Partyflock
 
Nieuws · februari 2006
­ Nederland
Angels - Music from heaven
maandag 27 februari 2006
b]Engelen bestaan![/b]

De Stichting Music From Heaven zet zich door het organiseren van verschillende muziekevenementen in voor goede doelen binnen Nederland. Met het evenement "Angels" op vrijdag 7 april 2006 in Bar-Dancing Kerkplein te Breda richt de Stichting zich op de hedendaagse Dance.
Nieuwe editie Traffic
maandag 27 februari 2006
Pak je agenda er vast bij, want op vrijdag 17 maart is de Melkweg wederom het strijdtoneel van ’s Neerlands toonaangevendste technofeest. Traffic opent om 22.30 haar deuren voor een avondje vierkwartsgeweld van overwegend Engelse bodem.
Backdraft in Lexion Venue
maandag 27 februari 2006
Op zaterdag 11 maart 2006 barst het vuur los in de Lexion te Westzaan. Elusive presenteert dan de eerste editie van Backdraft@ Lexion Venue!
Profiles terug in Rotterdam
vrijdag 24 februari 2006
Na een jaar van afwezigheid in Rotterdam is het techno concept Profiles van Xcess weer terug in Rotterdam. Profiles, bekend door de vooruitstrevende stevige techno sounds van binnen- en buitenlandse technohelden.
Heroes of Techno vond het eens tijd om een paar Napolitiaanse vrienden uit te nodigen en het afgelopen jaar goed te maken. Boekingskantoor Freshtechno heeft Heroes een handje geholpen om het clubje compleet te maken.
Carnaval met de Eastside Underground betekent: The Darkraver, Vince, Dr. Rude, Vecino en meer in Go Planet Expo Hall Enschede. Op deze editie van Vecino invites staat het thema “Sleezy” centraal, dit betekent dus dat je als vrouw als “lekker ondeugend* kan komen en dat de mannen zich maar als pooier met veel bling bling kunnen gaan kleden.
Wie is Sugar Daddy? De vraag wie Sugar Daddy is blijkt niet zo makkelijk te beantwoorden. Sugar Daddy zit namelijk in jezelf. Hij vertegenwoordigt je leukste eigenschappen. Sugar Daddy is de kant die boven komt als je een rondje geeft omdat je in een goede bui bent.
Dirty Discotheque keert weer terug
woensdag 22 februari 2006
Op zaterdag 11 maart is er weer een nieuwe editie van Dirty Discotheque in Club Silly Symphonies. Dirty discotheque is een avond van de straat. Met ‘straight forward housemusic’ en een rauwe ambiance staat Dirty discotheque voor een avond vol verrassingen.
STRP. Een uniek festival op een unieke lokatie. Van 24 t/m 26 maart vindt de eerste editie van STRP plaats op [location=5450]{Locatie met ID 5450 bestaat niet!} in Eindhoven, het voormalige Philips-complex waar onder meer de cassette en CD zijn uitgevonden.
Na lang wachten is het dan eindelijk zover! Aanstaande vrijdag is Blackout terug als eerste hardcore feest in 2006 in Outland. Het beste op het gebied van hardcore, industrial, terror, oldschool en early rave zal Outland op zijn grondvesten doen trillen.
Grooven voor het goede doel
dinsdag 21 februari 2006
Club The The Level in Arnhem en Hotel Big Brother organiseren vrijdag 24-2 een speciale avond voor Mappa Mondo. Line-up: Gregor Salto, Ricky Rivaro, Jip Deluxe, Don Diablo, Johnny Kelvin, La Ona, Andre Russo (percussion), MC Gee, Miss Bunty en als special act Do en band. De gastheer/vrouw zijn Ferri Somogyi (Goede Tijden Slechte Tijden) en Anita Heilker (ex-Dolly Dots)
Love Parade keert terug
dinsdag 21 februari 2006
Na twee jaar afwezigheid keert de Love Parade terug naar Berlijn. De organisatie heeft vandaag bekend gemaakt dat het spektakel op 15 juli plaats zal vinden.
