit voor de tweede keer alles los. Ditmaal in het volledig vernieuwde Haarschut in het kleine Kloosterhaar. Na een toch wel geslaagde eerste keer is het de 19e januari van 2008 alweer tijd voor de tweede editie, oftewel: “The 2008 Edition”. De organisatie en ook het bestuur van de locatie sloegen opnieuw de handen ineen om ook na de succesvolle verbouwing het jaar 2008 weer goed in te luiden.
Hutspot in Paradiso
dinsdag 11 december 2007
Linke Soep en Club Krang, dat maakt een prima 2-gangen menu”, zo bedachten de twee organisaties nadat ze elkaars feesten meermalen hadden bezocht. Daarom werd zo'n twee maanden geleden, op een duistere after in de kelder van een vaag grachtenpand in Amsterdam, een mooi plan bekokstoofd: 15 december maken we er een heerlijke hutspot van in Paradiso, met een line-up om van de likkebaarden. En dat voor maar 10 euro, inclusief lidmaatschap!
Ganzenbord, mens erger je niet & domino. Maar ook zaklopen, koekhappen en spijkerpoepen. Dat zijn die typisch oud Hollandsche spellen die opa’s en oma’s graag aanduiden met het woordje gezellig. De Haarlemse club Stalker doet dat ook, maar dan anders. In één van oudste clubs van het land is het sowieso al gezellig (al vind je oma vast van niet) dus daar zijn de spellen eigenlijk overbodig, zou je denken. Om toch ook die kneuterige sfeer goed te vangen is er nu een nieuwe clubnacht uitgedacht. Onder de naam De bonte avond zal vrijdag 14 december helemaal in het teken staan van die ouderwetse gezelligheid.
New years eve into 2008
vrijdag 7 december 2007
31-12-2007, middernacht moet het allemaal gaan gebeuren in één van de grootste havensteden ter wereld, of moeten we zeggen evenementenstad, want dat er veel georganiseerd wordt in deze stad is één ding wat zeker is. Geen weekend gaat voorbij of er staat alweer iets te gebeuren in de stad van de bijna ‘onbegrensde mogelijkheden’, en daar mogen wij hier in Nederland best trots op zijn.
Marcanti Grand Opening
vrijdag 7 december 2007
Zoals verwacht zijn alle kaarten voor de grote heropening en tevens reünie van de legendarische Amsterdam Marcanti op 29 december aanstaande uitverkocht!. Er zijn alleen nog combikaarten te koop voor dit feest samen met de Booming Sexy New Years Vibe dat gehouden wordt op 1 januari.
Sneakerz in 't Paard van Troje
vrijdag 7 december 2007
Zoals vorige maand reeds aangekondigd knalt Sneakerz met maar liefst twee feesten het jaar uit. De eerste Sneakerz van de maand, op 2 december, was er weer eentje zoals je van Sneakerz mag verwachten; lekker druk, goede dj sets, een fantastische sfeer en zeer veel handen in de lucht.
Sneakerz
donderdag 6 december 2007
De laatste Sneakerz feesten van het jaar dienen zich aan. Een veelbewogen jaar voor de Sneakerz organisatie, met de lancering van een eigen platenlabel (Sneakerz Muzik), de start van een eigen festival (het Sneakerz Strand Festival vond deze zomer twee keer plaats aan het water van Aquabest), de T-shirt Design Contest in samenwerking met Brunotti en een partnerschap met gympenspecialist Sneakers. Maar feestvieren blijft de hoofdzaak. Ruim 100 keer vonden er afgelopen jaar Sneakerz feesten door het land plaats. Hoogtepunten waren de afgeladen edities op Koninginnedag in de Reguliersdwarsstraat, de wekelijkse zondagen op het strand van Bloemendaal en Scheveningen, de eigen area op Mystery Land en de uitverkochte showcase tijdens het Amsterdam Dance Event in Panama. Voorbereidingen voor nog veel meer Sneakerz spektakel in het nieuwe jaar zijn in volle gang.
Na de geslaagde Anticlub herfsttour gaan de jongens van Anticlub vrolijk verder met waar ze goed in zijn; spraakmakende feestjes geven met oog voor kwaliteit. De winter heeft inmiddels zijn intrede gedaan en Anticlub biedt zaterdag 15 december a.s. in de Eindhovense club de Rechter de nodige beschutting tegen weer en wind. Omdat dit de laatste editie is van 2007 pakken we flink uit met maar liefst 3 live sets en als headliner niemand minder dan 1 van Berlijns meest vooraanstaande DJ’s: Heiko Laux!
Op vrijdag 7 december is Speedy na lange afwezigheid gelukkig weer terug in Patronaat. In een extra lange live-set zal hij ons laten horen waarom hij nog altijd de koning van de Nederlandse techno is. Daarbij is natuurlijk geen betere begeleiding te bedenken als die van Patronaat's eigen Schijfrijders!
Ook dit jaar hebben Noorderslag en EuroSonic een uitgebreide en veelzijdige dance- en hiphopprogrammering.
