Partyflock
 
Nieuws · oktober 2007
­ Nederland
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 31 oktober 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Clash '07
woensdag 31 oktober 2007
De Oosterpoort Groningen presenteert zaterdag 1 december CLASH, een spectaculaire dance party met DJ's, acts, performances, VJ's, interactieve installaties en nieuwe media. De Oosterpoort wordt omgetoverd tot één grote speeltuin waar podium en dansvloer in elkaar overlopen. Door dance, theater en performances te combineren in één programma wil Clash wil haar bezoekers verleiden en prikkelen tot nieuwe ervaringen.
Te Smerig
woensdag 31 oktober 2007
10 november zal er weer een editie zijn van Te Smerig. Een concept van organisatie Kant&Klaar waarvan de afkorting voor zich spreekt: Techno En Stevige Minimal & Electro Regeren In Groningen. Bij afgelopen 2 edities ging het dak er behoorlijk af in Pand48. Pand48 is een intieme locatie die zich erg goed leent voor dit concept. Met een pakweg 200 man binnen heb je een volle tent waardoor het voornamelijk gevuld is met liefhebbers die hun kaartje tijdig gehaald hebben. Geen pannenkoekenhouse of commerciële tjak komt aan bod en de bezoekers kunnen gewoon gezellig een biertje doen met de artiesten of een dansje ermee wagen, want als ze niet aan het draaien zijn staan ze vooraan op de dansvloer met iedereen los te gaan.
Knock-Out
dinsdag 30 oktober 2007
De zesde ronde! De laatste keer Knock Out van het jaar: zaterdag 17 november! Samen met sparring partner Michel de Hey organiseert ExtremaMusic wederom een dik feest in de vetste poptempel van het zuiden: 013! Ben er snel bij, want Knock Out is standaard uitverkocht!
Gezellig Ondergronds
vrijdag 26 oktober 2007
“House muziek onder het randje?” Inderdaad, onder het randje… Vanaf aanstaande zaterdag (27 oktober) is het elke zaterdagnacht raak! Het zijn Arthouse, Klopfgeist en Nils & Tooms die de handen ineen hebben geslagen voor ‘Gezellig Ondergronds’. Vanuit de kelder (!) van Eetcafe Spinoza ‘Onze Lieve’ in Leeuwarden zal er op zaterdagavond vanaf 23:00 uur enkel nog de dikste minimal- en housebeats aan jullie worden geserveerd. Niks geen voorafje en ook geen dessert, vanaf minuut 1 krijg je het hoofdmenu voorgeschoteld: Housemuziek onder het randje!. ‘Een beetje jus erbij meneer?’ Ja, tot onder het randje…
Dit illustere gezelschap treedt nauwelijks samen op, laat staan in Nederland. Speciaal voor deze Halloween avond hebben de drie top DJs, James Ruskin, Surgeon en Regis, gekozen voor het centrum van Nederland.
Raving Nightmare
vrijdag 26 oktober 2007
De voorbereidingen zijn in volle gang voor deze Nederlandse editie van Raving Nightmare in het Zuiden van Nederland. Het Mecc te Maastricht zal op zaterdag 3 November 2007 weer worden omgetoverd tot een hardcore arena.
Earth trilogy part 3
donderdag 25 oktober 2007
HET IS FEEST! Earth is jarig en dat moet gevierd worden. Op zaterdag 10 november worden de kaarsjes in Paradiso aangestoken voor alweer de achtste verjaardag van earth. Op het affiche staat een bomvol programma waar de vonken nu al vanaf spatten. HIEP HIEP HOERA!
O.W.A.P. 2007
donderdag 25 oktober 2007
The Original Warehouse Acid Party is BACK, en viert dit jaar haar 5 jarig bestaan met een knallende acid rave in de The Power Zone op een verlaten industrie terrein in Amsterdam. Het feest heeft al twee keer eerder met veel succes op deze locatie plaats gevonden, met de luxe van 2 zalen, alwaar een keur van binnen en buitenlandse toppers klaar staat om het dak eraf te gaan spelen, alles in de oude acid stijl, de muziek stroming waarmee dance ooit geboren werd.
