Partyflock
 
Nieuws · juni 2006
­ Nederland
Kort nieuws van de KNIP-dienst
vrijdag 30 juni 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst:
- Populairste dj's op Partyflock
- Live uitzendingen Sensation
De kick off van de 1e editie van Los op 24 juni was een daverend succes, een prachtige & wilde avond met de hele avond een rij mensen aan de deur die allemaal maar met één doel kwamen, en dat was om LOS te gaan!
Na een afwezigheid van bijna een half jaar is HOTT terug. En hoe! Met een line-up die er niet om liegt wordt Bondi Beachclub Club in Monster, één van de hipste beachclubs aan de Westlandse stranden, op 22 juli tot een kokend hoogtepunt gebracht. Het is tijd voor ‘Hott!’
Zaterdag 8 juli op Tilt
vrijdag 30 juni 2006
Na de succesvolle eerste editie van Tilt dit jaar is het overduidelijk; deze
strandfeesten op de Whoosah Beachclub zijn een ware aanwinst voor deze zomer. De sfeer, de locatie, het weer, de muziek en vooral ook het publiek, alles leek deze avond te kloppen. Een betere kick-off had de organisatie niet kunnen
hebben. In samenwerking met de Whoosah Beachclub is besloten om iedere tweede
zaterdag van de maand Tilt plaats te laten vinden.
DommelVallei - AlleyGator-editie
donderdag 29 juni 2006
Op vrijdag 30 juni vindt in de Effenaar de derde AlleyGator-editie plaats van het Eindhovense Dommelvallei. Van oudsher neemt techno al een prominente plaats in binnen de alom gerespecteerde Eindhovense dance-scene.
Taking Over The Harder Styles
donderdag 29 juni 2006
Aanstaande vrijdag is het weer zover. De maandelijkse Taking Over-avond vindt dan weer plaats in het Hanzestadje Harderwijk. Na 3 drukbezochte voorgaande edities is er deze keer gekozen voor de black edition. Taking over the harder styles in Dolphinns.
Het grootste indoor gay dance-event van Nederland is een feit. Zoals de aankondiging van The Pink Garden al deed vermoeden was het een bijzonder evenement met een regerend FeelGoodGevoel.
De Hemkade in Zaandam opent in de zomer haar deuren voor het hardcore spektakel Scumworld. Een vier zalen tellende line-up met artiesten van groot formaat zullen zorgen voor een muzikale invulling van hoog niveau. De mainstage wordt gedomineerd door de Nederlandse toppers, maar daarnaast is er ook een speciale Frenchcore zaal met een afvaardiging van de Franse hardcore scene.
Jaren geleden, toen de Rijn nog schoon was en sex nog smerig, was er een tijd dat je mensen nog kon vertrouwen. Je kon je deur open laten en erop vertrouwen dat je je verloren portemonnee bij de politie kon ophalen omdat iemand hem gevonden had. In die sfeer waren er ook goede feesten die de ‘oude’ sfeer uitdroegen. Tegenwoordig heb je feesten van de ‘oude’ stempel genoeg, maar waar vindt je die gezelligheid van toen?
‘Time flies when you’re having fun’, zo luidt een oud cliché. Maar heb je je al eens afgevraagd hoe een cliché uiteindelijk een cliché wordt? Op zaterdag 22 juli keert de Treetz-crew terug naar de stad waar het bijna een jaar geleden allemaal begon: Rotterdam. Homebase: Off_Corso.
Na een aantal spetterende edities ’Under the bridge’ (onder de waalbrug van Nijmegen), verhuist het grootste gratis dancefestival van oostelijk Nederland naar een nieuwe plek, het Hunnerpark. Dat park (net achter museum De Valkhof) is één van de mooiste plekjes van Nijmegen, in hartje stad. Van 15 tot en met 21 juli draaien onder anderen ROOG, Benny Rodrigues, Don Diablo, Jochen Miller, Sidney Samson en Marcel Woods daar de blaadjes van de bomen tijdens ‘Matrixx at the Park’.
Fok, Partyflock en Tweakers in wereldwijde ForumTop 20.
Intuition Summer Event 2006
maandag 26 juni 2006
Het lange wachten heeft zich uiteindelijk dan toch beloond: de zomer van 2006 is gestart, en met zonnige zomerse dagen in het verschiet, kan het outdoor-seizoen dan eindelijk beginnen.