Vier gaat ondergronds in Nijmegen
dinsdag 4 december 2007
Een koude maand maar een warm feest! Vier, het nieuwste concept in de Nijmeegse uitgaansscène zal deze stad eens lekker opwarmen voor de koude winter! Hier zijn geen sjalen of mutsen voor nodig, maar een potje heerlijke elektronische muziek!
Vette Shit Ouwuh!
dinsdag 4 december 2007
Alweer de 3e editie van dit zondagsfeestje in Eindhoven. Ditmaal is het de beurt aan veel regionaal talent uit Eindhoven en omgeving! Vanaf 19.00 kan je genieten van Jordy Lishious, Kriss-One, Dansa, KruH, Ratha, Bruze, Moradzo en Lourenz. Genoeg DJ’s die in twee verschillende area’s jou tot 01.00 uur zullen entertainen!
Trance Energy lineup bekend
maandag 3 december 2007
Zaterdag 23 februari 2008 beleeft ‘s werelds grootste trance evenement haar vijftiende editie. Wat betreft de programmering zijn de verwachtingen hoog gespannen. Bijna alle DJ grootheden hebben de afgelopen tien jaar al een keer hun opwachting gemaakt op een van de Trance Energy podia. Voor veel artiesten is het daarom een eer op dit internationaal zeer spraakmakende evenement te kunnen optreden.
Stockholm syndroom
zondag 2 december 2007
Quote,

Aangenomen wordt dat het ‘Stockholm syndroom’ tot ontwikkeling kan komen in een omstandigheid waar de gijzelnemer Matt HomeLess absolute controle over de gegijzelde kan uitoefenen en binnen die absolute controle voorziet in de basisbehoefte van het slachtoffer, bijvoorbeeld door het geven van Scandinavische suicidal beats, verontrustende live acts, perverse visuals en onmisbare Amsterdamse ingrediënten”.
(bron; wappipedia 2007)
Escape Club werd in november uitgeroepen tot de populairste club van het land tijdens de Nightlife Awards uitreiking in de Matrixx! Daarnaast werden er twee Hospitality & Style awards mee gewonnen. En het jaar wordt royaal afgesloten met de komst van dé Masters at Work protégee: Mr. V uit New York! De felbegeerde Hospitality & Style Awards 2007 werden uitgereikt in maar liefst negen categorieën waaronder voor Best Bartender, Best Cocktail Bar en Best Bar. De Escape Club won in de categorie Best Hospitality Concept. Daarnaast sleepte de dit jaar geopende Escape Lounge, mede dankzij het indrukwekkende led plafond, de award voor Best Use of Technology in de wacht.
31 december 2007
Sunday High - ‘’The Spirit of Hardcore’’
29 december 2007
Magisch het nieuwe jaar in met een 4 uur set van Erick Morillo
28 december 2007
1 Januari wordt echt ouderwets knallen in de Hemkade
27 december 2007
Soigné
26 december 2007
Sappig vs Hypnotiq vs Heat
23 december 2007
No cash? Bring Electric Trash!
22 december 2007
Laatste update en timetable Extrema NYEve
Misspoes
21 december 2007
Faster
Mindcontroller – Tag of the past
Hellraiser
Laatste Boulevard 2007 @ The Powerzone
20 december 2007
Suckers & lollipops
De Gouden Kooi komt langs op de Hemkade 1 januari
Oud Op Nieuw met Zodiak Commune en Adapter in Dynamo
Borrel & Beats
Awakenings opent 2008 met perfecte timetable
19 december 2007
Na 12 jaar keert legendarisch concept terug op oude nest
Club krangzinnig
18 december 2007
Project 058
Carpe DM haalt X-Miss Monica naar Tilburg op tweede kerstdag
Bleifrei
17 december 2007
Menno de Jong introduceert de Intuition Podcast
16 december 2007
Planet V.I.P.
Het Ruist in december
14 december 2007
MondayManiacz
Wanna go to Lalaland
4 Jaar Rockit in de Central Studio’s Utrecht
13 december 2007
Mindcontroller
Armin Only 2008
12 december 2007
Legendz – het oldschool en early rave event van het zuiden
11 december 2007
Laidback Luke
Groots Freakend Spektakel in de hoofdstad
Laatste 100 VIP-kaarten Erotic New Year Vibe 31-12 Lexion
Q-dance presents Promo
Total Disorder Events presenteert tweede editie I like this style
Hutspot in Paradiso
9 december 2007
De Bonte Avond brengt gesjeesde gezelligheid
7 december 2007
New years eve into 2008
Marcanti Grand Opening
Sneakerz in 't Paard van Troje
6 december 2007
Sneakerz
Anticlub luid de winter in met top acts uit Berlijn
4 december 2007
Speedy J keert terug naar Patronaat
Dance en hiphop prominent aanwezig op Noorderslag en EuroSonic
Vier gaat ondergronds in Nijmegen
Vette Shit Ouwuh!
3 december 2007
Trance Energy lineup bekend
2 december 2007
Stockholm syndroom
1 december 2007
Escape populairste club van Nederland