Partyflock
 
Nieuws · april 2006
­ Nederland
Over één week staat The Speedvitamine Project op de agenda. De line up, zoals deze nu bekend is, zal menig liefhebber van snelheid en vaagheid doen watertanden.
De 2de Rotterdamse editie van Integrate op 27 mei staat in het teken van twee 'World Tours'. Het was lastig om het zo te timen dat ze alle twee konden, maar het is gelukt. Het grootste verschil met de vorige editie is de indeling van de zalen; de HardTechno verhuist een verdieping lager en de Main staat in het teken van de grootste dj's die de scene rijk is. De dome zal rustiger geprogrammeerd gaan worden. Vanwege het succes op de eerste editie van Integrate hebben we de prijs weer laag gehouden (€ 18 in de voorverkoop, ex fee)! Bovendien krijgen de eerste 4 bezoekers ook nu weer de prachtige Integrate poster.
Zoals Tiësto vanochtend nog op 3FM zei, op donderdagavond 27 april a.s. gaat het dak eraf in Outland Rotterdam.
Update Mayhem maakt Pokkeherrie
donderdag 27 april 2006
Voor de eerste keer wordt het feest Mayhem maakt Pokkeherrie gehouden in HappydayZZ in Culemborg. De organisatoren van dit evenement O.G.P. en Powercore Events zullen er alles aan doen om er een groot Herrieval van te maken.
De fetish scene groeit met de dag, of moeten we nacht zeggen. Op zaterdag 13 mei 2006 komt iedereen met passie voor fetish weer bij elkaar tijdens de vierde editie van het fetish lifestyle event Kinky dreams.
Traction - Koninginnenacht
dinsdag 25 april 2006
Laat de koningin maar lekker naar Zeewolde en Almere gaan, want wij weten waar je goed zit met Koninginnenacht. Namelijk gewoon in Haarlem, in Stalker. Club Stalker, één van de eerste houseclubs in Nederland en nog steeds vooruitstrevend in zijn programmering, is nog steeds één van de favourite clubs van vele dj's die draaien over de hele wereld in de beste clubs, maar ieder jaar minstens één of meerdere keren naar club Stalker terugkeren.
Technobabies
dinsdag 25 april 2006
Tijd om radicaal het nachtelijk leven in Rotterdam te veranderen. Het wordt allemaal wat soft. Techno dj’s durven niet meer vol te draaien. Geen gebeuk meer wat in het weekend door de stad dreunt. Geen personen die compleet verloren zondagochtend door de stad lopen op zoek naar hun bed. Nee, tegenwoordig gaat iedereen voor sluitingstijd naar huis.
Het is bijna zover, zaterdag 06 Mei 2006 zal het wederom feest in de Metropool Hengelo zijn. Al weer voor de 3e keer zal de Eastside Underground i.s.m. Metropool het AcidWars gevoel creëren. Dit keer word een uur langer door gegaan, ipv 03:03 tot 04:00.
Aanstaande zaterdag zal het meest rauwe en donkere concept van b2s Warehouse 294 aan doen. Kenners van deze monumentale, betonnen loods weten wat dat bekent: veel rook, stroboscopen en geen geluidslimiet! Het geluid in de twee zalen van de loods - dat in handen zal zijn van Funktion One - is behalve hard (120 dB!) namelijk zo zuiver dat het tot 8 uur 's ochtends zwaar genieten wordt voor de echte liefhebbers!
Al meer dan zeventien jaar zet Ruffneck zich volledig in voor de hardcore. Een unieke visie en een hart voor de muziek die zich laten vertalen in een succesvol heden en verleden. Dit maakt hem tot een levende hardcorelegende. Op 23 september organiseert Dance 2 Eden een legendarisch evenement in een al even legendarische locatie: de Vechtsebanen te Utrecht. De naam van het evenement: The Ruffneck Alliance. Het is tijd om de legende eer te bewijzen.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
vrijdag 21 april 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Op vrijdag 28 april (Koninginnenacht) staat op oldschoolgebied iets unieks te gebeuren in Rotterdam. Rave Generation, een organisator die eind jaren ’80/begin jaren ’90 zeer actief was in de Rotterdamse en Haagse regio, organiseert dan namelijk samen met b2s het oldschool classicsfeest “Warehouse rave” in een oud pakhuis in het Rotterdamse havengebied.