Zaterdag 1 juli gaat het dan gebeuren voor alle hardcorefans: dan zal Hardcore4life terugkeren naar de locatie waar dit concept is begonnen, namelijk het huidige Outland in Rotterdam. Dat betekent dat dit – in de scene inmiddels erg gewaardeerde – hardcorefeest eindelijk weer de fundering van deze toplocatie kan teisteren, en dat moet natuurlijk gevierd worden!
Een week voor het losbarsten van het overvolle zomerfestivalgeweld vind Rauw plaats in Amsterdam op de eerste vrijdag van de maand, 7 juli aanstaande. Door onder andere Extrema Outdoors, 5daysoff, Dancevalley en de Berlijnse Loveparade in het tweede weekend van juli, is besloten de boel maar eens een keer een weekje eerder te doen.
Minimal Eindhoven
donderdag 22 juni 2006
Vrijdag staat er weer een feestje van de organisatie Minimal Eindhoven op het programma. Zoals hun naam al aangeeft zullen vanavond de minimal techno beats uit de speakers van de Effenaar knallen.
Mania Events keert wederom terug naar 013, het beste poppodium van Nederland. Eind mei ging 'het Duiveltje', de muziekprijs van het Nationaal Pop Instituut, voor het beste poppodium van het afgelopen jaar namelijk opnieuw (eerder in 2003, het eerste jaar dat deze prijs werd uitgereikt) naar Popcentrum 013 in Tilburg! Amper een half jaar na de voorgaande editie zal 013 op 16 september aanstaande weer volledig in het teken staan van Euphoria!
Flashback Events, een klein feestorganisatie bureau uit Breda, slaat met Flashback 4 een nieuwe weg in. Flashback Events is begin dit jaar ontstaan uit twee vrienden die al jaren lang housen. Hun house periode is begonnen in de zogenaamde Oldskool periode, daar waar house haar wortels heeft gevestigd. De twee maten willen door middel van hun vernieuwende concept Oldskool in een nieuw jasje steken. Op deze manier wordt het dus oud en nieuw… Of oud is nieuw… Enfin, beide klinkt erg feestelijk…
Nederland heeft al jaren een levendige housescene. Grote artiesten uit alle windstreken van onze aardbol strijken wekelijks neer in clubs en op festivals van Maastricht, tot Amsterdam, tot Nijmegen. Maar hoe zit het met de ontwikkeling van ons eigen Nederlands talent? Dit dreigt door deze overvloed aan buitenlandse sterren nauwelijks de kans te krijgen om zich in de kijker te spelen.
Kinky Dreams op Imagination69
maandag 19 juni 2006
Kinky Dreams is de officiële host van de ‘KinkyHall’ tijdens Imagination69: het grootste Outdoor Erotica Festival van Europa dat meer dan 20.000 partygangers zal verwelkomen. Het erotische mega evenement is de eerste in zijn soort en vindt 8 en 9 Juli plaats in de omgeving van Brussel.
Nacht van de Fooi
maandag 19 juni 2006
Zaterdag 24 juni wordt de tweede Nacht van de Fooi georganiseerd, een dag en avond waarop alle fooien in de horeca naar ontwikkelingswerk gaan. Op deze manier wordt het uitgaanspubliek één keer per jaar herinnerd aan de noodzaak van structurele hulp in grote delen van de wereld.
Voordat de meeste festivals van start gaan, luidt Frontstar Events op 23 Juni met 't gezellige Oldskoolfeest de zomer in. DJ's als The Viper, Stanton, Waxweazle, Paralizer en de winnaar van de B2S talentcontest: [dj=1822]{Artiest met ID 1822 bestaat niet!}, zullen zorgen voor zomerse en hitsige nummers om iedereen in een juiste feestelijke zomersfeer te brengen.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
vrijdag 16 juni 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Zaterdag 24 juni aanstaande sluit NDC1 het feestseizoen af met een spetterende editie van Planet V.I.P. in TDF. Opnieuw zullen alle harder styles vertegenwoordigd worden door de beste dj’s, met als uitsmijter een ‘rijzende ster’ van Masters of Hardcore. Ook zal er aan deze vierde editie van het succesvolle Planet V.I.P. een internationaal tintje zitten. Benieuwd? Lees dan gauw verder!
Afgelopen zondag vond de finale van Zuiderstorm Finale 2006 plaats in Ipanema Maastricht. Het was een enerverende dag, die toch al geladen was vanwege de WK wedstrijd. Verdeeld in twee arena’s streden ‘Angels’ & ‘Demons’ in hun categorie om de titel beste Limburgse Dj. De winnaars, Dj Jeroen Effing en Dj Sebulba, hebben hun plek op het Solar weekend 2006 Roermond en Frequence outdoor, Eersel binnen.
