Partyflock
 
Nieuws · augustus 2006
­ Nederland
Twee jaar A.S.S.
donderdag 31 augustus 2006
Aanstaande zaterdag, 2 september, is het dan eindelijk zover, de tweede verjaardag van het technofeest A.S.S. in poppodium Boerderij te Zoetermeer! Om dit te vieren pakt de organisatie groter uit dan ooit!
Vaak hoor je de mensen zeggen; 'dit is het gezelligste feest van het Noorden!' Maar wat nu, als je twee van de meest gezellige feesten uit het noorden met elkaar gaat combineren in één van de meest prachtige en luidruchtige lokaties van het Noorden?
Op zaterdag 11 november vindt voor het tweede keer het grote Armin Only evenement plaats in de Rotterdamse Ahoy. De première in 2005 was in meerdere opzichten een daverend succes, zodat een vervolg niet kan uitblijven. Ruim 12.000 bezoekers waren getuige van een memorabele avond die het best te omschrijven was als een betoverende muzikale reis met onderweg talloze verrassingen.
Zaterdag 14 oktober is een dag die met een rode cirkel op de kalender staat. Niet alleen bij iedereen voor wie de techno niet hard genoeg door de speakers kan galmen. Ergens in de Randstad worden al massaal zandzakken besteld voor die gevreesde datum. Net als planken hout en lange draadnagels want die kunnen mooi voor de ramen worden gespijkerd zodat deze niet aan diggelen gaan.
Sensual – Bed time stories
woensdag 30 augustus 2006
Na een periode van bijna drie maanden is Sensual weer terug! Dit keer met als thema ‘Bed Time Stories’. Ook deze keer zal de organisatie er weer alles aan doen om er een geslaagde avond van te maken. Jullie zullen verwent worden met o.a. heerlijke ‘Sensual house’, prachtige shows, erotische kunst en nog veel, veel meer!
Nu het alweer twee maanden geleden is dat awakenings festival onvergetelijk knalde en met ook de natte voeten van het beroerde weer van de afgelopen weken in het acherhoofd is het hoog tijd om de vertrouwde Gashouder weer in te kruipen.
Op zaterdag 2 september a.s. zal er in het Worpplantsoen te Deventer het Mayhem spektakel in alle hevigheid losbarsten. De voorbereiding is in volle gang en de gehele O.G.P. crew heeft er enorm veel zin in.
De verjaardag van O.G.P. zal groots gevierd worden, zo heeft de organisatie de afgelopen paar weken al tal van kado’s weggegeven.
Op zaterdag 2 september zal Johan Gielen vanuit Engeland tijdens de release tour van zijn album Revelations, een tussenstop maken in Nederland! Tijdens de SINS @ THE BEACH Party van Little Sins op het strand van Kijkduin, Den Haag, zal Johan zijn nieuwe album Revelations presenteren.
Harderwijk - Estrado, de nieuwe naam van het Harderwijkse poppodium, biedt ook de komende tijd weer plaats voor Audiosculpture labelnight. Op zaterdag 23 september zal het Harderwijkse house event voor de vierde keer plaatsvinden. Voor deze editie heeft de organisatie het Nederlandse technolabel Audiosculpture gevraagd naar Harderwijk te komen.
Bumb
maandag 28 augustus 2006
Binnen de nieuwe muzikale koers van Bumb, krijgt ook de zaterdag vanaf 2 september een duidelijke smoel. Kortom, een frisse wind en een nieuwe steady zaterdagavond waarbij de bezoeker weet wat hij of zij kan verwachten. Het is bewezen dat de B.U.M.B. een unieke locatie is binnen het Rotterdamse uitgaansleven en dit is misschien wel het best bewaarde geheim van Nederland.
Na een kleine zomerstop is het voor Exceptional Events weer tijd om de draad op te pakken. Hiervoor gooit de organisatie één van haar beruchtste en bestlopende concepten in de strijd; Armageddon!