Treetz in Paradiso
vrijdag 21 april 2006
Op zaterdag 20 mei strijkt de Treetz-crew – onder leiding van Chuckie en Real El Canario – voor de allereerste keer neer in Amsterdam. Na uitverkochte edities in Off_Corso, Rotterdam en 013, Tilburg werd in de hoofdstad de roep om Treetz ook daar te organiseren groter en groter. In Amsterdam vind je eigenlijk bijna alles, maar de twee most valuable players van de eclectic-scene in Nederland zijn daar nog nooit gezamenlijk te zien en te horen geweest met hun eigen avond.
De feestelijkheden op zaterdag 29 april dreigen te verwateren tot niet meer dan voorspel voor het koninginnedagfeest. Ondanks pogingen van de politiek om koninginnedag een dag naar voren te trekken blijft de gangbare mening dat koninginnedag op 30 april gevierd dient te worden. Erotic Queensday Vibe heeft dat goed begrepen en geeft haar feest dus van 21:00 op 29 april tot 7:00 op 30 april. The Real Erotic Queensday Vibe is het feest van de dag op koninginnedag!
The real Erotic Pinkster Vibe
vrijdag 21 april 2006
Het is alweer bijna zover.. Pinksteren, en dat betekent natuurlijk dat het tijd is voor weer een nieuwe, spannende en vooral spetterende editie van: The real… Erotic Pinkster Vibe. Om 15:00 zal de HappydayZZ haar deuren om ze pas weer om 05:00 te sluiten. Dit betekent 14 uur lang feesten, dansen, genieten, van dit heerlijke, erotische knalfeest! Zet deze datum dus maar vast in je agenda, dit spectaculaire feest wil je zeker niet missen! En speciaal voor deze dag heeft de organisatie een aktie onder de leden hier....
Nieuw DJ Café in Utrecht
vrijdag 21 april 2006
De maand mei brengt De Meern in Utrecht een gloednieuw concept, vanaf vijf mei aanstaande presenteert EGO in samenwerking met Azotod het DJ Café GLOW, dat de eerste drie vrijdagen van de maand plaats zal gaan vinden met elke vrijdag een andere soort Dance muziek. Amsterdam voorziet met onder andere TWSTd al jaren in die behoefte en Rotterdam heeft haar eigen Bootleg DJ Café en nu is het dan de hoogste tijd voor Utrecht om ook op de kaart te komen en een achterstand van enkele jaren goed te maken. De entree is geheel gratis en we hopen jou als liefhebber voortaan wekelijks te zien om getuige te zijn van unieke ritmische explosies.
Melange queensnight
donderdag 20 april 2006
Zoals de meeste inmiddels al zullen weten, vindt koninginnedag dit jaar plaats op 29 april. Voor degene die dit nog niet wisten, dit is gedaan omdat 30 april op een zondag valt. En zondag is zo’n standaard dag waarop er in Nederland, wordt uitgeslapen, gevoetbald wordt, naar de kerk wordt gegaan en de caravan of auto wordt gewassen. Dus hare Majesteit zag haar, ó zo, geliefde feestdag al in het water vallen.
BOLD - Amsterdam’s Finest
donderdag 20 april 2006
De producties en dj sets van het Britse trio Chicken Lips doen menig muziekliefhebber watertanden. Op zaterdag 6 mei doen deze koningen van de diepe electro disco ons land aan voor een exclusief optreden tijdens BOLD in club Panama, Amsterdam. En met optredens van niemand minder dan gerespecteerde helden als Don Diablo, Marcello en dé upcoming man aan het Nederlandse electro-house front Jesse Voorn ze zijn in goed gezelschap.