Summer Vibes Xclusive
dinsdag 21 februari 2006
Vrijdag 10 Maart Begint Special Events de zomer goed met een nieuwe editie van Summer vibes xclusive. XClusive word gezien als de grote broer van de Summer Vibes evenementen die met grote regelmaat georganiseerd worden in Odeklonje. Na drie eerder succesvolle XClusive edities, in het ondanks volledig gerenoveerde Studio 62 op Cape Holland in Den Helder, is het nu aan headliner Gregor Salto en MC Gee de beurt om de zaal te vullen met zomerse beats.
Prepare for Critical Bass
maandag 20 februari 2006
Het enthousiaste en zeer gedreven team achter de organisatie Xplosive heeft met discotheek La Baraque in Zevenhuizen een overeenkomst bereikt om samen met het getalenteerde dj-team genaamd G-Tonix een nieuw feest op te starten.
Fascinate Flower
maandag 20 februari 2006
De winter is nog volop bezig met haar kou, regen, sneeuw en ijs maar wij zitten met ons hoofd alweer bij de lente! Het zonnetje wat langzaam doorbreekt en overal waar je kijkt zie je allerlei soorten kleurrijke bloesems en planten maar vooral bloemen schitteren!
Dolle boel tijdens Sellout Sessions
zaterdag 18 februari 2006
Don Diablo lanceert zijn nieuwe single en videoclip ‘Who’s Your Daddy’ en viert tegelijkertijd zijn verjaardag in de ballenbak van de spectaculaire locatie de TunFun in Amsterdam
Na een overtuigende eerste editie van Eenendertig begin november 2005, is het tijd voor een spectaculair vervolg. ‘Eenendertig’ is een hangout voor mensen die toe zijn aan een bredere kijk op dance.
Zaterdag 25 Maart 2006 is het tijd voor een nieuwe editie van dè ‘Fetish- Fantasy’ Extravaganza, Wasteland.
Underwater keert terug in Panama
vrijdag 17 februari 2006
Het Engelse Underwater Records keert na een succesvolle party in december 2005 terug naar de Amsterdamse Panama. Vrijdag 10 Maart heeft Darren Emerson, headhoncho van Underwater Records, het deejay/producerduo Deepgroove uit de UK uitgenodigd. Volgens de Engelse media is dit uit Bristol afkomstige duo “the next big thing”.
Erick E & Roog hebben Latin Spirit
vrijdag 17 februari 2006
Het succes van Latin lovers is niet meer te stuiten. De editie van 3 februari was er weer één voor in de boeken. De dj’s trokken alle registers open en bezorgden een uitverkochte Villa Thalia een avond om niet snel te vergeten. Inmiddels heeft Latin lovers zich ook geschaard in het rijtje “hier moet je bij zijn” feesten in Rotterdam. Gelukkig staat er al snel weer een nieuwe editie voor de deur. Op vrijdag 3 maart is de Villa Thalia in Rotterdam wederom het décor voor een avond vol Latin spirit. Alles wordt in het werk gesteld om jullie wederom een topavond voor te schotelen. De line-up is er weer één om je vingers bij af te likken.
Erotic Festival Vibe in USC De Boelelaan op zondag 19 maart wordt georganiseerd door The Real Erotic Vibe. Wat dacht je ervan met ruim 4000 gelijkgestemde partypeople het dak eraf te blazen van één van de grootste lokaties in Amsterdam?
Full effect in Panama
donderdag 16 februari 2006
Full effect! Waarbij de mensen niet alleen komen om zien en gezien te worden maar vooral om hard te feesten. This party is immers “always in Full Effect!”.
Altijd al iets te zeggen willen hebben over de lineup van een festival? Of hoe de flyers en posters eruit moeten komen te zien? Dan is dit je buitenkans. Want op vrijdagmiddag 24 februari organiseert FCA-Music, in samenwerking met de Gelderlander, ‘Your Selections’: twee gratis kick-off parties voor het Free your mind festival die je alvast de festivalkriebels bezorgen.
