Partyflock
 
Nieuws 2007
­ Nederland
Winter Wooferland
zondag 30 december 2007
Op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar nodigt Wooferland je uit voor wat ongetwijfeld de leukste nieuwjaarsborrel van 2008 zal worden. Na alle suffe verplichtingen en opgedwongen gezelligheid uit de december maanden is het
eindelijk weer eens tijd voor een écht gezellig feestje. En als de Woofers een feestje geven waar zelfs kinderen niet zijn toegestaan, dan weet je dat het er deze avond wel eens heftig aan toe zou kunnen gaan..
De dagen worden korter en kouder, de nachten langer en donkerder oud & nieuw komt razendsnel dichterbij. Tijd om het jaar goed af te sluiten met een spetterend feest. The Opera zal alles uit de kast trekken om je een memorabel afsluiting van het jaar te geven. De bezoekers zullen zich wanen in Luxury, een Booming Soundsystem, en een
uitzinnige decoratie.
Danceminnend Nederland is dit jaar helemaal opgefleurd door de exotische latin beats van Ritmo. En let op: 2008 wordt vanaf de eerste seconden nog heter, want Ritmo knalt er meteen in met een exclusieve New Years Eve in de gerestylde Amsterdam Marcanti, zoals het hoort. Maar ook de laatste minuten van 2007 worden als een gek gevierd en om 00.00 uur, hét moment, worden alle registers opengetrokken. Veel gelukswensen én kippenvel gegarandeerd.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 19 december 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Chocolatin
woensdag 19 december 2007
Zaterdag 26 januari keert Chocolatin met haar sweet ear candy weer terug naar 013 te Tilburg. Na de succesvolle, uitverkochte 1e editie nu met het toepasselijk winterthema Chocolatin presents Hot Choco! Met een line-up van Ricky Rivaro, Sidney Samson, D-Rashid, Funkerman, Bassjackers, Rockz en MC Spyder zal ook deze Chocolatin zeker zo heet worden gegeten als ‘ie wordt opgediend.....
Planet V.I.P.
zondag 16 december 2007
Na veel erover gezegd te hebben en erover te hebben geschreven is het komende zaterdag dan eindelijk tijd voor de muziek, de beleving en de ongekende gezelligheid van Planet V.I.P. Zoals gezegd èn geschreven, geen gewone Planet V.I.P. maar een Planet V.I.P. die in het teken zal staan van de goede oude tijd waarin de oldschool en early rave zoals wij het nu noemen nog haar hoogtijdagen vierde. Voor menig Leeuwarder staan befaamde feesten als Thunderdome in de Friesland Hallen en het legendarische The Dreamteam nog in ieders geheugen gegrift.
Go!Crunc · For the love of house
donderdag 13 december 2007
De laatste GO!CRUNC editie van 2007 zal plaatsvinden op zaterdag 15 december. Een waardige afsluiter van het jaar 2007. Een bewogen jaar, wat begon met Panama en in de zomer de overstap maakte naar de real house sound en nieuwe locatie Marcanti. Na 15 december gaat het GO!CRUNC concept voor 2 maanden in de koelkast, dit vanwege het 3 jarig bestaan van Crunc, 19 januari in Arena, en het 2 jarig bestaan van Superstars en Soigné in februari. Crunc pakt daarom groot uit met de laatste editie van 2007. Om iedereen alvast lekker te maken voor de comeback in 2008.
Sneakerz
donderdag 6 december 2007
De laatste Sneakerz feesten van het jaar dienen zich aan. Een veelbewogen jaar voor de Sneakerz organisatie, met de lancering van een eigen platenlabel (Sneakerz Muzik), de start van een eigen festival (het Sneakerz Strand Festival vond deze zomer twee keer plaats aan het water van Aquabest), de T-shirt Design Contest in samenwerking met Brunotti en een partnerschap met gympenspecialist Sneakers. Maar feestvieren blijft de hoofdzaak. Ruim 100 keer vonden er afgelopen jaar Sneakerz feesten door het land plaats. Hoogtepunten waren de afgeladen edities op Koninginnedag in de Reguliersdwarsstraat, de wekelijkse zondagen op het strand van Bloemendaal en Scheveningen, de eigen area op Mystery Land en de uitverkochte showcase tijdens het Amsterdam Dance Event in Panama. Voorbereidingen voor nog veel meer Sneakerz spektakel in het nieuwe jaar zijn in volle gang.