Nu
donderdag 25 oktober 2007
Nu! Is een hedendaagse party, opgezet door een groep partygangers mét level en een duidelijk focus in het leven. Iedere zondagmiddag vindt Nu! plaats van 15.00 uur tot 23.00 uur in de O65 te Westzaan met als gastheer Stephen J. Kroos en wisselende exclusieve gasten.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 24 oktober 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
The house of god
woensdag 24 oktober 2007
’I'm so exited’, dat is de kreet die we veel hebben mogen horen de laatste tijd! Heel Rotterdam zal het weten ook want wanneer is het nu de laatste keer dat er in Tropicana te Rotterdam weer eens echt een Early Hardcore en Oldschool Classics feest is neergezet? Precies! Te lang geleden! Het is dus tijd om dit weekend deze sleur te doorbreken bij The House Of God!
Trek je stoute schoenen maar… uit!
woensdag 24 oktober 2007
Zaterdag 3 november is het weer zover; de stoute schoenen kunnen uit en er kan gehoused worden! Na twee daverende edities, wordt voor de derde keer dit jaar alles uit de kast gehaald om Shoeless weer tot één van Amsterdams leukste en meest opvallende feestjes te maken.
Technovision vs Trancentral
dinsdag 23 oktober 2007
Op zaterdag 27 oktober slaat Patronaat’s Technovision de handen ineen met Haarlems enige echte techno-platenzaak Trancentral. Dat betekent een portie dance-muziek van het hoogste niveau. En omdat deze avond officieel de wintertijd wordt ingeluidt kunnen we een uur langer doorfeesten in Patronaat!
Misspoes @ Sinners
dinsdag 23 oktober 2007
Het is herfst, het weer is druilerig, en de Misspoesjes zijn verdrietig dat de zomer voorbij is. Ze zwerven treurend en doelloos op straat rond, op zoek naar eten, een beschutte, warme plek en een aai over de bol. Wie vangt deze vijf lieve maar ondeugende straatkatjes op?
Op de "Pepernoten editie" van 30 november aanstaande zal er niet op BPM gedraait worden maar op PPM, het aantal Pepernoten Per Minute, als organisatie is hiervoor besloten omdat het gemiddelde Hardstyle publiek wel van "snoepjes" houd en daardoor in de gehele lokatie tienduizenden pepernoten zullen liggen waar de bezoekers zich helemaal "scheel in mogen eten".
Fight Cancer
zondag 21 oktober 2007
Een aantal maanden geleden kwamen ShadowCore Events & Masterstyle Entertainment bij elkaar met het idee om een goed doel te steunen. Het gekozen goede doel werd het KWF-kankerbestrijdings Fonds. Dit resulteerde in het benefiet feest Fight Cancer - The Hardcore Edition 2007 wat op 10 November in de VE&T te Valkenswaard zal plaats vinden, hierbij zullen alle opbrengsten gedoneerd worden.
Houseclassics in Utrecht
zondag 21 oktober 2007
Op vrijdag 7 december staat een nieuwe editie van het Supersonic Houseclassics feest in de agenda van Club Poema RAW. Met headliners DJ Gizmo en the Abyss en DJ’s als Reza, Scott Marten, Paralizer, Ravehard & Diminish op het programma is het deze nacht tijd voor een zeven uur durende trip terug in de tijd, inclusief alle gouwe ouwe platen en bijbehorende decoraties uit dit tijdperk!
Daniele Mondello
zaterdag 20 oktober 2007
Na het geweldige Daniele Mondello solo evenement van Daniele Mondello op 29 september in Amsterdam is afgelopen zaterdag de Italian Vendetta World Tour van start gegaan. Tijdens deze reis worden onder meer Engeland, Frankrijk, Zwitserland, Schotland, Spanje en natuurlijk Nederland bezocht door de Italiaanse grootmeester
Smurfenland
zaterdag 20 oktober 2007
Na een jaar lang wachten is het in november eindelijk weer tijd voor Smurfenland. Dit jaar is er gekozen voor een weekendeditie.
Melange in Escape
vrijdag 19 oktober 2007
Het nieuwe Escape Studio is de zolder van een van de grootste uitgaansgelegenheden in Amsterdam: Escape. Op vrijdag 26 oktober wordt in deze stijlvolle maar knusse zolderclub de 4e editie van Melange gegeven. De kick-off van een nieuwe, sfeervolle, avond georganiseerd door liefhebbers voor liefhebbers.