Zaterdag 24 juni is het tijd voor Lektrik in Club Poema RAW Na een hele reeks feesten in het zuiden des lands te hebben gegeven, maken de jongens van Lektrik nu een uitstapje om Club Poema RAW in Utrecht heftig te laten rocken! En voor dit uitstapje hebben ze twee van de hotste en meest eigenzinnige internationale live-acts van dit moment uitgenodigd, namelijk Pheek en Bruno Pronsato.
Vrijdag 23 juni a.s. dan is het zover. Bas & Ram together. De speciale tocht door de 10-jarige muziekgeschiedenis van het dynamic duo Bas & Ram zal dan plaatsvinden in de HappydayZZ te Culemborg.
Upstruct in Patronaat
donderdag 15 juni 2006
Op zaterdag 24 juni slaan de Haarlemse platenzaak Trancentral en Patronaat’s eigen Technovision de handen weer ineen en schotelen ons een menu met de crème de la crème van de hedendaagse techno voor. De grote zaal van Patronaat biedt onderdak aan niemand minder dan Border Community’s James Holden en Basti Schwarz van het duo Tiefschwarz. Natuurlijk is er de nodige ondersteuning van ons eigen Haarlemse house-boegbeeld Alexander Koning.
Metatron neemt je mee op een mysterieuze reis door het sprookjesbos, op zoek naar de magiërs die hun rituelen uitvoeren in het maanlicht. Op zoek naar spiritualiteit en druïden die in wapperende gewaden, met een fonkelende toverstaf bij volle maan in een mysterieuze magische cirkel staan. Een zwaai met de staf, en alle wensen worden werkelijkheid. En we weten allemaal dat je voorzichtig moet zijn met wat je wenst, want je zou het kunnen krijgen...
In Progress
woensdag 14 juni 2006
De zomer komt eraan en hoe! Twisted 3Some heeft niemand minder dan Eric Entrena, de resident van Space Barcelona, geboekt voor In progress op 30 juni. Deze tribalhouse, house, progressive DJ draait overal op de wereld: van New York tot Londen, van Parijs tot Miami, van Spanje tot Bulgarije, van Oekraïne tot Italië en nu voor het eerst in Nederland. Zijn bijzondere plaatkeuze, zijn ervaring en zijn muziekstijl zullen ervoor zorgen dat de Spaanse eilanden naar de Winkel van Sinkel in Utrecht komen. Als vaste gast op Mallorca, Ibiza en Miami weet deze wereldtopper de zomersfeer met progressive randje goed neer te zetten. Naast de Space feesten in Barcelona en Ibiza is hij regelmatig te gast bij de verschillende Pacha clubs over de gehele wereld.
Absolutely Stereo in Off_Corso
dinsdag 13 juni 2006
Aankomende zaterdag ben je wederom van harte welkom op Absolutely Stereo! Voor deze maandelijkse Miss Monica avond is het zeer zeker geen komkommertijd. Er staan zoals altijd weer een aantal fantastische dj’s op het programma!
Het Hoornse nachtleven wordt deze maand verrijkt met een nieuw uitgaansconcept. Zaterdag 24 juni is het namelijk tijd voor de eerste editie van Rendez-vous. Een feest gericht op mensen die al een aantal jaartjes het uitgaanspad belopen en graag eens ongestoord met elkaar willen dansen en borrelen zonder zich te ergeren aan onvolwassen publiek. Waar het de trend is dat de gemiddelde leeftijd steeds lager komt te liggen op feesten in de omgeving, geldt tijdens Rendez-vouseen minimale leeftijd van 21 jaar.
Zaterdag 5 augustus 2006 gaan de remmen los in trendy Beachclub Bondi Beachclub te Monster. Voorzien van een super line-up en verbazingwekkende spetterende special effects worden er dromen gecreërd op het strand. Anotherstage presenteert geheel in Ibiza style, Liquid dreamzon the beach The First!
Treasure - Secrets of Summer
maandag 12 juni 2006
24 juni staat de volgende veelbelovende editie van Treasure gepland. Dit evenement, georganiseerd door Try Out, heeft inmiddels bij vele enthousiaste dance-liefhebbers een vast plekje verdiend in hun drukke stapagenda. Het is alweer de vierde keer dat Treasure wordt georganiseerd, deze keer wederom in de Lexion.