Met de eerste succesvolle editie nog vers in het geheugen, kijkt menig trance liefhebber met grote ogen alweer uit naar de volgende editie. Op zaterdag 2 september organiseren de twee kunstenaars Bas & Ram voor de tweede maal Trancesetterz in Outland Rotterdam. En ook op 2 september is het weer smullen geblazen. Verwacht opnieuw een prachtig decor en uiteraard een magistrale sfeer. Net zoals bij de eerste Trancesetterz editie staan er weer een aantal heerlijke dj’s op het programma! Hou je vast....
Dominatrix
vrijdag 25 augustus 2006
Opnieuw is Cosmic Events erin geslaagd een unieke locatie voor Dominatrix, Queen of the fetish scene, te vinden. Een locatie waar nog niet eerder een fetish feest werd gegeven. Eerder vond Dominatrix al plaats in de catacomben onder het stadhuis van Utrecht. Ook deze keer weer een bijzondere locatie, 2 december 2006 zal Dominatrix plaats vinden in het Galgenwaard.
1 jaar Bold
vrijdag 25 augustus 2006
Bold (de nieuwe 2 maandelijkse avond van Chemistry in club Panama) is jarig en viert 2 september haar eenjarig bestaan op uitbundige wijze. Berlin’s finest DJ duo M.A.N.D.Y. komt speciaal voor de gelegenheid langs om een zinderende DJ set weg te geven. Wie deze heren niet kent heeft moet het afgelopen jaar in een permanente winterslaap hebben verkeerd, want met hun hit “Body Languange” hebben ze in korte tijd de wereld veroverd.
Vinylize- See trance as real
vrijdag 25 augustus 2006
Na een succesvolle try-out van het trance-concept Vinylize in Arnhem – op 24 juni 2006 – vindt de volgende editie plaats op zaterdag 9 september in de Haagse AStA. Deze avond zullen – naast de klassiekers uit de oude doos – de bezoekers aangenaam verrast worden door de nooit ontdekte pareltjes en de fonkelnieuwe dansvloerknallers. Hoewel de artiesten die tijdens Vinylize draaien prima uit de voeten kunnen met cd’s, staat Vinylize vooral voor het ‘draaien met het ambachtelijke vinyl’.
Net als vorig jaar zal in de eerste week van november de enige Nederlandse editie van Raving Nightmare plaats vinden. Op zaterdag 4 november 2006 zal het Mecc in Maastricht weer worden omgetoverd tot een Hardcore arena. Het is alweer het derde jaar op rij dat UHM voor deze locatie, gelegen in Maastricht (het centrum van Europa) aan het grensgebied van België, Nederland en Duitsland, gekozen heeft. En juist deze ligging maakt iedere editie weer tot een internationaal project op het gebied van muziek, artiesten en bezoekers. Nergens in Nederland is een Hardcore evenement van dit formaat zo internationaal georiënteerd waardoor het iedere keer weer opnieuw een uitdaging is voor zowel de bezoekers, artiesten en organisatie.
Madstyle
donderdag 24 augustus 2006
Wie kan het zich nog herrinneren, de eerste editie van Madstyle? Het grote hardstyle feest in de Morgenzon te Zeeland met grote namen als Daniele Mondello en Headprotection. Voor al deze mensen: dit hardstyle-concept is back!
Toen Q-dance alweer 3,5 jaar geleden voor het eerst voet zette in die bunkers en die hangar, was het gelijk duidelijk: hier moet een feest worden gegeven! Dit jaar komt Q-BASE er in een aangepaste, maar ultieme vorm. Qua muziek is er gekozen voor een switch. 8 uur lang wordt er in de bunkers, de open-air en de hangar muziek gedraaid tot 2003. Daarna is het op elk front en in elke stijl 8 uur rammen met de sound van nu met een vleugje uit de toekomst.