Voor het evenement DJ Partyraiser presents Machine City zullen aanstaande zaterdag geen tickets aan de deur te koop zijn. De voorbereidingen voor het spektakel aankomende zaterdag in Ahoy Rotterdam zijn in volle gang en de verwachtingen zijn hoog gespannen.
Slaves to the Rave is het feest waar het zaterdag 17 november 2007 omgaat in Eventcenter Amigo's te Dordrecht. DJ Reflect viert deze dag zijn 30ste verjaardag en heeft samen met NRG Events een line-up verzameld die je normaal niet in een Discotheek zult zien.
Aanstaande zaterdag 27 oktober 2007 organiseert b2s het nieuwe spektakel, genaamd ‘Thrillogy’ in Brabanthallen te Den Bosch. Deze locatie zal van 22.00 uur (zomertijd) tot 07.00 uur (wintertijd) het decor vormen voor een concept dat nog weinig uitleg behoeft; een ware thriller bestaande uit drie delen, die het beste brengt op het gebied van de harde dance stijlen.
Vrijdag 2 november staat 013 in Tilburg, de onbetwiste pop- en dancetempel van het zuiden, volledig in het teken van de grootse première-party van Chocolatin. Een nieuw clubevent gevuld met de beste latin house, funky electro en eclectic dance.
Charly Lownoise licht pen op
woensdag 17 oktober 2007
In 2005 kondigt Charly Lownoise aan dat hij de draaitafels een heel jaar aan de wilgen hangt en een zogenaamd ‘sabbatical’ inlast. Hij concentreert zich in dat jaar voornamelijk op het schrijven van zijn autobiografie. In twee jaar tijd schrijft hij over het volgen van die ene passie, de belevenissen ‘on tour’ en over de keerzijde van roem en succes.
Ad Noiseam bezoekt Rotterdam
maandag 15 oktober 2007
Verfrissend, experimenteel, ongebonden, maar altijd van hoogstaande kwaliteit: dat is hoe het geluid van platenlabel Ad Noiseam kan worden omschreven. Met ruim 80 releases in 6 jaar tijd heeft Ad Noiseam een belangrijke bijdrage geleverd aan de elektronische muziek van deze eeuw. Grote namen als end.user, Drumcorps, Cdatakill, Bong-Ra en DJ Hidden hebben verscheidene platen uitgebracht op het in Berlijn gevestigde label.
Sommige dingen worden beter met de jaren. Een goede wijn, een mooie klassieke auto, een doos sigaren maar DJ Mad niet, hij wordt gewoon ouder en gekker en dat zal gevierd gaan worden tijdens Mad's Birthday bash in de De Olde Beth in Wehl op vrijdag 26 oktober.
Club Krangzinnig
maandag 15 oktober 2007
Na de allnighter van 15 September is het 20 Oktober alweer tijd voor de volgende 12 uur durende Club Krangzinnig in de knusse – en sinds mei volledig verbouwde - Club Akhnaton, die met zijn ideale chillhoekjes met Chesterfield banken, relaxte personeel, en gezellig donkere sfeer nu de ideale locatie is voor een lekker ondergronds feestje midden in het centrum van Amsterdam dat nu eens tijd om 4 of 5 uur stopt. Het motto is dan ook: “Amsterdam ist nicht Berlin, but we still party like rockstars!
Cocoon Freakshow
maandag 15 oktober 2007
Het grote aftellen is begonnen! Slechts vijf nachten scheiden ons nog van de derde editie van Cocoon goes Amsterdam. Ditmaal wordt de Freakshow vanuit Ibiza naar Nederland overgevlogen en het belooft een groot gekkenhuis te worden!
Op zaterdag 1 december 2007 zullen de deuren wederom opengaan van de Maassilo te Rotterdam. Dan organiseert b2s namelijk het evenement Nosferatu - Enemy Of The State 2007. De Maassilo is hiervoor een perfect onderkomen en vele feestgangers zullen dit kunnen beamen! Een duistere, industriële locatie die ideaal oogt voor het onderkomen van een staatsvijand!
Woensdagavond in Amsterdam saai?
vrijdag 12 oktober 2007
Waarom zijn er bijna alleen in het weekend feesten? Er zijn genoeg mensen die ook doordeweeks eens lekker los willen gaan! Op 1 augustus werd dit vermoeden bevestigd bij de eerste editie van F*ck the weekend.Reden genoeg voor een herhaling, aldus de Dance Mind organisatie.
