Partyflock
 
Nieuws · mei 2006
­ Nederland
Pinkster-putsch
dinsdag 30 mei 2006
Op zondag 4 juni is het weer Pinksteren, dan wordt zoiets als de terugkeer van de heilig geest gevierd... de heilige geest? De Putsch-spirit zul je bedoelen! Op de pinkster-nacht organiseren Herr Arter en Eva Maria voor de tweede keer Pinkster-putsch in de ITW Loods op het NDSM-terrein in Amsterdam noord. Het bijzondere van deze locatie is dat het mogelijk is om lang door te gaan en dat het geluid er optimaal is doordat er geen vervelende limiters gebruikt worden.
Aanstaande zaterdag 3 juni dikke "duo-penotti-2-smaken-in-een-potti"-flavour in Off_Corso tijdens RUSH. De main smaakt naar Raw Urban Sexy House en de lounge naar RUSHTUG hiphop flows. Maarliefst 5 dj's komen draaien: In de main Jaziah, Victor Coral en Laurenzo en in de lounge The Flexican en O.Boogie, on point & rockin hard.
Na zes voorrondes verspreid over heel Limburg zijn de 12 finalisten bekend. Op zondag 11 juni zullen de finalisten in Ipanema te Maastricht gaan strijden om de plaatsen op Frequence outdoor en het Solar weekend 2006.
Naast Pinksteren zijn ook dit weekend de stripdagen weer in Haarlem. Drie dagen lang is vrijwel het gehele centrum in handen van Donald Duck, Guus Flater en vele andere helden die deze populaire kunstvorm heeft voortgebracht. Stalker zou Stalker niet zijn als ze hier niet hun steentje aan bijdragen.
Jumpmatic 3: D-Day!
dinsdag 30 mei 2006
Zaterdag 3 juni is de datum die Bullzeye gepland heeft voor een grootschalige operatie tegen vijandige troepen in de Limburgse regio! De landing zal plaatsvinden in jeugdcentrum Fuego. Deze internationale actie zal doorgaan onder bewind van Tristan & Neostar! Bullzeye roept dan ook alle jump troepen op om zich te verzamelen om 20.00 uur in Maaseik. Met hopelijk een grootschalig bevrijdingsfeest als gevolg!
Global Gathering 2006
zondag 28 mei 2006
In Nederland kennen we de zomerfestivals, in de heerlijke zon op de vlaktes, gevuld met muziek en een line-up om van te watertanden. Engeland hierin tegen is voor de meeste dance liefhebbers onbekend terrein. In2Beats Productions geeft je nu de kans het grootste en tevens grootst gewaardeerde dance festival ter wereld te bezoeken.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Technotrixx in The Matrixx
vrijdag 26 mei 2006
Aanstaande zaterdag komt de crème de la crème van de Funky Techno over naar de vetste tent van Nederland, The Matrixx, voor een nieuwe editie van Technotrixx.
Wie jarig is trakteert. Magnetronik bestaat 10 juni 2006 precies driehonderd-en-vijfenzestig dagen en komt daarom met een dijk van een line up. Tevreden kijken we terug op vijf geweldige edities. Dat we veel aan onze grote vaste aanhang te danken hebben weten we als geen ander: thanks allemaal! Over het tweede levensjaar van Magnetronik kunnen we kort zijn: het moet vetter, beter, leuker en vooral uitzinniger. Aan een flink rijtje helden als Magda, Das Krause Duo, Sammy Dee, Guido Schneider, Reinhard Voigt en Troy Pierce kan wat ons betreft het komende jaar een keur aan interessante artiesten toegevoegd worden.
In samenwerking met het heetste hitradiostation Wild FM, presenteert Crunc Events Go!wild. Geniet vanaf 23:00 van alle excellente artiesten en spetterende extra’s.
Line-up A.S.S. zo goed als rond
donderdag 25 mei 2006
Met veel trots kondigt de organisatie van A.S.S. nu al de line-up aan van de editie op zaterdag 2 september in poppodium de Boerderij te Zoetermeer.
Je hebt een aantal van die prachtige locaties in Nederland waar een dance festival volledig tot zijn recht komt. Het strand Wolderwijd in Zeewolde is absoluut één van die locaties; strand, water, mooie grasvlaktes, een eilandje, een klein paradijsje op zich. Het kan dan ook niet uitblijven dat juist op deze locatie een nieuw dance festival uit de grond verrijst.