Unique Sexycity deze zaterdag 8 december in HappydayZZ! Het gaat een feest worden dat zo uniek is dat je de hele HappydayZZ niet meer terugherkent.
Op zaterdag 8 december staat superstar-dj Roger Sanchez maar liefst 5 uur lang achter de decks in the The Sand! The S-Man komt eindelijk weer naar ons koude kikkerlandje om de temperatuur even flink op te krikken. Naast Sanchez zijn Tom de Neef en Funkerman van de partij om de grote zaal te rocken. In de bovenzaal staan unders & Drrie, 2000 and One en Shlomi Aber, die een mix van underground house en minimal brengen!
Charizzma
zaterdag 10 november 2007
Alweer 1 jaar is het geleden dat Charizzma het levenslicht zag en ondertussen hebben meer dan 4000 bezoekers de voorgaande 7 edities bezocht. Beginnend in de locatie Dooworld Almere bleek dat al snel te klein te zijn waardoor er uitgekeken moest worden naar een grotere, betere locatie. Als enige hiervoor in aanmerking komende was het Almere Events Centre aan het Festivalplein te Almere. Dit is dan ook de thuisbasis geworden van haar feesten, en zoals het adres al aangeeft zijn dat de passende ingrediënten voor een avondje Charizzma.
F*ckers
dinsdag 23 oktober 2007
F*ckers! is ready and steady to rock! Op zaterdag 27 Oktober zal heel houseminnend Nederland afstemmen op Outland in Rotterdam. Vanavond staat er immers een erg freaky editie van F*ckers! voor jou klaar.
Misspoes @ Sinners
dinsdag 23 oktober 2007
Het is herfst, het weer is druilerig, en de Misspoesjes zijn verdrietig dat de zomer voorbij is. Ze zwerven treurend en doelloos op straat rond, op zoek naar eten, een beschutte, warme plek en een aai over de bol. Wie vangt deze vijf lieve maar ondeugende straatkatjes op?
Op zaterdag 3 november zal The The Sand in het teken staan van Cyndiums nieuwste concept Icon.De line-up is inmiddels al geruime tijd bekend maar over de invulling van de avond heeft Cyndium nog weinig prijsgegeven.....
Na het fantastische WttF-festival in het Het Twiske van 4 augustus, keert Welcome to the Future aanstaande zaterdag 20 oktober weer terug voor een negen (!) uur durende marathon in Studio 80 in Amsterdam.
Exxellent goes Chicago
maandag 15 oktober 2007
De geruchten deden al een tijdje de ronde, maar het is waar: The Matrixx wordt omgebouwd tot een jaren dertig club in de stijl van gangsterland Chicago - met alles erop en eraan. Nou ja, in elk geval voor één nacht: tijdens Exxellent Chicago op zaterdag 27 oktober!
F*ckers Returns
vrijdag 28 september 2007
Watch out all of you FREAKS! Na een reeks zomerfeesten op het strand in Scheveningen en een bomvolle Amsterdamse Escape is het weer tijd voor een thriller van een editie in de Maasstad. Op zaterdag 27 oktober a.s. zal Rotterdam te klein zijn. F*ckers is back in town en nodigt voor deze complete freakshow niemand minder uit dan de Duitse top-dj Sharam Jey!
Op 27 oktober 2007 neemt Zodiak Commune je ter ere van ‘Fourteen’ - haar veertiende verjaardag - mee ‘down the rabbit hole’. In Dynamo in Eindhoven creëert de organisatie traditiegetrouw haar eigen absurde wereld in maar liefst vier zalen, deze keer met de veelzeggende subtitel ‘Acid in Donderland’. Voor ‘Fourteen’ zal Zodiak Commune alles uit de kast trekken op gebied van muzikale invulling en decoratie en wederom bewijzen dat ze na al die tijd nog steeds de juiste underground snaar weet te raken.