In november komt Freakend hard! Heel Hard! Met een 2e editie in Club Rembrandt Eindhoven en zal het voor het eerst de nieuwe maandelijkse locatie The Level in Arnhem aandoen. In de maand november is een ding duidelijk: We’re gonna freak till the very freakin’ end! En hoe? Deze maand wordt er groots uitgepakt!
LOS
donderdag 11 oktober 2007
Soulmax is niet van plan om stil zitten en heeft wéér een supercool feest georganiseerd. 2 November is de dag dat iedereen weer met een grote glimlach op de dansvloer staat in het Paard, te Den Haag.
Enkhuizen heeft er lang op moeten wachten maar eindelijk is het dan zo ver.
Cayen opende onlangs voor het eerst haar deuren en vanaf oktober zullen de Rewind DJ's elke derde zaterdag van de maand ‘in charge’ zijn van deze nieuwe locatie. Overigens geheel nieuw is de locatie niet. Vroeger was dit gebouw beter bekend als ‘De Hoogte’ en dankte haar bekendheid toen vooral aan de befaamde techno parties.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 10 oktober 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Iedereen weet in middels al wel dat Jip Deluxe en Baggi Begovic de muzikale kunstenaars van deze avond zijn en dat de gastheren Peddo en Dani-L de inspirators zijn, maar nu is ook nog Elisabeth Karstens toegevoegd aan de line up. Elisabeth Karstens is kunstenaar in hart en nieren die tijdens deze Twisted Arthouse met een bijzonder interactief kunstwerk naar de locatie komt.
De zomers van tegenwoordig gaan zo snel voorbij, zelfs zo snel dat je niet eens meer weet of er wel een zomer is geweest. De Nederlandse binnenzwembaden en sauna’s draaien in de zomer overuren, hup in het buitenbad zit er in ons kleine kikkerlandje niet meer in......
Dawn will Dance again
zaterdag 6 oktober 2007
Soms gebeuren er dingen waar je geen controle over hebt, hoe graag je het ook zou willen, soms komen er obstakels op je pad, die niet zomaar te overkomen zijn. Zo ook wat er al een aantal weken stond te gebeuren en aan het afspelen was met betrekking tot Dawn of Dance’s D.D.O.D.
De harde kern van het uitgaansleven kan direct het goede gevoel oproepen van de tijden voor de brand uitbrak in de Lexion. Sommige hebben een eigen naam eraan gegeven en voor velen is het een begrip; “het Lexion-gevoel”. De echte diehards denken er met weemoed aan terug.
Absolutely Lucky
vrijdag 5 oktober 2007
Met gepaste trots presenteren Lucky en Absolutely Fresh daarom het concept dat iedere clubliefhebber zal aanspreken, Absolutely Lucky!
Audio Illustrated releaseparty
donderdag 4 oktober 2007
Tijdens het Amsterdam Dance Event zal Virtual Events een officiële releaseparty houden ter ere van het pas opgerichte audiovisuele DVD-label “Audio Illustrated”.
Reunited Restyled Classics
woensdag 3 oktober 2007
Op zaterdag 6 oktober vindt de allereerste editie plaats van Reunited Restyled, een feest dat zich volledig richt op de gloriedagen van de housemuziek. De organisatie heeft hiervoor bewust gekozen voor de North Sea Venue, dé locatie die zowel qua geschiedenis als capaciteit het best bij dit feest past.
Na het succesvolle debuut in 2006, vindt van 22 t/m 25 november de tweede editie van het STRP Festival plaats in het Klokgebouw te Eindhoven. STRP is één van de grootste art & technology festivals in Europa en heeft een vier dagen durend multidisciplinair programma met meer dan 120 kunstwerken, performances en artiesten.
Speciaal voor de mensen die nog helemaal geen zin hebben om naar huis te gaan na Crazyland Jubileum of mensen die op zondag niks te doen hebben, is er een afterparty na Crazyland samen met Decisions die 17 uur duurt. Haal je kaarten nu met korting.
Dommelvallei
dinsdag 2 oktober 2007
Op vrijdag 12 oktober is het met Dommelvallei in De Effenaar weer goed toeven voor de ware technoliefhebber. Deze keer, voor de verandering, geen gasten in de line-up. Het is vanavond 100% Dommelvallei wat de klok slaat.