Zaterdag 22 april zal het er hard aan toe gaan achter de draaitafels in Outland tijdens ‘The Battles’. Een aantal topartiesten zullen in een mix-battle tegen elkaar strijden. Het is voor de artiesten mogelijk het mengpaneel van hun tegenstander te beïnvloeden. Dit zal leiden tot spectaculaire en verassende effecten.
Het Nederlandse nachtleven wordt eens in de zoveel tijd aangevuld met een geheel nieuw concept dat aan alle partyanimals iets nieuws moet bieden. Dit is ook de achterliggende gedachte bij de eerste editie van Jetsetters die 6 mei in Arena in het centrum van Utrecht plaats vind. ‘Stijlvol’ is het sleutelwoord tijdens deze happening. Op een stijlvolle locatie met stijlvolle mensen feesten op een stijlvolle manier: stijlvolle, trendy House onder het genot van de beste stijlvolle cocktailmixen, frisdrank of bier.
Met de vorige mind-blowing editie van Los van vrijdag 3 maart met Fedde le Grand, Gregor Salto en ROOG nog vers in het party-geheugen staat Soulmax te trappelen om het succes van dit altijd goedbezochte feest weer te overtreffen. Vrijdag 5 mei is het dan zover, Soulmax zorgt er weer voor dat ook deze vrijdag het Paard in Den Haag de ‘place to be’ is voor trendy clubfans uit alle hoeken van het land.
Solar Weekend op 5 & 6 augustus
vrijdag 14 april 2006
De datum staat vast. Het Solar Weekend festival vindt dit jaar plaats op zaterdag 5 en zondag 6 augustus bij recreatiewater ‘De Weerd’ in Roermond. Dat maakten de organisatoren Extrema, MTV en 3FM vanmiddag bekend.
In 1999 besloten 3 DJ's uit Gouda dat er maar eens iets anders moest gebeuren dan de plaatselijke braderie op Koninginnedag. In het midden van het Centrum van Gouda, vlak voor de toenmalige Dancestore van DJ Thanoz, werd een DJ-set neergezet en van 12.00 tot 17.00 uur lieten de 3 leden van het Coalition DJ-team zien waar ze toe in staat waren. Queensday open event 2006 was een feit.
Komende paaszondag zal 013 in Tilburg het decor zijn voor Mania – Easter Sunday Edition! De afgelopen jaren heeft Mania Events steeds het neusje van de zalm weten te presenteren. Ditmaal is het Mania Events gelukt om naast hun optreden op Masters of Hardcore, als enige organisatie in 2006, Neophyte Live te kunnen presenteren! Reden genoeg om deze pop/danstempel eens met een bezoekje te vereren. Hier volgt vast het laatste nieuws in verband met dit feest.
I hate trance - The final
vrijdag 14 april 2006
Op 12 juli 2002 begon het. Na een overvloed aan “I love ....” feesten kwam daar opeens I hate trance met de deur in huis vallen. In de City Hall te Utrecht werd vriend en vijand verrast door organisatie Underground Forever. Het resultaat: een avond met alleen de meest rauwe hardcore die er op dat moment was. Vandaag de dag heeft Underground Forever een behoorlijk aantal volgelingen verzamelt.
Amsterdam wees gewaarschuwd! Na de afgelopen twee jaar een wijde verzameling van feesten, afters en weekends op de meest uiteenlopende plekken te hebben gevierd, lijkt het erop alsof het GZG-collectief voorlopig een vaste plek heeft gevonden: de Internationale Theater Werkplaats (ITW) op de NDSM-werf in Amsterdam.
Ik Ben Je Bitch Niet Goes Erotic
donderdag 13 april 2006
Op 3 juni zal het spektakel in Culemborg losbarsten. Met optredens van Art of Fighters, Promo, Unexist, Lenny Dee, Noisekick, Tieum en 35 andere topartiesten zal deze editie van ‘’Ik Ben Je Bitch Niet’’ een grandioos succes worden.