Project Hardcore.nl
maandag 24 september 2007
Komende zaterdag 29 september 2007 is het al weer tijd voor de derde editie van Project Hardcore.nl, die wederom in het SilverDome te Zoetermeer zal plaatsvinden. Een inmiddels zeer bekende ijshal die vanwege het harde geluid en de perfecte ligging, zeer geschikt is als locatie voor een evenement als Project Hardcore.nl.
Even geleden vroeg b2s de artiesten wat zij verwachten van Thrillogy en wat de bezoeker van hún kan verwachten. Het mag duidelijk zijn dat het een evenement gaat worden met een spectaculair programma en leuke verrassingen.
Red Bull CityTrip Cape Town
zondag 19 augustus 2007
Duizenden bezoekers van de komende Red Bull CityTrip wanen zich op donderdag 30 augustus één avond aan de andere kant van de wereld: in Afrika. Red Bull city trip, in één jaar uitgegroeid tot Rotterdams grootste en meest originele studentenfeest, gaat deze maand naar Cape Town.
Zaterdag 18 Augustus is de dag dat het VETSTE feest zal plaats vinden in The The Power Zone Amsterdam! Niemand minder dan Armand van Helden zal daar zijn Record Release Party "Ghettoblaster" geven.
Over ruim vijf weken is het dan eindelijk zover: de veertiende editie van Mystery Land, zaterdag 25 augustus in de Haarlemmermeer. Mystery Land, de afsluiter van het Nederlandse festivalseizoen, presenteert ook dit jaar op het Floriadeterrein weer een programma met meer dan 120 internationale top-dj’s in 16 area’s, waarin alle dancestijlen zijn vertegenwoordigd – van electro, house en urban tot minimal, techno, trance en hardstyle. Het is een van de zeldzame momenten in het jaar dat alle subculturen van de housenation samenkomen om met elkaar te feesten.
1000% Hardcore is een van de concepten die zijn charme van intieme en keiharde hardcore heeft behouden in de loop der jaren. Op locaties als de Club Zyon, Perron 5 en de Waakzaamheid heeft 1000% Hardcore altijd een positieve stempel gedrukt en dat wisten jullie zeker goed te waarderen! Het was er altijd weer vet knallen en de sfeer is altijd steevast gewoon goed. Zaterdag 4 augustus zal die oude echte Hardcore sfeer uit de beginperiode weer boven komen in de Underground locatie de Club Latido in Amsterdam Noord.
You **** Beach Freak
zaterdag 21 juli 2007
Na een jaar lang hard werken en een drukke tour langs clubs als Het Paard en Silly Symphonies is het ook tijd voor de Freak om vakantie te vieren. En zoals elk jaar start deze vakantie met een vet strandfeest: Born2groove Beachfreak. Na Whoosah Beachclub 2005 en Billabong Beachclub2006 - sommige vaste bezoekers kunnen zich nog wel die hete nacht herinneren in de zomer van 2005 - zal de Born2groovecrew nu neerstrijken bij Angulo Beach aan het Zwarte Pad in Scheveningen.
Daar waar het in de rest van het land steeds moeilijker blijkt om een goed georganiseerd groot en super gezellig urban evenement te vinden, lijken de Limburgers er absoluut geen problemen mee te hebben om er elke laatste vrijdag van de maand weer een spetterend tafereel van te maken in de trots van Kerkrade gelegen in het stadion van Roda JC, genaamd club Bozzini.
Mindcontroller
vrijdag 20 juli 2007
Zaterdag 29 september kunnen de Aussies en Cavello's weer van zolder worden gehaald. Art of Dance neemt je mee terug naar de gloriedagen van de jaren
'90, tijdens een nieuwe editie van Mindcontroller. Vier area's met strictly
Early Hardcore, Early Rave en Oldschool zullen de oude tijden in de Hemkade
doen herleven.
Reemke Invites
maandag 25 juni 2007
Op 21 Juli viert Reemke zijn 23ste verjaardag, maar dat gaat hij niet alleen doen. Daarom organiseren Masterstyle Entertainment & ShadowCore Events: Reemke Invites - The b-day edition.