Niet minder dan drie residents, El Greco, ZIX en Tachini (Live) laten zich vanavond weer van hun beste kant zien en bevestigen nogmaals dat wat lekker is niet altijd van ver hoeft te komen.
Bliksem slaat in in de Hemkade
dinsdag 2 oktober 2007
Multigroove laat op 24 november 2007 de donder en bliksem weer regeren in de Hemkade in Zaandam als ‘The Delicate Sound of Thunder’ weer terug keert naar de plaats waar deze slogan - uit de roemruchte tijd van de Warehouse Elementenstraat - uitgroeide naar een volwaardig en alom geprezen fenomeen.
Goed nieuws voor alle liefhebbers van Acid Techno, Hardtechno, Schranz, Industrial en Tekno. Op vrijdag 2 november lanceert de Leeuwarder Techno organisatie The Concern het nieuwe oorverdovende concept ‘Loaded’ in het bekende Rumours in Leeuwarden. Omdat je dit gewoon moet meemaken nodigt de organisatie hierbij ieder liefhebbend persoon uit voor een ultieme avond hard gaan met de hoofdletter ‘H’!
Na weer een zeer succesvolle en dik uitverkochte editie van Euphoria in 013 Tilburg achter de rug te hebben is het nu tijd om de vleugels wat verder uit te spreiden. Tot op heden maakte vooral Tilburg en omgeving kennis met het gelouterde Hardstyle concept, maar op zaterdag 10 november zal ook Den Haag beleven waar Euphoria voor staat. Dan doet Euphoria namelijk haar intreden in het Paard, een locatie die met haar indeling en stijl vergelijkbaar is aan de 013 en dus uitermate geschikt voor dit concept.
Intuition Recordings zal voor het eerst in de historie van het Amsterdam Dance Event een eigen avond hosten tijdens dit driedaagse gekkenhuis, en wel tijdens de officiële openingsavond op donderdag 18 oktober.
31 oktober 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Clash '07
Te Smerig
30 oktober 2007
Knock-Out
26 oktober 2007
Gezellig Ondergronds
Dit weekend Halloween vieren met James Ruskin en de British Murder Boys
Raving Nightmare
25 oktober 2007
Earth trilogy part 3
O.W.A.P. 2007
Nu
24 oktober 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
The house of god
Trek je stoute schoenen maar… uit!
23 oktober 2007
Technovision vs Trancentral
Misspoes @ Sinners
22 oktober 2007
"Italiaanse" Sinterklaas Activator komt op 30 november aan in Enschede.
21 oktober 2007
Fight Cancer
Houseclassics in Utrecht
20 oktober 2007
Daniele Mondello
Smurfenland
19 oktober 2007
Melange in Escape
18 oktober 2007
DJ Partyraiser presents Machine City: Geen kaarten aan de deur
Zaterdag 17 november als VIP naar Slaves to the Rave?
b2s presenteert: Thrillogy in de Bosche Brabanthallen
17 oktober 2007
Première Chocolatin in 013 met Roog, Benny, Gregor en Sidney
Charly Lownoise licht pen op
15 oktober 2007
Ad Noiseam bezoekt Rotterdam
Inter-Events presents Mad's Birthday bash
Club Krangzinnig
Cocoon Freakshow
b2s presents: Nosferatu ‘Enemy of the State’
12 oktober 2007
Woensdagavond in Amsterdam saai?
Club Rembrandt en The Level freaken de pan uit!
11 oktober 2007
LOS
Nieuw feest in een nieuwe locatie: TILT! in Cayen
10 oktober 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Twisted Arthouse met Elisabeth Karstens
9 oktober 2007
Club Mystique presents Swimming Pool Party
6 oktober 2007
Dawn will Dance again
Herleef 12 jaren Lexion: terug naar die tijd van toen tot nu
5 oktober 2007
Absolutely Lucky
4 oktober 2007
Audio Illustrated releaseparty
3 oktober 2007
Reunited Restyled Classics
Kunstprogrammering STRP Festival bekend
Crazyland HMH kaartverkoop gaat hard
2 oktober 2007
Dommelvallei
Bliksem slaat in in de Hemkade
Hard, harder, hardst in Leeuwarden
1 oktober 2007
b2s presenteert Euphoria in Den Haag
Intuition Recordings debuteert op Amsterdam Dance Event