Mania Combineert
woensdag 24 mei 2006
Vrijdag 26 mei gaan Mania Events en Frontstar Events eindelijk samen de nacht doorbrengen in een zinderende Rodenburg. Beide organisaties hebben alle registers open getrokken om iedereen een onvergetelijk feest aan te bieden: Combi:Nations.
Op zaterdag 26 augustus presenteert ID&T op het voormalig Voormalig Floriadeterrein in de [city=5777] de dertiende editie van het veelzijdige Mystery Land. Na in 1993 begonnen te zijn als een meerdaags festival op het vliegveld van Lelystad, streek het nu oudste dancefestival van Nederland achtereenvolgens neer op de Maasvlakte in Rotterdam, in Eindhoven, bij Bussloo, in het Lingebos, op het Six Flags terrein in Dronten en bij Ruigoord in Amsterdam, om uiteindelijk in 2003 een vaste plek te vinden in de gemeente Haarlemmermeer waar het in ieder geval de volgende vijf jaar zal plaatsvinden.
Over een kleine twee weken zal Stadion Galgenwaard weer op haar grondvesten gaan trillen als Club O’Daniels-The oldschool edition 2006 voor de tweede maal dit jaar plaatsvindt! De eerste editie had een geweldig verloop en een fantastische sfeer. Dit zal deze editie minimaal geëvenaard worden. Daarnaast heeft het management van O'Daniels nog grootser uitgepakt om er een nog vetter feest van te maken!
Vrijdag 26 mei vindt de 2e editie van Reng Deng Deng plaats in de Bob's te Uitgeest. Na een succesvolle en uitverkochte editie vorige keer, ligt het in de lijn de verwachtingen dat ook deze editie weer behoorlijk druk bezocht zal worden. Aan de line-up zal het in ieder geval niet liggen, want die brengt wederom een grote diversiteit met zich mee. Met andere worden, voor ieder wat wils.
Op 9 september 2006 organiseert Q-dance voor de derde maal het festival Q-BASE. De strategisch gelegen legerbasis – net over de Duitse grens nabij het plaatsje Weeze - geldt al enige tijd als één van de vetste festivallocaties van Europa. Het militaire vliegveld ligt verscholen in een bosrijke omgeving en de bunkers, opslagplaatsen en hangars zijn een passend decor voor de verschillende dance area’s. Na de succesvolle editie van vorig jaar zal Q-BASE in 2006 echter in een nieuwe vorm worden gegoten.
Op zaterdag 19 augustus 2006 wordt alweer de vijfde editie gehouden van Decibel outdoor. En dit jaar op een wel heel bijzondere locatie, namelijk de Beekse Bergen in Hilvarenbeek! Organisator b2s beleeft hiermee een vette primeur, want het zal de eerste keer zijn dat er een dancefestival wordt gehouden in dit bekende safari- en recreatiepark.
Onlangs is het nieuwe album van D gereleased. ‘The Melody Man’ is zowel op cd als op vinyl verschenen. Acht nieuwe melodieuze hardcore tracks op een dubbelvinyl, en nog eens vijf extra tracks op de cd. Om deze cd onder de aandacht te brengen is de Italiaanse Diego Buffoni (D) begonnen aan een wereldwijde tour, die ons ook een aantal edities in Nederland brengt!
Waar vroeger het jongerencentrum Totum te Almere elke week de place to be was voor de almeerse hardcore liefhebbers, is deze lokatie de laatste jaren helaas een beetje links komen te liggen wat betreft de hardcore feestjes in de omgeving. Maar die tijd is nu voorbij, deze lokatie zal vanaf nu weer elke twee maanden het toneel zijn voor hardcorefeestjes met een volledig nieuw concept!
Een paar keer per jaar verblijdt Afterlounge de stad Rotterdam met lekkere afterparties, meestal rondom de nationale feestdagen. Op donderdag 25 mei is het weer zover en zal de Thalia Lounge in Rotterdam wederom het toneel zijn van de populaire Afterlounge.
Zaterdag 3 juni presenteert Pride Events voor de tweede maal “Funk fiction” in het LUX in Nijmegen.
Op 2 september zal Orange Events de 2de editie van X-S waarmaken. Met een gruwelijke line-up en een dozijn aan uren zal dit absoluut de vorige Cityrave overtreffen. De plek waar dit spektakel georganiseerd zal worden is de HappydayZZ in Culemborg.