Soigné - The champagne society
woensdag 15 februari 2006
Soigné: uit te spreken als Swan Yé. Een Frans begrip voor alles dat mooi, stijlvol, chic, elegant, modieuze verfijning, verfijnd en smaakvol is. Kun jij jezelf vinden in één of meer van deze kenmerken? Pas jij bij een feest die tevens voldoet aan deze eisen, qua uitstraling en invulling?
In de hedendaagse house scene zijn verjaardagsfeesten van dj’s niet meer weg te denken. Vandaar dat Tim-E en Marc Stevens er nu toch maar eens aan moesten geloven. Maar wordt het dan een standaard 13 in een dozijn verjaardagsfeest…..? Hell no!!
Bij meer dan de helft van een groep onderzochte discotheken zijn tekortkomingen met de brandveiligheid. Bij twee van de onderzochte discotheken was een onveilige situatie ontstaan en was direct ingrijpen nodig. Ondanks de tekortkomingen voldoen de meeste discotheken voor een groot deel aan de regelgeving op het gebied van veiligheid en gezondheid.
Underground Shock meets SQ-E
maandag 13 februari 2006
Op zaterdag 5 februari 2005 werd de eerste editie van het Underground Shock concept georganiseerd en bijna een jaar na dato is dit feest nog steeds het meest besproken hardcore feest van Leiden. Dit was namelijk zo'n succes dat alle 350 aan de deur beschikbare toegangskaarten binnen 45 minuten waren uitverkocht.
Het afgelopen half jaar heeft Die-Hard het wat rustiger aan gedaan door alleen een afterparty van Thunderdome te organiseren. Hierin gaat weer verandering komen en zullen de fanaten van ondergrondse stijlen weer aan hun trekken komen. Zo zal en een busreis naar P.O.R.N. georganiseerd worden, wat 1 april gehouden wordt in The The Wall. En zo zal 10 maart in Utrecht het langverwachte tweede deel van Fucked up tempo worden georganiseerd.
Jochen Miller slaat op tilt
maandag 13 februari 2006
Jochen Miller slaat op tilt tijdens zijn Sunday solo matinee in HappydayZZ
S.O.S: The 26th Of February
maandag 13 februari 2006
De eerste editie van S.O.S in HappydayZZ was een groot succes.Het in grote getale toegestroomde partypubliek werd zoals beloofd maximaal verwend. Maar het is nu alweer bijna tijd voor de tweede editie van Sound Of Sunday voor dit jaar. Op Zondag 26 februari worden dan ook alle registers opengetrokken om er weer een topfeest van te maken.
De organisatie Space Amsterdam lanceert op 22 april 2006 de première van Space Antagon in Nederland! Een theater-dance spektakel gebaseerd op drie zintuigen: Zien, Horen en Voelen.
Eind januari was het dan zover, na maanden van voorbereiding en anticipatie maakte INDUS3AL zijn debuut in Nighttown Rotterdam. Met technisch hoogstaande sets en verrassende live optredens was het muzikaal precies zoals verwacht.
Fear in de Doele
vrijdag 10 februari 2006
Zaterdag 4 maart is het dan eindelijk zover: Channel 3 presenteert de eerste editie van Fear! Na de succesvolle dj-contesten in de Buk Buk vonden we het tijd voor iets nieuws erbij. Voor dit nieuwe concept zal alles uit de kast getrokken worden om er een geslaagd evenement van te maken.
Clubteq presents Royal flashback
vrijdag 10 februari 2006
Op zaterdag 18 februari a.s. start de organisatie ClubteQ met een reeks feesten in de voormalige Duitse discotheek Worldcenter. ClubteQ is een nieuwkomer binnen het clubcircuit. Door jarenlange ervaring binnen deze scene weten de oprichters van ClubteQ wat de ingrediënten voor een goed feest zijn.
Hardliners gaat knallen! The Hardest Sounds of House nemen dit keer hun intrek in de Happy Dayzz, Culemborg. Zaterdag 8 april gaat het gebeuren en wordt het een stampend feest in drie zalen met een selectie van de vetste dj’s van dit moment. Van Hardstyle tot terror en van early Hardcore tot darkcore, Hardliners heeft het allemaal in huis.