Battle of da Thitanz Returnz!
woensdag 23 augustus 2006
Battle of da what?
Men mag ook zeggen; ‘een stelletje gekke, regionale dj’s die, in samenwerking met Dj Invite (Reactor, Solid Grooves), de bezoekers in Dynamo op het einde van de avond geïrriteerd (maar voldaan) naar huis zullen sturen, klagend over de vroege sluitingstijden in Eindhoven’.
World of Hardcore
dinsdag 22 augustus 2006
Vroeger was altijd alles beter. Deze teksten las Promo Challenge als organisatie steeds vaker. Vroeger was de entree gratis. Promo Challenge kan dit wel nakomen. Gratis Entree!
Hardcore Emotions on tour
dinsdag 22 augustus 2006
Tienduizenden exemplaren van de dubbel-cd 'Hardcore Emotions' gingen reeds over de toonbanken als ware het zoete broodjes wat op zich al opzienbarend is aangezien de nog zeer jonge leeftijd van deze succesvolle serie die op dit ogenblik wereldwijd aan z'n derde hoofdstuk bezig is. Mede door dit succes heeft de bezieler en stuwende kracht achter dit breeddenkende concept, DJ Kristof, besloten om met een Europese Tour zijn visie te tonen.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
vrijdag 18 augustus 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst.
Houseparty - The Reunion
vrijdag 18 augustus 2006
Sniper Entertainment en The The Apollo besloten hun handen weer in elkaar te slaan. Samen zullen zij een vervolg geven aan deze prachtige reunie. Deze staat gepland op vrijdag 10 November. Ook deze keer zal heel The Apollo weer als vanouds op zijn fundering staan te trillen.
World of Electro-Trance
vrijdag 18 augustus 2006
De Carte Blanche is een van de lokaties die erg in trek is bij mensen uit de regio vanwege de grote variatie die het bied. Extraordinary Events speelt hier op in met de party World of Electro Trance. Het is namelijk zo dat trance begint te verdwijnen uit de regio en omstreken op een klein feest na en dat mag niet gebeuren! Het is de organisatie niet ontgaan dat er positief werd gereageerd op het voornemen om een trance feest te organiseren. Om er nog een schep bovenop te doen en de variatie van de Carte Blanche nog verder uit te breiden heeft de organisatie ook nog de tweede zaal in gebruik genomen om electro uit de boxen te laten schallen!
DeepFM goes “On Air”
donderdag 17 augustus 2006
Woensdag 2 augustus 2006 – Het jaarlijkse openluchtevenement Hilversum On Air, wordt komende editie overspoeld door het muzikale geweld van DeepFM. Stond de DeepFM area in 2005 nog verdekt opgesteld; als populairste internet dance radiostation van Nederland pakt DeepFM het dit jaar groots aan. Op vrijdag 1 en zaterdag 2 september zet DeepFM een spectaculair podium en dito line-up neer in de kern van Hilversum.
Na twee hittegolven lijkt het op het moment het meest van de tijd alsof er een zondvloed bezig is, net alsof de regen tijdens die hitte even is opgespaard en nu in één keer naar beneden komt, het doet je haast verlangen naar de hitte van een paar weken geleden. Maar soms kan regen dingen juist specialer en mooier maken , zoals bijvoorbeeld een buitenfeest, je krijgt vaak een soort van gevoel dat iedereen er dubbel feest van wilt maken juist omdat het zo regent. Onder het mom van 'Ik ben nou toch al zeiknat, wat boeit het verder nog.' en vooral doordansen!
Headliner - It's war!
donderdag 17 augustus 2006
Na alweer twee succesvolle edities van Headliner in het Beursgebouw, is het tijd voor nummer drie. Stond de eerste editie nog in het teken van de oorlog - "It's War" -, tijdens Koninginnenacht werden we bevrijd met - "The Queensnight Rave". Deze ronde gaan we echter de strijdbijl weer oprapen en ons klaarstomen voor een nieuw gevecht!