Orkapot live
zondag 11 juni 2006
Je kunt het je bijna niet voorstellen; Orkapot zonder smeulende schijven vinyl, krassende naalden en opgepitchte draaitafels. Op 24 juni 2006 laat Solid Decay je echter zien dat je ook een feestje kunt bouwen zonder DJ’s als zij de host zijn van de 6e editie van Orkapot in de grote zaal van Dynamo! Vier beukende live-acts leggen dan namelijk hun synthesizers op de pijnbank, folteren hun sequencers en laten hun drumcomputers het zware werk doen. Dit is Orkapot in haar puurste vorm... Live!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
‘Holland houdt van hard. Holland houdt van bassen’. Een uitspraak die de inspiratie vormt voor het evenement dat Ground Zero Festival heet. Bussloo is dit jaar niet het toneel voor een editie van Impulz. In plaats daarvan koos UDC voor een samenwerking met Multigroove en een gewaagde stap in het harde segment van de dance.
De maandelijkse “Benny & guests” avonden in De Rechter van een de Nederlandse populairste dj’s Benny Rodrigues gaat flink op de schop.
Zaterdag 22 juli 2006 is het weer zover: een nieuwe Pleasure Island. Na het succes van het eerste openlucht festival waar je stoutste dromen tot leven kwamen, doen Art of Dance en Crazyland het in 2006 nog een keer over. Nog wilder, nog spannender, nog verleidelijker. Midden in Amsterdam, op een unieke locatie omringd door water, kun je je uitleven op het enige festival in Nederland dat in het teken staat van geheime fantasieën.
Kortsluiting is terug
donderdag 8 juni 2006
Kortsluiting is een nieuwe avond in Studio 80 en wordt georganiseerd door Release Dance Award winnaar 2005 Nuno dos Santos en Electronation residents Groove Addicts. Kortsluiting is vooruitstrevend en verfrissend in geluid en in sfeer en voert je mee in een krachtstroom aan maximale elektronische gezelligheid.
Zoals eerder vermeld zal op zaterdag 5 augustus in en rondom de HappydayZZ in Culemborg het Hardcore festival Mayhem maakt Pokkeherrie - The Indoor and Outdoor festival gehouden worden.
In de wandelgangen wordt ze al als het ‘enfant terrible’ onder de huidige clubavonden bestempeld. Met slechts vier edities op hun conto kunnen de organisatoren van Soundamentalism dan ook terugblikken op een gedurfd en vernieuwend ‘curriculum vitae’. Met de komst van Alex Under op zaterdag 17 juni 2006 wordt deze lijn voortgezet en staat Soundamentalism met haar gestaag groeiende aanhang wederom aan de vooravond van een nieuwe protestactie tegen muzikale vervlakking.
Thank Funk It’s Friday
dinsdag 6 juni 2006
Geen urban, geen r’nb, geen dancehall, geen regaeton, geen swingbeat, en meer van die MTV Urban sounds. Het is een avond vol Soul, Funk, Nu-Jazz en oldskool Hiphop. De nieuwe avond van Twisted 3Some in Club Vitae te IJselstein zal zich richten op de echte hiphop liefhebbers die heerlijk uit hun dak willen gaan op de betere soul, funk en hiphop tracks.
Na één succesvolle editie van “Sunday High” staat nummer twee alweer voor de deur. Hartje zomer en de beste oldschool, hardstyle, jump, en hardcore dj line-up zal HappydayZZ Venue doen schudden op haar fundering. Na het hete optreden dat deze jongens op Defqon 1 zullen geven zetten zij op zondagmiddag koers richting Culemborg en zullen zij van 18:00 tot 01:00 iedereen gratis verwelkomen in “The Mekka Of Dance”: HappydayZZ Venue.
Op vrijdag 16 juni aanstaande vindt de 1e editie plaats van Get late! Deze party zal worden georganiseerd in het recentelijk volledige vernieuwde club Vitae. De deejays die draaien hebben hun sporen ruimschoots verdiend. Nick K draait wereldwijd en staat in Nederland op de grote festivals zoals Dance Valley en Extrema en stond achter de draaitafels met niemand minder dan Deep Dish en Darren Emmerson van Underworld. Zijn mixshow wordt maandelijks uitgezonden in Ministry Of Beats op 3FM.
Over een kleine week gaat het weer helemaal los in Dordrecht. Op zaterdag 10 juni vindt de tweede Apocalypse Never plaats! Negen uur lang keihard feesten, verdeeld over vier verschillende area’s, genieten van de hardste beats in diverse stijlen. Meer dan 35 dj’s uit binnen en buitenland maken zich klaar om te laten zien waar Apocalypse Never van NRG Events voor staat.