Ontspoord
donderdag 7 juni 2007
In sneltreinvaart komt er een nieuw concept naar Tilburg toe. Met krakende wagons en piepende wielen ontspoord deze techno trein bij popcentrum 013! Verwacht niets anders dan een avond vol met harde en opzwepende beats. Van de beste Schranz tot de donkerste Industrial. Dit alles zal plaatsvinden in de grote en kleine zaal van de 013. Deze avond is iedereen Ontspoord!
Groundqontrol
dinsdag 5 juni 2007
Naar aanleiding van het overweldigende "Groundqontrol - The Pilot..." zal dit concept maandelijks terug keren. Met ingang van vrijdag 22 juni a.s., kun je iedere 4e vrijdag van de maand dansen naar hartelust, in een heerlijke blend van verdwaalde toeristen, locals, fans, aanhang, kennissen en mensen uit 'de scene'.
Op zaterdag 23 juni 2007 is het weer tijd voor een Pussy lounge in het oosten van het land, want dan vind Pussy lounge plaats in de Matrixx in Nijmegen. De voorgaande edities werden altijd druk bezocht en waren keer op keer een enorm succes.
Planet V.I.P.
dinsdag 29 mei 2007
Dat Planet V.I.P. na ruim 5 jaar nog steeds garant staat voor optimale gezelligheid, veel drank en de meest aanstekelijke dj optredens bewees de viering van het 5 jarig bestaan van 24 maart jl. wel. Met al vroeg in de avond topdrukte bouwde de avond zichzelf weer op tot een waar hoogtepunt, en bleef het bruisend tot aan de laatste plaat.
Op zaterdag 18 augustus 2007 wordt op Beekse Bergen de zesde editie gehouden van het succesvolle decibel outdoor festival. Na de uitverkochte editie van vorig jaar is de Beekse Bergen wederom als achtergronddecor gekozen voor dit spectaculaire evenement. De line-up vind je in dit bericht.
Eindelijk is het zo ver. De bomen zijn weer groen, jonge eendjes zwemmen in het water en de dikke winterkleren hangen gewassen en gestreken in de kast. Na een paar natte weekjes belooft het komende week weer zomers weer te worden. En dat is maar goed ook want het outdoor seizoen breekt komend weekend pas goed los! Op 27 mei, eerste Pinksterdag, zal Breda weer van zich laten horen met alweer de vierde editie van de Dancetour en zal het Chasséveld opnieuw laten beven. Voor de echte party people die er dan nog geen genoeg van hebben, gaan de deuren van To the club weer open. Deze speciale editie sluit perfect aan op de Dancetour. De percussionist maakt ruimte voor visuals, kaarsen worden ingeruild voor laser. Ook aan de line up is bijzondere aandacht besteed.
Fritz geht loss
vrijdag 11 mei 2007
Club Fritz geht loss op woensdag 16 mei 2007. Op deze heugelijke dag zal dan ook de geboorte van het kind groots gevierd worden. De draagvaders zijn al bijna negen maanden bezig om dit kind gezond op de wereld te zetten. Na vele echoos en zwangerschapslessen is het dan bijna zover en zal het jongetje geboren worden. De naam van het kindje is Club Fritz.
Op zaterdag 4 augustus presenteert ID&T in recreatiegebied Het Het Twiske een nieuw open air festival: Welcome to the future.
Voute Steil van Kant & Klaar
maandag 23 april 2007
Na de vorige 2 feesten met een succes afloop waarin Benny Rodrigues en Laidback Luke de dansvloer hebben gek gemaakt komt Kant & Klaar met een 3e editie. Voute Steil zal het feest heten met ondertitel: Southern Bietz en zal 24 mei wederom plaatsvinden in het News café in Groningen. Voor de mensen die erg fout komen staat een drankje te wachten. In je regular outfit ben je uiteraard ook welkom. “Vout pre-furred, eigen kloffie ook goed. We don’t give a f*ck!”, aldus de organisatie. De organisatie heeft besloten dit keer geen vocalistes of MC’s in te zetten maar het muziek voor zich te laten spreken. Dit zal zeker geen probleem zijn met de line-up die Kant & Klaar heeft geregeld.