Mayhem Outdoor, zinvol geweld
donderdag 17 augustus 2006
In eerdere berichten in de media is er alweer met afschuw op gereageerd. Tere kinderzieltjes zouden gepijnigd worden en meer van dat soort terreur. Het is namelijk inmiddels 5 jaar geleden dat de mensen van OGP voor het eerst met hun odes aan alles wat donker is door het land heen trokken. En nu gaat dat zelfs gevierd worden.
Aanstaande vrijdag zal het dan eindelijk zover zijn, Da Mouth of Madness viert z'n feestje! Met alle artiesten met wie hij in de loop der jaren goede vrienden is geworden en met het publiek die hem altijd de support en vertrouwen hebben gegeven. Vanavond (woensdag) zal er bij Fresh FM uitgebreid stilgestaan worden bij dit heugelijke feit. Duidelijke zaak dat je moet luisteren, er zullen ook, uiteraard, kaarten worden weggegeven.
Op 14 oktober 2006 zal Orange Events een geheel nieuw terror concept lanceren. Op dit evenement zullen de stijlen Darkcore, Terror en Speedcore je gehoor flink aantasten. Brutal Underground is een concept van Orange Events wat in de O'Daniels in Utrecht een terugkomend evenement gaat worden.
Crazyland heeft iets heel bijzonders voor iedereen! Ten eerste geeft ze €17,50 korting op een kaart bij ticketbox, daarnaast maak je kans op een reisje naar Ibiza.

Lees in dit bericht hoe je kunt genieten van korting, deze reis wint en natuurlijk welke lineup Crazyland je voorschotelt in oktober.
Michel de Hey Birthday Bash
maandag 14 augustus 2006
Traditiegetrouw volgt na de FFWD Dance Parade de aankondiging van “dat andere feest” waar Rotterdam en omstreken elk jaar reikhalzend naar uitkijkt; de Michel de Hey Birthday Bash! Voor het derde achtereenvolgende jaar zal de havenstad op zaterdag 23 september weer massaal naar de Cruise Terminal komen om de jarige job te overladen met gelukswensen. En natuurlijk om te genieten van de overheerlijke muziek en de altijd fantastische sfeer…
Scheveningen on Fire
zondag 13 augustus 2006
Op zaterdag 19 augustus zal het Noorderstrand van Scheveningen compleet in vuur en vlam staan dankzij Loveland’s eigen concept “Fire!“ in Sunday's Noorderstrand.
Bassrulers in Bergen op Zoom
zaterdag 12 augustus 2006
Bassrulers is na 2 succesvolle edities inmiddels een begrip aan het worden in de regio. De 2e editie ging zelfs in de voorverkoop uitverkocht. Inmiddels kijken de harddanceliefhebbers alweer ongeduldig uit naar de 3e editie. Organisatie J&E Entertainment is dan ook al maanden in de weer met de voorbereidingen om de komende editie wederom aan het steeds groter wordende verwachtingspatroon te kunnen voldoen.
BliSS Deluxe On The Beach!
zaterdag 12 augustus 2006
De créme de la créme van de housscene Nederland stoomt al lekker klaar voor het strandevent van 2006 “BliSS Deluxe On The Beach” 19 augustus @ Vida Bonita in Kijkduin......
Teleskope
vrijdag 11 augustus 2006
De enige Amsterdamse clubnacht gericht op leftfield deephouse en verwante dansmuziek heeft de programmering voor de komende twee edities rond. Na twee nachten waarbij alleen residents Edo Salgado en Olaf Boswijk achter de decks stonden, ontvangen de hosts in de maanden augustus en september twee prominente Duitse gasten en zoeken ze de samenwerking met dj Melon's Ratio organisatie.