Zwoele avonden met overvolle terrassen, zonovergoten beachclubs met voorraden heerlijk gekoelde rosé die niet aan te slepen zijn, goedgebruinde gezichten die je vanachter de nieuwste collecties zonnebrillen toelachen, we kunnen er niet omheen: de lente is nu echt losgebarsten! Maar het heeft ook een keerzijde want hoeveel mensen zitten nu niet hard te studeren voor hun tentamens of hun centraal schriftelijke eindexamens?
Laat je verleiden door de zomerse muziek van o.a. dj ROOG, Ricky Rivaro en kom vrijdag 26 mei naar het grootste overdekte eiland van Nederland! Wat zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie? Men neme een eiland met veel zon, een diepblauwe zee en palmbomen. Garneer dat met de mooiste vrouwen en mannen en serveer dit met de lekkerste cocktails.
Zaterdag 17 Juni zal Intuition weer hun ‘United in trance’ concept neerzetten in de AStA. De afgelopen jaren hebben de feesten van Intuition Recordings zich ontwikkeld als de events bij uitstek voor de trance en progressive trance liefhebbers van Nederland en omliggende landen. De samenhorende sfeer, het enthousiaste energieke publiek, de goede lokaties en sterke lineups en lasershows staan altijd garant voor een knallend feest. De feesten worden ook niet voor niets door een grote groep buitenlandse Trance liefhebbers bezocht!
Hemelvaartsdag is in het oosten van het land een belangrijke feestdag, jong en oud stapt s’ochtends op de fiets en rijd de hele dag rond in Twente. De wat oudere mensen rijden gezellig hun rondrit door de natuur en genieten volop van de vogeltjes in het bos en de koeien in de wei en uiteraard van de meegebrachte boterham met koffie, echt een dag om van te genieten dus. De jeugd pakt het beter aan die dag, s’ochtends op de fiets met een kratje bier onder de snelbinders en rijden maar, de persoon die als eerste dronken van de fiets valt is de held van de dag
De geruchten waren er al een tijdje, maar vrijdag 26 mei is het dan zover… De schillenhut wordt ondergronds opgezet in hartje Amsterdam!
Erotic Pinkster Vibe
maandag 15 mei 2006
Erotic pinkster vibe 4 juni in de HappydayZZ wordt mooier en leuker dan vorig jaar. Crazyland pakt wel heel erg uit deze keer met pinksteren. Een half jaar lang is de organisatie al bezig om dit feest voor te bereiden. Deze keer is de decoratie ‘over de top’ en er zijn speeltjes en nieuwtjes waar iedereen zich weer over zal verbazen. Zo is de organisatie bezig met een echte 3-d bioscoop, waar iedereen met een 3-d brilletje 3-d films kan kijken.
Na de succesvolle lancering van dit nieuwe groovy en sexy house concept wordt het hoog tijd om hier een veelbelovend vervolg aan te geven. Fake! is de naam en het feest gaat beginnen op zaterdag 20 mei in de Kingdom the Venue, Amsterdam! Vurige soulfull housetunes maken de avond compleet. Fake! is the real thing!
Vorig jaar bleek de 1e editie van het Tilburgse gay-evenement Pink Passion met ruim 1100 bezoekers snel uitverkocht. Uiteraard was dit voor de organisatie reden genoeg om in 2006 een vervolg op het succesvolle feest te garanderen.
Zaterdag 27 mei, Loveboat classic edition – Baroque & Roll op de Ameland achter Amsterdam Centraal Station. Twee decks, met houseklappers van toen en nu door onder andere Eric de Man en The Funky Bastard.
De Nederlandse clubscene heeft hem even moeten missen maar woensdag 24 mei, de dag voor Hemelvaart, komt de grootmeester van de vooruitstrevende muziek John Digweed naar het Paard van Troje in Den Haag. Deze avond heeft Digweed een exclusief podium om te bewijzen dat hij nog steeds tot de absolute wereldtop behoort.
Eindelijk is de lente aangebroken. De temperaturen lopen hoog op en de lentekriebels vliegen alle kanten op. Ook in de Kingdom the Venue, thuisbasis van Xtra Large, slaat het lentegevoel om zich heen. Tijdens deze lente trakteert Kingdom the Venue haar bezoekers op een heel gevarieerd feestpakket met voor ieder wat wils. Eigenlijk is er niet één ‘normale’ Xtra Large avond dit voorjaar! Het feestgevoel staat voorop en daar is reden genoeg voor!