Vrijdag 23 juni zal Discotheek Vernes te Schagen een ware storm plaatsvinden. De storm zal zich in de vorm van donderende beats over de mensen heen trekken. Deze avond wordt de windkracht bepaald door de grote dosis artiesten die samen voor een ware tornado zullen zorgen!
HappydayZZ Venue presenteert op zaterdag 10 juni aanstaande alweer de tweede editie van Fruitpunch Eclectic Night. De eclectic sounds in combinatie met urban grooves vormen het geheel voor wederom een knalfeest in Culemborg. Zaterdag 10 juni is het de beurt aan special guest DJ Jean, samen met Irwan, Original en Bruze zal hij jullie een onvergetelijke Fruitpunch bezorgen.
Zak ultiem de zomer in
donderdag 1 juni 2006
Megaclub Zak heeft weer een legio spectaculaire weekenden achter de rug, met gasten optredens van onder andere Yoji Biomehanika, The Prophet, Max B. Grant, Bas & Ram en Pavo. Alleen al uit deze paar namen valt te lezen, dat het afwisselende programma van de Megaclub (net over de grens bij Almelo) de succesformule is. Residents Bobby V, Rico en Freddy F brengen elk weekend een stijgende lijn in het muziekprogramma, dat na 04.00u snoeihard door het top-of-the-bill soundsystem klinkt.
Aanstaande zondag is het tijd voor alweer de derde editie van Beatitude. Vanwege vele klachten over het selectieve deurbeleid van Kerkplein zijn we veranderd van locatie. Dit maal zal het feestgeweld losbarsten in ‘Avenue’, waar technoliefhebbers gelukkig wél binnenkomen!
30 juni 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
LOS - The party continues at the beach
HOTT heat it up in Bondi Beachclub
Zaterdag 8 juli op Tilt
29 juni 2006
DommelVallei - AlleyGator-editie
Taking Over The Harder Styles
The Pink Garden – passend slot Roze Zaterdag
28 juni 2006
Scumworld – The Global Hardcore Syndicate
27 juni 2006
Global Dance Productions presents: Hardpact
Treetz met Chuckie en Real @ Off Corso
Matrixx krijgt schitterende nieuwe plek voor Zomerfeesten
26 juni 2006
Fok, Flock en Tweakers in wereldwijde Top 20
Intuition Summer Event 2006
25 juni 2006
Aanstaande zaterdag Hardcore4Life in Outland
24 juni 2006
Pay respect to the Disco Dinosaurs
22 juni 2006
Minimal Eindhoven
21 juni 2006
Euphoria in beste poppodium van Nederland
20 juni 2006
Flashback 4 – Only Oldskool and Early rave
Rising Stars – Support your local heroes
19 juni 2006
Kinky Dreams op Imagination69
Nacht van de Fooi
18 juni 2006
't gezellige Oldskoolfeest - Jij vraagt, wij draaien
16 juni 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
15 juni 2006
Planet V.I.P. presenteert vrouwelijk hardcore geweld in TDF
Zuiderstorm: Sebulba beste ‘demon’ & Jeroen Effing beste ‘angel’
Lektrik met Pheek & Bruno Pronsato
Bas & Ram Together: alweer een gratis feestje
Upstruct in Patronaat
14 juni 2006
Fairytale Forest – een psychedelisch sprookje in het Zuiden...
In Progress
13 juni 2006
Absolutely Stereo in Off_Corso
12 juni 2006
Rendez-Vous – Musique Fantastique
Liquid Dreamz - Beachclub Bondi Beach-Monster
Treasure - Secrets of Summer
11 juni 2006
Orkapot live
9 juni 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Ground Zero: omdat Holland van hard houdt
8 juni 2006
Benny & Guest - The Final (solo) Edition
Pleasure Island – de tuin der lusten online
Kortsluiting is terug
7 juni 2006
Line up Mayhem maakt Pokkeherrie Indoor and Outdoor Hardcore festival
6 juni 2006
Alex Under neemt Soundamentalism mee de diepte in
Thank Funk It’s Friday
Sunday High: super DJ line up en gratis entree
4 juni 2006
Nieuwe house avond regio Utrecht
2 juni 2006
Apocalypse Never 10 juni 2006
Schagen getroffen door de storm
Fruitpunch eclectic night invites dj Jean
1 juni 2006
Zak ultiem de zomer in
Nieuwe Beatitude op pinksterzondag in Breda