Try Before You Die, Code Blue
vrijdag 11 augustus 2006
Op 27 oktober 2006 zal TBYD Code Blue, wederom in de Time-Out te Gemert plaatsvinden. Aangezien de organisatie deze editie gaat samenwerken met Orange Events zal alles met een nog grotere opzet organiseert worden. Zo staan er meer dan 30 artiesten geprogrammeerd waaronder 3 live optredens!
ChakraParty presents G.O.D.
donderdag 10 augustus 2006
Op zondag 10 september laat Chakraparty in samenwerking met de Rodenburg wederom het 'beest der oude gewoontes' los! Terwijl de eerste editie nog vele herinneringen van genot en ultieme sounds laat doordringen, staan de geweldenaren van vroeger alweer klaar in de startblokken.
Upstruct
donderdag 10 augustus 2006
Upstruct is de dansavond die deze meer progressieve en pionierende kant van de Dance laat zien. Het is een geesteskindje van Alexander Koning. De immer goedgemutste uitbater van buurthuis en platenzaak Trancentral. Maar Alexander is meer dan dat. Ook is hij de drijvende kracht achter de befaamde Eye on the Future feesten en is hij de man achter een handvol platenlabels en een steeds meer geboekte deejay.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
maandag 7 augustus 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
A.Zo Hard
maandag 7 augustus 2006
A.zo hard - A Wests verjaardagsfeestie wordt georganiseerd op 1 september. De dj's uit het verleden van de organisatie en nieuwe mensen, zowel vrienden als kennissen van de jarige komen hun platen draaien.
Zaterdag 12 augustus trekt de FFWD Heineken Dance Parade voor de tiende keer door Rotterdam. Deze jubileum editie belooft spectaculairder te worden dan ooit.
Wakker worden in Italië, werken in Zwitserland en Nederland en weer slapen in Italië.
LOS at Paard van Troje
vrijdag 4 augustus 2006
Na twee zeer succesvolle en uitverkochte LOS edities op het Scheveningse strand is het weer tijd om terug te gaan naar de thuis basis, het Paard. Met nog een 4 tal edities in 2006, waarvan de 1e op 1 september, hebben we nog aantal moddervette feesten en vooral een heleboel energieke platen waarop je écht niet stil kunt blijven staan tegoed.
Met nog een even te gaan voor Mayhem maakt Pokkeherrie - The Indoor and Outdoor festival losbarst in de HappydayZZ in Culemborg, volgt hier de laatste info. Nu de voorbereidingen voor dit geweldige feest bijna klaar zijn, heeft het noodlot toegeslagen waardoor de buitenarea flink aangepast moet worden.
Your FFWD weekend starts here…..
donderdag 3 augustus 2006
Op zaterdag 12 augustus zal de FFWD Heineken Dance Parade #10 Rotterdam weer een dag lang in zijn greep houden. 400.000 mensen bezoeken de Maasstad om de gehele dag los te gaan op de meest uiteenlopende beats tijdens de parade en op de afterparty. Maar bij zo’n massaal event hoort natuurlijk ook een serieuze warming-up, want wat is tegenwoordig nou een goed feest zonder een echte pre-party? Met die gedachte in het achterhoofd zal Xcess met zijn beruchte Profiles de stad alvast opwarmen voor iedereen die hun feestvreugde voor de FFWD niet kan bedwingen. In samenwerking met Off_Corso zal Profiles het decor zijn van een heuse on-officiële pre-party.
Kinky Dreams: 'Latex meets Lingery'
woensdag 2 augustus 2006
Koop maar vast een nieuwe outfit, want Kinky Dreams bestaat precies 1 jaar! Een erotisch feit dat 16 september 2006 in Lexion Venue wordt gevierd. De vaste kern bezoekers weten het inmiddels: iedereen gaat net even een stapje verder tijdens de hete nachten die Kinky Dreams organiseert. Ook dit keer wordt er alles aan gedaan om al jouw erotische behoeften te bevredigen.