The Dark Ages - Evil Entrance
woensdag 12 april 2006
Recon Events & Promotions slaat opnieuw toe met een keiharde editie van The Dark Ages. Deze editie genaamd: The Evil Entrance zal 22 april plaats gaan vinden in Club Latido te Amsterdam, wat 1 van “de” hardcore locaties op dit moment is. Recon Events & Promotions zal in Club Latido dan ook alles uit de kast trekken om het duivelse kwaad te bestrijden.
Zaterdag 27 mei is het weer tijd voor Y-Catchers, het vermaarde event van Y-Catch Agency. X-Eye-Ting in Leeuwarden is de locatie waar Y-Catchers weer van start gaat. Bereid je voor op de beste techhouse, techtrance en trance met Airwave, JOOP, Antiphus, Misja Helsloot, Dazzle en Nenes!
Curaçao host voor het eerst het internationale, muzikale dj spektakel ‘Curaçao Beats Per Minute Tour 2006’. Tijdens dit 50 uur durende evenement van 10 tot 14 mei zullen internationale en lokale dj’s de bezoekers inspireren met hun frisse, sexy en funky house muziek, groovy club en vibrerende latin beats.
UDC is verheugd te kunnen meedelen dat Carl Cox een eigen area zal hosten op zaterdag 15 juli tijdens Claus van Bebber. Met het invullen van de Global Stage nadert de definitieve line-up van Dance Valley Festival, The Weekender, haar voltooiing.
The oldschool edition 2
woensdag 12 april 2006
Na het succes van de eerste editie van Club O'Daniels, waarbij een bomvolle zaal helemaal uit hun dak ging is er vele malen gevraagd wanneer dit concept een vervolg zou krijgen. Het management van O'Daniels, gelegen in Stadion Galgenwaard in Utrecht, geeft gehoor aan de oproepen tot een tweede editie van Club O'Daniels!
Zoals al eerder bekend is gemaakt zal er op zondag 14 mei aanstaande een wel heel speciale aflevering van Club deja vu plaatsvinden in de HappydayZZ te Culemborg. Op deze Club deja vu Special zullen namelijk maar liefst twee van de meest populaire Britse grootheden uit de dance scène hun eerste performances geven in de HappydayZZ: de levende legende Judge Jules en zijn maatje Eddie Halliwell.
Wanneer het stil word, het geluid verdwijnt…..en je bijna een speld kan horen vallen, denk je eindelijk, rust! Maar niets is minder waar, want dit zijn juist de moment dat het geluid en het geweld zich voorbereid en opmaakt voor een enorme knal en zich uit zijn schild breekt, ook wel een Outbreak genoemd.
Timetable Ghosttown
maandag 10 april 2006
Voor iedereen die op 22 april de enige Ghosttown van 2006 niet wil missen volgen hier de laatste updates rondom dit early hardcore-spektakel in de Utrechtse Vechtsebanen. Ruffneck en Nosferatu zullen op het hoogtepunt van de nacht een back 2 back set van anderhalf uur neerzetten. Verder heeft PCP toegezegd The Ultimate MC mee te nemen.
Pixel special
zaterdag 8 april 2006
Na de succesvolle decembereditie van Pixel in dé Amsterdamse club van dit moment pakt de Pixel-crew zaterdag 22 april voor de tweede keer de lift naar de 11e verdieping van het Post CS-gebouw. In navolging van Sonne Mond Sterne-held Marcus Meinhardt mag dit maal een Amerikaanse topproducer en DJ de show gaan stelen.
BANG! in het Paard van Troje
zaterdag 8 april 2006
Zaterdag 22 april staat het Paard (Den Haag) in het teken van Bang! met oa. Remy, Kraak & Smaak en Benny Rodrigues.