Uit de grote toverhoed van Twisted 3Some komt nu weer een nieuw concept gerold. Voor de eerste editie op zaterdag 20 mei hebben ze gekozen voor de thuisbasis in Utrecht, Club Monza. In de nabije toekomst zal Twisted 3Some zich verder specifiek gaan focussen op vaste concepten per locatie, verschillend van andere concepten op andere locaties.
Voor de best geklede bezoeker geeft Ex Porn Star een gratis VIP-tafel weg. Dan kun jij samen met je vrienden de hele avond genieten van de luxe service op de VIP tijdens Exporny’s Revenge. Drank, lekkere hapjes, lapdances en het mooiste uitzicht. De winnaar van deze prijs wordt behandeld als eregast. Lees snel verder hoe jij kans kunt maken op deze exclusieve VIP behandeling.
Sense is een nieuw indoor minimal, house & techno event met een artistieke insteek. Het evenement wordt gekenmerkt door het thema: "the five senses". Doel is dat alle vijf de zintuigen van de bezoeker van Sense geprikkeld worden.
The The Bridge blijft doorknallen in Mei en Juni. Het programma voor de komende weken word verzorgd door Nuclear Events. Komende zaterdag 13 Mei geven ze de aftrap met G Force in The The Bridge. Daar liegt de line-up niet om: Promo, Nemo, Mica, Outblast en Super Marco May zullen hun sounds vertegenwoordigen op deze avond.
B.I.T.C.H is nog steeds de onverslagen queen of the fetish scene en heeft 25 februari laten zien dat het een superfeest is en 25 november wordt zij alleen nog maar beter. De Hemkade is nog steeds voor de fetishmensen de meest geliefde lokatie die Nederland rijk is. Alle verschillende en donkere ruimtes in de Hemkade maakt deze party zo uniek. Je kunt nu je kaarten met flinke korting kopen.
Poppodium Tagrijn te Hilversum wordt eind mei met de grond gelijk gemaakt. Goeie reden om het met Lady Dana op 13 mei voortijdig te gaan proberen.
Na de fantastische eerste editie is het nu de hoogste tijd voor de 2e editie van Sensative. Zaterdag 13 mei wordt de P60 weer omgetoverd tot een mooie club en staat er weer een line up van formaat om het echte Sensative gevoel over te brengen!
Zaterdag 10 juni organiseert NRG Eventsde 2de editie van het feest Apocalypse Never! Na het grote succes van de 1ste editie op zaterdag 7 januari van dit jaar, welke volledig in het teken stond van DJ Stalker’s verjaardag, belooft zaterdag 10 juni minstens zo goed te worden.
et hoeft allemaal niet te braaf, het hoeft allemaal niet te gewoontjes. Soms mag je wel eens lekker over dat randje heen gluren. Zo ook de 12e mei. Dan is het tijd voor de vierde editie van VIP Club. Voor het eerst zal de organisatie de Rumours in Leeuwarden hiervoor aandoen. Een schitterende locatie waar een stijlvol en elegant feest als VIP Club perfect zal aarden. Al eerder stonden artiesten als Jean, Marcel Woods en Randy Katana garant voor een kolkende dansvloer. Het is tijd voor een lekkere vieze editie, vol met geiligheid en kinky optredens.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Lovebase is een feest dat elk jaar wordt gegeven na de welbekende Loveparade. Het is een van de succesvolste afterparties van de Loveparade. Dr. Motte, die aan de basis van de Loveparade stond, zal op Lovebase een set draaien. Vanaf vandaag is de pre-lineup vrijgeven van de komende LoveBase. Tevens lees je hoe je kans maakt op een volledig verzorgde vliegreis.
Elektronische muziekliefhebbers opgelet! Met Edo van Asseldonk, Ortzroka, Taras van de Voorde en Swan in de gelederen staat Soundamentalism aan de vooravond van een nieuwe protestactie tegen de muzikale vervlakking in het Rotterdamse uitgaanscircuit. Op 20 mei aanstaande zal namelijk alweer de vierde editie van Soundamentalism in de Rotterdamse B.U.M.B. gaan plaatsvinden.