Tiende editie Slaves to The Rave
donderdag 9 februari 2006
Zaterdag 18 maart 2006 is het weer tijd voor Slaves to the Rave, ook deze keer is de locatie Eventcenter Amigo's te Dordrecht. Voor deze 10de jubileumeditie van Slaves to the Rave worden er voor het eerst 4 zalen in gebruik genomen!
Tomorrow in Doornroosje
donderdag 9 februari 2006
Op zaterdag 4 maart staat alweer de vierde editie van Tomorrow op het programma in de technotempel Doornroosje. De afgelopen editie begin oktober 2005 was nog maar net begonnen of het bordje uitverkocht hing al op de deur. De verwachting voor komende editie is dan ook hoog gespannen en dus was Tomorrow er veel aan gelegen om er een schepje bovenop te doen.
Something 4 your mind
woensdag 8 februari 2006
De Nike Air Max schoenen kunnen weer uit de kast, de Cavello’s en Aussies mogen weer van zolder en de nodige oldschool en early hardcore kan weer uit speakers geblazen worden. Het is de hoogste tijd om aan alle ouwe rakkers en gabbers te gaan denken. Something 4 Your Mind, HET early rave en oldschool concept uit het Noorden, gaat in Rumours je terug in de tijd brengen.
A new year brings new sins
woensdag 8 februari 2006
Vanaf februari zal er door een unieke samenwerking van Ritmo en de Sinners een nieuwe latin house georiënteerde avond van start gaan: Latino beats.
De vierde editie van het meest eigenzinnige Early Hardcore feest van Nederland, staat gepland voor 25 maart en beloofd nu al een groot succes te worden. Het zal dan in de Amsterdam Studio's weer vertrouwd gaan klinken, en de liefhebbers van de aloude sfeer zullen weer op hun wenken worden bediend.
Sneakerz
woensdag 8 februari 2006
Iedere maand probeert de organisatie van Sneakerz zichzelf weer te overtreffen, hetgeen steeds moeilijker wordt, maar keer op keer weer lijkt te lukken.
Vrijdag 24 februari gaat het knallen in Kingdom the Venue met de vetste oldschool sounds uit de gouden jaren ’90-’92. Van Fierce Ruling Diva tot Dreamteam en Bonzai Records, ze zijn er allemaal bij op Back2Basics!
Op zaterdag 11 februari 2006 zal de eerste editie van Houselovers plaatsvinden. Dit nieuwe concept van de snel groeiende organisatie Blue Eyez zal ongeveer 4 keer per jaar georganiseerd worden in de Asta (Den Haag). Tevens zal Houselovers op verschillende locaties worden gehouden, welke locaties dat worden, zal later in dit jaar bekend worden gemaakt.
In Trance We Trust 11
dinsdag 7 februari 2006
De populaire trance-reeks "In Trance We Trust" is toe aan alweer haar elfde editie. Nadat in het verleden de eer voor het mixen van deze CD was weggelegd voor DJ's zoals Johan Gielen, Cor Fijneman & Mark Norman, zal In trance we trust 11 in elkaar worden gemixed door niemand minder dan Phynn.
Op 3 juni 2006 zal de 2de editie van ‘’Ik ben je bitch niet’’ plaatsvinden. Dit keer echter wel op een andere manier met een uitdagend thema! ‘’Ik ben je bitch niet’’, gaat namelijk Erotic. Mooie vrouwtjes, erotische danseressen, kinky decor en veel andere erotische tintjes zullen bij deze editie een grote hoofdrol spelen.
Rush
maandag 6 februari 2006
Het gaat door, hij komt er! Nee, niet de 16e elfstedentocht maar wel de 1e verjaardag van Rush in het epicentrum van de Noordelijke clubbing scene. In club Noa in Leeuwarden wordt je meegenomen op een muzikale reis langs de uithoeken van het house genre. Dit onder leiding van mixmeesters Marnix en Brian S. Ook zullen de locale rayonhoofden Dani-L en Ricardo een deel van de route voor hun rekening nemen en de presentatie is in handen van niemand minder dan miss Nickie Nicole herself!