Twisted Cultures is het nieuwe maandelijkse concept dat in de Winkel van Sinkel plaatsvindt. Inmiddels heeft Twisted Cultures eerder gestaan in locaties als de Monza non Solo te Utrecht, De Rechter te Eindhoven, Ocean Diva te Amsterdam en het Amsterdam Dance Event. Nu heeft het rondzwervende evenement een thuisbasis gevonden in het monumentenpand de Winkel van Sinkel in hartje Utrecht langs de Oudegracht. De locatie is inmiddels ook al genomineerd voor de “Nachttempel 2007”.
Het voorjaar is in volle gang, de terrassen staan weer uit en het zonnetje laat zich steeds vaker zien. Het belooft een warme zomer te worden en de pinksterdagen hebben in Nederland de beste weercijfers van alle feestdagen. Pussy Lounge gaat het die 1e pinksterdag alleen nog maar heter maken, want op zondag 27 mei vindt Pussy Lounge plaats in de Time Out in Gemert
Superclash
dinsdag 3 april 2007
In samenwerking met Goodlife Providers, OneFour en het Paard presenteert Love To Dance op 20 april alweer de derde editie van Superclash, een speciale editie van de populaire wekelijkse Clash-avonden in de OneFour op vrijdag.
Op dit moment zijn Divini & Warning druk bezig om de laatste hand te leggen aan hun nieuwe meesterwerk “Chaib”. Deze track is en zal een ode zijn aan Chaib, een goede vriend van het duo die helaas niet meer in ons midden is! De primeur van deze nieuwe release kan en mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Dus zaterdag 14 april zal de nieuwe Divini & Warning single “Chaib” op gepaste wijze en met veel spektakel ten gehore worden gebracht.
Omdat het in Den Haag de laatste tijd weer goed gaat met de feesten en we er geen genoeg van kunnen krijgen, willen de organisaties jullie met trots presenteren:
The Hague Insanity Vs Strictly Hardcore

Het vindt plaats in de Marathon in Den Haag en het beloofd een zeer geslaagde avond te worden gezien de line up met vele bekende dj’s en natuurlijk het publiek waar wij het voor doen!
Erotic Pinkster Vibe
woensdag 7 maart 2007
Een hele echte en super early bird aktie voor erotic pinkster vibe in de HappydayZZ en je kunt nog steeds een reis winnen naar Ibiza!
One Hell of a party
donderdag 1 maart 2007
Verjaardagen, feestjes en partijen. Je kent ze wel, oma komt op visite, je krijgt 3 heerlijke kwijlzoenen, en 5 euro, jippie! Verplicht in de woonkamer zitten met de hele familie en stukje taart bij de koffie. In gedachte heb je die taart al 10x in het gezicht gedrukt van je vervelende nichtje of neefje.
Een jaar gaat toch maar snel. Vorig jaar was de maand juni voor Rewind Events een spannende maand. Van de kleinere feesten, zoals Floorfillerz, Dirty Beat Freakz en Active Audio, werd er een flinke sprong gemaakt naar een groots opgezet festival, het Obsession Outdoor Festival.
Los - Noche Caliente
donderdag 15 februari 2007
Surprise! Na een geweldige Los in februari heeft Soulmax een extra editie ingelast in het Paard op zaterdag 17 maart. Om in de verrassingssfeer te blijven heeft Soulmax voor deze extra editie een vernieuwende en verrassende line up uit de hoge hoed getoverd.
Modulate, the third edition
vrijdag 2 februari 2007
Ook nu gaan The Level weer door met het verbinden van modulen tot een uitmuntend geheel. Iedere technoliefhebber zal van deze line up in de omgevig arnhem uit zijn dak gaan. De vier moleculen zullen zorgen voor een wederom spetterden editie van Modulate: Billy Nasty, 2000 and One, Darko Esser en Morph.