Rauw in Amsterdam & Utrecht
woensdag 3 mei 2006
Het wordt een dubbele date op 12 en 13 mei. Dezelfde artiesten op beide locaties, dus makkelijk in te plannen, en eigenlijk beide niet te missen, want er staat een top line up.
Fifty-Fifty in the Londoner
maandag 1 mei 2006
Vrijdag 5 mei, bevrijdingsdag, de dag dat onze vrede uitbundig herdacht wordt blijft reden voor feest in Nederland! In het Oosten des lands zal dit gevierd worden met een feest bij de Londoner in Hengelo! het feest zal beginnen om 15.00 uur en zal door gaan tot 04.00 uur ’s ochtends.
Met de laatste Inmotion, waar Sleeparchive en Dave Ellesmere op bezoek waren, nog vers in het geheugen is het zaterdag 13 mei al weer tijd voor het volgende spektakel. Het vorige feest was een enorm succes met een leuk publiek en een volle bak (en een rij buiten). Zelfs Sleeparchive, die bekend staat als een vrij ingetogen persoon, ging helemaal los.
Vlak voordat men weer kan gaan genieten van de verschillende zomerfestivals zal op 23 Juni de zomer van 2006 ingeluid worden met 't gezellige Oldskoolfeest. De Poema RAW zal omgetoverd worden tot een zomers tafereel en om deze zwoele zomernacht goed door te komen zullen er ijsjes aanwezig zijn om voor de nodige verkoeling te zorgen.
30 mei 2006
Pinkster-putsch
It's Rush... of course it is!
Zuiderstorm Finale 11 juni in Ipanema te Maastricht
Steve Kotey komt tijdens de Stripdagen van Haarlem naar Club Stalker
Jumpmatic 3: D-Day!
28 mei 2006
Global Gathering 2006
26 mei 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Technotrixx in The Matrixx
Magnetronik – 1 year anniversary
25 mei 2006
Go!wild - Verhoogt het risico op ademnood
Line-up A.S.S. zo goed als rond
Slick Outdoor – Sun, thrills and great artists for only 5 euros
24 mei 2006
Mania Combineert
23 mei 2006
Mystery Land 2006: van Yoga tot Techno
Club O’Daniels-The oldschool edition 2006
22 mei 2006
26 mei 2006: Reng Deng Deng – The Evil Joker Bang
21 mei 2006
Q-base 2006 - A 16 hour day & night raw sound experience
19 mei 2006
Decibel 2006 eerste dancefestival op de Beekse Bergen
DJ D European Tour in Utrecht en Koog aan de Zaan
Lekker Belangrijk 8 juli: Hardcore in Almere
18 mei 2006
Afteren in de Thalia Lounge op Hemelvaartsdag
Pride Events keert terug met Funk Fiction
17 mei 2006
12 Hours of Cityrave - The Line-up
Treetz met Chuckie en Real in 013 tijdens Pinksteren
16 mei 2006
Temptation party - De ultieme fantasie
Intuition presents United In Trance in de AStA
Gratis After-Dauwtrap party in Hengelo op 25 mei
15 mei 2006
De Schillenhut - Er broeit iets ondergronds
Erotic Pinkster Vibe
13 mei 2006
Fake! Pure house met top dj’s in Kingdom Venue
De 2e editie Tilburgs gay-evenement Pink Passion
12 mei 2006
Loveboat classic edition - Baroque & roll
11 mei 2006
John Digweed in het Paard van Troje
Abnormaal: de Lente Feestmaanden in de Kingdom Venue!
10 mei 2006
Twisted Arthouse - where house meets art
Ex Porn Star stunt: Win een VIP-tafel voor 6 inclusief drank & full service
9 mei 2006
Sense - indoor minimal, house & techno event met artistieke insteek
8 mei 2006
The Bridge blijft doorknallen in mei en juni
B.I.T.C.H. met grote earlybird korting
Dana op Heartbeat in Hilversum
Are you ready to get Sensative?
7 mei 2006
Apocalypse Never in Dordrecht
Vip Club, groovy sounds met een kinky sausje
5 mei 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Zin in de Loveparade afterparty?
4 mei 2006
Elektronische muziekliefhebbers opgelet!
3 mei 2006
Rauw in Amsterdam & Utrecht
1 mei 2006
Fifty-Fifty in the Londoner
Inmotion met beats van eigen bodem
't gezellige Oldskoolfeest- de Zomereditie