Volgende week vrijdag maakt Amsterdam zich op voor de allereerste editie van Gekkigheid. Een avond waar alles mag en niks moet, met als centrale waarden gezelligheid, liefde, gek doen en Olifantentechno. Jawel… Olifantentechno! Verwacht een hele vette mix van techno, electro, house en breaks!
Awakeningsorganisator Monumental - die afgelopen maandag in Paradiso nog de Gouden Kabouteraward won als "Beste party-organisatie van Nederland” - maakt hierbij de de line-up bekend voor de zesde editie van Awakenings Festival.
Hardcore4life terug in Outland
donderdag 6 april 2006
Tip voor alle Hardcorefans: omcirkel zaterdag 1 juli vet in je agenda! b2s keert dan namelijk terug met Hardcore4Life en wel op de plek waar zij het feest in maart 2001 startte: het huidige Outland. Dat betekent dat dit – in de scene inmiddels erg gewaardeerde – hardcorefeest eindelijk weer de fundering van deze toplocatie kan teisteren, en dat moet natuurlijk gevierd worden!
Wat ooit begon als een bescheiden buitenfeestje ter ere van Koninginnedag op het terrein van jongerencentrum Dynamo, is inmiddels uitgegroeid tot een open air festival van groot formaat. Op 29 april 2006 zullen na het overweldigende succes van vorig jaar, naar verwachting weer 15 tot 20 duizend acid freaks, techno heads en electro addicts het Eindhovense Lichtplein bezoeken voor de jaarlijkse Zodiak Commune gathering; Queensday ’06.
Rock your winter socks off!
donderdag 6 april 2006
Eindelijk is het zover: de zomertijd is ingegaan. En dat betekend zon, zee , strand, open bloesjes, korte rokjes en vooral veel vrolijkheid. Met die gedachte gaan op 15 april de deuren van de Sinners open voor weer een nieuwe Bodyrock avond.
Anarchy & Kaos
woensdag 5 april 2006
Het is weer lente in Nederland, de klok is een uur vooruit gezet en de eerste narcissen komen door, maar niet in het noorden van Nederland want daar gelden blijkbaar andere natuurwetten. Boven het plaatsje Drachten stapelen de donderwolken zich in rap tempo op. Er vliegen raafachtige vogels richting de kade en nestellen zich boven de welbekende discotheek Jennifeu & Malibu. Duisternis doemt op in de verte, iets zeer onheilspellends is op komst maar wat en waneer?
Dj J.D.A., bekend van de floorfiller “Bass Moe Je Nie Hore, Die Moe Je Voele!!!”, heeft meer dan 40 gast dj’s uitgenodigd, om in de grootste en hardste club van het zuiden, de Time Out in Gemert, komende vrijdag zijn verjaardag te vieren. Maar liefst drie zalen worden gevuld met verschillende soorten hardcore van vroeger tot nu.
Tientallen artiesten, onder wie de wereldberoemde Tiësto, treden donderdag 27 april geheel belangeloos op in club Outland in Rotterdam. Alle opbrengsten gaan rechtstreeks naar Dance4Life. Het nieuwe actiejaar van Dance4Life wordt op deze manier swingend ingeluid! Dance4Life is de internationale actiecampagne die jonge mensen actief betrekt in de strijd tegen hiv en aids.
Buzz Fuzz goes Bzrk...again!
dinsdag 4 april 2006
Aankomende zaterdag staat de Hemkade in Zaandam compleet in het teken van het "Buzz Fuzz goes Bzrk" Mental Health Centre. Maak je klaar voor lekkere nachtzusters, doktersjassen, wappie figuren en natuurlijk de optredens van vele Bzrk dj's, live-acts en uiteraard de friends van Bzrk. Lees in dit bericht de laatste nieuwtjes....
In het kader van de illegale invoer van Chinese spijkerbroeken zal er op korte termijn een grote controle op deze illegaal ingevoerde kledingstukken plaatsvinden in het uitgaansleven. De grote Amsterdamse nachtclub Kingdom the Venue zal hierin op zaterdag 8 april het voortouw nemen.