Twisted Cultures
vrijdag 19 januari 2007
Na een aantal daverende edities in Utrecht, Eindhoven en Amsterdam met DJs als Lucien Foort, Marcella, John Acquaviva, Benny Benassi en Joy de la Rosa, strijkt Twisted Cultures weer neer in Utrecht. Twisted Cultures zal in de Winkel van Sinkel zorgen voor weergaloze avonden, waarbij vooral combinaties centraal staan. Verschillende soorten muziekstijlen die naadloos op elkaar aansluiten in elke zaal, waarbij house, techhouse, techno, deephouse, minimal, goa (psy-trance), progressive en trance centraal staan.
Mindcontroller - Relive the past
donderdag 18 januari 2007
Aanstaande zaterdag is de Hemkade te Zaandam in de ban van een ouderwetse Mindcontroller. Hierbij staan de specialisten in early hardcore en oldskool natuurlijk voor je klaar om te zorgen voor een onvergetelijke avond down memorylane. Een van de hoogtepunten wordt ongetwijfeld het live optreden van de man achter vele hits op het Ruffneck label: The Predator.
Na twee maal te hebben geoefend is het drie maal scheepsrecht, Planet Delight is geboren en daarmee het begin van een reeks feesten met steeds een nieuw en trendy thema. Stap samen met de organisatie in een wereld vol vette sounds en mooie visuals waar iedereen welkom is, zichzelf kan zijn en elkaar terug kan vinden in een sterrenstelsel vol fun en Delight.
30 december 2007
Winter Wooferland
27 december 2007
De Clash van het jaar: A champagne Clash
26 december 2007
Ritmo NYE 2008 - Exclusive Latin House Night
19 december 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Chocolatin
16 december 2007
Planet V.I.P.
13 december 2007
Go!Crunc · For the love of house
6 december 2007
Sneakerz
3 december 2007
Grote verbouwing in Happy Dayzz voor Unique deze zaterdag 8 december
20 november 2007
5 uur durende set Roger Sanchez in The Sand
10 november 2007
Charizzma
23 oktober 2007
F*ckers
Misspoes @ Sinners
18 oktober 2007
Cyndium presents “Icon Dj Activator”
17 oktober 2007
Welcome to the Future op Amsterdam Dance Event
15 oktober 2007
Exxellent goes Chicago
28 september 2007
F*ckers Returns
24 september 2007
Zodiak Commune viert veertiende verjaardag
Project Hardcore.nl
3 september 2007
B2S presenteert Thrillogy in Brabanthallen Den Bosch
19 augustus 2007
Red Bull CityTrip Cape Town
10 augustus 2007
Win een Meet & Greet met Armand van Helden
26 juli 2007
Time table Mystery Land bekendgemaakt
1000% Hardcore vraagt jou, wat er op 4 augustus gedraaid moet worden
21 juli 2007
You **** Beach Freak
20 juli 2007
R&B Diamonds op vrijdag 27 juli in club Bozzini
Mindcontroller
25 juni 2007
Reemke Invites
7 juni 2007
Ontspoord
5 juni 2007
Groundqontrol
30 mei 2007
Pussy lounge XX-rated opnieuw in Matrixx
29 mei 2007
Planet V.I.P.
28 mei 2007
B2S presenteert Decibel outdoor line-up
22 mei 2007
Pinkster Editie ‘To the Club’
11 mei 2007
Fritz geht loss
4 mei 2007
Welcome to the future – nieuw festival van ID&T
23 april 2007
Voute Steil van Kant & Klaar
17 april 2007
Utrechtse DJs veroveren de Winkel van Sinkel
16 april 2007
Pussy Lounge “Double D” in Time Out Gemert
3 april 2007
Superclash
Opname nieuwe clip Divini & Warning in HappyDayzz
The Hague Insanity Vs Strictly Hardcore
7 maart 2007
Erotic Pinkster Vibe
1 maart 2007
One Hell of a party
28 februari 2007
Obsession Outdoor Festival; 2 juni Bovenkarspel
15 februari 2007
Los - Noche Caliente
2 februari 2007
Modulate, the third edition
19 januari 2007
Twisted Cultures
18 januari 2007
Mindcontroller - Relive the past
2 januari 2007
Planet Delight- A new hot place to party