Wie naar de weersvooruitzichten heeft gekeken weet dat het op 5 augustus nog alle kanten op kan gaan met het weer. De organisatie van Liquid Dreamz heeft er dan ook voor gezorgd dat mocht het weer niet meewerken het feest volledig maar transparant overdekt is.
Met nog een paar weken te gaan tot 9 september voor wederom een spectaculaire editie van het enige nachtelijke pure hardcore festival wat Nederland kent, gehouden op Binnenmaas, worden weer wat laatste nieuwsfeitjes bekend gemaakt die van belang zullen zijn voor de Nightmare Outdoor bezoeker
S.O.S - The official beach after
dinsdag 1 augustus 2006
Het aftellen naar zondag 20 augustus is begonnen want dan is het eindelijk tijd voor het meest uitzinnige beachfeest van 2006 'S.O.S On the Beach'. Dan speciaal voor diegenen die er om 12 uur nog geen genoeg van hebben en voordat ze naar bed gaan nog even graag het zand uit de schoenen willen dansen is er nog een speciale S.O.S on The Beach After. Deze zal gegeven worden in de historische Club Marathon, welke op slechts 5 minuten lopen van Vida Bonita ligt.
31 augustus 2006
Twee jaar A.S.S.
Turntable Junkies vs Hardbeater - Groningen vs Leeuwarden
30 augustus 2006
Armin Only The Next Level krijgt vervolg op 11 november
Wereldtop aanwezig op hardste technofeest van Nederland
Sensual – Bed time stories
Awakenings na half jaar eindelijk weer terug in de Gashouder
Mayhem – Outdoor, Timetable and more.
29 augustus 2006
Johan Gielen album release party at Littlesins Party
Audiosculpture Labelnight in Estrado Harderwijk
28 augustus 2006
Bumb
27 augustus 2006
Armageddon - The horny and sleezy edition
25 augustus 2006
Bas & Ram, 4 Strings, Ron van den Beuken en the Freak op 2e editie Trancesetterz
Dominatrix
1 jaar Bold
Vinylize- See trance as real
Raving nightmare - Embrace the mystery
24 augustus 2006
Madstyle
23 augustus 2006
Q-BASE, 16 uur lang, overdag en 's nachts, feesten tot je erbij neervalt
Battle of da Thitanz Returnz!
22 augustus 2006
World of Hardcore
Hardcore Emotions on tour
18 augustus 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Houseparty - The Reunion
World of Electro-Trance
17 augustus 2006
DeepFM goes “On Air”
D.D.O.D. Meets Hardhouse Revolution - Third Pleasure
Headliner - It's war!
Mayhem Outdoor, zinvol geweld
16 augustus 2006
Vanavond Fresh FM, speciale Mouth of Madness Uitzending!
Brutal Underground – Darkcore, Terror & Speedcore
15 augustus 2006
Crazyland doet gek: korting en een reis naar Ibiza
14 augustus 2006
Michel de Hey Birthday Bash
13 augustus 2006
Scheveningen on Fire
12 augustus 2006
Bassrulers in Bergen op Zoom
BliSS Deluxe On The Beach!
11 augustus 2006
Teleskope
Try Before You Die, Code Blue
10 augustus 2006
ChakraParty presents G.O.D.
Upstruct
7 augustus 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
A.Zo Hard
Spectaculair jubileum FFWD Heineken Dance Parade
5 augustus 2006
Technoboy reist 12 augustus 6.500 kilometer voor 3 sets
4 augustus 2006
LOS at Paard van Troje
Buitenarea Mayhem maakt Pokkeherrie aangepast
3 augustus 2006
Your FFWD weekend starts here…..
2 augustus 2006
Kinky Dreams: 'Latex meets Lingery'
Liquid Dreamz - Transparante Overkoepeling
1 augustus 2006
A Nightmare Outdoor – Nog een paar weken te gaan
S.O.S - The official beach after