Headquarters, 4 april – Op 1 juli tussen 21:00 uur en 07:00 uur zal het historie rijke natuurgebied Bussloo in Voorst het futuristische en sinistere decor zijn voor het nieuwe en ruige nachtfestival Ground Zero ‘The Underground Night Gathering’. In totaal zullen 86 nationale en internationale artiesten aantreden, verdeeld over de acht verschillende stages waarvan maar liefst twee open-air.
“Pinksterpar-t Outdoor 2006…?! Ja die naam zegt me wel iets, is dat niet dat festival met die groene bol als logo wat met Pinksteren ergens in het zuiden van Nederland wordt gehouden? Ja klopt, het is bij Erp/Veghel bij die nieuwe snelweg tussen Oss en Eindhoven. Klein is het trouwens niet meer hoor.
ClubteQ presents Dance Royale
zaterdag 1 april 2006
Op zaterdag 8 april 2006 vindt alweer het 2e grote event van de dance organisatie ClubteQ plaats. Het voormalige Worldcenter Kleve zal wederom toneel zijn van een daverende party met een top line-up.
29 april 2006
The Speedvitamine Project - uitslag bekend van verkiezing
Integrate - the pre-summer edition!
27 april 2006
Ned DJ top lanceert Dance4Life @ Outland
Update Mayhem maakt Pokkeherrie
26 april 2006
Kinky Dreams: hét kinky lifestyle event van Nederland
25 april 2006
Traction - Koninginnenacht
Technobabies
Filthy Filterz III – the AcidWars edition
Darkness4Life: veel rook, stroboscopen en geen geluidslimiet
23 april 2006
The Ruffneck Alliance - 23 september 2006
21 april 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
B2S en Rave Generation organiseren Warehouse Rave in Rotterdamse Haven
Treetz in Paradiso
Koningin beslist dat het echte feest pas om 21.00 uur begint op koninginnedag
The real Erotic Pinkster Vibe
Nieuw DJ Café in Utrecht
20 april 2006
Melange queensnight
BOLD - Amsterdam’s Finest
19 april 2006
Spectaculaire DJ Battles in Outland
18 april 2006
Jetsetters - Finally a party where you can feel exclusive
16 april 2006
LOS vrijdag 5 mei, "Who’s your daddy?"
14 april 2006
Solar Weekend op 5 & 6 augustus
Queensday Free Open Event 2006 te Gouda
Laatste nieuws Mania – Easter Sunday Edition
I hate trance - The final
13 april 2006
Gasten Zonder Grenzen starten clubnacht op het NDSM eiland
Ik Ben Je Bitch Niet Goes Erotic
12 april 2006
The Dark Ages - Evil Entrance
Y-Catchers returns met een spetterende line-up!
Curaçao Beats Per Minute Tour 2006
Dance Valley - Carl Cox host Global-area
The oldschool edition 2
11 april 2006
Eddie Halliwell vs Jugde Jules & Randy Katana @ Club Déjà Vu
Hardcore Asylum presents…….Outbreak
10 april 2006
Timetable Ghosttown
8 april 2006
Pixel special
BANG! in het Paard van Troje
7 april 2006
Gekkigheid met Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw
Awakenings Festival verrast met programma 6e editie
6 april 2006
Hardcore4life terug in Outland
Zodiak Commune’s Queensday 2006 open air festival
Rock your winter socks off!
5 april 2006
Anarchy & Kaos
DJ J.D.A. Voel Je Die B-Day Part II
4 april 2006
Dance4Life kickoff 2006 in Outland - 27 april
Buzz Fuzz goes Bzrk...again!
Dit weekend grote controle illegale spijkerbroeken
Line-up: UDC en Multigroove presents Ground Zero - The Underground Night Gathering
Onthulling artiesten Pinksterpar-t outdoor
1 april 2006
ClubteQ presents Dance Royale