De aankomende Oldschool Madness is er eentje die de geschiedenis ingaat als “Revolutionair, Baanbrekend en vernieuwend”. Er zullen louter live actis zijn, dus meer spectakel en tevens heeft Eastside Underground de capaciteit bij Go Planet Expo Hall aanzienlijk uitgebreid.
Na verschillende feesten te hebben georganiseerd begint One-Music nu ook in Leiden met een terugkerend concept Sundown in de In Casa. Sundown is niet een standaard feest maar zal de gasten in vele aspecten doen verbazen. Elke editie zullen een van onze residents terugkeren om weer een funky, soulfull set neer te zetten in de mainroom van de In Casa.
Musika Technika
woensdag 1 februari 2006
4 Maart is het weer zo ver. Het gaat weer helemaal los op de nieuwe editie van Musika technika. Bigger, Better, Harder & Stronger! is het thema, en met een line up als deze houden wij ons daar dan ook aan! Met een sterke lineup bestaande uit een 6 deck battle, diverse 3 deck wizards, en met als hoofdact van de avond een vette live act, garanderen wij jou een avond vol dans plezier in de Bazart.
Basic Grooves intives Mood Elevator
woensdag 1 februari 2006
Basic Grooves bestaat alweer bijna 10 jaar! Deze unieke dansavond in poppodium Atak heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot de meest toonaangevende technoavond van het ' Midden-Oosten'
27 februari 2006
Angels - Music from heaven
Nieuwe editie Traffic
Backdraft in Lexion Venue
24 februari 2006
Profiles terug in Rotterdam
Italiaanse technohelden staan centraal op Heroes of Techno
23 februari 2006
Carnaval met de Eastside Underground op Vecino Invites
22 februari 2006
Sugar Daddy trakteert Utrecht op maandelijks lekkers
Dirty Discotheque keert weer terug
21 februari 2006
STRP Festival 24 t/m 26 maart Eindhoven
Outland vrijdag in het teken van Blackout
Grooven voor het goede doel
Love Parade keert terug
Summer Vibes Xclusive
20 februari 2006
Prepare for Critical Bass
Fascinate Flower
18 februari 2006
Dolle boel tijdens Sellout Sessions
Eenendertig, nieuw, fris en verrassend
17 februari 2006
Wasteland; experience the difference!
Underwater keert terug in Panama
Erick E & Roog hebben Latin Spirit
16 februari 2006
Erotic Festival Vibe, met 4000 partypeople
Full effect in Panama
15 februari 2006
Free Your Mind Festival - Your Selections
Soigné - The champagne society
Hardtraxx: Marc Stevens & Tim-E Birthday Bash
13 februari 2006
Brandveiligheid discotheken problematisch
Underground Shock meets SQ-E
Die-Hard – for dedicated party people!
Jochen Miller slaat op tilt
S.O.S: The 26th Of February
11 februari 2006
Space Amsterdam presents Space Antagon
Tweede editie INDUS3AL hardcore slaat toe in Nighttown
10 februari 2006
Fear in de Doele
Clubteq presents Royal flashback
9 februari 2006
Hardliners - The hardest sounds of house
Tiende editie Slaves to The Rave
Tomorrow in Doornroosje
8 februari 2006
Something 4 your mind
A new year brings new sins
Pandemonium - The darker and rougher side of early hardcore
Sneakerz
Rebirth presents Back2Basics: knalluh zoals in ’90-‘92!
7 februari 2006
Houselovers - We love the House music
In Trance We Trust 11
6 februari 2006
Line-up 'Ik ben je bitch niet' bekend
Rush
Nieuwe revolutie in Hardcoreland; No dj’s, just live acts
3 februari 2006
Nieuwe clubavond; Sundown in de In Casa
1 februari 2006
Musika Technika
Basic Grooves intives Mood Elevator